brak logo

Goetz

Wrocław

Opinie o Goetz

młoda 2010-07-31 16:14:19
jak bys miał-ła tyle kasy do odebrania to sam-ma bys tam wrócił-ła więdz samo za siebie mowi to co napisałam ......czytanie ze zrozumieniem sie kłania
prawnik 2010-08-02 13:27:59
czyli dobrze ta firma płaci bo jakby płacili mało to nie opłacałoby się wracać
była pracownica 2010-08-13 15:23:38
firma jet nieuczciwa, wypłaty jeśli człowiek niestraszył sądem albo nachodził w biurze to niedostał, a jeśli dostał to z wielotygodniowym opóźniem.
młoda;) 2010-08-22 12:11:12
sądze ze nikomu z was nie powodzi sie zbyt dobrze skoro idziecie do takiej roboty ....... ja tezzz słodko nie mam dlatego tam wrociłam .... czytanie ze zrozumieniem....!tylko w taki sposób mozna odzyskac kase....;/ niby kierownictwo sie zmieniło he he żałosne jak oni robia z ludzi [usunięte przez moderatora]... ale w tym miesiącu kasa była na czas 800pln za cały miesiac tyrania .....ludzie odchodza z obiektu na na Św. mikołaja .pewnie wiecie gdzie to jest .... po półtora piętra daja i człowiek ma sie wyrobic he he to nie jest realne .... sami wiecie jak jest przeciez robicie w tej firmie
młoda;) 2010-08-22 12:13:29
cztanie ze zrozumieniem .........;/!!!
po to zeby dostac swoja kase tylko w taki sposób mozna ja odzyskac ;/
młoda;) 2010-08-22 12:20:02
jak by dobrze płacili i ludzi traktowali jak ludzi to nie było by takiej rotacji tam wiem bo tam pracuje he he i moja nowa p.kierownik stwierdziła ze podstawowe zeczy takie jak rekawiczki firma nie musi dawac pracownikom bo to jest w naszym zakresie brak środków czystosci kompletnie wszystkiego ...bezpieczeństwo i higiena pracy sie kłania firmie to tez firmy nie obowiazuje hehe ...
młoda;) 2010-08-22 12:23:47
człowieku chyba tobie dobrze płaca za to ze ich tak bronisz....;/załoz rekawice ktorych nie daja i idzzzz szorowac kible tak jak nam każą jak nie wiesz co tam sie dzieje a dzieje sie bez prawie to nie udzielaj odpowiedzi ok ;/!!!!!
stara 2010-08-24 16:07:04
Firma jest super, dba o swoich pracownikó jeśli dobrze pracują. Nie wiem skąd masz taką opinię bo ja pracuję dla tej firmy rok i nigdy nie słyszałam o takich sytuacjach. Choć faktycznie na początku były małe problemy i opóźnienia w wypłatach ale teraz jest git!
prawnik 2010-08-24 21:20:17
to czemu w tej firmie pracujesz jak tylko ciagle narzekasz, znajdz inna gdzie nie bedziesz musiala szorowac kibli a zostaniesz pania prezes
an2 2010-08-27 09:30:50
tzn. prawnik twierdzi że chcą startować? ale ze zgledu na lewe papiery nie mogą!!!!!
anonim 2010-08-27 10:20:50
an2 - 2010-08-27 09:30:50

tzn. prawnik twierdzi że chcą startować? ale ze zgledu na lewe papiery nie mogą!!!!!

ale [usunięte przez moderatora], napisalem ze startuja ale nie wygrywaja
Ewa - byłą pracownica 2010-11-06 20:09:19
Ludzie nie ma się o co kłucić- Ja też tam pracowałam i potwierdzę ,że to są niemieckie żarty z polaków. Podobnie jak ja większość ludzi tam idzie bo nie ma środkó do życia i dobre i te (wyżebrane) parę groszy. Teraz też sprzątam w Aspenie i inaczej placą i ludzi traktują Miałamw Goetz Pana Koordynatora ,który przyjechał po gadał po słuchał a czasami nawet pomógł i lżej na sercu było. Nawet panie w oddziale go lubiły ale chyba za to ,że był za ludźmi to już nie pracuje. Faktycznie wypłacają ale z opóźnieniem prawie iesięcznym albo większym ale to jest brak szacunku dla ludzi jak się im daje 90 zł na miesiąc a potem jeszcze się tego nie płaci.
anonim 2010-12-11 18:26:56
Doslownie - podzielam to zdanie. Ja tez juz nie pracuje w Goetz ale mialam taka sama sytuacje i podpisuje sie pod tym. Mialam kierownika pan ktory pracuje teraz w innej firmie sprzatajacej i poszlam do niego i az chce sie z nim pracowac bo szanuje ludzi i lepiej placi. A z tego co pamietam w goetz bylo zle a teraz jest coraz gozej. Zal mi tylko tych polek co pracuja tam w administracji bo pozwalaja sie wykozystywac niemieckim wyzyskiwaczom ,a ci nie szanuja ani ich ani nas i smieja sie z glupich naiwnych polaczkow.
kupa 2010-12-27 12:43:13
jak narazie są ok dostałem nawet tyle wypłaty co liczyłem a nawet dostałem w terminie tylko jedno mi się wtej firmie nie podoba [usunięte przez moderatora] pracownika
TOsiek 2012-09-23 18:59:55
Firma goetz [usunięte przez moderatora] praca po 15godz płaca minimalna lub żadna. Chcesz sie przyjąć do tej firmy to czuj sie jak żyd w gettcie w czasie drugiej wojny światowej. Więc sie zastanów zanim podejmiesz decyzje przyjecia sie do firmy, bo przerobią cię na mydło. Pani [usunięte przez moderatora] która skacze koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y prezesowi, gnębi ludzi, a potem chowa głowę w piasek. Chcesz wypłate przyprowadz TATĘ...
Pozytyw 2012-11-11 09:35:39
prawnik - 2010-08-24 21:20:17

