brak logo

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik

Niedośpielin

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik

ja 2016-09-07 13:19:21
Pracowników dobiera kierownik a nie klienci . Pretensje do kadry kierowniczej a nie oczerniać na forum. Tyle w tym temacie. Odpuście ludzie, jesteście żałośni!
3
taka 2016-10-03 21:33:18
Jeśli Góra ma problemy szukają w sklepowych winę zarzucają manko.za które trzeba zapłacić kradną kierowcy z kierownikowi sklepów przyjmują samych złodziei do pracy a my sklepowe musimy za to odpowiadać zero kamer na sklepach i oni czują się bezwiny do sądu się trzeba zgłosić za takie oszczerstwa
2
Lola 2016-10-05 21:39:03
Dajcie podwyżki sklepowym bo jeszcze trochę to same panie kierowniczka będą same pracować na sklepach
4
Ola 2016-10-05 21:45:00
To prawda godzin moc a kasa marna.Ledwo wychodzi na godzinę ( usunięte przez administratora ) to kpina
9
Rola 2016-10-07 09:59:17
:))
tomik 2016-10-07 13:16:28
Witam, jestem klientem dwóch sklepów P. Gaika, w Sulmierzycach i Kleszczowie, i chciałem wszystkich poinformować że w tych sklepach to obsługa klienta jest przemiła a trafiłem raz na P Kierownik to ja do tej kobiety nie miał bym żadnych zastrzeżeń, przemiła osoba, jestem bardzo zaskoczony tymi negatywnymi opiniami, te kobiety się tak niesamowicie starają a znalazła się grupa która ie oczernia, te opinie to są chyba zrobione na zlecenie, pozdrawiam.
3
tomik 2016-10-07 13:16:52
Witam, jestem klientem dwóch sklepów P. Gaika, w Sulmierzycach i Kleszczowie, i chciałem wszystkich poinformować że w tych sklepach to obsługa klienta jest przemiła a trafiłem raz na P Kierownik to ja do tej kobiety nie miał bym żadnych zastrzeżeń, przemiła osoba, jestem bardzo zaskoczony tymi negatywnymi opiniami, te kobiety się tak niesamowicie starają a znalazła się grupa która ie oczernia, te opinie to są chyba zrobione na zlecenie, pozdrawiam.
1
ja 2016-10-09 22:44:36
pewnie tak są oferty pracy poczytaj
ja 2016-10-09 22:52:21
paragraf 212 i 216 k.k poczytajcie nikt tu nie jest bezimienny;)
5
ja 2016-10-10 13:12:34
Przestaliscie pisać brednie bo to piszecie jest nie prawda paragraf was wystaraszyl
1
taka 2016-10-10 13:33:54
Żadna z nas się nie wystraszyla po to jest założony ten profil żeby pisać o problemach które się dzieją i żeby Góra wiedziała co dzieje się na sklepach. Każda z nas uczciwie pracuje przychodzi do pracy punktualnie nikt nie robi sobie żartów w pracy są takie a nie inne czasy. Ale widocznie firma Gaik z nas sobie kpi wypłaty mają być do 10 każdego miesiąca a tu niespodzianka nie ma!!!!! Czy to jest wpozadku każdy z nas ma rodziny opłaty które zazwyczaj trzeba płacić do 10 i teraz my mamy świecić oczami że nie mamy co mamy powiedzieć rodzinie dzieciom że co nie mam wypłaty nie ma chleb. Bez przesady co wy robicie z nami. To że ktoś zaczął temat na forum i opisywał prawdę to teraz my mamy cierpieć z tego powodu nikt nie pisał nie prawdy Góra widocznie trzyma sztame z kierowniczki i kierowcami złodziejami tak jak tu jest to opisane my sue dla nikogo już nie liczymy My najlepiej by było gdybyśmy pracowały jak woły i nie wypowiadaly się na żadne tematy co mamy siedzieć cicho jak w firmie dzieją się takie zeczy Dojdzie do tego że Góra stanie za ladami kierowniczki i kierowcy i może wtedy ktoś sue obudzi ale może być już wtedy za późno. Każdej z nas zależy na pracy ale nie w takich warunkach niszczycie nas psychicznie psychika nam wszystkim wysiada powoli
12
błąd 2016-10-10 13:34:32
Żadna z nas się nie wystraszyla po to jest założony ten profil żeby pisać o problemach które się dzieją i żeby Góra wiedziała co dzieje się na sklepach. Każda z nas uczciwie pracuje przychodzi do pracy punktualnie nikt nie robi sobie żartów w pracy są takie a nie inne czasy. Ale widocznie firma Gaik z nas sobie kpi wypłaty mają być do 10 każdego miesiąca a tu niespodzianka nie ma!!!!! Czy to jest wpozadku każdy z nas ma rodziny opłaty które zazwyczaj trzeba płacić do 10 i teraz my mamy świecić oczami że nie mamy co mamy powiedzieć rodzinie dzieciom że co nie mam wypłaty nie ma chleb. Bez przesady co wy robicie z nami. To że ktoś zaczął temat na forum i opisywał prawdę to teraz my mamy cierpieć z tego powodu nikt nie pisał nie prawdy Góra widocznie trzyma sztame z kierowniczki i kierowcami złodziejami tak jak tu jest to opisane my sue dla nikogo już nie liczymy My najlepiej by było gdybyśmy pracowały jak woły i nie wypowiadaly się na żadne tematy co mamy siedzieć cicho jak w firmie dzieją się takie zeczy Dojdzie do tego że Góra stanie za ladami kierowniczki i kierowcy i może wtedy ktoś sue obudzi ale może być już wtedy za późno. Każdej z nas zależy na pracy ale nie w takich warunkach niszczycie nas psychicznie psychika nam wszystkim wysiada powoli
6
Milka 2016-10-10 16:39:59
Fakt
Xxx 2016-10-11 15:00:03
Do Smietanowej to nic nie dotrze
3
Rola 2016-10-14 11:02:22
Tak masz rację wcale się nie płacz z ta firma rzeczywiście wypłaty nie są na czas i są małe bez żadnych podwyżek ,cały czas tylko stres i nerwy zero podziękowania . Daj sobie spokój
2
xxx 2016-10-14 17:46:20
Na łapówki i usuwanie negatywnych wpisów na temat wstrętne śmietanki i wystrzyzonej Krychy to pieniążki są - a na podwyżki dla pracowników broń boże... i jak tu się dobrze wypowiadać o firmie?
1
Anonim 2016-10-14 17:54:42
Tak, tak... masz rację. I ten jej szyderczy uśmiech jak wychodzi na sklep ( dzieeeeeń doooobry) ... nie można na to patrzeć, tylko patrzy jaką komu łatkę przyłożyć
3
prawda 2016-10-20 15:05:29
Witam.Co do powyższych wypowiedzi .Co do manka na sklepie to odpowiada sklepowa,same jesteście sobie winne jak byście nie oszukiwały klientów,nie obliczały ubytków i pisały braki w towarze biorąc je z kosmosu a potem robiły same remanent i kase brały to do swojej kieszeni to było by wszystko ok.I dlatego też są zatrudnione kierowniczki aby was kontrolować,kiedy przychodzicie do pracy o której wychodzicie z pracy też oszukujecie.Gdyby kierowniczek nie było pan Gaik dawno by poszedł z torbami przez was .Macie wszyscy za dobrze a jeszcze narzekacie .Pozdrawiam.
4
zniesmaczona 2016-10-20 18:56:55
Z calym szacunkiem do osoby z poprzedniego komentarza ale wypraszam sobie takowe stwierdzenie o zlodziejstwie Nie kazdy czlowiek jak i pracownik firmy GAIK to zlodziej i oszust
KAZDY KLADZIE NA SWOIM PRZYKLADZIE
Pozdrawiam
4
Rola 2016-10-21 08:14:32
Cały ten komentarz to pisze kierowniczka i to właśnie wy doprowadzenie do ryujny firmę ,sklep inaczej oddycha jak was na nim nie ma . Przychodzę do pracy żeby udcziwie pracować a nie okradać tak jak mnie okradają . Jezdzicie takimi autami ze aż wstyd ale na inne nie zaslugujecie .
9
ja 2016-10-22 06:57:31
To zapewne napisały nasze kierowniczki żeby siebie i kierowców wybielic a zwalić na nas ciekawe że nagle jeden wpis negatywny na sklepowe.my miałabyś same siebie okradac bardzo mądre a potem płacić Mańka jak z kosmosu.firmo obudź się bo one obie cie oszukują wraz z kierowcami dlaczego chłopaki pracują po 2 miesiące i odchodzą albo ich zwalniają a potem są przyjmowani spowrotem. Przykłady kierowców którzy zostali zwolnieni za kradzież i krycha ich spowrotem przyjęła zastanówcie się są w zmywacz z nimi machloiki razem robią a potem jest wszystko na sklepowe że one kradną paranoja
2
kabanos123405 2016-10-22 08:47:33
Witam z dniem dzisiejszym zakończyłam pracę jako przedstawiciel dlatego korzystając z tego forum chciałabym się pożegnać i pozdrowić moje dziewczyny z :Kleszczowa Sulmierzyc Szczercowa Widawy Zelowa Łasku Bełchatowa Zduńskiej Woli oraz Szadku.Dziewczyny życzę samych spokojnych dni oraz sukcesów.Pamiętajcie jesteście rewelacyjne i dlatego będzie mi Was bardzo brakowało.Walczcie tak jak do tej pory żeby nasza wspólna praca nie poszła na marne Pozdrawiam
12
gość 2016-10-23 20:22:27
My oszukujemy o której przychodzimy do pracy??? Jak możemy oszukiwać, skoro jest rozkaz, aby na kartach pracy pisać, że pracujemy od 7.00 i tak piszemy. I nieważne, że w pracy jesteśmy przed szóstą albo o szóstej. I kto tu oszukuje?
10
gość 2016-10-23 23:29:18
A dlaczego mamy sobie nie robić dla swojej wiedzy remanentów? Wiemy jaki towar dostajemy. Z mięsa woda aż kipi. Już rano brakuje po 20, 30 deko a w ciągu dnia co najmniej drugie tyle wypłynie. Sorry, ale to są nasze pieniądze na które ciężko pracujemy i dlatego piszemy braki. Fakt, że jeśli ktoś notorycznie pisze, że brakuje dwa czy trzy kilo, to coś jest nie halo... żadna sklepowa uczciwie pisząca braki tego nie zrobi. Nie wkładajcie wszystkich do jednego wora, bo dla niektórych to jest naprawdę krzywdzące.
7
Olka 2016-10-24 14:20:19
Zobaczcie jak znikają wpisy to co dobre to kasują
2
Finia 2016-10-24 14:22:47
Ościk MEGA pani Kierownik
3
Kobietka 2016-10-24 15:41:14
Jedna jedyna najlepsza moja kierowniczka pani Anna Oscik dzięki niej człowiek z chęcią przychodził do pracy .
5
kabanos123405 2016-10-24 15:55:41
I dla takich slow warto żyć dzięki praca z wami była dla mnie sama przyjemnością
5
Minionek 2016-10-24 18:04:33
Pracuje już kilka ładnych lat ale takich cyrków nie było w firmie pań Gaik i pani Kasia boją się chyba tych labladorów w firmie że są nietykalni Fakt jedyne kierowniczki jakie były i mieliśmy do nich szacunek to Aneta i Anna one nas nie poniżały pracowały nawet z nami za ladą bo widziały że potrzebne są dodatkowe ręce do pomocy a nie jak teraz usiądzie ci jedna zcdrugą i notują skargi na co po co guzik się znają na pracy a się czepiają. Jedna z pakowaczki na kierownicę druga zaś nie wie po co przyszła byle by palcem pokazać a do roboty a nie autko i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wozić i nerwy szarac a ubrać się jak my w kaftany i daszki i dopiero się prezentować poprostu nie wejdzie żadna z nich za lade bez odzieży jaka jest wymagana one też mają spełniać wymagania. A jak nie to przy drzwiach przekazać co mają i dowodzenia
6
Milka 2016-10-24 19:10:54
Dziewczyny prawda jest taka, że same sobie radę dajemy i nie są nam do niczego potrzebne kierowniczki a jak szefowa na za dużo pieniędzy to niech socjal dla pracowników zrobi
7
kabanos 2016-10-24 20:27:08
dziwi mnie wasza postawa, nie odpowiada mi praca to odchodzę, czemu w tym tkwicie a nie szukacie innej pracy, po co narzekać i być nieszczęśliwym chyba pensje i godziny są ok skoro w tym tkwicie.
4
niej 2016-10-26 08:42:20
Chcę podmienić że niekiedy trzeba być w pracy zaraz po piątej a mamy wpisywane od 7 a kierowca ma bardzo blisko do mojego sklepu. Dlaczego na inne firmy kierowcy nie mają problemu i szefowie na innych sklepach każą wpisywać realna godzinę pracy my też musimy wyłożyć ten towar i to są nasze godziny pracy
2
Była 2016-10-26 17:17:05
Śmieszne to jest....czy Ktoś przymusza do pracy.... Pracowałam w tej firmie, nie odpowiadały mi warunki na sklepie więc zmieniłam firmę. Radzę zrobić to samo jak nie pasuje. Pracy teraz dużo jest, na połowie sklepów wiszą ogłoszenia.
4
Inna 2016-10-26 18:33:28
W takim razie jednogłośnie wszystkie powinniśmy oznajmić że pracę zaczynamy o 6 45 i nie będzie nas to obchodzić że kolejka zaczyna się o 7 00 a nich stoją i czekają jak wszystko wyłożymy i przeważymy wtedy będą mniejsze utargi wtedy się nauczą liczyć nasze wcześniejsze godziny nie ma co tempa narzucać
6
@@@@@ 2016-10-26 18:39:29
może się wreszcie szefostwu otworzą oczy 90 % z tego co jest tu napisane to jest najprawdziwsza prawda
7
hajs 2016-10-26 19:35:57
Oby się otwarty te oczy teraz bo może być za późno jak dojdzie do strajku dziewczyny czytam co piszecie pracowałam pół roku w sklepie gaik powinniście się zmobilizować do tego żeby im pokazać nie otworzyć w któryś dzień sklepu wszystkie w ten sam dzień może by wkoncu Kasia by was posluchala a nie te 2. Wy powinniście być dla niej bardziej ważne. Wy starcie się o to żeby były utargi wy macie swoich klientów. Wy starcie się ściągać ich nie one i jeszcze źle.Co do braków i kradzieży przez kierowców zawsze kradli i będą dopóki nie będziecie wy same wymieniać zamków. A powinniście pracować od 6.45 bp nikt wam nie zapłaci za nadgodziny. Trzymam kciuki za was kobiety pozdrawiam super kierowniczki
7
jj 2016-10-31 10:01:21
porąbało wam się baby w głowach, hahahah
4
Gość 2016-11-01 12:40:37
Baby to są w nosie. Haha. Brak zajęcia droga kadro kierownicza!!!! Niech każdy zajmuje się swoimi obowiązkami i wie co do niego należy a będzie się wszystkim pracowało Ok.Zajmijcie się uczciwym i sprawiedliwym wynagrodzeniem za pracę nic więcej. Pozdrawiam
7
cześć 2016-12-07 20:50:16
Dziewczyny pytanie a może to powinno być skierowane do naszych kierowniczek czy na święta coś dostaniemy jak w innych zakładach???? No jak trzeba było się składać dla Gaikow to nie było problemu prawda Więc chyba powinni cis nam dać prawda, Jeszcze jedno pytanie czy jest jeszcze jakiś sklep do którego mają klucze kierowcy. Tu opisywane było o kierowcach zlodziejach oczywiście każda wie o jakich kierowcach mowa bo są tacy którzy są bardzo uczciwi i również wiemy jakcy pozdrawiamy inne dziewczyny
2
Sonia 2016-12-08 17:07:28
Tak dostaniemy talony na 500 zł, dzieci paczki, karnety na basen i jeszcze ze 3 dni wolnego po świętach: wolne żarty NIC NIE DOSTAJEMY, nie ten adres
2
Nela 2016-12-08 17:59:12
To czy nam dadzą coś czy nie to jest ich dobra wola nie wymagajcie od państwa Gaików proszę o wyrozumiałość a ja myślę że będą bardzo rozrzutnik i napewno w granicach 100 zł będą paczuszki spoko drodzy państwo .Nawet wstyd żeby się opominać.
3
@@@@@ 2016-12-11 16:31:16
Ja chciałabym karnet na siłownie jesli można wybierac ha ha
2
@@@@@ 2016-12-11 16:32:13
Ja chciałabym karnet na siłownie jesli można wybierac ha ha
Gość 2016-12-12 13:55:37
Mo i gdzie te super duże pensje
3
oje 2016-12-12 15:47:32
w górnictwie?
1
2016-12-26 07:39:42
Może by ktoś z Was podziękował za deputaty należy się szefowi
9
Inka 2017-01-09 19:04:59
Dziewczyny jak u Was z wypłatami po styczniowej podwyżce
gość 2017-01-11 14:53:58
Na razie, to chyba podwyżka nas nie dotyczy, bo to wypłaty za grudzień.
gosc 2 2017-01-12 19:06:39
jakie podwyżki?
3
Gość 2017-01-16 20:37:11
Dziewczyny jakie podwyżki? Na nic na waszym miejscu bym nie liczyła, tu był taki MYK zrobiony z wyplatami od utargu, że nawet grosza więcej nie będzie mimo, że stawka poszła w górę, po 1830 na rękę powinniście teraz przy waszych godzinach dostać a napewno wam tego nie dadzą, pomachlacza premią i MYK będzie szedł dalej.
2
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik - Niedośpielin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik