Orbis SA

Warszawa

Opinie o Orbis SA

Magda 2014-01-13 17:22
Witam,
Czy moglibyście opisać atmosferę w hotelu, zwłaszcza u Pań sprzątających pokoje. Jestem zainteresowana pracą w tym hotelu, ale nie wiem czy warto aplikować.

franz 2014-10-30 16:04
Jak bardzo zmienil sie Orbis od lat '90? Kiedys to byla kluczowa baza hotelowa w Polsce. Nie mozna o tym zapominac. Z tego powodu nalezy im sie szacunek. Z drugiej strony przy tak olbrzymiem konkurencji nie wiem jak oni sobie radza. Czy pracownicy są objęci jakimś pakietem socjalnym? Kiedys chyba byl
5
dsar 2014-12-13 18:31
a ktoś wie na temat atmosfery w tej firmie? Jakie obowiązują godziny pracy na tym bądź podobnym stanowisku w tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika?Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? uprzejmie proszę o odpowiedz dziekuje bardzo i pozdrawiam.
gładki stefan rybka 2015-01-12 16:47
jako osobę zainteresowną pracą w Orbis SA możecie udzielić mi pewnych kilku informacji? a mianowicie chciałabym wiedzieć na jakie godziny zmiany i w jakie dni pracuje się w tej firmie? bardzo mnie interesują wymagania jako ten pracodawca stawia w procesie rekrutacyjnym nowym pracownikom, pomożecie mi?
Opacz 2015-01-27 10:00
Jeżeli kogoś jakoś mocno interesuje praca to powinien szukać samych ofert pracy. Wydaje mi się, że kto jak kto, ale Orbis je wystawia na portalach zewnętrznych. Odnoszę wrażenie, że są firmą dosyć zorganizowaną i wszelkie informacje udzielają na rozmowie rekrutacyjnej, także jeżeli ktoś miał przyjemność w niej uczestniczyć to może się podzielić jej przebiegiem ...
1
mika 2015-09-13 23:10
proponuje wszystkim co maja watpliwosci mimo wszystko sprobowac a nie sie sugerowac tym co slyszelismy bo jak wiadomo ile ludzi tyle opinii. orbis teraz przeprowadza wiele rekrutacji na rozne stanowiska wiec mysle ze kazde zainteresowany moze cos dla siebie znalezc. ja osobiscie sama chce sprobowac dostac sie na stnaowisko recepcjonistki
niemek 2015-10-14 02:15
@mika - oczywiście, że najlepiej można wyrobić opinie jak samemu spróbuje się sił w zawodzie chociążby szefa ds. eksploatacji technicznej. Branża hotelowa jest wymagająca i wymaga się profesjonalizmu na każdym stanowisku. Ibis ma hotele w całej Polsce i całkiem dobrze sobie radz w branży, a to trudna sprawa dość.
uyt 2016-01-13 19:45
@niemek dokladnie sie z Toba zgadzam, jezli komus zalezy to sam moze sie przekonac jak jest, teraz to mozna wlasnie sie zalapac do pracy u nich jako recepcjonistka
tama 2016-01-25 22:14
No tak uyt, jesli kogoś interesuje praca na recepcji to owszem jest ogłoszenie. Mnie bardziej interesuje tutaj posada kelnera, wymagana nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista, dyspozycyjność i mile widziana aktualna książęczka sanitarna.
robok 2016-02-11 20:28
Cały czas pojawiają się jakieś oferty pracy, ale wiadomo, że jest to związane z ciągłym rozwojem orbisa. Ciekawe jest ogłoszenie na koordynatora ds. konferencji i bankietów, bo zapewniają nawet prywatną opiekę medyczną.
mika 2016-03-14 21:55
nie wszystkie firmy dbają o pracowników, jeżeli orbis oferuje umowę o prace i do tego dobry socjal @pikolo to się nie zastanawiaj tylko aplikuj na to stanowisko
Przyszlypracownik? 2016-03-31 17:32
Wiecie moze jakie sa zarobki na st. Koordynator sprzedazy w novotelu?
Marta N. 2016-05-06 00:54
Bardzo podobała mi się Pani rekrutująca z Orbis Group w Warszawie.
Kiedy po rozmowie firma ostatecznie nie zatrudniła mnie na stanowisko, Pani zaproponowała mi kandydowanie na inne, które też było dla mnie interesujące. Ostatecznie stanowisko zajął ktoś z wewnątrz, co zawsze ma pierwszeństwo, ale to też wiem tylko dlatego, że Pani była ze mną w stałym kontakcie i o wszystkim informowała. Bardzo miłe doświadczenie rekrutacyjne.
1
fvgb 2016-06-15 12:05
@bonzo no ale czy moglbys podac jakeis konkrety? bo widze ze sporo maja teraz ofert pracy i chcialobym sie czegos dowiedziec
Ttgjj 2016-09-18 07:57
Pracuje krótko na recepcji. 2000 netto. Ekipa zajebista
aro 2016-09-18 10:53
Możesz wybrać jakie chcesz staoiwsko bo jest ich trochę do wyboru poza tym znana firma wiec płacą adekwatnie do kompetencji.ara
2i2 2016-10-18 09:10
czy jak chcę was być szefem kuchni to jest prestiż na stanowisku?
MonikaS 2016-10-27 13:07
hej. a czy na rozmowie sprawdzają Twój poziom języków obcych?
Gos 2016-11-12 23:08
Tak
Mamba 2017-01-10 16:57
Super, super praca polecam jak ktoś zna języki obce i jest pozytywnie nastawiony do pracy.
1
zielona 2017-01-16 13:08
hey..aplikuję na pokojową w Szczecinie...czy ktoś może mi powiedzieć więcej o tym jak i co się tam dzieje?co z płacą i obowiązkami? help.
Miam 2017-01-20 08:17
Mam pytanie czy aktualna jest oferta dla kucharza w Szczecinie?
Ciekawy 2017-02-23 20:41
A jakies opinie na temat pracy w Biurze Zarzadu w Warszawie?
Czesto maja ogloszenia do dzialow na stazystow z opcja dluzszej wspolpracy.
Klara 2017-02-24 11:56
Już złożyłam swoje cv w firmie i czekam na rozmowę rekrutacyjną. Bardzo zależy mi na pracy w Orbisie, gdyż dla mnie to wielki prestiż. Czy ktoś wie jak przebiega rozmowa? Czy są trudne pytania? Jakie zarobki można dostać pracując w recepcji hotelu?
Kasm 2017-07-12 17:54
Od kilku miesięcy pracuję w biurze zarządu. Fajna atmosfera pracy, ludzie przyjaźni, co bardzo ważne zwłaszcza na początku, gdy człowiek musi odnaleźć się w nowym miejscu. Zarobki jak wszędzie uzależnione od stanowiska i doświadczenia, sporo benefitów i szkolenia. Ogólnie polecam :)
1
Amator 2017-07-13 09:46
Czy może mi ktoś odpowiedzieć jaki jest powód, że Orbis ma tak długa listę ofert pracy? Bardzo się tym faktem ucieszyłam ale również bardzo zdziwiłam.
scvt 2017-07-18 17:05
myślę, że większość tak dużych firm ma dużo ofert pracy, bo rekrutują wielu pracowników, przy takie liczbie hoteli to wcale nie dziwi
Norbi 2017-07-19 12:10
Bardzo interesuje mnie oferta pracy w Orbis-ie. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat podstawowych warunków jakie firma stawia kandydatom do pracy na stanowisku inspektora obsługi pieter?Dzięki
Orbis SA 2017-07-20 14:50 [pracodawca]

Lubisz pracę z ludźmi? Jesteś urodzonym inicjatorem zmian i strategiem? Nie boisz sie nowych wyzwań? Dołącz do naszego zespołu Talent & Culture! Szczegółowe informacje: http://bit.ly/2sQ3hp0...

Orbis SA 2017-07-20 16:40 [pracodawca]
Dzień dobry,
dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Wszystkie informacje dotyczące wymagań, jak również aktualnych rekrutacji prowadzonych na stanowisko inspektora obsługi pięter znajdują się na naszej stronie: http://www.orbis.pl/kariera/oferty-pracy.
W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu.
Mańka 2017-07-23 23:10
Pewnie mogę tylko pomarzyć o pracy w takiej firmie. Jak firma jest dobra to i kandydatów jest wielu. Słyszałem od znajomego wiele dobrego o firmie i mogę jedynie pozazdrościć. Orbis to tradycja i prestiż i jak widać na forum nie ma specjalnie negatywnych opinii.
Orbis SA 2017-07-24 12:01
Dzień dobry,
dziękujemy za opinię, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony i złożenia aplikacji do naszej firmy. Dla nas ważny jest każdy kandydat, jego otwartość i entuzjazm. Oferujemy różnorodne stanowiska pracy, jak również mamy bogatą ofertę stażową.
Orbis SA 2017-07-24 12:05 [pracodawca]
Dzień dobry,
dziękujemy za opinię, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony i złożenia aplikacji do naszej firmy. Dla nas ważny jest każdy kandydat, jego otwartość i entuzjazm. Oferujemy różnorodne stanowiska pracy, jak również mamy bogatą ofertę stażową.
Monik 2017-08-01 22:36
Czy aktualna jest oferta pracownika rezerwacji w Krakowie?
Klara 2017-08-08 19:02
Rotacja. Niewielu wytrzymuje ;)
Julita 2017-08-10 15:23
@Klara - a możesz napisać nieco więcej? Być może firma się rozwija, stąd nowe oferty pracy. Właśnie pojawiło się ogłoszenie dla kandydatów na stanowisko recepcjonistki - jakie są proponowane warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Czy Orbis SA zapewnia dodatkowe benefity, np. prywatną piekę medyczną?
Zostaw swoją opinię o Orbis SA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orbis SA