to czemu w tej firmie pracujesz jak tylko ciagle narzekasz, znajdz inna gdzie nie bedziesz musiala szorowac kibli a zostaniesz pania prezes
Jak dla mnie jest dobrze,wypłaty na czas,nowe kierownictwo i nowy system pracy. Pozdrawiam
Andzej 2012-12-17 13:59:38
Witam

Pracowałem w tej firmie nie dawno i przestrzegam wszystkich , ktorzy chcieliby podjac zatrudnienie w tej firmie , ludzie to jedna wielka pomyłka wszyscy na wszystkich donosza mimo ze pracujecie razem na tym samym stanowisku . Środków czystosci nie ma wogole , a jak juz sie pojawia to trzeba sie o nie prosic , myje sie woda , bo trzeba oszczedzac , a wymagaja cudów , Brygadzisci dzieci zatrudnione po 19 lat , nie widza jak sie pracuje , ale sa najmadzejsi , na wypłate mozesz czekac i czekac nie wiadomo kiedy bedzie ... w umowie jest napisane , ze po przedstawieniu rachunku , a nie konkretnie kiedy , wiec rachunku mozna wogole nie zobaczyc . Ta firma sprzatajaca to jedna wielka pomyłka .
Były pracownik 2012-12-21 13:54:57
Pracowałem w tej firmie całkiem nie dawno i nie mam złego zdania,płatności na czas,tyle,ze jak wszedzie są rózni ludzie i tez tutaj przyjęło sie kilku ludzi co chcieli miec płacone za picie kawy w kantorku i przesiadywaniu na papierosku,a robota stał. "Tacy ludzie mają najwięcej do powiedzenia" Za robote sie brac,a nie płakać ,ze na oplaty "Ci" nie starczy.
OSZUŚCI 2013-01-15 15:45:29
Pracujesz za darmo,nie wypłacają pieniędzy a jak juz wypłacą to o połowe mniej !!!
[usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!
ONA 2013-02-18 18:11:08
Ludzie nie zatrudniajcie sie w tej firmie !
Pani w okularach jakas [usunięte przez moderatora] każe na kolanach sprzatac a wyplatco y tyle PTAK NASRA czyi NIC ! [usunięte przez moderatora] sama sie wez za sprzatanie masz tłuste włosy !
agnieszka t. 2013-03-29 00:40:14
uczciwa firma, kto szanuje pracę to się z nim Iiczą,poIecam
monikaz 2013-03-29 00:44:48
najIepsza firma sprzątająca na PoIskim rynku,można się szybko dogadać i bez probemu pracować od zaraz
waIdi 2013-03-29 01:12:15
mają stabiIna kadrę, można się u nich zaIapać i pracować będąc zadowoIonym, ja pracuje już ponad rok czasu
jurny 2013-03-29 01:15:58
miaIem wypadek,aIe się mnie nie pozbyIi, daIej chcą abym dIa nich pracowaI,szanuję taką firmę
koIa1 2013-04-02 21:52:19
PoIecam tego pracodawcę!
vodavone 2013-04-02 22:11:40
zatrudniają operatorów do maszyn, w sumie nie jest jakaś ciężka praca , bo się więcej siedz niż chodzi, można sobie normaInie dorobić
madzia 2013-05-10 00:40:40
Witam. Macie racje ze firma nie rzetelną byłam u nich kierownikiem w jednym obiekcie i takie kity walą ze szok więc prawnik dobrze wiesz ale swoja prace wykonać musisz.
Wynagrodzenie 2013-07-23 21:39:59
Wszystkie pozytywne komentarze zostały napisane przez pracowników od górnych takich jak menager firmy ! "waldi" Nie mozesz pracowac tam od roku,ja tam nie pracuje od kilku miesięcy i nie ma i nie było tam osoby ktora przepracowala chociażby 3 miesiące ! Brak pensji na czas,[usunięte przez moderatora] ludzi,brak środków czystoci,przedewszystkim BRAK PAPIERU TOALETOWEGO ! Na kolanach każą ze starego nowe zrobić za groszę na ktore jeszcze [usunięte przez moderatora] !!!Wąd z taką pracą ,..
pracownik 2013-09-16 14:35:14
dopóki nie trafisz na [usunięte przez moderatora] to praca jest fajna,
bboo 2013-09-16 14:37:35
ja na sb w poznaniu i pracuje 1,5 roku i jestem zadowolony
piko 2013-09-24 14:52:38
też miałem okazję poznać panią [usunięte przez moderatora] odczucia mam podobne do twoich
bbo 2013-10-02 13:52:29
premii nie dostałem, dostaje wynagrodzenie punktualnie, może 2 razy przyszło 2 dni później ale to jak był weekend. pracuje po 8 h dziennie ale też w weekendy,pracowałem w paru firmach i tu nie jest najgorzej
Nico 2014-03-20 11:48:03
Ja tez odradzam pracę w tej firmie! Pracowałam tam, wytrzymałam parę miesięcy- jest bardzo duża rotacja. Firma oszczędza na wszystkim-na pracownikach, na środkach czystości- nie szanuje ludzi, nie płaci na czas i oczekuje cudów! Nie dajcie się zwieść!
Były pracownik 2014-03-20 15:04:03
nie płacili na czas, trzeba było się upominać o wypłatę, a w ogóle to zarobki żałosne. Chciałoby się uczciwie zarabiać, by godnie żyć, a tam się nie dało-(usunięte przez administratora) szkoda gadać
Lucyna Kraków 2014-08-27 11:41:58
A czy Ci nie chodzi o Pana (usunięte przez administratora)w Krakowa ? Ja też pracowałam Goetz w Krakowie i jak się dowiedziałam, że zmienił firmę przeniosłam się do niego i jestem już 4 rok bardzo zadowolona.
nowa 2015-01-23 09:27:15
na razie pracuje miesiac ale ci co ze mna robia i to dłuzej jakos na czas kase dostali ja dopiro pierwsza kase bede miała w lutym za styczen i nie sadze zeby miały byc jakies wałki z forsą
1
tomeczek 2015-03-05 17:31:26
no ja to w ogóle zastnawiam się jak to jest możiwe, ze jest aż tak mało opinii o nich n jakiś innych formach, pewne to dlatego, że nie sa tak popularne jak ten. Apoza tym chciałem Was jeszcze zpaytać czy wiecie jak konkretnie działa u nich firma? wiecie co mam na myśli, głównie wynagrodzenie u nich jakie jest.
Stanislaw 2015-06-17 15:05:17
Nie polecam pracy w tej firmie. Jak skończę pracę i dostanę wypłatę, to napiszę więcej.
asia 2015-11-13 20:39:19
Nie robcie tam ludzie zlodzieje i oszusci obiecaja ponad 1200 zl za miesiac przerobilam 14 dni a tu 550zl oszusci dali
pawel 2015-11-14 09:33:58
We wrzesni sprzataja na vw i 9zl brutto dawaja a netto to chyba 5zl tu wychodzi kierowniczek obiecuje przy rozmowie a pozniej wychodzi ze za darmo pare dni sie robi .banda
1
pawel 2015-11-14 09:40:14
Przyszli do wrzesni po to zeby i tu ludzi oszukiwac
2
piotr 2015-11-29 12:35:48
Dawaja na swieta w tej firmie cos
arczi 2016-01-20 10:13:48
jak marta jeszcze jest kierowniczka to wspolczuje kazdemu kto sie tam zatrudni.
Walą ludzi na kase,godziny.
1
arczi 2016-01-22 13:27:15
@jankes tu nie o to chodzi,na wyzszym stanowisku jest kobieta ktora nie da sie z niego zrzucic i wprowadza kwas w firmie. Nie da sie z tym walczyc. Malo konkretow bo ludzie mieliby dowody na to ze ich kroja na kase. nie dajcie sie oszukac,jest wiele takich firm,a zarobki i warunki lepsze.
3
arczi 2016-01-24 01:35:15
dokladnie , tam jest ciagla rotacja... nie mowiac o pracownikach sprzatajacych,ale to jest dziwne jak kierowników/koordynatorów w ciagu miesiaca potrafi sie przewinac z 4...
3
; 2016-02-25 14:14:49
brutto*
megi 2016-06-26 01:02:13
witam ja pracuje u nich w vw w bialezycach i tutaj dziewczyny wiecej interesuja sie meskim pen niz praca jest tu nawet taka pani edy ktora przez wiekrzosc dnia przegada przez tel i z facetami niz pracuje a kierownik ma to gdzies a inne dziewczyny musza ciezko pracowac gdzie tu uczciwosc
ada 2016-07-03 11:54:46
megi; skoro masz taki nick twierze, że to rownież opinia o tobie w takim razie :) Poza tym widzę, że zajować się każdy lubi czym innym ty chyba najbardziej plotkami i obserwacją innych osób i wypisywaniem takich rzeczy na formum:)
Anna 2016-10-27 11:03:04
ta firma to patologia.U nich podatek wynosi z 40%
palec boży 2016-11-13 15:49:42
Przyszli do Volkswagen Białężyce za niedziele płaca uwaga 100zł
takze nie polecam tam pracy
jeszcze nikt nie zarobił 1450
1
Zostaw swoją opinię o Goetz - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goetz