FABRYKA OKIEN PCV "FOREST" M.ŚWIERCZ, P.BOŻEK SPÓŁKA JAWNA

Malbork

Opinie o FABRYKA OKIEN PCV "FOREST" M.ŚWIERCZ, P.BOŻEK SPÓŁKA JAWNA

Rober Kraszewski Ostróda 2013-01-07 21:41
Wstawiałem okna w dwóch mieszkaniach , w swoim i w syna , w swoim zamówiłem z tej firmy http://thermel.pl/ i to był koszmar nie okna (robione chyba po pijanemu w piwnicy) . Natomiast dla syna zamówiłem w Foreście Malbork (chyba ideal 7000) i powiem krótko są super , tak okna powinny być wykonane !!! - lepszych nie SPOTKAŁEM . Piszę to po dwóch latach użytkowania.
Marzy mi się wymienienie tego szajsu firmy Thermel w moim mieszkaniu na okna okna Foresta, ale koszty nie pozwalają - może kiedyś...
I nie jest ważny profil przy wyborze okna , lecz dokładność i solidność wykonania przy produkcji. POLECAM TĄ FIRMĘ.
anonim 2013-04-01 19:25
Bardzo dobre robią okna, bez zarzutu, od trzech lat, czyli od wstawienia, żadnej usterki. Najlepszym pracownikiem jest pan (usunięte przez administratora)., bardzo miły człowiek, pozdrawiam : *
nivi 2013-11-16 17:14
a jak w Forest wygląda praca handlowca? sądzę że są tam przedstawiciele handlowi
Obywatel MK 2013-12-30 11:52
W tej firmie dostaje sie umowy na czas okreslony, pelen etat po 8 godz dziennie. Nie liczac wekendow... Ale UWAGA! W zime pracodawca nie zapewnia pracownikom odpowiedniej ilosci godzin a w sezonie pracuje sie ponad zakres godzin ustalonych w umowie. Z racja przyznaje ze okna sa stale kontrolowane i jak na ta firme som bardzo dobrze i solidne wykonnane... Zero zastrzezen
2
klient 2014-02-22 11:55
Okna nawet dobrej jakosci produkuja. Duzo fajnych ciekawych systemow stosuja jeden minus to cena najdrozej w malborku. Ale za jakosc sie placi. (usunięte przez administratora) Jezeli chodzi o produkt to nie ma zastrzezen bo jestem z nich zadowolony.
1
NIKI 2014-02-25 15:01
Szczęśliwi Ci co odeszli z tej firmy. Niestety trzeba współczuć tym co z braku możliwości znalezienia innego zatrudnienia dalej pracują w tym miejscu.
10
kurka 2015-03-24 12:54
byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś z was mógł mi powiedzieć jak się do nich dostac do pracy do działu produkcji tych okien, tak naprawdę to zawsze jakoś się w to chciałam wciągnąć Zawodowo a teraz słyszałam że podobno szukają w Forest ludzi do takiej pracy. ciekawi mnie tez czy kobiety mają u nich szansę na taką robotę
tyk 2016-02-11 16:43
jest
akce 2016-02-19 07:53
można wiedzieć gdzie w kałdowie?bo poszukuję pracy i rozważałam pracę w Forescie,ale czytając opinie mam mieszane uczucia;-)
Robiiiii 2016-08-10 20:46
gdzie jest cała reszta komentarzy dotyczących firmy fores ? tych zarówno dobrych jak i ZŁYCH????
6
oa 2016-09-09 16:09
Wiecie jednak jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać specjalista ds. obsługi klienta? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, zw wypłata jest terminwoa, bo dbają o pozytywne stosunki między pracownikami. TO dobry znak, że się dobrze dzieje w firmie.
Edyta 2017-08-23 18:06
Na jakich zasadach pracuje się jako Kierowca samochodu ciężarowego? Czy trzeba mieć duże doświadczenie jako kierowca samochodu ciężarowego, aby dostać się do FABRYKA OKIEN PCV? Jaki jest system pracy? Dzieląc się takimi informacjami pomagacie tym, którzy chcą zatrudnić się w firmie.
Zostaw swoją opinię o FABRYKA OKIEN PCV "FOREST" M.ŚWIERCZ, P.BOŻEK SPÓŁKA JAWNA - Malbork
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FABRYKA OKIEN PCV "FOREST" M.ŚWIERCZ, P.BOŻEK SPÓŁKA JAWNA