brak logo

Moto-Champ Sklep Motoryzacyjny Zbigniew Karaś

Bydgoszcz

Opinie o Moto-Champ Sklep Motoryzacyjny Zbigniew Karaś

Ramzes 2011-05-30 13:58:23
(usunięte przez administratora), Wielki Cwaniaczek, zapomniał jak pracował jako podrzędny sprzedawca w małym sklepiku z częściami w starym CPN-nie na Błoniu, To były czasy, prosił się ludzi, a teraz wielki burżuj, Dorobił się (usunięte przez administratora) w latach 90' i teraz wielki prezes, który Tyra pracowników jak może, Twierdzi że ma najlepszych sprzedawców w salonie i ma wielkie wymagania a jak się wejdzie do środka to nie widać żadnego i jak ma podejść do klienta to omija go szerokim łukiem, I do tego wielka pani dyrektor do spraw Handlowych, pożal się Boże, kobieta ma chyba coś z głową, Zamydliła Karasiowi oczy a on Ją wyciągną z podrzędnego spożywczaka na wiosce, Oby Dwoje są siebie warci, Mam nadzieję że powinie się im noga w wpadną w wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zamkną ten cały Śmieszny salon samochodowy, a i jeszcze jedno- sprzedaje śmieszne auta Firmy TATA starszym osobą które nie wiedza jakie to badziewie a później widać kolejkę do serwisu... Pozdrawiam wszystkich. Dajcie więcej opinii...
1
Gosc 2012-03-27 09:50:36
Niewiele można dodać do tego co napisałeś Ramzes. Myślę, że prędzej czy później karaś trafi do sądu pracy z pozwem zbiorowym. Nie polecam pracy w tej firmie nawet wrogowi
1
Gosc 2012-05-06 19:26:14
Jeszcze się z takim czymś nie spotkałem. Bez względu na to czy jesteś dobry i zasuwasz jak dziki czy też nic nie robisz to i tak nie ma znaczenia bo traktowany jesteś tak samo. Nie opłaca się starać i być dobrym bo i tak nikt tego nie doceni, nie mówiąc już o jakiejś gratyfikacji finansowej. System nagród nie istnieje. Proponuję przeczytać kilka książek z zakresu motywacji pracowników panie karas zamiast pastwić się nad ludzmi... Może wtedy opinia na pana temat trochę się poprawi
1
gosc 2012-05-29 18:50:25
Moim zdaniem to imbecyl który swoją misję traktuje jako manipulację, skłócanie i mobbing pracowników. Jestem przekonany ze skonczy w sadzie pracy. Nie potrafi docenic nawet swojej kadry kierowniczej. Kierownicy i dyrektorzy wytrzymują kilka miesięcy. Nie znam pracodawcy, który miałby tak negatywna opinie wśród pracowników. DRAMAT - NIE IDZCIE TAM DO PRACY
3
Gość 2013-02-02 17:09:06
Poziom Pana (usunięte przez administratora)jest żenujący. Żyje w przekonaniu o swojej nieomylności. Brak jakiegokolwiek systemu motywacyjnego. (usunięte przez administratora)
2
Anonimowy 2013-12-23 00:40:25
Ciągłe intrygi, manipulacje. Kim trzeba być, żeby czerpać z tego przyjemność? Masakra
1
Bolo 2014-01-15 08:41:21
widze tu same opinie bylych pracownikow,kupowalem Mitsubishi Asx,serwisuje tam i wszystko gra,co mnie obchodzi prywatne zycie pana(usunięte przez administratora)
Arc 2014-04-19 00:36:57
Omijajcie szerokim łukiem. Tragedia grecka.
1
qwerty 2014-04-19 15:08:04
Żal oj zal.....
str 2014-07-23 19:53:57
Nie polecam nikomu. Straszne warunki pracy. Wyposażenie warsztatu jak w rumuńskiej stodole i biegające po hali szczury.
4
lesny_dziadek 2014-07-23 20:21:28
potwierdzam niestety te negatywne opinie!!! mialem do czynienia z tym serwisem i salonem! nie polecam!!!! straszne kombinatorstwo i amatorszczyzna - to taki troche lepiej wygladajacy z zewnatrz komis i garaz u zdzisia - z autoryzacja i fachowoscia nie ma nic wspolnego!!! do tego ten wiecznie madrujacy sie dyrektorek, znajacy sie na wszystkim najlepiej. podobno kiedys bylo tak ok, ale teraz nawet myszy spod podlogi sie wyprowadzaja!
1
grzegorz 2014-08-18 15:05:40
Zostałeś zwolniony bo nie nadajesz sie do pracy i teraz próbujesz się odegrać.Wstyd wszyscy wiedzą ,że oszukiwałes i zostałeś wyrzucony z pracy.Sadzę,że nowy twój pracodawcą dowie się szybciej niz myślisz.
Joanna 2014-08-18 15:17:45
Jestem zadowolona z obsługi bardzo miła i fachowa. serwis czysty i zadbany.serwisuję Mitsubishi od lat i jestem zadowolona. Byłam u nowego Dealera obsługa o wiele gorsza i wartośc przegladu droższa. Zatem polecam ten serwis, serwisuje też inną marke w Moto-Champ .Naprawiawłam samochód po wypadku -bezgotówki.Naprawiono bardzo szybko na czas naprawy udostępniają samochód zastepczy.Polecam każdemu klientowi ten salon i serwis.
maro 2014-11-01 20:49:04
NEXT dobrze słyszałeś poszukaj ogłoszenia na OLX
maro 2014-11-01 21:11:06
Joanno Moto-Champ już nie ma autoryzacji Mitsubishi.
hhh 2014-11-19 13:17:12
nie wiem, jak tam wyglada sprawa z pracą, ale sprzedają wylakierowane i podrasowane auta jako bezwypadkowe, oszukując z jakich to salonow ich nie sprowadzali (a w rzeczonym salonie w ogole nic o tym aucie nie wiedzą) czy na to jest jakis paragraf z ustawy o ochronie konsumentow, czy dalej moga sobie wystawiac na otomoto samochody z nieprawdziwym opisem i nikt im nic nie zrobi?
1
Zygmunt 2014-11-19 15:11:31
Najłatwiej jest kogoś anonimowo oczerniać. Bo to nic nie kosztuje i nikogo poza pomówionym nie boli. hhh nie sądzę aby długoletni sprzedawca samochodów bawił się w dzisiejszych czasach w chałturę!!!!.Przecież wiesz że dzisiaj wszystko można sprawdzić, grubość lakieru, stan blacharski, historię przebiegu itd. itd. Więc najpierw sprawdź a później działaj krytycznie. Pozdrawiam i traktuj innych tak jak chciałbyś być traktowany. Ja jestem bardzo zadowolony od 5 lat serwisuję tam swojego Fiata i obecna ekipa jest najlepsza jaką do tej pory tam zatrudniano. Zmiany pewnie są zasługą dyrektora , który ciągle czuwa nad pracownikami, aby pracowali tak żeby każdy klient był zadowolony.
qwerty 2014-11-21 00:11:48
znajac historie i rozne przypadki pojawiajace sie w 'Komisie u Zbycha' zwanym szumnie Autoryzowanym Dealerem (Aixam i Ssangyong - marki ktore praktycznie się nie sprzedają) mozna sie w pelni zgodzic z opiniami przedmowcow ze wskazaniem na 'hhh'takze w tej firmie trzeba uwazac na wszystko, a dyrektor i jego ekipa-mozna pozostawic bez komentarza ZENADA
jedyny atut firmy - nie jest jedyna w swojej beznadziejnosci:) sa komisy dzialajace na podobnym poziomie tzw handlarze i komisanci!!!
bolec 2014-11-21 00:20:27
kaszmir - wlasciciel firmy najwyrazniej uwielbia hazard i zabawe na granicy prawa - a niby dlaczego juz nie prowadza sprzedazy Mitsubishi i serwisu??? zapewne z uwagi na to ze dzialaja tak legalnie i uczciwie!!!! dla nich nie ma znaczenia mozliwosc sprawdzenia aut - wierza w nawinosc klientow
poczytajcie na forach mitsumaniakow, popytajcie pracownikow aktualnych i bylych (tylko nie tych wazeliniarzy dyrektora, bo oni nic nie wiedza, poza tym reka reke myje jak to sie mowi hihi)
tomziom 2015-02-11 16:28:58
czytam te wpisy i aż dziw bierze skąd te hejty, ja tam nie narzekam
mam dwa samochody od motochampu i zawsze było ok, obsługa w serwisie bez uwag, a Pani w obsłudze serwisu miła i uprzejma i do tego w temacie, chociaż to nie babska branża, raz też miałem wypadek i wszystko ponaprawiali bez zastrzezeń, w zeszłym tygodniu Pan w komisie sprzedał mi auto żony w ciągu dwóch dni i zaraz dostałem wszystkie dokumenty i kasę, może niektórzy mieli pecha ale ja jestem zadowolony
borys 2015-02-22 19:13:20
powiem wam jedno, nie właściciel naprawia wasze auta tylko mechanicy,a ekipa jest ok.mają wiedzę.malowałem tam moje atko-perfekcja,superr
mirka 2015-02-22 19:21:23
myślę że to jeden z lepszych warsztatów,gdzie naprawią auto od a do z
Jarosław 2015-04-23 14:51:39
Korzystam z serwisu po kupnie nowego Rextona SsangYong.
Sprzedawca bardzo fachowo zaprezentował samochód sądziłem ,że są droższe auta z trak bogatym wyposażeniem , wykonanie na światowym poziomie.
Serwis bardzo dobry. pracownicy biurowi jak i mechanicy na poziomie - miła atmosfera jak w rodzinie.
Bardzo dobra kawa.Czas spędzony w oczekiwaniu na prace serwisu w ładnym pomieszczeniu wyposażonym w sprzęt audio-wizualny. Faktura fachowo opisana.Czego chcieć więcej.Polecam wszystkim takiej obsługi
Mirek 2015-07-30 17:17:27
Moto-Champ to firma na wysokim poziomie.Ludzie zatrudnieni to fachowcy.
Bardzo miła atmosfera.Byłem przejazdem jadąc na urlop -zepsuł się samochód otrzymałem fachową pomoc i samochód zastępczy.Życzyłbym sobie takich serwisów
w mojej okolicy.Bosch serwis to jest to polecam.Widziałem i miałem możliwość
jazdy nowym samochodem TIVOLI super auto na pewno po wczasach wrócę i kupię.
Moje auto wezmą w rozliczeniu za dobre kasę.
Dziękuje za miłą obsługę
GOŚĆ 2016-10-05 21:08:52
Widać że ostatnie wpisy pisane pod dyktando właściciela. Szkoda tylko że to reklama a nie zajęcie stanowiska wobec opinii zwłaszcza tych negatywnych. Jako pracodawca tragedia szczerze nie polecam. Zero dotrzymywania danego słowa, umawia się na jedno a potem i tak udaje że nie pamięta i robi pracownika w konia. Co do nadgodzin to lepiej unikać bo przy rozliczeniu raczej można się rozczarować i to bardzo.
we 2016-10-06 21:52:37
wiesz @yolo taka jest prawda ze jednka każdy ma swoja definicje dobrych zarobkow dla jednych jakas tam kwota to będzie mało a dla drugich dużo nie jestem w stanie tak na prawde tego uogolnac każdy ma przecież swoje zdanie na dany temat taka jst prawda
Mirek 2016-10-29 06:31:10
Ceny u tego Pana Kosmos.Za wymianę trzech filtrów i oleju w silniku 150 zł,
Zostaw swoją opinię o Moto-Champ Sklep Motoryzacyjny Zbigniew Karaś - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moto-Champ Sklep Motoryzacyjny Zbigniew Karaś