logo Smart Systems

Smart Systems

Gdynia

Opinie o Smart Systems

handlowiec 2010-12-16 20:24:55
Pracowałem w tej firmie.Płacą na czas,produkt fajny i bardzo renomowanej firmy,a co najważniejsze jesli się przyłozysz możesz zarobic fajną kasę
2
miki 2011-01-13 18:35:07
A czy to czasami nie akwizycja?
jack 2011-01-14 23:35:07
to sprzedaż bezpośrednia, która jest najwiekszą sztuką handlową. Byłem tam na szkoleniu i było rewelacyjne. no i z tego co zauwazyłem to bardzo dbają o klienta.
nicklas 2011-06-02 14:25:51
rewelacyjna atmosfera, młodzi elastyczni szefowie i fajne zarobki. jesli jesteś dobrym handlowcem to warto tam pracować
tedd 2011-06-02 14:27:24
jedna z niewielu konkretnych i dobrze poukładanych firm w tej branży.
polecam.
pozdrawiam Michała i Dawida
anonim 2011-07-04 17:47:47
ktos wie jaka proponuja tam podstawe?
wet 2011-07-19 14:05:47
firma fajna, ja nigdy nie zszedłem poniżej 3tys. na reke.także polecam obecny pracownik
1
anonim 2011-07-19 14:08:40
potwierdzam, zarobki są fajne. ja niestety zostałem zwolniony ale to dlatego że mi nie szło. najlepsi potrafią w trybie grupowym sprzedać nawet 40 urzadzeń a to już konkretne zarobki. Szefostwo bardzo wymagajace ale o to w tym chodzi.
anonim 2011-10-12 22:16:32
Jakie oferują narzędzia pracy?
wiem 2011-10-21 11:07:18
dla ciekawych - firma zajmuje się sprzedażą bezpośrednią, ale tylko na pokazach grupowych, organizowanych przez profesjonalny dział call centre. Zadaniem handlowców jest prowadzenie rozmów handlowych i oczywiście pomoc przy organizowaniu prezentacji, ale nie zajmują się oni pozyskiwaniem klientów i umawianiem spotkań. Firma dająca zarobić najlepszym naprawdę fajne pieniądze - oprócz wysokich prowizji także podstawa.
marek 2011-12-06 16:52:16
oczywiscie że jezdzą po Polsce, byłem u nich tydzień czasu ale się nie sprawdziłem-podziękowali mi. pomimo to uważam że wiele się nauczyłem, szczególnie od szkoleniowca. moi koledzy którzy pracowali ze mną sprzedaja tam imponujace ilości. jesli dasz z siebie wszystko to mozesz mieć kase i satysfakcję z pracy. pozdrawiam Panów Michała i Dawida...
czarek 2012-02-01 10:00:47
Pracowalem tam Chwile ale sytuacja prywatna zmusila mine do odejscia do firmy rodzicow.Co moge powiedziec,duzy pozytyw dla dwoch mlodych wlascicieli.firme prowadza zwawo i z polotem.super szkolenia i dobre zarobki.
piotr 2012-02-06 14:43:11
jesli szukasz konkretnej roboty i chcesz zarabiać to śmiało mogę polecić.super atmosfera,duzo konkursów, ciekawe imprezy firmowe i co najważniejsze dobry produkt do sprzedaży
basia 2012-04-17 14:37:09
fajna firma-mozna zarobić kase.Tak piszecie to czemu juz tam nie pracujecie
pracownik 2012-04-26 11:26:23
jestem obecnym pracownikiem tej firmy. pracuje tu już prawie 2 lata i nie mam takiego zdania jak w innych komentarzach. rzeczywiście zostają tylko najlepsi, ale o to w tym wszystkim chodzi. dla mnie jest to motywacja, żeby zarobić jak najwięcej kasy, a o urlopach nie slyszalam o jakies problemach. jezeli ktos jest dobrym pracownikiem to zostaje to docenione.
1
handlowiecc 2012-04-27 12:47:56
zgadzam się z powyzszym wpisem. jezeli pracownik jest zetelny i efektywny to firma da z siebie duzo dla takiej osoby, aby ja utrzymac w firmie.
1
Smart Systems 2012-04-30 13:49:26
Firma Smart Systems nie odpowiada na tego typu opinie, ponieważ każdy ma prawo do własnego zdania. Natomiast, jeżeli ktokolwiek ma ochotę skonfrontować treść powyższych wypowiedzi z rzeczywistością, zapraszamy do biura w Gdyni przy ulicy (usunięte przez administratora)
tom 2012-07-11 22:10:42
powiem szczerze ze do kilku rzeczy można by się przyczepić w tej firmie. Ale w porównaniu do tego jak pracowałem wcześniej jest naprawdę nieżle. najważniejsze że pieniądze zawsze na czas. ciężka praca to to nie jest, z reszta mamy dużo przerw na których można zajarac i pogadać z kolegami. ogólnie na plus
slayer 2012-08-29 15:52:14
firma rekrutuje obecnie na MCC.
proszę o informację jak zarobki i coś o strukturze CC (ile konsultantów itp) i funkcjonowaniu CC (jak wygląda outbound i inbound)
z góry dzięki
2
BydL00rD 2012-09-10 08:04:31
pracowałem na cc, praca łatwa, warunki komfortowe, płacą
Ciekawy 2013-02-20 12:16:07
Jeśli jest tak cudownie to dlaczego ciągle pojawiają się ogłoszenia rekrutacyjne. Tzw. Rekrutacja ciągła wynikająca z ogromnej rotacji kadr ???
1
grzesiek 2013-03-26 13:31:37
Wlasnie zostalem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna do firmy smart- system na stanowisko przedstawiciel handlowy czy ktos zna szczegoly pracy oraz waronkow jakie produkty sprzedaja i czy jest to tylko ten robot rumba jak dzialaja tam przedstawiciele pensja i realne zarobki jakie sa tez narzedzia spracy czy oferuja auto i jakto to wyglada od strony technicznej informuje tez iz jestem umuwiony na jutro a po przeczytani tych opini naprawde sie zastanawiam czy warto pomocy!!!
3
on 2013-06-12 11:08:46
Nie tylko Ty zostales zaproszony na rozmowe i nie tylko Ty nie masz pojęcia czy warto :) ale zobaczymy może ktoś cos napisze :). Czym dokładnie się oni zajmują jak wygląda praca przedstawiciela tzn., czym się zajmują?? otrzymujesz samochod, czy wymagają wlasny, laptopa trzeba posiadac wlsnego?? Czy zupełnie praca wygląda inaczej, jeżeli tak to jak?? :)
s 2014-02-04 10:42:56
z tego co widzę czytając wpisy tutaj firma musi naganiać nowych pracowników, a przy obecnym braku pracy nikogo to nie dziwi ;)
Po drugie wydzwaniają do ludzi i namawiają na spotkania na których sprzedają "#@$%" za 2x większe pieniądze niż gdzie indziej ....
345io 2014-02-05 22:03:22
Bardzo dbają np. naciagają emerytów na 5000 zł żeby sprzewdać im buble które są nic nie warte.
kazek 2014-02-21 16:11:10
dzisiaj bylem na takiej prelekcji-zaproszenie owszem ladne i nic pozatym bzdurna pogawedka o niczym konkretnym zecz idzie okupno jakich pierdul za duza kase za to ze wysluchalem tych bzdur otrzymalem prezent gwarantowany w postaci kremu do rak i to zamiast 50gr.bylo o polowe mniej.zastanawiam sie kt na gloszenie takich bzdur daje zezwolenie nie macie za grosz wstydu by ludziom taki kit wciskac
Zbyszek 2014-04-10 19:27:40
Na innym forum przeczytałem, że nie polecaja pracy dla smart systems, podobno płaca kiepsko, coś około 1200.
on/ona/ono 2014-04-28 14:34:45
(usunięte przez administratora)nie wypłacają pensji pracownikom. Nie polecam zatrudniania się.
1
Madz 2014-05-13 17:28:20
Jakieś opinie o pracy Handlowca/Przedstawiciela Handlowego w tej firmie??
kaja 2014-05-29 19:27:28
ojoj, w firmie nie dzieje się dobrze, co z tą ofertą na przedstawiciela handlowego, ktoś wie? bo z warunkami to różnie, da się zawsze negocjować
Iwon 2014-08-20 11:03:04
Pracowalam dla firmy( usunięte przez administratora )rzeswietlaja przedstawicieli na kazdym kroku, codziennie slyszy sie ze jest sie kiepskim albo wrecz nieudolnym pracownikiem, nie motywuja swoich pracownikow, a placa to 12.OO a pracuje sie po 12 godzin dziennie i zawsze jest zle i malo, nie polecam tej firmy, czeste wyjazdy calo tygodniowe, a nie placa zadnych diet, trzeba sie samemu zywic w hotelu co nie jest najtanszym sposobem przetrwania tygodnia, poza tym umieszczaja w obskurnych hotelach a sami dyrektorzy spia w 5 gwiazdkowych, pozdrawiam wszystkich smartow Iwona.
1
Iwona 2014-08-23 06:43:08
Ja pisalam przedstawicielach...
1
maciek 2014-11-17 16:37:26
tam naprawde to praca handlowca może wyglądać w różnie, w zależności oczywiście od firmy i produktów czy usług, które ma się do sprzedania, ale w dużej mierze polega na tym samym - na utrzymaniu dobrych relacji z klientem, na budowaniu pozytywnego wizerunku w firmie itd. No a czy praca dla kazdego.. nie sądze.
Nie takt 2014-11-17 16:39:49
Coś uważam, że ta strona smart systems nie jest do konca dopracowana jakieś stare zdjęcia i to odpiero po przegrzebaniu się przez stronegłówną która nie do końca działa. Dopiero sprytnym sposobem udałosię mi jakieś artykuły znaleźć. Jest tam jakaś praca bo niestety ze strony nic się nie dowiem konkretnego
zofia kalafior-bluszcz 2015-01-19 12:57:20
ja również szukam wszelkich informacji o zatrudnieniu w Smart Systems, bardzo by mi pilnie zależało na takiej pracy bo to moja branża z zamiłowania i wykształcenia. jednakże nie moigę zadnych konkretnych informacji odnaleźć w internecie. ma ktoś jakąś wiedzę na ten temat albo może mnie skierować gdzieś?
smiley 2015-02-05 02:53:49
nie takt, gdyby patrzeć na daną stronę pod względem tego czy zdjęcia są stare czy nie to możnaby zwariować, Patrząc na te młode uśmiechnięte osoby nasuwa się wniosek że są zadowoleni ze swojej pracy :D chciałbym do nich dołączyć, mój uśmiech powala prawie wszystkich :) chcę jako przedstawiciel handlowy wprowadzić nowe jakości, piszą że jast kasa z pensji, z premii i z prowizji, są gokarty, wspólne mecze piłki nożnej i wiele innych .... ale , jest jedno ale,, gdyby tylko ktoś z grubsza przyblizył podstawę netto??
tokon 2016-05-08 12:05:17
Stanowisko jak najbardziej atrakcyjne @tiaoak, tylko, że musisz znać bardzo dobrze język angielski, ponieważ praca odbywa się w takim otoczeniu, z benefitów czeka na Ciebie prywatna opieka medyczna czy też multisport
Zostaw swoją opinię o Smart Systems - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smart Systems