Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
humboldt - 2015-11-12 22:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [notr - 2015-11-10 19:00:12]:
nie jest to moim zdaniem marzenie jeśli chodzi o pakiet socjalny , ale lepszy rydz niż nic oczywiście
zdjecie uzytkownika
spaxa - 2015-11-15 03:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie warto się przedstawić z jak najlepszej strony, pracodawca wtedy na taką osobę zupełnie inaczej patrzy
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-11-15 20:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko wiesz to,ze pracodawca patrzy inaczej to tylko kwestia samego poczatku.Kazdy moze dac sie z siebie 100%.Tylko po chwili okazuje sie,ze czlowiek daje z siebie wszystko zeby potem traktowali go jak ostatniego pomagiera.Oferuja Ci stanowisko i ze bedziesz wykonywal wszystko to co jest do tego stanowiska adekwatne a jak zaczynasz pracowac to sie okazuje,ze brygadzista czy tam kierownik zatrudnia Cie do najgorszych prac.A ze dluzej pracuja to dyrektor glowny przytakuje glowa i nic z tym nie robi ;).I to nie trwa tylko miesia dwa lub trzy tak jak sie mowi na sprawdzenie,tylko rok albo i caly czas.Wiec po co sie wysilac? Marne szanse,ze wgl ktos Cie doceni bo moze jestes z gory przypisany do odwalania najgorszej pracy.
zdjecie uzytkownika
Tymek - 2015-11-17 11:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow, ten bezpłatny dojazd to dla mnie szok, dobra sprawa ale wcześniej w ogóle się z tym nie spotkałem, a w taki sposób pracownicy mogą trochę zaoszczędzić.
zdjecie uzytkownika
crs - 2015-11-20 07:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Anitka - 2015-11-25 00:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odwiedzając zakład w związku z poszukiwanie nowych możliwości rozwoju, opowiem o swoich pierwszych wrażeniach. Bardzo mili ochroniarze którzy wytłumaczyli mi na wejściu, gdzie mam się udać. Wchodząc na drugie piętro do działu HR sądziłam, że to nowoczesny budynek w końcu firma Amerykańska, a tu brudny moloch z lat 80, jedno krzesło dla kandydata, zero wody by się napić i długa tabela poszukiwanych osób. Widać zakład ma problemy z zatrudnieniem lub po prostu nie dba o swoich pracowników w należyty sposób. Przejdźmy do zarobków jakaś podstawa + 20 % i niby to można nie łatwo stracić :). Na rekrutację należało zabrać swoje ceryfikaty i świadectwa pracy, czyżby firma myślała i porównywała się z kimś gorszym od Siebie hmm - powiedzmy że to standard Amerykański pokaż nam w czym jesteś lepszy od Nas :) Ogólnie Panią z HR proszę by się lepiej przygotowała do rozmowy i informowała kandydatów o czasie oczekiwania na odpowiedź i podziękowała im za wizytę, żegnając się z nimi podając rękę - czyżby tego Amerykanie nie nauczyli ? Po rozmowie może was też czekać kolejna rozmowa np. z kierownikiem działu. Ja natrafiłam na Panią z działu Logistyki. I tu kolejna moja ocena: Pani Kierownik myśli o sobie, że jest najlepsza, sądząc że pracownik będzie ją całował po nogach, że tam przyszedł i ma przyjemność z nią w ogóle rozmawiać. Najlepsze pytanie kim będziesz za 5 lat - Proszę Panią niech Pani sobie wbije do głowy, że w dzisiejszych czasach jeśli pracuje Pani w firmie Automotive 5 lat, a szczególnie w dziale Logistyki to jest Pani tzw słabym ogniwem, naprawdę polecam Pani zmienić firmę i poznać realia dzisiejszych międzynarodowych stosunków międzyludzkich, a nóż nowa wiedza Panią oświeci. Pani "kierownik" poinformowała mnie po kilku zadanych pytaniach czy mam jeszcze inne - po jej minie widać było że ma już dość pytań i chce jak najszybciej wyjść, niezbyt miłe podejście do nowego członka zespołu, a ma ich jak to mówiła 4, dział to tzw duży pokój ze wszystkimi z działu logistyki i zaopatrzenia i wszyscy mówią na raz. No to się nazywa nowoczesna firma :). Na zakończenie rozmowy Pani sapnęła do mnie do widzenia stanowczym głosem. Cóż za zachęta na dalszą część a chyba ostatnią część rekrutacji :) miło by było usłyszeć dziękujemy za wizytę w firmie lub było nam miło że Pani do nas przyjechała i wypuścić np. kandydata otwierając mu drzwi. Widać tego tej Pani nie nauczono i tu nasuwa się pytanie gdzie ten wysoki standard Pani obsługi który to ciągle słychać było w Pani ustach na rozmowie kompleksowa kompleksowa obsługa klienta :). W chwili obecnej firma bardzo się rozbudowuje niby nowa hala G czy G+ i cóż z tego jak nikt tam nie chce pracować :) Na koniec mogę stwierdzić, że to nie Firma dla specjalistów lub ludzi z własnym szerokim myśleniem i ambicjami. Wszystkim którzy rekrutują radziłabym się zastanowić czy to nie kolejna ParaFirma która jak jej nie będzie się u nas opłacała, zabierze wszystkie maszyny i urządzenia, przenosząc się w inne miejsce. Na koniec Pozdrowienia dla wszystkich nowych pracowników i dla ludzi którzy nie wahali się wyrazić opinii.
zdjecie uzytkownika
Sistema - 2015-12-04 12:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudnimy operatorów wózków widłowych do pracy na terenie Gliwic

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę bez pośredników
• stawkę godzinową 15,50 pln brutto/h
• miłą atmosferę pracy
• możliwość zdobycia doświadczenia
• osobom z potencjałem - możliwość rozwoju

Osoby zainteresowane pracą na powyższym stanowisku prosimy
o przesłanie aktualnego CV na adres:
rekrutacje@sistema.com.pl
zdjecie uzytkownika
Zygu - 2015-12-04 16:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pl może nie w każdym przypadku tak jest? Dlaczego mieliby zatrudniać kogoś do gorszych i trudniejszych prac, jeśli jest świetny w tym co robi i taka praca ogranicza jego potencjał.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2015-12-09 10:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abram - 2015-10-04 00:27:34]:
:)
zdjecie uzytkownika
paoa - 2015-12-14 19:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze jest u nich całkiem dobra praca jako Supervisor ds. Jakości i stawki nie są takie złe, bo widziałem, ze ok. 18000 zł jest za podstawe na pewno no i plus premia.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-12-15 09:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 jako supervisior śmieszne to w GMMP (Opel Gliwice) adeccowiec ma więcej jako nowy przyjęty pracownik na na produkcję a Praca w tenneco to porażka zero zasad liczy się ilość komponentów a ty jesteś nie ważny jestes jak robot
zdjecie uzytkownika
juhass - 2015-12-15 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anitka - 2015-11-25 00:05:06]:
Choć też tylko byłem na rozmowie... Odczucia mam dokładnie takie same jak Ty. Idiotyczne, wyuczone pytania nic nie wnoszące, późniejsza rozmowa z ludźmi z działu (pytają na początku o to samo o co pytała kobieta z HR- nie mogli być na spotkaniu od początku?). Generalnie dziwnie tak- ale to wnioski wyciągnięte tylko na podstawie rozmowy.
zdjecie uzytkownika
BoB - 2015-12-22 22:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gosc - 2015-10-15 19:18:28]:
Witam, pracowałem również na magazynie i chorobowym nie gardziłem :) Od kiedy żey iść na L4 musi być zgoda przełożonego? Więc nie kłam leszczu.
zdjecie uzytkownika
art_l - 2015-12-25 14:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nawet nie jest zła, tylko jest problem z brygadzistami i kierownikiem zmiany. Pracowałem na sali G+ i ci ludzie mają niski poziom kultury osobistej. Szczególnie kierownik zmiany (Krzysztof chyba, nazwiska nie znam) nadużywa wulgaryzmów i zwraca się do pracowników bez szacunku. Podobnie brygadziści- przychodzi ktoś nowy i nie wytłumaczą mu o co chodzi tylko od razu wymagają cudów. Pozdrawiam Jarka P.-podobna sprawa jak z Krzyśkiem. Pracowałem tam miesiąc, robiłem co kazali, za każdym razem byłem w pracy, a wczoraj dowiedziałem się że "dziękują mi za współpracę".
Co do kierownika zmiany z tej hali to nie wiem jak taki człowiek może zajmować taką funkcję. Ma wiedzę, ale jest nieprzystosowany do życia w społeczeństwie.
zdjecie uzytkownika
Cyuc - 2015-12-29 05:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sporo prac, masa fizycznych osób jest potrzebna. Jak na Gliwice to z tego co słyszałem niezła pensja ma być, podobno można w zależności od stanowiska zacząć od 2000zł
zdjecie uzytkownika
adik - 2016-01-12 23:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2015-12-15 09:04:54]:
A w Oplu co jest ? Ktoś sięz Toba liczy ? Do tego umowa pod adecco i nawet nie mozesz być pewien keidy Ciebie wywala. Brak perspektyw. Jestem pracownikiem Adecco w Oplu i powaznie się zastanawiam na przejsciem do tenneco moze dlatego że zaproponowali mi wyższe stanowisko niz produkcyjne
zdjecie uzytkownika
uptown - 2016-01-13 04:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli faktycznie @Cyuc zarobki zaczynają się u nich od 2 tys, to jest to dobra firma, żeby zacząć zdobywać doświadczenie na rynku pracy. Chyba pojawiła się u nich rekrutacja na brygadzistów.
zdjecie uzytkownika
Mr Wiesz Kto - 2016-01-14 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-10-11 19:29:12]:
Dzięki za opinie wreszcie ktoś kumaty. Właśnie się zatrudniam i potrzebowałem takiej opinii. Pracowałem już na produkcji i takie warunki to dla mnie nic. Dam Opinie jeszcze po miesiącu pracy i po pół roku jak będzie okej.
zdjecie uzytkownika
bigos93 - 2016-01-14 20:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaskoczę was jest inna firma na strefie, która płaci lepiej, robota jest lżejsza, są darmowe busy, premia 15% praktycznie stała, multisport za 20 zł, premie co pół roku za oceny i kolejne za brak l4 w dodatku premia świąteczna no i co roczne podwyżki. Jest to NGK Ceramics, pracowałem wcześniej w tenneco 3 miesiące i to były najgorsze 3 miesiące w życiu. W NGK robię 1,5 roku szybko mi to zleciało i przyjemnie. A do Tenneco nigdy nie wrócę. Dość powiedzieć, że w NGK na czysto bez sobót mam większą wypłatę niż w tenneco ze wszystkimi sobotami.
zdjecie uzytkownika
bonia - 2016-01-14 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bigos93 - 2016-01-14 20:35:33]:
Witam, proszę o więcej informacji na temat NGK Ceramics.
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2016-01-16 23:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba się troche znać na amortyzatorach samochodowych gdyż prawie wszystkie marki posiadają amortyzatory ich firmy,teraz szukaja technika utrzymania ruchu a i oferuja bezpłatny dojazd do Gliwic,Bytomia
zdjecie uzytkownika
gosiaczek - 2016-01-19 12:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bigos93 - 2016-01-14 20:35:33]:
również polecam tą firmę NGK mąż pracuje lecz niestety kobiet nie przyjmują a szkoda
zdjecie uzytkownika
pączek - 2016-01-19 20:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosiaczek też słyszałam dobre opinie (mimo tego co sie pisze na forach), a jeśli chodzi o kobiety- to pewnie zależy na jakim stanowisku. na pewno na specjalistę do kadr, inżyniera czy specjalistę każdy ma szansę :)
zdjecie uzytkownika
ToTylkoJa - 2016-01-19 21:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry pracuje w tenneco gliwice w sumie trzy tygodnie z tego juz jestem tydzien na l4 bo robota jest dla robota a nie dla czlowieka 4000 sztuk na zmiane chwila przerwy w pracy na male siku i brak mozliwosci napicia sie wody

Pracowalem wczesniej w oplu i porownac pracy nie mozna opel jest o wiele lepszy

Teraz przyjmuje aie do NGK i tam juz raczej zostane

Szczerze nie polecam Tenneco
zdjecie uzytkownika
toczek - 2016-01-20 09:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może się wypowiedzieć a propos zarobków ?
Np. operator. magazynier itp ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-21 21:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@toczek, popieram. Jak widziałem teraz ogłoszenia na produkcję to pisali jedynie, ze oferują umowe o pracę, dofinansowanie do posiłków i szeroki zakres świadczeń socjalnych.
zdjecie uzytkownika
pracka super jest - 2016-01-24 15:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek no i pewnie jeszcze nie trzeba mieć doświadczenia ani nic :) Tyle, że to ogłoszenie z grudnia i możliwe, że już ktoś się znalazł, chyba, że wciąż szukają i nie chcą zaśmiecać ogłoszeniami. Jedno z nowszych dotyczy stanowiska specjalist ds. kadr, gdzie trzeba mieć wykształcenie wyższe oraz 2-3 lata doświadczenia na podobnym do tego stanowisku. Oraz znać prawo pracy.
zdjecie uzytkownika
fere - 2016-01-26 23:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2015-08-21 12:34:45]:
Jeżeli nie będziesz miał urlopu czy L4 przez trzy ostatnie miesiące oraz pracował na przyzwoitym poziomie, to nie ma problemu po tym czasie. Ja przeszedłem po 6 miesiącach.
zdjecie uzytkownika
wayne - 2016-01-28 21:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bigos93 - 2016-01-14 20:35:33]:
Podobno do NGK jest bezpłatny dojazd z Knurowa. Wiesz coś więcej na ten temat? Skąd odjeżdża?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-04 23:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Po 10 latach pracy w Tenneco operator trener brygadzista.... obecnie zatrudniony w NGK zaluje ze tam nie rozpoczalem swojej przygody z praca. Praca na luzie.... targety bez problemu... zarobki na dziendobry o wiele lepsze a w porownaniu ze stazem 5letni pracownik ngk zarabia tyle co brygadzista w tenneco na czysto... mniej wiecej :-). W Tenneco czesto traci sie premie za swoje i innych bledy z brygady, dodatkwo zapierdalasz bez tchu odpoczynku, duzo wiedzy do zapamietania na starcie... Proces rekrutacji - chyba kazdego cepa przyjma z rekami i nogami :-) spore rotacje ludzi ( nie dziwie sie) wiec czesto jest tak ze robisz kilka tygodni / miesiecy na jednym - 2 -3 stanowiskach.

Sporo pisac... Tenneco jak wojsko - robi z Ciebie pracownika ktorego po dluzszym stazu wszedzie przyjma a jak juz sie zatrudnisz to odczuwasz ulge i spokoj bo to jednak hard level jesli chodzi o wysilek fizyczny i psychiczny na slasku :D
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-05 00:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapomnialem dodac o dodatkach... Tenneco 20% premii ktore latwo stracic nawet nie z wlasnej winy. Dodatki wczasy i bony swiateczne ? smiech na sali... 350 / 175zł bruttto jak zarabiasz 2k ponad...

NGK - brak l4 350zl 2x na rok ocena brygadzisty od 270 zł w zwyz 2x na rok; bony swiateczne ? 1250 zl ok; wczasy ok 850zl.... no i stala premia 15% chyba ze cos naprawde zle zrobisz stracisz 3 %
zdjecie uzytkownika
Menedżer - 2016-02-09 17:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tenneco to amerykański obóz pracy w Polsce.Powinni o tym pisać w gazetach, a tym czasem piszą sobie bez pojęcia "polskie obozy". Szkoda się robi bo USA taki niby nasz wyzwoliciel i sojusznik, a tutaj u japońca z byłego Państwa Osi lepiej się pracuje .
Ehh czy my kiedyś będziemy mieli swoje własne Polskie koncernyi i fabryki??? bo jak na razie to rządzą ci co rozpętali IIWŚ czyli Niemcy, Włosi, Japońce i amerykany.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2016-02-11 10:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma to jedno nieporozumienie mało płacą zastraszają pracowników to jeszcze wypłaty nie w terminie a o wulgaryźmie co nie których liderów nie wspomnę
zdjecie uzytkownika
art_l - 2016-02-11 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BOB - 2016-02-11 10:19:50]:
Szczególnie Jarek P. z sali G+ (Base 2), do spółki z kierownikiem zmiany. Ci ludzie nie są normalni, co drugie słowo u nich zaczyna się na "k". To co oni wyprawiają podchodzi pod mobbing. Zalecam im wizytę u lekarza.
zdjecie uzytkownika
adamek - 2016-02-12 06:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki
zdjecie uzytkownika
misumisiu - 2016-02-14 21:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę was omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Ma najgorszą opinię wśród zakładów w Gliwicach i to nie jest plotka,bajka czy historie wyssane z palca.
Nie polecam, trzymajcie się od tej pracy z daleka. Są lesze zakłady. Są lepsze oferty. Pozdrawiam wam ciepło.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2016-02-15 18:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,
potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie - szkoda czasu na tak beznadzieją firmę!!!!
wykorzystują na maxa, śmieciowe umowy i bez podania przyczyny kończą współpracę - uważam, że każdemu należą się słowa wyjaśnienia!!!!
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2016-02-25 23:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robota jest więcej niż ok. Wynagrodzenie przyzwoite. Atmosfera spoko. To jednak dotyczy raczej stanowisk inżynierskich. Produkcja to inna bajka, o czym należy pamiętać podejmując pracę w tej firmie. Zanim aplikowałem też sprawdziłem opinie na tym portalu i byłem sceptycznie nastawiony, lecz teraz widzę, że większość głosów dotyczy fabryki, gdzie panują zupełnie inne zasady.
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-03-02 18:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-10-12 11:10:29]:
TRAGEDIA MALA HALA maly olek nic nie ma tak jak ma być a jak cos powiesz wylatujesz za mala halla na taka produkcje nic nie ma o wszystko się prosisz audyty i kontrole to wszysto chowają nawet skrzyn nie maja i do kartonu karze pakowac a kierownik hali o wszystkim wie i przymyka oko chyba ze się odezwiesz to wylatujesz i oczywiście ludzie debile które pracują to ludzie kierownika boja się o prace i wszystko zrobia a gdzie kontrole pip to ja nie wiem pachnie korupcja i tyle odradzam jeśli ktoś chce zapierdalac rok i potym go wyrzuca bo strasza dyscyplinarnym pozdrawiam kierownika hali olka z elektrowni
zdjecie uzytkownika
zapytanie - 2016-03-26 20:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2016-02-25 23:39:10]:
Cześć,
A czy mógłbyś opowiedziec więcej o pracy na stanowiskach inżynierskich? Jakie wynagrodzneie oferują? (8 lat stażu w obszarze jakości).
Czy pracuje się w wielkich open spacesach? Czy mniejszych biurach? Budynek wygląda raczej na stary, więc może zachowaly się mniejsze pomieszczenia biurowe?
jak jest ze stołówką?
Podobno są też b dobre benefity dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2016-03-31 14:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja mam pytanie zwiazane z zatrudnieniem. Od rozmowy kwalifikacyjnej jak osoba zostaje zatrudniona to mniej wiecej po ilu zaczyna sie prace?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-03-31 14:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a ja mam pytane zwiazane z zateudnieniem. Mam 6 kwietnia rozmowe i jak przejdzie dobrze to bo ilu mniej wiecej dniach moge zaczac pracowac? Ponieważ nie chcial bym odrazu tylko 25 np. I ciekawi mnie po ilu po rozmowie jiz chca do pracy dac??
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-03-31 22:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć o dziale zakupów, czy warto aplikować? Któryś już raz z kolei pojawia się oferta pracy w zakupach i poważnie się zastanawiam nad aplikacją.
Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ARCHE Consulting - 2016-04-06 12:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry,

poszukuję kontaktu do byłych pracowników działu Utrzymania Ruchu,
zapraszam do kontaktu i przesłania CV na mój adres
pawel.domanski@arche-consulting.pl

Aktualnie rozbudowujemy dział UR dla jednej z firm z sektora automotive:
-dobre solidne wynagrodzenie,
-pełne świadczenia socjalne,
-umowa bezpośrednio pod firmą, bez zabawy z agencjami pracy.




zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2016-04-08 02:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frygaaa - 2015-08-11 07:41:13]:
To powodzenia....jaki zakład pracy dowozi pracowników ? Z.K. chyba kiedyś tak było !!....to z buta na budowę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Milusia - 2016-04-11 22:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział zakupów, a raczej cała logistyka, to temat rzeka...
zdjecie uzytkownika
eljot - 2016-04-12 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sistema - 2015-12-04 12:22:52]:
ja bym ci otworzył drzwi na do widzenia ale zasadziłbym kopiora w dupiora aż się by się zadymiło kretynko z boguszowic pewnie... paniusiu o przerośniętym ego..z takimi ambicjami najbliżej ci do A4- powinnaś wiedzieć po co
zdjecie uzytkownika
notr - 2016-04-18 13:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nich teraz oferta jest tylko jednak - jako Mechanik samochodowy - prototypy amortyzatorów i wydaje mi się, ze stawki nie są u ncih wclae takie małe, ale trezba miec oczywiscie doświadczenie moim zdaniem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-27 08:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anitka - 2015-11-25 00:05:06]:
Logistyka nie ma "Panią Kierownik" tylko Pana kierownika :)
zdjecie uzytkownika
gość 123 - 2016-05-01 18:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BoB - 2015-12-22 22:02:39]:
zgadzam się z Wami, pytania na rozmowie wyuczone na pamięć, byłem już na kilku rozmowach o pracę, na tak beznadziejnej jeszcze nigdy pani z HR przyszła na rozmowę spóźniona i byle by odwalić pańszczyznę i mieć to już za sobą, drugi etap rozmowa z kierownikiem produkcji bohaterem przez "ch"... szkoda gadać chamstwo i słoma z butów wychodziła na kilometr, zdecydowanie nie polecam tej firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert