Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hochland Polska

Pracowałeś w firmie Hochland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-10 23:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy nie przychodzicie pracować tylko ktoś was wkrencił do tego zakładu, a i tego nie umiecie uszanować bo najlepiej dostać angaż i ( usunięte przez administratora )Skoro czujesz się ( usunięte przez administratora ) to może robisz coś nie tak i trzeba się nad tym zastanowić a nie pisać jakieś głupoty i obrażać innych którzy tak naprawdę starają się coś robić. Nie nalerzy sądzić wszystkich po sobie i nie pisz że pracowałeś tylko pracujesz ale nie masz odwagi tego tak napisać.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2011-12-20 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się dzieje za to w innym zakładzie. Kierownicy rządzą, ci co się odwolali lub chcili odwołać od ocen, zostali zwolnieni bezpodstawnie. Załoga zastraszona. Wzorowy pracodawca - kpina.
zdjecie uzytkownika
Tarzan - 2012-01-20 17:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, szczegolnie w zakładzie w Baranowie.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2012-12-09 19:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wzorowy pracodawca ? to chyba żart. Na pewno nie dla Zakładu w Węgrowie.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-03-10 07:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w mleczarni kiedyś za czasów Ovity jak i za czasów Hochlandu i mogę stwierdzić że bez znajomości nikt jeszcze w naszej ukochanej mleczarni nie pracował , a takich zrytych kierowników nigdzie więcej nie widziałem szczególnie dwóch wydało mi się z czasów III Rzeszy mówię tu o kierowniku serowni(nie wiem czy jeszcze jest) i takim co Zabijał wzrokiem, oględnie mówiąc bardzo niesympatyczni ludzie.Nie podobało mi się to i się zwolniłem teraz pracuję w normalnej firmie (fakt więcej nie zarabiam niż w Hochlandzie ) ale zato cały dzień (usunięte przez administratora) się bez żadnej kontroli.
zdjecie uzytkownika
ze jak - 2013-04-03 12:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to pracujesz czy (usunięte przez administratora) sie ??
zdjecie uzytkownika
blady - 2013-07-17 15:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hochland do zaorania wraz z bandycką kadrą kierowniczą, już wiecie po co dział HR i SKOR jest...
zdjecie uzytkownika
bogna - 2013-07-31 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie czy trudno tu o robote?Czy wie ktoś ile mozna zarobic jako Technolog? A ile na taśmie?bo to przyszłosciowy zakład,bardzo mi zalezy mam kierunkowe wyksztalcenie prosze o podpowiedz będę wdzięczna!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile dają kasy w Hochland Węgrów?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-08-12 23:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O płace spytaj Admina, ktoś już tu wcześniej publikował cennik.
Ogólnie jak nie chcesz powiedzieć za mało podczas gry wstępnej, to powiedz 3 x więcej niż myślisz, a jak wyczytasz z mimiki pani z którą rozmawiasz że kropnąłeś "za dużo" powiedz: żartowałem, na początek może być 1100 zł brutto, bo tyle ma wystarczyć polakowi na przeżycie. A odważnego raczej nie znajdziesz, bo ludzie po prostu się boją. Nawiasem mówiąc w kodeksie pracy chyba nie ma zapisu o tajemnicy zarobków, na jakiej podstawie więc można zwolnić pracownika? glejt o "nieujawnianiu" jest tylko straszakiem dla "ciemnogrodu" nic więcej.
zdjecie uzytkownika
jeden z tych co do zwolnienia - 2013-08-16 15:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tak, na jesieni 45 osób dostanie wypowiedzenia, a płace roboli max do 2 tyś. pod warunkiem, że pracowało się 3 weekendy, ale już niedługo nawet dotatki ze weekendy zabiorą... Mamy dobrobyt, aż bokiem nam wychodzi. Wzorowy pracodawca Hochland nas wspiera...
zdjecie uzytkownika
Daria F - 2013-08-16 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cześć Szukam pomocy czy ktoś wie z pracowników ile zarabia technolog w hochlandzie i czy mozliwe jest sie dostac do pracy obecnie po studiach do laboratorium na probki?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-03-07 20:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hochland Węgrów to nie firma to stan umysłu .....

Pozdrowienia dla wszystkich zwolnionych.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-04-22 07:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiejszy odbiór mleka z litrażowanego zbiornika 1000 litrów licznik cysterny
numer 30 pokazuje 991 litrów brak 9 litrów
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-04-24 12:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla kierowców cysterny NR.30 MAM NADZIEJĘ ŻE LOS ODPŁACI WAM TYM SAMYM CO ROBICIE DLA ROLNIKÓW (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-04-24 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiejszy odbiór mleka cysterna NR.29 NA 1000 LITRÓW BRAK 10 LITRÓW
zdjecie uzytkownika
Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleżanki wy pytacie ile zarabia technolog w Hochland Węgrów??? Nic nie zarabia bo go po ponad 30 latach pracy wywalili (likwidacja stanowiska - optymalizacja zatrudnienia). Tak dziękują ludziom, którzy budowali ten zakład i produkcję serków od podstaw i każdy proces produkcji oraz wszystkie receptury mają w jednym paluszku. Przykre, ale tak to jest jak na stanowiskach dyrektorskich obsadzone są małolaty!
zdjecie uzytkownika
J@rek - 2014-06-04 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i cóż pracodawcę poznaje się nie tylko po tym ile daje lub obieca, lecz też po tym jak rozstaje się ze swoimi pracownikami. Ja, w historii swojego rozstania mam długą historię leczenia i rehabilitacji po wypadku w tejże i 9 stron uzasadnienia wyroku Sądu Pracy stwierdzającego że to co mnie spotkało było wypadkiem w pracy bo oczywiście mój pracodawca był innego zdania. Po 12 latach niewolniczego wręcz oddania... ktoś z HR wymyślił, że ulegając wypadkowi w firmie straciłem uprawnienia do wykonywania pracy.
Na pytanie czy budowałem ten zakład odpowiem również TAK! wielu z czytających wie jak wiele czasu i pracy poświęciłem tej firmie.. uruchomienia twarożkarni, aparatowni, serowni, montaże, modernizacje ..... ale na 10 lecie firmy nie wypadało zaprosić wygnańca ( wstyd !!!) bo inwalida zepsułby piękną imprezę

Wspaniali i dobrzy ludzie, dziękuję Wam bardzo, dziś wiem, że oprócz planety zwanej Hochland Węgrów istnieje wiele innych planet nadających się do życia a ludzie na nich mówią podobnym do mojego językiem. Zmiana pracodawcy nie jest czymś strasznym!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-19 20:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59]:
Technologa nie wywalili tylko zaproponowali mu ( czyt jej) prace na pół etatu. Co było dla technologa close mnie do zniesienia.
zdjecie uzytkownika
stef - 2014-06-25 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale o czym mowa. Technologa wywalili na zbity pysk, bo jak niby nazwać propozycje 1/2 etatu po 30 lataach pracy z takimi sukcesami i do tego zakaz pracy w zawodzie. Teraz dorabia inny koncern tylko ze za granica. Ciekawe czy się przez chwilę zastanowili co się stanie jak Technolog po 6mcach zakazu konkurencji wróci do pracy w Chorzelach na stanowisko Technologa? Mogą sobie mieć dobre kontakty z BELem ale biznes to biznes i nie zna litości.
zdjecie uzytkownika
lykan - 2014-08-03 01:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tarzan - 2012-01-20 17:22:59]:
A czemu nie w Baranowie i skąd takie nastawienie ?
zdjecie uzytkownika
jorguś - 2014-08-30 15:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomimo tego , że Hochland jest jedną z najpopularniejszych marek w Polsce jeśli chodzi o branże artykułów spożywczych, to warunki pracy jakie można tu zastać nie odbiegają znacznie od tego co można spotkać w innych przedsiębiorstwach spożywczych o znacznie gorszej renomie. Także w Hochlandzie jest jeszcze wiele do poprawy
zdjecie uzytkownika
pendolino - 2014-11-26 10:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I ZNOWU HOCHLAND POSZUKUJE PRZEDSTAWICIELA NA WROCŁAW , TAK TO JEST JAK REKRUTACJĘ PRZEPROWADZA LESZCZ STAŻYSTA ASYSTENT JAK FIRMA POLEGA NA TAKICH OSOBACH TO BĘDZIE SUPER ..........
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-03 14:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, warto w ogóle zainteresowac sie tym ogłoszeniem od Hochland? bowiem firma, a raczej marka jest bardzo znana i własciwie nie najtańsza, inne firmy produkujące serki typu Laticima są tańsze, czy firmy produkujące podobne produkty dla dyskontów. Sam wole kupić produkt tańszy, to czy ogółem sprzedaż jest łatwa? Czy przedstawiciele handlowi nie dają rady wyrabiac targetów i odchodzą?
zdjecie uzytkownika
obiektywnie rzecz biorąc - 2014-12-17 22:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateusz - 2014-12-03 14:53:21]:
Praca z tymi produktami łatwa nie jest - dużo innowacji. Natomiast narzędzia są skromne a cash nie adekwatny do obowiązków. Dlatego jest rotacja, ale to jak w prawie każdym dziale sprzedaży...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hochland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hochland Polska?
Zadaj pytanie
x