brak logo

R&G Sp. z o.o.

Mielec

Opinie o R&G Sp. z o.o.

Prince 2015-09-16 19:35
Traficie na produkcję to najniższa bądź deczko wyżej chyba, że trafisz jako inż. do OBR tam mogą miec i 3k.
Ośrodek Badania i Rozwoju 2015-09-19 18:39
Prince, takie stawki w obr to plotki, mają tam kilku dobrze opłacanych programistów od programów związanych z obrotem pieniędzy i duuużą rotację na pozostałych stanowiskach, wynika ona z nierealnych terminów oraz nieadekwatnych stawek słodzonych premiami których można nie dostać jak się coś zawali pisząc program po nocy w domu żeby się wyrobić. Warto również zauważyć, że wspomniana rotacja wpływa na jakość projektowanych produktów, często ze sobą nie współpracują i diametralnie się różnią wyglądem i zastosowanymi podzespołami, zanim zrozumiesz co poprzednik miał na myśli pojawia się oferta pracy kilka razy lepiej płatnej. Nie poleca tej firmy.
Taki jeden co nie poleca 2016-01-09 13:26
Za najniższa krajową, bo o więcej to można tu tylko pomarzyć a jak się upomnisz po roku pracy o podwyżkę zarabiajac najniższa krajowa jak elektronik który całe tygodnie spędza na delegacjach to jeszcze zrypke dostaniesz że się osmieliles zapytać taka prawda sam się przekonałem
w trawie szumi 2016-01-19 17:37
Darek hehe dobre ... rzeczy prawisz kasa powyżej średniej, racja bo ta średnia to teraz 1100 zł nie?? wtedy masz racje
3
uwolniony 2016-02-04 22:14
Pracowałem tam parę dobrych lat, na całe szczęście zwolniłem się i teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że była to najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć, gdyż zmarnowałem tam czas, nerwy i zdrowie. Pieniądze, jak i podejście do ludzi pozostawia wiele do życzenia - totalny brak szacunku do pracownika - mam bardzo przykre wspomnienia w tym temacie... Osobiście polecam omijać tą firmę szerokim łukiem, jest wiele ciekawszych ofert pracy za dużo lepsze pieniądze. Pozdrawiam
76
jesion 2016-03-19 23:55
Uwolniony - coś widać powoli już taki strumyczek płynie coś tych uwolnionych...,zwolnienia zwolnieniami a ludzie sami odchodzą
dluggo 2016-03-23 22:02
jesion - dokładnie prawda. Dziś tzn 23.03.2016 kolejni odeszli, zakończyli pracę.
5
emipat 2016-03-30 09:05
Z tego co czytam opinie to poszukują osoby wszechstronnie uzdolnionej za najmniejsze zarobki?
69
Mike 2016-03-30 18:57
Z tego co wiem to ludzie poszukują ale innej pracy... ostatnio coś wielu poszło do Burego...
13
emipat 2016-05-13 13:15
Dyrektor W.K. rządzi tak jak innymi firmami w Mielcu w kierunku upadku?
2
Aduś 2016-05-20 02:52
Odpowiedź brzmi - tak. Polityka oszczędności prowadzi do spadku jakości, więc patrząc że strony wydziału elektronicznego na wydział mechaniczny to nasze dni są policzone.
3
AP 2016-07-22 18:16
jakie dwuskladnikowe wynagrodzenie? najnizsza krajowa i ewentualnie jak nikomu nie podpadniesz to 200 zl brutto premi raz na kwartal. ogolnie dziadostwo i nie polecam. caly czas zapewniaja ze jeszcze bedzie lepiej ze sytuacja jest przejsciowa, a tak naprawde to jak ktos pisal wczesniej rownia pochyla i lepiej sie tam nie pchac...
14
AW 2016-07-23 19:12
Hm wynagrodzenie słabe(to co wyżej to prawda) , jeśli macie grupę to próbujcie jeśli nie to lepiej na Sikorski (potrzebują ludzi)
2
siurekktoryolalrg 2016-07-29 15:22
jak na produkcji to najnizsza krajowa, a jak masz inzyniera to niewiele wiecej. gdzie indziej placa lepiej i nie opłaca sie tam robic. nie ma multisporta a w burym jest. oszczedzaja na czym sie da najwiecej na robotnikach.
3
exworker 2016-08-01 18:30
jest szansa
Kadrowa 2016-08-04 22:19
Jakie masz wykształcenie, na jakie stanowisko chciałbyś rekrutować, jakie masz oczekiwania finansowe?
8
NiePolecajacyExRobol 2016-08-05 07:07
oferty sa na stronie http://rg.com.pl/praca.html tylko ze na te stanowiska trzeba miec kwalifikacje. jak masz jakies dobre studia skonczone to przeciez nie bedziesz pracowal za nizsza stawke niz jakis fizyczny pracownik w innej firmie dlatego ciagle nie moga takich specialistow zatrudnic. kolega tam troche pracowal za biurkiem ale sie zwolnil bo mowil ze siostra w biedronce wiecej zarabiala niz on jako inzynier.
1
Vermill 2016-08-08 10:07
Średnia krajowa to 3 tys na rękę... nie wiesz o czym piszesz.
awisłoka 2016-09-08 22:28
Akurat dyr. W. K. wyprowadził wydział mechaniczny z bagna.
inga 2016-09-08 22:31
ale co takiego było nie tak według ciebie z tym wydziałem mechanicznym? chętnie się dowiem bo zastanawiałam się nad podjęciem uwas właśnie takiego zatrudnienia. natomiast z tego coludzie mi mówili na mieście to o żadnych problemach nie słyszałam raczej
Mech 2016-12-11 17:17
Czy przez zmianę indeksowania wyrobów i zakup lasera który pracuje na jedną zmianę i to nie na pełnych obrotach można powiedzieć o wyprowadzaniu z bagna? Tu się nic nie zmieniło, jest tylko więcej biurokratów.
3
Żurek 2016-12-16 09:11
Niestety musze sie z wiekszoscia rzeczy zgodzic. od momentu przyjscia mlodych wlascicieli w firmie dzieje się coraz gorzej. W RG nie istnieje już cos takiego jak pakiet socjalny. Kiedyś dawali jeszcze karnety na basen a teraz gora zabrala wszystko. zarobki ludzi stoja w miejscu ,raz na dwa lata jest podwyzka 100 zl. premie spadly o polowe
atmosfera jest coraz gorsza. niskie zarobki a wymagania kierownikow jakbysmy zarabiali 2 razy tyle. kiedys jeszcze mozna bylo zapalic fajke a teraz trzeba sie chowac po katach.
101
zadowolony 2017-01-26 18:26
Ostatnimi czasy w ramach RG powstała prężnie działająca firma PLAST, jest tu bardzo dobra atmosfera w pracy , dużo młodych dziewczyn dobre zarobki i rozbudowany system premiowy.
2
plast-elina 2017-01-28 12:51
To jest prawda jak się dyma wszystkie soboty i niedziele to można wyciągnąć i 2 tysiaki, a wtedy masz 200 zł. premii.
85
Wladziu 2017-01-29 15:10
Nie tylko Plast jest w dobrej formie, po produkcji widać że tamten rok też nie był zły na innych dzialach
2
żwirek i muchomorek 2017-02-02 21:30
firma jak byk jak dojony byk ma sie rozumieć
92
mario 2017-02-10 14:37
A mnie tam oszukali ! Nie wiem czy to w ramach mściwości i małostkowości tego pękniętego kondensatora czy liczyć nie umieją ? W ostatniej wypłacie ukradli mi 1 dniówke, o premii tez nie ma co myśleć chyba że sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] reasumując wrażenie mam kiepskie jak na okres 3 miesięcy , a mało tego "to" stare coś z kadr celowo przedłuża wydanie świadectwa pracy by u nowego pracodawcy utrudnić start.
8
iwona 2017-03-09 07:45
tak, spełnienie zawodowe jest ważne ale mówienie że pieniądze nie to jakiś żart, jak jesteś po studiach bez rodziny i potrzebujesz na piwo po pracy bo mieszkasz z mamusią to zgodze się ze można mówić o spełnieniu
ale jak płacą wdrozeniowcom tyle co LIDLu na kasie to o jakim my tu spełnieniu mówimy
86
żenadaMielec 2017-03-13 22:57
żałosna sytuacja w tym Mielcu jeśli chodzi o IT, marne pieniądze, Pracowałem w System Data,( firma wywodzi się z R&G) to kompletna porażka, nie dość, że marne grosze to traktują jak psa - bez szacunku, 10 rzeczy naraz do zrobienia na już, ten pseudokierowniczek z serwisu na dole, to kawał chama , krętacz i oszusta, poziom napraw marny - w życiu bym tam nie oddał kompa, laptopa do naprawy. Ten pseudo zarząd w postaci 2 gburów, ten po prawej najgorszy - nie mających pojęcia po porządnym biznesie i traktowaniu ludzi mam nadzieję, że firma upadnie!
52
Pacman 2017-03-15 20:51
Bury też płaci ludziom jak szmatom
10
mario 2017-03-24 21:55
Tragiczna jest ta firma, pozdrowienia dla życzliwych ludzi którzy tam pracują , miałem przyjemność pracować z sasorem i kiljanem jureczkiem wam tylko środkowy palec ,
93
Mik 2017-03-30 04:51
Firma bez przyszlosci.pracownik traktowany jak maszynka Do zarabiania pieniedzy.
5
waldemar 2017-04-01 10:10
Masz rację dlatego ten pracownik ucieka jak tylko się da gdzie pieprz rośnie, powodów jest mnóstwo ale nasz główny znawca psychologii i tak nie zrozumie dalej mentalnie jest w 90tych latach
3
prima-aprilis. 2017-04-01 13:25
sęk w tym że na ''spychologii "w tej firmie najlepiej zna się p.Jan .
89
Jan 2017-04-02 21:23
Ten palec to pewnie dlatego że cię prąd trzepnął - elektryku za dychę .
I jeszcze jedno , albo w tej szkole cię nie nauczyli , albo byłeś kiepskim uczniem
Musisz teraz dobrze zarabiać , bo skoro piszesz z nazwiskami to chyba liczysz się z pozwem do sądu?
54
życzliwy 2017-04-07 18:26
Żeby też za pozdrowienia straszyć pozwem sądowym?
No ale, uderz w stół i od razu "prawo odwetu"
http://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=248
38 Słyszeliście, że powiedziano: Oko za oko i ząb za ząb!17 39 18 A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi! 40 Temu, kto chce prawować się z tobą i wziąć twoją szatę, odstąp i płaszcz! 41 Zmusza cię kto, żeby iść z nim tysiąc kroków, idź dwa tysiące! 42 Daj temu, kto cię prosi, i nie odwracaj się od tego, kto chce pożyczyć od ciebie.

Wesołych Świąt............
87
mario 2017-04-09 01:17
Nie pierwszy i ostatni raz pewnie, ale skoro przewody leżą w wodzie , na kablach ponacinana izolacja brak odpowiednich uziemień , praca pod napięciem to kto się na to zgodzi? Tłumaczysz jak krowie na miedzy a to głupie swoje: "Mos to zrobić" i głupi uśmieszek jak u niedorozwiniętego niech ludzie wiedzą jaki to bajzel. Praca na wysokości bez badań, taaa a po co to komu, Oj sie Duda za takich weźmie oj się weźmie ;)
87
mike 2017-04-09 11:14
Ciekaw jestem ile młodych będzie chciało się tu zatrudnić za taką małą kasę... niech zobaczą pierwsza premie ...:)
71
mik 2017-04-10 20:11
pracodawca jak byk oszust to malo powiedziane
3
bliźni 2017-04-15 11:13
" Głupi od razu okazuje swoją złość, lecz roztropny nie zważa na obelgę " - Księga Przysłów Salomona 12:16 Biblia Warszawska
207
Mark Twain. 2017-05-01 09:25
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."
31
Indeks 2017-05-12 20:06
Dokładnie tak!
21
Mietek 2017-05-24 19:41
Jak lud chwycił łapczywie podwyżki to i tu na to forum jest spokojniej :-) a przecież podwyżka do minimalnej to też podwyżka ...
były 2017-05-26 11:53
Praca w RG to traumatyczne przeżycie. Ciągły mobbing , fikcyjne premie kwartalne , najniższe zarobki i całkowicie niekompetentny kierownik w sekcji gospodarczej. Unikajcie tej firmy.
1
Romuald Traugutt 2017-05-26 20:22
Niekompetencja na kierowniczych stanowiskach jest też na innych działach, ale nie ma się co dziwić bo mało który dyrektor ma jakiekolwiek pojecie o zarządzaniu. Czasy się zmieniły, dzisiaj potrzeba liderów z charyzmą i autorytetem umiejących zmotywować pracowników a nie to co w rg. Dziadeczki z WSKa po cichu odliczający do emerytury myślą, że są następnymi Steve'ami Jobsami, a tak na prawdę to potrafią tylko się wydzierać i poniewierać pracownikami. Ludzie oczekują czegoś więcej niż byle jakiej wypłaty raz miesiącu i obietnic lepszego jutra (ale jeszcze nie teraz, może za rok, dwa albo więcej...). Zmuszanie do nadgodzin, delegacji oraz ciągłe straszenie obcięciem albo zabraniem fikcyjnej premii skutkuje tym, że co miesiąc kolejni rezygnują. Głupich, żeby przyjść na ich miejsce na szczęście nie ma.
9
Stefan 2017-05-26 22:58
Nie narzekaj na kierownika byłego, bo zawsze możesz trafić na gorszego.
3
obserwator 2017-05-28 14:35
Atmosfera w pracy jest jednym z głównych powodów dla których odchodzimy z firmy bądź mimo np. kiepskiej płacy tkwimy w niej latami.
7
Jacek S. 2017-05-28 14:56
- Najbardziej zainteresowani trwaniem folwarku są liderzy średniego szczebla. Można się na niego wdrapać, maskując szereg niekompetencji, do tego daje on względne duże poczucie władzy, a wiąże się ze znacznie mniejszą odpowiedzialnością niż w przypadku głównych liderów. Do niedawna cały system działał, bo można było budować zieloną wyspę za pomocą prostej powtarzalnej produkcji i niskiej ceny. Ale teraz trzeba konkurować jakością, relacjami, lojalnością klientów, łączyć firmy w grupy, konkurować innowacyjnością. A do takiej "nowoczesności" trzeba rozmawiać z pracownikami, którzy mają swoje pomysły i wiedzą, jak je zrealizować.
7
Mirosław 2017-06-10 22:00
Hehe jakich ty chcesz mieć Jobsòw w R&G, tam jest towarzystwo adoracji wzajemnej, spróbuj wyobrazić sobie kompetentna osobę z zewnątrz która przychodzi z nowymi pomysłami, hehe szybko zostałaby wygryziona przez zastane towarzystwo wspolpracownikow ...
4
oszukany 2017-06-12 20:41
Ta firma to syf, najwieksze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze wszystkich firm w Mielcu jakie znam. Na kazdym kroku oszukuja pracownika, zostajesz na nadgodziny a potem jak zaplaca za nie to i tak nie tyle ile mialo byc. kaza podpisywac na koniec miesiaca ze sie przepracowalo mniej nadgodzin niz bylo naprawde. czego sie PIP za to nie wezmie? przeciez kazdy musi karte odbijac to jest czarno na bialym ile byles w robocie a ile podpisales a za ile zaplacili o ile zaplacili bo tak jak jest w poscie wyzej lubia mataczyc i oszukiwac. najgorzej wspominam i kazdemu odradzam, szkoda nerwow i zdrowia na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pazernosc i bezczelnosc wlascicieli nie ma granic
Zostaw swoją opinię o R&G Sp. z o.o. - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R&G Sp. z o.o.