logo Career Investment

Career Investment

Kraków

Opinie o Career Investment

GriJiz 2015-10-31 01:24
Pogadac z szefostwem ,a żeby było można do nich się dostać .Ja do dziś nie mam pieniędzy. Szkoda zdrowia na opisywanie ich. Parę mies czekam na wypłatę .
3
ania33 2015-11-14 16:55
Firma beznadziejna.Oszukują ludzi nie płaca.Krętacze i tyle
2
jj 2015-11-18 17:00
Nie klam ewuniu.Firma nie płaci 50 opiekunek czeka na zaległa wypłate niektóre od roku.Płacą ci za posty pozytywne?

2
Nikol 2015-12-03 13:40
Nie placa :) potwierdzenie opiekunek , sprawy w prokuratorze sadowej w Krakowie :) Zalegle delegacje i pieniadze nie wyplacone :) co chcialabys jeszcze wiedziec :) zaraz moja wiadomosc bedzie usunieta ale to prawda :)
1
marzena 2015-12-03 17:18
Firma całkowicie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewyplacalna.Pracowalam z nimi 4 lata,zaczelam jezdzic zaraz po ukończonym kursie niemieckiego,w zeszłym roku rozwiazalam z nimi umowę,poniewaz nie wypłacili mi pensji za 2 miesiące.Musialam ich podac do sadu cywilnego,teraz Sad Cywilny skierowal moje papiery do sadu pracy i czekam.Totalny syf -Firma.
2
3434 2015-12-06 22:08
Posyp się brokatem to bardziej zabłyśniesz przed panią prezes biurze :)
1
5555 2015-12-08 12:28
ja myślę, że już teraz nikt nie chce zabłysnąć przed byłą już pania prezes. Biura nie ma, telefonow nie tyko patrzec ogloszenia o upadości.Skonczylo sie...
666 2015-12-08 16:31
Jak to biura nie ma? A inne firmy, które powstały a prezeską jest p.ewelina np.MEDCARE24HOME
1
zonk 2015-12-16 11:50
Odradzam współprace.nie płacą
1
fonk 2015-12-17 19:17
Ukazaly sie 3 artykuly w gazecie krakowskiej jak oszukuje career investment j nie placi opiekunkom za prace.Linki zostaly wrzucine na gowork i szybko zostaly usuniete.
1
iwona 2016-01-04 20:21
potwierdzam wszystkie negatywne opinie ,ja pracowałam w firmie przez 3 miesiące na początku 2015 r.do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani grosza TOTALNA KLAPA
1
iwona 2016-01-04 20:28
jestem w podobnej sytuacji proszę o kilka wskazówek jak założyć sprawę od czego zacząć
1
w11 2016-02-21 18:31
Pracowałam z nimi w 2011roku.Odradzam współprace.Płacili jak chcieli i kiedy chcieli!
1
tor 2016-03-06 21:19
Jak najdalej od nich.
2
pyza 2016-03-19 18:28
To widać, słychac i czuć skad ty piszesz! ;)
1
Kluska 2016-03-20 15:12
Ciekawe czy osoby oszukane przez firme dostaly zalegle wynagrodzenia.
2
ewa 2016-03-22 21:51
Moją zmienniczką jest pani,która od roku czeka na zaległe pieniądze od career investment.Kolejna osoba oszukana.A ty pewnie zza biurka piszesz;)
1
ola 2016-03-23 13:00
UWAGA
Angeluscare kolejna firma pani Biniek
2
WW 2016-03-23 14:02
a oszuści otwieraja kolejne firmy.
2
ostrzeżenie 2016-03-26 20:24
Dla dobra wszystkich opiekunek i ułatwienia sprawy w podjeciu decyzji podaję wszystkie firmy Pani ( usunięte przez administratora ):
Career Investment
Aries Europe
Leo Europe
Medcare&Home24
( usunięte przez administratora )br /> Erato Events
Angelus

Nie przyjmujcie ofert od tych firm!
1
ostzrezenie 2016-03-26 20:37
Dla dobra wszystkich opiekunek i ułatwienia sprawy w podjeciu decyzji podaję wszystkie firmy Panio( usunięte przez administratora ):
Career Investment
Aries Europe
Leo Europe
Medcare&Home24
( usunięte przez administratora ) Erato Events
Angelus

Nie przyjmujcie ofert od tych firm!
2
niewiarygodne 2016-03-26 20:38
to sie nie miesci w glowie, ze mozna tak dalej dzialac...
1
ola 2016-04-07 23:20
Do Mania
nie rozumiem co masz na mysli???pisz jasniej
Ola 2016-05-07 18:09
Do mimio.
Czy Ty kobieto rozumiesz czy nie,ze ta firma jest niewyplacalna!!!
2
Ajw 2016-06-22 15:56
Niewiarygodne jest to, że ktoś czytając te wszystkie wpisy myśli że to zwykły przypadek i naiwnie sądzi, że w rzeczywistości jest inaczej. (czyt. lepiej)
Firma jest niewypłacalna ! Jeżeli cudem wypłacili komuś pieniądze, to z kilkumiesięcznym opóźnieniem, po ogromnej ilości telefonów , próśb i gróźb. Znam kilkanaście osób, które zostały oszukane. Firma zalega im po kilka tysięcy euro. Nie ufajcie.
3
Krystyna 2016-08-09 17:34
Drogie Panie i Panowie,
Jestem jedna z wielu osob oszukanych przez firme Career Investment!!
Od okolo lutego 2015 sprawa przeciwko pani prezes B., znajduje sie w Krakowskiej Prokuraturze.
Na obecna chwile zglosilo sie ok. 37 osob, ktorym nie zostal wyplacone wynagrodzenie.
Sprawa zostala opisana juz w gazetach, jak rowniez byl reportarz w telewizji.
Jezeli nie chcecie dolaczyc do tej grupy, wiec nogi za pas:) Pozdrawiam
3
Krystyna 2016-08-10 14:04
Dziekuje gvfn:)
Od poczatku jak tylko zaczelam dzwonic do biura, kiedy zorientowalam sie ze nie mam zadnych przelewow, pracownicy mowili, iz powinnien byc na dniach, nastepnie ze przekaza pani prezes.
Kiedy osobiscie chcialam z nia rozmawiac, nigdy nie byla osiagalna.
Tak w przypadku pozosalych osob, zwodzili Nas. Poprostu smiechu warte.
Dlatego dziwie sie , ze znajduja sie jeszcze Panie wyjezdzajace z ta firma.
Z tego co sie orientuje, obecnie jest to firma Medcare24 Home Krakow ul. Slawkowska. Pozdrawiam
2
danuska1 2016-08-20 13:20
ta pani ktora prowadzi ta firme to oszustka ma kilka zalozonych firm pod inna nazwa ,,i oszukuje opiekunki,,uwazajcie na nia ta pani to Ewelina..
3
bella mi 2016-10-16 00:10
Ta pozytywna opinia jest wyssana z palca,ktoregobadzkolwiek,zreszta to jest obojetne.Firma bierze pieniadze od rodziny niemieckiej ,a ta rodzina mysli ,ze ma do czynienia z solidna firma z Polski i nawet wierzyc by sie jej nie chcialo,jakie numery ta firma robi opiekunkom,w rzeczywistosci je oszukujac.Niemcy mysla,ze jak firma z Polski to jest wiarygodna i ze tak jak w Niemczech,wszystko dziala w imie prawa.A to fikcja.Niemcy nie maja nawet swiadomosci albo nie wierza w to,ze wiele ,byc moze nawet wiekszosc firm polskich dziala w oszukanczy sposob.I to jest straszne.Nie dziwie sie juz ,ze wiele kobiet pracuje na czarno,jest tez ryzyko bycia oszukanym,ale chociaz za wieksza kase.
I ciekawe jest jeszcze jedno,ze firma oszukujaca ludzi od wielu lat ,ciagle dziala.



3
lusia 2016-11-03 09:19
syfem to bylo biuro rachunkowe i księgowa, która doprowadziła do ruiny firmę...
5
Teresa 2016-11-08 14:13
WItam, moja mama byla 3 miesiące za granicą firma pierw Medcare24 Home a potem AngelusCare( w ostatnim miesiącu firma zmieniła nazwę) nie zapłacili za ostatnie 23 dni pobytu mojej mamy tj 23x28euro czy jest szansa odzyskania pieniędzy? Na emaile nie odpisują i nie ma aktywnego nr.

Przez ponad dwa miesiące nie było problemu a teraz taki bubel. Chciałabym nagłośnić sprawe!!!!

2
jagoda 2016-12-02 13:22
Ludzie, dlaczego dajecie się tak nabierać. Ona zakłada nowe firmy albo zmienia nazwy. Teraz są w stanie likwidacji, więc z pieniędzmi można się pożegnać.
Firmy tej Pani to:
Angelus Care,
Medcare24Home,
Career Investment,
Leo Europe
Aries
Personel Group Katowice

działa gdzie może i jak może. Nawet w innych miastach. Teraz podstawia ludzie w KRS. Nie ma żadnego biura rachunkowego, jedna osoba zajmuje się kadrami.
2
lusia 2016-12-04 01:40
likwiduje sie bo do upadku doprowadzila ksiegowa z bozej laski, przestrzegam przed biurem rachunkowym Perfekto z Przemiarki i jego wlascicielka, doprowadza firmy do ruiny!
2
jagoda 2016-12-06 22:49
Guzik prawda. Jest kuta na cztery nogi. Zatrudnia za minimalną i nie współpracuje z żadnym birem rachunkowym, tylko z Panią A....
3
jagoda 2016-12-06 22:56
lusia to pewnie sama Pani prezes ;)
3
mohito 2017-01-31 15:46
My tu gady gadu a Pani Prezes dalej prężnie działa i się bogaci: http://www.projektrekrutacja.pl/

Wszystkie opiekunki powinny się zebrać i pojechać połwa na Jurajską 2, a połowa na Kobierzyńską 158a pod brame żeby ją złapać i nie wypuscic dopoki nam nie zaplaci! Dlaczego tyle poszkodowanych osób nie może umówić się w jedno miejsce żeby to babsko przypilic??? Komornik nam nic nie da!! Leo career aries ma puste konta!
tyle ze ona wykancza duzy dom, jezdzi znow nowym samochodem i na wakacje tez pojechala...
3
la verdad 2017-03-01 18:03
No ,wlasnie jestem na szteli z angelus care i jak na razie byly tylko obiecanki,a ja siedze i sie denerwuje.Jeszcze nie dostalam umowy,a podopieczna juz dostala bardzo wysoka fakture do zaplaty.Przed wyjazdem byly obiecanki,a teraz okazuje sie,ze zadnej przerwy,zadnego roweru,a o pieniadze na wyzywienie to musialam sama walczyc.Jestem wykonczona nerwowo juz po tygodniu pracy.Nie wiem,co mam o tym myslec.
1
Ałusza 2017-03-02 10:12
Hej la verdad a to firma rozdaje rowery?Jakiś konkurs? Ja nigdy roweru nie miałam na szteli, ale chętnie bym spróbowała, jeśli obiecują rower...jakie wynagrodzenie u Ciebie? Bo dobrze mieć jest rower, nie trzeba dźwigać zakupów itp.Pozdrawiam,
1
oszukanna 2017-03-10 12:25
Skoro komornik nie może ściągnąc bo konta puste to na co wyrok Sądu? bezużyteczny zupełnie, ja taki mam i nadal kasy nie odzyskałam, jak więc dalej postępować?
1
Robert 2017-03-23 11:39
AngelusCare czy ktoś coś wie o tej agencji ???? proszę dzwonić ( usunięte przez administratora ) dziękuję
1
jagoda 2017-04-06 22:45
tak
kazia00 2017-04-19 11:39
No ludzie to przechodzi ludzkie pojecie, nabralam sie na wyjazd i czekam juz 3 tyg na pieniadze. Mialy byc do konca miesiaca a tu nic nie widac, nikt nie odbiera telefonow, nie odpisuje na meile.
Co oni sobie mysla,nie polecam uwazajcie na AngelusCare!!!
1
Bbb 2017-04-25 10:12
Zgadzam się. Pan z księgowości mówił że pierwsza wypłata do 10 druga do 15 niemiecka. Wyjechałam3 marca. Konto puste. Nie mogę się z nimi skontaktować.
1
Wwee 2017-05-07 16:33
Ja jestem po dwóch miesiącach pracy. Miesiąc temu powinnam mieć wypłatę i nic
1
anika 2017-07-23 23:02
To oszuści. Uwaga!
1
Patrycja 2017-08-04 13:17
Czy kontaktowaliście się z kimś o braku wypłaty? Może powinniście pomyśleć, żeby to gdzieś zgłosić? Napiszcie do pracodawcy - tutaj jest kontakt http://www.pracujzagranica.eu/kontakt/.
1
basino29 2017-08-22 22:56
Bardzo prosze o kontakt ze mną na e mail: ilonatuz@op.pl. Jestem w trakcie pisania, pisma do prokuratury w Krakowie na P. Eweline Biniek . Potrzebuje pewnych danych.
Patrycja 2017-09-08 10:32
@basino29 i jak sprawa się rozwinęła z firmą Career Investment? Doszliście do jakiegoś porozumienia?
renata 2017-09-20 14:15
witam wszystkich na forum,właśnie wczoraj dowiedziałam się że P.Biniek dalej dziala i ma się całkiem dobrze,jak większość piszących tutaj osób mnie również oszukała.Nie pracuję już w tej firmie od 3 lat,ale nie otrzymałam do dzisiaj wynagrodzenia za 2 mies pracy.Byla sprawa sadowa,komornik i otrzymałam odpowiedż 3 mieś temu że należność nie jest możliwa do ściągnięcia,gdyż na kontach firmy nie ma żadnego majatku.Byłam pewna że zakończyła swoja działalność,ostatnie wiadomości jakie otrzymałam,to że przebywa w szpitalu psychiatrycznym.Jestem przerażona tym co dzieje się w naszym państwie że dobrze żyją tylko złodzieje,żerujący na ludzkiej krzywdzie.
1
Aneta 2017-09-21 21:38
Witam

Chciałabym się podzielić nową informacją, o pani Ewelinie Biniek, obecnie ta pani posługuje się kolejnym nazwiskiem jako Pani Ewelina Matysik. Jest to na pewno ta sama osoba. Prawdopodobnie wyszła za mąż albo zmieniła nazwisko z innej przyczyny aby unikać wierzycieli.
1
Zostaw swoją opinię o Career Investment - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Career Investment