brak logo

Tenneco Polska Sp. z.o.o

Gliwice

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Anna 2016-03-31 22:56:50
Witam. Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć o dziale zakupów, czy warto aplikować? Któryś już raz z kolei pojawia się oferta pracy w zakupach i poważnie się zastanawiam nad aplikacją.
Dziękuję.
LOLEK 2016-04-08 02:02:55
To powodzenia....jaki zakład pracy dowozi pracowników ? Z.K. chyba kiedyś tak było !!....to z buta na budowę powodzenia
Milusia 2016-04-11 22:56:41
Dział zakupów, a raczej cała logistyka, to temat rzeka...
7
eljot 2016-04-12 16:36:11
ja bym ci otworzył drzwi na do widzenia ale zasadziłbym kopiora w dupiora aż się by się zadymiło kretynko z boguszowic pewnie... paniusiu o przerośniętym ego..z takimi ambicjami najbliżej ci do A4- powinnaś wiedzieć po co
1
pracownik 2016-04-27 08:09:23
Logistyka nie ma "Panią Kierownik" tylko Pana kierownika :)
3
gość 123 2016-05-01 18:47:23
zgadzam się z Wami, pytania na rozmowie wyuczone na pamięć, byłem już na kilku rozmowach o pracę, na tak beznadziejnej jeszcze nigdy pani z HR przyszła na rozmowę spóźniona i byle by odwalić pańszczyznę i mieć to już za sobą, drugi etap rozmowa z kierownikiem produkcji bohaterem przez "ch"... szkoda gadać chamstwo i słoma z butów wychodziła na kilometr, zdecydowanie nie polecam tej firmy.
1
wr 2016-05-08 00:41:44
Skandal.... to co się dzieje na sali G+ to największe dno świata. Mistrz zmiany używa wulgaryzmów i śmierdzi alkoholem, podobnie jak brygadziści (Jarek, Michał itp). Pracę mają gdzieś, zwalają wszystko na innych pracowników.
4
Limon 2016-05-09 12:42:31
Witam, poszukuję pracy w logistyce i znalazłem oferty z Tenneco. Czy Ktoś pomoże mi wyjaśnić skąd w Tenneco jednocześnie zapotrzebowanie na:
- ASYSTENT DS.ZAKUPÓW
- SPECJALISTA DS.ZAKUPÓW (DIRECT MATERIAL BUYER)
- SUPERVISOR DS. ZAKUPÓW (SCM SUPERVISOR)
To jest jakiś błąd czy taka jest polityka firmy żeby wyświetlać tyle ofert pracy?
roki 2016-05-09 21:45:29
najlepiej zorganizowana firma w Gliwicach,ale niestety praca jest tam bardzo ciężka i jak pisał jeden leszczyk to "hard level",tylko dla mocnych ludzi o jajakach na miejscu bo słabi nie dają rady.
3
roki 2016-05-09 21:46:11
najlepiej zorganizowana firma w Gliwicach,ale niestety praca jest tam bardzo ciężka i jak pisał jeden leszczyk to "hard level",tylko dla mocnych ludzi o jajakach na miejscu bo słabi nie dają rady.
1
Twardy 2016-05-10 08:00:46
Roki z tym zorganizowaniem to gruuuubo przesadziles
5
ehhh 2016-05-11 14:28:51
Zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią.Mnie też dziwi dlaczego jest przyzwolenie na to by brygadzista ciągle śmierdział alkoholem.Jak można przychodzić do pracy w takim stanie.Już sam wygląd tego człowieka jest mało ciekawy. Skandal
2
roki 2016-05-11 16:40:20
piszę o G bo nie oceniam G+,ale może masz inne doświadczenia
roki 2016-05-11 16:55:10
Kamil przestań się już ośmieszać.Nie oskarżaj innych,jak nie dawałeś rady.Uciekłeś bo byłeś za słaby,a premie traciliśmy tylko przez ciebie bo jako brygadzista nie potrafiłeś nic zorganizować i zrzucałeś winę na nas.Na operatora NGK może wystarczysz więc życzymy powodzenia,wiec oszczędź sobie i nam tych komentarzy.Miej choć minimum honoru i nie rób z siebie pajaca.
3
murzyn 2016-05-11 19:51:00
dzisiaj rano godzinę przed końcem zmiany dostaliśmy kartki z informacją czy zgadzamy się przyjść na godz 18 do 6 rana na nadgodziny z własnym dojazdem ( taksówki tylko odwożą po nadgodzinach )przy odmowie mieliśmy wpisać odmawiam , po 10 min przyszedł brygadzista który dostał nakaz od mistrza o poinformowaniu ze jak nie znajdzie kilka osób to wszyscy co odmówili mają zabrane premie za cały miesiąc taka jest hala G+
8
piowid 2016-05-15 12:25:00
Cześć. Ja pracę w tenneco wspominam bardzo Dobrze, Dużo się nauczyłem i nabrałem doświadczenia. Pracowałem na hali G+ byłem jednym z lepszych brygadzistow, ale niestety nie ułożyło się i musiałem zrezygnować z tej świetnej pracy. Pozdrawiam całą ekipę od Balbiny
6
G+ 2016-05-16 23:04:37
Szkoda Piotrek że "zrezygnowales". A tak nawiasem mówiąc, może zmień w końcu dilera.
3
piowid 2016-05-17 19:40:19
Nie zrezygnowałem, tylko oni ze mnie.
trol 2016-05-27 08:56:43
Przepracowalem 13 lat,wczesniej myslalem, ze wojsko to dom wariatow....
2
adolf 2016-05-29 21:00:35
pracowalem dwa lata brygadzista do bani nic nieumial zalatwic premie upierdzielaja na kazdym kroku zarobki nawet ale sobotami i to min trzema w lato na gali 45 stopni albo lepiej masakra
trol 2016-06-02 13:13:38
Dla zainteresowanych moge podac liste "życzliwych" zakładu produkcyjnego.

Pozdrawiam
4
ARTUROKW83 2016-06-06 16:34:28
JA PRACUJE W TENNECO OD 3 MIESIECY I NIE NAZEKAM NARAZIE PRACUJE POD AGENCJA I BEZ NADGODZIN I SOBOT WYSZEDLEM OSTATNIO 2000ZL A JAK KTOS MA 2 LEWE RECE DO ROBOTY TO ZAWSZE MU BEDZIE CIEZKO PRACA JEST OK
7
wyzysk 2016-06-08 08:47:37
Witam.Pracuję w Tenneco od niedawna.Praca to masakra niby chwalą się że duży socjal dodatki.Ha ha ha ha ale kultura TL i mistrzów daje dużo do życzenia.Przychodząc do domu rano po nocnej zmianie i zmuszanym być żeby po kilku godzinach snu wracać na 14-tą jest normalne??? Nie dziwię się że ciągle szukają pracowników.
1
Mr Wiesz Kto 2016-07-03 12:04:28
Po 2 miesiącach stwoerdzam że to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pr 2016-07-03 21:51:41
firma porażka. Amerykański [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na Polskiej ziemi, dlaczego nie zawita tu inspekcja pracy?
Wszyscy pochylamy się nad wykorzystywanymi w fabrykach w chinach, a prawda jest taka że praca tu nie różni się niczym w porównaniu z chińskimi fabrykami. tak jak pisali powyżej ciągłe zmuszanie do nadgodzin, częste zmuszanie do zostawania po godzinach. Żeby tego było mało to tenneco uznało że soboty także powinny być robocze więc zmusza swoich pracowników do przychodzenia w każdy (bez wyjątku) weekend, człowiek nie ma prawa do zaplanowania sobie czegokolwiek, potrafią dzień przed odwołać urlop pracownikowi, czy też dzień przed się dowiaduje że w sobotę pracuje o 4 godziny dłużej a żeby było tego mało to w sobotę dowiaduje się że w niedziele na kolejne 12 godzin musi przyjść.
Firmy zdecydowanie nie polecam.
Zachęcam obecnych lub byłych pracowników to składania zawiadomień na tego pracodawcy w państwowej inspekcji pracy, to nic nie kosztuje, pokażmy że nie damy sobą pomiatać, i nie damy się wykorzystywać
Pozdrawiam
16
tomuś 2016-07-17 09:43:50
(usunięte przez administratora) co to za brygadzista co to koleś gdzie ta cy ludzie sie rodzą??? wiecznie naćpany, śmierdzi od niego, niczego cie nie nauczy bo ma (usunięte przez administratora) ciągle coś gubi, to mało nikt cie nie che zmieniać na pauz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robota przerwę masz tylko 20min . Chciałem przejść na inną linie pod innego brygadzistę ale nie dało rady robisz u czajki albo sie zwolnij jeba...na polityka tenneco :) :) :) :)
3
Dzik 2016-08-26 15:03:28
W logistyce się już poprawiło czy nadal bajzel?
JD 2016-09-02 16:01:35
Dzis bylem na rozmowie na stanowisko brygadzisty

Mam pytanie ile tam zarabia brygadzista na reke i jaki jest zakres jego obowiazkow??
10
Zdegustowany 2016-09-05 17:11:30
Zacznę od tego, że nie chcę obrazić ludzi na poziomie, którzy z konieczności pracują w tej firmie jako pracownicy fizyczni w dziale produkcji - życie pisze różne scenariusze. Niestety tacy stanowią margines wśród ogółu głośnych, wulgarnych, rozbujanych jełopów w bluzach CHWDP i podobnych, dla których wciskanie guzika na czas jest jedyną pracą, jaką są oni w stanie wykonywać. Wystarczy odwiedzić toaletę z której korzystają wspomniane osobniki (ludźmi trudno ich nazwać). Brud, smród, popisane drzwi w kabinach, porozrzucane ręczniki papierowe na podłodze itd. Przechodząc obok niektórych stanowisk czasem słychać takie wiązanki z ust pracowników, że uszy więdną. Będąc świadkiem takich "rozmów", na początku myślałem, że trwa zacięta kłótnia. Nic podobnego. Ot taka zwykła wymiana poglądów. Jeśli ktoś chce być traktowany jak człowiek, powinien zachowywać się nieco lepiej niż pozbawiony wszystkich klepek szympans z cyrku. Jeśli chce zarabiać więcej, powinien dać coś w zamian, a nie tylko to, że przyszedł do pracy. Może jeszcze premia za trzeźwość? Świat należy poprawiać od poprawy samego siebie.
15
Daniel 2016-09-15 07:51:22
Tylko ludzie którzy nie nadaja sie do pracy fizyznej i nie angażuja sie w to co robie moga pisać tu negatywne komentarze ja pracuje tam o 5 lat i wiem ze ludzie na linii sa do takich osób sceptycznie nastawieni dlatego ze moga doprowadzic do reklamacjii a z tym sie wiąże utrata premi całej załogi . Więc czytam te komentarze i stanowczo sie nie zgadzam !!! Oczywiście mowa o hali G
1
mycha 2016-09-15 16:58:54
Witam.To co sie dzieje na hali G+ to jakas kpina.Majster zmiany młody gówniarz otrzymał to stanowisko tylko dzięki temu że ma wujka jako jako menadżera hali który swoja droga został zwolniony z hali G za stosowanie mobbingu teraz robi to samo do spółki z majstrami zmiany.Majster nic nie potrafi nawet zaplanować produkcji,a jak cos nie idzie po jego myśli to zachowuje sie jak małe dziecko krzyczy,kopie pełne skrzynie z amortyzatorami,wyzywa i przeklina bogu winnych pracowników ale co sie dziwic jakie nazwisko taki czlowiek.Raczej nie polecam .
7
Twardy 2016-09-15 19:54:44
Zbiera mu się oj zbiera
4
Kasia 2016-09-19 13:59:01
Mam iść jutro na rozmowę o pracę na stanowisku operator (jestem kobietą), jak wygląda zatrudnienie kobiet ? Pracują na tych samych stanowiskach co mężczyźni czy raczej dostają troszeczkę lżejszą pracę? Jakie są zarobki ? czy jest pakiet socjalny, multisport ?
5
kris 2016-09-28 17:08:08
czytam i nie wierze. ja myslałem ze w syfie robie i chciałem tam złozyc papiery. juz wiem czemu dzwonia do ludzi i umawiaja na rozmowe o prace .--rozdupiła mnie 11 . usa--to syf. a my to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] murzyny. zrobia mistrza z cepa albo brygadziste i odpierdala. ale to nie ludzie --to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Szczery 2016-10-19 02:08:10
Oferty pracy w tenneco hardcor work polska, G+:
Mistrz produkcji- szukanie dziur w całym, opieprzanie podwładnych, wymyślanie obowiązków bez insruktarzu wprowadzanych w życie, wyciąganie konsekwencji z najmniejszej dupinki.
Brygadzista produkcji- zap...nie na rozkaz mistrza, opi...nie pracowników i zaganianie do większej efektywności pracy wykonywanej. Mile widziane osoby z zacięciem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] akordowego papierosów.
Pracownik produkcji- odporność na zmęczenie, odporność na stres, odporność na ból, qysoka wchłanialność wiedzy. Mile widziane robocopy nie palące papierosów.
Mistrz magazynu- nie potrzebny. Aktualny nie puści swojego stanowiska jak żyd.
Brygadzista magazynu- wysoka kultura osobista i umiejętność śmiania się innym w pysk. Porozumiewanie się biegle "łaciną". Umiejętność spania w różnych dziwnych miejscach w trakcie swojej zmiany.
Magazynier- tak jak pracownik produkcji,ale z uprawnieniami na wózek widłowy. Obowiązki- przynieś, podej, pozamiatej i trzymaj język za zębami.
4
Szczery 2016-10-19 02:08:48
Oferty pracy w tenneco hardcor work polska, G+:
Mistrz produkcji- szukanie dziur w całym, opieprzanie podwładnych, wymyślanie obowiązków bez insruktarzu wprowadzanych w życie, wyciąganie konsekwencji z najmniejszej dupinki.
Brygadzista produkcji- zap...nie na rozkaz mistrza, opi...nie pracowników i zaganianie do większej efektywności pracy wykonywanej. Mile widziane osoby z zacięciem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] akordowego papierosów.
Pracownik produkcji- odporność na zmęczenie, odporność na stres, odporność na ból, qysoka wchłanialność wiedzy. Mile widziane robocopy nie palące papierosów.
Mistrz magazynu- nie potrzebny. Aktualny nie puści swojego stanowiska jak żyd.
Brygadzista magazynu- wysoka kultura osobista i umiejętność śmiania się innym w pysk. Porozumiewanie się biegle "łaciną". Umiejętność spania w różnych dziwnych miejscach w trakcie swojej zmiany.
Magazynier- tak jak pracownik produkcji,ale z uprawnieniami na wózek widłowy. Obowiązki- przynieś, podej, pozamiatej i trzymaj język za zębami.
SPALILBYM ICH!!! 2016-10-19 08:18:54
Na tą spelune powinni spuśćić bombę!!! Mistrz zmiany ciągle naćpany, ty ciągle zmęczony, a kasa?
Lepszą zarobie jako zamiatacz chodnika pod Urzędem Miasta. Gdy na "fajnalu" przemieli się pierwsze 5 tysięcy amorów to ręcę radzę wsadzić kobiecie w majtki i nie ruszać aż ostygną. Po prośbie przeniesienia na inna maszynę brygadzista mówi, że ta praca niestety tak wygląda??? haha a SZ.Grono Brygadzistów smaży sobie pupkę przed kompem na fejsie. haha Za te pieniądze nie wyżyjesz a oni i tak ci upierdolą za głupotę.
Po tym jak zauważyłem iż o trzeciej rano muszę wstawać i o 16 jestem w domu za co nie mam płacone w 4 dniu powiedziałem, że mogą mi obc....nąć drucika iż MURZYNÓW mogą szukać w Afryce. Chociaż uważam, że nawet murzynki mają lepsze warunki pracy podmywając komuś jaja.


A WIĘC DOBRZE POMYŚL ZANIM ZJEBIESZ SOBIE ŻYCIE I BĘDZIESZ TAM ROBIŁ. TYLE SAMO ZAROBISZ W "TESCO" LUB GDZIEKOLWIEK NAWET W FIRMIE SPRZĄTAJĄCEJ "ALBA" PO 3-ECH MIESIĄCACH DOSTANIESZ WIĘCEJ NA KONTO. POZDRAWIAM I RADZE NIE APLIKOWAĆ
4
Robol 2016-10-22 03:51:39
Proszę wysokiej kadry! Zabrońcie spania w nocy na logistyce! I to jeszcze w biurze na widoku gdzie każdy pracownik widzi.
1
wiklinowy chopek 2016-10-25 18:26:43
Hmm, ciekawe opinie. Sprawę debilnych brygadzistów proponuję rozwiązać przez wstępne wbicie kilofa w maskę samochodu, ewentualnie uszczelnienie szafki ubraniowej pianką montażową. Jeśli ich poziom jest równy bezkręgowcom to można łatwo się ich pozbyć poprzez rozmowę z szefostwem, tym wyżej niż Gliwice :-) Ważny jest ogół, nie margines i takich ludzi firma na pewno się pozbędzie tylko trzeba o tym poinformować góre, ewentualnie zarchiwizować na filmach lub zdjęciach i wtedy będzie to nie do podważenia, w końcu każdy ma komórke.
1
Alba 2016-10-25 20:28:24
Totalny kretyn te głupoty pisze. Niech idzie pod urząd zamiatać baran
mag 2016-10-26 11:43:02
Idiotka bez szkoły zostaje brygadzistką, firma wielkich możliwości...
2
wiklinowy chopek 2016-10-26 19:57:44
W każdej firmie jest jakiś baran który otrzymał stanowisko po koleżenku lub po rodzince. Trzeba po prostu zadawać jej wiele problemów i ciężkich pytań wtedy z bezradności i pustego łba sama zrezygnuje.
1
Yt 2016-11-07 23:12:03
Niestety nie potrafie zrozumieć ludzi,którzy narzekaja tak bardzo na prace w Tenneco. Ja od niedawna jestem pracownikiem produkcji i moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Podoba mi sie współpraca jaka tam panuje i to, ze kazdy sobie pomaga w każdej sytuacji.
Ludzie, jeśli ktoś chce pracować i stara się, to nikt bez przyczyny go nie zbluzga, a tymbardziej nie wyrzuci z pracy. A osoby, które pisza takie negatywne opinie, moim zdaniem, maja dwie lewe ręce.
1
Petrus 2016-11-09 13:41:17
Witaj.

Pracujesz / pracowałeś na produkcji czy na magazynie (wózki widłowe)?

Czy jesteś operatorem maszyny?
cinusmaximus 2016-11-21 20:31:08
Hej ! Ile zarabia operator maszyn w tenneco ? bo jest oferta pracy i nie wiem czy warto aplikowć ?
Jest jakaś możliwość rozwoju ? Teraz szukam nowej pracy bo płacą tylko 12 zł na rękę i 50 % za nadgodziny. Dzięki .Pozdrawiam.
pak 2016-12-02 17:22:51
Od stycznia 13zl stażem 6 m-c w zakładzie . Z rocznym stażem od 15-16 zl za godz. Stanowisko operator .
Potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi na temat pewnego mistrza o imieniu proszku do prania - gość rozwala wszystko gdzie tylko wsadzi łapy . Może wujek się zorientuje .
ktoś 2016-12-02 18:42:34
Trzymajcie z daleka od partnerów biznesowych i załatwiania spraw młodego chłopaczka imieniem Artur. Nie wiem kim on u Was w rzeczywistości jest, ale reprezentuje sobą totalnie nieprofesjonalne, wprost bezczelne i roszczeniowe podejście!!! Bez szacunku do ludzi. Musi się jeszcze wiele uczyć.
gerc 2016-12-03 05:55:39
Witam mam propozycję pracy w jakim systemie się pracuje na magazynie
Gdscg 2016-12-04 19:25:38
Niewolniczym
1
nowy pracownik 2016-12-05 11:43:34
Pracuje w tenneco od 2 miesięcy, jest ciężko nie powiem, liderzy są wymagający bo też od nich wymagają Ci wyzej postawieni a od nich wymaga góra. W pracy nie ma czasu na opierdzielanie się, chociaż są i takie dni że wychodzi się na fajke co godzine. Ogólnie praca jest uczciwa, tempo duże ale i zarobki są fajne z nadgodzinami. Praca w tej firmie na pewno nie jest dla każdego, ale nie można bać się spróbować, wszyscy przyzwyczajeni są do tego że przychodza nowi którzy uciekają do domu po przerwie obiadowej i nigdy już nie wracają.
Zostaw swoją opinię o Tenneco Polska Sp. z.o.o - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o