Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-04 00:50:50 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Goetz - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Ja - 2009-08-12 21:41:51 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy w tej firmie ponieważ:
- nierzetelna
-na wypłatę można czekać i czekać i czekać...i nie wiadomo czy się doczekasz
-przedstawiciele kłamią na każdym kroku
-nie ubezpieczają,chociaż wnosisz o ubezpieczenie.
-niezorganizowana
Dla tej firmy liczy się tylko żeby złapać pracownika bo mają zobowiązania ,ale później człowieku radź sobie sam i nie narzekaj.Początkowo wszyscy mili,ale jak tylko np.upominasz się o własne pieniądze to już tacy mili nie są.
colo - 2009-10-20 15:01:01 odpowiedz | cytuj
Praca za darmo przy sprzątaniu pobudowlanym lub w bankach na terenie warszawy i nie tylko - chętnym polecam firme Goetz z Wrocławia ( ściemniacze jakich mało ,pierwsi do obiecywania ostatni do realizacji ) -były pracownik
pracownik goetz - 2009-12-03 07:24:36 odpowiedz | cytuj
ja pracuje w firmie goetz już 3 miesiące i nie dostałem jeszcze wypłaty. nie podejmujcie pracy w tej firmie bo nie placa wynagrodzenia
Zdzisław - 2009-12-21 11:26:40 odpowiedz | cytuj
Pracowałem przez miesiąc na umowę zlecenie dla Goetz Wrocław-nie zobaczyłem ani złotówki wynagrodzenia.Najgorsza firma z jaką zetknąłem się przez 30 lat pracy
pracownik - 2010-01-13 07:01:51 odpowiedz | cytuj
nie wypłacają pensji nawet jeśli ma się umowę! Skandal!
w - 2010-01-27 10:15:39 odpowiedz | cytuj
Ja pracowałem 3 miesiące. Z opóznieniem ale zapłacili wszystko. Robert
anonim - 2010-02-11 23:48:36 odpowiedz | cytuj
colo - 2009-10-20 15:01:01

popieram! w 100%! proszenie, sciemnianie, a w tym biurze siedza osoby, ktore nie wiedza doslownie NIC. nawet nie sa w stanie powiedziec 'ksiegowe', w jaki sposob naliczaja wynagrodzenia i ile sciagaja podatku^^ na proste pytania - brak odpowiedzi. jedna kobieta stwierdzila,iz 'um. zlecenia, to nie umowa cywilnoprawna - do widzenia!' zal żal jescze raz zal. do tego oboz pracy jakich malo!
ona - 2010-03-18 07:32:04 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy.Wypłata była na czas,ale reszta to ogólne oszustwo i niekompetencja osób zajmujacych sie kierowaniem ta firmą.Nikomu nie polecam pracy w Goetz.
jam Ci to - 2010-04-21 14:31:39 odpowiedz | cytuj
Na początku miałem obawy zwłaszcza po przeczytaniu tylu negatywnych opinii. Pracuję już 4 miesiące i tylko raz mieli obsuwę z wypłatą (9 dni), zwykle przychodzi dzień przed terminem. Ogólnie nie jest źle.
jam Ci to - 2010-05-27 12:20:25 odpowiedz | cytuj
No cóż kolejna obsuwa, tym razem 17 dni (tzn. nadal czekam). NIE POLECAM !!!!! tego pracodawcy pomimo wcześniejszej bezproblemowej współpracy.

Piotr - 2010-07-07 12:13:11 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie otrzymałem wynagrodzenia za pracę.
Była pracownika- NA SZCZĘŚCIE - 2010-07-22 22:43:11 odpowiedz | cytuj
Byłam pracownicą tej firmy LUDZIE - UCIEKAJCIE z TAMTĄD nie dosyć. Niemieckie kierownictwo tej firmy nie ma za grosz szacunku do polskich pracowników. Oszukują personel sprzątający i nawet swój personel biurowy. Nie dosyć ,że nie płacą wypłat to jeszcze nie płacą ZUSU. Mają mase spraw sądowych i nic sobie z tego nie robią. Mają długi w firmach dostarczających środki czystości i nie dostają żadnych środków. Kupują w sklepach największy szajs a wymagają "cudów" propnując średnie ok. 100 zł netto miesięcznie a po kilku miesiącach obniżają jeszcze stawki.
prawnik - 2010-07-23 12:25:05 odpowiedz | cytuj
jak jest Pani tu anonimowa to Pani myśli że wszytskie kłamstwa można powiedzieć:
1. nie 100 zł pracy za miesiąc w cyklu 8 godzinnym a za 30 min dziennie
2. jeśli nie płacą Zusów to w jaki sposób biorą udział w przetragach i przedstawiają zaświadczenie o niezaleganie?
3. proszę podać chociaź jedną sygnaturę akt toczącej się sprawy przeciwko firmie Goetz
prosze pamiętać że Pani wypowiedzi są nieprawdziwe i mogą skutkować doniesieniem do prokuratury i do sądu cywilnego o odszkodwanie za tak zwany czarny PR.
młoda;) - 2010-07-26 11:25:00 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam w styczniu ... zrezygnowalam w lutym i kasy nie mam do tej pory ;( poprostu paranoja .....
ale wrociłam do tej zakichanej firmy kogucik i nadal robia z człowieka kasa pomału wpływa na konto tylko mozna tak od nich wyciągnąc kase polecam to dziala
aaaa i nie wieżcie w to ze coś sie tam zmieniło nic a nic... nadal kłamstwa i obłuda ;)
anonim - 2010-07-26 11:34:08 odpowiedz | cytuj
młoda;) - 2010-07-26 11:25:00

to ciekawe po co wróciłaś jak tak beznadziejna firma
anonim - 2010-07-26 11:34:09 odpowiedz | cytuj
młoda;) - 2010-07-26 11:25:00

to ciekawe po co wróciłaś jak tak beznadziejna firma
byla pracownica - 2010-07-26 13:26:46 odpowiedz | cytuj
Proszę - sami odpowiadają i prawnikami probuja ludzi straszyc. Zadnych przetargow nie wygrywaja tylko na tym euro banku jada a numerow pozwow wierzcie mi ludzie nie trzeba same opinie mowia za siebie.To oni powinni sie bac a nie ludzi straszyc
prawnik - 2010-07-27 10:49:05 odpowiedz | cytuj
czytanie ze zrozumieniem to bardzo ważna cecha, czy napisałem że firma wygrywa przetragi? napisałem że firma startuje w przetragach a to bez zaświadczenia o niezaleganiu z zusu jest niemożliwe, nie jest argumentem że są takie opinie że jest wiele spraw, to proszę od tych osób uzyskać sygnaturę akt, nie ten popełnia przestępstwo co wymyślił kłamstwo ale ten kto rozpowiada, proszę pamiętać o IP
młoda - 2010-07-31 16:14:19 odpowiedz | cytuj
jak bys miał-ła tyle kasy do odebrania to sam-ma bys tam wrócił-ła więdz samo za siebie mowi to co napisałam ......czytanie ze zrozumieniem sie kłania
prawnik - 2010-08-02 13:27:59 odpowiedz | cytuj
czyli dobrze ta firma płaci bo jakby płacili mało to nie opłacałoby się wracać
była pracownica - 2010-08-13 15:23:38 odpowiedz | cytuj
firma jet nieuczciwa, wypłaty jeśli człowiek niestraszył sądem albo nachodził w biurze to niedostał, a jeśli dostał to z wielotygodniowym opóźniem.
młoda;) - 2010-08-22 12:11:12 odpowiedz | cytuj
sądze ze nikomu z was nie powodzi sie zbyt dobrze skoro idziecie do takiej roboty ....... ja tezzz słodko nie mam dlatego tam wrociłam .... czytanie ze zrozumieniem....!tylko w taki sposób mozna odzyskac kase....;/ niby kierownictwo sie zmieniło he he żałosne jak oni robia z ludzi g......no... ale w tym miesiącu kasa była na czas 800pln za cały miesiac tyrania .....ludzie odchodza z obiektu na na Św. mikołaja .pewnie wiecie gdzie to jest .... po półtora piętra daja i człowiek ma sie wyrobic he he to nie jest realne .... sami wiecie jak jest przeciez robicie w tej firmie
młoda;) - 2010-08-22 12:13:29 odpowiedz | cytuj
cztanie ze zrozumieniem .........;/!!!
po to zeby dostac swoja kase tylko w taki sposób mozna ja odzyskac ;/
młoda;) - 2010-08-22 12:20:02 odpowiedz | cytuj
jak by dobrze płacili i ludzi traktowali jak ludzi to nie było by takiej rotacji tam wiem bo tam pracuje he he i moja nowa p.kierownik stwierdziła ze podstawowe zeczy takie jak rekawiczki firma nie musi dawac pracownikom bo to jest w naszym zakresie brak środków czystosci kompletnie wszystkiego ...bezpieczeństwo i higiena pracy sie kłania firmie to tez firmy nie obowiazuje hehe ...
x