logo Career Investment

Career Investment

Kraków

Opinie o Career Investment

trudka 2015-02-15 18:39:28
Ja polecam, poniewaz wszystko: dokumenty, oferta, podroz som wporzadku nigdy nie zdazyło mi sie miec problemow.
EWka21 2015-02-15 18:40:54
jest w porzadku, bo oferta sie zgadza i mam kochana rodzine. ubezpieczenie, pieniadze sa coz wiecej mi trzeba.
elutka 2015-02-17 08:36:06
to się zgadza, zalezy kto na jaką ofertę trafi. Na poprzednim zleceniu miałam złosliwą podopieczną, ale na szczescie teraz jestem u dziadka, chociaz bylam bardzo przeciwna temu, a nie zamienilabym go na zadna babcie
Agata 2015-03-01 15:32:37
I co myślisz począć w związku z tym? A co mówią w firmie-jak się tłumaczą?
Dla mnie to wręcz nieprawdopodobne, żeby aż tyle czekać na wypłatę!
1
jula 2015-03-08 01:16:57
super firma, niezle warunki, jezdze z nimi juz od paru lat
jj 2015-03-09 18:46:38
Chyba do biura agencji career jeździsz;)
2
dora 2015-03-14 12:40:48
wlasnie wrocilam z oferty i bardzo zzylam sie z pdp, wracam za 1,5 miesiąca :) dla mnie wszystko w porządku z tą firmą.
Opiekunka 2015-04-08 16:37:43
Nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora) !!
2
anka44 2015-04-15 12:05:52
Nie radzę zatrudniać się w tej firmie. (usunięte przez administratora)
agawa 2015-04-18 22:59:46
Za jakie wynagrodzenie ta firma oferuje pracę?
zagrosze 2015-05-12 17:56:10
za 800 euro praca w tej firmie
maga 2015-07-05 23:27:11
Chyba nie jest tak żle bo komentarze ucichły, niech ktoś napisze płacą czy nie za pracę?
jula 2015-07-28 10:10:53
Szkoda, ze nie macie takich dobrych opini na innych portalach gdzie trzeba się zalogowac.boże broń przed taką firmą.;)jak długo czeka sie na wynagrodzenie?
Ewa 2015-09-14 18:00:01
Ja jestem już trzeci rok z tą firmą fakt wypłaty czasami przychodzą z opóźnieniem ale tak to wszystko jest wporzadku. Co do dokumentów to wiadomo jak wszędzie trzeba pilnować bo jak się samemu nie przypilnuje to zawsze coś będzie nie tak. Ja jeszcze dodatkowo przed podjęciem pracy musiałam skończyć kursy językowe Preply i robiłam to w kraków http://www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737
zuza11 2015-10-09 19:17:45
najgorsza z firm działających na polskim rynku syf, musiałąm skamleć o własne zarobione pieniądze straszyć sondami i wogole syf. zuza11
2
zuza11 2015-10-09 19:17:48
najgorsza z firm działających na polskim rynku syf, musiałąm skamleć o własne zarobione pieniądze straszyć sondami i wogole syf. zuza11
676obi 2015-10-14 14:08:22
nie płacą, nie zapłacili mi do dziś,właśnie składam pozew do sądu
GriJiz 2015-10-31 01:24:10
Pogadac z szefostwem ,a żeby było można do nich się dostać .Ja do dziś nie mam pieniędzy. Szkoda zdrowia na opisywanie ich. Parę mies czekam na wypłatę .
ania33 2015-11-14 16:55:32
Firma beznadziejna.Oszukują ludzi nie płaca.Krętacze i tyle
jj 2015-11-18 17:00:12
Nie klam ewuniu.Firma nie płaci 50 opiekunek czeka na zaległa wypłate niektóre od roku.Płacą ci za posty pozytywne?

