Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o In Temporis

Pracowałeś w firmie In Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mila - 2015-10-17 13:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie firma oferuje mnostwo ofert pracy. ale przynajmiej kazdy cos moze dla siebie znalezc. a firma sama w sobie nei jest zla, porownujac inne agencje pracy tymzasowej. moze nie jest jakos dlugo na rynku bo tylko od 2005 roku, ale widze ze otrzymala konkretne certyfikaty za swoja prace. slyszlalam tez i dobre opinie, jak na lubelska firme. wiec chyba godna polecenia
zdjecie uzytkownika
Szarobury - 2015-10-28 16:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogromnym minusem biura jest to że spóźniają się z wypłatami niejednokrotnie trzeba miesiąc czekać lub dłużej ;/
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-11-10 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
In Temporis to specyficzna agencja, sporo osób narzeka na opóźnienia z wypłatami, ale podejrzewam, że to są losowe sytuacje. Gdyby ktoś szukał pracy za pośrednictwem takiej agensji jak właśnie ta, to In Temporis szuka obecnie kelnerów, konstruktorów maszyn, spawaczy, techników chłodnictwa.. oj sporo tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
cebuulak - 2015-11-12 19:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Natalia ogłoszeń mają sporo to prawda, a np na technika utrzymania ruchu wymagają znajomości języka francuskiego, ale zapewniają pomoc w załatwieniu formalności z wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
fosalia - 2015-11-15 03:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatnich wydarzeniach myślę, że liczba osób chcących pracować za granicą zdecydowanie spadnie w obawie przed życiem
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-11-17 12:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że całkiem dobre warunki pracy sa u nich tak naparwde, bo jest wynagordzenie na czas u nich.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-11-26 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma. Ja pracuję jako spawacz TIG na Bawarii i jest bardzo ok. Pensja dobra. Mieszkanie może być. Naprawdę nie narzekam na InTemporis.
zdjecie uzytkownika
Roth - 2015-11-29 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ma 12 brutto i ile mu wychodzi miesiecznie po oplatach
zdjecie uzytkownika
merck - 2015-12-02 11:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie najgorsza firma pracuje jako elektryk na utrzymaniu ruchu u nich i dobre mają warunki praca w porządku mieszkanie też warunki dobre póki co nie narzekam. Pracowałem już w kilku miejscach i naprawde intempors i nie jest złą opcją
zdjecie uzytkownika
mnić - 2015-12-04 18:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik produkcji to naparwde dobre stanowisko dla kogoś kto lubi pracowac fizycznie no i nie ma do tego przede wszystkim zadnych przeciwskazań z tego co wiem to jest naparwde trudne.
zdjecie uzytkownika
rtge443 - 2016-01-08 23:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli ktos jesr dobry w swoim zawodzie i sie zna na tym dobrze to moze liczyc na prace u nich w fimie, akurat szuakja stolarza, mechanika czy elektryka
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2016-01-13 15:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem spawaczem TIG,maja teraz ofertę pracy do belgi,czy może mi ktoś podrzucić jak u nich naprawdę jest,czy wypłacają w terminie itp.może ktoś zna miejsce pracy tej oferty?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-01-13 19:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rtge443, widziałem te oferty pracy, to wyglądają profesjonalnie. Co jest istotne, że oferują ubezpieczenie, dojazd do pracy oraz zakwaterowanie. Ciekawe tylko ile płatne.
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2016-01-14 12:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mirek a czy Ty znasz tą agencje,pracowałeś u nich,wiesz jak jest naprawdę?bo zastanawiam się nad tą ofertą pracy do Belgi
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-16 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co prawda znam tą agencję jedynie ze słyszenia @Misiu, ale wydaje mi się, że firma sporo by ryzykowała zatrudniając pracowników z Polski w kiepskich warunkach. Chyba warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
zytek1976 - 2016-01-26 09:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycje do Francji na pomocnika budowlanego nie wiem czy warto z ta agęcją?
zdjecie uzytkownika
jago - 2016-01-30 10:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zytek1976 - 2016-01-26 09:09:30]:
jesli chodzi o to czy warto to tak ponieważ zarobisz na pewno dobre pieniadze. Jeśli chodzi o resztę to pomocnika budowlanego już znaleźli ale jest masa innych ofert np. dla monterów
zdjecie uzytkownika
Aktualny pracownik - 2016-02-06 09:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, jak wygląda rozliczenie z podatku w tej firmie ? Jestem zatrudniony w Belgii... Słyszałem że nie odprowadzają zaliczki na podatek i pod koniec roku jest w cholere do zapłaty - ktoś może udzielić informacji ?
zdjecie uzytkownika
gilmour - 2016-02-06 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Aktualny pracownik ja wole z tą agencją pracy nie wyjeżdżać zagranicę bo można dobre oferty znaleźć w Polsce. Np spawacz w Mielcu gdzie płacą 13,50 zł brutto/godzina plus dodatek spawalniczy 150 zł brutto
zdjecie uzytkownika
Aktualny pracownik - 2016-02-06 14:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gilmour - 2016-02-06 12:14:01]:
Dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie ... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-07 10:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gilmour spawacz za 13,50zł brutto człowieku ogarnij się ja jako monter nie poszedł bym do pracy za mniej niż 18zł netto w tej chwili mam 19,50zł, gilmour zacznij się szanować bo jak sam nie zaczniesz to będziesz dalej za grosze robił u mnie spawacze mają powyżej 20zł na ręke więc nie mów że 13,50 brutto to dobra oferta dla spawacza. Właśnie dzięki takim jak Ty są takie niskie stawki
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-02-08 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w swojej działanosci doradza i zarzadza projektami z zakresu zarzadzania zasobami ludzkimi, dlatego teraz widze,że maja chyba jaksa rekrutacje na rózne stanowiska poszukują teraz koordynatora biura
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-02-09 17:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-02-09 17:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje z tej firymy do francji na spawacza w okregu Pas-deCalais ma ktos informacje na temat tej pracy i sfery finansowej ?
zdjecie uzytkownika
luizo - 2016-02-10 20:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adi kwestie finansowe rzadko wychodzą poza jakąkolwiek firmę, także tego pewnie dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej czy czymś takim, firma całkiem spoko więc korzystaj :) a jakie stanowisko konkretnie ci zaproponowali, bo teraz faktycznie trochę ludzi szukają, np. pakowaczy w dąbrowie
zdjecie uzytkownika
kierownik 73 - 2016-03-05 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2016-01-13 19:41:31]:
Wypłaty ok.30 .płatne w zł.VL-trac francuski oddział http://www.vl-trac.be/fr/
szukają 4 spawaczy warunki pracy dobre nowoczesna firma
zdjecie uzytkownika
kierownik73 - 2016-03-05 16:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luizo - 2016-02-10 20:16:51]:
co chcesz wiedzieć ? pracuję w tej firmie .podaj emila
zdjecie uzytkownika
Francja - 2016-03-06 19:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich może ktoś pracował we Francji na magazynach i wie jak wygląda tam praca chodzi o warunki mieszkaniowe i ogólnie o klimat w pracy prosił bym o informacje
zdjecie uzytkownika
ireneusz - 2016-03-12 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak ktoś niżej napisał, ja też chętnie poznam warunki, jakie firma zapewnia. Wiem, że wysyłają do wielu miejsc i to się pewnie różni, ale zależy mi na tym, by mieć gdzie spać :)
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-14 08:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aktualny pracownik - 2016-02-06 09:10:46]:
Nie płacą podatku Pracowałem u nich NIE ODPROWADZILI ANI CENTA.Do 8590 euro to stawka 25 procent Za rok pracy musiałem zapłacić ponad 5000 euro podatku Pan podpisał to na umowie ze sam będzie odprowadza podatki Proszę przeczytać uważnie Umowę Radze omijać ta pseudo agencje
zdjecie uzytkownika
Matt - 2016-03-14 11:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsultant ds rekrutacji to naprawde fajna praca, ogólnie mało wymagająca co chyba nikogo nie dziwi za mocno, ale za to prestiżowa i dobrze płatna jest
zdjecie uzytkownika
Jeden z pracowników - 2016-03-14 13:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matt - 2016-03-14 11:59:12]:
No to ładne wałki tam kręcą. Ja nie rozumiem o co w tym chodzi - teraz mam się rozliczyć w Polsce, a później raz jeszcze w kraju w którym pracuje, i podobno wtedy będzie sporo do zapłaty... Bodajże w czerwcu... Kołomyja straszna... Czuję że ja również ładnie się w maliny wpakowałem :(
zdjecie uzytkownika
megi - 2016-03-16 13:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Matt nie wiem jak z tą płacą jest na stanowisku Konsultant ds. Rekrutacji bo napisali tylko o jasno określonych warunkach zatrudnienia oraz wynagradzania. Czy wiesz może coś więcej?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-03-17 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam ofertę w Belgii jako hydraulik.Czy ktoś był z nimi w Belgii?Jak kwatery?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-18 15:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest u nich naparwde sporo ofert pracy, ale na penwo godna uwagi jest ta jako Operator wózka widłowego, bo w sumie dają szkolenia jak nie masz doświdczenia.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-21 07:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwatery kilkuosobowe agencja nie opłaca podatku i trzeba samemu płacić w Belgii Tam są wysokie podatki .Dadzą około 13 euro brutto odwraca ZUS Będzie musiał pan odkładać na podatek to zostanie około 7 euro na godzinę Oprócz tego dojazd na koszt własny i ubrania i wyżywienie swoje Nie opłaca się Radze oomijać ta agencje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-21 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz ciekawa oferta pracy jako Montażystka Przewodów, bo mozna na premiac zarobić troche, a wiem, ze oferta pracy nadal jest aktualna z tego co widze.
zdjecie uzytkownika
jhbv - 2016-05-05 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie interesuje praca jako specjalsita do spraw rekrutacji w Warszawie- wymagana jest znajomosc j.niemieckiego
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-19 23:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co mysmicie o pracy : Sortowanie listów oraz paczek w Niemczech dają 8,60 euro/h brutto, pracował może ktoś tam?
zdjecie uzytkownika
mnić - 2016-06-02 22:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! osoba do wykonywania czynności produkcyjnych jest potrzebna (dokładnie na Gądki) i nie wiem jak teraz będzie wyglądała dokładnie praca u nich, sądzicie, że tempo będzie bardzo duże ogólnie czy nie?
zdjecie uzytkownika
Mirosław - 2016-06-14 18:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie jak możecie wystrzegajcie się tej firmy.Miałem kiedyś własną działalność i pracowałem u Belga wszystko dobrze funkcjonowało ale po jakimś czasie szef chcąc polepszyć nam warunki znalazł firmę intemporis z Lublina ostrzegaliśmy go przed tą firmą i podatkach,pani Marta...z intemporisu twierdziła że nie ma żadnych podatków.... oni tak zamydlili mu oczy że postawił na swoim.Po półtora roku dostałem rozliczenie za 2014rok z belgi za podatek i to za pół roku 2135e.do zapłaty a został jeszcze cały 2015 rok który przepracowałem. Pani Marta stwierdziła że firmę blokują przepisy przed płaceniem podatku w Belgii....totalna kpina a w Polsce też ich blokują przepisy?????? Nastepna sprawa szef płacił im euro za naszą pracę a oni wymieniali walutę na zł. i płacili nam w złotych bo też ich coś blokowało...w innej firmie Jobplus płacił w tej walucie jaką otrzymywał od pracodawcy....jeżeli wasz cel to tylko zarobić na papierosy to idzcie do intemporisu....teraz pracuję w Belgii ale na zdrowych warunkach odprowadzają podatki mam zasiłek na dziecko,chorobowe i wszystkie prawa jakie posiada obywatel Belgii.Panowie przemyślcie sobie decyzję zanim skieruje ona was w drzwi tej zakłamanej i wyzyskującej firmy.Opisałbym wam mój pobyt we franci ale aż wstydzę się o tym pisać że dałem się tak wy...dy...mac za przeproszeniem.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kminek - 2016-06-14 18:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mnić jak się boisz że nie wyrobisz to idź do nich na praktyki do Warszawy i się podszkol, oferują akurat
zdjecie uzytkownika
Mirosław - 2016-06-14 18:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ponownie.Miałem nie pisać o tej Francji ale to dla wiedzy i dobra tych co chcą zatrudnić się przez tą firmę Intemporis.Zadzwoniła do mnie Pani Marta że ma pracę w Belgi na ogrodzenia ale najpierw muszę pojechać do Francji na cieślę szalunkowego a po paru dniach przerzucą nas do Belgii.Ok.stawka 10,40 plus premia co miesiąc plus premia po zakonczeniu budowy plus premia na koniec roku wychodzi tak ok.7500zł.+ soboty i jakieś nadgodiny...myślę sobie super,na przetrwanie niezły grosik...pojechałem z bratem do Francji....okazałosię że żadnych sobót nie pracujemy i nadgodzin też nie robimy a to tam na miejscu ważne bo nie ma za co życ nocleg tydzień w jednej miejscowości ,po tygodniu musieliśmy zbierać się i przeprowadzać do drugiej kwatery.dostaliśmy umowy na których zamiast 10,40 było 10,18 to nie dużo ale na tylu godzinach to pare stówek mniej...paliwo na dojazd do pracy sami tankowaliśmy a dziennie to ponad 70km.zadzwoniłem do Pani Marty która na koniec rozmowy stwierdziła radzcie sobie panowie...super inaczej wygląda rozmowa zanim się zatrudnisz a inaczej jak już złapią dojną krowe...no i na koniec moja wypłata po zakonczeniu pracy to zn.dwóch tygodniach bo już dłużej nie zdzierżliśmy tego fałszerstwa otrzymaliśmy wynagrodzenie 3000zł i to po półtora miesiącach...Jak dzwoniliśmy o wypłatę to nikt nic nie wiedział wiedziała tylko pani kierownik tylko problem w tym że nikt nie wiedział gdzie ona jest...porwali kobite kosmici...Uważajcie na panią Martę fajna laska ale jak mówi dzień dobry to już oszukuje...ludzie z daleka od tego fajansu pracujemy teraz w Belgi mamy płacone za kilometry mamy dowody belgijskie firma daje samochód na dojazd jak ktoś nie ma lub skutery...zupełnie inny świat.Nawet za przyjazd tu do pracy płacą 125e na osobę to firma która dba o pracownika a nie żeruje na nim.
zdjecie uzytkownika
kogut - 2016-06-14 20:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kminek to ciekawa opcja z tymi praktykami, widziałem są, ale czy płatne?
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-06-17 11:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może coś powiedzieć na ofertę pracy; Korsyka-kierowca BiC ???
Jeżeli to mżliwe to proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
kirek - 2016-06-17 11:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile średnio zarabia Hydraulik - spawacz w pracy we Francji (Bezons)?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-06-17 23:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem ofertę wyjechać przez tą agencję do Francji. Jeśli ktoś już pracował przez tą agencję to mógłby napisać jak się z nimi współpracuje? Ponoć darmowe zakwaterowanie zapewnia ich klient na miejscu. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
magiel - 2016-06-18 08:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kiterk chyba dużo skoro musi mieć 5 lat doświadczenia
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-31
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
In Temporis Polska od 2005 roku figuruje w rejestrze agencji zatrudnienia pod nr rejestracyjnym 1954. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: MONTERA INSTALACJI TELEKOMUNIKACYJNYCH Oferujemy: - umowę o pracę, - szkolenie wprowadzające w zakres obowiązków, - możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy, - stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - dodatkowe benefity (Luxmed, Multisport,
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2016-06-22 20:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem z intemporisu we francji 2 miesiace. Wszystko tak jak opisal Mirosław. Za maj nie dostałem wynagrodzenia - prawdopodobnie dostane w lipcu!!!! - skandal. Obiecuja diety, mi np. obiecali 19,80 euro netto. Na miejscu sie okazalo ze mam 9,40, jak w ogole zaplaca. Obiecali jakis zwrot za paliwo, o tym mozecie zapomniec. Dostalem w tym tygodniu pismo ze mam zaplacic za noclegi 430euro za miesiac!!!! Przy zarobkach ok. 1300 euro na miesiac :). Z budowy na ktorej bylem (Strasbourg) w ciagu miesiacu zjechalo 10 osob. Ciagle tam szukaja ciesli (dla firmy CBM) bo nikt nie chce dla nich pracowac, to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A dla zainteresowanych wiecej informacji moge udzielic tel. 507-576-754. In temporis to jakas jedna wielka tragedia.
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-06-22 22:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BYŁY PRACOWNIK wiem, że możesz mieć pretensje ale pewnie miałeś wszystkie warunki na umowie wypisane więc trzeba było je najpierw przeczytać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie In Temporis!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert