brak logo

PITTSBURGH GLASS WORKS (POLAND) SP. Z O.O.

Komorniki

Opinie o PITTSBURGH GLASS WORKS (POLAND) SP. Z O.O.

Agi 2016-04-25 04:27:33
Sprostowanie. Nie dobierał się do żadnej dziewczyny, ale słyszałam, że odpowie za mobing - znęcanie się psychiczne.
kokodżambo 2016-04-25 19:03:16
Jak żeś jest matoł jeden z drugim to pracujesz za 1700. Cza było się uczy to byście pracowali za 5000. Narzekać każdy potrafi. A jak się któremuś/którejś nie podoba to wynocha tam gdzie będziecie mieli lepiej, a jak nie macie odwagi na zmiane robty albo nikt inny was nie chce to naparzać targety i siedzieć cicho. Każdy kowalem swego losu!
4
maron 2016-04-25 23:12:42
Skąd wniosek, że ktoś się nie uczył? Teraz jest tak, że chamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesi, prezesiki bogacą się kosztem innych. A Ty kokodżambo pomagasz im w tym. Pracując za 1700 wytwarzasz szyby zamiast 82 szt./h 100 szt./h
Zarobisz więcej dzięki temu? Nie !!! Kto zarobi więcej - dyrektor. Nabija się z Ciebie, bo wie, że jesteś dla niego tylko robolem.
Ty za swoje 1700 będziesz żył od 10 d0 10. Z każdym rokiem będzie Ciebie stać na coraz mniej. Dyrektor za osiągnięcie celu sprzedażowego dostanie 100 tyś. premi miesięcznie za to, że Ty pracujesz jak mrówka. Podzieli się z Tobą??? Nie !!!
Wypracowałeś dla niego tę premię. A jak przyjdzie pora to Ciebie zwolni albo kupi roboty jak wspomniał powyżej kolega i pójdziesz na zasiłek.
Na studiach uczyli go jak Tobą manipulować i wyciskać jak cytrynę.

On nie przeje 100 tyś. miesięcznie a Ty i Twoje dzieci będziecie głodować, bo macie tylko 1700 !!! Dalej chcesz "naparzać" targty i sidzieć cicho?

ZROZUM TO PROSTE TWOJA MAŁA WYPŁATA = DUŻA WYPŁATA DYREKORA
TWOJE PRZEKRACZANIE NORM I PRACOWANIE JAK MRÓWKA = PREMIA DYREKTORA
kobranocka 2016-04-27 21:27:28
A pracuje jeszcze czy sie zwolnił?
winkiel 2016-04-28 16:51:27
Pracuje że hej!
maron 2016-05-01 21:30:23
Co ja pierydole? Słucham co masz do powiedzenia? Krytyka bez argumentu? Ewidentnie widać, że w podstawówce miałeś braki !!! A teraz posłucham co źle powiedziałem.

Ludzie obudźcie się w końcu z tego letargu !!!
Target na tablicach taki sam jak był a teraz policzcie sobie liczbę szyb wyprodukowanych w ciągu godziny. Zobaczycie, że jest ich dużo więcej niż to co jest napisane na tablicy. Tablica to jest dla zmyły co głupszy to w to wierzy !!
Jebicie więcej myśląc, że robicie tyle samo :D Taka prosta manipulacja dla prostych ludzi. Kiedy wy się w końcu obudzicie.

(winkiel) wiesz co znaczy pracaować? Jeżeli mowa o łysym to on się opierdala a nie pracuje. Latać jak pojebany to każdy potrafi i robić w okół siebie dużo szumu.
LOL 2016-05-02 05:36:49
Maron. Marnujesz się, przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem,, kokodżambo,,
well 2016-05-05 22:58:54
Cały czas się ktoś zwalnia i zatrudna. Straszne roszady są w tej firmie. Składasz CV na recepcji i zobaczysz jak szybko Cb przyjmą. Jak szybko przyjmują to oznacza, że często się ktoś zwalnia.
LOL posłuchaj kokodżambo uważa za matołów osoby co pracują za 1700 zł tak napisał Jak żeś jest matoł jeden z drugim to pracujesz za 1700. Brak szacunku do ludzi...
Dalej LOL bierzesz go za przykład??
LOL 2016-05-06 09:40:26
Well. Ja nie uważam że ktoś kto pracuje za 1700 jest matołem.
Widzę że tylko na tym się skupiłeś,nikt nikogo nie trzyma na siłę. Podpisując umowę widzisz co podpisujesz.
Nie odpowiada to idę do sąsiada
ponoć daje więcej na start(ponoć) Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. My Polacy to lubimy narzekać i tak już zostanie. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
koki 2016-05-06 19:09:25
Wszyscy będziecie tańczyć tak jak wam każą, jak te małpy w cyrku. Ukraińcy już czekają na wasze miejsca
1
LOLY 2016-05-07 11:07:11
Mówisz o sobie? Ja jestem zdania że powinni wypierydoolić te zagraniczne firmy co doją Polskę !!!
LOL ja też tak to odczytałam co pisał kokozdzambo...
Ogólnie ludzie się zwalniają jak piszecie, bo nie da się tam wytrzymać. U sąsiadów lepiej płacą.
Co do Polaków co lubią narzekać to powiem tak że jakby było dobrze to nikt by nie narzekał a że nas zawsze kopano w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradano, ubliżano nam to już inna kwestia. Dlatego narzekamy, bo za 1800 zł w PGW to ciężko jest przeżyć.
Ja jestem kobitką to tak się nie narobię ale faceci to u nas w firmie mają przepierdylone.
1
New 2016-05-07 11:16:46
Miałem tam pracować, ale po tym co czytam i po ilości gwiazdek jednak pociękuję i nie przyjdę na rozmowę kwalifikacyjną. Jadę za granicę no chyba, że na rozmowi rekrutacyjnej do BASF na którą idę uznają, że się nadaje to zostanę w kraju.
1
kokodżambo 2016-05-11 20:55:53
Zapraszamy, firma super, atmosfera nie najgorsza, dadzą zarobić na chlebek
1
krejzol 2016-05-11 20:58:27
Tak pracuje jeszcze ten łysy lider małpiszon.
Widziałem ostatnio jak rzuca w techników rękawiczkami, uszczelkami. A oni się z tego śmieją. Co za barany. W tej firmie każdy się go boi :D Faceci w firmie to jakieś cioty są ! ! W ogóle nie mają jaj. Dają się tak poniżać i żaden się nawet nie odezwie tylko się głupio śmieją.
Kierownicy tak samo, przestraszeni jak go widzą. Robią wszystko co im powie. Zapewne kastraci. Mali chłopcy. Bedactwa.
Naopowiadał wam co to nie on a tak naprawdę to cieńki bolek z niego jest. Słaba psychika, kompleksy, znikomy iloraz inteligencji w dodatku brak kondycji. Kiedyś widziałem jak wkładał szyby na linie to po 20 sztukach dostał zadyszki i spocił się jak świnia.
W firmie to się każdy śmieje z łysego i tych ciotek posłusznych.
Pozdrawiam GL
4
Pracownik12 2016-05-11 22:02:50
hahahahah ubaw po pachy !!!
- firma najgorsza z możliwych;
- atmosfera okropna, wszyscy stoją sobie wilkiem, ale to nie wina ludzi tylko buraków z biura;
- niskie zarobki (dadzą zarobić na chlebek) żart tygodnia. 1700 zł na rękę odlicz koszty paliwa ok. 400 zł i masz wtedy 1300 zł. Wyżyw się za to.
To ja już wszystko rozumiem kokodżambo to pewnie ten niewykształciuch z biura :D
Widać jakie mają braki kadrowe, bo zachwalają i proszą się o pracownika :D Biedactwa. Jak się wszyscy zwolnią i nikt nie będzie chciał pracować to was wyślą na halę a wtedy nie jeden zejdzie na zawał cieniasy.

romek nie polecam tej firmy. Rób sobie co chcesz, ale żebyś potem nie narzekał, ostrzegam. Nie miałbym innych motywów jak tylko mówić prawdę na temat tego bagna. Zresztą gwiazdki oceny mówią same za siebie.
Pracownik12 2016-05-11 22:09:33
hahahahah ubaw po pachy !!!
- firma najgorsza z możliwych;
- atmosfera okropna, wszyscy stoją sobie wilkiem, ale to nie wina ludzi tylko buraków z biura;
- niskie zarobki (dadzą zarobić na chlebek) żart tygodnia. 1700 zł na rękę odlicz koszty paliwa ok. 400 zł i masz wtedy 1300 zł. Wyżyw się za to.
To ja już wszystko rozumiem kokodżambo to pewnie ten niewykształciuch z biura :D
Widać jakie mają braki kadrowe, bo zachwalają i proszą się o pracownika :D Biedactwa. Jak się wszyscy zwolnią i nikt nie będzie chciał pracować to was wyślą na halę a wtedy nie jeden zejdzie na zawał cieniasy.

romek nie polecam tej firmy. Rób sobie co chcesz, ale żebyś potem nie narzekał, ostrzegam. Nie miałbym innych motywów jak tylko mówić prawdę na temat tego bagna. Zresztą gwiazdki oceny mówią same za siebie.
Mallik 2016-05-19 23:37:01
Ostatnio tam pacowałem zrezygnowałem. Wszystko na czas trzeba biegać z językiem na brodzie. Małe spóźnienie w produkcji i zaraz opier...
Zmarnowałem tylko swój czas.
4
Marti 2016-05-20 10:56:19
potwierdzam powyższe zdanie. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Liderzy gwiżdżą na ciebie jak na psa zamiast zawołać po imieniu. Kiedyś oglądałęm film o obozach pracy Auschwitz to esesmańcy gwizdali tak na ludzi. Pewnie za jakiś czas liderzy w tym kołchozie będą mieli owczarki niemieckie żeby poganiać operatorów i ich zastraszać.
Nagany i pouczenia za byle co. Tylko po to żeby zastraszyć pracownika. Jak nie chcecie mieć nagan w papierach to nie idzicie tutaj do pracy. Potem będziecie mieli problem w znalezieniu innej pracy.
Przyjście 1 min później z przerwy = opierd... Wielka afera się z tego robi. Przerwa 20 min z czego na jadalnie łącznie idzie się 4 min.
Zawsze jest za mało zrobione i zawsze za wolno. Poganiają cały czas. Podnoszą normy. Zwalniają ludzi żeby 1 robił za 4. To kiedyś pierydolnie a ci co tak robili z pracownikami stracą pracę. Na szczęscie nigdzie indziej nie znajdą pracy bo są strasznie tępi.
Bezpłatne nadgodziny i ogólna padaka. Jak jest awarnia to nie można sobie usiąść tylko masz cały czas stać na nogach i coś robić. Bierzesz miotłę i zamiatasz jak sprzątaczka. Nie można usiąść. Nie można rozmawiać z innymi pracownikami za długo, nie można się gromadzić, nie można słuchać muzyki na słuchawkach i w ogóle nic nie można. Ciągłe zakazy. Jak się wszystko zrobi to też nie można usiąść tylko trzeba coś robić. Udawać, że się coś robi. Szukać sobie zajęcia bo będzie opier...
PS. niedługo się zwalniam.
4
loli 2016-05-20 17:03:20
Marti co ty bredzisz nie słyszałam że ktoś nie dostał zapłaty za nadgodziny.No chyba że je odbierał.A co do nagan to jest to ostateczność w przypadku złamania np.BHP która mogła doprowadzić do nie odwracalnych skutków utraty zdrowia i życia.Mam nadzieje że słyszałeś o śmiertelnych wypadkach spowodowanych złamaniem zasad BHP.Ta właśnie forma kary upomnienia ma zapobiegać przed podobnymi sytuacjami i stawianiem osób odpowiedzialnych za wasze bezpieczeństwo przed nieręczną sytuacją.Dla jasności sama kiedys tego doświadczyłam.A co do sprzątania w trakcie awarii niestety to jest czas kiedy możemy posprzątać bo niestety samo się nie zrobi.A płacone mamy za pracę. A do kantyny na przerwę można dotrzeć. Szybciej wystarcz przyspieszyć tępo.Pewni zaraz odpowiesz że co może wiedzieć o pracy tępy lider czy burak z biura tu się pomylisz .Też pracuję na linii i nie boje się pracy.
..
LEgn 2016-05-21 09:37:40
Kobiety w tym zakładzie maja dobrze bo w zasadzie niewiele robią. Dwie najbardziej leniwe na VA to duża liderka na 603 oraz gruba K (na drugiej zmianie) znana jako Fiona - dziewczyna o kształcie gruszki, która albo siedzi na telefonie żłopiąc colę albo w klopie albo na palarni.
3
Marti 2016-05-21 14:19:55
Za nadgodziny nie jest płacone jak ktoś przyjdzie w miejsce osoby, która się zwolniła bądź ma urlop i wtedy oddaje się jej dzień wolny. Jak ktoś jest na L4 to zwracają kasę. W innym wypadku są niepłatne nadgodziny.
Nagana za nieprzestrzeganie BHP oczywista sprawa, ale za spóźnienie 2 min z przerwy to już nie.
Płacone mamy za pracę jako operator produkcji nie sprzątaczka. Firma raz w tygodniu wynajmuje firmę sprzątającą i na tym się kończy. Ja nie jestem sprzątaczką tylko operatorem produkcji. Dlaczego jak linia nie idzie (awaria) to dlaczego ja mam na siłę szukać sobie zajęcia? Tacy technicy jak nie ma awarii to sobie siedzą po 8/12 h na dupie i nikt im pracy nie szuka, oni sobie tym bardziej. Więc dlaczego ja mam sobie szukać zajęcie jak jest chwila oddechu od zapierdo... W tym bagnie są równi i równiejsi. A wszystko za 1700- 1900 zł w zależności od stopnia i brygady.
Przylatuje lider (piesek) i karze brać miotłę, szmatę i trzeba sprzątać. Raz usiadłem sobie na 2 min (bo już wszystko zrobiłem) to zaraz przyleciał lider i kazał szukać sobie zajęcia. Liderzy i technicy mogą siedzieć, rozmawiać 1 h z technikami, bawić się telefonami, przeglądać FB my nie.
"A do kantyny na przerwę można dotrzeć. Szybciej wystarcz przyspieszyć tępo"- Co ty pieprzysz kobieto? Dajcie nam rowery jak mają technicy i liderzy to w ciągu 10 sekund będziemy na kantynie a nie jak teraz musimy iść całą halę i to zajmuje 2 min. Potem nagana za spóźnienie. Widzicie cały czas mają we krwi te poganianie. To taka przestroga dla chcących pracować w tym kołchozie !!!!
"LEgn"- masz racją, kobiety u nas w zakładzie mają sielankę, siedzą na dupie i jeszcze im źle i niedobrze. Potem idą 5 lat wcześniej na emeryturę i żyją 10 lat dłużej od faceta. Pytam jakim prawem? Potem chodzą takie bambaryły po hali !!!

Dobrze, że znalazłem sobie lepszą pracę. W końcu opuszczam ten kołchoz.
1
Mary 2016-05-22 20:21:17
Tak się traktuje ludzi. Mają napatrzać target i siedzieć cicho. Czytający te komentarze to przestroga dla was. Targety są coraz więszke a linki przyśpieszają.
Kierownicy debile stoją przy człowieku i patrzą mu na ręcę, niekiedy włączają stoper i sprawdzają ile można jeszcze z niego wycisnąć.
Dla załogi łysego z 601 cały czas widzę jak was traktuje. To jest mobing. Gwizda na was jakbyście byli jego psami. Jesteście przestraszeni, bo nie potraficie się zebrać i podać go do inspekcji pracy. Uwierzcie, że jakby poszło z 3 osoby i powiedzielibyście jak was traktuje to jego by wyjebal... z zakładu a wy dostalibyście odszkodowanie za znecanie się psychicznego jego nad wami.
3
haha 2016-05-23 08:50:03
To żeś zabłysnął P. swoja wypowiedzią! Powiedz w oczy dziewczynom co myślisz a nie jedziesz osoby na forum Chamie. Zenada.
A propo, polecam masc na bol d*py ...
2
do LEgn 2016-05-23 09:27:05
Obrazanie kogos na anonimowo na forum pokazuje jakim jestes typem czlowieczka, zreszta po tobie "drogi kolego" wiecej spodziewac sie nie mozna, zajmij sie swoim przyjacielem lepiej zrobisz... a ewentualnie zmien plec "kolego".
2
Marti 2016-05-23 16:01:01
O kim ty mówisz? Nie określiłaś do kogo kierujesz swoje słowa.
"do LEgn" to prawda ta wypowiedź nieco mną wstrząsnęła negatywnie oczywiście. Nie można pisać takich rzeczy. Widzę, że wiesz kim jest ta osoba to zamiast pisać tutaj zwróć jej uwagę, że tak nie powinno się mówić.
Po drugie LEgn pracował na 603 pod przewodnictwem liderki o której pisze oraz w towarzystwie tej "K". Bo skąd niby miałby je znać jak to są różne zmiany?
loli 2016-05-23 17:21:46
Pracował i tu i tam a dlaczego bo nikt nie chce z nim pracować nikt nie będzie robił na lenia.A w oczy tego nie powie nawet kobitce bo jest cieplutki.
yolayola 2016-05-23 19:00:24
Dziewczyny wy jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> oskarżacie kogoś o coś... Same macie pretensje, że was ktoś obraża na forum a same tak robicie. Chociaż i tak nie wiadomo o kogo chodzi.
jakbyście się wzięły za robotę to nie miałybyście czasu na ploty i głupie domysły.
Ja ogólnie jestem za facetami bo widzę ile muszą dźwigać i im się nie dziwię. Ja jestem przekonana że jakbyśmy postały z godzinę na odbiorze jak faceci to byśmy padły.
obiektywny 2016-05-23 19:37:03
Po co wogole te smieszne dyskusje na forum,obrazanie itd ?! Jest tyle innych fabryk na strefie, a przeciez mężczyźni jezeli sa tacy pokrzywdzeni, zawsze moga spelniac sie gdzie indziej. Nikt nikogo na sile nie trzyma, nie umniejszajac facetom ktorzy muszą sie nadzwigac ( nikt nie twierdzi inaczej). Jak to mówią "wszedzie dobrze gdzie nas nie ma" !
2
kandydat 2016-05-23 20:25:11
Ludzie ogarnijcie sie bo wychodzi z was buractwo, nic wiecej. Wyrazajcie opinie o firmie a nie obrazajcie siebie nawzajem anonimowo na forum.
Dobrze powiedziane "wszedzie dobrze gdzie nas nie ma" a kto ma żal że mu tak cieżko a inny ma lepiej to zmien człowieku prace i po problemie.
1
Detektyw 2016-05-24 10:04:39
Myślicie że używając różnych pseudonimów jesteście nie uchwytni.No niestety panie P i D.Fakty zostały skojarzone.Teraz czekajcie na konsekwencje.
4
anonim 2016-05-24 13:06:35
Ha! Panowie czujecie oddech "detektywa" na plecach.....
3
anonim 2016-05-24 13:24:56
O przepraszam, mialo byc " panie"
1
Pracownik 2016-05-27 15:34:27
Konar i Janek wracajcie bo potrzeba nam porządnych inżynierów pieca i finalu! To co się teraz dzieje to masakra!
5
Pracownik12 2016-05-28 12:46:11
Koledzy i kolezanki piszecie o zarobkach 1700 - 1900 nie powiedzieliscie o tym ze to jest pensja z premia.
Ktos wezmie chorobe L4 albo na żadanie to ma po premi. Premia to jakieś 300 zł chyba 20 % z pensji
1700 - 340 zł wychodzi 1360 zł
1900 - 380 zł wychodzi 1520 zł

Zeby zarabiac 1900 trzeba porobic stopnie. Teraz nie sa chetni do dawania stopni. Stopnie zdobywa sie bardzo ciezko.
Jak jestes na agencje to w dodatku ze zarobisz o te 20% premi mniej to jeszcze nie przedłuza ci umowy jak wezmiesz L4 albo na żadanie.
Praca jest ciezka i niewdzieczna.
3
operator6stopnia 2016-06-09 10:10:43
ogolnie to nie polecam pracy na szanelu i piecu ponoc na waluead jest fajnie.
na piecu i szanel jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera bo cisna zeby pracowac jak najszybciej w takim goracu. testy na kolejne stopnie to jakas porazka, pracownik moze byc dobry a i tak go nie puszcza bo lysy wymysli jakies pytania z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liderzy i technicy z pieca tocza jakas wojne miedzy soba. ponoc w zakladzie mozna komus w ryja dac i nic sie nie stanie. jak sa jakies dewelopmenty to tylko na piecu jest inzynier a reszta kawe w biurze siorbie! pdt i ich specyfikacje to jest zart. nie ma nikogo kto siue w tym zakladzie na czyms zna !!! na spotkaniach inzyniezy kapuja do kierownikow na pracownikow bo sami nie wiedza co sie dzieje u nich. zarobki srednie ale nie jest najagozej ,lepiej isc do basfa albo emsztila bo tam pul starego pgw pracuje
3
Adrenalina 2016-06-09 18:23:06
HOFIK - TO POWINNO BYĆ W STANDARDZIE W KAŻDEJ FIRMIE! NIE MA NIC LEPSZEGO W TYM KRAJU
2
anonim 2016-06-09 18:47:53
Teraz tylko Waldi pomoże!!!!!!!!
1
Pracownik 2016-06-09 18:57:27
Lepiej niech się nauczą zwykłe robić a dopiero później nowe modele
1
pracownik 2016-06-30 11:15:17
Tego zakładu nawet nie stać na komplet sztućców, nawet tych plastikowych. Jeśli lubisz jadać plastikowymi sztućcami WIELOKROTNEGO UŻYTKU to zapraszamy.
1
Stifler 2016-07-25 19:32:03
Co za różnica gdzie potrzebują, chcesz pracować w firmie która ma ocenę 2 na 6?
4
pracownik 2016-08-01 17:18:26
Chyba żartujesz. Umowa o pracę to już standard w naszym kraju, a jednak w PGW rzadziej jest umowa o pracę niż na zlecenie przez podfirme.
Aha, i socjal to nie w tej firmie. Tu go nie ma w porównaniu do innych firm.
1
Szczery 2016-08-01 23:40:44
Bez obaw wypłata jest w terminie, do każdego 10 miesiąca kasa jest na koncie.
Pracownik 2016-08-06 07:59:24
Zawieź swoje CV po prostu. Biorą wszystkich bez względu na wykształcenie, doświadczenie lub ambicje. na pewno zadzwonią bo tu ciągle rotacja jest i nikt nie chce tu pracować dłużej.
4
Ja 2016-08-06 13:19:04
W środzie na każdej tablicy znajdziesz kartke z ofertą
Ja 2016-08-06 15:23:30
Alicjo w środzie śląskiej jest coś takiego jak tablice ogłoszeniowe i tam szukaj informacji
pracownik 2016-08-07 12:40:30
Jest, chociażby na technika lub lidera, tyle co na stołówce wisiało ogłoszenie. A na operatora zawsze jest wakat, stąd ma zanieść CV na recepcję.
@erft: Socjalu nie ma żadnego, więc nie napalaj się. Zwłaszcza jak pójdziesz przez podfirme.
2
Ja 2016-08-07 15:38:34
Alicja - chodzi o tablice ogłoszeniowe w Środzie Śląskiej
Tymek 2016-09-22 08:34:01
Niestety nic dobrego na temat tej firmy nie mogę napisac.
*Brak dodatkow typu multisport czy chociażby pakietu medycznego. Firma nie daje po prostu nic.
*Nie ma zwrotu kosztu dojazdu ani firma nie oferuje busa firmowego. No chyba że ktoś nazywa dodatkiem kase za brak chorobowego ( nawet nie chce myśleć jak wyglądałaby wtedy wypłata jak teraz jest śmiesznie mała).
* wypłata przy systemie 4brygadowym 1stopien 2000brutto. Z dodatkami za btak chorobowego, za cztero brygadowke i nocki netto2000.
2 stopien 2250brutto netto 2200. Dalej nie wiem bo pomimo że pracuje tu ponad rok to nawet nie dostalem 3 stopnia.
* urlop ustala pracodawca odgornie dla kazdego dzialu. Czyli brak możliwości wyboru
* zatrudnienie przez firmę pracy tymczasowej. Umowa podpisywana z miesiaca na miesiac- sprobuj zachorować a rozwiazuja ci umowe. Gorzej mają kobiety- jako zajdzie w ciążę zostaje z niczym.
* brak podwyżek.
* brak gwarancji przejścia na umowę o pracę. O czym informuja na wstępie. Możesz pracować dwa lata na umowie tymczasowej przez agencje a póŹniej dają Cię na inna agencje.
* z strony firmy i kierowników cały czas jest wymagane wobec zwykłego operatora zwiększanie ilości wyprodukowanych szyb, za te same pieniądze.
3
Tg 2016-09-22 08:48:50
Jaka umowa o prace? Chyba tymczasowa. A to dwie różne rzeczy
romek 2016-09-22 12:14:12
Wiadomo czy mają teraz jakieś oferty pracy? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o PITTSBURGH GLASS WORKS (POLAND) SP. Z O.O. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PITTSBURGH GLASS WORKS (POLAND) SP. Z O.O.