brak logo

Makary Catering

Toruń

Opinie o Makary Catering

Angi 2012-11-07 11:10:31
Szczerze mówiąc nie polecam tam pracować. Co chwilę pracownicy są zatrudniani a po 1 miesiącu czy 2 są zwalniani i co najważniejsze nie można tam liczyć na umowę ani też na urlop.
1
Angi 2012-11-07 11:14:51
O premii też nie ma co marzyć oraz większej stawce za nadgodziny.
A jeśli zachorujesz Ty lub bliski członek rodziny możesz po l4 spodziewać się zwolnienia z pracy....
2
xxx 2014-05-26 17:26:59
Wszystko się zgadza strasznie pazerni właściciele i wyzyskiwacze
1
Gość 2015-07-04 08:30:46
Wszystko się zgadza niestety to co jest napisane powyżej. Zanim tam pójdziesz dwa razy się zastanów.Pazerność pierwsza w kolejności.
1
witam 2015-12-11 11:32:45
Opinia pisana chyba przez właścicieli, bo skąd wie że większe porcje jak widziała i nie wie jak smakuje?
1
micky 2016-03-11 19:28:10
masakra. i jakosc i obsluga. NIE POLECAMY
PITAJ 2016-04-04 20:58:37
Tak to jest jak opinie piszą byli, beznadziejni pracownicy, a nie klienci,w przeciwnym razie firma nie istniała by od 30 lat i nie rozwijała się tak dobrze.
zofia 2016-04-08 12:41:55
Jeśli chodzi o firmę to uważam,że profesjonalna,co do pracodawcy to mało mnie to interesuje ważne,że katering mi odpowiada.Jedzenie smaczne i pięknie wygląda.
kasia12 2016-04-08 13:09:35
Firma Makary przygotowała mi komunię syna,rewelacyjnie przygotowane i smacznie! Cena adekwatna do jakość.
heniek 2016-05-20 20:30:37
jeśli sądzisz @elek, że na cateringach zarabia się tak mało, to albo firma źle płaci, albo jednak nie bardzo wiesz o czym mówisz :)
Zostaw swoją opinię o Makary Catering - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makary Catering