Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-12 23:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie słuchajcie dantona to jeden z nich. Zatrudniają i nie płacą, niech robią innych głupich w balona...jak chcecie to zasuwajcie, ci co pracowali w sądzie muszą odbierać swoja kase.
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-07-13 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-07-12 23:58:48]:
z jednej strony przyjmijmy, że masz racje. Ale robiąc to jak wyjaśnić fakt , że Instal-Rem dalej działa? myślisz , że ludzie są tak głupi , że idą tu do pracy wiedząc , że będą musieli walać się potem po sądach ?
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-07-15 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-22 17:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest ludzie??? Pisać co dzieje sie w tej wspanialej firmie?? :)
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-08-25 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie o to chodzi że sie za dużo nie dzieje. Pare osób na eksporcie, w kraju cinko. Bida z nedza.
zdjecie uzytkownika
boooo - 2014-09-04 19:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chcecie pracowac po 12 na dobe za 1000 EUR (w porywach), mieszkac w najgorszych norach, z ktorych i tak was wywala (bo firma nie zaplacila czynszu), zyc na glodowych zaliczkach i czekac na wyplate miesiacami (nie daj Boze kontrakt sie skonczy i zjedziecie do kraju - kasy nie zobaczycie), znosic niedouczonych tzw "kierownikow - alkoholikow" o wybujalym ego, traktujacych was jak ostatnie(usunięte przez administratora) DROGA WOLNA, zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma wybor.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-05 19:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegam przed podpisywaniem u pani grazyny jakiejkolwiek ugody albo rozlozenia wyplaty na raty!!!!!! to jest "pic na wode fotomontaż" juz nie jeden podpisal (niektorzy w styczniu i w lutym mieli dostac pierwsza rate) i dopiero teraz dostal jakies tam ochłapy. a jezeli już podpisaliście i nie dotrzymali słowa to juz po 7 dniach po terminie można udać sie do sądu i tam od reki dostaniecie sadowy nakaz zaplaty wynagrodzenia. nic nie placicie i nie ma zadnego postepowania. sad wydaje nakaz od reki. wiem bo mi to powiedzial moj adwokat zebym ostrzegl innych. druga sprawa: domagajcie sie od firmy wyplaty za niewykorzystany urlop!!!! malo kto o tym wie ale firma przez wiele lat robila nas w balona wmawiajc ze urlop jest wliczony w stawke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA!!! ja wygralem sprawe w sadzie miedzy innymi o urlop. za kazdy dzien nie wykorzystanego urlopu nalezy sie nam ponad 300 zl. i jak pojdziecie do sadu to mozna odzyskac urlop do 3 lat wstecz!! tak ze warto zachecam. skonczmy z tym dziadostwem jaki sie zrobil z porzadnej firmy. Jak macie jakieś pytania do piszczie. (pewnie moj post zniknie juz nie dlugo ale postaram sie go co chwile zamieszczac na nowo :):) Pozdrawiam A.....- MONTER WENTYLACJI :d:d
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-09-07 22:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem. Kto normalny tam by pracował????
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-09-09 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i pensje wyplacone tez mozna wstecz sie upominac jak sa źle naliczone . Masz grafik twojej pracy kopia starczy.
zdjecie uzytkownika
tarun - 2014-09-18 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak ale ciekawe czy każdy przechowuje stare grafiki, kurcze niezły kanał. Bez sensu że ktoś pisze że coś się poprawiło jak tam takie warunki. już pomijam zarobki, bo rzeczywiście 1000 euro to i tak więcej niż czesto w Polsce zarobisz ale żeby kurcze tą kase dostac a nie potem adwokatów musiec wynajmować. żenada
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-09-19 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-25 16:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co czytam to wszędzie oszuści i złodzieje, a może ktoś zna jakąś normalną firmę zatrudniającą spawaczy może być polska jak i zagranicą, proszę o odpowiedź ponieważ sam szukam pracy a nie chcę trafić w jakieś g..no.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-26 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-27 09:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-09-26 18:36:51]:
a kto to taki??
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-29 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie pan jakiś nie pisz głupot i nie naciągaj tematu. Zadałem konkretne pytanie!!!
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-29 19:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Serwinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6000 tys.brutto jakoo monter haha.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-09-29 20:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wrrr ,,podobno firma MONT INOX Z SANOKA JEST WSPANIAŁA CHWALĄ SIE ODDAN SERCEM I DUSZĄ ZARABIAJA PO 3TYS EURO NA CZYSTO W FRANCJI TAK SIE WYCHWALAJĄ ZE MAJA WSZYSTKIE PRZEWILEJE MIESZKANIA JAK ZBAJKI SNIADANIA KOLACJE PODWIECZORKI ZUPEŁNIE NIC ICH NIEOBCHODZI ,TYLKO JEDEN PROBLEM JEST ZE OPARY SPAWALNICZE SA RAKO TWÓRCZE I UDERZAJA NA DROGI ODDECHOWE ITP,POPROSTU ZDROWIE ODDAJA ZA MILIONY
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-30 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem.
..najwieksza (usunięte przez administratora)
a.
Chyba ze chcesz spawac za darmo,
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-10-01 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu jeden mądry przed szkoda
zdjecie uzytkownika
sparki - 2014-10-01 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam
zdjecie uzytkownika
kz - 2014-10-01 21:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x