Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-07 07:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma na śląsku!
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-03-09 20:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma lepszej firmy, Jak do niej trafisz żal odchodzić, Wszyscy wyrozumiali, chętni do pomocy, słyszący twoje problemy
zdjecie uzytkownika
kulka - 2015-03-10 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, czy jest prowadzona rekrutacja na stanowiska Mistrza produkcji i Technika kontroli jakości czy już została zakończona.
zdjecie uzytkownika
unemployed - 2015-03-12 17:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś z Was pracował może na stanowisku technika ds. planowania? Chciałam tam wysłać CV (a propos: CV wystarczy czy list motywacyjny też chcą?), ale po opiniach na tym forum nabrałam wątpliwości...
Czy na tym stanowisku też jest taka orka, poganianie i stres jak na produkcyjnych, czy to specyfika pracy na produkcji? Przyznam szczerzę, że jestem dobra w pracy wymagającej dokładności, ale średnio radzę sobie w takiej "na akord". Wolałabym więc z góry wiedzieć, czego się spodziewać, by uniknąć porażki... I jeszcze, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, czy trudno się dostać na to stanowisko, czy nie trzeba mieć technicznego wykształcenia (moje jest bliżej humanistycznego, ale z liczeniem kłopotów nie mam :-D), bo w ogłoszeniu piszą ogólnie o średnim?
zdjecie uzytkownika
VIPER - 2015-03-12 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukują managera BHP, czy może mi ktoś napisać czy tam jest ktoś z bhp?
zdjecie uzytkownika
123456 - 2015-03-13 07:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, proszę o opinie jak wygląda proces rekrutacji na stanowiska "nieprodukcyjne". Czy jest to tylko rozmowa z kimś z HR? czy testy sprawdzające kompetencje? Ile etapów przewiduje proces rekrutacji i czego się tam można spodziewać. Dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Inder - 2015-03-13 19:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja myślę, że z chęcią przyjąłbym tą ofertę na BHPowca, powiedz tylko, gdzie znalazłeś taką informację, że poszukują kogokolwiek do pracy?? Wiem, że konurbacja jest na tyle duża, że można utonąć w ogłoszeniach, ale ja przeglądałem ostatnio portale z pracą i nie mogłem jakoś na to wszystko natrafić. Jeżeli moglibyście podpowiedzieć to będę wdzięczny :)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2015-03-16 22:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, proszę o opinie jak wygląda proces rekrutacji na stanowiska "nieprodukcyjne". Czy jest to tylko rozmowa z kimś z HR? czy testy sprawdzające kompetencje? Ile etapów przewiduje proces rekrutacji i czego się tam można spodziewać. Dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-19 16:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Xavi - 2015-02-18 13:02:46]:
superwisior wisisz na trzepaku do góry nogami i zawijasz w te sreberka wisior :)
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-19 16:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-02-23 14:33:36]:
po trzech miesiącach otrzymujesz tytuł superwisiora
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy pracują tu jakieś brygadzistki i czy są w porządku.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
zdjecie uzytkownika
Bus - 2015-03-30 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bus z Rybnika do Gliwic startuje z Przemysłowej i od razu opuszcza miasto czy przy okazji zahacza o inne przystanki Rybnika?
Interesują mnie przystanki: Kotucza (Real), Reymonta, Policja/PKP.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-03-31 08:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będzie nabór do Stanowic
zdjecie uzytkownika
jestsens - 2015-03-31 15:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bus - 2015-03-30 21:16:29]:
bus startuje z dworca km , masz jakies pytania to jestsens@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Bus2 - 2015-03-31 18:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bus w Rybniku przejeżdża przez przystanek Kotucza, Reymonta, Policja lub PKP?
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-04-01 23:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy będą przyjęcia do Stanowic,jeśli tak to gdzie składać podanie i od kiedy ruszają
zdjecie uzytkownika
Kryształek - 2015-04-07 15:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko technik kontroli jakości. Czy ktoś mógłby przybliżyć mi jakich zarobków można się spodziewać oraz jak wygląda praca na tym stanowisku? Prawdę mówiąc czytając opinie ludzi pracujących w tej firmie trochę się obawiam tego czego można się spodziewać
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-07 18:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O zarobkach mówią zę kolo 1400 netto, ale mieli dać mi znąc w ciągu 2 tygodniu o decyzji przyjęcia lub nie, czekałem czekałem dzwoniłem 2 razy, to z kwitkiem odsyłają, że rekrutacja jeszcze trwa i że przekaże koleżance. miesiąc mija i dalej się nie odzywają. Po co gadają, że dzadzą znać nawet jak odp będzie neagtywna, a później olewają człowieka,który czeka na ich decyzje. :/
zdjecie uzytkownika
Bus - 2015-04-08 02:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bus w Rybniku przejeżdża przez przystanek Kotucza, Reymonta, Policja lub PKP?
zdjecie uzytkownika
czema - 2015-04-13 01:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest to profesjonalne z ich strony. Jak chcą się uważać z poważną firmę to powinni poważnie traktować swoich pracowników i osoby starające sięo pracę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Paulek - 2015-04-15 13:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na czym polega tutaj praca Operator Maszyn ? po ile godzin się pracuje ? 8 czy są nadgodziny ? bus bezpłatny z Rudy Śląskiej skąd dokładne jest ? jakie zarobki ? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Piecowy - 2015-04-17 22:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopy w Gliwicach w NGK dobrze płacą, robota na piecach po 12 h i można dorobić na nadgodzinach. Jak komuś nie pasuje, to robota na innych działach po 8 godzin. Praca najpierw przez Worka albo Manpower, ale płacą jak w NGK. Japoński porządek i organizacja i do tego różne premie.POLECAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie