brak logo

J.J. IDCZAK

Łódź

Opinie o J.J. IDCZAK

Lucek 2009-08-19 13:29:39
Od momentu pojawienia się pewnych panów z Poznania, w firmie zaczęła się duża rotacja pracowników. Tzn. nie jest to praca stała.

Piotr 2012-09-24 10:31:36
Serwis blacharsko-lakierniczy porażka. Pracują tam ludzie ( nie wszyscy oczywiście ) po znajomości , kolesiostwo nie z tej ziemi. Dlatego ludzie bez pojęcia o pracy. Obecny kierownik marionetka w rękach ( grupy trzymającej władze – [usunięte przez moderatora] ). Nie donosisz, nie liżesz, nie pracujesz.

Blacharnia - chyba lepiej wyglądają złożone Fiaty 125p z 20 letnich maszyn w FSO ( mówię tu o jakości ).

Mechanika ? jaka mechanika napakowany steryd bez pojęcia – metodą prób i błędów to się rosół doprawia a nie próbuję naprawiać samochody po kilka tysięcy.

Lakiernia – temat rzeka, książę by można było napisać ale co tu wymagać jak się zaczynało od kombajnów, kontenerów i doniczek .

Resztę oddaję w ocenę byłym, obecnym i przyszłym pracownikom – NIE WARTO.
Beata 2012-10-10 15:12:08
Drogi Panie "Piotrze" pytanie podstawowe : Czy przypadkiem nie był Pan pracownikiem tej (tak złej jak Pan twierdzi ) firmy który wyleciał z hukiem właśnie za "kolesiostwo" i dorabianie na boczku? Pozdrawiam tzw." niezadowolonego klienta"
Jórek 2012-11-08 19:05:19
Pracowałem dopóki dopóty nie znalazłem innej pracy. Kierownictwo obłuda i zakłamanie, to samo pracownicy jeden pod drugim kopie doły. Pewnie „góra – druga strona „ nawet nie wie co się dzieje na lakierni… itd. Ogólnie tragedia…
Andrzej 2013-06-23 21:41:02
Takiego braku szacunku do pracownika dawno nie widziałem. Obiecują złote góry a i tak trzymają swoich. Pieniądze jak na taką prace marne, kosztorysy zaniżane itd. po przeprowadzce obiecywali kokosy... Ogólnie tragedia. Ja przeszedłem do ACS i jest mega zadowolony.
Andrzej 2013-07-04 23:39:02
Teraz to już nie jest J.J. IDCZAK tylko KROTOSKI -CICHY na Przybyszewskiego. Pracują tam te same osoby ( nie wiem czy tam pracowałeś czy pracujesz ). Chcesz się przekonać jak się tam pracuje zapraszam.
Grzegorz 2013-09-30 11:36:53
To już nie jest J.J. Idczak tylko KROTOSKI - CICHY jeśli pytasz o salon i blacharnie na Przybyszewskiego. Najwyraźniej jak właściciele J.J IDCZAK zobaczyli jak to wszystko działa to się wycofali. Praca zapraszamy, proszę złożyć swoje CV w biurze, każde rozpatrzymy, wyciśniemy ile wlezie a później się zobaczy.
Pozdrawiam.
2013-10-07 13:42:53
Mechanika - Blacharnia - Lakiernia na Przybyszewskiego/Niciarniana to jest KROTOSKI-CICHY ja pracowałem tutaj. Tragedia trzeba uważać na [usunięte przez moderatora], wsadzają swoich a ty jesteś na wylocie. Marek idź jak chcesz oni tam przyjmują co jakiś czas wiec jak coś potrafisz robić to Cię wezmą. Pozdr. i powodzenia.
Grzegorz 2013-10-11 23:01:45
Marek czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? chyba nie, pod tym względem
to będziesz tam pasował resztę się nauczysz dostaniesz młotek i
gwoździe. Ja pracowałem KROTOSKI-CICHY na Przybyszewskiego/Niciarniana a
ty dalej piszesz IDCZAK ? Jak mam to rozumieć ? Z Łodzi jesteś jedź i
zobacz. Pozdr.
nie student 2014-05-20 15:49:00
@ramos. A pracowałeś/pracujesz tam? Jak wyglądają warunki pracy, socjal, jaka umowa, atmosfera dobra? Dzięki
ajwatar 2014-12-23 18:43:05
ponawiam pytanie z poprzedniego postu które napisał pan "nie student", czy nadal tam pracujesz i jak obecnie w firmie wyglądają warunki pracy?ja się przymierzam żeby jeszcze przed świętami do nich uderzyć w sprawie pracy jakiejś fajnej. myśl;isz że mam szansę dostać u nich teraz jakieś zatrudnienie i to na umowie o pracę?
Motovra 2015-02-24 04:30:46
Volkswagen należy do jednego z najczęściej wybieranych producentów. Oczywiście przekonanie o niemieckiej precyzji nadal funkcjonuje, ale czy obecnie cały asortyment samochodowey nadaje się do wykazu może i tak będzie łatwiej. Natomiast zastanawia mnie ile dostają doradcy i jak to porównać do średnich zaorbków.
Izabel 2015-03-11 09:10:34
Sam Volkswagen jako producent aut swoje za uszami ma. Najgorsze jest to, że niektórzy koncesjonerzy marki wystawiają całej firmie złe recenzje robiąc jakieś wałki na boku. Mam nadzieję, że u Idczaka w Łodzi nic takiego się nie dzieje, bo z tego co słyszałem to w Warszawie potrafią w salonach i serwisach ASO niezłe cyrki odchodzić...
1
kilkos 2015-03-31 05:06:41
poszukuje golfa dla mojego syna, mianowicie chciałym zakupić moejmu synowi golfa nowego z salonu, tylko pozostaje pytanie na temat osługi w ramach pakiery mma nadzieje ze sie uda wszystko. volswagen to dobra marka, ale z tego co wiem to w jj idczak jest jeszcze wybor innych makre jak polecacie piszcie.
pilat 2016-05-13 22:58:46
zbyszek, przede wszystki trzeba dawać zsiebie dużo więcej niż to co odpowiem na rozmowie.
Zostaw swoją opinię o J.J. IDCZAK - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.J. IDCZAK