Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Józik - 2015-06-21 21:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemka chciałem zapytać po ile godzin robocie ? i jak z weekendami czy wolne czy jak ktoś chce to sie pisze ?
zdjecie uzytkownika
Navigator - 2015-06-22 18:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wszystkie zmiany od pon do pt. kursuja 4 linie autobusowe z ktorymi mozna dojezdzac za free... pozdr
zdjecie uzytkownika
albert - 2015-06-23 01:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w soboty nie jeżdżą ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-26 00:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie musza jeździć w soboty, bo soboty są wolne od pracy, chociaż to tylko moje przypuszczenie, bo dopiero rozważam aplikowanie do tenneco. Wystawili niedawno ogłoszenie na technika do spraw prototypów http://www.infopraca.pl/praca/technik-ds-prototypow/gliwice/11206712 w sumie nie wygląda tak źle, ciekawe, czy trudno się dostać.
zdjecie uzytkownika
Friiko - 2015-06-30 12:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Moja opinia co do Tenneco jest dobra. Jeśli idziecie do pracy, żeby się poobijać to nie dziwcie się, że traktują tak a nie inaczej. Pracuję tam od ponad 2 lat i podoba mi się ta praca. Po 12h nie trzeba robić, ale można się zapisywać na nadgodziny, zawsze dostaję dobre wynagrodzenie... Więc nie wiem skąd te opinie. Polecam :)
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2015-06-30 18:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Friiko - 2015-06-30 12:30:14]:
Prawda święta,praca jest ok dobre zarobki,umowa na pełen etat,wynagrodzenie na czas,a praca jak praca płaca nam za prace a nie odpoczywanie :)
zdjecie uzytkownika
konwalia - 2015-07-02 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy przyjmują też panie bez doświadczenia.?
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2015-07-08 12:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak przyjmuja
zdjecie uzytkownika
Dojazd - 2015-07-23 20:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,gdzie moge zobaczyc te busy do tenneco z freee podobno sa,poda ktos linka?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-07-28 19:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zależy jeszcze na jakie stanowisko, bo obecnie Tenneco Automotive Polska ma otwarta rekrutację i jest w czym wybierac, że tak powiem. Do Rybnika sa tylko dwa ogłoszenia chyba, ale do Gliwic kilkanaście, jakby kogoś to interesowało, to szukają między innymi lidera projektu, mistrza utrzymania ruchu, technika ds prototypów, czy komponentów.
zdjecie uzytkownika
/?/ - 2015-07-31 16:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ,zakład istnieje chyba od 2002 roku ,jaki procent pracowników obecnych pracuje tam od pierwszych lat istnienia zakładu?
zdjecie uzytkownika
Klamor - 2015-08-04 11:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jaką stawkę można liczyć po okresie próbnym?
Potrzebują ludzi na spawalnię?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-07 16:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dzwoniłem dziś do tennecco w sprawie pracy na stanowisku pracownik produkcji . Dowiedziałem się , że oprócz pracy od poniedziałku do piątku trzeba być dyspozycyjnym w sobotę raz , 2 albo 3 razy w miesiącu . No cóż , nie zagoszczę tam z powodu dojazdu w soboty , którego praktycznie nie mam . Jestem z Rudy Śląskiej. Tak więc dla wszystkich , którzy chcą pracować w tennecco na produkcji polecam jedną radę : DYSPOZYCYJNOŚĆ W SOBOTĘ !!!! . To tyle ... Miłego dnia życzę .
zdjecie uzytkownika
frygaaa - 2015-08-11 07:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje tam już od ponad roku i do tej pory w sobotę byłam chyba 3 razy i to dlatego że trzeba było coś odrobić, a poza tym to w soboty robi kto chce. Zarobek na rękę 2000 pracując od poniedziałku do piątku!!! Więc nie narzekajcie tylko wezcie się do roboty!!!!
zdjecie uzytkownika
mitk - 2015-08-15 18:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Popieram koleżanke wyżej ja też pracuje na hali G+ i nie ma źle czasami cięzo ale wiadomo praca to praca
zdjecie uzytkownika
patryczak - 2015-08-18 16:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie zacząłem tu pracować na duzej hali G i nie ma na co narzekać fajna atmosfera jak chcesz wyjść do wc albo się napić to możesz iść bardzo przyjemnie
zdjecie uzytkownika
T L. - 2015-08-18 17:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TENNECO jest boskie.pracuję tam 10 lat i kocham tą pracę.TL.
zdjecie uzytkownika
MichalG - 2015-08-20 16:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema, po jakim czasie pracy pod agencją istnieje możliwość przejscia bezopośrednio pod Tenneco ?
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-08-21 12:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 miesiacach podobno, jak sie konczy okres próbny, ale jak to jest naprawde to nie wiem, bo dopiero mam tam zaczac pracowac
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 17:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
lonas - 2015-08-21 17:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie odradzam ta prace, o ile to praca nazwać można, pracowalem tam tydzien i takiego zapierdolu nie widzialem nigdzie a pracowalem w wielu miejscach, z calego serca odradzam, pozatym duza czesc pracownikow(nie wszyscy) to kompletne bezmozgi i troglodyci nastawieni tylko na zapierd****** i nic wiecej. pozdarwiam ;)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-08-26 15:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odradzam w 100 % pracowałem 2 tygodnie i trzeba zapierdalac jak roboty, bolą barki plecy i nogi, brak poszanowania dla człowieka w pracy w każdym charakterze nie polecam tym którzy jeszcze nie pracowali ODRADZAM TĄ FIRME
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2015-08-26 21:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca w utrzymaniu ruchu chodzi o place, warunki, rotacje ludzi
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-27 19:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku Inżyniera jakości? warunki, płaca, rotacja ludzi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 22:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-08-27 22:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MichalG dodali teraz kilka ofert z których jasno wynika że pierwsza umowa jest umową bezpośrednio z firmą. pewnie zależy to też od stanowiska. zresztą samo to że są to umowy o pracę jest istotne bo o takie teraz ciężko... co do ciężkiej pracy - jeśli decydujemy się na pracę fizyczną na hali to raczej powinniśmy spodziewać się że może być męcząco.
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2015-08-28 06:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca mechanika utrzymania ruchu chodzi o zarobki rotacja ludzi i warunki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie
alert