Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monter rp - 2014-04-30 08:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam odzyskał ktokolwiek pieniadze po załozeniu sprawy w sądzie pzdr
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-05-13 00:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś tam jeszcze w ogóle pracuje?
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-05-13 14:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem w takim razie po co zakładać takie sprawy skoro nawet mimo wyroku firma nie musi go wypełnic
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-05-13 19:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja razem z kolegami wziąłem prawnika ,sprawa wygrana nie chcą zapłacić, prawnik nasłał na nich komornika.Dzisiaj dzwonili z Instalu chcieli zawrzeć ugodę boja się że komornik siądzie im na konta.Po wygranej sprawie nasyłajcie na nich komornika.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
BONUS BGC - 2014-05-16 14:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAJ BONZO moze jakis dissik na INSTAL REM ???
zdjecie uzytkownika
BONZO - 2014-05-16 15:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA, pracowałem w tej firmie jako monter jeden z najlepszych z bonusem, lecieliśmy tutaj nieźle(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-05-22 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale kasuja opinie jedna za druga....
zdjecie uzytkownika
MONTER WENTYLACJI - 2014-05-22 19:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzichu a co ty sie dziwisz ze kasuja. tyle ich tam jest w tych biurach ze maja nawet specjaliste od usuwania opini niekorzystnych dla firmy. a ze jest ich wszedzie pelno to ta osobka ma prze...... :D:D
a tak na serio to ciekaw jestem kto tam jeszcze pracuje ze starych znajomych. ale pewnie juz nie bo kto normalny by tam zostal
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-05-23 10:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie kto by tam zostal, chlopaki z monachium mowia ze zwijaja interes, jest juz tylko pare osob. Dostaja wypowiedzenia I oferte do polski :) haha.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-05-24 16:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich żal czytać co w instalu się dzieje za rządow prezesa września bylo okej a teraz ,KOLEDZY MAM PYTANKO CZY DOSTAŁ JUŻ KTOŚ DECYZJĘ ODNOŚNIE ZASIŁKU RODZINNEGO MOŻE KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEN TEMAT BO JAKOS SPRAWA UTKNĘŁA W MIEJSCU Z GORY DZIĘKUJE
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-05-24 21:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem usunięte posty, ale w sumie każdy zn ich na to zasługiwał. Nikt bredni, takim językiem nie chce czytać
zdjecie uzytkownika
wankendorf i ingelheim - 2014-05-26 21:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dwa tygodnie temu oddałem sprawę adwokatowi w krakowie, jak ktoś potrzebuje namiary proszę pisać
zdjecie uzytkownika
MONTER WENTYLACJI - 2014-05-27 19:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timon - 2014-05-24 21:23:59]:
Bredni??? nie wiesz co piszesz baranie. pewnie jesteś jednym z tych belzebubów zza biurek.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-10 10:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najpierw powinni wywalic na zbity pysk smiesznego niby kierowniczka ryska bo ten człowieczek nie posiada zadnych uprawnien do prowadzenia budowy i do tego jest chamski i alkocholik ludzi ma za nic przy jego łuzku zawsze stoi butelka z winem która jest codziennie wymieniana na pełną nie miał prawa nikogo zwalniać ludzie którzy zostali przez niego zwolnieni maja prawo wystąpic do sądu o przywrócenie do pracy i zadac odszkodowania i zadosc uczynienia po za tym ten fiu.....powinien dawno siedziec w domu ale jego szwagier J ŁU go ciagle zatrudnia uciekajcie z daleka od tego pajaca wystarczy zobaczyc jak fałszywie sie usmiecha i do tego ma mniemanie o sobie jak by byłkims a w rzeczywistaści jest NIKIM pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez tego nieudacznika i zachecam do składania pozwów
zdjecie uzytkownika
FILEMON - 2014-06-15 21:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-10 10:25:49]:
Miałem okazje pracowac z tym facetem i stwierdzam ze masz kolego racje najpierw był niby majstrem a potem go zdegradowali i musiał chłopek normalnie pracować tylko ze nieudacznik i do tego dwie lewe rece niepotrafił nic zrobic dobrze ze przysłali kogoś na werk z krakowa bo była by bida duzo wczesniej wąsatemu sie w główce po---doliło zwykły oszołom nie czytał planów bo poprostu niebył nigdy na werku a my wszyscy wiedzieliśmy że to jakis pociotek luk.........wicza a co do wina to swięta racja jak wiecie sklep był zaraz za bramą zakładu potrafił w ciągu dnia cchodzic dwa razy a myslał ze go nikt nie widzi jo a smierdziało od niego jak od knura chłopaki opowiadali ze nawet w domu zona nie chce z nim gadac toki walniety facio a zgrywał ważnego wszyscy się z niego smiali podobno wujek go trzymał zeby do emerytura dorobił bo go nigdzie nie chcą pozdrawiam wszystkich z fordonu
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-27 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym zapytać o adwokata odnośnie Krakowa, proszę o podanie namiaru
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-06-28 21:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-27 22:05:18]:
i pytasz czy tam szukasz go na forum Instal-Rem? chyba to troszeczkę mało właściwie miejsce na takie zabawy
zdjecie uzytkownika
gajusz - 2014-07-01 15:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timon - 2014-06-28 21:14:45]:
może po prostu chodzi o jakiegoś, który zajmował się już tą firmą. Dobrze mieć takiego, który już ją zna
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-05 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adwokat szembek z krakowa. znajdziesz w internecine.
zdjecie uzytkownika
danton - 2014-07-05 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czytałem i słyszałem akurat o Instal-Remie niezłe opinie. Wielu moich znajomych aplikowało do nich poprzez formularz na stronie
zdjecie uzytkownika
..kazek - 2014-07-10 20:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..to oni jeszcze zatrudniają, myślałem , że ta firma padła już po przekrętach rok temu
zdjecie uzytkownika
danton - 2014-07-11 00:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..kazek - 2014-07-10 20:18:37]:
nie no firma ma na swojej stronie właśnie kilka nowych ofert na przykład na blacharzy , spawaczy czy też monterów. Widocznie to co działo się przed rokiem nie wpłynęło jakoś znacząco na samą kondycję firmy. Chyba , że wiesz jak rzeczywiście zakończyły się te sprawy sprzed roku? jak widzisz paść - nie padli
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-12 23:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie słuchajcie dantona to jeden z nich. Zatrudniają i nie płacą, niech robią innych głupich w balona...jak chcecie to zasuwajcie, ci co pracowali w sądzie muszą odbierać swoja kase.
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-07-13 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-07-12 23:58:48]:
z jednej strony przyjmijmy, że masz racje. Ale robiąc to jak wyjaśnić fakt , że Instal-Rem dalej działa? myślisz , że ludzie są tak głupi , że idą tu do pracy wiedząc , że będą musieli walać się potem po sądach ?
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-15 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x