brak logo

Farmax

Sosnowiec

Opinie o Farmax

xyz 2011-03-31 19:10:50
Recepta na sukces pani A[usunięte przez moderatora] (dyrektor handlowy): wymieniac ekipe co 3 m-ce. Wczoraj i dzis zwolnila ludzi ktorzy przepracowali magiczne 3 m-ce...
1
Anna 2011-04-04 16:46:25
A czy mgłbyś napisać coś wiecej jaka firma jakie zarobki umowa itp
z góry dziekuje
Barbara 2011-04-04 17:29:30
Witam rowniez prosze o opinie na temat tej firmy, zarobki i co oni tam robia z pracownikami ze tak zwalniaja. Bo teraz przyjmuja na stanowsko telemarketera????
kill 2011-04-10 12:31:40
Podobno zwalnia sie ludzi, ktorzy nie maja wynikow. To normalne - mnie tez zwolnili. Tylko po 10 miesiacach. Tu jak po 3, to nie ma co isc. Od razu masz orke.
abc 2011-05-09 10:56:47
a mozesz podrzucic maila do Lucasa ?
luki 2011-05-10 07:11:41
sam napisz maile masz na stronie svus, a cos za jeden?
bz 2011-06-15 21:37:06
Jeśli nie chcesz mieć zrytego życia zawodowego to unikaj tej firmy jak ognia!!! Kolega wyżej pisze prawdę. Ta firma jest kierowana przez jedną panią o imieniu A[usunięte przez moderatora]. Jeśli chcesz jeszcze myśleć o przełozonych w Polsce w normalnych kategoriach to obyś nigdy nie poznał tej pani.
ABC 2011-07-25 17:13:33
Czescy przełożeni są jeszcze lepsi :D jeden wielki bajzel!!!! produkty które się nie sprzedają, drogie, tańsza konkurencja gigantyczna. Farmaceuci z uśmieszkiem kwitują - zróbcie badania, niech to nie będą suplementy bo w suplementach może mi pani i cukier sprzedać!!! Nie polecam zdecydowanie. A Pan A. z Czech - młodziutki chłopiec na posyłki Pana Prezesa :D
Roni 2013-08-27 18:24:34
na podlaskie było ogłoszenie w kwietniu teraz znowu się pojawiło , więc jak ktoś już wcześniej napisał system 3 miesięcy i won, skąd się biorą tak chore firmy a jeszcze bardziej dziwni ich właściciele którzy widzą studnię bez dna w branży farmaceutycznej, może niech FARMAX kartoflami czy węglem zacznie handlować, to może się udać.
on 2014-03-04 19:26:43
jak obecnie wygląda praca w firmie farmax, chodzi mi o zarobki +podstawa + premia netto, auto, umowa o pracę?
1
roler 2014-04-06 12:31:37
ktoś z Was aplikował już na stanowisko przedstawiciela farmaceutyczno-medycznego do Farmaxa? odezwali się?
koper 2014-04-14 21:51:23
do mnie niestety jeszcze nie. Ale trochę straciłem już nadzieję, że odezwą się akurat do mnie z Farmaxu... a szkoda
sloik 2014-05-19 18:59:33
odezwali się do mnie wczoraj ale po tych wszystkich wpisach nie wiem czy w ogóle jechać. Może odezwie się ktoś kto tam pracuje obecnie?!
kolo 2014-05-28 12:34:13
Pracowalem tam przez 3 miechy. W moim CV nie znajdziecie wzmianki o Farmaxie, bo to porażka totalna i moj wielki błąd, że tam byłem. Kłamią i oszukują ludzi, którzy zgłaszają się na rozmowę o pracę. Wyciągają informacje, kontakty i wywalają na bruk. I nie piszę z żalu, lecz z przestrogi innych, by nie byli naiwni.
kicia 2014-06-17 14:41:37
nie będzie nikogo z Farmaxu bo cała firma krzak liczy 3 przedstawicieli.
Porażka totalna!!!! szkoda kasy na bilet do siedziby!
kicia 2014-06-17 14:48:29
co do stanowisk to mają tam jedno, ciągle szukają TYLKO przedstawicieli farm - med. Szef obockrajowiec - Czech, mówiący po polsku, tu mieszkający, uważa polaków za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ma chyba syndrom niższości, małolat, max 25 lat. jak przyszedł do mnie z przedstawicielem to podziękowałam za współpracę, przedstawiciel miał większe kompetencje niż on! Z Farmaxem już nie będę handlowała
szukam 2015-02-06 07:19:41
dzwonili do mnie z tej firmy i zaprosili mnie na rozmowe
byl ktos tam na rozmowie jeszcze teraz? jak wrazenia??????
gosc 2015-02-23 12:03:26
Jakies niusy? Tez mam zaproszenie do Bielska na rozmowe. Warto?
1
Raczek 2016-05-11 19:25:43
Poszukują ostatnio w takiej ofercie Przedstawiciel Farmaceutyczno-Medyczny kogoś kto się tym zajmie, jest świetnie, bo bardzo dobre prowizje i samochód
Zostaw swoją opinię o Farmax - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmax