brak logo

CLOVIN S.A.

Toruń

Opinie o CLOVIN S.A.

ader 2015-06-09 19:50:58
hej ,,rabin" długo pracujesz w Clovinie?
KLIENT 2015-08-06 06:46:28
jak to miło że sami pracownicy wchodzą na forum i wystawiają opinie o pracodawcy
ciekawe co by powiedzieli byli pracownicy?
a to było by ciekawe!!!
KLIENT 2015-08-06 16:57:59
nyga! każda firma firma proponuje stabilne zatrudnienie i w każdej firmie są szkolenia wiec żadna atrakcja!!!!
OFERTA DLA NAIWNYCH DO POLECENIA!!!!
ŚLĄZAK 2015-08-28 20:02:17
a ja słyszałem ze tam jest bardzo duża rotacja wśród przedstawicieli pracują tylko po parę miesięcy tylko
KLIENT 2015-12-16 17:50:18
marne to tłumaczenie jeśli zwala się winę na klienta ,,że zarozumiały!!!!!'
świadczy to o braku szacunku do kogoś dzięki komu firma zarabia
W związku z powyższym nigdy nie kupię produktów firmy Clovin i nikomu nie polecę
pozdrawiam
KLIENT 2015-12-21 16:58:40
ela zastanów się nad nad swoją płcią bo raz piszesz ,,zadowolony" a potem ,,zmieniłam" produkty się nie zmieniły tylko twoja płeć
jesteś ,,TRANS"? a to ciekawe!
1
hahahaha 2015-12-26 14:16:36
produkty chemiczne dla ,,trans" nowość w Polsce godne polecenia
jaki produkt jest wiodący????
coś na skórę i celulitis i co na rozstępy?
jakie kremy?
polećcie coś!!!
KLIENT 2015-12-27 18:34:36
a ja uważam odwrotnie
a przy okazji pisz poprawnie stylistycznie
i tez pozdrawiam
Fajny człowiek 2015-12-28 09:13:33
@KLIENT: Chcesz wymagać od innych, zacznij od siebie.
tomasz 2016-01-28 19:11:50
Zmieniamy temat!!!!!jaka jest wasza opinia na temat, iż proszki produkowane w Czyżewie np. ,,Praktik", ,,Purox" (beznadziejnej jakości) reklamuję się jako świetny produkt niemiecki Gdzie na opakowaniu jest napisane Clovin Germany.
Wiem że jest to zgodne z prawem ale czy zgodne z moralnością i etyką i wkręcanie ludziom ciemnoty?
Czekam na wasze opinie i proszę by pracownicy firmy Clovin sie nie wypowiadali!!!
Fajny człowiek 2016-01-29 09:22:35
@tomasz To nie jest forum do dyskusji o produktach tylko o warunkach zatrudnienia.
1
tomasz 2016-01-29 17:43:52
to jest forum o firmie i wszelkie informacje są wskazane i istotne dla osób zainteresowanych
ps pracownicy mieli nie opiniować!!!!!!!!
były pracownik 2016-02-03 11:17:28
Firma w porządku tylko osoby kierujące przedstawicielami uważają się za profesjonalistów,a w rzeczywistości tak nie jest.Wyżej s**ją niż widzą.Brak wyrozumialości i odpowiedniej współpracy na poziomie RKS-PH,niektóre zadania nie do wykonania.Na umowie ośmiogodzinny tryb pracy,w realu dużo dłużej,za co nie jest płacone.Plany do zrobienia,nawet duzo więcej czasami,ale w związku z nadwyżkami nie dostaje sie żadnych podziękowań a już napewno można zapomnieć o dodatkowej złotówce.W skrócie to tyle.
były pracownik 2016-02-03 14:00:05
Jeżeli chodzi o produkty,niektóre są naprawdę dobre.Firma rozwija się bardzo szybko ze względu na cenę jaką oferują,ciągle wprowadzanie są jakieś nowości co świadczy o tym,że rynek potrzebuje takich tanich i w miare dobrych produktów.Tylko trzeba liczyć siły na zamiary,nie da się osiagnac pewnych pułapów w krótkim czasie.
przemek 2016-02-03 19:07:09
podstawą jest atmosfera w firmie! potwierdzam to co napisał ,,były pracownik" bo też jestem byłym pracownikiem. Klimat i relację w ,,tradycji" jest niewyobrażalnie
złe (piszę tak by nie używać słów popularnie uznane za obrazliwe) dotyczy to relacji kierownik, dyrektor---przedstawiciel brak szacunku i odpowiedniego podejścia do podwładnych jest skutkiem bardzo dużej rotacji ph co też wpływa na opinię u dystrybutorów jak klientów tzn ,,sklepów" czego dowodem jest bardzo słaba dostępność produktów Clovin chyba że przez sklep internetowy.
Poczekamy bo w końcu może to ktoś zauważy z ,,Dyrekcji"
aleks 2016-02-03 19:25:56
Fakt byłem świadkiem 2 lata temu jak na parkingu pod hurtownią kierownik firmy clovin (aktualnie pracuje!!!) beształ i poniżał przedstawicielkę (sporo starszą kobietę) która się rozpłakała i długo nie mogła dojść do siebie. Wiem że zaraz po tym zajściu przestała pracować w firmie Clovin
były pracownik 2016-02-04 13:16:03
Dyrekcja jest w pakcie z kierownictwem,dopóki prezes i wiceprezes nie dowie sie o wszystkim to nic sie nie poprawi!
emil warszawa 2016-02-06 20:56:07
ale jaja ,,dostaje on swój własny samochód" co mam przez to rozumieć firma daje samochody daje na własność czy daje mi mój własny samochód na własność!!!!
obserwuję wpisy na temat firmy clovin i chyba nie będę aplikował na ph
widać że to ,,wesołe miasteczko" ja ,,niestety szukam poważnej firmy"
bez układów personalnych. A tu tego co widzę to nie znajdę.
Zbyt dużo ,,niepochlebnych" i wiarygodnych informacji z tego co wiem na Wawce nigdy nie było chyba że bardzo dawno nie było ph wiec co to wspaniała rozwijająca się firma o ogólnopolskim zasięgu chyba żart!!!!!
więc piszcie prawdę a nie same ściemy dla naiwnych
emil warszawa 2016-02-09 19:07:35
Tak ale za to trzeba zapłacić ,,bo takie mamy prawo" i nie sądzę by by firma ,,clovin" robiła wyjątek i łamała prawo nie obciążając pracownika
byly pracownik 2016-02-11 14:08:05
W Clovin za kazdy prywatny kilometr obciazany jest pracownik.
Były pracownik 2016-02-15 08:40:55
Właśnie po GPS, jest tak dokładny, że widać z jaką prędkością się jedzie,pokazują obroty,spalanie,liczbę otworzen drzwi kierowcy,pasażera,klapy bagażnika.
były pracownik 2016-02-15 14:40:40
Dlatego też firmy stosuja miesieczne limity kilometrow do uzytku wlasnego.
piotr 2016-02-26 20:20:06
fakt to jest coś wspaniałego że mogę pojezdzić służbowym samochodem jest to coś co strasznie doceniam aż do łez i za każdym razem jak uruchamiam silnik do muszę ze wzruszenia wycierać łzy!!!!!!!!!!!!!
piotr 2016-02-26 20:28:49
przez wiele lat ph jezdzili bez opłat zrobiło to PO za swoich rządów ale wiele firm ustaliło limit prywatnych km wiec nie wal idioto tekstów
o nadużywaniu myślisz że jeśli jest ph wędlinach to kupuje kiełbasy?
albo w kawach to kupuje kawę?
totalnie niezorientowany jesteś facet
tomasz 2016-03-25 19:39:58
słyszałem ze to fajna firma co sądzicie czy warto się starać tu o prace?
byly pracownik 2016-04-05 20:04:26
firma fajna,ale ludzie zarzadzajacy przedstawicielami juz nie,wszystko ladne i piekne do czasu.
2
piotr 2016-04-15 21:07:35
fajna była ph z warszawy popracowała 24 godziny i dostała dyscyplinarkę!!!
kto wie dlaczego?
anna 2016-06-19 09:26:30
dlaczego produkty clovin są tak trudno a wręcz nie osiągalne w sklepach tradycyjnych czyż by firma się zamykała?
Damian 2016-07-03 20:39:47
Słabo coś z ta popularnością i prestiżem tym bardziej luksusem ponieważ np. proszek praktik jest bardzo kiepskiej jakości a pozostałe pseudo niemieckie to słowo tragiczne jest określeniem pozytywnym
odnośnie tych proszków!!!!!!
Faktycznie to jest producent profesjonalnych i konsumenckich proszków !!!!
ALE NIE DO UŻYTKOWANIA W UNII EUROPEJSKIEJ TEŻ I W POLSCE, CHYBA ŻE W ROSJI LUB UKRAINIE
POZDRAWIAMY KONSUMENTÓW ZE WSCHODU!!!!!!!!!
Igor 2016-07-07 15:42:47
@anna widocznie nie potrzebują tak bardzo tradycyjnej dystrybucji. Zresztą w ich sklepie internetowym proszki nawet z przesyłką są do kupienia w dosyć atrakcyjnej cenie. A podobno e-commerce to przyszłość. ;)

Używam Clovin II Septon raz na miesiąc, Purox Universal do zwykłego prania i tabletek dr.Prakti do zmywarek i jestem zadowolony. Nie mam jakichś szczególnie trudnych plam, więc nie mogę ocenić, czy sobie z nimi radzą. Na moje potrzeby wystarczy. Lubię je, więc może nie jestem obiektywny. :)

@Damian wywalili Cię stamtąd, czy podkopujesz na zlecenie konkurencji?
Damian 2016-07-28 20:50:55
Nie wywalili mnie stamtąd bo nigdy tam nie pracowałem. W związku iż sam kupuję środki czystości, wiec posiadam wiedzę na ten temat, więc się wypowiadam. Proszek septon faktycznie jest świetnym produktem ale pozostałe mają wiele do życzenia. A sam fakt który poruszam iż podciąganie się pod markę niemiecką nie jest uczciwe i niesłuszne jako że wprowadza się klientów w błąd.
A tego ja nie jestem w stanie zaakceptować i nazywam to tak jak powinno się nazwać czyli jest to ...................o!!!!!
Pozdrawiam dział marketingu za świetny pomysł!!!
nikita 2016-08-01 14:28:41
Najlepszym dowodem na to, że się dobrze dzieje jest to @bolor, że rotacji wśród pracowników nie ma. Taka dbałość o dobre relacje między pracownikami czy pozytywna atmosfera przyczynia się odpowiednio do sukcesu w firmie.
1
Zostaw swoją opinię o CLOVIN S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLOVIN S.A.