brak logo

Hurtostal 2

Szczecin

Opinie o Hurtostal 2

anonim 2009-06-02 21:28:12
Słowa kojarzące się z Hurtostal 2 (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...w stopniu dobrym .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..ciężka. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?Od 2100 zł
Najbardziej podobało mi się w Hurtostal 2:
Najbardziej nie podobało mi się w Hurtostal 2:
8
2013-08-27 20:22:46
uwazajcie na tę firmę kilku cwaniaków dorwało się do pracy i niedopuszczają nowych pracujesz od 7 do 18 zadnych nadgodzi nie płacą pracowłem tam raptem 1 dzień i mi podziękowali ponieważ odważyłem się poprosi dwóch cwaniaków o objaśnienie mi co mam na poczatku robic a oni na mnie z gębą. Ogólnie to szkada mi tej pracy pracowałem 11 godzin ciężko upieprzyłem się po uszy ale to nic najgorsze to to że tych dwóch opojów nie zaakceptowało mnie ,chociaż sam nie wiem dlaczego,a kierownik grzecznie mi podziękował.Uważajcie na dwoch takich cwaniaków łykających na bokach. [usunięte przez moderatora]
2
miejscowy ;-) 2014-12-03 20:02:48
Pracuję w tej firmie. Pracuję już od paru lat. Zgadzam się z pierwszym rozmówcą (słowa kojarzące się) - "solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca" dorzucę ciężka, opłacalna. Sam zaczynałem od miotły, a teraz mam uprawnienia na suwnice, podesty ruchome, sztaplarki, obsługę piły taśmowej, prasy hydraulicznej i wielu jeszcze nie wymienionych urządzeń. Uważam, że możliwość rozwoju ogranicza tylko sam człowiek który się pracy podejmuje. Atmosfera jest ciężka jak ciężka jest praca, bo niektórzy ludzie nie wiedzą, że w pracy jest jak w rodzinie, nie lubisz, ale pomóc powinieneś ...i jak to w życiu bywa, raz jest dobrze, a raz źle. Co do kasy (bo jak widać na razie komentuję wypowiedzi poprzedników) to w 2009 tak, pensje były koło 2100 - 2300, ale w okół było 1900 kto się orientował, albo dawali więcej i po chwili cięcia. Teraz pensje są wyższe, nie będę sypał ile, bo to bez znaczenia, to jest kwestia indywidualna, ale nie zarabia się poniżej 2500. Firma cały czas szuka ludzi którzy chcą pracować, a nie tylko o tym mówią. Panu z wypowiedzi 2 powiem, że na okresie szkoleniowym nie ma czegoś takiego jak nadgodziny, ale jak się człowiek sprawdzi firma podpisuje po krótkim okresie umowę o pracę (wg kodeksu 8h + nadgodz.), nie ma żadnych śmieciowych. Cwaniaków nie skomentuję, bo nie wiem o co chodzi, ale co do upieprzenia, to chodziłem na magazynie przez pierwsze pół roku uwalony jak świnia :)

Co najbardziej podoba mi się w Hurtostalu2 ? Ta robota daje kopa i jest dla najtwardszych, a kasa jest zawsze na czas.
4
Czarny ludek 2015-01-31 20:21:54
Tu też Pan trochę 'podkolorował' sytuację, mowa o pracy wg.kodeksu... jakiego i CZYJEGO kodeksu. Przecież, w obu hurtostalach (tak - bo dla niezorientowanego to wizja jednej firmy, a są DWIE. Dlaczego...można się domyśleć. To nie trudne) zatrudnia się na CZARNO ludzi do pracy. Proszę o tym napisać...przecież Pan kierownik o tym wie. Panie G.......
3
kowalska 2015-09-04 23:02:23
pracowałam tam i przeszłam piekło . firma zarządzana przez jedną osobę bardzo nerwową , która zmienia zdanie co pięć minut i nie szanuje ludzi a dodatkowo prowadzi firmę jak za króla ćwieczka. odradzam tą firmę, naprawdę szkoda czasu i zdrowia.Jeżeli ktoś ma inne zdanie zapraszam do komentowania, tutaj nie musimy się bać :)
3
AliBaba 2015-10-06 20:27:52
szymon tam nie rzadzi kierownictwo tylko schizofrenik szef. chcesz przeżyć piekło przekrocz brame Hurtostalu . Czwarta wypowiedz "miejscowy" to wypowiedz syna właściciela.
1
miejscowy ;-) 2016-02-13 05:11:16
Czarny ludku - sorry za zwłokę ;). Kodeks jest jeden, o zatrudnieniu na czarno nie słyszałem. Sam miałem okres "szkoleniowo-zapoznawczy", tak go nazwał mój kierownik, tłumacząc jednocześnie, że firma sprawdza mnie, a ja ich (co z reszta jest prawdą i nie wiem po co to mówił).

AliBaba, miło że zostałem już "synem szefa" ...uśmiałem się do łez xD

Moja opinia jest taka: zamiast siedzieć w domu, bezproduktywnie chodzić i wysyłać CV - PRZYJDŹ I SAM SPRAWDŹ.
Oszukany 2016-05-23 16:36:19
Również przestrzegam przed szefem A.G. Oszust i naciągacz. Wykonałem zlecenie dla tego człowieka, za które nie otrzymałem wynagrodzenia. Ludzi ma za nic - liczy się tylko jego kasa. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy bo w kwestiach spornych bez sądu się nie obejdzie..
7
Brain 2016-06-29 10:52:19
Powiem krótko jeżeli chcesz pracować u człowieka ( Andrzejka) dla którego będziesz zwykłym śmieciem i partaczem to idź do HS 2. Gościu na początku sprawia wrażenie kąkretnego i miłego człowieka. Z biegiem czasu jesteś dla niego, jak on sam to mówi Debilem. Pie..ny cwaniaczek w ciemnych okularach. Osobiście nie polecam pracy u tego celebryty.
10
rozczarowany 2016-09-13 21:40:53
Pracowałem na stanowisku projektanta - trochę ponad miesiąc. W tym czasie zdążyłem popisać się biegłym angielskim, nauczyć pracownika obsługi jednego z programów i wdrożyć kilka własnych pomysłów na produkcji. Cały czas klepanie po plecach - dobrze pracujesz, oby tak dalej, niedługo będziesz dużo zarabiał, itd. nie ukrywam, że przykładałem się do pracy. pewnego dnia przychodzę do pracy i co na mnie czeka? wypowiedzenie. bez dziękuję, bez do widzenia, nawet bez powodu. tak po prostu, wręczone przez księgową. właściciel nawet się nie pofatygował żeby podać mi rękę na pożegnanie, nie mówiąc o podaniu jakiegokolwiek powodu. jeżeli idziecie do tej firmy żądajcie jak największej stawki na początek, bo wystarczy, że z twarzy nie spodobacie się komuś ze stałej ekipy i wylatujecie. atmosfera okropna, dla robotników, jeśli sobie pozwolisz, będziesz śmieciem, będą cię ganiać jak szmaciarza. jeśli masz skończone studia, cokolwiek potrafisz i masz do siebie minimum szacunku, nie idź tam. jedyny plus to zarobki, po okresie próbnym można naprawdę dobrze zarabiać. czy ktoś rzeczywiście te obiecane zarobki zobaczył? nie wiem, szczerze mówiąc wątpię.
2
odp 2016-09-16 08:04:06
Pierwsze miesiące 2500 na rękę + premia zależna od wyników
2
Zainteresowany 2016-09-16 15:15:54
Znowu szukają kierownika produkcji, co się stało z tamtym co zatrudnili pół roku temu ?
rozczarowany 2016-09-17 00:34:45
@milena
powiem Ci tylko, że za niskiej, gdybym miał zaczynać tam jeszcze raz nie zszedłbym z wymaganiami poniżej 4000 na rękę.
odp 2016-09-23 14:21:46
nie idź tam stary, w firmie najwięcej do powiedzenia mają robole, ty jesteś dla nich ni mniej ni więcej jak "nowy kierownicek co się psypie...la", jak sobie pozwolisz, to kilka razy wydra na ciebie mordy i będziesz bał się chodzić na halę a jak sobie nie pozwolisz, to będzie wojna i zaraz wylecisz, bo przecież nie zwolnią roboli. chcesz to idź, ja tylko lojalnie ostrzegam.
2
Rrr 2016-09-23 17:06:23
Co za prymityw. "Robole", jak ich nazywasz, ciezko pracuja, a nie woza dupe jak modelka po wybiegu tylko dlatego, ze skonczyles wyzsza szkole lepienia z gowna w Ladku Zdroj. Szanuj ludzi, a jak zasluzysz to beda szanowac Ciebie.
3
gjkl 2016-09-24 17:29:22
@ Rrr - póki co to ty masz nieiwleki szacunek do pozostałych forumowiczów, pisząc w taki sposób w jaki piszesz. To tylko świadczy on tobie. Wiec to ty szanuj innych
były pracownik 2016-10-25 17:41:31
Pracowałem tam naprawdę bo wydaje mi się że nie wszyscy piszący te opinie w ogóle wiedzą gdzie jest ulica Pomorska. Szef nie jest najgorszy przynajmniej przez kilka miesięcy do mnie się nie czepiał może dlatego że byłem zwykłym robolem. Pieniądze zawsze były na czas na to nie można narzekać kto twierdzi inaczej to kłamie. Denerwują godz. pracy bo nigdy nie wiesz o której skończysz a syn szefa czyli Konrad to prawdziwy idiota taki z papierami. Przez niego nie pracuję bo gość ma bałagan w głowie. Ogólnie praca ciężka ale do wytrzymania. Pozdrowienia dla Kondzia.
1
Nie warto 2016-11-15 15:23:58
Pracowałem niecałe dwa miesiące. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Owszem zarobki dobre. Szef wydziera się na pracowników, o których mówi, że są debilami. W tej firmie nie potrzeba kierownika, tylko tyrana, który będzie gnębił pracowników. Pracownik nie może mieć życia prywatnego. Jego życie ma się kręcić wokół HURTOSTALU 2.
4
Zostaw swoją opinię o Hurtostal 2 - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtostal 2