brak logo

Farmax

Sosnowiec

Opinie o Farmax

xyz 2011-03-31 19:10
Recepta na sukces pani A[usunięte przez moderatora] (dyrektor handlowy): wymieniac ekipe co 3 m-ce. Wczoraj i dzis zwolnila ludzi ktorzy przepracowali magiczne 3 m-ce...
1
Anna 2011-04-04 16:46
A czy mgłbyś napisać coś wiecej jaka firma jakie zarobki umowa itp
z góry dziekuje
Barbara 2011-04-04 17:29
Witam rowniez prosze o opinie na temat tej firmy, zarobki i co oni tam robia z pracownikami ze tak zwalniaja. Bo teraz przyjmuja na stanowsko telemarketera????
kill 2011-04-10 12:31
Podobno zwalnia sie ludzi, ktorzy nie maja wynikow. To normalne - mnie tez zwolnili. Tylko po 10 miesiacach. Tu jak po 3, to nie ma co isc. Od razu masz orke.
abc 2011-05-09 10:56
a mozesz podrzucic maila do Lucasa ?
luki 2011-05-10 07:11
sam napisz maile masz na stronie svus, a cos za jeden?
bz 2011-06-15 21:37
Jeśli nie chcesz mieć zrytego życia zawodowego to unikaj tej firmy jak ognia!!! Kolega wyżej pisze prawdę. Ta firma jest kierowana przez jedną panią o imieniu A[usunięte przez moderatora]. Jeśli chcesz jeszcze myśleć o przełozonych w Polsce w normalnych kategoriach to obyś nigdy nie poznał tej pani.
ABC 2011-07-25 17:13
Czescy przełożeni są jeszcze lepsi :D jeden wielki bajzel!!!! produkty które się nie sprzedają, drogie, tańsza konkurencja gigantyczna. Farmaceuci z uśmieszkiem kwitują - zróbcie badania, niech to nie będą suplementy bo w suplementach może mi pani i cukier sprzedać!!! Nie polecam zdecydowanie. A Pan A. z Czech - młodziutki chłopiec na posyłki Pana Prezesa :D
Roni 2013-08-27 18:24
na podlaskie było ogłoszenie w kwietniu teraz znowu się pojawiło , więc jak ktoś już wcześniej napisał system 3 miesięcy i won, skąd się biorą tak chore firmy a jeszcze bardziej dziwni ich właściciele którzy widzą studnię bez dna w branży farmaceutycznej, może niech FARMAX kartoflami czy węglem zacznie handlować, to może się udać.
on 2014-03-04 19:26
jak obecnie wygląda praca w firmie farmax, chodzi mi o zarobki +podstawa + premia netto, auto, umowa o pracę?
2
roler 2014-04-06 12:31
ktoś z Was aplikował już na stanowisko przedstawiciela farmaceutyczno-medycznego do Farmaxa? odezwali się?
koper 2014-04-14 21:51
do mnie niestety jeszcze nie. Ale trochę straciłem już nadzieję, że odezwą się akurat do mnie z Farmaxu... a szkoda
sloik 2014-05-19 18:59
odezwali się do mnie wczoraj ale po tych wszystkich wpisach nie wiem czy w ogóle jechać. Może odezwie się ktoś kto tam pracuje obecnie?!
kolo 2014-05-28 12:34
Pracowalem tam przez 3 miechy. W moim CV nie znajdziecie wzmianki o Farmaxie, bo to porażka totalna i moj wielki błąd, że tam byłem. Kłamią i oszukują ludzi, którzy zgłaszają się na rozmowę o pracę. Wyciągają informacje, kontakty i wywalają na bruk. I nie piszę z żalu, lecz z przestrogi innych, by nie byli naiwni.
kicia 2014-06-17 14:41
nie będzie nikogo z Farmaxu bo cała firma krzak liczy 3 przedstawicieli.
Porażka totalna!!!! szkoda kasy na bilet do siedziby!
kicia 2014-06-17 14:48
co do stanowisk to mają tam jedno, ciągle szukają TYLKO przedstawicieli farm - med. Szef obockrajowiec - Czech, mówiący po polsku, tu mieszkający, uważa polaków za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ma chyba syndrom niższości, małolat, max 25 lat. jak przyszedł do mnie z przedstawicielem to podziękowałam za współpracę, przedstawiciel miał większe kompetencje niż on! Z Farmaxem już nie będę handlowała
szukam 2015-02-06 07:19
dzwonili do mnie z tej firmy i zaprosili mnie na rozmowe
byl ktos tam na rozmowie jeszcze teraz? jak wrazenia??????
gosc 2015-02-23 12:03
Jakies niusy? Tez mam zaproszenie do Bielska na rozmowe. Warto?
2
Raczek 2016-05-11 19:25
Poszukują ostatnio w takiej ofercie Przedstawiciel Farmaceutyczno-Medyczny kogoś kto się tym zajmie, jest świetnie, bo bardzo dobre prowizje i samochód
magdal 2017-02-13 15:56
cześć, dzwonili dziś do mnie i zaprosili w środę na rozmowę, ale do Bielska-Białej. Czy ktoś również aplikował? Czekam na wiadomość.
gość 2017-02-13 18:31
Byłem w zeszłym tygodniu na rozmowie, odczucia mam pozytywne. Panie przeprowadzające rozmowę były bardzo sympatyczne. Odpowiedź ma być do końca tego tygodnia, zobaczymy.
1
Nata 2017-02-14 08:18
Ja również byłam na rozmowie okazuje się, że zmieniła się tam kadra zarządzająca i teraz praca wygląda zupełnie inaczej. Panie rekrutujące kompetentne uczciwie stawiają sprawę zobaczymy czy się im spodobałam bo praca w bardzo fajnym środowisku
2
Pastela 2017-02-15 22:12
Też byłam na rozmowie Panie rekrutujace z pasją wykonują swoją pracę czułam się swobodnie czekam na rezultat
magdal 2017-02-16 19:19
Rozmowę rekrutacyjną miałam wczoraj, stresowałam się bardzo, jednak Panie przeprowadzające rozmowę stworzyły bardzo sympatyczną atmosferę dzięki czemu poczułam się swobodniej i stres minął. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Kadra zarządzająca bardzo młoda, ambitna ale kompetentna, nie spotkałam się jeszcze z takim podejściem do drugiego człowieka. Z niecierpliwością czekam na wynik rozmowy :)
1
Nata 2017-02-17 07:53
Ciekawe czy tak jak obiecują wyślą informację dzisiaj niezależnie od wyniku bo to rzadka praktyka w firmie
Kandydatka 2017-02-17 11:44
Ja dziś idę na rozmowę w Bielsku. Z tego co wiem, innych terminów późniejszych na rozmowy nie ma więc chyba faktycznie dziś zapadnie decyzja. Ciekawa jestem czy tu też nie zatrudniają na 3 miesiące a później papapa. Czy ktoś wie jak pracuje się w Bielsku???
mm 2017-02-18 12:36
Są późniejsze terminy. Rozmowy w Bielsku mają być też w poniedziałek 19.02.2017
mm 2017-02-18 12:54
sprostowanie: poniedziałek 20.02.2017
pracownik 2017-02-19 14:37
Ja na stanowisku asystenckim przepracowałam trochę czasu w Farmaxie.
Dużymi atutami jest bardzo przyjazna atmosfera, na linii szef-podwładny też wszystko fajnie funkcjonuje. Pani A.K jest bardzo ciepłą, otwartą i empatyczną osobą. Reszta załogi to same przesympatyczne życzliwe osoby. Co do umowy pracownicy zatrudniani są w naszej firmie na podstawie umowy o pracę, ten ostatni plus jest dla mnie obecnie najważniejszy, dlatego polecam Farmax tym, którym zależy na poczuciu stabilizacji. Zawsze nadrzędną wartością Firmy byli i są ludzie. Każdy nowy pracownik jest szczegółowo informowany o strukturze firmy i zasadach naliczania wynagrodzeń.
2
Zostaw swoją opinię o Farmax - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmax