Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o In Temporis

Pracowałeś w firmie In Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-29 20:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z "dociekliwym" Najlepiej nic nie mówić i pracować za marne grosze i oczywiście zakaz mówienia nowo zatrudnionym o negatywnych aspektach pracy i całego kontraktu ( choć słowo kontrakt to raczej nie jest znane tej niby agencji) Nie polecam i przestrzegam.A Panie z biura naprawdę błądzą jak we mgle,Nic nie wiedzą a niby koordynuja wszystko.Totalna bzdura
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-29 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z "dociekliwym" Najlepiej nic nie mówić i pracować za marne grosze i oczywiście zakaz mówienia nowo zatrudnionym o negatywnych aspektach pracy i całego kontraktu ( choć słowo kontrakt to raczej nie jest znane tej niby agencji) Nie polecam i przestrzegam.A Panie z biura naprawdę błądzą jak we mgle,Nic nie wiedzą a niby koordynuja wszystko.Totalna bzdura
zdjecie uzytkownika
ludwik - 2014-09-01 17:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to warunki faktycznie nie są zbyt ciekawe, tylko mi jest w sumie po drodze do Będzina, mieszkam tuż obok a nie ma u mnie za bardzo innej roboty i sądziłem, że tutaj uda mi się jakoś załapać, torche grosza dorobić i będzie dobrze, do pierwszego starczy, mam doświadczenie i wszystko, ale jak takie warunki i jeszcze ten kontakt to się troche przestraszyłem
zdjecie uzytkownika
Edek - 2014-09-06 09:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jak najdalej od tej Agencji.To oszuści i naciągacze.Nie dajcie sie nabrać na obietnice jak to jest pięknie i kolorowo.Warunki pracy złe.Trzeba nawet własne narzedzia mieć.Masakra w tych czasach.Mieszkaniowe także fatalne nie wspomne o wynagrodzeniu.Nie dość,że maluuutkie to jeszcze nie w terminie jeśli wogóle dostaniesz. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
Józek - 2014-09-08 21:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edek - 2014-09-06 09:57:13]:
Cha cha - swoje narzędzia! Ale nie tylko: również swoją odzież roboczą, jeśli jedziesz zagranicę, a jeśli masz pracę w Polsce - używaną odzież, niewypraną, brudną i cuchnącą. Cuchnące buty też... Co na to PIP?????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ekhmmm - 2014-09-14 00:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józek - 2014-09-08 21:00:59]:
PIP na to NIC...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-09-16 13:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz pojawiła się nowa oferta w Czeladzi, robota jest do komplementacji towaru i trzeba pracować z wózkiem widłowym i mieć trochę doświadczenia w tym plus aktualną książeczkę do sanepidu, a tak to z obowiązków jest kompletacja towaru, jakieś prace magazynowe plus praca ze skanerem, więc nie m tego jakoś bardzo dużo, a kasa z tego wydaje sie być w porządku.
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-10-09 20:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Prosze o jakies informacje jak jest naprawde w w/w firmie,moze ktos byl na pasztetach ,jak z mieszkaniem,wyplatami,dojazdem itd- z gory dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-23 17:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na razie to przyjmują tylko na magazyniera i na komitecje towaru czy coś takiego, bo te dwa ogłoszenia się cały czas przewijają tylko. Zastanawia mnie to jakie stawki oferują, bo przecież mają całkiem duży zakład i firma też jest już troszkę znana w branży, więc na więcej moga sobie pozwolić moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2014-11-10 10:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie odpowiada to przeciez wolny kraj, droga wolna i nikt w za kare nie trzyma w tej agencji.Lepsze sterczenie pod monopolowym z piwkiem i wstawac rano nie musisz
zdjecie uzytkownika
nana - 2014-11-16 20:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje zdanie komu sie chce robic to robi a komu nie to narzeka.to prawda wyplaty nie sa na czas ale zawsze sa,niema co narzekac bo zle niema a robic wszedzie trzeba nic niema za darmo
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-10-09 20:53:10]:
z tymi pasztettami aby wyejchac trzeba mieć znajomościw biurze u pani moniki szczepanek i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-01-20 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje 3 rok i nienazekam wyplaty sie spozniaja ale sa zawsze a pracujac po 8godz soboty i niedziele wolne i zarobic 7000 a 8tys to jest zajebiscie
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-02-02 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o ile te wypłaty się spóżniają
zdjecie uzytkownika
kierownik 73 - 2015-02-26 08:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują na stanowisko Mechanik maszyn budowlanych.Po przeczytaniu opini o firmie mam mieszane uczucia .Pracuje może ktoś w Belgi jako mechanik ?
zdjecie uzytkownika
aleksis - 2015-03-02 19:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na serio można zostać murarzem na korsyce? ja byłabym zainteresowana. pracowąłam już na kilku budowach fizycznie w polsce. czymk różni się taka budowa polska od tej zagranicznej na korsyce, są rzeczywiście może jakieś znaczce róznice na plus albo minus? ogólnie to zatrudniają również kobiety na takie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-10 13:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam, zapewnione buty robocze, a panie w biurze bardzo pomocne. co prawda zdażyło się że wynagrodzenie nei było na czas, ale zawsze bylo, a nie tak jak w innych agencjach
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-03-16 23:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-03-10 13:57:23]:
no dobrze , ale z tego co ja wiem to nie agencja pracy ( a taką właśnie w Lublinie jest In Temporis) , a pracodawca ktory ich wynajmuje odpowiada za to czy dany pracownik rzeczywiście dostanie swoje wynagrodzenie. Przynajmniej ja pracowałem na takich zasadach. Czy w tej chwili w tej firmie wygląda to inaczej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-03-17 08:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając to wszystko nasuwa mi się tylko jedno: Polakowi nie dogodzi, ani firmie ani pracownikowi.Proponuję przenieśc się na Ukrainę. Tam jest cymes. Jest jeszcze jedno wyjście, jak tak wszyscy narzekają na firmy to najlepiej założyć samemu działalność i nie narzekać.Spróbować zapłacić ZUS, US i inne badziewia a przede wszystkim wyrobić na to i jeszcze zarobić! no i zakupić tonę relanium albo trotyl na wizyty urzędasów
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-31 04:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Uznam - 2015-03-31 04:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbrew pozorom utrzymać swoją działalność też nie jest tak prosto. Bywa to absurdalnie trudne, nie mówiąc już o braku wsparcia ze strony kraju. Dlateo pracowanie pod kimś - w tym przypadku pod in temporis jest w pewnym stopniu ograniczające, ale z drugiej strony nie zastanawiasz się nad wieloma innymi rzezczami, które nie powinny byc w danym momencie na Twojej głowie.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-17 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, in temporis ma bardzo sporo ofert pracy, czy to biuro w Poznaniu, Warszawie, czy Lublinie. Mnie zainteresowała oferta na stanowisko Montera, nie wiecie ile orientacyjnie proponują?
zdjecie uzytkownika
tony - 2015-05-04 21:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-04-17 19:25:04]:
zgadza się , jeśli chodzi o oferty pracy to rzeczywiście jest z czego wybierać, ale w końcu zajmują się tym , aby ludziom jak najwięcej takich ofert pracy podrzucić. Warto zauważyć jednak , że oferty pracy w In Temporis to przede wszystkim dość proste roboty nie wymagające wiele od przyszłego pracownika
zdjecie uzytkownika
sssssss - 2015-05-12 21:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może z jaką firmą ze Swadzimia pod Poznaniem współpracuje ta Agencja? tzn. w jakiej firmie odbywa się praca???
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-11 15:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-11 15:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tony no niekoniecznie to sa proste roboty nie wymagające wykształcenia, bo co powiesz o ofercie do Francji jako Inżynier budownictwa ze znajomością języka francuskiego? Moim zdaniem na tej pracy trzeba się znać i to dosyć dobrze. Praca na produkcji może nie być trudna, ale inżynier czy kierownik to już tak.
zdjecie uzytkownika
foal - 2015-08-14 23:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świadczy to o dosyć bogatej ofercie pracy tej firmy. Są stanowiska łatwe, mało płatne, no ale są także stanowiska na które nie jest w taki prosty sposób się dostać, i trzeba się na prawdę postarać, właśnie tak jak kolega wyżej to napisał. Ale ogólnie dobrze firma zajmuje się pracownikami ze swojej strony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy In Temporis?
Zadaj pytanie
alert