brak logo

Berger Bau Polska

Wrocław

Opinie o Berger Bau Polska

Byly pracownik 2015-10-06 14:40:40
Socjal w berger bau buahahaha!!!tam nawet trudno sie doprosic o posilek regeneracyjny zima,a jak juz dostaniesz to po miesiacu 20 konserw za 2 zl
Gustaw 2015-10-22 22:50:39
Dno. Brak socjalu, płace najniższe na rynku, możliwość rozwoju - nie istnieje. Sprzęt pożal się Boże. Wszystko łatane a nie naprawiane. Odpadki po Niemcach. Prezesi nadzorują a nie zarządzają. 0 merytoryki.
Nie polecam.
1 plus tylko dla amatorów sauny lub krioteriapi. W lecie w barakach + 35 w zimie +10
Raford 2015-10-27 15:49:35
Nie pisz bzdur,umowa?po miesiacu dostaniesz aneks do niej i jak nie pidpiszesz to won,tak bylo ze wszystkimi mostowcami
Gustaw 2015-10-28 11:37:11
@minka muminka jakim małym człowiekiem musisz być aby wypisywać takie bzdury. Twoja niewiedza o funkcjonowaniu firmy jest żenująca. Socjal, premie to jest zapisane w regulaminie wewnętrznym firmy a nie umowie. Pod różnymi nickami bronisz tej firmy bo nigdzie nie chca cie przygarnać. Człowiek przychodząc do pracy chce mieć zapewnioną ścieżkę rozwoju, dodatek do pensji (premia, ubezpieczenie itp) możliwość awansu. Berger Bau nie daje nic. A wypisywanie że wszyscy nażekajacy na tą firmę to lenie i nieroby pokazuje twoją małoś TYTANIE PRACY.
Raford 2015-10-29 22:10:33
Gustaw w 100% sie z toba zgadzam,w tej firmie niedlugo beda przybijac gwozdzie reka bo mlotki za drogie itp.nie ma zadnych premii bo kierowniczek jeden z drugim sie nie wychyla bo ich prezes zwolni,delegacji nie placa bo w umowie wpisza zakres pracy cala polska!!!! socjal buahaha itd itd.Niedlugo sie to zmieni bo Jarek sie za nich wezmie:-)
życzliwy 2015-11-07 23:10:10
Poczytaj sobie poniższe wpisy i sobie odpowiedz. Jak chcesz dożywotnio pracować za te same pieniądze bez żadnych dodatkòw i możliwości awansu to wbijaj. Takich tu trzeba.
życzliwy 2015-11-08 20:04:26
@redmond tak tak ucz się na swoich błędach a nie błędach innych. Właśnie po to są polskie mądre przysłowia. Przecież wszyscy ci ludzie co się tu wpisali zrobili to specjalnie aby się zemścić za wspaniałe traktowanie, wypłaty z najwyższej półki (lepsze niż niemieckie) szkolenia i pełne pakiety medyczne, ubezpieczenie itd. Oj źli ludzie, niewdzieczni!
życzliwy 2015-11-10 21:07:44
@kje czarę goryczy przeważnie się przelewa, a patrząc na ilość postów to już dawno została przelana. Więc dużo tych niezadowolonych pracowników swą gorycz wylewało. Pozytywów brak, a im więcej wpisów tym czara na dnie morza goryczy pozostanie. Pokazuje to w jakim miejscu jest Berger Bau.
Raford 2015-11-24 13:26:43
Na stu jeden zadowolony,jest to problem z ludzmi?! raczej z firma
ewelinkaw24 2015-11-24 14:31:21
Witam,

Poszukuję dyrektora ds. kontraktów z językiem niemieckim....
Miejsc: Lubin.
Byly pracownik 2015-12-04 16:25:42
Do kje;tu nie chodzi o kondycje firmy wszedzie jest raz lepiej raz gorzej,na tym forum jest mowa o tym jak ta firma traktuje pracownikow nie dajac nic od siebie,jezeli macie kogos zaufanego w srodku to mozna sie dowiedziec ile w ostatnich latach przegrali spraw sadowych z bylymi pracownikami a to chyba o czyms swiadczy.
do Maciek 2015-12-14 21:01:32
zapytaj jaka stawka i ile godzin wypracujesz w miesiącu. będziesz dyspozycyjny od rana do wieczora a może z tysiaka zarobisz. i opłać sobie ZUS z tego tysiaka
Krzysiek_Głogów 2015-12-17 12:58:52
Kierownicy z tej firmy a szczególnie który był na Folwarcznej nie ma szacunku do nikogo nawet do starszych mieszkańców. Jest po prostu chamem żeby nie napisać wulgarnie.
4
GRUBY 2016-01-12 17:18:11
A JAKIE KIEROWNICTWO I DYREKCJE MAJA TO .... A SZKKODA GADAC.
1
juby 2016-01-23 18:13:01
Firma stawia i ma wymagania. Ale nic w zamian nie daje.
1
Raford 2016-01-27 14:38:43
O kierownikach i ich pomysłach można by napisać książkę
nowy 2016-01-29 10:46:15
Jestem zainteresowany zaaplikowaniem swojego cv do tej firmy do działu utrzymania ruchu warsztatu. Czy rzeczywiście jest tak jak piszecie, jak wygląda taka praca od wewnątrz. Może ktos to bliżej opisać?
Były pracownik 2016-02-04 13:00:45
W Słubicach uchodzcy juz są może Berger przygarnie kilku,oni prezentują ten sam poziom kultury co kadra z prezesami na czele,nikt normalny nie pójdzie do nich do pracy
1
Raford 2016-02-08 07:15:22
Oj Romek Romek jeżeli 2000 w tych czasach to dla ciebie szczyt marzeń to ta firma jest jak najbardziej dla ciebie,zuch chłopak
Raford 2016-02-09 07:10:54
Berger i rozwój nie żartuj pracowałem w tej firmie prawie 7 lat i mogę dużo powiedzieć o warunkach pracy, podejściu i szacunku do pracowników itd.jest to jedna z najgorszych jak nie najgorsza firma na rynku budowlanym
1
Www 2016-02-27 00:32:57
Pracowałem w tej firmie i powiem jedno tragedia,nie szanują pracownikow, zarząd i prezesi to buraki a szczególnie jeden,kierownicy dramat dzieciaki ledwo po studiach bez jakiejkolwiek wiedzy praktycznej, ogólnie porażka
6
niewiem 2016-04-06 17:45:59
słyszał ktoś o firmie Ms Bau projekt bo nie widzę żadnych opinii tylko przekierowało mnie tutaj, firma też Wrocław . prosze o komentarze jak ktoś coś wie dzięki
jony 2016-04-12 21:57:57
ale głupoty piszecie ja tam pracuje 4 lata i nie jest tak źle to prawda że trzeba pracować i to ciężko ale zarobki są ok
koko 2016-04-14 10:51:46
Specjalista ds. administracyjnych zapewne na budowę autostrady A1 a później do widzenia, chyba że na inne miejsce potrzebują. Niech ktoś napisze ile proponują na rozmowie za jakie stanowisko. albo się pośmiejemy albo podyskutujemy
Na szczęście Były 2016-04-20 23:52:17
Jony - tu chyba się Prezes odezwał albi któyś z dyrektorów.
Kadra menadżerska tej firmy to dno dna. Dowiedziałem się kiedyś od Kierownika Projektu, że wytrzymałość stali zbrojeniowej to 1500 MPa. Niezły ubaw, śmialiśmy się z tego kretyna. Co robił na studiach? Grał w karty. Już po tym można sobie wyobrazić poziom tej firmy. Nie dość, że cham to jeszcze nieuk. Pozostali tacy sami.
naxyz 2016-04-30 10:32:21
pracowałeś przez 7 lat z lufą przystawioną do skroni? bo jak inaczej wytłumaczyć że pomimo tego co piszesz pracowałeś tam tak długo??
kandytat 2016-05-08 18:01:22
czy to prawda że kierownik na budowie jest po zawodówce
4
Cieśla 2016-05-12 15:15:49
Bardzo fajna firma. wysyłasz cv...po godzinie dzwonią... Panie jest robota.... nawet jak już przyjedziecie to jest za późno... wysyłają ci umowe ale nie jako Berger Bau tylko Polbau... takie otrzymaliśmy z kolegami... ugadujesz się że trzeba na dany dzień być.. wszystko cacy i nagle jak dzwonisz na jaki adres masz przyjechać to ci mówią że oni chcą ale za tydzień.. a później to jest jeszcze ciekawiej bo dzwonią i że oni chcą mniej ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma bez szacunku i organizacji... ciekaw jestem czy płacą tak jak się dogadują... Stanęło na tym że żaden z nas do nich nie pojechał... firma nie poważna... pzdrawiam pana który zwala wszystko na "szefa"... Drodzy Panowie z Berger Bau... Jak będę chciał zobaczyć kabaret to sobie włączę telewizyjną dwójke !
2
asd 2016-05-17 13:08:34
Czy BBP zatrudnia inżynierów robót branżowych?
Raford 2016-05-17 20:13:30
Dokladnie o to chodzi ,kompletnie nie szanuja ludzi
Na szczęście Były 2016-06-03 11:12:05
Prezes się odezwał. I to jak inteligetnie. Że niby nikt się nie zorientuje kto to pisze? A masz jakąś wiedzę czy skończyłeś 4 klasy podstawówki?
2
obserwator 2016-06-03 13:33:34
on tak - ale nie wiadomo czy ty i Raford :-)
Raford 2016-06-06 21:04:45
skoro zatrudnili mnie po 4 klasach podstawowki to swiadczy tylko o tej firmie
Tez byly 2016-06-24 18:14:59
Najlepszy to byl jacek kie...,zero wiedzy praktycznej,a jakie mial pomysly!!!
2
Stal 2016-07-04 15:16:04
Jacek z Gorzowa?mega gosc!!!!!:-)a tak na serio to dramat,przydupas prezesa bez zadnej wiedzy
2
bezrobotny 2016-07-13 16:26:36
witam wszystkich... chcialbym sie dowiedziec jakie warunki oferuja na stanowisku operatora maszyn... moze ktos udzieli odpowiedzi konkretnej a nie jak kiedys tam bylo ???
Raford 2016-07-14 07:09:47
Teraz jest jeszcze gorzej niz kiedys
Nick 2016-07-14 08:15:18
nie pracujesz tam od lat - skąd ta twoja wiedza?
Raford 2016-07-15 00:30:39
Owszem nie pracuje ale uwierz mi jestem na biezaco z informacjami
Michu 2016-08-17 05:32:14
Kiedys tam byla super kadra i naprawde dobrzy fachowcy,niewiadomo dlaczego komus to przeszkadzalo i zaczely sie zmiany dobrych kierownikow zamienili na mlodych niedoswiadczonych bez zadnej wiedzy praktycznej a fachowcow na "piekarzy"
3
Mały 2016-08-17 08:06:06
na forum gdzie prawie 100 % wszystkich zapisów pochodzi od osób zwolnionych niczego sensownego się nie dowiesz, patrz np. Raford. Sfrustruowany do granic możliwości, i tak od kilku lat. Najlepiej zadwoń do firmy, pozdrawiam
Michu 2016-08-18 17:26:50
Te opinie sa jak najbardziej adekwatne do sytuacji w firmie,ja tez pracowalem w bb i opieram swoje opinie na przezytych latach w tej firmie
edek 2016-08-19 15:50:55
U nas maja budować szkołę w 1,5 roku. Jak im idzie budowlanka takich obiektów?
Michu 2016-08-24 10:06:25
Zadzwonic do firmy i co?powiedza prawde jak jest?watpie,przeciez nikt nie strzela sobie w kolano
1
Mały 2016-08-31 11:18:36
Raford, co ty taki agresywny???
Raford 2016-09-01 09:48:55
Agresywny? No co ty,to tylko odpowiedz na twoj post
1
Raford 2016-09-02 07:33:20
Aha zapomnialem dodac - buraku
Lemoniadowy 2016-09-05 13:40:04
Bylem kiedys na pewnej imprezie gdzie bawili sie pracownicy bb ,przepraszam -kadra bb,dramat gowniarze zachowywali sie jakby byli bogami zycia,pozniej sie okazalo ze to dopalacze
1
Raford 2016-09-06 06:22:00
Moze tam byl "Mały"
1
vvv 2016-09-08 23:25:28
@ Lemonadowy - ale to świadczy tylko i wyłacznie o nich
2
Zostaw swoją opinię o Berger Bau Polska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berger Bau Polska