Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IN Temporis

Pracowałeś w firmie IN Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2013-07-06 15:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I pan mecenas następny się ustawia w kolejce do dojenia pracownika. Ja przeszedłem już trzy sprawy sądowe z firmami i żadnego mecenasa (czytaj naciągacza) nie potrzebowałem. Chłopaki, powiem wam po chłopsku z doświadczenia. Jak masz zawartą umowę na papierze i masz dowody, czyli nie wypłacone świadczenia, to żaden mecenas wam nie wyskubie większych pieniędzy niż te co były podpisane. Ja obecnie pracuję dla tej firmy, ale na razie jest to co mi obiecywali. Ja się na to zgodziłem więc nie pyszczę, że mało.
zdjecie uzytkownika
tones - 2013-07-08 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale in temporis nie odprowadza składek na ubespieczenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 17:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jaką umowę daje IN Temporis skoro nie odprowadza składek? czy po prostu taki przekręt? i człowiek dowiaduje się po x czasie ;/
zdjecie uzytkownika
Harnas - 2013-07-31 08:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z Trzcianki mam pytanie jezdzi ktoś do pracy do tuczna do czekolady jesli tak zamierzam tam podjąć prace [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 19:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też proponowali pracę we Francji mało się nie zesrali jak dzwonili żeby już jechać następnego dnia, ale nauczony doświadczeniem dopytywałem o każdy szczegół, z czego większość zażyczyłem sobie na umowie, to od razu zaczęło się jąkanie, oczywiście umowa na tydzień taką mi zaproponowano więc kazałem się Pani łaskawie w [usunięte przez moderatora] pocałować i napisałem przy okazji innej agencji napiszę i przy tej do Pań pracujących prze rekrutowaniu pracowników czy Panie mogą spokojnie patrzeć w lustro rano, spać spokojnie wiedząc że wysyłacie własnych rodaków w taki syf to aż krew się gotuje, nie jesteście więcej warte od tego bagna w które pakujecie ludzi którzy chcą na chleb zarobić,
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 20:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Ludzi którzy te bzdury o pijakach wypisują ludzie co z wami jest z jakiej żeście się choinki urwali bo ich oszukali to od razu pijak bo mieli odwagę się poskarżyć to nierób i sterczy pod monopolowym ja widzę że wy jakiś problem ze sobą chyba macie, to co mieli za free tyrać i nie skarżyć się bo na pijaka zaraz wyjdą przecież to paranoja co wy piszecie no zastanówcie się dorośli ludzie...., albo komentarze wypłaty opóźnione ale jest k... git bo w ogóle są, może nie całe no ale na papierosy jest przecież to jaja są to właśnie przez takich jak Wy Polaków wszędzie będą w jajo robić, byle tylko robota była a że kasy nie ma, e tam po co mi kasa no puknijcie się w głowę najlepiej dużym młotkiem bo mały już nie pomoże
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-09-03 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku, z tego co piszesz to koniec końców nie pojechałeś, a wydajesz opinię że firma w jakiś syf wysyła rodaków...? nie rozumiem. Pracowałem przez kilka miesięcy na południu Francji i jestem zadowolony, a jak czytam te różne komentarze to zastanawiam się czy tym ludziom nie pomyliło się między wyjazdem na kontrakt zagraniczny do pracy a wyjazdem na wakacje na koszt firmy. Pracowałem też przez inne agencje i chyba wszystkie działają podobnie, a jak komuś nie odpowiada pracować przez pośredników to niech jedzie za granicę i szuka sam na własną rękę i nie ma pretensji do nikogo...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 16:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz nie dodałem jednego popytałem znajomych czy znają ową agencję przez lata pracy w zawodzie i na kontraktach człowiek jednak trochę znajomości pozyskał i wiedzę o tej agencji pozyskałem od jej byłych pracowników których znam są w 100% wiarygodni a przede wszystkim są dobrymi fachowcami i powiedzieli jedno chcesz pchać się w bagno jedź z tą agencją
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 23:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-07 16:59:08

widzisz nie dodałem jednego popytałem znajomych czy znają ową agencję przez lata pracy w zawodzie i na kontraktach człowiek jednak trochę znajomości pozyskał i wiedzę o tej agencji pozyskałem od jej byłych pracowników których znam są w 100% wiarygodni a przede wszystkim są dobrymi fachowcami i powiedzieli jedno chcesz pchać się w bagno jedź z tą agencją
no własnie byłych pracowników, a ja podpytałem tych co pracują i mówią zupełnie co innego.... chyba jakby było źle to by nie pracowali???? sa inne firmy a jak kolega jest na wyjeździe kolejny raz to chyba ok..?
zdjecie uzytkownika
paszteciki - 2013-10-05 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witamy wszystkich rodaków obsmarowujących firmę. Wstyd czytać pseudo opinie które tu wypisujecie. Jeżdzimy na pasztety od kilku lat i jest zupełnie inaczej niz tu czytamy. Zacznijmy od samego początku: panie w biurze są kompetentne i świetnie wykonują swoje obowiązki a niekiedy jeszcze więcej niz powinny... Pan Prezes o ile nam wiadomo Polakiem nie jest a mimo wszystko pomaga nam w znalezieniu pracy za granicą abyśmy mogli godnie żyć w naszym kraju. Nikt Was nie zmusza do wyjazdów a wręcz praeciwnie... Jesteście dorośli więc sami podejmujecie decyzje. Trzeba wiedzieć do jakiej pracy człowiek się nadaje, nie każdy może być FACHOWCEM w KAŻDEJ DZIEDZINIE!!!!!
zdjecie uzytkownika
izabella - 2013-10-30 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co... ja wszystko rozumiem, spóźnienia z płatnościami wcale nie są jakieś super przedłużające się. 2-3 dni raz na rok. Już bez przesady... Pracowałam przy produkcji dżemów i uważam, że koordynator biura dbał o Klienta (firmę) ale i o każdego pracownika indywidualnie !!! Szukacie kokosów na wierzbie? Bez przesady, jak ktoś chce pracować i robi to sumiennie to nikt nie będzie robił problemów. Dżemy się skończyły, ale In Temporis zaproponowali mi pracę przy kolejnych pracach tymczasowych w okresie jesienno-zimowym, jak tylko coś spotka się z moimi preferencjami.
zdjecie uzytkownika
plewix - 2013-11-11 09:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cieciu - 2013-05-20 09:09:16]:
zgadzam się z tobą prawde piszesz
zdjecie uzytkownika
plewix - 2013-11-11 09:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygrał ktoś sprawę z tą firmą [usunięte przez moderatora] i idę do sondu pracy jutro firma najgorsza wiem coś o tym właśnie wróciłem ,firma [usunięte przez moderatora] nie mówi prawdy
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-02-21 15:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prezes firmy In Temporis Polska - 2012-12-06 15:40:15]:
Kiedy dostanę od agencji In temporis PIT za 2013?
Proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
zł - 2014-03-10 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazajcue co podpisujecie.kaza placic za mieszkania nie dosc ze zarobi sie 1400 e to z tego 350 e trzeba im oddac.nie wierzyc w premie 10 procent nigdy jej nie zobaczycie tak samo jak doliczane 10 procent urlopowego.zenada poprostu
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-03-27 21:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazajcie co podpisujecie... Racja!!!!!!! (usunięte przez administratora)... Towar niezabezpieczony, liderzy podsuwaja kartki do podpisu i czlowiek sie dowiaduje o tym co zrobil przy wyplacie. Firma, w ktorej swiadczy sie prace umywa rece, agencja zdziera kase. Ja im nie daruje!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aniulka - 2014-04-28 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która z par jedzie na produkcje do piekarni
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :)))))))))
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :))))
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-06-05 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo tu wpisów "spadochroniarzy" z biura.
Dajcie sobie spokój z tą firmą.Po co się denerwować, pisać , nerwy psuć sobie i komuś. Tacy idą na całość aby zgarnąć kasę , dorobić się czyimś kosztem i zwinąć interes
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: startpraca.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Agencja Pośrednictwa Pracy In Temporis Polska od 2005 roku figuruje w rejestrze agencji zatrudnienia pod numerem rejestracyjnym 1954. Od tego czasu prowadzimy działalność na terenie Polski i Unii Europejskiej w zakresie pośrednictwa pracy i agencji pracy tymczasowej.   Dla naszego Klienta- firmy budowlanej -pilnie poszukujemy do pracy w Poznaniu MURARZY NA AMERBLOCKObowiązki:  murowanie z wykorzystaniem amerblock (19x20x40) Wymagania:
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-05 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy tam w biurze jest taki magnetofonik( oprócz tego forum) w szfie aby pracownicy biura mogli wychwalać szefa i firmę... łubu dubu, łubu dubu , niech nam żyje prezes naszego klubu ! Żałosne to
Druga sprawa, jeśli chcą na metry robotę , to normalka. Załóż firmę i płać pracownikom tylko za to że łaskawie są w firmie, hehehe.
Perspektywy: jeszcze z rok pociągną, potem będą skargi, mieszanie, inspekcja pracy, brak kasy na wypłaty, upadłość ,może telewizja, pracownicy pod biurem zmiana nazwy firmy i... od nowa jazda
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-06-24 12:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolny kraj - szukac gdzie indziej jak nie pasuje:_) zenada
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-06-24 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeśli firma zatrudnia, to przecież nie po to, żeby ostatecznie zwinąć interes, to byłoby niepoważne, a tak firma daje szanse zatrudnienia - pamiętajmy jakie mamy bezrobocie, więc jak pracowaliście albo pracujecie to proszę o opinie, bo to zawsze informacje z pierwszej ręki. Tylko podajcie konkrety a nie, że źle/dobrze
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-07-13 10:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Maciek-osbiscie pracowalem w LM EUROPE ,wyslali nas na kontrakty i sie zawineli-oszukali jakies 100 osob,mi za 2 miesiace ale i rekordzista byl 5 miesiecy.Wrocilismy na swoj koszt ,przez Ambasade.Wiec nie mow jaki interes miala by firma w oszukaniu ludzi.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-14 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie otrzymalem do dnia dzisiejszego wynagrodzenia a powinno byc do 10 Nie polecam tej agencji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IN Temporis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x