logo Work System

Work System

Łódź

Opinie o Work System

anonim 2009-10-14 19:47:47
witam czy ktos zna, a moze pracował w tejze firmie mowimy oczywiscie o worksystem? mam mozliwosc wyjazdu z nimi i niestety nie wiem czy warto czy ktos by mogł cos napisac konkretnego ;-)
dida 2009-10-16 16:02:48
Czy też mósiałeś zaplacić
anonim 2009-10-16 19:42:43
tak rowneiz podawali mi pewna kwote do zapłaty
------- 2010-02-13 09:26:36
nie polecam pracy z tej AGENCJI !!!! [usunięte przez moderatora] I TYLE !!! DARUJCIE SOBIE WSZYSCY... SCIEMNIAJA WSZYSTKICH, A CO DO CZEGO MACIE MAŁO KASY A DUŻO SIĘ NA ROBICIE.... A TAK KOKOSY OBIECUJA...
= 2010-02-13 09:28:06
Nie polecam nikomu, nawet szkoda wchodzic jest do tego biura!! Wykorzytsuja Was raca za grosze...obiecuj kokose a nic nie daja!! praca w zimnie, zabieraja Wam 100% za godzine, bezsensu... na to ABY MIELI NA NOWE STROJE~!
raffi 2010-03-26 21:16:03
Chyba wiedziałeś za ile pracujesz na umowie masz stawkę napisaną Jak nie umiesz czytać to masz koleś problem Ja nie mam zastrzeżeń pracuje dorywczo u nich drugi rok i są oki Można się z nimi w wielu sprawach dogadać
malami 2012-02-07 17:57:44
mam pytanie. wczoraj podpisalam umowe z work system mialam ponoc pracowac w mega pack ale zadzwonili do mnie twgo samego dnia mowiac ze praca jest wstrzymana. wogole nie potrafie tego zrozumiec jak to jest mozliwe. czy ktos mial z ta firma problemy roziwazujac umowe??
666 2012-05-14 15:57:32
pracowalem i powiem tak jesli nie chcecie marowac czasu i zycia to nie polecam tej agencj i agencj ktore daja umowe o dzielo nic sie stego nie ma a grosze placa [usunięte przez moderatora] pelna geba
TMT 2013-01-05 11:44:08
firma bardzo dziwna i bardzo sie do niej zrazilem dla mnie najgorsza agencja pracy lodz

przyklad wystawiaja ogloszenie np o 15 00 dzwonie pare min po wystawieniu a oni mowia ze nie aktulane i po paru godzinach znowu wystawiaja to samo ogloszenie to sa [usunięte przez moderatora]
były pracownik 2013-11-26 09:32:32
No niestety nie zostawię tutaj dobrej opinii na temat tej agencji w umowie mam do 23 każdego dnia miesiąca wpływ na konto a teraz? jeszcze nie dostałam taki czas po..
1
Klata 2013-12-20 16:03:01
Szkoda słów na Tą firme polecieli z wypłata za 2 miesiace ;/
1
Spartacus 2014-02-06 09:56:10
Nie polecam tej firmy.Telefonów nie odbierają i umowy,jakie dają bez ubezpieczenia i wogóle.Szkoda czasu na taką firmę (usunięte przez administratora)
kate19 2014-03-26 13:00:22
Wiecie co czytam te wasze opinie i sama nie wiem co myśleć....
Pracowałam przez ta Agencję kilka razy i jakoś nie narzekałam
Fakt!!! dość długo czeka się za wypłatą ale nigdy nie miałam sytuacji żeby była późnij niż ustalona data jak również sytuacji by się coś nie zgadzało
Co do kwestii miejsc gdzie pracowałam przez tę agencję to były 3 i fakt musiałam zapidalać no ale to chyba nie jest zależne od nikogo prócz od firmy w której się znajduję Poza tym nie spotkałam się jeszcze z osobą która by wychwalała pracę jaką wykonuje Też chciałabym leżeć a żeby pieniążki na koto leciały
Ogólnie nie ma nic do tej Agencji i uważam że jest ok
cocototonie 2014-06-10 15:45:36
Ta firma to istny absurd. Jedna z najgorszych agencji działających w tym kraju.Tylko pani Kasia jest sympatyczna i zawsze pomoże
olka 2014-12-01 17:13:15
Obecnie jetsem osoba poszukujaca pracy, no i pomyslalam o Work System. Słyszałam, że to firma działająca z powodzenie m na rynku łódzkim od 7 lat, gdzie zespół tworzą odpowiedzialni, kompetentni specjaliści.oferują warunki współpracy, które gwarantują wysoką jakość oraz bezpieczeństwo. jestem w szoku czytajac te komentarze. nie wiem z czego to wynika....moze zazdrośc...
mołyszek 2015-01-31 01:26:45
czy szykuje się jakaś nowa partia rekrutacji do work systemu? czy raczej nie ma obecnie na co liczyć? bo tak się właśnie zastanawiam czy jeest na co czekać... a no i jak już jest rekrutacja to tylko jest to "konkurs cv" czy może też rozmowe rekrutacyjną jednak przeprowadzają z każdym ? ciekaw jestem jak to wygląda
...... 2015-02-17 16:54:45
Aktualnie raczej nikogo nie przyjmują z tego co wiem, bo ogłoszń nie widać lecz cv przecież można wysłać i tak właśnie zrobiłem. Teraz chciałabym się dowiedzieć czegoś od osób, które tam pracują/pracowały, jakie miały doświaczenia, bo jeśli wszyscy mają zdanie negatywne to oznacza ze naprawde musi byc kiepsko
maciek 2015-03-04 15:23:38
a dlaczgo nikogo nie przyjmują? no ja nie bylbym tego tki pewny, bo z tego co się orientuje to mój znajomy był na jakijś rozmowei u nich i co prawda jeszcze czeka na decyzje ostateczną, ale jednak na jakijś rekrutacji był, więc moze to sa tylko plotki, że nikogo nie przyjmują, no bo niby po co by go zapraszali?
Dominika 2015-05-19 12:38:17
O tym jak work system traktuje osoby poszukujące pracy i ich czas. Byłam dzisiaj umówiona z tym pośrednikiem na godzinę 12. Przyszłam,kazali czekać ok to czekam. Wychodzi osoba, która weszła przede mną. Nadal czekam. Wychodzi dwójka pośredników i sobie na luziku rozmawia. Proszą,aby nadal czekać. OK czekam. 12:10 pytam się ile mam jeszcze czekać, czy zrobili sobie przerwę. Miła Pani odpowiada mi: jak nie mam czasu żeby czekać to mogę sobie iść. Więc grzecznie się pożegnałam i poszłam. Nie chodzi mi o to, że musiałam czekać. Chodzi mi o to jak mnie potraktowano. Nie wiem czy ciężko jest powiedzieć kulturalnie np. proszę chwilę poczekać jesteśmy zajęci/mamy przerwę. Najwidoczniej dla niektórych tak. I jeszcze ten uśmieszek jak wychodziłam jak to mówią w reklamie karty kredytowej: bezcenny. Reasumując: jak poszukujecie pracy to darujcie sobie work system. No chyba że chcecie być traktowani przedmiotowo to droga wolna. ps. Taka tam ciekawostka z biura work sytem na ulicy Gdańskiej w Łodzi. Wiecie co się dzieje z waszymi CV, na których znajdują się wasze dane? Leżą sobie na podłodze w kartonowym pudełku po karkach ksero ogólnodostępne dla wszystkich.
1
Ryba 2016-06-03 16:58:40
Zgadzam się w 100%. Pomiatają ludźmi. Paniusie w biurze są po prostu bezczelne szczególnie jedna. Najgorsza agencja jaką spotkałam.
Nick 2016-06-03 17:02:03
Ta agencja pracy to jakieś dno. Telefonów nie odbierają, zawsze jest jakiś problem. Jedna, wyjątkowo niemiła pani w biurze potrafi nawet grozić pracownikom. Omijajcie tę agencję szerokim łukiem bo inaczej stracicie tylko swój czas i nerwy.
Ala 2016-06-10 17:53:30
umowa z nimi to tragedia. Jeżeli zrezygnujesz w pierwszym tygodniu pracy zabierają Ci 100 zł, buty sam sobie musisz kupić za 25 zł. Każda nieobecność nie zgłaszana zgodnie z ich regulaminem 50 zł.Kase dostajesz 23 dnia następnego miesiąca. Kur.. to tylko umowa zlecenie a oni za każdą możliwą rzecz Ci potrącają. Ewidencje godzin z zakładu pracy do agencji przesłać nie mogą, a jak coś Ci wypadnie to musisz zapier.. do zakładu. Byłam zatrudniona już przez kilka agencji, ale z takim poje.. regulaminem to się nie spotkałam. Nigdy w życiu nie podpisze takiej umowy czy to z work system czy inna agencją. Jak komuś nie odpowiadają takie warunki to nawet nie ma co jechać do tej agencji i tracić czasu. Pokrótce nakreśliłam wam umowę z work system. Pozdrawiam wszystkich wkur.. na agencje i zapier.. za psie grosze:) a jak wam coś odje.. nie zgodnego z umową, którą podpisaliście to zgłaszać do pip-u bo będą nas jeba.. w du.. dopóki dajemy na to przyzwolenie.
worksystem 2016-07-07 12:35:38
W związku z Pani ogromnym niezadowoleniem proszę o przedstawienie szczegółów Pani potrąceń . Fajnie jest też przedstawiać się z imienia i nazwiska skoro ma się odwagę oczerniać . Wszystkie informacje zawarte w regulaminie są przedstawione przed podpisaniem umowy więc skoro już na samym początku tak wiele było zastrzeżeń co spowodowało że zdecydowała się Pani na podpisane umowy z agencją ?
Proszę też o udzielenie informacji jak rozwiązałaby Pani problem nie przychodzenia do pracy w ustalonych wcześniej godzinach bądź też rezygnacji bez jakiekolwiek przyczyny a zwłaszcza poinformowania kogokolwiek ? Chętnie zapoznamy się z sugestiami i podpowiedziami .
Waldi 2016-07-07 12:41:16
Widzę takie ogłoszenie Pracownik magazynowy Panie - Panowie i zastanawiam sie czy można być małżeństwem czy nie bardzo Wam to podchodzi pod gusta, bo mam żonę i przyznam, że szukamy pracy oboje, więc może może
Zostaw swoją opinię o Work System - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work System