Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IN Temporis

Pracowałeś w firmie IN Temporis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 17:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jaką umowę daje IN Temporis skoro nie odprowadza składek? czy po prostu taki przekręt? i człowiek dowiaduje się po x czasie ;/
zdjecie uzytkownika
Harnas - 2013-07-31 08:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z Trzcianki mam pytanie jezdzi ktoś do pracy do tuczna do czekolady jesli tak zamierzam tam podjąć prace [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 19:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też proponowali pracę we Francji mało się nie zesrali jak dzwonili żeby już jechać następnego dnia, ale nauczony doświadczeniem dopytywałem o każdy szczegół, z czego większość zażyczyłem sobie na umowie, to od razu zaczęło się jąkanie, oczywiście umowa na tydzień taką mi zaproponowano więc kazałem się Pani łaskawie w [usunięte przez moderatora] pocałować i napisałem przy okazji innej agencji napiszę i przy tej do Pań pracujących prze rekrutowaniu pracowników czy Panie mogą spokojnie patrzeć w lustro rano, spać spokojnie wiedząc że wysyłacie własnych rodaków w taki syf to aż krew się gotuje, nie jesteście więcej warte od tego bagna w które pakujecie ludzi którzy chcą na chleb zarobić,
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 20:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Ludzi którzy te bzdury o pijakach wypisują ludzie co z wami jest z jakiej żeście się choinki urwali bo ich oszukali to od razu pijak bo mieli odwagę się poskarżyć to nierób i sterczy pod monopolowym ja widzę że wy jakiś problem ze sobą chyba macie, to co mieli za free tyrać i nie skarżyć się bo na pijaka zaraz wyjdą przecież to paranoja co wy piszecie no zastanówcie się dorośli ludzie...., albo komentarze wypłaty opóźnione ale jest k... git bo w ogóle są, może nie całe no ale na papierosy jest przecież to jaja są to właśnie przez takich jak Wy Polaków wszędzie będą w jajo robić, byle tylko robota była a że kasy nie ma, e tam po co mi kasa no puknijcie się w głowę najlepiej dużym młotkiem bo mały już nie pomoże
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-09-03 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku, z tego co piszesz to koniec końców nie pojechałeś, a wydajesz opinię że firma w jakiś syf wysyła rodaków...? nie rozumiem. Pracowałem przez kilka miesięcy na południu Francji i jestem zadowolony, a jak czytam te różne komentarze to zastanawiam się czy tym ludziom nie pomyliło się między wyjazdem na kontrakt zagraniczny do pracy a wyjazdem na wakacje na koszt firmy. Pracowałem też przez inne agencje i chyba wszystkie działają podobnie, a jak komuś nie odpowiada pracować przez pośredników to niech jedzie za granicę i szuka sam na własną rękę i nie ma pretensji do nikogo...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 16:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz nie dodałem jednego popytałem znajomych czy znają ową agencję przez lata pracy w zawodzie i na kontraktach człowiek jednak trochę znajomości pozyskał i wiedzę o tej agencji pozyskałem od jej byłych pracowników których znam są w 100% wiarygodni a przede wszystkim są dobrymi fachowcami i powiedzieli jedno chcesz pchać się w bagno jedź z tą agencją
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 23:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-07 16:59:08

widzisz nie dodałem jednego popytałem znajomych czy znają ową agencję przez lata pracy w zawodzie i na kontraktach człowiek jednak trochę znajomości pozyskał i wiedzę o tej agencji pozyskałem od jej byłych pracowników których znam są w 100% wiarygodni a przede wszystkim są dobrymi fachowcami i powiedzieli jedno chcesz pchać się w bagno jedź z tą agencją
no własnie byłych pracowników, a ja podpytałem tych co pracują i mówią zupełnie co innego.... chyba jakby było źle to by nie pracowali???? sa inne firmy a jak kolega jest na wyjeździe kolejny raz to chyba ok..?
zdjecie uzytkownika
paszteciki - 2013-10-05 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witamy wszystkich rodaków obsmarowujących firmę. Wstyd czytać pseudo opinie które tu wypisujecie. Jeżdzimy na pasztety od kilku lat i jest zupełnie inaczej niz tu czytamy. Zacznijmy od samego początku: panie w biurze są kompetentne i świetnie wykonują swoje obowiązki a niekiedy jeszcze więcej niz powinny... Pan Prezes o ile nam wiadomo Polakiem nie jest a mimo wszystko pomaga nam w znalezieniu pracy za granicą abyśmy mogli godnie żyć w naszym kraju. Nikt Was nie zmusza do wyjazdów a wręcz praeciwnie... Jesteście dorośli więc sami podejmujecie decyzje. Trzeba wiedzieć do jakiej pracy człowiek się nadaje, nie każdy może być FACHOWCEM w KAŻDEJ DZIEDZINIE!!!!!
zdjecie uzytkownika
izabella - 2013-10-30 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co... ja wszystko rozumiem, spóźnienia z płatnościami wcale nie są jakieś super przedłużające się. 2-3 dni raz na rok. Już bez przesady... Pracowałam przy produkcji dżemów i uważam, że koordynator biura dbał o Klienta (firmę) ale i o każdego pracownika indywidualnie !!! Szukacie kokosów na wierzbie? Bez przesady, jak ktoś chce pracować i robi to sumiennie to nikt nie będzie robił problemów. Dżemy się skończyły, ale In Temporis zaproponowali mi pracę przy kolejnych pracach tymczasowych w okresie jesienno-zimowym, jak tylko coś spotka się z moimi preferencjami.
zdjecie uzytkownika
plewix - 2013-11-11 09:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cieciu - 2013-05-20 09:09:16]:
zgadzam się z tobą prawde piszesz
zdjecie uzytkownika
plewix - 2013-11-11 09:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygrał ktoś sprawę z tą firmą [usunięte przez moderatora] i idę do sondu pracy jutro firma najgorsza wiem coś o tym właśnie wróciłem ,firma [usunięte przez moderatora] nie mówi prawdy
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-02-21 15:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prezes firmy In Temporis Polska - 2012-12-06 15:40:15]:
Kiedy dostanę od agencji In temporis PIT za 2013?
Proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
zł - 2014-03-10 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazajcue co podpisujecie.kaza placic za mieszkania nie dosc ze zarobi sie 1400 e to z tego 350 e trzeba im oddac.nie wierzyc w premie 10 procent nigdy jej nie zobaczycie tak samo jak doliczane 10 procent urlopowego.zenada poprostu
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-03-27 21:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazajcie co podpisujecie... Racja!!!!!!! (usunięte przez administratora)... Towar niezabezpieczony, liderzy podsuwaja kartki do podpisu i czlowiek sie dowiaduje o tym co zrobil przy wyplacie. Firma, w ktorej swiadczy sie prace umywa rece, agencja zdziera kase. Ja im nie daruje!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aniulka - 2014-04-28 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która z par jedzie na produkcje do piekarni
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :)))))))))
zdjecie uzytkownika
head hunter - 2014-05-05 20:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pracuje sie w biurze agencji? Na Sląsku od dluższego czasu "dynamicznie sie rozwijają". :))))
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-06-05 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo tu wpisów "spadochroniarzy" z biura.
Dajcie sobie spokój z tą firmą.Po co się denerwować, pisać , nerwy psuć sobie i komuś. Tacy idą na całość aby zgarnąć kasę , dorobić się czyimś kosztem i zwinąć interes
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-05 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy tam w biurze jest taki magnetofonik( oprócz tego forum) w szfie aby pracownicy biura mogli wychwalać szefa i firmę... łubu dubu, łubu dubu , niech nam żyje prezes naszego klubu ! Żałosne to
Druga sprawa, jeśli chcą na metry robotę , to normalka. Załóż firmę i płać pracownikom tylko za to że łaskawie są w firmie, hehehe.
Perspektywy: jeszcze z rok pociągną, potem będą skargi, mieszanie, inspekcja pracy, brak kasy na wypłaty, upadłość ,może telewizja, pracownicy pod biurem zmiana nazwy firmy i... od nowa jazda
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-06-24 12:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolny kraj - szukac gdzie indziej jak nie pasuje:_) zenada
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-06-24 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeśli firma zatrudnia, to przecież nie po to, żeby ostatecznie zwinąć interes, to byłoby niepoważne, a tak firma daje szanse zatrudnienia - pamiętajmy jakie mamy bezrobocie, więc jak pracowaliście albo pracujecie to proszę o opinie, bo to zawsze informacje z pierwszej ręki. Tylko podajcie konkrety a nie, że źle/dobrze
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-07-13 10:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Maciek-osbiscie pracowalem w LM EUROPE ,wyslali nas na kontrakty i sie zawineli-oszukali jakies 100 osob,mi za 2 miesiace ale i rekordzista byl 5 miesiecy.Wrocilismy na swoj koszt ,przez Ambasade.Wiec nie mow jaki interes miala by firma w oszukaniu ludzi.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-14 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie otrzymalem do dnia dzisiejszego wynagrodzenia a powinno byc do 10 Nie polecam tej agencji
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-06
Żródło: Gowork.pl
Czeladź
(śląskie)
Agencja Pośrednictwa Pracy In Temporis Polska od 2005 roku figuruje w rejestrze agencji zatrudnienia pod numerem rejestracyjnym 1954. Od tego czasu prowadzimy działalność na terenie Polski i Unii Europejskiej w zakresie pośrednictwa pracy i agencji pracy tymczasowej. Dla naszego Klienta z branży logistycznej, poszukuje osób zainteresowanych pracą na stanowisku   Komletacja towaru– Czeladź Nr ref: Cz/K/2014 Obowiązki: • komp
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-07-29 20:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyplaty po terminie w tej firmie to standard! 10 robia przelew, a potem slyszy sie, ze "bank nie zaksiegowal".
zdjecie uzytkownika
olaf365 - 2014-07-30 11:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, szukam pracy i zależy mi na Francji albo okolicach, znalazłem u nich fajną ofertę na montera rusztowań przemysłowych. Wymagania są całkiem w porządku jak na takie stanowisko i na pracę za granicą, w niektórych musisz mieć umiejętności niemal na poziomie kierownictwa albo jakiegoś managera, a tutaj dali przyzwoite, chcą, żeby taka osoba miała doświadczenie w tego typu pracy, była dyspozycyjna i mogła rozpocząć pracę w terminie 11.08.2014, żeby nie miała żadnych przeciwwskazań do pracy na wysokości, żeby miała doświadczenie na w/w stanowisku na kontraktach zagranicznych no i miała komunikatywna znajomość języka francuskiego (przynajmniej jedna osoba w ekipie), to chyba wszystkie takie najważniejsze wymagania, a firma z tego co czytam działa już kilka lat na rynku nie było z nią żadnych poważniejszych kłopotów i wypłaty w terminie są, a to jednak jest najważniejsze dla pracownika moim zdaniem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IN Temporis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski