brak logo

Agencja Ochrony Konwój

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony Konwój

winiucho 2014-11-21 16:17:34
UWAGA !!! NIE WYPŁACAJĄ PIENIĘDZY JAK SIĘ ZWOLNISZ !!!!!
Bogdanhetner@interia.pl
3
winiucho 2014-11-21 16:24:27
Firma jest nierzetelna nie wypłaca zarobków jak się zwolnisz iniema tam nikogo kompetentnego żeby się czegoś dowiedzieć 21 listopada była jedna pani tylko na pokaz
ptak 2015-02-12 22:28:25
W tej firmie najbardziej osoba ''kompetentna'' jest MARECZEK - Ochroniarz z Hali Targowej [ podw. spółdz.] nic nie umie a panoszy się i ma do powiedzenia więcej niż jego prezes i prezeska z podw. spółdz. owinął sobie ich wokół palca- jak Mareczek zagra tak mu tańcza - wstyd Prezesi !!!!!!
szpak 2015-03-22 18:57:45
TEN CZŁOWIEK TO NIE OCHRONIARZ - TO CWIEK !!! SŁOMA MU Z BUTÓW WYSTAJE
alibi 2015-03-23 17:08:24
cwaniaki!!!!
banasik "hiszpan" 2015-04-12 21:58:50
Jestem bylym pracownikiem i nie zgodze sie z opiniami powyzej. Panowie maja chyba jakies problemy emocjonalne, nudzi im sie i chyba pomylili firmy. Osobiscie pracowalo mi sie tam bardzo dobrze. Poznalem ludzi na moim poziomie czyli inteligentnych i pelnych wielu ciekawych pomyslow. Polecam prace w tej firmie!! pzdr z londynu.
Mistrzu 2015-04-14 08:24:42
Firma spoko jak na ochronę stawki mogły by być wyższe no ale cóż. Najgorzej wspominam ubrania tzn koszulę oraz spodnie strasznie tandetne. Powinny być to rzeczy sportowe tzn polówka i bojówki tak jak policja a nie jak dziadki sklepowe w koszulach 10 numerów za dużych i te rozwalające się pseudo eleganckie worowate spodnie. Jak na taką pozycję firmy ciuchy masakra. Wszyscy tylko szydzą z takich ciuchów.
2
niko 67 2016-01-27 11:42:42
witam ja dostalem 7zl/h
1
dryń 2016-07-15 17:12:23
Pan Maciej prosi o rozmowę kwalifikacyjną jeszcze tego samego dnia, kiedy wykonuje telefon do potencjalnego pracownika, tłumacząc, że ma do zaproponowania co najmniej dwie oferty pracy - w tym jedną, niecierpiącą zwłoki. Na rozmowie okazuje się, że oferta jest jedna (po dopytywaniu się o drugą, pan Maciej stwierdza, że tamta w zasadzie jest bez znaczenia, jakaś krótkoterminowa...). Po rozmowie pan Maciej zostawia czas do namysłu i mówi, że jutro na pewno zatelefonuje prosząc o decyzję. Obiecanego telefonu brak.
Zbigniew Piątek 2016-08-21 18:12:06
Ja osobiście w 100% mogę polecić tą firmę.Uzasadniając: wynagrodzenie zawsze na czas,duże wsparcie przełożonych w tym dyrektora P.Macieja ,na którego zawsze można liczyć ,jak i również możliwość rozwoju.Podsumowując-firma bardzo przyjazna dla pracownika oraz dla kontrahenta.Pozdrawiam
2
ja 2016-11-11 16:34:05
Firma bardzo się rozwinęła a w szczególności ma duże zaplecze fachowe w postaci dobrej grupy interwencyjnej a szczególnie szarlotka bardzo dobry żołnierz służyłem pod nim świetny cichociemny pozdrawiam
Goliat 2016-11-11 16:55:08
Polecam firmę w 100%
Be 2016-12-06 09:28:28
Jak dla mnie firma jest bardzo w porządku. Nigdy nie miałam z niczym problemu, czy to z wypłatą, czy z kontaktami z przełożonymi. Duże wsparcie, zawsze można liczyć na pomoc. W 100% polecam!
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Konwój - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Konwój