brak logo

AWIMA Sp.J.

Warszawa

Opinie o AWIMA Sp.J.

wdzięczni byli pracownicy 2015-03-04 20:41:52
Znowu niespokojne duchy się odzywają ???
1
Franceska 2015-03-05 21:35:05
Pracowałam w tej firmie jakis czas,na noce i jest fatalna organizacja pracy,w trakcie mojej pracy przewinelo sie ze trzydziesci osob i wszystkie sie zwolnily bo tam jest kołchoz nie praca.Ludzie nie wytrzymuja tempa i stresu,zadnych pochwal za wykonana prace tylko wieczne niezadowolenie.Zrezygnowalam bo nie dalo sie wytrzymac nacisku i presji. (usunięte przez administratora)
1
goly juzek 2015-03-06 09:31:18
(usunięte przez administratora)
wdzięczni pracownicy 2015-03-06 11:22:05
goly juzek - wiemy, że nie pracujesz i nigdy nie pracowałeś w Awimie. A informacje zasłyszane (nawet od członków rodziny) i przekazane dalej zawsze są tylko plotką.
Aldona 2015-03-06 22:37:24

Zemsta, zemsta, zemsta.... każdy może pracować gdzie chce, a nie wypisywać bredni.
goly juzek 2015-03-07 19:00:27
Zmartwie cie. Pracowalem niestety:(
Wojtek 2015-03-08 22:25:29
Gdybym nie pracował to bym nie wiedział.
wdzięczni pracownicy 2015-03-09 09:11:12
O jak nam przykro.....
lena 2015-03-09 19:11:35
A może podzielić się opinią ktoś kto pracuje/pracował w biurze? Będę zobowiązana za kilka słów.
1
goly juzek 2015-03-10 21:16:04
(usunięte przez administratora)
1
Wiesiek 2015-03-11 09:32:38
Pracowalem nie polecam
1
Grzesiek 2015-03-11 09:39:57
(usunięte przez administratora)
Krzysztof 2015-03-11 09:47:26
Praca jak wszędzie. Dobry pracownik znajdzie i utrzyma pracę. Jak ktoś jest kiepski to nigdzie na długo nie popracuje.
2
Andrzej 2015-03-11 12:01:10
Rynek jest nastawiony na malowykwalifikowanych pracownikow. Awima na tym glownie bazuje jak wiele innych firm (usunięte przez administratora) . Maszyny i materialy to nie wszystko... (usunięte przez administratora) Caly czas przeciez jest nabor to tez o czyms swiadczy. Robol ma pracowac i cieszyc sie za 1600zl i jak poprzednik pisal utrzymac sa prace...to wymiar max finansowy..staraj sie...
kasia 2015-03-11 12:15:02
Kiepsko płacą duzo pracy
1
lena 2015-03-11 17:35:52
Szkoda, że administrator usuwa wpisy. Podejrzewam, że były nie wygodne dla pracodawcy. Prawdą niestety jest, że ciągle wychodzą ogłoszenia, również na biurowych. (usunięte przez administratora)
2
Mietek 2015-03-12 13:08:23
Awima to super firma w robocie dobrze jest. Nima kateringu i szawek ale je zaplecze z kladami i maszynomi..serwis pozwala trzymac ciuchy w kibelku.. Placom ze mi dobze i nie nazekom. Jierowniki tyz okej i ja okej czsem juz na placowce nie gdzie sie przebroc ale jo mom reklamowecke i git. Zawse Tadzio psyjedzie i mnie zabiero. nie nazekajta placom i na cos. (usunięte przez administratora) Nie nazekon.praca jest i jest dobrzy. Polecam!
Lesio 2015-03-18 05:20:36
Firma jest swietna dobrze placa stac mnie na wiele nie martwie sie o to ze mi pieniedzy zabraknie pod koniec miesiaca. Szef sie usmiecha i chwali jestem pizytywnie natawiony do pracy. Zawsze mam czyste ubrania zaplecze w standardzie europejskim.sprzet na ktorym pracuje to klasa swiatowa. Jak jestem chory to wierza mi i L4 zawsze bez problemu dostaje. Nawet dzieci i zone pan kierownik odwiedza i wspiera.Jestem szczesliwym pracownikiem tej firmy.Caluje
życzliwy 2015-06-09 10:38:00
Świetna firma, jest katering, flaszka i orkiestra każdego dnia. Szef zabiera nas na wakacje i stawia darmowe drinki. (usunięte przez administratora) Ech.. ;-)
Sprzątacz 2015-07-01 21:32:14
TERAZ JEST DOBRZE, BO CZESTO SIEDZIE W GARARZU PODZIEMNYM A NA KLATKCH RUCH I NIESTETY MUSZE WSZYSTKIE RZECZY PRZENOSCIC Z KLATEK NA KLATKE.
dO ROBOTY MOZNA SIEM PRZYZWYCZAIC.
Tylko ta wypłata , nie wiem do czego ją wsadzić. Mieszkanie oplacić, wyzywienie, podatki i nic nie ma. A cały czas w pracy.
Myle by wyjechac z Polski bo z tej roboty to nic. 52 lata i nic z roboty ni mo
biurba 2015-07-21 14:48:17
Pytacie o pracę w biurze. Mogę polecić.Co do informacji o ogłoszeniach nawet do biura.Jak w kazdym biurze, jak w kazdej pracy, osoby przychodzą i odchodzą.Ktoś przychodzi na chwilę bo szuka swojej drogi.Ktoś zostaje mamą:)Tworzą sie nowe stanowiska. Ktos musi wykonywać pracę.Biuro to zaledwie kilka osób, ale tworzą zespół, który współgra, i który sie uzupełnia. Nie każdy tak potrafi i nie każdy tak chcę, moze dlatego odchodzi z pracy w biurze.
anita 2015-07-24 21:47:28
(usunięte przez administratora)
1
julla 2015-07-24 22:04:49
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ W ZEGRZU ZALEDWIE DWA DNI.NIE DO WYTRZYMANIA TA KIEROWNIK CZY JAK JĄ TAM ZWAŁ TO NIE NORMALNA KOBIETA.NA NICZYM SIĘ NIE ZNA A UWAŻA SIĘ ZA NIE WIADOMO KOGO.TO PO PI......NA BABA.A OPINIE NA JEDNOSTCE MA TAKĄ ŻE LEPIEJ NIE MÓWIĆ SZKODA SŁÓW.SZKODA NIE KTÓRYCH PANI.KTÓRE TAM PRACUJĄ POZA JEJ RODZINKĄ SZEMRANE TOWARZYSTWO.
2
Felicjana 2015-07-27 11:37:51
Opinie są podzielone,każdy ma prawo do swojego zdania ale za oszczerstwa można ponieść kare...
Pani Kierownik w Zegrzu jest spoko. Jestem odpowiedzialną i bardzo wymagającą osobą. Tylko ludzie,którzy nie wykonują dobrze swoich obowiązków i są przez Nią upominani mogę się o Niej źle wyrażać,osobiście stwierdzam iż jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Nie ładnie jest się wyrażać o Kimś w taki sposób jak i o czyjeś rodzinie droga julla... Pozdrawiam Pracownik Jednostki Wojskowej.
2
wkurzona 2015-07-27 16:49:01
Witam Pania niby julle,he he he.Kazdy wie kto napisal ten post nie ciezko sie domyslic. Po pierwsze jak mozesz wogole wydac jakas opinie kobieto pracujac w tej firmie zaledwie dwa dni!!!! Pracuje prawie trzy lata i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pracowac trzeba umiec laleczko a nie chodzic sprzatac w szpileczkach;-)Takie panie jak ty nie nadaja sie do takiej roboty.Po co trulas komus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by zatrzymac ci ta prace. A co do Pani kierownik to powiem szczerze ze chyba jej zazdroscisz tego ze nia jest a ty nie.;-);-);-)!!!!!! Ublizac komus tez trzeba umiec i miec do tego jakies dowody. A od nas wszystkich pan sie odpieprz Wiesiu;-)
1
ROBACZEK 2015-07-27 17:13:22
Pani julio przepracowała pani nie całe dwa dni i już taka opinia? To chyba przesada! A wchodzenie na rodzinę i pracowników " towarzystwo szemrane " to co to miało znaczyć? To szczyt bezczelności! P.S Wiem kto napisał prawda pani W.Ł ! HA
1
czarnulka 2015-07-27 19:30:31
wiecie co wiem kto pisze takie glupoty na moja kierowniczke ale to zwykla bujda ona ludzi rozumnie i ich wspiera a chrabiance jak pracowac sie nie chcialo to mogla nie pracowac w naszej firmie a nie ja obrazac i nas dziwie sie ze nasza kierownik ma to gdzies jednak jest inteligientna babka bo ja to juz bym sobie nie pozwolila na takie teksty wiesz i spojrz na swoja opinie nie robie a od naszej AWIMKI to wara
1
m 2015-07-27 20:05:07
hmmm
1
dziunia 2015-07-27 20:15:13
50-letnia księżniczko sprzątać to trzeba umieć i do takiej pracy nie przychodzi sie w szpileczkach ! W poprzedniej pracy siedziałaś 8 godzin na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robiąc więc nie powinnaś wypowiadać sie na temat jakiejkolwiek pracy. Z kierowniczki to równa babka, i da sie z nią dogadać, więc nie na miejscu są niepochlebne komentarze na jej temat, tym bardziej że trzymała dla ciebie miejsce 2 tygodnie. Więc raczej ty jesteś nienormalna, a nie ona. Żegnam ! ..
3
mała 2015-07-31 17:59:41
Odpowiedź na: [julla - 2015-07-24 22:04:49]: Pani (usunięte przez administratora) z Pani strony to dziecinada, jeśli Pani miała coś do zarzucenia swojej kierowniczce to trzeba o takich sprawach otwarcie w oczy a nie na forum internetowym,i nie po dwóch dniach w pracy. Świadczy to tylko o Pani zaangażowaniu w pracę i wychowaniu. Ale co tu dużo mówić przecież Pani pracuje u siebie na czarno chałupniczo w domu to nie zależało Pani na pracy, zapewne tylko na tym żeby zrobić koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiej kobiecie. Pani też jest kobietą i nigdy nie wiadomo co w życiu przed Panią. Pozdrawiam kierowniczkę.
1
anonim 2015-08-28 14:14:08
Pracowałam ok 3 lat i nie gadaj ze dziewczyny nie umieja pracować to ludzie zarzadzajacy są powodem niesnastek. Byłam Brygadzistą (usunięte przez administratora) odeszłam nie mogłam nic zrobic bo miałam kierownika nad soba (usunięte przez administratora) . robiłam co mogłam aby dziewczynom pomóc ale nic to nie dało wiec odeszlam nadal mam z ludzmi kontakt . Charówka straszna (usunięte przez administratora) . I nie mówcie ze trzeba gadac o problemach to nic nie daje a jestes traktowany jak oszust i kapus
2
kazio0330 2015-10-04 10:44:29
(usunięte przez administratora)
zenek1200 2015-10-04 10:47:55
(usunięte przez administratora)
franek3333 2015-10-04 10:57:30
(usunięte przez administratora)
edek3455 2015-10-04 16:54:20
(usunięte przez administratora)
tadzio999 2015-10-04 19:25:47
(usunięte przez administratora)
fedek9999 2015-10-04 21:28:55
to najgorsza firma w jakiej pracowałem a pracowałem w kilku nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)
1
TOMASZ 2016-01-17 09:40:33
Moim zdaniem to słaba firma, głównie z tego względu, że zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera pracy słaba. Mam jednak nadzieję, że moja opinia nie zostanie zaraz zakrzyczana przez właścicieli firmy, bo jak widać - ostatnie wiadomości zostały pousuwane.. dziwne.
1
szymonek 2016-05-16 13:06:20
witam pracowałem w kilku firmach sprzątających ale awima okazała się niestety tą najgorszą z nich ja rozumiem że praca sprzątająca to nie w perfumerii ale trzeba też szanować drugiego człowieka zdecydowanie nie polecam
1
szymonek 2016-05-16 15:35:55
ciekawe dlaczego niektóre prawdziwe opinie są usuwane
1
romek 2016-05-19 20:08:56
Ponieważ portal opłacany jest przez pracodawców.
3
szymonek 2016-05-23 12:46:34
no to wszystko jasne
2
zuza 2016-07-24 11:48:40
szczerze nie polecam pracy w tej firmie szybka rotacja mało płacą i jeszcze niekompetentni ludzie na stanowiskach
2
katrina 2016-07-25 15:49:42
a skąd takie przypuszczenia?? to tylko przypuszczenia
Monia 2016-09-19 10:23:06
ŻART
Monia 2016-09-19 10:24:51
To prawda
Hula Hula 2016-10-01 11:11:42
Owszem, takie komentarze są niewygodne ale z całą pewnością prawdziwe, ta firma to porażka, ośmieszaja się brakiem profesjonalizmu o czym świadczy tak duża rotacja, zatrudniają ludzi nie mających pojęcia o pracy, których wykorzystują na maxa. Szefostwo tej firmy ............no cóż, brak słów. Można tylko współczuć, w takim stanie ta firma długo nie pociągnie.
Trzymajcie się z daleka od tej firmy.
1
Hula Hula 2016-10-01 11:12:25
Owszem, takie komentarze są niewygodne ale z całą pewnością prawdziwe, ta firma to porażka, ośmieszaja się brakiem profesjonalizmu o czym świadczy tak duża rotacja, zatrudniają ludzi nie mających pojęcia o pracy, których wykorzystują na maxa. Szefostwo tej firmy ............no cóż, brak słów. Można tylko współczuć, w takim stanie ta firma długo nie pociągnie.
Trzymajcie się z daleka od tej firmy.
Hula Hula 2016-10-01 11:14:29
Owszem, takie komentarze są niewygodne ale z całą pewnością prawdziwe, ta firma to porażka, ośmieszaja się brakiem profesjonalizmu o czym świadczy tak duża rotacja, zatrudniają ludzi nie mających pojęcia o pracy, których wykorzystują na maxa. Szefostwo tej firmy ............no cóż, brak słów. Można tylko współczuć, w takim stanie ta firma długo nie pociągnie.
Trzymajcie się z daleka od tej firmy.
1
lalunia 2016-10-20 09:30:56
zgadzam się że zatrudniają tam ludzi niekompetentnych szczególnie jest to dziwne że dotyczy to właśnie też ludzi na kierowniczych stanowiskach którzy pracują tam chyba jedynie po znajomości szkoda słów jak napisałeś do takiej kadry kierowniczej i nie tylko powinni się zastanowić kogo zatrudniają na eksponowanych stanowiskach to nie miejsce na przykłady i nazwiska ale jest ich wiele
Zostaw swoją opinię o AWIMA Sp.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWIMA Sp.J.