brak logo

Instal-Rem

Rzeszów

Opinie o Instal-Rem

zdzichu 2014-07-15 17:24:11
Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.
xxx 2014-08-22 17:38:12
Co jest ludzie??? Pisać co dzieje sie w tej wspanialej firmie?? :)
zdzichu 2014-08-25 14:37:21
no właśnie o to chodzi że sie za dużo nie dzieje. Pare osób na eksporcie, w kraju cinko. Bida z nedza.
boooo 2014-09-04 19:40:57
Jezeli chcecie pracowac po 12 na dobe za 1000 EUR (w porywach), mieszkac w najgorszych norach, z ktorych i tak was wywala (bo firma nie zaplacila czynszu), zyc na glodowych zaliczkach i czekac na wyplate miesiacami (nie daj Boze kontrakt sie skonczy i zjedziecie do kraju - kasy nie zobaczycie), znosic niedouczonych tzw "kierownikow - alkoholikow" o wybujalym ego, traktujacych was jak ostatnie(usunięte przez administratora) DROGA WOLNA, zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma wybor.
xxx 2014-09-05 19:52:34
przestrzegam przed podpisywaniem u pani grazyny jakiejkolwiek ugody albo rozlozenia wyplaty na raty!!!!!! to jest "pic na wode fotomontaż" juz nie jeden podpisal (niektorzy w styczniu i w lutym mieli dostac pierwsza rate) i dopiero teraz dostal jakies tam ochłapy. a jezeli już podpisaliście i nie dotrzymali słowa to juz po 7 dniach po terminie można udać sie do sądu i tam od reki dostaniecie sadowy nakaz zaplaty wynagrodzenia. nic nie placicie i nie ma zadnego postepowania. sad wydaje nakaz od reki. wiem bo mi to powiedzial moj adwokat zebym ostrzegl innych. druga sprawa: domagajcie sie od firmy wyplaty za niewykorzystany urlop!!!! malo kto o tym wie ale firma przez wiele lat robila nas w balona wmawiajc ze urlop jest wliczony w stawke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA!!! ja wygralem sprawe w sadzie miedzy innymi o urlop. za kazdy dzien nie wykorzystanego urlopu nalezy sie nam ponad 300 zl. i jak pojdziecie do sadu to mozna odzyskac urlop do 3 lat wstecz!! tak ze warto zachecam. skonczmy z tym dziadostwem jaki sie zrobil z porzadnej firmy. Jak macie jakieś pytania do piszczie. (pewnie moj post zniknie juz nie dlugo ale postaram sie go co chwile zamieszczac na nowo :):) Pozdrawiam A.....- MONTER WENTYLACJI :d:d
zdzichu 2014-09-07 22:02:32
A nie mówiłem. Kto normalny tam by pracował????
kiki 2014-09-09 19:02:40
i pensje wyplacone tez mozna wstecz sie upominac jak sa źle naliczone . Masz grafik twojej pracy kopia starczy.
ADAM 2014-09-19 19:05:21
panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie
wrrr 2014-09-25 16:24:27
Z tego co czytam to wszędzie oszuści i złodzieje, a może ktoś zna jakąś normalną firmę zatrudniającą spawaczy może być polska jak i zagranicą, proszę o odpowiedź ponieważ sam szukam pracy a nie chcę trafić w jakieś g..no.
ktos 2014-09-26 18:36:51
A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?
xxx 2014-09-27 09:23:01
a kto to taki??
wrrr 2014-09-29 18:41:54
a co mnie pan jakiś nie pisz głupot i nie naciągaj tematu. Zadałem konkretne pytanie!!!
as 2014-09-29 19:35:46
Niech Serwinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6000 tys.brutto jakoo monter haha.
BYŁY PRACOWNIK 2014-09-29 20:47:35
do wrrr ,,podobno firma MONT INOX Z SANOKA JEST WSPANIAŁA CHWALĄ SIE ODDAN SERCEM I DUSZĄ ZARABIAJA PO 3TYS EURO NA CZYSTO W FRANCJI TAK SIE WYCHWALAJĄ ZE MAJA WSZYSTKIE PRZEWILEJE MIESZKANIA JAK ZBAJKI SNIADANIA KOLACJE PODWIECZORKI ZUPEŁNIE NIC ICH NIEOBCHODZI ,TYLKO JEDEN PROBLEM JEST ZE OPARY SPAWALNICZE SA RAKO TWÓRCZE I UDERZAJA NA DROGI ODDECHOWE ITP,POPROSTU ZDROWIE ODDAJA ZA MILIONY
1
wrrr 2014-09-30 15:45:52
Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.
as 2014-09-30 20:24:02
Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem.
..najwieksza (usunięte przez administratora)
a.
Chyba ze chcesz spawac za darmo,
wrr 2014-09-30 20:52:00
Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?
as 2014-09-30 21:52:31
Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.
wrr 2014-09-30 21:59:16
Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.
zdzichu 2014-10-01 14:58:45
No w końcu jeden mądry przed szkoda
sparki 2014-10-01 21:14:43
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam
kz 2014-10-01 21:19:44
no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac
Bronek 2014-10-06 19:37:34
POWIEM TAK BYŁEM BARDZO BLISKO DYREKCJI TEGO BAŁAGANU FIRMA DZIAŁA NA ZASADZIE NOWYCH LUDZI ZATRUDNIĄ DADZĄ PRACE ZA GRANICĄ DADZĄ DWIE WYPŁATY DALEJ ZALICZKI PÓŻNIEJ NIC TYLKO OBIETNICE 80 PROCENT LUDZ NIGDZIE TEGO NIE ZGŁOSI ZE NIE DOSTAŁO KASY LUDZIOM SIE NIE CHCE CHODZIĆ PO SĄDACH A FIRMIE W TO GRAJ ZARZĄD I UMYSŁOWI DOSTAJĄ KASE NA CZAS, NIE MAJĄ SWOICH KONTRAKTÓW TYLKO Z TRZECIEJ CZWARTEJ RĘKI DYREKCJA EXPORTU CZYLI PAN JUREK Ł NIE JEST W STANIE ZAŁATWIĆ CZEGOŚ Z PIERWSZEJ RĘKI BO NIKT NIE CHCE Z NIM WSPÓŁPRACOWAĆ BO ZAWSZE PRACUJE W FIRMACH KTÓRE NIE POSIADAJĄ WŁASNYCH ŚRODKÓW A POLSKA NIE ZAMIERZA WYKŁADAĆ KASY DOSTAŁ STOŁEK NA ZASADZIE ŻE DOBRA ROBISZ EXPORT MY FIRMUJEMY ALE SAM SIE FINANSUJESZ I PŁACISZ NAM ZA FIRMOWANIE A PAN jUREK Ł NAJPIERW PODPISUJE KONTRAKT A PÓŻNIEJ ZASTANAWIA SIĘ SKĄD WZIĄŚC KASE METODA PANA JURKA ZNANA OD KILKU JUŻ LAT ON MA DŁUGI I MUSI MIEĆ KASE NIE LICZY SIĘ Z KONSEKWENCJAMI ŻLE PODPISANYCH KONTRAKTÓW KTÓRYCH BYŁO JUŻ WIELE POPYTAJCIE LUDZI Z KRĘGU PANA JURKA A ZARZĄD W POLSCE NIE WYDA ANI ZŁOTÓWKI NA ZALEGŁE PENSJE ZUSY I ETC MŚLĘ ŻE I TU PAN JUREK NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA JAK W POPRZEDNICH FIRMACH DLA PRZYKŁADU PODAM NAZWE FIRMY PIECEXPORT SAMI MOZECIE SPRAWDZIĆ NA FORUM PAN J Ł RÓWNIEŻ DOPROWADZIŁ WSZYSTKIE KONTRAKTY DO BANKRUCTWA SPRAWY W SĄDACH TOCZĄ SIĘ SPRAWY DO DNIA DZISIEJSZEGO POZDRAWIAM ZARZĄD BO WIEM ZE CZYTAJĄ OPINIE MOZE TO WAM DA COŚ DO MYŚLENIA
3
Adrian 2014-10-19 19:10:14
Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop ( do 3 lat wstecz) no i do tego jeszcze doszly odsetki :) Zachęcam do pozwania oszóstów. Oni właśnie żerują na takich jak Wy co odpuszczacie i nie idziecie do sądu. Maja z was czystą kase. Jak coś to służe pomocą w znalezieniu adwokata.
Coprawda trwa to prawie rok ale kasa sie zgadza :) Pozdrawiam
Adrian P
2
zdzichu 2014-11-03 01:42:59
no pan dyrektor juz o to zadbał. ale spokojnie przyjdzie kryska na matyska.
felk 2014-11-07 11:50:56
Za hotele dla pracowników też nie płacą. Telefon w firmie odłączony. Zobaczymy co poradzi windykacja. Najchętniej wytargałbym za ucho tą lafiryndę z biura, która zamawia dla nich noclegi.
spawacz 2014-11-19 21:47:52
Kto tak pisze na Mont inox jakie prezerwatywy i panienki jebako osiedlowy jakie 12klockow albo to pisze naciagacz do pracy albo typowy bezmozg który nie dostał swojej szansy od życia ponieważ jego zdolności manualne są równe zeru a język od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu odcieli przy pierwszym zjeździe do PL pozdrawiam prawdziwych spawaczy
zdzichu 2014-12-02 01:09:57
nie mogą wam potrącić nic z noclegu jeśli pojechaliście na prace do Niemiec. To bujda, od razu do PIP.
zdzichu 2014-12-09 22:47:12
wnieśli wniosek o upadłość wiec wiecie co robić...
mont 2014-12-18 22:41:58
taaaa a to niby prawda? jak tam po pokojach to pełne biurka pracowników i nowo ztrudniali
zdzichu 2015-01-02 02:21:27
to chyba nie w tym biurze byłeś kolego....
MONIT 2015-01-08 00:23:15
ja też wygrałem sprawe tak jat kolega i tez mają mi wypłacić kasę za tydzień ide do komornika
bobek 2015-01-20 13:24:00
Jak to się udało jaki komornik tym się zajmował, prosiłbym o namiary
Adrian 2015-01-21 18:51:59
Ja korzystałem z Kancelarii Adwokackiej 'Borcz i Pratnerzy' (usunięte przez administratora) I tam jest Pani adwokat Bożena Kornak–Kapała. Ona zajmuje sie prawem pracy. I nie szło to przez komornika tylko jak juz firma przegra rozprawe sądową to trzęsie spodniami i płacą bez mrugnięcia okiem :)
1
BEZROBOTNY 2015-02-21 09:10:32
złozylem kiedys cv jako spawacz dziekuje bogu ze moja noga tam nie postała
LESZEK 2015-03-23 17:38:13
INSTAL RZESZÓW TO SUPER FIRMA , DBA O SWOICH PRACOWNIKÓW I O JAKOŚĆ SWOJEJ PRODUKCJI , NAJLEPSZA FIRMA W KRAJU
zdzichu 2015-03-25 13:53:27
Rem sie zwija, wiec jak macie jeszcze nierozliczone godziny, urlopy to zgłaszajcie!!! Dostaniecie kase!!!
klex 2015-04-29 15:10:58
czy ktoś wie gdzie i dla kogo wykonują jeszcze jakieś prace ???
bobek 2015-07-24 08:21:53
w takim razie dalej działają i wykonują zlecenia, a dla kogo je wykonują
1
bobek 2015-07-24 08:25:07
No i jak komornik ściągnął pieniądze od Instal-rem, czy dalej lecą w kulki
bobek 2015-07-25 08:25:33
No i jak z tą upadłością jest już ogłoszona
ville valo 2015-11-06 05:51:42
remu już nie ma. kto walczy w sadzie ostatek kasy dostanie z ich kontraktów do końca stycznia 2016
bobek 2015-11-23 08:52:18
no to jak działa ich strona internetowa, jak tam nic nie ma o działalnosci firmy tylko jakies leki. W sadzie gospodarczym mają wnioski o upadłosć złozone przez wierzycieli
MARCHEWKA 2015-12-01 11:46:52
tak rem działa jeszcze, w rozliczeniach siedza dwie okularnice a sekretarka wyprowadza psa dyrektora w okół firmy.
bobek 2015-12-03 12:30:20
Nie rozumiem co wyjasniło się z tymi wnioskami o upadłość w koncu są czy ich nie ma, a jaki jest adres tej strony, która działa normalnie.@marchewka wyprowadzac psa to jeszcze nic, tylko kto sprząta po piesku.
igor 2016-01-29 16:18:22
mam pytanie czy firma instal -rem jeszcze istnieje ? czy upadła potrzebuje pewne dokumenty i nie mogę znależć num tel tylko adres Warszawski
3
qwe 2016-04-21 15:42:39
Właściciel podesłał jakiegoś kolegę do wyceny naprawy kolanka gazowego, które wystarczyło odkręcić, nałożyć konopię i zakręcić. Okazało się że z tego powody jest do wymiany cała instalacja gazowa: łącznie 7 metrów rur, 6-8 kolanek, przejściówki, reduktory.
Cena: 700 złotych materiały + 700 złotych robocizna....
WOJCIECH 2016-04-28 14:24:02
Witam pracowałem w Szwecji u p.Dominika Dymarka czy są osoby inne jak ja i mój kolega oszukany prosimy pisać na byk67@wp.pl. Tępić takich ludzi , ludzie łączy się i do sądu.
Ola 2016-09-08 07:19:39
Bardzo proszę o kontakt w sprawie instal-remu na ola_olenka3@o2.pl
Konkretnie w sprawie wygranej sprawy sądowej.
hihi 2016-09-08 10:49:19
Projektowanie urządzeń i obiektów przemysłowych jest na pewno na wysokim poziomie, bo w końcu dość wysoko znajdują się na rynku. A wypłata jaka jest? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Instal-Rem - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem