brak logo

polo market

Dobrodzień

Opinie o polo market

anonim 2011-04-03 20:29:26
Sklep ogólnie super, niskie ceny,zawsze świeże owoce i warzywa,miła sympatyczna obsługa,pracownicy uśmiechnięci,widać że na sklepie panuje dobra atmosfera,ceny zawsze się zgadzają z cenami na regale,sklep godny polecenia innym.
Weronika z..Dobrodzienia:) 2011-04-03 20:32:29
Zgadzam się z tą opinią,sklep godny polecenia innym,robie tam zakupy codziennie i nigdy nie byłam rozczarowana.
anonim 2011-04-03 20:35:24
Witam. Jeśli chodzi o Polo to nic złego nie moge powiedzieć o tym sklepie. Ma swoje zalety,jest napewno tani,produkty świeże,nie ma kolejek przy kasie a wade to ma jedną,taką że mam do niego daleko:)
Marcin 2011-04-03 20:37:08
Hehe a ja mam do Polo blisko i też lubie tam robić zakupy:):)
Tomekk 2011-04-03 20:41:18
Hi zazdroszcze tym co mają do naszego Polo blisko,ja to bym chciał tak przez droge przejść i być już w Polo,mają tam zawsze piwo w dobrej cenie,tańsze niż w Stonce(-Biedronce;)
1
anonim 2011-04-03 20:44:59
3 razy \"D\"dobry sklep,dobre ceny,dobra obsługa.
anonim 2011-04-03 20:47:59
sklep warty uwagi i polecenia,nie ma kolejek,w środku czysto,obsługa zawsze uśmiechnięta,kierownictwo pracuje na sklepie,chętnie pomocą służą.
anonim 2011-04-18 21:45:11
sklep godny uwagi,wszystkim którzy mieszkają w gutten tag-u:)polecam
klient 2011-04-18 21:47:15
to jeden z moich ulubionych sklepów w Dobrodzieniu,również polecam go wzsystkim.
serwetka 2012-01-29 18:05:36
mnie się w polo dobrze robi zakupy i obsługa jest super ale klient jak jest wredny to jak obsługa ma się jeszcze do niego uśmiechać
wooodzu 2014-10-20 12:30:12
Jeśli ktoś lubi otrzymywać najniższą krajową, i słyszeć: do roboty, bo mało bo to bo siamto... To zapraszam;-)
anonim 2014-10-25 22:49:54
kierownik to leser i nieroba ia bym go (usunięte przez administratora) jak się nie zmieni w polomarkecie kierownik to mu sklepie miche
Niewierny 2014-11-14 12:49:34
Jestem byłym pracownikiem tego PoloMarketu, Zarobki tam mijają się z tym ile trzeba roboty wykonać a już nie mowię o pretensjach od kierownictwa. Mało tego każda szkoda czy tez manko na kasie pokrywa nikt inny jak pracownik sklepu nawet inwentaryzacja jak wyjdzie za duża niż oczekiwano to rownież różnice pokrywają pracownicy. Gdyby kierownictwo było normalne to pracownikom robiło by się dużo lepiej i spokojniej, nie długo wpadną na pomysł żeby pracownicy biegali po sklepie roznosząc towar.
1
Niewierny 2014-11-28 10:35:37
Buli tak pracowałem w kilku innych marketach tez i w żadnym sytuacja nie wygladała tak jak w tym Polomarkecie. Nigdzie nie było tak ze pracownicy byli odpowiedzialni finansowo za inwentaryzacje bo wyszła nie tak jak by sobie tego ktoś z góry obmyslil, w końcu to ńie wina pracownikow ze ludzie dziś nie kupują tyle towarów co niegdyś, ale i tak kogoś musza obwiniać wiec najlepiej pracownika z tej i tak nędznej pensji pociągnąć.
2
gość 2014-12-01 21:53:38
Zgadzam się z opinia na temat kierownika sklepu
Potrafi tylko cały dzień przesiedzieć w biurze i gadać przez tel na sklepie wogóle nie przebywa i się nie interesuje
3
Niewierny 2014-12-10 10:48:45
Mało tego że całymi dniami potrafi siedzieć i gadać przez telefon to jeszcze gnębił pracownikow jakimiś docinkami a potem się z tego naśmiewał. Teraz podstawił na swoje miejsce swojego człowieka żeby dalej mieć kontrole nad dobrodzieniem. Pracownicy są wiecznie poganiani i żeby było tego mało jak się kończy zmianę trzeba się zacnych kierowników zapytać czy można iść wogole do domu.
5
Anonim 2015-02-02 11:18:41
Tragedia się dzieje ostatnio w tym markecie nie ma kto obsługiwać same praktykantki chodzą po sklepie pracownikow to szukać z latarką tam.
3
GoŚć 2015-02-11 20:44:57
Niestety rownież się ostatnio zawiodłem na niby tak dobrym polomarkecie mianowicie ci klienci co są bystrzejsi napewno to wyłapali rozchodzi się o piwa i ich ceny zdumiewającym faktem jest ze 4 - pack piwa Żywiec wychodzi drożej niż to jak by się miało kupić 4 piwa luzem, niewiem jak jest z innymi markami piw, ale spodziewam się ze może być podobnie albo różnica będzie groszowo się opłacać
2
Ateista 2015-02-27 20:04:57
Hela coś Ci powiem jak chcesz być wykorzystywana pod każdym względem i zarabiać 1.200 zł na rękę to napewno Cię przywitają z otwartymi ramionami.
Ateista 2015-04-10 16:45:39
Na premię to możesz liczyć przy emeryturze.
xce 2015-04-14 14:02:49
Do tego szef, który swoje obowiązki oddaje PH, w regionie nic nie działa wszystkim mają zajmować się PH a kiero siedzi cały dzień w domu...
kim 2015-05-04 08:14:49
Zgadzam się z opinia na temat kierownika sklepu
Potrafi tylko cały dzień przesiedzieć w biurze i gadać przez tel na sklepie wogóle nie przebywa i się nie interesuje.
fgt 2015-07-15 08:46:04
Kiedyś byli kierownicy ,teraz tylko jada i nic nie robią tylko piją kawki,nie interesuje się.
elf 2016-01-04 12:05:29
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2016. Oby był lepszy od tego 2015. Oby kadra kierowników w koncu sie zreflektowala, ze zarzadza Zespołem ludzi, których należy traktować jak ludzi, a nie śmieci.
dfgg 2016-02-04 15:28:22
Chciałbym podjąć pracę w firmie polo, potrzebuję auto żeby dowozić córkę do szkoły, słyszałem że teraz już nie trzeba robić planów i umowy dają na 5 lat a auto na 8 godzin jest, troszkę się można pokręcić po sklepach i po córkę do szkoły. Dorabiam jako malarz więc van jak najbardziej się przyda. p.s. ma ktoś kontakt do firmy..
adsd 2016-02-22 13:22:15
Kierownik to leser nic nie robi !!!!!
rfgvb 2016-05-13 17:06:11
@flo no ale Twoje pytanie jest bardzo ogolne bo rpzeciez to wszystko zalezy od tego na jakim stanowisku pracujesz bo nie wiem o jaki konkretnie pytasz to tez zalezy od tego jakie msz wykszztalcenie i dosiwadczenie
Zostaw swoją opinię o polo market - Dobrodzień
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polo market