brak logo

Restauracja Kolorowa

Olsztyn

Opinie o Restauracja Kolorowa

LIPAM 2014-09-16 21:00:19
ZASTANAWIAM SIE CZY ZACZAC TAM PRACE0
były pracownik 2015-01-02 15:58:47
zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu,(usunięte przez administratora) brak współpracy pracowadcy w wyjaśnianiu istotnych spraw..
Justyna Karczewska 2016-08-25 14:12:10
Pracowałam w sezonie wakacyjnym kilka lat temu. To moje pierwsze miejsce pracy więc nie wiedziałam co mnie będzie czekać. Na szczęście okazało się, że nie ma się czego bać. Właściciele bardzo mili i służą pomocą. Nie ma problemy z urlopem, gdy konieczny, wypłata zawsze na czas. Goście też dopisują, często dają napiwki. Jak macie propozycję to śmiało :)
Andrzej Walicki 2016-10-10 14:19:02
Również miałem okazję pracować w Kolorowej - według mnie miejsce pracy całkiem ok, szczególnie jeżeli chodzi o naszą pierwszą pracę. Bardzo miłe szefostwo, nie ma problemów np. z zamianą się dniem pracy itd. Wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas, nie było z tym najmniejszych problemów.
absotpr 2016-10-19 22:39:04
Hej, ale czy zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązkóww? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że zatrudnienie jest niezłe.
kolarz 2016-10-26 11:31:16
Według mnie zarobki jak najbardziej są adekwatne do obowiązków. Wiadomo, że zawsze chciałoby się zarabiać więcej, ale wyzysku nie ma. Można powiedzieć, że podejście właścicieli jest w porządku. Jeżeli masz okazję się tam zatrudnić to bierz śmiało. Sam przepracowałem tam dłuższy czas i gdyby nie wyjazd do UK to pewnie dalej bym pracował.
piotras89 2016-11-08 11:13:18
Praca jak każda inna :) Warunki są naprawdę dobre , nie wiem skąd negatywne opinie. Wiadomo, ze trzeba się odnaleźć w grupie i przede wszystkim pracować , ale jest dobrze. Wynagrodzenie na czas , dobrze ułożony grafik. Pracodawca idzie na rękę jak jest jakaś sytuacja pilna. Dla mnie OK.
batman205 2016-12-06 10:15:03
Dobrze wspominam współpracę z restauracją. Warunki naprawdę godziwe jeżeli ktoś nie stroni od pracy. Tej wiadomo jest sporo, ale w końcu restauracja popularna i goście są przez cały czas. To dobrze, bo zatrudnienie pewne i stabilne.
Zostaw swoją opinię o Restauracja Kolorowa - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Kolorowa