Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IN Temporis

Pracowałeś w firmie IN Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zł - 2014-03-10 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazajcue co podpisujecie.kaza placic za mieszkania nie dosc ze zarobi sie 1400 e to z tego 350 e trzeba im oddac.nie wierzyc w premie 10 procent nigdy jej nie zobaczycie tak samo jak doliczane 10 procent urlopowego.zenada poprostu
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-03-27 21:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazajcie co podpisujecie... Racja!!!!!!! (usunięte przez administratora)... Towar niezabezpieczony, liderzy podsuwaja kartki do podpisu i czlowiek sie dowiaduje o tym co zrobil przy wyplacie. Firma, w ktorej swiadczy sie prace umywa rece, agencja zdziera kase. Ja im nie daruje!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aniulka - 2014-04-28 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która z par jedzie na produkcje do piekarni
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :)))))))))
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :))))
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-06-05 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo tu wpisów "spadochroniarzy" z biura.
Dajcie sobie spokój z tą firmą.Po co się denerwować, pisać , nerwy psuć sobie i komuś. Tacy idą na całość aby zgarnąć kasę , dorobić się czyimś kosztem i zwinąć interes
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-05 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy tam w biurze jest taki magnetofonik( oprócz tego forum) w szfie aby pracownicy biura mogli wychwalać szefa i firmę... łubu dubu, łubu dubu , niech nam żyje prezes naszego klubu ! Żałosne to
Druga sprawa, jeśli chcą na metry robotę , to normalka. Załóż firmę i płać pracownikom tylko za to że łaskawie są w firmie, hehehe.
Perspektywy: jeszcze z rok pociągną, potem będą skargi, mieszanie, inspekcja pracy, brak kasy na wypłaty, upadłość ,może telewizja, pracownicy pod biurem zmiana nazwy firmy i... od nowa jazda
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-06-24 12:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolny kraj - szukac gdzie indziej jak nie pasuje:_) zenada
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-06-24 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeśli firma zatrudnia, to przecież nie po to, żeby ostatecznie zwinąć interes, to byłoby niepoważne, a tak firma daje szanse zatrudnienia - pamiętajmy jakie mamy bezrobocie, więc jak pracowaliście albo pracujecie to proszę o opinie, bo to zawsze informacje z pierwszej ręki. Tylko podajcie konkrety a nie, że źle/dobrze
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-07-13 10:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Maciek-osbiscie pracowalem w LM EUROPE ,wyslali nas na kontrakty i sie zawineli-oszukali jakies 100 osob,mi za 2 miesiace ale i rekordzista byl 5 miesiecy.Wrocilismy na swoj koszt ,przez Ambasade.Wiec nie mow jaki interes miala by firma w oszukaniu ludzi.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-14 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie otrzymalem do dnia dzisiejszego wynagrodzenia a powinno byc do 10 Nie polecam tej agencji
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-07-29 20:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyplaty po terminie w tej firmie to standard! 10 robia przelew, a potem slyszy sie, ze "bank nie zaksiegowal".
zdjecie uzytkownika
olaf365 - 2014-07-30 11:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, szukam pracy i zależy mi na Francji albo okolicach, znalazłem u nich fajną ofertę na montera rusztowań przemysłowych. Wymagania są całkiem w porządku jak na takie stanowisko i na pracę za granicą, w niektórych musisz mieć umiejętności niemal na poziomie kierownictwa albo jakiegoś managera, a tutaj dali przyzwoite, chcą, żeby taka osoba miała doświadczenie w tego typu pracy, była dyspozycyjna i mogła rozpocząć pracę w terminie 11.08.2014, żeby nie miała żadnych przeciwwskazań do pracy na wysokości, żeby miała doświadczenie na w/w stanowisku na kontraktach zagranicznych no i miała komunikatywna znajomość języka francuskiego (przynajmniej jedna osoba w ekipie), to chyba wszystkie takie najważniejsze wymagania, a firma z tego co czytam działa już kilka lat na rynku nie było z nią żadnych poważniejszych kłopotów i wypłaty w terminie są, a to jednak jest najważniejsze dla pracownika moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-08-29 15:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja bez jakichkolwiek dobrych stron.Nastawiona wyłącznie na szybki zarobek na krzywdzie ludzi.Panie w biurze niekompetentne,nic nie wiedzą na temat pracy i warunków panujacych w pracy.Zupełnie totalna ignorancja wręcz.Umowy na miesiąc niby przedłużane.To przestępstwo jeśli ktos nie wie.Reasumując. Nie polecam chyba,że komuś kto chce zobaczyć jak wygląda klasyczne naciąganie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-29 20:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z "dociekliwym" Najlepiej nic nie mówić i pracować za marne grosze i oczywiście zakaz mówienia nowo zatrudnionym o negatywnych aspektach pracy i całego kontraktu ( choć słowo kontrakt to raczej nie jest znane tej niby agencji) Nie polecam i przestrzegam.A Panie z biura naprawdę błądzą jak we mgle,Nic nie wiedzą a niby koordynuja wszystko.Totalna bzdura
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-29 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z "dociekliwym" Najlepiej nic nie mówić i pracować za marne grosze i oczywiście zakaz mówienia nowo zatrudnionym o negatywnych aspektach pracy i całego kontraktu ( choć słowo kontrakt to raczej nie jest znane tej niby agencji) Nie polecam i przestrzegam.A Panie z biura naprawdę błądzą jak we mgle,Nic nie wiedzą a niby koordynuja wszystko.Totalna bzdura
zdjecie uzytkownika
ludwik - 2014-09-01 17:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to warunki faktycznie nie są zbyt ciekawe, tylko mi jest w sumie po drodze do Będzina, mieszkam tuż obok a nie ma u mnie za bardzo innej roboty i sądziłem, że tutaj uda mi się jakoś załapać, torche grosza dorobić i będzie dobrze, do pierwszego starczy, mam doświadczenie i wszystko, ale jak takie warunki i jeszcze ten kontakt to się troche przestraszyłem
zdjecie uzytkownika
Edek - 2014-09-06 09:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak najdalej od tej Agencji.To oszuści i naciągacze.Nie dajcie sie nabrać na obietnice jak to jest pięknie i kolorowo.Warunki pracy złe.Trzeba nawet własne narzedzia mieć.Masakra w tych czasach.Mieszkaniowe także fatalne nie wspomne o wynagrodzeniu.Nie dość,że maluuutkie to jeszcze nie w terminie jeśli wogóle dostaniesz. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
Józek - 2014-09-08 21:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek - 2014-09-06 09:57:13]:
Cha cha - swoje narzędzia! Ale nie tylko: również swoją odzież roboczą, jeśli jedziesz zagranicę, a jeśli masz pracę w Polsce - używaną odzież, niewypraną, brudną i cuchnącą. Cuchnące buty też... Co na to PIP?????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ekhmmm - 2014-09-14 00:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józek - 2014-09-08 21:00:59]:
PIP na to NIC...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-09-16 13:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz pojawiła się nowa oferta w Czeladzi, robota jest do komplementacji towaru i trzeba pracować z wózkiem widłowym i mieć trochę doświadczenia w tym plus aktualną książeczkę do sanepidu, a tak to z obowiązków jest kompletacja towaru, jakieś prace magazynowe plus praca ze skanerem, więc nie m tego jakoś bardzo dużo, a kasa z tego wydaje sie być w porządku.
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-10-09 20:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Prosze o jakies informacje jak jest naprawde w w/w firmie,moze ktos byl na pasztetach ,jak z mieszkaniem,wyplatami,dojazdem itd- z gory dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-23 17:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na razie to przyjmują tylko na magazyniera i na komitecje towaru czy coś takiego, bo te dwa ogłoszenia się cały czas przewijają tylko. Zastanawia mnie to jakie stawki oferują, bo przecież mają całkiem duży zakład i firma też jest już troszkę znana w branży, więc na więcej moga sobie pozwolić moim zdaniem.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Będzin
(śląskie)
Agencja Pośrednictwa Pracy In Temporis Polska od 2005 roku figuruje w rejestrze agencji zatrudnienia pod numerem rejestracyjnym 1954. Od tego czasu prowadzimy działalność na terenie Polski i Unii Europejskiej w zakresie pośrednictwa pracy i agencji pracy tymczasowej. Dla naszego Klienta, lidera branży logistycznej ,poszukujemy Kandydatów zainteresowanych pracą w Będzinie na stanowisku Magazyniera z uprawnieniami do obsługi wózk&oac
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2014-11-10 10:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie odpowiada to przeciez wolny kraj, droga wolna i nikt w za kare nie trzyma w tej agencji.Lepsze sterczenie pod monopolowym z piwkiem i wstawac rano nie musisz
zdjecie uzytkownika
nana - 2014-11-16 20:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje zdanie komu sie chce robic to robi a komu nie to narzeka.to prawda wyplaty nie sa na czas ale zawsze sa,niema co narzekac bo zle niema a robic wszedzie trzeba nic niema za darmo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IN Temporis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy IN Temporis?
Zadaj pytanie
x