Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Global Work Sp.zo.o

Pracowałeś w firmie Global Work Sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
SZKOT - 2013-02-18 15:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELO NA IZOLACJE MAJA ROBOTE. BABKA MOWILA PRZEZ TELEFON ZE ZA 2 TYGODNIE BEDA WYJAZDY DLA TYCH CO MAJA NORTSTOKA. TRZEBA CV WYSLAC
zdjecie uzytkownika
zibi - 2013-02-18 15:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a gdzie ta robota?
zdjecie uzytkownika
Nor. - 2013-03-11 20:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota w haugesund
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-31 14:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM. SLYSZALEM ZE POTRZEBUJA LUDZI Z CERTYFIKATEM I DOSWIADCZENIEM NA CZARTEK. CHCIALBYM JECHAC ALE SLYSZALEM ZE BEDA TAM SPRAWDZAC CERTYFIKATY I UMIEJETNOSCI BO GLOBAL NIE MA LUDZI Z DOSWIADCZENIEM I NORWEDZY JUZ O TYM WIEDZA. JEST SENS BEZ CERTYFIKATU SKLADAC PODANIE. PROSZE O ODPOWIEDZ.
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-03-31 15:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ty myślałeś, że pojedziesz bez umiejętności i będziesz się "ślizgał"
po grzbietach innych ?
zdjecie uzytkownika
teznikt - 2013-04-05 13:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ciekawe.. ja tam robie i to klamstwo jest. global wziol robote innej firmie i oni tera chodza po nas i tak gadajom co by my u nich robili anie w globalu niedajcie sie oszukac i starajcie sie o wyjazd
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2013-04-22 20:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy może ktoś mi podać jakieś inne namiary na firme global bo nie moge się dodzwonić do nich ze strony inte k
zdjecie uzytkownika
lurek - 2013-04-23 07:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest cieszko napisz maila to sami dzwonia
zdjecie uzytkownika
mili - 2013-05-09 12:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-05-09 16:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mili - 2013-05-09 12:52:38

Witam

Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
Tylko w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-07-24 08:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie gdzie można zrobić taki kurs na piaskarza żeby był uznawany w całej UE? I Ile taki kurs kosztuje?
zdjecie uzytkownika
Joko - 2013-08-06 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracował w Globalu,pojechał tam dwa razy.Teraz czeka na telefon,choć nawet nie odbierają gdy sam zadzwoni. Płaca była na czas i wszystko o.k.Tylko szkoda ż tak szybko się skończyło.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy post został usunięty,około 2 godziny temu,czyżby raziła kogoś celnośc spostrzeżeń?
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posty z czterech miesięcy podejrzanie ulotniły się?
zdjecie uzytkownika
solidaruch - 2013-12-19 14:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,bawią się w cenzurę,za komuną tęsknią.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-01-10 14:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tata blokuje globalek opinie
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-06-07 10:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema wszystkim czy coś sie z robotą w globalu rusza bo coś w tym roku straszna lipa wygrali jakieś kontrakty
zdjecie uzytkownika
Pi - 2014-06-16 16:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajomy - 2014-06-07 10:17:07]:
czekaja na koree bracie
zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-06-16 19:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Koree to znaczy na co czekają? Jaki kontrakcik tam? ile osób mogą wysłać? jestem chętny jak by co ")
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-16 19:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wyjechać na kontrakt za granicę. Totalnie nie słyszałem nic wcześniej o firmie Global Work, a natrafiłem na ich ogłoszenie. Czy pieniądze, które oferują wypłacane są na czas i nie trzeba się o nie dopraszać?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-06-26 20:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak,kasa na czas ale o robotę to musiałbyś się raczej dopraszać-cienko przędą ostatnio
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-06-27 11:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musicie zgolic wasy,bo wasatych nigdzie juz nie chca.
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-27 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, dopraszać się o robotę, ale w jakim sensie? nie mają nowych zleceń dla pracowników i siedzą tam bez pracy? Jeśli jesteś pracownikiem MAMO to chciałbym od Ciebie usłyszeć coś więcej o warunkach jakich mogę się spodziewać tam na miejscu?
zdjecie uzytkownika
Siostra - 2014-06-27 17:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ty z choinki się urwałeś Tato czy co?Global Work jest społką zależną od Kaefer,Kaefer nie ma roboty to i Global nie ma,
jak ci sie wydaje?dzwonisz i jedziesz?
gdzie siedzą bez pracy?w domu na tyłku...
obudź się chłopie,forum ci sie nie pomyliło?znasz zasady pracy w firmie Global na kontraktach?
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-30 14:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nie do końca je znam bo naa ich stronie internetowej niestety nie mogę się doczytać. Chętnie usłyszę od osoby doświadczonej już w tej branżyi osoby która pracowała dla Global Work, jak to wszystko wygląda. Jeśli mówisz o kontraktach, to jestem ciekaw jak długie kontrakty się podpisuje. Jakie to są okresy czasu? Więcej pytań zadam jak troszkę mi rozjaśnicie jak to wygląda, a nasuwają się mi kolejne...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x