brak logo

Stal-bud

Skoczów

Opinie o Stal-bud

jamal 2008-12-31 16:41
Słowa kojarzące się z tą firmą to.solidna, profesjonalna, rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wzorowy
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nie ma nigdzie takich jaku nas cool:)
Od jakiej stawki można negocjować pensję?2500zł na miesiąc/8zł do 14zł na godzine.
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: Polerka:)
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: Wszystko jest Ok:)
Zapraszam chętnych do nas:)
Kornelia 2014-10-30 22:52
Cześć, Jak to jest czy większość robi bez umowy ? bez ubezpieczenia, cz yzdarzały się jakieś wypadki w których udział brały właśnie takie osoby (wiadomo o wypadek nie jest ciężko zwłaszcza przy firmach takiego typu) ? Jak było to załatwiane ? szybka umowa że robi jako pierwszy dzień ? czy w jaki sposób ?
Ciekawy 2015-04-17 15:06
Czy może ktoś coś pozytywnego o tej pracy powiedzieć? Bo jak na razie to komentarze są przerażające. Rozumiem, że szeregowi pracownicy maja prawo tak się wypowiadać ale ciekawi mnie opinia kadry kierowniczej.
sf90 2015-07-08 14:03
Gdyby ktoś zauważył to na każde zapytanie odnośnie jakiejkolwiek firmy znajdują się osoby nastawione tylko negatywnie. Nikt kto ma dobre zdanie o pracodawcy czy atmosferze w zakładzie nie będzie się wypowiadał bo praca mu w głowie a nie siedzenie w internecie i gnojenie wszystkiego co popadnie. Pewnie w każdej firmie jest coś co może się nie podobać, ale z tego co wiem to jeszcze chyba nikt nie znalazł pracy wymarzonej w 100%. Ja aktualnie pracuję w Stal-Bud w biurze projektowym i powiem szczerze, że nie jest źle. Fakt, roboty jest dużo ale chyba lepiej tak niż siedzieć w domu i liczyć na cud. Co do wypłaty to jak na człowieka który zaczynał bez doświadczenia w tej branży to byłem mile zaskoczony.
DgW 2016-08-29 09:41
Czy ktoś może mi powiedzieć ile mniej więcej "na rękę" wyniosła by u nich pierwsza wypłata?
pako 2016-08-29 13:28
zbrojarze zarabaija calkiem dobrze, zalezy moze faktycznie jeszcze w jakiej firmie ale na ogol stawki wahaja sie do kilku tysiecy, nie wiem wlasnie ile oni na poczate są w stanie zaoferowac ale mysle ze kolo 4 tys?
5
szukacz p 2017-01-12 15:28
potrzebują tam spawacza wysłałem cv ale widzac te opinie mysle ze popełniłem bład
1
Karolina 2017-07-21 19:51
@szukacz nie masz pewności czy to wszystko jest prawdą. Po to firma podaje oferty by na nie aplikować. Rozmowa kwalifikacyjna jest po to by rozwiać wszelkie wątpliwość. Nie zawsze od razu musisz podpisywać umowę, zazwyczaj firmy odzywają się we wskazanym czasie i informują o wynikach, na kiedy umówiony zostałeś na rozmowę?
Zostaw swoją opinię o Stal-bud - Skoczów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stal-bud