brak logo

genline sp z o. o.

Kraków

Opinie o genline sp z o. o.

Łukasz Wudyka 2011-04-06 11:02
Firma w której akurat miło się pracuje. Jakich mało na trudnym rynku Call Center
Man 2011-05-05 17:15
No rzeczywiście super firma skoro sam( usunięte przez administratora ) zajmujący się rekrutacją w tej firmie wystawia opinie - HIT. Jeżeli chcesz dowiedzieć się jak przekręcają ludzi to wal śmiało. Znałem tego Pana i wiem jak oszukiwał klientów a teraz również naiwnych pracowników, którzy wierzą w złote góry ( usunięte przez administratora ) . Jak szukasz dobrego i profesjonalnego Call Center to wal do CBB albo mConnect. Reszta to banda naciągaczy i byłych pracowników tych firm. Dostali buta za wały i teraz znając już trochę tą branżę próbują podbierać dobrych pracowników. Na szczęście co mądrzejsi widzą różnicę gołym okiem porównując zaoferowane warunki pracy z tymi jakie dają profesjonalne Call Center i dają nogę ... Jeżeli tylko chcesz dać się wydymać to wal śmiało do GENLINE TM
ax 2011-06-01 23:56
równiez tej firmy nie polecam.
bibik 2011-06-26 19:53
uciekać a nawet się nie zbliżać. teraz siedzą na straszewskiego 5
młody 2011-08-03 01:10
Nie polecam, na rozmowie prowadzonej bez cienia profesjonalizmu można posłuchać m.in. narzekań na mkonektownie a tymczasem ta firma daje o niebo lepsze warunki. Ogólnie wygląda to na amatorszczyznę, teraz może jest lepiej i nie dzwonią już z... komórek tylko voipa bo raka mózgu można dostać od pracy w takim chałupniczym call center :)
Byłem w siedzibie koło Karmelickiej, może w innych jest lepiej więc nie chce oczerniać całej firmy.
pol 2011-11-10 15:36
Witam czy ta firma ma swój oddział w Tarnowie na ul. Targowej i czy to ten sam właściciel niejaki M.Kowalski ?
kasia 2016-05-19 19:42
A tak oprócz tego, że nie zatrudniają kobiet w ciąży to ktoś coś wie konkretnego? Bo dawno nie było tutaj żadnych aktualnych komentarzy a chciałbym się dowiedzieć jak teraz u nich wygląda sprawa zarobków i czy są wypłacane w terminie, dajcie znać czy ktoś co wie?
Zuzanna 2017-04-27 14:18
Pracujesz w genline? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć jej pracownicy?
Zostaw swoją opinię o genline sp z o. o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie genline sp z o. o.