Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-05-23 10:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie kto by tam zostal, chlopaki z monachium mowia ze zwijaja interes, jest juz tylko pare osob. Dostaja wypowiedzenia I oferte do polski :) haha.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-05-24 16:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich żal czytać co w instalu się dzieje za rządow prezesa września bylo okej a teraz ,KOLEDZY MAM PYTANKO CZY DOSTAŁ JUŻ KTOŚ DECYZJĘ ODNOŚNIE ZASIŁKU RODZINNEGO MOŻE KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEN TEMAT BO JAKOS SPRAWA UTKNĘŁA W MIEJSCU Z GORY DZIĘKUJE
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-05-24 21:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem usunięte posty, ale w sumie każdy zn ich na to zasługiwał. Nikt bredni, takim językiem nie chce czytać
zdjecie uzytkownika
wankendorf i ingelheim - 2014-05-26 21:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dwa tygodnie temu oddałem sprawę adwokatowi w krakowie, jak ktoś potrzebuje namiary proszę pisać
zdjecie uzytkownika
MONTER WENTYLACJI - 2014-05-27 19:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timon - 2014-05-24 21:23:59]:
Bredni??? nie wiesz co piszesz baranie. pewnie jesteś jednym z tych belzebubów zza biurek.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-10 10:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najpierw powinni wywalic na zbity pysk smiesznego niby kierowniczka ryska bo ten człowieczek nie posiada zadnych uprawnien do prowadzenia budowy i do tego jest chamski i alkocholik ludzi ma za nic przy jego łuzku zawsze stoi butelka z winem która jest codziennie wymieniana na pełną nie miał prawa nikogo zwalniać ludzie którzy zostali przez niego zwolnieni maja prawo wystąpic do sądu o przywrócenie do pracy i zadac odszkodowania i zadosc uczynienia po za tym ten fiu.....powinien dawno siedziec w domu ale jego szwagier J ŁU go ciagle zatrudnia uciekajcie z daleka od tego pajaca wystarczy zobaczyc jak fałszywie sie usmiecha i do tego ma mniemanie o sobie jak by byłkims a w rzeczywistaści jest NIKIM pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez tego nieudacznika i zachecam do składania pozwów
zdjecie uzytkownika
FILEMON - 2014-06-15 21:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-10 10:25:49]:
Miałem okazje pracowac z tym facetem i stwierdzam ze masz kolego racje najpierw był niby majstrem a potem go zdegradowali i musiał chłopek normalnie pracować tylko ze nieudacznik i do tego dwie lewe rece niepotrafił nic zrobic dobrze ze przysłali kogoś na werk z krakowa bo była by bida duzo wczesniej wąsatemu sie w główce po---doliło zwykły oszołom nie czytał planów bo poprostu niebył nigdy na werku a my wszyscy wiedzieliśmy że to jakis pociotek luk.........wicza a co do wina to swięta racja jak wiecie sklep był zaraz za bramą zakładu potrafił w ciągu dnia cchodzic dwa razy a myslał ze go nikt nie widzi jo a smierdziało od niego jak od knura chłopaki opowiadali ze nawet w domu zona nie chce z nim gadac toki walniety facio a zgrywał ważnego wszyscy się z niego smiali podobno wujek go trzymał zeby do emerytura dorobił bo go nigdzie nie chcą pozdrawiam wszystkich z fordonu
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-27 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym zapytać o adwokata odnośnie Krakowa, proszę o podanie namiaru
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-06-28 21:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-27 22:05:18]:
i pytasz czy tam szukasz go na forum Instal-Rem? chyba to troszeczkę mało właściwie miejsce na takie zabawy
zdjecie uzytkownika
gajusz - 2014-07-01 15:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timon - 2014-06-28 21:14:45]:
może po prostu chodzi o jakiegoś, który zajmował się już tą firmą. Dobrze mieć takiego, który już ją zna
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-05 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adwokat szembek z krakowa. znajdziesz w internecine.
zdjecie uzytkownika
danton - 2014-07-05 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czytałem i słyszałem akurat o Instal-Remie niezłe opinie. Wielu moich znajomych aplikowało do nich poprzez formularz na stronie
zdjecie uzytkownika
..kazek - 2014-07-10 20:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..to oni jeszcze zatrudniają, myślałem , że ta firma padła już po przekrętach rok temu
zdjecie uzytkownika
danton - 2014-07-11 00:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..kazek - 2014-07-10 20:18:37]:
nie no firma ma na swojej stronie właśnie kilka nowych ofert na przykład na blacharzy , spawaczy czy też monterów. Widocznie to co działo się przed rokiem nie wpłynęło jakoś znacząco na samą kondycję firmy. Chyba , że wiesz jak rzeczywiście zakończyły się te sprawy sprzed roku? jak widzisz paść - nie padli
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-12 23:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie słuchajcie dantona to jeden z nich. Zatrudniają i nie płacą, niech robią innych głupich w balona...jak chcecie to zasuwajcie, ci co pracowali w sądzie muszą odbierać swoja kase.
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-07-13 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-07-12 23:58:48]:
z jednej strony przyjmijmy, że masz racje. Ale robiąc to jak wyjaśnić fakt , że Instal-Rem dalej działa? myślisz , że ludzie są tak głupi , że idą tu do pracy wiedząc , że będą musieli walać się potem po sądach ?
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-15 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-22 17:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest ludzie??? Pisać co dzieje sie w tej wspanialej firmie?? :)
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-08-25 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie o to chodzi że sie za dużo nie dzieje. Pare osób na eksporcie, w kraju cinko. Bida z nedza.
zdjecie uzytkownika
boooo - 2014-09-04 19:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chcecie pracowac po 12 na dobe za 1000 EUR (w porywach), mieszkac w najgorszych norach, z ktorych i tak was wywala (bo firma nie zaplacila czynszu), zyc na glodowych zaliczkach i czekac na wyplate miesiacami (nie daj Boze kontrakt sie skonczy i zjedziecie do kraju - kasy nie zobaczycie), znosic niedouczonych tzw "kierownikow - alkoholikow" o wybujalym ego, traktujacych was jak ostatnie(usunięte przez administratora) DROGA WOLNA, zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma wybor.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-05 19:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegam przed podpisywaniem u pani grazyny jakiejkolwiek ugody albo rozlozenia wyplaty na raty!!!!!! to jest "pic na wode fotomontaż" juz nie jeden podpisal (niektorzy w styczniu i w lutym mieli dostac pierwsza rate) i dopiero teraz dostal jakies tam ochłapy. a jezeli już podpisaliście i nie dotrzymali słowa to juz po 7 dniach po terminie można udać sie do sądu i tam od reki dostaniecie sadowy nakaz zaplaty wynagrodzenia. nic nie placicie i nie ma zadnego postepowania. sad wydaje nakaz od reki. wiem bo mi to powiedzial moj adwokat zebym ostrzegl innych. druga sprawa: domagajcie sie od firmy wyplaty za niewykorzystany urlop!!!! malo kto o tym wie ale firma przez wiele lat robila nas w balona wmawiajc ze urlop jest wliczony w stawke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA!!! ja wygralem sprawe w sadzie miedzy innymi o urlop. za kazdy dzien nie wykorzystanego urlopu nalezy sie nam ponad 300 zl. i jak pojdziecie do sadu to mozna odzyskac urlop do 3 lat wstecz!! tak ze warto zachecam. skonczmy z tym dziadostwem jaki sie zrobil z porzadnej firmy. Jak macie jakieś pytania do piszczie. (pewnie moj post zniknie juz nie dlugo ale postaram sie go co chwile zamieszczac na nowo :):) Pozdrawiam A.....- MONTER WENTYLACJI :d:d
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-09-07 22:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem. Kto normalny tam by pracował????
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-09-09 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i pensje wyplacone tez mozna wstecz sie upominac jak sa źle naliczone . Masz grafik twojej pracy kopia starczy.
zdjecie uzytkownika
tarun - 2014-09-18 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak ale ciekawe czy każdy przechowuje stare grafiki, kurcze niezły kanał. Bez sensu że ktoś pisze że coś się poprawiło jak tam takie warunki. już pomijam zarobki, bo rzeczywiście 1000 euro to i tak więcej niż czesto w Polsce zarobisz ale żeby kurcze tą kase dostac a nie potem adwokatów musiec wynajmować. żenada
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-09-19 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x