brak logo

BONG Cały Świat Kopert

Poznań

Opinie o BONG Cały Świat Kopert

Fizyczny 2015-07-02 23:04:10
Czas pokaże,wątpię w to,to co się dzieje w tej firmie ostatnio,to ręce opadają i nie tylko one.To jest jak walka z wiatrakami.
A Pan M. krótko mówiąc, niepisany układ z kierownikiem.
mm 2015-07-06 21:12:03
Nie martw sie nie mam kolan wyślizganych:) bo jesli ktos dobrze pracuje to nie musi tego robic. Ale najwidoczniej ty nie umialas dobrze wykonać pracy i sie ślizgalas na kolanach ha ha
mm. 2015-07-06 21:14:48
Niewiecie co piszecie:) ha ha układ żadnego nie ma i nie bylo.... I myśl ze Kraków cos zrobi ha ha ha bo padne
1
mmm 2015-07-06 21:16:38
Pan M ciekawe kto to taki.... Bo facetem to ja nie jestem
XXX 2015-08-01 22:04:39
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co z tym BONGIEM będzie?

Firmy NIE POLECAM!!!
XXX 2015-08-24 17:52:08
Chętnie bym napisał z czego wynika niechęć do BONGA, lecz gdybym to zrobił, to automatycznie bym podał swoją osobę na tej stronie.
Powtórzę to jeszcze raz, NIE POLECAM tej firmy!!!
B2B 2015-08-30 21:42:33
Firma zmienia się na lepsze, jest duże nowe logo BONG, zewnątrz malują firmę na ładniejszy kolor, jest coraz, coraz lepiej.
Firma dba o wizerunek i pracowników. Teraz aż chce mi się pracować.
xxx 2015-09-02 16:55:59
Panie B2B tak może powiedzieć tylko osoba, która niedawno układała kartony na magazynie a teraz siedzi w biurze. Firma zmienia kolory hali, bo właściciel terenu odświeża swoje hale, BONG do tego nic nie ma. Po drugie, co to za podejście że firma się rozwija bo maluje hale i ma nowe logo, wielkie "B". Na które poszło dużo pieniędzy, które można było przeznaczyć np. na remont dachu który cieknie, remont sanitariatów, czy stołówki pracowniczej. Na dzień dzisiejszy firma dba tylko o wizerunek, a nie o pracowników.
Global 2015-09-02 20:49:39
Pracownicy przecież co miesiąc dostają premie, według uznania K....
*** 2015-09-06 22:58:41
Premia była i się zmyła.
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
Kukułka 2015-09-23 16:12:07
Premia uznaniowa, czyli według kaprysu kierownika, bez reguł i kryteriów, jednym zabiera, drugim daje. Jak się łasisz, tak masz, jednych lubi, drugich nie lubi.
Czy dobrze pracujesz, czy dobrze pijesz(%) , nie ma to znaczenia, choć z tym piciem chyba jednak ma znaczenie.
2015-10-07 18:16:39
JAK DZIECI !!!! WSTYD !!!!
Glajda 2015-10-07 18:56:19
Ja narzekać nie mogę 4000zł wpłynęło. Ile wywalczyłeś tyle masz
Gemela 2015-10-07 21:49:44
4000,- to w tym miesiącu mogła dostać tylko jedna osoba.
BONG górą...
1
PAka 2015-10-08 10:22:00
Też się zastanawiam, czy nie aplikować tam na pakowaczkę ale widzę, że dojazd z Pz do najlepszych i najkrotszych nie należy... Wiecie może czy zwracaja chociaz czesc kosztow za dojazd? bo dojezdzac h w jedna strone, pracowac na 3 zmiany i zarobic 1300 to sie troche nie kalkuluje... podpowiecie cos?
PAka 2015-10-08 10:24:31
A no i zatrudnienie oczywiście przez agencję proponuja... jest pozniej mozliwoscna umowe o prace? czy to tez standardowy kierat na zlecenie?
1
2015-10-08 11:27:48
Drukarze napewno dostali taką kasę.
4 tysie 2015-10-08 13:26:20
4 tys. to zarobiła albo szanowny pan kierownik albo lizus kaja z eksportu, z nas raczej nikt nie dostał nie mówiąc już o tych biedakach z agencji pracy...
Operator 2015-10-08 21:47:42
4000,- to sama podstawa, a jeszcze do tego wpłynęła ładna premia uznaniowa.
Można zarobić w tej firmie, a no można.
czadoman 2015-10-14 12:16:30
Śmiać mi się chce jak czytam takie rewelacje. Jestem byłym - na szczęście już - pracownikiem i widzę, że ładne rzeczy się tam dzieją od pewnego czasu. Kiedyś to była przyjazna firma, teraz żal mi wszystkich, którzy muszą tam pracować. Dziwne, że kierownik od skody jeszcze nie znalazł (JESZCZE, bo wiem że szukał od dawna) innej roboty, o lizusie od eksportu nie wspomnę....może łączy ich coś więcej z szanownym panem kaiem wszechmogacym ......:)
Mr 2015-10-22 14:06:26
Również jestem byłym pracownikiem tej firmy i nikomu nie polecam tam pracy. Tym bardziej teraz bo dochodzą mnie słuchy od różnych osób co tam się dzieje. Współczuję tym osobom co muszą tam pracować.
marionetka 2015-10-22 22:11:42
Każdy z nas ma swoje grono znajomych, przyjaciół z którymi czuje się dobrze i lubi z nimi przebywać.
Życie jednak niesie konieczność kontaktów z różnymi ludźmi , niekoniecznie dla nas życzliwymi(ZWŁASZCZA W PRACY) , a nawet wręcz wrogo do nas nastawionymi .
Myślę że dobrze jest znać swoich wrogów i umieć sobie z nimi radzić .
Często jednak spotykamy też ludzi , którzy z natury są specjalistami od zadręczania i manipulowania innymi.
Bardzo trudno jest z nimi przebywać a już współpraca jest czasami wręcz niemożliwa .
Albo nas terroryzują głośnym mówieniem albo lekceważą obojętnością .
Potrafią storpedować każdy nasz projekt , wykazać jego bezcelowość, sprawiają, że zaczynamy wątpić we własne siły , zdolności i umiejętności .
Traktują nas zawsze z góry z wyższością nie popartą żadną merytoryczną przewagą .
Szacunkiem darzą niewiele osób poza sobą samymi .
Przeważnie nie atakują tylko tych , od których są w jakiś sposób uzależnieni.
Ale jest to tylko stan przyczajenia i czekania na okazję do pokazania kto tu naprawdę rządzi.
Są to tacy drapieżcy w naszym ludzkim stadzie .
I tak jak w przyrodzie – nie można starać się ich zmieniać bo to by była walka z naturą.
Trzeba tylko unikać z nimi kontaktów , jak najszybciej dostrzegać niebezpieczeństwo i albo przed nimi uciekać albo nauczyć się skutecznie bronić.
To tez zależy od tego w co nas natura wyposażyła .
Z pewnością nie można pozwolić by zatruwali nam życie w Środowisku!!!
Walczmy o siebie swój spokój i szczęście.
.P.S. Pani A.S. z pakowalni - " żyję nadzieją że już Pani nie powróci"
Prace TERAZ NA TYM DZIALE jak najbardziej POLECAM a narzekają na tą firmę tu tylko jakieś niedojdy .
marionetka 2015-10-22 22:21:46
A jak dwie to co?
marionetka 2015-10-23 19:01:54
hmmm..chyba żle zrozumiałaś/eś tą formę przekazu i kogo to się tyczy ;)cytuje jeszcze raz i proszę czytać uważnie ''kaniu''
Prace TERAZ NA TYM DZIALE jak najbardziej POLECAM a narzekają na tą firmę tu tylko jakieś niedojdy .
Pozdrawiam
Sandi 2015-10-23 19:39:29
Zgadzam sie w 100% z ta opinią od czasu kiedy Pani A.S.nie ma w naszym gronie praca wróciła do normalności,nie ma toksycznej atmosfery a każdy z pracowników pakowalni i nie tylko jest przyjażnie nastawiony do drugiego człowieka aż chce się pracować w takiej atmosferze zgranej grupy ludzi.P.S oby tak zostało już na zawsze.
Termi 80 2015-10-23 19:46:15
Masz rację.Zauważyłem że gdy tej kobiety nie ma z nami jest zupełnie inaczej i kazdy jest sobą nawet przełożeni.Pracę jak najbardziej polecam.
1
pinki 2015-10-24 14:07:26
Zgadzam się jak najbardziej z ta opinią.Najlepsze jest to że teraz praca na tym dziale naprawdę nabrała owocnego tempa :) widać jak Pani A.S. demotywowała resztę ludzi swoim upiornym zachowaniem.
Pozdrawiam
gabi. 2015-11-04 11:46:02
GDY NIE MA TEJ PANI JEST SUPEROWO...
zainteresowany 2015-11-04 11:53:44
kim jest/byla A.S. ??
gabi 2015-11-04 12:03:55
NIE WIESZ/JA WIEM.
GABI 2015-11-04 12:52:18
jakiej kobiety/
julia... 2015-11-04 15:52:57
piszcie wiecej o tej firmie i o pracownikach.CIEKAWE KTO JEST KIEROWNIKIEM.WYBIERAM SIE TAM DO PRACY.
Nieznajoma ... 2015-11-04 19:56:54
Nie polecam. Potrzebują pracowników szczególnie na popołudnie i nocki. Odwiedziłam ten ten zakład. Nie polecam zmiany drugie gdzie jest kierowniczka Pani. Nie umiała się nawet przedstawić. Gdzie tu kultura osobista. Po prostu zero!!!!Pokazuje że jest ważna ale jest mała.To jest praca na produkcji duża hala z maszyną produkującą koperty. To jest pestka ale warunki BHP zero. Hala duża otwarte wszystkie dziwi otwarte- przeciągi! Pani kierownik w ciepłym pomieszczeniu. Jak się zwróciło że przeciągi to mów inni pracują cały czas i jest im dobrze. Bardzo nie miła kierowniczka zmiany.Zakłamanie jak kierują z biura pośrednictwa pracy. To nie jest siedząca praca. Po prostu WYKORZYSTANIE LUDZI-PRACOWNIKÓW !!!!Traktują nas zawsze z góry z wyższością nie popartą żadną merytoryczną przewagą .
Szacunkiem darzą niewiele osób poza sobą samymi - taka jest kierownik zmiany , która w tym tygodniu jest kierownikiem na popołudniowej zmianie. Można nabawić się choroby. Jak nie potrzebujesz tej pracy na siłę to zastanów się. Pozdrawiam
obca 2015-11-05 10:24:30
WYBIERAM SIE TAM DO PRACY.CIEKAWI MNIE DZIAŁ PAKOWALNI JAK TAM SIE PRACUJE?
ILU PRACOWNIKÓW POSZUKUJĄ?ILE PRACOWNIKÓW TAM PRACUJE?
Nieznajoma ... 2015-11-05 17:06:06
Nie polecam. Potrzebują pracowników szczególnie na popołudnie i nocki. Odwiedziłam ten ten zakład.Też byłam skierowana na do działu pakowalni a trafiła na produkcje jak pisałam wyżej. Nie sympatyczna kobieta która się nawet nie przedstawiła wysłała mnie na produkcję. Gdzie jest hałas i hala jest otwarta i są przeciągi jak masz zdrowie to idź tam do pracy. Twoje zdrowie i twoje pieniądze. Takie są reguły w tej firmie. Wszystko jest ładnie w ogłoszeniu a życie pokazuje coś innego. NIE POLECAM TEJ PRACY.
bongowski 2016-01-07 12:51:00
Widze że są tu marionetki dobrze się nazwala bo podejrzewam że jest to osoba włażąca w tyłek lizusowi kierasa lub sam lizus z pakowalni nie podobała się że A.S. dobrze pracowala to nygusy bawiły sie w skarżenie -przedszkolaki ja pracowalem z tą Panią i mam o niej jak najlepsze zdanie nikomu w tyłek nie wchodziła dobry pracownik nie jak pani K.M.która załatwiła sobie układy przez krącenie tyłkiem przed kierasem .Kiedyś była firma ok teraz to popelina brak słów pakowalnia to przedszkole współczuje ludzią którzy trafią na ten dział do pracy !!
bongowski 2016-01-21 14:31:17
Nie polecam tej firmy a w szczegulności dzialu pakowalnia sami wredni zadufani ludzie ,obgadują jeden drugiego ,przedszkole jest lepsze brak tam dorosłych ludzi a osoba zwana kierownikiem szok i brak podejścia do ludzi !!
oliwia 2016-01-31 17:18:24
polecam ta pracę i polecam dział pakowalni wspaniali ludzie którzy dobrze się dogadują każdy każdemu pomoże,miła i wspaniała atmosfera
1
Kukułka 2016-02-14 15:24:55
Możliwość rozwoju , bo się uśmieję.
Kukułka 2016-02-16 08:12:02
Czyli z sekretarki na handlowca i z kierowcy na handlowca, no faktycznie awans duży.
Pytanie czy kasa też duża, no i jak są teraz traktowani.
Pakowaczka 2016-02-18 10:05:29
Na magazyniera predyspozycje trzeba mieć następujące: niszczenie wózka widłowego(spalinowego), niszczenie bramy wjazdowej na halę. Możliwość rozwoju, ewentualnie operator na maszynę do produkcji kopert, powodzenia. Podnoszenie własnych kwalifikacji, czyli otrzymywanie coraz więcej obowiązków na głowę.
xxx 2016-04-12 17:08:17
Pracować trzeba wszędzie, zarobki to kwestia indywidualna między pracownikiem a pracodawcą, umowa o pracę i podejrzewam że praca na zmiany.
1
??? 2016-04-13 08:56:24
hej, tak czytam wasze opinie i jestem przerażony, zakład ma może z 50 pracowników a jest tyle negatywnych komentarzy jakby to by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szok!!! dziwię się, że można pracować w takich warunkach... a co na to szefostwo? może warto założyć związki zawodowe albo zgłosić to do odpowiednich urzędów kontroli?
!?!? 2016-04-17 23:40:46
Witam jak dla mnie praca ok ale ludzie nie ciekawi na dziale pakowalnia same królewny co nie mają pojęcia o pracy kierownik też na niskim poziomie brak mu podejścia do ludzi katastrofa na magazynie i produkcji ludzie sympatyczni. Nie polecam pracy na dziale pakowalnia ze względu na fałszywych ludzi,jeśli ktoś chce tam pracować to lepiej trafić na produkcje jest tam głośno ale ludzie fajni !!
P.B 2016-07-28 16:22:30
Kto k........jest ten k......... zostanie .Dobrze że pewna osoba już nie pracuje.A co do firmy same plusy.POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
2
zrozpaczony 2016-07-29 13:00:19
może i dobrze ale zamówień coraz mniej... no i znów będą cięcia...
1
M 2016-08-04 09:06:33
Sprawy wynagrodzenia są ustalane między pracownikiem a pracodawcą, nie na forum publicznym. Chcesz pracować, to przyjdź na rozmowę.
1
Bank 2016-08-05 15:49:05
jak pożyczą z banku to jest w terminie..
wsd 2016-08-05 19:05:11
@boss no wlasnie nie jest to nic dzinwego mamy XXI wiek wiec teraz tak na prawde to na kazdym stanowisku wymagana jest znajomosc jezyka angielskiego wymagane jest tez na pewno wykształcenie min. zawodowe elektromechaniczne, elektrotechniczne lub elektryczne
WAWA 2000-2007 2016-11-16 23:56:33
Bong jako firma doceniająca pracowników finansowo jak i szacunkiem istniała w latach 2000-2007 w Warszawie. Po przymusowej? przeprowadzce do Poznania (układy z Niemcami) pozostał tylko cień Wielkiego Producenta Kopert. Dno i aby tak dalej. Pozdrowienia dla drukarzy.
Zostaw swoją opinię o BONG Cały Świat Kopert - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BONG Cały Świat Kopert