Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o In Temporis

Pracowałeś w firmie In Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-10 13:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam, zapewnione buty robocze, a panie w biurze bardzo pomocne. co prawda zdażyło się że wynagrodzenie nei było na czas, ale zawsze bylo, a nie tak jak w innych agencjach
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-03-16 23:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-03-10 13:57:23]:
no dobrze , ale z tego co ja wiem to nie agencja pracy ( a taką właśnie w Lublinie jest In Temporis) , a pracodawca ktory ich wynajmuje odpowiada za to czy dany pracownik rzeczywiście dostanie swoje wynagrodzenie. Przynajmniej ja pracowałem na takich zasadach. Czy w tej chwili w tej firmie wygląda to inaczej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-03-17 08:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając to wszystko nasuwa mi się tylko jedno: Polakowi nie dogodzi, ani firmie ani pracownikowi.Proponuję przenieśc się na Ukrainę. Tam jest cymes. Jest jeszcze jedno wyjście, jak tak wszyscy narzekają na firmy to najlepiej założyć samemu działalność i nie narzekać.Spróbować zapłacić ZUS, US i inne badziewia a przede wszystkim wyrobić na to i jeszcze zarobić! no i zakupić tonę relanium albo trotyl na wizyty urzędasów
zdjecie uzytkownika
Uznam - 2015-03-31 04:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbrew pozorom utrzymać swoją działalność też nie jest tak prosto. Bywa to absurdalnie trudne, nie mówiąc już o braku wsparcia ze strony kraju. Dlateo pracowanie pod kimś - w tym przypadku pod in temporis jest w pewnym stopniu ograniczające, ale z drugiej strony nie zastanawiasz się nad wieloma innymi rzezczami, które nie powinny byc w danym momencie na Twojej głowie.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-17 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, in temporis ma bardzo sporo ofert pracy, czy to biuro w Poznaniu, Warszawie, czy Lublinie. Mnie zainteresowała oferta na stanowisko Montera, nie wiecie ile orientacyjnie proponują?
zdjecie uzytkownika
tony - 2015-05-04 21:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-04-17 19:25:04]:
zgadza się , jeśli chodzi o oferty pracy to rzeczywiście jest z czego wybierać, ale w końcu zajmują się tym , aby ludziom jak najwięcej takich ofert pracy podrzucić. Warto zauważyć jednak , że oferty pracy w In Temporis to przede wszystkim dość proste roboty nie wymagające wiele od przyszłego pracownika
zdjecie uzytkownika
sssssss - 2015-05-12 21:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może z jaką firmą ze Swadzimia pod Poznaniem współpracuje ta Agencja? tzn. w jakiej firmie odbywa się praca???
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-11 15:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tony no niekoniecznie to sa proste roboty nie wymagające wykształcenia, bo co powiesz o ofercie do Francji jako Inżynier budownictwa ze znajomością języka francuskiego? Moim zdaniem na tej pracy trzeba się znać i to dosyć dobrze. Praca na produkcji może nie być trudna, ale inżynier czy kierownik to już tak.
zdjecie uzytkownika
foal - 2015-08-14 23:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świadczy to o dosyć bogatej ofercie pracy tej firmy. Są stanowiska łatwe, mało płatne, no ale są także stanowiska na które nie jest w taki prosty sposób się dostać, i trzeba się na prawdę postarać, właśnie tak jak kolega wyżej to napisał. Ale ogólnie dobrze firma zajmuje się pracownikami ze swojej strony.
zdjecie uzytkownika
jaerdhhg - 2015-09-03 10:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś jedzie to turyngi jak ślusarz spawacz szukam opini
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-09-14 02:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie sie interesowalo co In temporaris oferue i rzeczywiscie jest spodo do wybory. ja osobiscie chce sie dostac na stanowisko przedstawiciela handlowego. ale cyz ktos moze powiedziec jakie doswiadczenie oni chca do pracy? mam ponad 2 lata ale piszecie ze na niektore trzeba sie bardziej postarac, wie byloby milo jakby ktos pomogl
zdjecie uzytkownika
ritmo - 2015-10-17 08:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam takie opinie jak tego ziutka to misie noz w kieszei otwiera....dlatego w tej polsce dziadostwo....gosciowi sie spozniaja z wyplata i to nie krtkoa onnie ma co narzekac hahahah w tej polsce zawsze przez takich ludzi bez ambicj bedzie dziadostwo tak jasne robic za pol darmo chodzic tydzien bez wyplaty i wszystko cacy...by zylo sie lepiej hehehe zyciowe ofiary losu!!!!
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-10-17 13:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie firma oferuje mnostwo ofert pracy. ale przynajmiej kazdy cos moze dla siebie znalezc. a firma sama w sobie nei jest zla, porownujac inne agencje pracy tymzasowej. moze nie jest jakos dlugo na rynku bo tylko od 2005 roku, ale widze ze otrzymala konkretne certyfikaty za swoja prace. slyszlalam tez i dobre opinie, jak na lubelska firme. wiec chyba godna polecenia
zdjecie uzytkownika
Szarobury - 2015-10-28 16:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogromnym minusem biura jest to że spóźniają się z wypłatami niejednokrotnie trzeba miesiąc czekać lub dłużej ;/
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-11-10 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
In Temporis to specyficzna agencja, sporo osób narzeka na opóźnienia z wypłatami, ale podejrzewam, że to są losowe sytuacje. Gdyby ktoś szukał pracy za pośrednictwem takiej agensji jak właśnie ta, to In Temporis szuka obecnie kelnerów, konstruktorów maszyn, spawaczy, techników chłodnictwa.. oj sporo tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
cebuulak - 2015-11-12 19:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Natalia ogłoszeń mają sporo to prawda, a np na technika utrzymania ruchu wymagają znajomości języka francuskiego, ale zapewniają pomoc w załatwieniu formalności z wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
fosalia - 2015-11-15 03:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatnich wydarzeniach myślę, że liczba osób chcących pracować za granicą zdecydowanie spadnie w obawie przed życiem
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-11-17 12:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że całkiem dobre warunki pracy sa u nich tak naparwde, bo jest wynagordzenie na czas u nich.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-11-26 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma. Ja pracuję jako spawacz TIG na Bawarii i jest bardzo ok. Pensja dobra. Mieszkanie może być. Naprawdę nie narzekam na InTemporis.
zdjecie uzytkownika
Roth - 2015-11-29 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ma 12 brutto i ile mu wychodzi miesiecznie po oplatach
zdjecie uzytkownika
merck - 2015-12-02 11:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie najgorsza firma pracuje jako elektryk na utrzymaniu ruchu u nich i dobre mają warunki praca w porządku mieszkanie też warunki dobre póki co nie narzekam. Pracowałem już w kilku miejscach i naprawde intempors i nie jest złą opcją
zdjecie uzytkownika
mnić - 2015-12-04 18:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik produkcji to naparwde dobre stanowisko dla kogoś kto lubi pracowac fizycznie no i nie ma do tego przede wszystkim zadnych przeciwskazań z tego co wiem to jest naparwde trudne.
zdjecie uzytkownika
rtge443 - 2016-01-08 23:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli ktos jesr dobry w swoim zawodzie i sie zna na tym dobrze to moze liczyc na prace u nich w fimie, akurat szuakja stolarza, mechanika czy elektryka
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2016-01-13 15:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem spawaczem TIG,maja teraz ofertę pracy do belgi,czy może mi ktoś podrzucić jak u nich naprawdę jest,czy wypłacają w terminie itp.może ktoś zna miejsce pracy tej oferty?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-01-13 19:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rtge443, widziałem te oferty pracy, to wyglądają profesjonalnie. Co jest istotne, że oferują ubezpieczenie, dojazd do pracy oraz zakwaterowanie. Ciekawe tylko ile płatne.
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2016-01-14 12:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mirek a czy Ty znasz tą agencje,pracowałeś u nich,wiesz jak jest naprawdę?bo zastanawiam się nad tą ofertą pracy do Belgi
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-16 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co prawda znam tą agencję jedynie ze słyszenia @Misiu, ale wydaje mi się, że firma sporo by ryzykowała zatrudniając pracowników z Polski w kiepskich warunkach. Chyba warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
zytek1976 - 2016-01-26 09:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycje do Francji na pomocnika budowlanego nie wiem czy warto z ta agęcją?
zdjecie uzytkownika
jago - 2016-01-30 10:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zytek1976 - 2016-01-26 09:09:30]:
jesli chodzi o to czy warto to tak ponieważ zarobisz na pewno dobre pieniadze. Jeśli chodzi o resztę to pomocnika budowlanego już znaleźli ale jest masa innych ofert np. dla monterów
zdjecie uzytkownika
Aktualny pracownik - 2016-02-06 09:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, jak wygląda rozliczenie z podatku w tej firmie ? Jestem zatrudniony w Belgii... Słyszałem że nie odprowadzają zaliczki na podatek i pod koniec roku jest w cholere do zapłaty - ktoś może udzielić informacji ?
zdjecie uzytkownika
gilmour - 2016-02-06 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Aktualny pracownik ja wole z tą agencją pracy nie wyjeżdżać zagranicę bo można dobre oferty znaleźć w Polsce. Np spawacz w Mielcu gdzie płacą 13,50 zł brutto/godzina plus dodatek spawalniczy 150 zł brutto
zdjecie uzytkownika
Aktualny pracownik - 2016-02-06 14:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gilmour - 2016-02-06 12:14:01]:
Dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie ... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-07 10:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gilmour spawacz za 13,50zł brutto człowieku ogarnij się ja jako monter nie poszedł bym do pracy za mniej niż 18zł netto w tej chwili mam 19,50zł, gilmour zacznij się szanować bo jak sam nie zaczniesz to będziesz dalej za grosze robił u mnie spawacze mają powyżej 20zł na ręke więc nie mów że 13,50 brutto to dobra oferta dla spawacza. Właśnie dzięki takim jak Ty są takie niskie stawki
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-02-08 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w swojej działanosci doradza i zarzadza projektami z zakresu zarzadzania zasobami ludzkimi, dlatego teraz widze,że maja chyba jaksa rekrutacje na rózne stanowiska poszukują teraz koordynatora biura
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-02-09 17:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-02-09 17:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
zdjecie uzytkownika
luizo - 2016-02-10 20:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adi kwestie finansowe rzadko wychodzą poza jakąkolwiek firmę, także tego pewnie dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej czy czymś takim, firma całkiem spoko więc korzystaj :) a jakie stanowisko konkretnie ci zaproponowali, bo teraz faktycznie trochę ludzi szukają, np. pakowaczy w dąbrowie
zdjecie uzytkownika
kierownik 73 - 2016-03-05 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2016-01-13 19:41:31]:
Wypłaty ok.30 .płatne w zł.VL-trac francuski oddział http://www.vl-trac.be/fr/
szukają 4 spawaczy warunki pracy dobre nowoczesna firma
zdjecie uzytkownika
kierownik73 - 2016-03-05 16:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luizo - 2016-02-10 20:16:51]:
co chcesz wiedzieć ? pracuję w tej firmie .podaj emila
zdjecie uzytkownika
Francja - 2016-03-06 19:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich może ktoś pracował we Francji na magazynach i wie jak wygląda tam praca chodzi o warunki mieszkaniowe i ogólnie o klimat w pracy prosił bym o informacje
zdjecie uzytkownika
ireneusz - 2016-03-12 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak ktoś niżej napisał, ja też chętnie poznam warunki, jakie firma zapewnia. Wiem, że wysyłają do wielu miejsc i to się pewnie różni, ale zależy mi na tym, by mieć gdzie spać :)
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-14 08:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aktualny pracownik - 2016-02-06 09:10:46]:
Nie płacą podatku Pracowałem u nich NIE ODPROWADZILI ANI CENTA.Do 8590 euro to stawka 25 procent Za rok pracy musiałem zapłacić ponad 5000 euro podatku Pan podpisał to na umowie ze sam będzie odprowadza podatki Proszę przeczytać uważnie Umowę Radze omijać ta pseudo agencje
zdjecie uzytkownika
Matt - 2016-03-14 11:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsultant ds rekrutacji to naprawde fajna praca, ogólnie mało wymagająca co chyba nikogo nie dziwi za mocno, ale za to prestiżowa i dobrze płatna jest
zdjecie uzytkownika
Jeden z pracowników - 2016-03-14 13:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matt - 2016-03-14 11:59:12]:
No to ładne wałki tam kręcą. Ja nie rozumiem o co w tym chodzi - teraz mam się rozliczyć w Polsce, a później raz jeszcze w kraju w którym pracuje, i podobno wtedy będzie sporo do zapłaty... Bodajże w czerwcu... Kołomyja straszna... Czuję że ja również ładnie się w maliny wpakowałem :(
zdjecie uzytkownika
megi - 2016-03-16 13:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Matt nie wiem jak z tą płacą jest na stanowisku Konsultant ds. Rekrutacji bo napisali tylko o jasno określonych warunkach zatrudnienia oraz wynagradzania. Czy wiesz może coś więcej?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-03-17 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam ofertę w Belgii jako hydraulik.Czy ktoś był z nimi w Belgii?Jak kwatery?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-18 15:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest u nich naparwde sporo ofert pracy, ale na penwo godna uwagi jest ta jako Operator wózka widłowego, bo w sumie dają szkolenia jak nie masz doświdczenia.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-21 07:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwatery kilkuosobowe agencja nie opłaca podatku i trzeba samemu płacić w Belgii Tam są wysokie podatki .Dadzą około 13 euro brutto odwraca ZUS Będzie musiał pan odkładać na podatek to zostanie około 7 euro na godzinę Oprócz tego dojazd na koszt własny i ubrania i wyżywienie swoje Nie opłaca się Radze oomijać ta agencje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-21 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz ciekawa oferta pracy jako Montażystka Przewodów, bo mozna na premiac zarobić troche, a wiem, ze oferta pracy nadal jest aktualna z tego co widze.
zdjecie uzytkownika
jhbv - 2016-05-05 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie interesuje praca jako specjalsita do spraw rekrutacji w Warszawie- wymagana jest znajomosc j.niemieckiego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie In Temporis!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert