Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-09-19 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-25 16:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co czytam to wszędzie oszuści i złodzieje, a może ktoś zna jakąś normalną firmę zatrudniającą spawaczy może być polska jak i zagranicą, proszę o odpowiedź ponieważ sam szukam pracy a nie chcę trafić w jakieś g..no.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-26 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-27 09:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-09-26 18:36:51]:
a kto to taki??
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-29 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie pan jakiś nie pisz głupot i nie naciągaj tematu. Zadałem konkretne pytanie!!!
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-29 19:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Serwinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6000 tys.brutto jakoo monter haha.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-09-29 20:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do wrrr ,,podobno firma MONT INOX Z SANOKA JEST WSPANIAŁA CHWALĄ SIE ODDAN SERCEM I DUSZĄ ZARABIAJA PO 3TYS EURO NA CZYSTO W FRANCJI TAK SIE WYCHWALAJĄ ZE MAJA WSZYSTKIE PRZEWILEJE MIESZKANIA JAK ZBAJKI SNIADANIA KOLACJE PODWIECZORKI ZUPEŁNIE NIC ICH NIEOBCHODZI ,TYLKO JEDEN PROBLEM JEST ZE OPARY SPAWALNICZE SA RAKO TWÓRCZE I UDERZAJA NA DROGI ODDECHOWE ITP,POPROSTU ZDROWIE ODDAJA ZA MILIONY
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-30 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem.
..najwieksza (usunięte przez administratora)
a.
Chyba ze chcesz spawac za darmo,
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-10-01 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu jeden mądry przed szkoda
zdjecie uzytkownika
sparki - 2014-10-01 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam
zdjecie uzytkownika
kz - 2014-10-01 21:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-10-06 19:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POWIEM TAK BYŁEM BARDZO BLISKO DYREKCJI TEGO BAŁAGANU FIRMA DZIAŁA NA ZASADZIE NOWYCH LUDZI ZATRUDNIĄ DADZĄ PRACE ZA GRANICĄ DADZĄ DWIE WYPŁATY DALEJ ZALICZKI PÓŻNIEJ NIC TYLKO OBIETNICE 80 PROCENT LUDZ NIGDZIE TEGO NIE ZGŁOSI ZE NIE DOSTAŁO KASY LUDZIOM SIE NIE CHCE CHODZIĆ PO SĄDACH A FIRMIE W TO GRAJ ZARZĄD I UMYSŁOWI DOSTAJĄ KASE NA CZAS, NIE MAJĄ SWOICH KONTRAKTÓW TYLKO Z TRZECIEJ CZWARTEJ RĘKI DYREKCJA EXPORTU CZYLI PAN JUREK Ł NIE JEST W STANIE ZAŁATWIĆ CZEGOŚ Z PIERWSZEJ RĘKI BO NIKT NIE CHCE Z NIM WSPÓŁPRACOWAĆ BO ZAWSZE PRACUJE W FIRMACH KTÓRE NIE POSIADAJĄ WŁASNYCH ŚRODKÓW A POLSKA NIE ZAMIERZA WYKŁADAĆ KASY DOSTAŁ STOŁEK NA ZASADZIE ŻE DOBRA ROBISZ EXPORT MY FIRMUJEMY ALE SAM SIE FINANSUJESZ I PŁACISZ NAM ZA FIRMOWANIE A PAN jUREK Ł NAJPIERW PODPISUJE KONTRAKT A PÓŻNIEJ ZASTANAWIA SIĘ SKĄD WZIĄŚC KASE METODA PANA JURKA ZNANA OD KILKU JUŻ LAT ON MA DŁUGI I MUSI MIEĆ KASE NIE LICZY SIĘ Z KONSEKWENCJAMI ŻLE PODPISANYCH KONTRAKTÓW KTÓRYCH BYŁO JUŻ WIELE POPYTAJCIE LUDZI Z KRĘGU PANA JURKA A ZARZĄD W POLSCE NIE WYDA ANI ZŁOTÓWKI NA ZALEGŁE PENSJE ZUSY I ETC MŚLĘ ŻE I TU PAN JUREK NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA JAK W POPRZEDNICH FIRMACH DLA PRZYKŁADU PODAM NAZWE FIRMY PIECEXPORT SAMI MOZECIE SPRAWDZIĆ NA FORUM PAN J Ł RÓWNIEŻ DOPROWADZIŁ WSZYSTKIE KONTRAKTY DO BANKRUCTWA SPRAWY W SĄDACH TOCZĄ SIĘ SPRAWY DO DNIA DZISIEJSZEGO POZDRAWIAM ZARZĄD BO WIEM ZE CZYTAJĄ OPINIE MOZE TO WAM DA COŚ DO MYŚLENIA
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-19 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop ( do 3 lat wstecz) no i do tego jeszcze doszly odsetki :) Zachęcam do pozwania oszóstów. Oni właśnie żerują na takich jak Wy co odpuszczacie i nie idziecie do sądu. Maja z was czystą kase. Jak coś to służe pomocą w znalezieniu adwokata.
Coprawda trwa to prawie rok ale kasa sie zgadza :) Pozdrawiam
Adrian P
zdjecie uzytkownika
karnisz - 2014-10-31 16:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie istnieje na rynku? możecie dokładnie opisac sprawę? wydawali się działać bez zarzutu i słyszałem o nich sporo dobrego a tu nagle takie wiadomości....
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-11-03 01:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pan dyrektor juz o to zadbał. ale spokojnie przyjdzie kryska na matyska.
zdjecie uzytkownika
felk - 2014-11-07 11:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za hotele dla pracowników też nie płacą. Telefon w firmie odłączony. Zobaczymy co poradzi windykacja. Najchętniej wytargałbym za ucho tą lafiryndę z biura, która zamawia dla nich noclegi.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-11-19 21:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sparki - 2014-10-01 21:14:43]:
Kto tak pisze na Mont inox jakie prezerwatywy i panienki jebako osiedlowy jakie 12klockow albo to pisze naciagacz do pracy albo typowy bezmozg który nie dostał swojej szansy od życia ponieważ jego zdolności manualne są równe zeru a język od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu odcieli przy pierwszym zjeździe do PL pozdrawiam prawdziwych spawaczy
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-11-30 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzi ktoś informacje, że pracownicy sa obarczeni płatnościami za noclegi? W ogóle jak to wychodzi jesli chodzi o finanse? Warunki sa chociaż akceptowalne, czy instal-rem mogłoby sie o wiele lepiej postarać? O co tez chodzi z tą windykacja, bowiem nie brzmi to zbyt pozytywnie i trochę mnie to zmartwiło.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-12-02 01:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogą wam potrącić nic z noclegu jeśli pojechaliście na prace do Niemiec. To bujda, od razu do PIP.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-12-09 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wnieśli wniosek o upadłość wiec wiecie co robić...
zdjecie uzytkownika
mont - 2014-12-18 22:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-12-09 22:47:12]:
taaaa a to niby prawda? jak tam po pokojach to pełne biurka pracowników i nowo ztrudniali
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-01-02 02:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mont - 2014-12-18 22:41:58]:
to chyba nie w tym biurze byłeś kolego....
zdjecie uzytkownika
MONIT - 2015-01-08 00:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karnisz - 2014-10-31 16:31:45]:
ja też wygrałem sprawe tak jat kolega i tez mają mi wypłacić kasę za tydzień ide do komornika
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-01-20 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-10-19 19:10:14]:
Jak to się udało jaki komornik tym się zajmował, prosiłbym o namiary
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-01-21 18:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bobek - 2015-01-20 13:24:00]:
Ja korzystałem z Kancelarii Adwokackiej 'Borcz i Pratnerzy' (usunięte przez administratora) I tam jest Pani adwokat Bożena Kornak–Kapała. Ona zajmuje sie prawem pracy. I nie szło to przez komornika tylko jak juz firma przegra rozprawe sądową to trzęsie spodniami i płacą bez mrugnięcia okiem :)
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2015-02-21 09:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złozylem kiedys cv jako spawacz dziekuje bogu ze moja noga tam nie postała
zdjecie uzytkownika
LESZEK - 2015-03-23 17:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTAL RZESZÓW TO SUPER FIRMA , DBA O SWOICH PRACOWNIKÓW I O JAKOŚĆ SWOJEJ PRODUKCJI , NAJLEPSZA FIRMA W KRAJU
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-03-25 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rem sie zwija, wiec jak macie jeszcze nierozliczone godziny, urlopy to zgłaszajcie!!! Dostaniecie kase!!!
zdjecie uzytkownika
klex - 2015-04-29 15:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie gdzie i dla kogo wykonują jeszcze jakieś prace ???
zdjecie uzytkownika
mierzejko - 2015-07-09 14:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obenie mają jakies montarze izolazji termicznych i tym teraz się chyba głównie zajmują @klex mają u siebie na stronie wszytsko, obecne projekty no i poprzednie, więc spokojnie można sprawdzić, a nie wiem o jaką prace Ci konkretnie chodzi tak naparwde. Z tego co wiem to jako robotniek nawet dobrze u nich zarobisz.
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-07-24 08:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mierzejko - 2015-07-09 14:57:02]:
w takim razie dalej działają i wykonują zlecenia, a dla kogo je wykonują
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-07-24 08:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MONIT - 2015-01-08 00:23:15]:
No i jak komornik ściągnął pieniądze od Instal-rem, czy dalej lecą w kulki
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-07-25 08:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-12-09 22:47:12]:
No i jak z tą upadłością jest już ogłoszona
zdjecie uzytkownika
jaskini - 2015-08-30 16:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bobek na ich stronie internetowej nie ma ani słowa o ogłoszeniu upadłości więc wygląda na to że firma działa w najlepsze. ciekawe czy prowadzą aktualnie jakąś rekrutacje, może pracownicy mogliby się wypowiedzieć na temat zarobków i czy atmosfera jest ok, coś może zmieniło się od czasu poprzednich komentarzy.
zdjecie uzytkownika
ville valo - 2015-11-06 05:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
remu już nie ma. kto walczy w sadzie ostatek kasy dostanie z ich kontraktów do końca stycznia 2016
zdjecie uzytkownika
marchefka - 2015-11-06 12:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem skąd masz kolego takie informacje że firmy już nie ma rynku, przecież ich strona internetowa działa normalnie, a tym bardziej nie ma na niej żadnej wzmianki chociażby że firma ma jakiekolwiek problemy z istnieniem. może w takim razie napisz chociażby skąd masz takie informacje a nie siej plotek
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-11-23 08:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marchefka - 2015-11-06 12:28:47]:
no to jak działa ich strona internetowa, jak tam nic nie ma o działalnosci firmy tylko jakies leki. W sadzie gospodarczym mają wnioski o upadłosć złozone przez wierzycieli
zdjecie uzytkownika
MARCHEWKA - 2015-12-01 11:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobek - 2015-11-23 08:52:18]:
tak rem działa jeszcze, w rozliczeniach siedza dwie okularnice a sekretarka wyprowadza psa dyrektora w okół firmy.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-12-03 01:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marchewka poważnie wyprowadzają psa dyrektora, przecież to nie należy do niczyihc obowiązków, chociaż to ciekawa przerwa w pracy. @bobek wyjaśniło się z tymi wnioskami o upadłość, bo jak mówi @marchefka strona działa normalnie
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-12-03 12:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-12-03 01:26:10]:
Nie rozumiem co wyjasniło się z tymi wnioskami o upadłość w koncu są czy ich nie ma, a jaki jest adres tej strony, która działa normalnie.@marchewka wyprowadzac psa to jeszcze nic, tylko kto sprząta po piesku.
zdjecie uzytkownika
mako - 2015-12-13 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec nie rozumiem po co ,,zamykacie'' firmie wypisujac to na forum skoro ewidentnie jeszcze dzialaja i nie oglosili upadlosci, skad macie takie informacje dostaliscie cos od nich,pracowaliscie u nich?
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-29 16:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie czy firma instal -rem jeszcze istnieje ? czy upadła potrzebuje pewne dokumenty i nie mogę znależć num tel tylko adres Warszawski
zdjecie uzytkownika
polk - 2016-04-09 14:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
igor, patrząc na odpowiednie strony można wyczytać, że firma dalej prowadzi działalność. Zastanawiam się tylko jak z ofertami dla pracowników bo na chwilę obecną jest cisza. Podobno na wakacje będę ludzi poszukiwać
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-04-21 15:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel podesłał jakiegoś kolegę do wyceny naprawy kolanka gazowego, które wystarczyło odkręcić, nałożyć konopię i zakręcić. Okazało się że z tego powody jest do wymiany cała instalacja gazowa: łącznie 7 metrów rur, 6-8 kolanek, przejściówki, reduktory.
Cena: 700 złotych materiały + 700 złotych robocizna....
zdjecie uzytkownika
WOJCIECH - 2016-04-28 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w Szwecji u p.Dominika Dymarka czy są osoby inne jak ja i mój kolega oszukany prosimy pisać na byk67@wp.pl. Tępić takich ludzi , ludzie łączy się i do sądu.
zdjecie uzytkownika
fikus - 2016-05-10 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@igor działa, działa, nie ma chyba żadnych przesłanek by myśleć inaczej. Podoba mi się szeroki zakres ich działalności :) to głównie projektowanie urządzeń i obiektów przemysłowych; montaż rurociągów technologicznych i ciepłowniczych z rur preizolowanych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Instal-Rem!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert