brak logo

In Temporis

Lublin

Opinie o In Temporis

jacus 2016-10-27 23:16
Tam jest tragedia
8
stefanzz 2016-12-05 13:04
Witam!
Wie może ktoś coś o stanowisku operatora wózków widłowych we Francji? Jak to wygląda z tą agencją? mam propozycje pracy od stycznia i nie wiem co zrobić.
pozdrawiam
Kontraktowiec 2016-12-14 13:55
Stawki nie za bogate ,umowa Polska ,podejrzane sprawy z podatkiem +plus perfekt angielski _Na ten projekt w Belgii _Nie dziękuje postoje .
6
Gość 2016-12-21 00:22
Omijajcie tą firmę z daleka szkoda nerw oszuści na każdym kroku tylko patrzą jak oszukać przeliczenia wypłaty to jakiś kabaret kursy sami wymyślają wypłaty też robią kiedy im się podoba zdanie które zdecydowanie za często słychać od pań z biura to ,,JA SIĘ TYM NIE ZAJMUJE"
8
Lucek 2016-12-21 00:30
omijaj tą firme
5
Były pracownik 2016-12-28 17:46
omijać to bagno jak najdalej oszuści wypłaty nigdy nie na czas bezczelne odzywki szczerze odradzam pracę z tą agencją
7
Oszukany 2016-12-29 21:32
To prawda że jakaś tragedia ta agencja, wypłaty zawsze spóźnione, po kursach strasznie zaniżonych a o umowach o pracę to już nie wspomnę. Wyzysk , wyzysk , wyzysk na każdym kroku. Telefonów to już nie odbierają bo po co! wysłuchiwać zwykłych roboli . Dno dno dno
6
Oszukany40 2017-01-06 13:43
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami,negatywnymi oczywiscie.Omijac z dala ta "agencje", nie zasluguja na miano agencji!!!Pewne miejsce wyzyskujace i oszukujace ludzi.Zero kompetentnych osob!Unikaja rozmow i maja gdzies ludzi w potrzebie.Wystawiaja smieszne skierowania do pracy a w ogole nie sa spelniane warunki.Na koniec tlumacza,ze to nie ich sprawa.Ludzie sa skazani sami na siebie zkazdym problemem za granica.
5
Felix 2017-01-09 16:28
Agencja tragedia okłamują na każdym kroku obiecują darmowe kwatery a po dwóch tygodniach zadają dopłaty albo grożą zwolnieniem i tak ze wszystkim szantażem próbują wszystko wymusić tak że omijajcie tą agencję
4
zainteresowany 2017-01-10 15:52
A jakie to śmieszne skierowania?
never 2017-01-11 12:30
Darmowe zakwaterowanie wg In Temporis: łóżko w pięcioosobowym pokoju i miniaturowa łazienka na pięć osób. Dodam, że pokój znajduje się w PIWNICY bez ogrzewania. Ludzie śpią w ubraniach, bo tak jest zimno. Niektórzy uchodzcy mieszkają w lepszych warunkach.
6
Wilen 2017-01-16 14:03
Mam wyjechać do pracy w Alpy. Czy ktoś wie jak tam jest ? Jak wygląda sprawa z językiem (trochę słabo mówię po niemiecku) ? Czy końcowe zarobi po odliczeniach są dobre? Na jak długo jest wyjazd, czy są zmiany?
joker 2017-01-23 16:58
Właśnie dostałem ofertę w Alpy ale patrząc na wasze opinie muszę się bardzo zastanowić bo po pracy u Polaka w Norwegii gdzie dolozylem do interesu mam nad czym myslec
1
Emigrant 2017-01-23 18:24
Bardzo fajna agencja , byłem już na wyjazdach i nie narzekam. Jak ktoś chce pracować to zawsze się dogada i zarobi i jest zadowolony w przeciwieństwie do cwaniaków i leniuchów. Tacy będą nieszczęśliwi i pokrzywdzeni
4
Były pracownik 2017-01-30 16:30
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
1
Były pracownik 2017-01-30 16:30
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
2
Wileda 2017-01-30 23:19
To jest super agencja i nie zgadzam się że tu się źle zarabia.
3
darko 2017-02-13 18:46
jednym słowem oszusty i złodzieje.
3
dario 2017-02-13 19:17
Bo te krowy w biurze nic nie umieją
2
Pracownik 2017-02-19 17:31
uwaga na tą firmę a tym bardziej na firmę R.I.S to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta zlodziejska firma współpracuje z tą firmą ludzi uważajcie jeszcze raz napisze firma R.I.S
4
Witek 2017-02-25 13:11
Pracowałem już w kilku agencjach i każda była oczerniana przez"ciężko pracujących ludzi" dlatego w tej będę pracował mimo tych wpisów.
4
Aneta 2017-03-01 09:38
Pod koniec lutego ruszyła rekrutacja na stanowisko Kasjer w placówce bankowej. Jest to oferta pracy w Lublinie. Ktoś z Was wysłał już swoją aplikację?
Jacek 2017-03-03 10:06
Były prezydent Francji Charles de Gaulle powiedział kiedyś: " Są dwa narody w Europie, którymi najtrudniej kierować: Francuzi i Polacy". Nie dogodzi. Na "eksporcie" dwóch Polaków i od razu trzy partie i związki zawodowe. A spróbuj sam założyć firmę. Dlaczego wszyscy garną się pod płaszczyk umowy o pracę. Załóż działalność. Jest wolność gospodarcza. Działaj i płać ZUS--y urzędy finansowe, pilnuj pracowników, którzy chodzą na zwolnienia itd
4
Aneta 2017-03-06 09:19
@Jacek pracujesz w In Temporis? Chętnie usłyszymy na temat Twoich wrażeń z pracy w firmie.
Grisza 2017-03-09 19:26
Jak ci tam kolego dobrze to powiedz gdzie pracujesz w tej belgii i co tam robisz?
Aneta 2017-03-10 09:00
@Grisza A Ty jesteś pracownikiem firmy? Czy tez może starasz się znaleźć informacje na temat firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego co chciałbyś wiedzieć.
Gienio 2017-03-13 11:05
Byłem już ok 7-8 lat na "eksporcie". Z różnymi firmami. Tam dopiero poznaje się "Polaków". Tylko jeden temat: kasa ! no i gorzała. Pretensje do całego świata. No więc jeżeli coś nie pasuje to zwijam żagle i do widzenia. Jeśli jest tak źle to sam sobie poszukaj pracy, jeśli potrafisz "doradzać" jak powinna firma działać t o działaj sam. Załóż firmę lub działalność w Niemczech czy Francji. Łatwiej jednak chyba narzekać zwłaszcza na Campie w sobotę wieczorem
3
Aneta 2017-03-13 11:13
@Gienio rozumiem, że Ty byłeś zadowolony ze współpracy z firmą? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego co najbardziej podobało Ci się w działaniu In Temporis?
2sort 2017-03-13 17:00
Czy ktoś pracuje lub dostał ofertę pracy w Villers Le Sec, Francja?
Stanowisko OPERATOR / USTAWIACZ MASZYN CNC lub OPERATOR DRĄŻARKI DRUTOWEJ.
Stawka 11€ brutto plus dieta 6,30€ netto plus premia dzienna 2,20€ netto, darmowe zakwaterowanie, polska umowa z agencją pracy o pracę tymczasową. Na papierze szału nie ma ale też nie najgorzej.
Niestety po przeczytaniu postów o pięcioosobowych pokojach bez ogrzewania, o jednak potrącaniu za "darmową" kwaterę, o złym przeliczniku euro oraz nieterminowości wypłat, zaczynam się obawiać czy to dobra oferta...
1
Aneta 2017-03-14 09:55
@2sort próbowałeś ze swoimi wątpliwościami podzielić się bezpośrednio z firmą? Może spróbuj się z nimi skontaktować i powiedz jakie informacje udało Ci się uzyskać.
sączy_pącze 2017-04-13 21:33
Podczepiam się pod pytanie, aktualizacja ogłoszenia na infopraca:
OPERATOR / USTAWIACZ MASZYN CNC OPERATOR DRĄŻARKI DRUTOWEJ
pracownik 2017-04-13 22:32
Nie dbają o pracowników-to standard.
Wszelkie pieniądze jakie dostają pracownicy z firm w których pracują zawsze coś muszą zabrać dla siebie.
Ostatnio podwyżki "wielkie" 200zł od firmy, w której pracuję to musieli zabrać 100zł. a pracownik dostaje już 100zł.
2
Aneta 2017-04-14 08:49
@pracownik rozumiem, że dostaliście podwyżki. Czy często się one zdarzają? Co sprawia, że odczuwasz brak dbania o pracowników przez In Temporis?
kiedyś pracownik 2017-06-19 15:55
hej. ludzie jak chcecie za granicą umrzeć z głodu to jedźcie z intemporisem do Francji :). za nadgodziny nie płacą. za paliwo nie zwracają. za mieszkanie potracaja. ludzie wy liczyć nie umiecie ?
2
johny 2017-06-19 16:01
Paniom z biura chyba się nudzi bo tylko one takie rzeczy mogą wypisywac
1
Wilen 2017-06-20 17:51
Juz kilka razy korzystałem z pośrednictwa In Tempori-u i nie narzekam. Ja pojechałem tam pracować i to ciężko ale byli i tacy którzy woleli odpoczywać albo bawić się . Na efekty długo nie trzeba czekać. Uważam, że można pracować w kraju, nikt nie zmusza do wyjazdów.
2
Instalator 2017-06-21 08:27
Witam. Czy pracuje/pracował ktoś z Państwa jako monter linii napowietrznych w okolicach Antwerpii?? Jakie wrażenia?? Pozdrawiam.
Wilen 2017-06-24 21:26
In Temporis jak widzę bardzo stara się mieć dużo atrakcyjnych ofert pracy. Konkurencja w tej branży jest coraz większa i to mobilizuje. Agencje słabsze wykrusza się a pozostaną dobre z dobrymi ofertami.
3
monter 2017-06-27 19:48
Jak jest tak fajnie to napisz ile plus minus zarabiasz miesięcznie bo płaca jest bardzo ważna .Być może skuszę się na aplikowanie do nich
Aneta 2017-06-28 08:41
@Wilen
piszesz, że kilkukrotnie już korzystałeś z usług In Temporis. Co sprawia, że wracasz właśnie do tej agencji? Co wyróżnia ich na tle konkurencji?
Waldek 2017-07-25 23:03
In Temporis to fajna agencja i jak widzę mają dużo nowych ofert!!
3
zdziwiony nagonką 2017-07-26 11:23
Ja poniżej 7k PLN netto nie schodzę, w zależności od klienta i tego, czy w Belgii czy Francji, średnio 8-10. Mam płacone nadgodziny, zwrot za paliwo i kwaterę najczęściej bezpłatną.
4
Walerianek 2017-08-01 21:50
Chcę skorzystać z oferty agencji i wszedłem na to forum. Mało można się dowiedzieć. Przypuszczam, że wakacje wymiotły ludzi na urlopy i nie ma komu pisać.
Agnieszka55 2017-09-02 17:07
Byłam zatrudniona przez tą agencję na Poczcie Polskiej. Wszystko było w porządku wypłaty na czas, zawsze służą pomocą. I jak najbardziej bym jeszcze raz chciała być zatrudniona przez tą agencję, tylko że nie mają teraz ofert takich jak szukam.
Szczerze Polecam Agencję Temporis.
Agnieszka55 2017-09-02 17:07
Byłam zatrudniona przez tą agencję na Poczcie Polskiej. Wszystko było w porządku wypłaty na czas, zawsze służą pomocą. I jak najbardziej bym jeszcze raz chciała być zatrudniona przez tą agencję, tylko że nie mają teraz ofert takich jak szukam.
Szczerze Polecam Agencję Temporis.
Witek 2017-09-03 20:06
In Temporis ma bardzo długą listę ofert pracy, może ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Czy to ogólny brak ludzi do pracy czy coś innego? Tak mało o firmie piszecie!
Aneta 2017-09-04 11:31
@Witek niekoniecznie musi to być brak ludzi do pracy, ale rozwój poszczególnych firm. Warto oczywiście jeszcze poczytać opinię osób zatrudnionych przez In Temporis i zdecydować czy chce się skorzystać z którejś z tych ofert: http://www.gowork.pl/praca/in-temporis;pr. Czy ktoś chciałby napisać swoje wrażenia związane ze współpracą z In Temporis?
ktoś 2017-09-15 20:00
Witam,
Firma strzela sama sobie w "kolanko". Brak osób kompetentnych w zarządzaniu, brak szacunku dla pracowników i to na każdym szczeblu, podziały wewnątrz firmy na tych "lepszych -celebrytów" i tą resztę - roboli. Brak kultury osobistej, która w tej firmie nie jest mile widziana. Ogromne rozrzuty w zarobkach, nieadekwatne do powierzanych obowiązków, niewypłacanie pensji na czas, opóźnienia w opłacaniu składek, podatków, faktur, niestety wszystko to źle wpływa na całokształt działalności firmy i jej opinię. Pierwszą rzeczą jaka się rzuca w oczy to jest brak osoby zarządzającej personelem w firmie. Szkoda ponieważ In Temporis istnieje już ładnych parę lat i gdyby były osoby kompetentne , firma figurowałaby ne pewno na liście tych "lepszych". Pozdrawiam wszystkich
2
ktoś 2017-09-15 20:05
Może nie tyle się nudzi, bo pracy jest ogrom. Ja bym raczej dopisała, że te wpisy robione są pod tzw. publikę.
1
Aneta 2017-09-20 11:28
@ktoś a próbowaliście jakoś rozwiązać te sytuacje? Rozmawiać z pracodawcą o tych wszystkich kwestiach, które opisujesz? Może warto porozmawiać o tym, co powinno się zmienić w firmie In Temporis. W razie czego do Lublina poszukiwani są: Osoba do prowadzenia sekretariatu, Praktykant/Praktykantka do działu kadr i płac. Szczegóły na serwisie gowork.pl
Zostaw swoją opinię o In Temporis - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis