Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Global Work Sp.zo.o

Pracowałeś w firmie Global Work Sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-31 14:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM. SLYSZALEM ZE POTRZEBUJA LUDZI Z CERTYFIKATEM I DOSWIADCZENIEM NA CZARTEK. CHCIALBYM JECHAC ALE SLYSZALEM ZE BEDA TAM SPRAWDZAC CERTYFIKATY I UMIEJETNOSCI BO GLOBAL NIE MA LUDZI Z DOSWIADCZENIEM I NORWEDZY JUZ O TYM WIEDZA. JEST SENS BEZ CERTYFIKATU SKLADAC PODANIE. PROSZE O ODPOWIEDZ.
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-03-31 15:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ty myślałeś, że pojedziesz bez umiejętności i będziesz się "ślizgał"
po grzbietach innych ?
zdjecie uzytkownika
teznikt - 2013-04-05 13:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ciekawe.. ja tam robie i to klamstwo jest. global wziol robote innej firmie i oni tera chodza po nas i tak gadajom co by my u nich robili anie w globalu niedajcie sie oszukac i starajcie sie o wyjazd
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2013-04-22 20:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy może ktoś mi podać jakieś inne namiary na firme global bo nie moge się dodzwonić do nich ze strony inte k
zdjecie uzytkownika
lurek - 2013-04-23 07:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest cieszko napisz maila to sami dzwonia
zdjecie uzytkownika
mili - 2013-05-09 12:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-05-09 16:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mili - 2013-05-09 12:52:38

Witam

Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
Tylko w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-07-24 08:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie gdzie można zrobić taki kurs na piaskarza żeby był uznawany w całej UE? I Ile taki kurs kosztuje?
zdjecie uzytkownika
Joko - 2013-08-06 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracował w Globalu,pojechał tam dwa razy.Teraz czeka na telefon,choć nawet nie odbierają gdy sam zadzwoni. Płaca była na czas i wszystko o.k.Tylko szkoda ż tak szybko się skończyło.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy post został usunięty,około 2 godziny temu,czyżby raziła kogoś celnośc spostrzeżeń?
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posty z czterech miesięcy podejrzanie ulotniły się?
zdjecie uzytkownika
solidaruch - 2013-12-19 14:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,bawią się w cenzurę,za komuną tęsknią.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-01-10 14:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tata blokuje globalek opinie
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-06-07 10:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema wszystkim czy coś sie z robotą w globalu rusza bo coś w tym roku straszna lipa wygrali jakieś kontrakty
zdjecie uzytkownika
Pi - 2014-06-16 16:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajomy - 2014-06-07 10:17:07]:
czekaja na koree bracie
zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-06-16 19:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Koree to znaczy na co czekają? Jaki kontrakcik tam? ile osób mogą wysłać? jestem chętny jak by co ")
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-16 19:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wyjechać na kontrakt za granicę. Totalnie nie słyszałem nic wcześniej o firmie Global Work, a natrafiłem na ich ogłoszenie. Czy pieniądze, które oferują wypłacane są na czas i nie trzeba się o nie dopraszać?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-06-26 20:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak,kasa na czas ale o robotę to musiałbyś się raczej dopraszać-cienko przędą ostatnio
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-06-27 11:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musicie zgolic wasy,bo wasatych nigdzie juz nie chca.
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-27 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, dopraszać się o robotę, ale w jakim sensie? nie mają nowych zleceń dla pracowników i siedzą tam bez pracy? Jeśli jesteś pracownikiem MAMO to chciałbym od Ciebie usłyszeć coś więcej o warunkach jakich mogę się spodziewać tam na miejscu?
zdjecie uzytkownika
Siostra - 2014-06-27 17:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ty z choinki się urwałeś Tato czy co?Global Work jest społką zależną od Kaefer,Kaefer nie ma roboty to i Global nie ma,
jak ci sie wydaje?dzwonisz i jedziesz?
gdzie siedzą bez pracy?w domu na tyłku...
obudź się chłopie,forum ci sie nie pomyliło?znasz zasady pracy w firmie Global na kontraktach?
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-30 14:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nie do końca je znam bo naa ich stronie internetowej niestety nie mogę się doczytać. Chętnie usłyszę od osoby doświadczonej już w tej branżyi osoby która pracowała dla Global Work, jak to wszystko wygląda. Jeśli mówisz o kontraktach, to jestem ciekaw jak długie kontrakty się podpisuje. Jakie to są okresy czasu? Więcej pytań zadam jak troszkę mi rozjaśnicie jak to wygląda, a nasuwają się mi kolejne...
zdjecie uzytkownika
kono - 2014-08-29 14:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
5. gdzie ma być ewentualnie ta praca
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szkot - 2014-09-01 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kono - 2014-08-29 14:34:59]:
Siema, zadzwon se do globala tam Ci powiedza co i jak. global szuka ludzi dla kefera. to niejest ich oferta. kasa jak trzeba. pozdro
zdjecie uzytkownika
sporo info - 2014-09-02 12:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a nie możesz szkocie tutaj nic napisać ;> nie wiem czy można tak zadzwonić do firmy i oni tak wszystko od razu ujawnią. ja z doświadczenia wiem, że takie procesy to raczje ukryte są, żęby konkurencja nie wiedziała co i jak. Mnie to najbardziej kasa intersuje na takim stanowisku. reszta jest jakoś do przeżycia - dlatego napiszcie jaka kasa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski