logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Głogów

Opinie o Carrefour Polska

anonim 2009-06-04 08:58:07
Słowa kojarzące się z Hipermarket Carrefour Głogów (stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako poniżej krytyki.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ganiani przez kierownictwo jak niewolnicy. Kierownictwo jest głuche na opinie pracowników i klientów.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 952 zł Brutto
Najbardziej podobało mi się w Hipermarket Carrefour Głogów: nic dlatego nie starałem się o przedłużenie umowy, bo miałem załatwioną już prace w Castoramie.
Najbardziej nie podobało mi się w Hipermarket Carrefour Głogów: kierownictwo ci ludzie to GESTAPO.
człowiek ze stali 2009-07-27 10:29:25
żenada!! niepotrafia nikogo szanowac!!
ja 2009-11-05 22:23:18
bardzo spoko sklepik na zakupy i jako pracodawca
Gall anonim 2012-11-28 00:35:26
Pracowałem w tym markecie nie ważne kiedy i ile i mogę powiedzieć że żałuje ze podjąłem się w tym miejscu pracy kierownictwo a szczególności dyrektor sprawiał ze atmosfera w czasie pracy była stresująca, wymaganie do tempa pracy to jak roboty za najniższą z najniższych krajowych [jak napisał człowiek ze stali ] GESTAPO TO MAŁO POWIEDZIANE

Każdy kto chce się podjąć tam pracy niech się zastanowi czy chce harować w takich warunkach I ZA takie pieniądze
koleś 2013-12-17 18:40:39
8zł/h brutto umowa o dzieło. Tyle tam płacą.
Gall anonim 2014-01-03 13:20:49
Masz grafik ustalony, 8zł/h chyba brutto
gucio 2015-01-20 14:33:23
no z tego co się orientuje to pierwszeństwo w tego typu miejscach mają raczej osoby , które zatrudnione są w firmie na stałe. Oczywiście jeśli trafisz na fajny zespół to istnieje szansa że dość łatwo dogadasz sięz ludźmi co do grafiku. Niestety z tego co wiem to o porządnych ludzi tutaj co raz trudniej
Jaa 2015-03-06 10:24:20
Witam w sklepie carrefour nie umieją liczyc. Dzisiaj placac przy kasie u pewnej grubej pani zostałam oszukana. Może nie na duza kwote ale nie potrafi nawet spojrzec ile pieniędzy daje jej klient tylko rozmawia ze swoja kolezanka. . Zal
dumieskr 2016-05-12 18:43:19
No ja się nie dziwię @oid że trzeba mieć wykształcenie wyższe na stanowisku kierowniczym. Trzeba przewodzić z głową :D Ogólnie odnośnie pracy to szukają teraz pracownika technicznego galerii. I tu juś starczy wykształcenie średnie, ale techniczne.
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska