Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-15 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-22 17:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest ludzie??? Pisać co dzieje sie w tej wspanialej firmie?? :)
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-08-25 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie o to chodzi że sie za dużo nie dzieje. Pare osób na eksporcie, w kraju cinko. Bida z nedza.
zdjecie uzytkownika
boooo - 2014-09-04 19:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chcecie pracowac po 12 na dobe za 1000 EUR (w porywach), mieszkac w najgorszych norach, z ktorych i tak was wywala (bo firma nie zaplacila czynszu), zyc na glodowych zaliczkach i czekac na wyplate miesiacami (nie daj Boze kontrakt sie skonczy i zjedziecie do kraju - kasy nie zobaczycie), znosic niedouczonych tzw "kierownikow - alkoholikow" o wybujalym ego, traktujacych was jak ostatnie(usunięte przez administratora) DROGA WOLNA, zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma wybor.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-05 19:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegam przed podpisywaniem u pani grazyny jakiejkolwiek ugody albo rozlozenia wyplaty na raty!!!!!! to jest "pic na wode fotomontaż" juz nie jeden podpisal (niektorzy w styczniu i w lutym mieli dostac pierwsza rate) i dopiero teraz dostal jakies tam ochłapy. a jezeli już podpisaliście i nie dotrzymali słowa to juz po 7 dniach po terminie można udać sie do sądu i tam od reki dostaniecie sadowy nakaz zaplaty wynagrodzenia. nic nie placicie i nie ma zadnego postepowania. sad wydaje nakaz od reki. wiem bo mi to powiedzial moj adwokat zebym ostrzegl innych. druga sprawa: domagajcie sie od firmy wyplaty za niewykorzystany urlop!!!! malo kto o tym wie ale firma przez wiele lat robila nas w balona wmawiajc ze urlop jest wliczony w stawke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA!!! ja wygralem sprawe w sadzie miedzy innymi o urlop. za kazdy dzien nie wykorzystanego urlopu nalezy sie nam ponad 300 zl. i jak pojdziecie do sadu to mozna odzyskac urlop do 3 lat wstecz!! tak ze warto zachecam. skonczmy z tym dziadostwem jaki sie zrobil z porzadnej firmy. Jak macie jakieś pytania do piszczie. (pewnie moj post zniknie juz nie dlugo ale postaram sie go co chwile zamieszczac na nowo :):) Pozdrawiam A.....- MONTER WENTYLACJI :d:d
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-09-07 22:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem. Kto normalny tam by pracował????
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-09-09 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i pensje wyplacone tez mozna wstecz sie upominac jak sa źle naliczone . Masz grafik twojej pracy kopia starczy.
zdjecie uzytkownika
tarun - 2014-09-18 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak ale ciekawe czy każdy przechowuje stare grafiki, kurcze niezły kanał. Bez sensu że ktoś pisze że coś się poprawiło jak tam takie warunki. już pomijam zarobki, bo rzeczywiście 1000 euro to i tak więcej niż czesto w Polsce zarobisz ale żeby kurcze tą kase dostac a nie potem adwokatów musiec wynajmować. żenada
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-09-19 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-25 16:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co czytam to wszędzie oszuści i złodzieje, a może ktoś zna jakąś normalną firmę zatrudniającą spawaczy może być polska jak i zagranicą, proszę o odpowiedź ponieważ sam szukam pracy a nie chcę trafić w jakieś g..no.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-26 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-27 09:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-09-26 18:36:51]:
a kto to taki??
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-29 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie pan jakiś nie pisz głupot i nie naciągaj tematu. Zadałem konkretne pytanie!!!
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-29 19:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Serwinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6000 tys.brutto jakoo monter haha.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-09-29 20:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do wrrr ,,podobno firma MONT INOX Z SANOKA JEST WSPANIAŁA CHWALĄ SIE ODDAN SERCEM I DUSZĄ ZARABIAJA PO 3TYS EURO NA CZYSTO W FRANCJI TAK SIE WYCHWALAJĄ ZE MAJA WSZYSTKIE PRZEWILEJE MIESZKANIA JAK ZBAJKI SNIADANIA KOLACJE PODWIECZORKI ZUPEŁNIE NIC ICH NIEOBCHODZI ,TYLKO JEDEN PROBLEM JEST ZE OPARY SPAWALNICZE SA RAKO TWÓRCZE I UDERZAJA NA DROGI ODDECHOWE ITP,POPROSTU ZDROWIE ODDAJA ZA MILIONY
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-30 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem.
..najwieksza (usunięte przez administratora)
a.
Chyba ze chcesz spawac za darmo,
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-10-01 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu jeden mądry przed szkoda
zdjecie uzytkownika
sparki - 2014-10-01 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam
zdjecie uzytkownika
kz - 2014-10-01 21:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-10-06 19:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POWIEM TAK BYŁEM BARDZO BLISKO DYREKCJI TEGO BAŁAGANU FIRMA DZIAŁA NA ZASADZIE NOWYCH LUDZI ZATRUDNIĄ DADZĄ PRACE ZA GRANICĄ DADZĄ DWIE WYPŁATY DALEJ ZALICZKI PÓŻNIEJ NIC TYLKO OBIETNICE 80 PROCENT LUDZ NIGDZIE TEGO NIE ZGŁOSI ZE NIE DOSTAŁO KASY LUDZIOM SIE NIE CHCE CHODZIĆ PO SĄDACH A FIRMIE W TO GRAJ ZARZĄD I UMYSŁOWI DOSTAJĄ KASE NA CZAS, NIE MAJĄ SWOICH KONTRAKTÓW TYLKO Z TRZECIEJ CZWARTEJ RĘKI DYREKCJA EXPORTU CZYLI PAN JUREK Ł NIE JEST W STANIE ZAŁATWIĆ CZEGOŚ Z PIERWSZEJ RĘKI BO NIKT NIE CHCE Z NIM WSPÓŁPRACOWAĆ BO ZAWSZE PRACUJE W FIRMACH KTÓRE NIE POSIADAJĄ WŁASNYCH ŚRODKÓW A POLSKA NIE ZAMIERZA WYKŁADAĆ KASY DOSTAŁ STOŁEK NA ZASADZIE ŻE DOBRA ROBISZ EXPORT MY FIRMUJEMY ALE SAM SIE FINANSUJESZ I PŁACISZ NAM ZA FIRMOWANIE A PAN jUREK Ł NAJPIERW PODPISUJE KONTRAKT A PÓŻNIEJ ZASTANAWIA SIĘ SKĄD WZIĄŚC KASE METODA PANA JURKA ZNANA OD KILKU JUŻ LAT ON MA DŁUGI I MUSI MIEĆ KASE NIE LICZY SIĘ Z KONSEKWENCJAMI ŻLE PODPISANYCH KONTRAKTÓW KTÓRYCH BYŁO JUŻ WIELE POPYTAJCIE LUDZI Z KRĘGU PANA JURKA A ZARZĄD W POLSCE NIE WYDA ANI ZŁOTÓWKI NA ZALEGŁE PENSJE ZUSY I ETC MŚLĘ ŻE I TU PAN JUREK NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA JAK W POPRZEDNICH FIRMACH DLA PRZYKŁADU PODAM NAZWE FIRMY PIECEXPORT SAMI MOZECIE SPRAWDZIĆ NA FORUM PAN J Ł RÓWNIEŻ DOPROWADZIŁ WSZYSTKIE KONTRAKTY DO BANKRUCTWA SPRAWY W SĄDACH TOCZĄ SIĘ SPRAWY DO DNIA DZISIEJSZEGO POZDRAWIAM ZARZĄD BO WIEM ZE CZYTAJĄ OPINIE MOZE TO WAM DA COŚ DO MYŚLENIA
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-19 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop ( do 3 lat wstecz) no i do tego jeszcze doszly odsetki :) Zachęcam do pozwania oszóstów. Oni właśnie żerują na takich jak Wy co odpuszczacie i nie idziecie do sądu. Maja z was czystą kase. Jak coś to służe pomocą w znalezieniu adwokata.
Coprawda trwa to prawie rok ale kasa sie zgadza :) Pozdrawiam
Adrian P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x