brak logo

Restauracja "Club Q10"

Nakło nad Notecią

Opinie o Restauracja "Club Q10"

anonim 2008-12-05 12:00:06
Restauracja "Club Q10" jest profesjonalna, rozwojowa firmą
jest możliwość rozwoju i szkoleń
Atmosfera i ludzie tam pracujący są OK
Najbardziej podobało mi się w Restauracja "Club Q10" kontakt z klientem
anonim 2009-03-06 16:49:08
beznadzieja jedzenie przterminowane , obsluga nie mila , a ten komentarz wczesniej pisala chyba szalona wlascicielka ktora wyrzuca ludzi za drzwi
.............. 2009-10-06 18:16:47
restauracja "Club Q10" jest świetna lubie w niej spędzać piątkowe wieczory przy wyśmienitej muzyce i karaoke
gabi 2010-08-27 00:10:51
club q10 to idealne miejsce dla starszego i mlodszego, lubie wieczory taneczne w tym lokalu gdyz sa zoorganizowane na wysokim poziomie jesli chodzi o obsluge klienta.
mysia :* 2010-08-27 00:16:44
uwielbiam chodzic do restauracji q10 gdyz jest tam bardzo milo i przyjemnie spedzac czas , menu jest bogate w wiele pysznych dan takze zawsze znajduje cos odpowiedniego dla siebie na maly badz wiekszy apetyt. duza zaleta tego lokalu jest wysoka kultura w obsludze klienta.
konsument 2013-07-07 18:23:07
Faktycznie jedzenie koszmar .zimne . mieso smierdzace i z czymś chyba kawalkiem kosci w srodku. chcieli zaproponowac inne danie w zamian ale odeszlismy zostawiajac pelne talerze. w zyciu czegos tak ochydnego nie jadlismy. Chcieli zwrocic pieniadze ale niech oni wiecej nie gotuja. nikomu nie polecam .

Pepek 2015-10-06 10:20:34
dobrze że tam od czasu do czasu urzadzaja komisje wyborcza bo tak nic by sie nie działo
arkonim 2016-05-12 18:02:43
No jakby nie było @hak, możesz nie znać tych osób, ale wiele sławnych osób tu przychodzi, ponieważ jedzenie jest dobre
Zostaw swoją opinię o Restauracja "Club Q10" - Nakło nad Notecią
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja "Club Q10"