1
Nikol 2015-12-03 13:40:51
Nie placa :) potwierdzenie opiekunek , sprawy w prokuratorze sadowej w Krakowie :) Zalegle delegacje i pieniadze nie wyplacone :) co chcialabys jeszcze wiedziec :) zaraz moja wiadomosc bedzie usunieta ale to prawda :)
marzena 2015-12-03 17:18:43
Firma całkowicie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewyplacalna.Pracowalam z nimi 4 lata,zaczelam jezdzic zaraz po ukończonym kursie niemieckiego,w zeszłym roku rozwiazalam z nimi umowę,poniewaz nie wypłacili mi pensji za 2 miesiące.Musialam ich podac do sadu cywilnego,teraz Sad Cywilny skierowal moje papiery do sadu pracy i czekam.Totalny syf -Firma.
3434 2015-12-06 22:08:52
Posyp się brokatem to bardziej zabłyśniesz przed panią prezes biurze :)
5555 2015-12-08 12:28:24
ja myślę, że już teraz nikt nie chce zabłysnąć przed byłą już pania prezes. Biura nie ma, telefonow nie tyko patrzec ogloszenia o upadości.Skonczylo sie...
666 2015-12-08 16:31:05
Jak to biura nie ma? A inne firmy, które powstały a prezeską jest p.ewelina np.MEDCARE24HOME
zonk 2015-12-16 11:50:28
Odradzam współprace.nie płacą
fonk 2015-12-17 19:17:15
Ukazaly sie 3 artykuly w gazecie krakowskiej jak oszukuje career investment j nie placi opiekunkom za prace.Linki zostaly wrzucine na gowork i szybko zostaly usuniete.
iwona 2016-01-04 20:21:11
potwierdzam wszystkie negatywne opinie ,ja pracowałam w firmie przez 3 miesiące na początku 2015 r.do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani grosza TOTALNA KLAPA
iwona 2016-01-04 20:28:52
jestem w podobnej sytuacji proszę o kilka wskazówek jak założyć sprawę od czego zacząć
w11 2016-02-21 18:31:37
Pracowałam z nimi w 2011roku.Odradzam współprace.Płacili jak chcieli i kiedy chcieli!
tor 2016-03-06 21:19:36
Jak najdalej od nich.
pyza 2016-03-19 18:28:30
To widać, słychac i czuć skad ty piszesz! ;)
Kluska 2016-03-20 15:12:57
Ciekawe czy osoby oszukane przez firme dostaly zalegle wynagrodzenia.
ewa 2016-03-22 21:51:02
Moją zmienniczką jest pani,która od roku czeka na zaległe pieniądze od career investment.Kolejna osoba oszukana.A ty pewnie zza biurka piszesz;)
ola 2016-03-23 13:00:33
UWAGA
Angeluscare kolejna firma pani Biniek
WW 2016-03-23 14:02:15
a oszuści otwieraja kolejne firmy.
ostrzeżenie 2016-03-26 20:24:59
Dla dobra wszystkich opiekunek i ułatwienia sprawy w podjeciu decyzji podaję wszystkie firmy Pani ( usunięte przez administratora ):
Career Investment
Aries Europe
Leo Europe
Medcare&Home24
( usunięte przez administratora )br /> Erato Events
Angelus

Nie przyjmujcie ofert od tych firm!
ostzrezenie 2016-03-26 20:37:25
Dla dobra wszystkich opiekunek i ułatwienia sprawy w podjeciu decyzji podaję wszystkie firmy Panio( usunięte przez administratora ):
Career Investment
Aries Europe
Leo Europe
Medcare&Home24
( usunięte przez administratora ) Erato Events
Angelus

Nie przyjmujcie ofert od tych firm!
1
niewiarygodne 2016-03-26 20:38:54
to sie nie miesci w glowie, ze mozna tak dalej dzialac...
ola 2016-04-07 23:20:36
Do Mania
nie rozumiem co masz na mysli???pisz jasniej
Ola 2016-05-07 18:09:22
Do mimio.
Czy Ty kobieto rozumiesz czy nie,ze ta firma jest niewyplacalna!!!
1
Ajw 2016-06-22 15:56:03
Niewiarygodne jest to, że ktoś czytając te wszystkie wpisy myśli że to zwykły przypadek i naiwnie sądzi, że w rzeczywistości jest inaczej. (czyt. lepiej)
Firma jest niewypłacalna ! Jeżeli cudem wypłacili komuś pieniądze, to z kilkumiesięcznym opóźnieniem, po ogromnej ilości telefonów , próśb i gróźb. Znam kilkanaście osób, które zostały oszukane. Firma zalega im po kilka tysięcy euro. Nie ufajcie.
1
Krystyna 2016-08-09 17:34:12
Drogie Panie i Panowie,
Jestem jedna z wielu osob oszukanych przez firme Career Investment!!
Od okolo lutego 2015 sprawa przeciwko pani prezes B., znajduje sie w Krakowskiej Prokuraturze.
Na obecna chwile zglosilo sie ok. 37 osob, ktorym nie zostal wyplacone wynagrodzenie.
Sprawa zostala opisana juz w gazetach, jak rowniez byl reportarz w telewizji.
Jezeli nie chcecie dolaczyc do tej grupy, wiec nogi za pas:) Pozdrawiam
1
Krystyna 2016-08-10 14:04:13
Dziekuje gvfn:)
Od poczatku jak tylko zaczelam dzwonic do biura, kiedy zorientowalam sie ze nie mam zadnych przelewow, pracownicy mowili, iz powinnien byc na dniach, nastepnie ze przekaza pani prezes.
Kiedy osobiscie chcialam z nia rozmawiac, nigdy nie byla osiagalna.
Tak w przypadku pozosalych osob, zwodzili Nas. Poprostu smiechu warte.
Dlatego dziwie sie , ze znajduja sie jeszcze Panie wyjezdzajace z ta firma.
Z tego co sie orientuje, obecnie jest to firma Medcare24 Home Krakow ul. Slawkowska. Pozdrawiam
1
danuska1 2016-08-20 13:20:16
ta pani ktora prowadzi ta firme to oszustka ma kilka zalozonych firm pod inna nazwa ,,i oszukuje opiekunki,,uwazajcie na nia ta pani to Ewelina..
2
bella mi 2016-10-16 00:10:11
Ta pozytywna opinia jest wyssana z palca,ktoregobadzkolwiek,zreszta to jest obojetne.Firma bierze pieniadze od rodziny niemieckiej ,a ta rodzina mysli ,ze ma do czynienia z solidna firma z Polski i nawet wierzyc by sie jej nie chcialo,jakie numery ta firma robi opiekunkom,w rzeczywistosci je oszukujac.Niemcy mysla,ze jak firma z Polski to jest wiarygodna i ze tak jak w Niemczech,wszystko dziala w imie prawa.A to fikcja.Niemcy nie maja nawet swiadomosci albo nie wierza w to,ze wiele ,byc moze nawet wiekszosc firm polskich dziala w oszukanczy sposob.I to jest straszne.Nie dziwie sie juz ,ze wiele kobiet pracuje na czarno,jest tez ryzyko bycia oszukanym,ale chociaz za wieksza kase.
I ciekawe jest jeszcze jedno,ze firma oszukujaca ludzi od wielu lat ,ciagle dziala.



1
lusia 2016-11-03 09:19:52
syfem to bylo biuro rachunkowe i księgowa, która doprowadziła do ruiny firmę...
5
Teresa 2016-11-08 14:13:09
WItam, moja mama byla 3 miesiące za granicą firma pierw Medcare24 Home a potem AngelusCare( w ostatnim miesiącu firma zmieniła nazwę) nie zapłacili za ostatnie 23 dni pobytu mojej mamy tj 23x28euro czy jest szansa odzyskania pieniędzy? Na emaile nie odpisują i nie ma aktywnego nr.

Przez ponad dwa miesiące nie było problemu a teraz taki bubel. Chciałabym nagłośnić sprawe!!!!

1
jagoda 2016-12-02 13:22:53
Ludzie, dlaczego dajecie się tak nabierać. Ona zakłada nowe firmy albo zmienia nazwy. Teraz są w stanie likwidacji, więc z pieniędzmi można się pożegnać.
Firmy tej Pani to:
Angelus Care,
Medcare24Home,
Career Investment,
Leo Europe
Aries
Personel Group Katowice

działa gdzie może i jak może. Nawet w innych miastach. Teraz podstawia ludzie w KRS. Nie ma żadnego biura rachunkowego, jedna osoba zajmuje się kadrami.
lusia 2016-12-04 01:40:47
likwiduje sie bo do upadku doprowadzila ksiegowa z bozej laski, przestrzegam przed biurem rachunkowym Perfekto z Przemiarki i jego wlascicielka, doprowadza firmy do ruiny!
Zostaw swoją opinię o Career Investment - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Career Investment