Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maro - 2015-01-23 14:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy na nowej hali pracują już na 3 zmiany?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-25 19:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popek - 2015-01-23 10:32:43]:
AUTOBUSEM.
zdjecie uzytkownika
popek - 2015-01-25 22:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jakim?
zdjecie uzytkownika
Luk - 2015-01-26 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również miałem tam podjąc prace ale szczęście,że znalazłem strone z opiniami o tej firmie jak poczytałem większość tych negatywnych opini to podziękowałem.
Jakieś dwa lata temu pośrednictwo też mi proponowało tom prace ale jakoś nie mogłem się do niej przekonać teraz wiem na czym stoje dzięki za te opinie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-27 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na nowej hali od listopada. Nie wierzyłam w opinie i sama chciałam się przekonać, MASAKRA. Ciagle nerwy, grozenie zwolnieniami jak nie można isc w sobote, niedziele lub zostawać po 12h... zmiany miały być 3 a ciagle się chodzi na dwie po 12h i to w takich godzinach w których nie jeździ autobus pracowniczy. Wyzysk, straszenie, zabieranie premii na głupi brak kreski na tablicy, za L4, za urlop... Nie polecam, nie warto za żadne pieniądze. A teraz już daja 12zl/h bo nie ma chętnych do pracy. Przy takich warunkach nawet jak daja 25zł/h to ludzie nie będą pracowali.
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-27 15:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zamierzam bronić Tenneco, bo jak by nie było jest to fabryka dla białych murzynów, ale z pewnymi rzeczami się ludziom w dupach poprzewracało :) Pracowałem w kilku zakładach na produkcji i w KAŻDYM była zabierana premia za chorobowe, czy urlop na żądanie. Praca w godzinach nadliczbowych, jeśli taki kaprys ma pracodawca nie możemy odmówić pod groźbą konsekwencji finansowych do zwolnienia włącznie, tak nam pięknie ktoś skonstruował kodeks pracy. A autobus pracowniczy, dobrze że jest, bo mało który zakład taki zapewnia.
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-27 17:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam ofertę pracy jako technik utrzymania ruchu (tokarz)można sie dowiedziec co to za praca i za jaka stawkę?????dziękuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
. - 2015-01-27 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też operator - 2015-01-27 15:06:51]:
Autobus pracowniczy to oni raczej dla własnego dobra zapewniają bo gdyby nie on to nie maja pracowników- mało kto jest tam z gliwic, sami przyjezdni z coraz dalszych miejscowości, mieszkancy Gliwic wiedza co to TENNECO...
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-28 07:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowie mi ktos na pytanie?????o tym techniku utrzymania ruchu???
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-28 08:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-01-27 20:54:41]:
Czy pracujesz w Tenneco w Polsce, czy też w innym kraju, masz zapewniony dojazd autobusem pracowniczym. Taki mają standard. Szkoda tylko że u nas standardem jest 12 zł za godzinę pracy a nie 12 euro :) A to że już całe Gliwice przewinęły się przez Tenneco to już inna, przykra sprawa :)
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-28 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spider - 2015-01-28 07:21:11]:
Spider jeśli dostałeś ofertę jako tokarz to chyba nie będziesz pracował jako elektryk nie?
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-28 09:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też operator - 2015-01-28 08:05:29]:
no tak ale interesują mnie zarobki na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
anulla - 2015-01-29 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! A jak przebiega rekrutacja w tenneco
zdjecie uzytkownika
UR - 2015-01-30 08:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w ur są indywidualne wszystko zależy od twoich umiejętności , chęci do pracy oraz oczywiście jak dobrze się umiesz sprzedać:)ale najbardziej mi się chce śmiać co ludzie piszą że muszą pracował po 12h i ze to jest przymus;DD Ciekawe od kiedy;D po 12h bardzo rzadko a i tak się pytają czy możesz. Większości ludzi nie zadowoli praca każdy chce być kierownikiem nic nie robić i kasę za darmo inkasować.... a pracować nie ma komu... Co do atmosfery jest nacisk bo to produkcja ale jeśli robisz swoje to masz lajt oraz dobre stawkę nawet na produkcji jako "biały murzyn". nie jeden "biały murzyn" ma lepsza stawkę niż ludzie z kadr... Należy tez pamiętać ze jeśli pracujesz pod agencja to kasa marna i tyle tak jest wszedzie.
zdjecie uzytkownika
r - 2015-01-31 04:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arsenal - 2015-01-20 14:35:49]:
O którego Sebastiana chodzi bo jest ich dwoch
zdjecie uzytkownika
kolos - 2015-02-03 10:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. proszę o informację czy był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Technik kontroli jakości? nie wiem czy ta oferta jest aktualna, bo spotykam ją już ze 4 m-ce. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hiszpann188 - 2015-02-08 14:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jak wygląda praca na magazynie???? i jak zarabiaja tam chlopaki???? pozdr
zdjecie uzytkownika
Xavi - 2015-02-11 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałem złożyć CV na stanowisko Supervisora działu technicznego. Co to właściwie za praca? Może coś bliżej napisać??
zdjecie uzytkownika
Xavi - 2015-02-18 13:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpisze ktoś jak z tym stanowiskiem Supervisora Działu technicznego??
Czy warto tam aplikować??
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 14:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonila do mnie pani z gi group oferuja prace w tenneco za 12 brutto na dziale rur czy ktos wiecej cos moze powiedziec o tym dziale ? czy sa nadgodziny ? i jak atmosfera wyglada w pracy . za aktualne opienie podziekuje
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bynal - 2015-01-09 23:02:14]:
a@j partners bytom , gi group katowice
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-23 20:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial rur. Tam wszędzie sa rury. Pewnie chodzi o bejsowego. Zapierdziel jak na każdym innym dziale. Nadgodziny sa, czasami przymusowe i nie ma możliwości zrezygnowania jeżeli jest taka decyzja. Atmosfera w pracy? Zalezy czy robisz na G czy G+ oraz do jakiej brygady trafisz, ale i tak zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie będzie podobalo co i jak szybko (a raczej wolno) robisz.
zdjecie uzytkownika
sahin - 2015-02-27 15:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tenneco to ogromny europejski koncern który swoje siedziby posiada m.in. w Czechach , Belgii czy też w niemczech. Działają w branży automotive co samo w sobie świadczy o tym , że obracają naprawdę nie małym kapitałem co niestety nie przekłada się bezpośrednio na to na co mogą od nich liczyć pracownicy...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-02-27 15:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo jużcoś na temat Technika kontroli jakości ? Jak to wygląda ? Ciężka praca ?
zdjecie uzytkownika
gowork - 2015-02-27 16:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Tenneco kierownik działu technicznego i supervisor działu technicznego to ta sama osoba?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie