brak logo

In Temporis

Lublin

Opinie o In Temporis

Misiu 2016-01-13 15:54
Witam,jestem spawaczem TIG,maja teraz ofertę pracy do belgi,czy może mi ktoś podrzucić jak u nich naprawdę jest,czy wypłacają w terminie itp.może ktoś zna miejsce pracy tej oferty?
Misiu 2016-01-14 12:32
Mirek a czy Ty znasz tą agencje,pracowałeś u nich,wiesz jak jest naprawdę?bo zastanawiam się nad tą ofertą pracy do Belgi
zytek1976 2016-01-26 09:09
Mam propozycje do Francji na pomocnika budowlanego nie wiem czy warto z ta agęcją?
Aktualny pracownik 2016-02-06 09:10
Panowie, jak wygląda rozliczenie z podatku w tej firmie ? Jestem zatrudniony w Belgii... Słyszałem że nie odprowadzają zaliczki na podatek i pod koniec roku jest w cholere do zapłaty - ktoś może udzielić informacji ?
Aktualny pracownik 2016-02-06 14:39
Dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie ... Pozdrawiam
monter 2016-02-07 10:29
gilmour spawacz za 13,50zł brutto człowieku ogarnij się ja jako monter nie poszedł bym do pracy za mniej niż 18zł netto w tej chwili mam 19,50zł, gilmour zacznij się szanować bo jak sam nie zaczniesz to będziesz dalej za grosze robił u mnie spawacze mają powyżej 20zł na ręke więc nie mów że 13,50 brutto to dobra oferta dla spawacza. Właśnie dzięki takim jak Ty są takie niskie stawki
adi 2016-02-09 17:30
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
adi 2016-02-09 17:31
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
kierownik 73 2016-03-05 16:05
Wypłaty ok.30 .płatne w zł.VL-trac francuski oddział http://www.vl-trac.be/fr/
szukają 4 spawaczy warunki pracy dobre nowoczesna firma
kierownik73 2016-03-05 16:09
co chcesz wiedzieć ? pracuję w tej firmie .podaj emila
Francja 2016-03-06 19:45
Witam wszystkich może ktoś pracował we Francji na magazynach i wie jak wygląda tam praca chodzi o warunki mieszkaniowe i ogólnie o klimat w pracy prosił bym o informacje
4
Rafał 2016-03-14 08:50
Nie płacą podatku Pracowałem u nich NIE ODPROWADZILI ANI CENTA.Do 8590 euro to stawka 25 procent Za rok pracy musiałem zapłacić ponad 5000 euro podatku Pan podpisał to na umowie ze sam będzie odprowadza podatki Proszę przeczytać uważnie Umowę Radze omijać ta pseudo agencje
6
Jeden z pracowników 2016-03-14 13:41
No to ładne wałki tam kręcą. Ja nie rozumiem o co w tym chodzi - teraz mam się rozliczyć w Polsce, a później raz jeszcze w kraju w którym pracuje, i podobno wtedy będzie sporo do zapłaty... Bodajże w czerwcu... Kołomyja straszna... Czuję że ja również ładnie się w maliny wpakowałem :(
2
Marcin 2016-03-17 09:13
Mam ofertę w Belgii jako hydraulik.Czy ktoś był z nimi w Belgii?Jak kwatery?
3
Rafał 2016-03-21 07:19
Kwatery kilkuosobowe agencja nie opłaca podatku i trzeba samemu płacić w Belgii Tam są wysokie podatki .Dadzą około 13 euro brutto odwraca ZUS Będzie musiał pan odkładać na podatek to zostanie około 7 euro na godzinę Oprócz tego dojazd na koszt własny i ubrania i wyżywienie swoje Nie opłaca się Radze oomijać ta agencje
xyz 2016-05-19 23:00
co mysmicie o pracy : Sortowanie listów oraz paczek w Niemczech dają 8,60 euro/h brutto, pracował może ktoś tam?
4
Mirosław 2016-06-14 18:06
Panowie jak możecie wystrzegajcie się tej firmy.Miałem kiedyś własną działalność i pracowałem u Belga wszystko dobrze funkcjonowało ale po jakimś czasie szef chcąc polepszyć nam warunki znalazł firmę intemporis z Lublina ostrzegaliśmy go przed tą firmą i podatkach,pani Marta...z intemporisu twierdziła że nie ma żadnych podatków.... oni tak zamydlili mu oczy że postawił na swoim.Po półtora roku dostałem rozliczenie za 2014rok z belgi za podatek i to za pół roku 2135e.do zapłaty a został jeszcze cały 2015 rok który przepracowałem. Pani Marta stwierdziła że firmę blokują przepisy przed płaceniem podatku w Belgii....totalna kpina a w Polsce też ich blokują przepisy?????? Nastepna sprawa szef płacił im euro za naszą pracę a oni wymieniali walutę na zł. i płacili nam w złotych bo też ich coś blokowało...w innej firmie Jobplus płacił w tej walucie jaką otrzymywał od pracodawcy....jeżeli wasz cel to tylko zarobić na papierosy to idzcie do intemporisu....teraz pracuję w Belgii ale na zdrowych warunkach odprowadzają podatki mam zasiłek na dziecko,chorobowe i wszystkie prawa jakie posiada obywatel Belgii.Panowie przemyślcie sobie decyzję zanim skieruje ona was w drzwi tej zakłamanej i wyzyskującej firmy.Opisałbym wam mój pobyt we franci ale aż wstydzę się o tym pisać że dałem się tak wy...dy...mac za przeproszeniem.Pozdrawiam
6
Mirosław 2016-06-14 18:48
Witam ponownie.Miałem nie pisać o tej Francji ale to dla wiedzy i dobra tych co chcą zatrudnić się przez tą firmę Intemporis.Zadzwoniła do mnie Pani Marta że ma pracę w Belgi na ogrodzenia ale najpierw muszę pojechać do Francji na cieślę szalunkowego a po paru dniach przerzucą nas do Belgii.Ok.stawka 10,40 plus premia co miesiąc plus premia po zakonczeniu budowy plus premia na koniec roku wychodzi tak ok.7500zł.+ soboty i jakieś nadgodiny...myślę sobie super,na przetrwanie niezły grosik...pojechałem z bratem do Francji....okazałosię że żadnych sobót nie pracujemy i nadgodzin też nie robimy a to tam na miejscu ważne bo nie ma za co życ nocleg tydzień w jednej miejscowości ,po tygodniu musieliśmy zbierać się i przeprowadzać do drugiej kwatery.dostaliśmy umowy na których zamiast 10,40 było 10,18 to nie dużo ale na tylu godzinach to pare stówek mniej...paliwo na dojazd do pracy sami tankowaliśmy a dziennie to ponad 70km.zadzwoniłem do Pani Marty która na koniec rozmowy stwierdziła radzcie sobie panowie...super inaczej wygląda rozmowa zanim się zatrudnisz a inaczej jak już złapią dojną krowe...no i na koniec moja wypłata po zakonczeniu pracy to zn.dwóch tygodniach bo już dłużej nie zdzierżliśmy tego fałszerstwa otrzymaliśmy wynagrodzenie 3000zł i to po półtora miesiącach...Jak dzwoniliśmy o wypłatę to nikt nic nie wiedział wiedziała tylko pani kierownik tylko problem w tym że nikt nie wiedział gdzie ona jest...porwali kobite kosmici...Uważajcie na panią Martę fajna laska ale jak mówi dzień dobry to już oszukuje...ludzie z daleka od tego fajansu pracujemy teraz w Belgi mamy płacone za kilometry mamy dowody belgijskie firma daje samochód na dojazd jak ktoś nie ma lub skutery...zupełnie inny świat.Nawet za przyjazd tu do pracy płacą 125e na osobę to firma która dba o pracownika a nie żeruje na nim.
7
janek 2016-06-17 11:03
Czy ktoś może coś powiedzieć na ofertę pracy; Korsyka-kierowca BiC ???
Jeżeli to mżliwe to proszę o odp.
Tomek 2016-06-17 23:27
Dostałem ofertę wyjechać przez tą agencję do Francji. Jeśli ktoś już pracował przez tą agencję to mógłby napisać jak się z nimi współpracuje? Ponoć darmowe zakwaterowanie zapewnia ich klient na miejscu. Czy to prawda?
BYLY PRACOWNIK 2016-06-22 20:26
Bylem z intemporisu we francji 2 miesiace. Wszystko tak jak opisal Mirosław. Za maj nie dostałem wynagrodzenia - prawdopodobnie dostane w lipcu!!!! - skandal. Obiecuja diety, mi np. obiecali 19,80 euro netto. Na miejscu sie okazalo ze mam 9,40, jak w ogole zaplaca. Obiecali jakis zwrot za paliwo, o tym mozecie zapomniec. Dostalem w tym tygodniu pismo ze mam zaplacic za noclegi 430euro za miesiac!!!! Przy zarobkach ok. 1300 euro na miesiac :). Z budowy na ktorej bylem (Strasbourg) w ciagu miesiacu zjechalo 10 osob. Ciagle tam szukaja ciesli (dla firmy CBM) bo nikt nie chce dla nich pracowac, to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A dla zainteresowanych wiecej informacji moge udzielic tel. 507-576-754. In temporis to jakas jedna wielka tragedia.
6
KOWAL 2016-06-28 22:05
In temporis powinien się wstydzić za to co robi z ludźmi. Obiecuje, oszukuje. Jednym płaci, drugim nie. Panie z biura mają czas żeby siedzieć na forum, ale coś konkretnie załatwić to nie maja czasu. Przez 10 lat nie spotkałem się z tak beznadziejną firmą.
2
mariob 2016-08-01 11:32
NAJGORSZA JAK DOTĄD AGENCJA PRACY Z jaką miałem nieprzyjemność pracować wypłaty są w terminie i wgl ale to jakich ludzi zatrudniają to masakra jakaś same chamy do tego teraz od ponad miesiąca czekam na zmianę w świadectwie pracy dopiero dziś udało mi się tam dodzwonić i to nie do oddziału który obsługuje moja firmę ale gdzieś w Poznaniu. Chyba pójdę i tak do sądu bo jak mam znów czekać to mnie szlag trafia
2
dla wszystkich 2016-09-14 15:36
Omijajcie ta agencje. W umowie miałem 10,20e brutto + 10% premii + 10% 'urlopowe' + bezplatne mieszkanie + obiecany zwrot za paliwo. Ostatecznie zaplacili mi 7e netto a na paliwo wydałem 200e na miesiąc. Sprawa może się skończy w sądzie.
4
Lesław 2016-09-14 20:52
Ale samowazelina w tych wpisach. Czyli przychodzi pani rekruterka lub inna do biura , wypija kawkie i śmig na forum !
Ja 2016-09-21 19:00
To jest stawka brutto kolego, zauwaz ze w belgii jest krajem. Ktory ma jeden z najwyzszych oodatkow w europie, wiec na reke zostaje niespelna 9 euro. Zadna rewelacja, glodowa stawka
2
zuzka 2016-10-14 00:33
Głupoty wypisują. Mój mąż pracuje w Belgii przez ich firmę i jest ok. na rękę 11 euro + soboty. Kwestia dogadania się z pracodawcą belgijskim. No i umiejętności. Jak się nic nie umie to trudno jedziesz do domu
Glaba 2016-10-14 08:18
Polakowi jeszcze nikt nie dogodził. Cecha charakterystyczna: narzekanie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na mina. Dwóch Polaków i od razu 3 partie i związki zawodowe. No to weż i załóż sobie działalność i zatrudnij marudo takich jak ty to poczujesz co to jest
zibi 2016-10-20 23:01
Witam dostałem propozycje do pracy do kamieniarz w Belgi,może ktoś coś powie o tej pracy,i jak z podatkami to wygląda?
hary 2016-10-23 21:44
lipa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
jacus 2016-10-27 23:16
Tam jest tragedia
6
stefanzz 2016-12-05 13:04
Witam!
Wie może ktoś coś o stanowisku operatora wózków widłowych we Francji? Jak to wygląda z tą agencją? mam propozycje pracy od stycznia i nie wiem co zrobić.
pozdrawiam
Kontraktowiec 2016-12-14 13:55
Stawki nie za bogate ,umowa Polska ,podejrzane sprawy z podatkiem +plus perfekt angielski _Na ten projekt w Belgii _Nie dziękuje postoje .
3
Gość 2016-12-21 00:22
Omijajcie tą firmę z daleka szkoda nerw oszuści na każdym kroku tylko patrzą jak oszukać przeliczenia wypłaty to jakiś kabaret kursy sami wymyślają wypłaty też robią kiedy im się podoba zdanie które zdecydowanie za często słychać od pań z biura to ,,JA SIĘ TYM NIE ZAJMUJE"
6
Lucek 2016-12-21 00:30
omijaj tą firme
4
Były pracownik 2016-12-28 17:46
omijać to bagno jak najdalej oszuści wypłaty nigdy nie na czas bezczelne odzywki szczerze odradzam pracę z tą agencją
5
Oszukany 2016-12-29 21:32
To prawda że jakaś tragedia ta agencja, wypłaty zawsze spóźnione, po kursach strasznie zaniżonych a o umowach o pracę to już nie wspomnę. Wyzysk , wyzysk , wyzysk na każdym kroku. Telefonów to już nie odbierają bo po co! wysłuchiwać zwykłych roboli . Dno dno dno
6
Oszukany40 2017-01-06 13:43
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami,negatywnymi oczywiscie.Omijac z dala ta "agencje", nie zasluguja na miano agencji!!!Pewne miejsce wyzyskujace i oszukujace ludzi.Zero kompetentnych osob!Unikaja rozmow i maja gdzies ludzi w potrzebie.Wystawiaja smieszne skierowania do pracy a w ogole nie sa spelniane warunki.Na koniec tlumacza,ze to nie ich sprawa.Ludzie sa skazani sami na siebie zkazdym problemem za granica.
5
Felix 2017-01-09 16:28
Agencja tragedia okłamują na każdym kroku obiecują darmowe kwatery a po dwóch tygodniach zadają dopłaty albo grożą zwolnieniem i tak ze wszystkim szantażem próbują wszystko wymusić tak że omijajcie tą agencję
4
zainteresowany 2017-01-10 15:52
A jakie to śmieszne skierowania?
never 2017-01-11 12:30
Darmowe zakwaterowanie wg In Temporis: łóżko w pięcioosobowym pokoju i miniaturowa łazienka na pięć osób. Dodam, że pokój znajduje się w PIWNICY bez ogrzewania. Ludzie śpią w ubraniach, bo tak jest zimno. Niektórzy uchodzcy mieszkają w lepszych warunkach.
4
Wilen 2017-01-16 14:03
Mam wyjechać do pracy w Alpy. Czy ktoś wie jak tam jest ? Jak wygląda sprawa z językiem (trochę słabo mówię po niemiecku) ? Czy końcowe zarobi po odliczeniach są dobre? Na jak długo jest wyjazd, czy są zmiany?
joker 2017-01-23 16:58
Właśnie dostałem ofertę w Alpy ale patrząc na wasze opinie muszę się bardzo zastanowić bo po pracy u Polaka w Norwegii gdzie dolozylem do interesu mam nad czym myslec
1
Emigrant 2017-01-23 18:24
Bardzo fajna agencja , byłem już na wyjazdach i nie narzekam. Jak ktoś chce pracować to zawsze się dogada i zarobi i jest zadowolony w przeciwieństwie do cwaniaków i leniuchów. Tacy będą nieszczęśliwi i pokrzywdzeni
2
Były pracownik 2017-01-30 16:30
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
1
Były pracownik 2017-01-30 16:30
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
Wileda 2017-01-30 23:19
To jest super agencja i nie zgadzam się że tu się źle zarabia.
1
darko 2017-02-13 18:46
jednym słowem oszusty i złodzieje.
dario 2017-02-13 19:17
Bo te krowy w biurze nic nie umieją
Pracownik 2017-02-19 17:31
uwaga na tą firmę a tym bardziej na firmę R.I.S to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta zlodziejska firma współpracuje z tą firmą ludzi uważajcie jeszcze raz napisze firma R.I.S
Zostaw swoją opinię o In Temporis - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis