Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hochland Polska

Pracowałeś w firmie Hochland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kamilo - 2009-12-11 19:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla chłopaków z Pakowni :D nie kryjcie się pod anonimami przedstawcie się :D
zdjecie uzytkownika
Joker - 2009-12-12 23:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Parę lat się tu pracuje i takiego łajna to tu nigdy nie było jak teraz. To nie tyczy się kierownictwa tylko tych młodych niektórych pracerzy(pseudo). Napisał prawdę bo faktycznie nic nie robią a reszta na nich gibie i niech nie mówią że ciężko bo tak naprawdę nigdzie wcześnij nie pracowali .Jak by poszedł jeden z drugim do prywaciarza to by zobaczyli jak wygłąda prawdziwa praca .A co do zarobków to niech się przeniosą tam gdzie im więcej zapłacą za tą"pracę". Jeszcze pisze że przez płot skacze Noo... (usunięte przez administratora). to świadczy o niedouczeniu bo normalni ludzie to przez bramę wychodzą a jeden już prezydent był co przez płoty skakał-) . Mi osobiście się podoba moja robota raz lepiej raz gorzej ale jakoś idzie a co do kasy to zawsze jest za mało A kierownicy to fajnie z czasu z kimś się zciąć albo (usunięte przez administratora) dostać profilaktycznie a tak poważnie to OK.Zamiast srać w swoje gniazdo weżta się lepij LUDZISKA za robote NARA.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2009-12-13 18:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie gadaj bo cała atmosfera psuje się od kierownictwa po brygadzistów. Gdyby nie było dyskryminacji w tej firmie i chamstwa w stosunku do pracownika to i hochland by zaoszczędził na zbędnych szkoleniach które i tak nic nie zmienią. Bo to nie od pracownika trzeba zaczynać! Z tych szkoleń zadowolony jest tylko krasnal, nikt więcej.
zdjecie uzytkownika
Joker - 2009-12-14 07:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem kierownicy robią co im tamci wyżej każą , ja tam za nimi nie obstaje bo też czasem dostaję szkołe ale czy tacy dyrektorzy wszystko wiedzą o tym ile można zrobić wpraktyce,ja myślę że dla nich liczą się tylko wykresy i cyfra na koncie a jeśli jest słabo to po kierownikach a ci po nas jadą ).N( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2009-12-14 18:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja poprzednia wypowiedź to żart i ironia a Wy się podniecacie jak by to było niewiadomo co. To tylko praca ludzie wyluzować troche.
Na żartach się nie znacie???
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2009-12-14 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na prace w mleczarni to najwięcej narzekają ci co pracują w niej po 20lat a wcale nie młodzi. Ale czemu się dziwić jak ktoś 20lat siedzi w jednym miejscu to narzeka bo mu się wydaje niewiadomo co i zapomiał jak jest w innych robotach albo nigdy w innej niepracował.
Ja pracowałem u innych i właśnie dlatego pisze że to żadna robota tu.
A kamer sie nie boje jak co niektórzy, widać mają coś do ukrycia
zdjecie uzytkownika
Stary - 2009-12-16 12:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może głąby forum założymy!!!! po co pisać w necie jak można napisać kaizen, zeby nam forum zrobili w necie zakładowym co wy na to???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-06 21:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary - 2009-12-16 12:12:23

może głąby forum założymy!!!! po co pisać w necie jak można napisać kaizen, zeby nam forum zrobili w necie zakładowym co wy na to???

dobre, tylko jak otworzą to po pierwszym dniu będą musieli zamknąć bo pracownicy będą za bardzo psuć opinię
zdjecie uzytkownika
ZP- zadowolony pracownik - 2010-03-15 00:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż wypowiedzi się urwały po tym jak ktoś rzucił hasło że „namierzają” komputery i w stosunku do tych ludzi będą wyciągane konsekwencje.... Otóż osobiście nie jestem przerażony poziomem wcześniejszych wypowiedzi, naprawdę dużo prawdy w tym jest. Sam też przeżyłem w tej firmie niejedno i wzmianki o specyficznej i niepowtarzalnej atmosferze tu panującej nie są wcale przesadzone, od zawsze czuje się tu że coś jest w powietrzu, ogólnie panujący nepotyzm można zauważyć na listach obecności, oczywiście dla niektórych szwagier, szwagierka to nie rodzina... myślę że nie to jest najważniejsze w tej firmie, wszechpanujące „układy” czy też tworzenie okołokierowniczych nieformalnych grupek dodają smaku pracy zamieniając ją dla niektórych tych bardziej opornych (a może tych z zasadami) w nieznośną lecz nieźle płatną. To prawda dla wielu z tych generujących i czytających słupki pracownik jest tylko elementem potrzebnym do dopełnienia ambicji własnych i przełożonych. Plotki donosy i anonimy nie są tu rzadkością a atmosfera wzajemnego zaufania i miłości pryska w chwili gdy dowiadujesz się że „byłeś” za coś odpowiedzialny albo że coś ( usunięte przez administratora )Skrzywdził bym wielu jeśli powiedziałbym że wszyscy tu są tacy sami, znaleźć można tu wielu zacnych acz o gołębim sercu mających na utrzymaniu rodziny..i ludzi chowających się za czyimiś plecami i wielu krzykaczy powtarzających bezwiednie zasłyszane słowa. Co do podziału na starych i młodych – zamieniłbym to na tych z układów i tych co coś umieją oraz tych którzy muszą pracować - starcie tych nacji dla tych mniej odpornych psychicznie bywa bolesne, sam osobiście przeżyłem tu nie jedno, były też i upokorzenia i pomówienia . Żyjemy w czasach kiedy sztuczne pozorne dbanie o pracownika czy sztuczną uprzejmość tak jak sztuczną inteligencję trudno jest odróżnić od tej prawdziwej. Myślę że dla wielu tu pracujących (i nie tylko) zetknięcie z tą organizacją stało się doświadczeniem które będą pamiętali do końca życia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-03 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, taka atmosfera panuje w kazdej duzej firmie- ja pracowalem w firmie Addit w Wegrowie ( moze niektorzy kojarza) tam jest identycznie jak wy piszecie. Plotki, donosy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na porzadku dziennym, im wyzsze stanowisko tym wieksze( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2010-05-04 20:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i śmieję się w duchu. uwielbiam tu tych, którzy głośno w wypowiedziach brzydzą się plotami a sami sieją te najobrzydliwsze. robota tutaj to ciekawy socjologiczny eksperyment. dla twardych i wytrwałych. zachęcam do podjęcia tego karkołomnego wyzwania :-)
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2010-07-14 13:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozmieniali kierowników i myśleli, że się skończy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-10-31 18:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogą wymieniać byleby tylko na młode i ładne kierowniczki tak jak dotąd
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2011-02-05 18:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz króliczku, że za złamanie tajemnicy zarobków, którą masz zapisaną w umowie możesz zostać ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-19 12:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiecie jak się dostać do tej nielubianej jak piszecie pracy.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2011-06-27 21:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Tajemnica zarobków" to jeden z najstarszych chwytów manipulowania załogą, inne to "zbieranie punktów" za popularność (czytaj; ocena współpracowników), bo przecież to nie przekłada się na gotówkę. Ech ludzie co się z wami dzieje ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-10 23:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy nie przychodzicie pracować tylko ktoś was wkrencił do tego zakładu, a i tego nie umiecie uszanować bo najlepiej dostać angaż i ( usunięte przez administratora )Skoro czujesz się ( usunięte przez administratora ) to może robisz coś nie tak i trzeba się nad tym zastanowić a nie pisać jakieś głupoty i obrażać innych którzy tak naprawdę starają się coś robić. Nie nalerzy sądzić wszystkich po sobie i nie pisz że pracowałeś tylko pracujesz ale nie masz odwagi tego tak napisać.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2011-12-20 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się dzieje za to w innym zakładzie. Kierownicy rządzą, ci co się odwolali lub chcili odwołać od ocen, zostali zwolnieni bezpodstawnie. Załoga zastraszona. Wzorowy pracodawca - kpina.
zdjecie uzytkownika
Tarzan - 2012-01-20 17:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, szczegolnie w zakładzie w Baranowie.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2012-12-09 19:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wzorowy pracodawca ? to chyba żart. Na pewno nie dla Zakładu w Węgrowie.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-03-10 07:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w mleczarni kiedyś za czasów Ovity jak i za czasów Hochlandu i mogę stwierdzić że bez znajomości nikt jeszcze w naszej ukochanej mleczarni nie pracował , a takich zrytych kierowników nigdzie więcej nie widziałem szczególnie dwóch wydało mi się z czasów III Rzeszy mówię tu o kierowniku serowni(nie wiem czy jeszcze jest) i takim co Zabijał wzrokiem, oględnie mówiąc bardzo niesympatyczni ludzie.Nie podobało mi się to i się zwolniłem teraz pracuję w normalnej firmie (fakt więcej nie zarabiam niż w Hochlandzie ) ale zato cały dzień (usunięte przez administratora) się bez żadnej kontroli.
zdjecie uzytkownika
ze jak - 2013-04-03 12:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to pracujesz czy (usunięte przez administratora) sie ??
zdjecie uzytkownika
blady - 2013-07-17 15:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hochland do zaorania wraz z bandycką kadrą kierowniczą, już wiecie po co dział HR i SKOR jest...
zdjecie uzytkownika
bogna - 2013-07-31 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie czy trudno tu o robote?Czy wie ktoś ile mozna zarobic jako Technolog? A ile na taśmie?bo to przyszłosciowy zakład,bardzo mi zalezy mam kierunkowe wyksztalcenie prosze o podpowiedz będę wdzięczna!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile dają kasy w Hochland Węgrów?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-08-12 23:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O płace spytaj Admina, ktoś już tu wcześniej publikował cennik.
Ogólnie jak nie chcesz powiedzieć za mało podczas gry wstępnej, to powiedz 3 x więcej niż myślisz, a jak wyczytasz z mimiki pani z którą rozmawiasz że kropnąłeś "za dużo" powiedz: żartowałem, na początek może być 1100 zł brutto, bo tyle ma wystarczyć polakowi na przeżycie. A odważnego raczej nie znajdziesz, bo ludzie po prostu się boją. Nawiasem mówiąc w kodeksie pracy chyba nie ma zapisu o tajemnicy zarobków, na jakiej podstawie więc można zwolnić pracownika? glejt o "nieujawnianiu" jest tylko straszakiem dla "ciemnogrodu" nic więcej.
zdjecie uzytkownika
jeden z tych co do zwolnienia - 2013-08-16 15:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tak, na jesieni 45 osób dostanie wypowiedzenia, a płace roboli max do 2 tyś. pod warunkiem, że pracowało się 3 weekendy, ale już niedługo nawet dotatki ze weekendy zabiorą... Mamy dobrobyt, aż bokiem nam wychodzi. Wzorowy pracodawca Hochland nas wspiera...
zdjecie uzytkownika
Daria F - 2013-08-16 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Cześć Szukam pomocy czy ktoś wie z pracowników ile zarabia technolog w hochlandzie i czy mozliwe jest sie dostac do pracy obecnie po studiach do laboratorium na probki?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-03-07 20:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hochland Węgrów to nie firma to stan umysłu .....

Pozdrowienia dla wszystkich zwolnionych.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-04-22 07:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiejszy odbiór mleka z litrażowanego zbiornika 1000 litrów licznik cysterny
numer 30 pokazuje 991 litrów brak 9 litrów
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-04-24 12:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia dla kierowców cysterny NR.30 MAM NADZIEJĘ ŻE LOS ODPŁACI WAM TYM SAMYM CO ROBICIE DLA ROLNIKÓW (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-04-24 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiejszy odbiór mleka cysterna NR.29 NA 1000 LITRÓW BRAK 10 LITRÓW
zdjecie uzytkownika
Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleżanki wy pytacie ile zarabia technolog w Hochland Węgrów??? Nic nie zarabia bo go po ponad 30 latach pracy wywalili (likwidacja stanowiska - optymalizacja zatrudnienia). Tak dziękują ludziom, którzy budowali ten zakład i produkcję serków od podstaw i każdy proces produkcji oraz wszystkie receptury mają w jednym paluszku. Przykre, ale tak to jest jak na stanowiskach dyrektorskich obsadzone są małolaty!
zdjecie uzytkownika
J@rek - 2014-06-04 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i cóż pracodawcę poznaje się nie tylko po tym ile daje lub obieca, lecz też po tym jak rozstaje się ze swoimi pracownikami. Ja, w historii swojego rozstania mam długą historię leczenia i rehabilitacji po wypadku w tejże i 9 stron uzasadnienia wyroku Sądu Pracy stwierdzającego że to co mnie spotkało było wypadkiem w pracy bo oczywiście mój pracodawca był innego zdania. Po 12 latach niewolniczego wręcz oddania... ktoś z HR wymyślił, że ulegając wypadkowi w firmie straciłem uprawnienia do wykonywania pracy.
Na pytanie czy budowałem ten zakład odpowiem również TAK! wielu z czytających wie jak wiele czasu i pracy poświęciłem tej firmie.. uruchomienia twarożkarni, aparatowni, serowni, montaże, modernizacje ..... ale na 10 lecie firmy nie wypadało zaprosić wygnańca ( wstyd !!!) bo inwalida zepsułby piękną imprezę

Wspaniali i dobrzy ludzie, dziękuję Wam bardzo, dziś wiem, że oprócz planety zwanej Hochland Węgrów istnieje wiele innych planet nadających się do życia a ludzie na nich mówią podobnym do mojego językiem. Zmiana pracodawcy nie jest czymś strasznym!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-19 20:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59]:
Technologa nie wywalili tylko zaproponowali mu ( czyt jej) prace na pół etatu. Co było dla technologa close mnie do zniesienia.
zdjecie uzytkownika
stef - 2014-06-25 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale o czym mowa. Technologa wywalili na zbity pysk, bo jak niby nazwać propozycje 1/2 etatu po 30 lataach pracy z takimi sukcesami i do tego zakaz pracy w zawodzie. Teraz dorabia inny koncern tylko ze za granica. Ciekawe czy się przez chwilę zastanowili co się stanie jak Technolog po 6mcach zakazu konkurencji wróci do pracy w Chorzelach na stanowisko Technologa? Mogą sobie mieć dobre kontakty z BELem ale biznes to biznes i nie zna litości.
zdjecie uzytkownika
lykan - 2014-08-03 01:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tarzan - 2012-01-20 17:22:59]:
A czemu nie w Baranowie i skąd takie nastawienie ?
zdjecie uzytkownika
jorguś - 2014-08-30 15:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomimo tego , że Hochland jest jedną z najpopularniejszych marek w Polsce jeśli chodzi o branże artykułów spożywczych, to warunki pracy jakie można tu zastać nie odbiegają znacznie od tego co można spotkać w innych przedsiębiorstwach spożywczych o znacznie gorszej renomie. Także w Hochlandzie jest jeszcze wiele do poprawy
zdjecie uzytkownika
pendolino - 2014-11-26 10:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I ZNOWU HOCHLAND POSZUKUJE PRZEDSTAWICIELA NA WROCŁAW , TAK TO JEST JAK REKRUTACJĘ PRZEPROWADZA LESZCZ STAŻYSTA ASYSTENT JAK FIRMA POLEGA NA TAKICH OSOBACH TO BĘDZIE SUPER ..........
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-03 14:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, warto w ogóle zainteresowac sie tym ogłoszeniem od Hochland? bowiem firma, a raczej marka jest bardzo znana i własciwie nie najtańsza, inne firmy produkujące serki typu Laticima są tańsze, czy firmy produkujące podobne produkty dla dyskontów. Sam wole kupić produkt tańszy, to czy ogółem sprzedaż jest łatwa? Czy przedstawiciele handlowi nie dają rady wyrabiac targetów i odchodzą?
zdjecie uzytkownika
obiektywnie rzecz biorąc - 2014-12-17 22:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateusz - 2014-12-03 14:53:21]:
Praca z tymi produktami łatwa nie jest - dużo innowacji. Natomiast narzędzia są skromne a cash nie adekwatny do obowiązków. Dlatego jest rotacja, ale to jak w prawie każdym dziale sprzedaży...
zdjecie uzytkownika
slu - 2015-02-28 19:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracowałem i pracowac nie zamierzam w tym zakladzie najlepiej jak byście na mnie pracowali o taaak kierownicy i ich dzieci z hohlandi
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-06-30 04:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obiektywnie rzecz biorąc, z tą rotacją to się wstrzeliłeś niemal idelanie, serio. teraz jak wertuje ogłoszenia o pracę to Gorlice, Legionowo, Rzeszów, Katowice - wszedzie tam hohland szuka przedstawicieli handlowych, a do samej warszawy koordynatora do spraw dystrybucji. Trochę tych ogłoszeń jest wiec stąd zakładam że rotacja duża
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-04 13:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-12-04 16:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualnie tylko poszukuja przedstawiciela handlowego i wiem ze oferuja niezbędne narzędzia, atrakcyjne wynagrodzenie oraz bogaty pakiet świadczeń socjalnych w tym m.in.: prywatna opieka medyczna, pracowniczy program emerytalny. wiec wyglada to na prawde spoko
zdjecie uzytkownika
krejziak - 2015-12-06 19:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dosyć ciekawie w tym przypadku wygląda pracowniczy program emerytalny, niejedna osoba chętnie by skorzystała z czegoś takiego, no ale wiecie na czym to polega w ogóle ?
zdjecie uzytkownika
enemiesz - 2015-12-08 22:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no odkładają ci chyba dodatkowe składki emerytalne albo pozwalają na zapisanie się do jakiegoś ciekawego funduszu z tego co mi się wydaje :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ośmiornica - 2015-12-11 11:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@enemiesz no zachęciliście mnie tym pracowniczym programem emerytalnym. najważniejsze jednak że przedstawiciel handlowy może liczyć na prowizje więc zarobek tyle ile chęci i talentu
zdjecie uzytkownika
sobrer - 2016-01-25 21:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko nie wiem czym sie dokładnie wyróżnia ten program emerytalny, ale podobnie jak na osmiornicy firma zrobiła na mnie wrazenie. Ostatnio tez wypuścili nowy produkt - sert topiony na gorąco, niby to tylko grubsze plasterki z chilli i salami, ale super smakuje.
zdjecie uzytkownika
sobrer - 2016-02-04 20:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie myślałem jak dostać się na takie stanowiska sobrer - jest to nie lada wyzwanie. Teraz potrzebują przedstawicieli aby artykuły sprzedawać i napędzać obroty.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hochland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert