Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hochland

Pracowałeś w firmie Hochland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-10-31 18:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogą wymieniać byleby tylko na młode i ładne kierowniczki tak jak dotąd
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2011-02-05 18:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz króliczku, że za złamanie tajemnicy zarobków, którą masz zapisaną w umowie możesz zostać ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-19 12:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiecie jak się dostać do tej nielubianej jak piszecie pracy.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2011-06-27 21:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Tajemnica zarobków" to jeden z najstarszych chwytów manipulowania załogą, inne to "zbieranie punktów" za popularność (czytaj; ocena współpracowników), bo przecież to nie przekłada się na gotówkę. Ech ludzie co się z wami dzieje ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-10 23:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy nie przychodzicie pracować tylko ktoś was wkrencił do tego zakładu, a i tego nie umiecie uszanować bo najlepiej dostać angaż i ( usunięte przez administratora )Skoro czujesz się ( usunięte przez administratora ) to może robisz coś nie tak i trzeba się nad tym zastanowić a nie pisać jakieś głupoty i obrażać innych którzy tak naprawdę starają się coś robić. Nie nalerzy sądzić wszystkich po sobie i nie pisz że pracowałeś tylko pracujesz ale nie masz odwagi tego tak napisać.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2011-12-20 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się dzieje za to w innym zakładzie. Kierownicy rządzą, ci co się odwolali lub chcili odwołać od ocen, zostali zwolnieni bezpodstawnie. Załoga zastraszona. Wzorowy pracodawca - kpina.
zdjecie uzytkownika
Tarzan - 2012-01-20 17:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, szczegolnie w zakładzie w Baranowie.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2012-12-09 19:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wzorowy pracodawca ? to chyba żart. Na pewno nie dla Zakładu w Węgrowie.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-03-10 07:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w mleczarni kiedyś za czasów Ovity jak i za czasów Hochlandu i mogę stwierdzić że bez znajomości nikt jeszcze w naszej ukochanej mleczarni nie pracował , a takich zrytych kierowników nigdzie więcej nie widziałem szczególnie dwóch wydało mi się z czasów III Rzeszy mówię tu o kierowniku serowni(nie wiem czy jeszcze jest) i takim co Zabijał wzrokiem, oględnie mówiąc bardzo niesympatyczni ludzie.Nie podobało mi się to i się zwolniłem teraz pracuję w normalnej firmie (fakt więcej nie zarabiam niż w Hochlandzie ) ale zato cały dzień (usunięte przez administratora) się bez żadnej kontroli.
zdjecie uzytkownika
ze jak - 2013-04-03 12:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to pracujesz czy (usunięte przez administratora) sie ??
zdjecie uzytkownika
blady - 2013-07-17 15:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hochland do zaorania wraz z bandycką kadrą kierowniczą, już wiecie po co dział HR i SKOR jest...
zdjecie uzytkownika
bogna - 2013-07-31 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie czy trudno tu o robote?Czy wie ktoś ile mozna zarobic jako Technolog? A ile na taśmie?bo to przyszłosciowy zakład,bardzo mi zalezy mam kierunkowe wyksztalcenie prosze o podpowiedz będę wdzięczna!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają kasy w Hochland Węgrów?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-08-12 23:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O płace spytaj Admina, ktoś już tu wcześniej publikował cennik.
Ogólnie jak nie chcesz powiedzieć za mało podczas gry wstępnej, to powiedz 3 x więcej niż myślisz, a jak wyczytasz z mimiki pani z którą rozmawiasz że kropnąłeś "za dużo" powiedz: żartowałem, na początek może być 1100 zł brutto, bo tyle ma wystarczyć polakowi na przeżycie. A odważnego raczej nie znajdziesz, bo ludzie po prostu się boją. Nawiasem mówiąc w kodeksie pracy chyba nie ma zapisu o tajemnicy zarobków, na jakiej podstawie więc można zwolnić pracownika? glejt o "nieujawnianiu" jest tylko straszakiem dla "ciemnogrodu" nic więcej.
zdjecie uzytkownika
jeden z tych co do zwolnienia - 2013-08-16 15:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tak, na jesieni 45 osób dostanie wypowiedzenia, a płace roboli max do 2 tyś. pod warunkiem, że pracowało się 3 weekendy, ale już niedługo nawet dotatki ze weekendy zabiorą... Mamy dobrobyt, aż bokiem nam wychodzi. Wzorowy pracodawca Hochland nas wspiera...
zdjecie uzytkownika
Daria F - 2013-08-16 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cześć Szukam pomocy czy ktoś wie z pracowników ile zarabia technolog w hochlandzie i czy mozliwe jest sie dostac do pracy obecnie po studiach do laboratorium na probki?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-03-07 20:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hochland Węgrów to nie firma to stan umysłu .....

Pozdrowienia dla wszystkich zwolnionych.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-04-22 07:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiejszy odbiór mleka z litrażowanego zbiornika 1000 litrów licznik cysterny
numer 30 pokazuje 991 litrów brak 9 litrów
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-04-24 12:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla kierowców cysterny NR.30 MAM NADZIEJĘ ŻE LOS ODPŁACI WAM TYM SAMYM CO ROBICIE DLA ROLNIKÓW (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-04-24 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiejszy odbiór mleka cysterna NR.29 NA 1000 LITRÓW BRAK 10 LITRÓW
zdjecie uzytkownika
Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleżanki wy pytacie ile zarabia technolog w Hochland Węgrów??? Nic nie zarabia bo go po ponad 30 latach pracy wywalili (likwidacja stanowiska - optymalizacja zatrudnienia). Tak dziękują ludziom, którzy budowali ten zakład i produkcję serków od podstaw i każdy proces produkcji oraz wszystkie receptury mają w jednym paluszku. Przykre, ale tak to jest jak na stanowiskach dyrektorskich obsadzone są małolaty!
zdjecie uzytkownika
J@rek - 2014-06-04 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i cóż pracodawcę poznaje się nie tylko po tym ile daje lub obieca, lecz też po tym jak rozstaje się ze swoimi pracownikami. Ja, w historii swojego rozstania mam długą historię leczenia i rehabilitacji po wypadku w tejże i 9 stron uzasadnienia wyroku Sądu Pracy stwierdzającego że to co mnie spotkało było wypadkiem w pracy bo oczywiście mój pracodawca był innego zdania. Po 12 latach niewolniczego wręcz oddania... ktoś z HR wymyślił, że ulegając wypadkowi w firmie straciłem uprawnienia do wykonywania pracy.
Na pytanie czy budowałem ten zakład odpowiem również TAK! wielu z czytających wie jak wiele czasu i pracy poświęciłem tej firmie.. uruchomienia twarożkarni, aparatowni, serowni, montaże, modernizacje ..... ale na 10 lecie firmy nie wypadało zaprosić wygnańca ( wstyd !!!) bo inwalida zepsułby piękną imprezę

Wspaniali i dobrzy ludzie, dziękuję Wam bardzo, dziś wiem, że oprócz planety zwanej Hochland Węgrów istnieje wiele innych planet nadających się do życia a ludzie na nich mówią podobnym do mojego językiem. Zmiana pracodawcy nie jest czymś strasznym!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-19 20:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniony i zadowolony - 2014-06-01 14:37:59]:
Technologa nie wywalili tylko zaproponowali mu ( czyt jej) prace na pół etatu. Co było dla technologa close mnie do zniesienia.
zdjecie uzytkownika
stef - 2014-06-25 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale o czym mowa. Technologa wywalili na zbity pysk, bo jak niby nazwać propozycje 1/2 etatu po 30 lataach pracy z takimi sukcesami i do tego zakaz pracy w zawodzie. Teraz dorabia inny koncern tylko ze za granica. Ciekawe czy się przez chwilę zastanowili co się stanie jak Technolog po 6mcach zakazu konkurencji wróci do pracy w Chorzelach na stanowisko Technologa? Mogą sobie mieć dobre kontakty z BELem ale biznes to biznes i nie zna litości.
zdjecie uzytkownika
lykan - 2014-08-03 01:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tarzan - 2012-01-20 17:22:59]:
A czemu nie w Baranowie i skąd takie nastawienie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hochland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski