logo P.H.U. Progress

P.H.U. Progress

Września

Opinie o P.H.U. Progress

anonim 2008-12-05 11:17
Słowa kojarzące się z Progress (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .dostateczny.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... sympatyczni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? od minimum;)
Najbardziej podobało mi się w Progress: praca w terenie z ludźmi.
Najbardziej nie podobało mi się w Progress: niskie wynagrodzenie.
J23 2015-05-25 22:36
MASAKRAAAAAA. POŁOWA WRZEŚNI JUŻ TAM PRACOWAŁA. PH ZMIENIAJĄ SIĘ JAK W KALEJDOSKOPIE I WSZYSCY UCIEKAJĄ BO ZAROBIĆ TAM NIE MOŻNA A OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY. FIRMA PASOŻYT... NIE POLECAM...
go 2015-05-26 20:13
j23 - widać, że ściemniacz. Gdyby połowa wrz tam pracowała, to tu by było nieco więcej opinii zwłaszcza, że piszesz, że taka maaasakra.
feniks 2015-07-01 18:37
j23 won z tego forum - gołym okiem widać, że z konkurencji jesteś!
Przedstawicielom handlowym nie obiecuje się złotych gór! Przedstawiciele procują na prowizji i to od nich zależny ile zarobią.

oby jak najmniej takich ludzi (na forum)!
niezadowolony 2015-08-28 13:37
nikomu nie polecam pracy w tej firmie, ludzie pracują tu kupę lat i dostają po 1200-1300 pln... każdy w firmie jest najmądrzejszy i mają w dupie innych pracowników. na pracownika sępią grosza a sami latają co chwilę na wakacje... :/
przemo 2016-07-06 21:08
ph zmieniają sie co chwilę, z tego co wiem w rok przewija sie conajmniej 20 pracowników(usunięte przez administratora)chcialem sie zatrudnic ale po rozmowach ze znajomymi zrezygnowalem.
1
Paweł 2016-09-28 19:26
też chcę się zatrudnić, a pracuje tam mój znajomy i on jest bardzo zadowolony i poleca... kasę ma fajną, uśmiechnięty zawsze jest, no już długo tam pracuje... o tej rotacji 20 pracowników na rok, to nic nie wie. A poza tym gdyby produkty źle się sprzedawały, to firma już dawno by padła... a przecież jest od lat.
bartolini 2016-11-06 22:16
pracowałem tam, potwierdzam opinie przema, masakra jednym słowem a Paweł to chyba jakas fikcyjna osoba, nie ma tam zadowolonych pracowników, pozdrawiam
2
jack 2016-12-18 19:29
oj widzę że negatywne opinie są szybko usuwane kogoś boli prawda o firmie i podejściu do pracowników dla przyszłych osób które chciałyby się z nimi współpracować krótka informacja dajcie sobie spokój szkoda czasu można by było dużo pisać negatywnych rzeczy o tej firmie itp. po prostu nie warto się z nimi wiązać
2
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Progress - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Progress