brak logo

POLWENA firma transportowa

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o POLWENA firma transportowa

Spyczek 2015-02-07 01:11
Polwena jest dosyć niewielką firmą pełniącą usługi transportowe. Pochodzą z Jastrzębia - Zdrój, więc podejrzewam, że najwięcej kursów wykonuje się po konurbacji śląskiej - czy mam rację? Poza tym ponad rok temu ktoś napisał, że można naprawdę niezłe pieniądze u nich zarobić. Zastanawiam się czy coś obecnie w tym temacie się zmieniło..
Robi 2015-04-21 15:56
Co tu dużo pisać jak nastał "młody " to już nie ta firma . Ktoś napisał ,że za wszystko się płaci to niestety prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają się bardzo dobrze a pozostali są od czarnej robot .Zarobki - to temat tabu ale lepiej nie wspominać - z robotą ciężko więc szukam , atmosfera w pracy szkoda gadać i ten wiecznie nie zadowolony młody .
Młody 2015-04-30 20:12
Ucinają oczywiście ręce. Czasami także nogi. Za co? Za nic! Jaka pensja? Przecież tu się dopłaca! Starzy kierowcy? Jacy starzy? Przecież wszyscy się zwalniają. W dodatku parami! Parami? Nie! Dwudziestkami. Można napisać wszystko bo jest się anonimowym. Słoń ma skrzydła a żaba szczeka. Konkurencja dopisze, że jest kierowcą i skrytykuje. Rozżalony kierowca się wypłacze i wyżyje. Taki to jest polski portal. Dla każdego żałosnego linijka tekstu wymyślonego. Piszcie! Piszcie!!! Boki zrywać. Od kiedy Marcin ma ksywę Robi?
Staromłody 2015-04-30 20:14
Na tapczanie siedzi leń. Nic ...
Młodostary 2015-04-30 20:22
Abra kadabra dwa kije. Kto się nie schowa ten? Dobra. Teraz TY! Pisz! nie piszesz? No pisz! Piłeś? Nie jedź. Nie piłeś? Jedź! Cieniasy z WAS!!!
Średniomłodypewniestary 2015-04-30 20:31
Czyście już zrozumieli tępaki, że to wszystko to bzdury, które każdy może napisać? Strona służy ujawnianiu polskich skłonności. Jako Marcinomłodostarosredniomłody piszę, że później dzwonią żeby sprzedać właścicielowi wykasowanie tego wszystkiego!

Tu na razie jest ściernisko, ale będzie polwenisko ...
alabama 2015-04-30 21:26
Ja tam wolę popatrzeć na ten złom:( usunięte przez administratora )
kierowca 2015-05-13 06:43
Firma ma zasady ,musisz je pojąć .Płaca z minimalnej wedle uznania szefostwa.Jak powie tak ściągnie z wypłaty .Zarobki ogólnie niskie .Pozdrowienia .
friendly 2015-05-15 18:28
Pracować trzeba wszędzie , ale lepiej zamiatać ulice niż pracować u tego furiata.
zarobki niskie ,nie niskie głodowe .Parę wpisów wyżej młodego poniosło .
Tomek daj na luz i pomyśl dlaczego kiedyś to była normalna firma.
kasia 2016-05-12 19:54
Wiesz co, no nikt nie odchodzi, bo to z niskimi zarobkami to po pierwsze jest kwestia tego jak się cenisz, a po drugie ściemaMak
Ktoś 2017-01-28 12:02
Same bzdury tu piszecie. Stała obsada, stabilne warunki, czytelne zasady, dobre zarobki. Nie znam lepszej firmy wywrotkowej w rejonie.
robol1950 2017-02-14 18:32
firma kogucik durekcja do kitu same teoretyki bez praktyki a zarobki marne
robol1950 2017-04-05 22:26
jest nowe miejsce dla niewolnika
Dominika 2017-07-26 11:06
@Ktoś powiedz nam coś więcej o warunkach pracy i na jakim stanowisku pracowałeś/pracujesz? Aktualnie niestety nie ma ofert pracy. Trzeba śledzić ich oferty bo może się coś pojawić.
Gtyr 2017-08-13 17:14
Specyficzna firma niby dobre zarobki ale dziwne dzielenie kosztów z pracownikami wieczne naprawianie aut oczywiście przez kierowce.miły szef który zawsze ma rację bo inaczej nie będziesz jego pracownikiem.miałem tam pracować ale dziękuję wole spokojnie bez wiecznego słuchania o kosztach spalaniu i robót warsztatowych profilaktycznych.
robol1950 2017-08-13 18:50
ty kasia ale jestes glupia a lbo ukrywasz sie pod innym logo w maju odszedl jeden a teraz odchodzi drugi wiec albo nie masz nowych wiad albo jestes agentem mlodego i nie pisz glupot tylko popracuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie w zakladzie o urlopie u daremnego niby pracocholikaczyt len zapomnij wszystkim noemalnym mającym rodzine dzieci odradzam
robol1950 2017-08-13 18:53
i masz racje w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robilem o 7lat za dlugo wiesniackie bisnesmeny
robol1950 2017-08-13 19:12
warunki obozu pracy potrącenia za opony itd u tego zlodzieja jak masz obsluge to ci potrąca za wym oleju filtrow itd dlaczego ja mam sponsorowac firmowe auto w wysokosci 27 procent kosztow ktore tez nie są zelelne bo kupią czesci w martexsi a koszty pokazują serwisu mana i tak to leci
robol1950 2017-08-14 20:41
acha wszystim zainteresowanym pracą w tym g....... informuje ze nie istotne ile masz lat ile praktyki jest 13zeta na godz minimalna jak pl rząd nakazal a podwyzek nie ma więc stracenców zapraszam do tego czegos milej charuwy
robol1950 2017-08-14 20:57
to dlaczego sie nie przyjąłes jak tam takie niebo
robol1950 2017-08-14 21:48
wiec tak mysle ze opinie broni osoba zinteresowana tznmłody,staromlody,mlodostary/sredniomlodypewnie stary ja mysle ze wiem kto ukonczyl politechnike w gliwice zarządzanie to na wstep a teraz w styczniu bylo planowanie urlopów popisali kolega zaplacil za wczasy i tera okazuje sie jak zawsze ze lato to trza odrobic straty zarobic na postoj na nast zime itd to po5ciu latach roboty walnąl zwolnieniem a odp uwaga szefa nie zmieniam zasad wiec ten idota woli zwolnic fachowca zeby mu dac 2 tyg uropu z rodziną teraz bydzie czekal pol roku na nast jutro potrzebujekierowcy,niech tam jezdzą ukraincy i niech rozwalą ten pgr,pewnie poczytasz krosciato twarzo i jak plastus odstajace ucho wanda chotomska i jeszcze perelka kierowca do he he szefa tekst orginalny cyt czesc juto chce miec wolne bo z dzieckiem ide do lekararza odp tzw szefaa co w matke sie bawisz.wiec jak kto ma gilotyne finansową na zapreaszam na krótki moment
robol1950 2017-08-14 22:16
a zeby was p,,,,,,,,,,, serdeczne zyczenia
pyzdradra 2017-08-17 19:56
wszystkich którzy chcą charowac od switu do nocy na magnesie miec potrącenia brak urlopu w lato tylko postój w zimie to są wolne miejsca czeka konsorcjum polw na naiwnych i na deser wieczne pretensje idzcie i piszcie co i jak w remi zarabiają mniej ale wszystko na zus tak urop i l4 wieksze
pyzdradra 2017-08-17 20:17
i jeszcze jedno norma na manie wannie po sląsku ok 500 km dziennie z ladunkiem27t lub lepiej t bo tam takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to umią to uwaga 32 litr/100km imają po 300 litr oszczednosci kosmos ale tam tak jest inaczej to przepal i znowu a jakze potrącenia i mysle ze firma zyje z dotacji kierowcow jak jakies pytania napisze wiecej
Zenek 2017-08-21 08:55
Wyslugiwanie sie kierowca na warsztacie bo mechanik za cenny iza drogi pomijajac ze ze stawki kierowcy placony dziadyd,iady komuna minela cesaroki pieprniczone.
pyzdradra 2017-08-22 22:07
i co masz pretensje ze zle opinie? adekwatne ! gdyby s byl w porządu i dobry dla zalogi opinie byly by dobre ale niestety to jest poza twoim zasięgiem dalejj bądz faraonem
pyzdradra 2017-08-23 21:49
i swiatełko w tunelu duzo opin negatywnych aletrezeba byc obiektywnym wiec kolega ktory idzie na urlop mialbyc zwolniony ale gora cos pomyslala nie wiem czy ekonomicznie finansowo czy z powodow braków ludzkich bo zawsze sie slyszalo ze cala szuflada podan jest to uznali ze lepiej jest dac 2 tyg wolne fachowcowi niz potem go szukac przez iles czasu jak pisalem komuna tam zyje i mlody zasad nie zmienia jak tak to mlody zrob wreszcie prawko zobacz jak to wygląda i potem rządz krolestwem i pojezdzij sobie zestawem mając baczenie na opony [boze jak ty cofniesz] ale dobra .czowiek pracuje nadal ale bedzie mu to wymawiane ze za urlop z rodzina wolał zwolnienie tak jeden pozytyw w tym czyms jedna jaskólka wiosny nie czyni ciekawe czy mlody cos zrozumial czy to tylko zagrywka.zobaczymy apropo mlody obudz sie dzis brakuje od 80tys do 100 tys kierowcow swiat poszedl naprzod i krolestwa sie zmienily nie wy tylko pracownicy będą wybierc gdzie pracowac ale niestety musze przyznac nie szacun ale fajnie ze cos zaczynasz kumac to tyle zobaczymy co będzie dalej. mysl
Dominika 2017-09-13 15:18
@pyzdradra na forum nie możesz nikogo obrażać. Przed pozostawieniem komentarza zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem forum, który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin. Proszę o merytoryczne opinie na temat pracy w firmie POLWENA firma transportowa.
Zostaw swoją opinię o POLWENA firma transportowa - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLWENA firma transportowa