logo Atlanta A.M. Sp. z o.o.

Atlanta A.M. Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Atlanta A.M. Sp. z o.o.

piorun 2014-06-04 22:58:46
hahha zła era jeszcze trwa, bo kadrowa jeszcze stara została i ta opinia z 09.04.2014 g.13:41 to jej słowa, tj.też samozwańczy fachowiec :///
grek 2014-06-06 11:44:49
Co ty gadasz, kadrowa i dział obsługi klienta i ksiegowosc, siedza i nic nie robia. Nic się nie zmienilo, ciagle poszukiwania, teraz obsluga klienta gora
byłam tam 2014-06-12 23:30:11
Skoro twierdzisz ,że opinia jest kadrowej -udowodnij to . Nie przypisuj "kogoś " słów tej kobiecie skoro jej nie znasz .
Pusher 2014-06-17 10:00:56
Tu jesteś w błędzie. To nie jest opinia księgowej. W tej chwili u steru są wspaniali fachowcy i oni wyprowadzą firmę z dołka.
Mika 2014-06-28 11:44:32
Pani JK to była naprawdę porażka. Takiej rekrutacji jaką ona prowadziła to nigdy nie miałam. Wkładała w moje usta to co chciała usłyszeć. Po akceptacji mojej kandydatury przez nią i Prezesa przestali się kontaktować. Na moje pytania mailowe odpowiadała, że są wakacje i przez to problemy z podpisami. W końcu machnęłam na nich ręką i znalazłam inną pracę. I to chyba była najlepsza decyzja
1
xyz 2014-06-30 18:37:09
ty, rymowanka cos mi tu zalatujesz atlanta ;)
xyz 2014-08-19 11:47:18
witamy nowego prezesa Adama Dyszyńskiego
żegnaj greku i jego podnóżku
3
ja 2014-12-06 11:27:56
Jakie są obecnie warunki pracy w Atlancie?
Czy coś się zmieniło?
Z góry dziękuję za informacje.
:) 2014-12-09 13:38:51
Na dzień dzisiejszy warunki bardzo dobre w porównaniu do poprzednich lat.
Pracownicy rozwijają się, awansują, zdobywają nowe rynki sprzedaży.
Firma rozwija sie w bardzo dobrym kierunku. Polcam ta firme jako pracodawce.
Stare czasy się skończyły, firma walczy o swój dobry wizerunek, który został popusty poprzez
nieudolne rządy pana E.M.i pani J.K.
2
diament 2014-12-20 22:41:47
brawo ! brawo ! brawo ! E.M i J.K (duet wszechczasów) myśleli ,że latami będą się ślizgać wykorzystując ludzi i okradając atlantę.. ale karma wróciła hehehehe . I kto by pomyślał, że jednak to nastąpi heheheh . Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy . Pozdrawiam całą nową ekipę Atlanty i życzę powodzenia !
2
x 2015-01-02 11:32:23
pracuje.
3
bialy gandalf 2015-01-26 10:56:52
Urzekla mnie twoja historia. Nie wiem jak sobie z tym poradze. Wez sie za robote pacanie.
xyz 2015-01-26 14:36:26
Niestety zauważyłam , iż najczęstszą grupą jaka dodaje tutaj komentarze to niestety , ale są to "dzieci neo".No cóż przykro mi ....szkoda mi was!
PH 2015-01-26 16:27:01
Sugeruję wszystkim nie reagować na takie wpisy. I tak zawsze ktoś taki się znajdzie co ferment zrobi:)
PH2 2015-01-26 17:26:31
Zdecydowanie się zgadzam
Ktoś, kto to zaczął zachował się dla mnie totalnie dziecinnie.
bocian 2015-01-26 17:39:23
Czytam i czytam te opinie i swoją kieruje do wszystkich troli, ktorzy nie wiedza po co jest ten portal. Nie interesuje mnie co sobie myslicie o pracownikach tej firmy, to jest wasza sprawa. LUDZIE ten portal nie jest od tego! jezeli macie duzo wolnego czasu to wystarczy stworzyc sobie wlasny portal i zamieszczac tam swoje gorzkie żale. Przez kolejne 20 lat macie zamiar pisac kto, co jak gdzie komu i po co?
A teraz maly szok. Jezeli myslicie sobie ze jestescie anonimowi to musze wyprowadzic was z bledu bo nie jestescie. Macie numery IP ktore mozna zidentyfikowac:) a co za tym idzie? a takie dwie sprawy. mozna taka osobe pociagnac do odpowiedzialnosci karnej i cywilnej za naruszenie dóbr osobistych. no w najlepszym wypadku czapa w zezowate oczy.
Podsumowując: wszystkim trolom ktorym w zyciu nie wyszlo zamiast pisac swoje smieszne komentarze moze czas zaczac robic cos pozytecznego.
Legia 2015-01-26 17:48:25
Ty naprawde tak było? wow szok hmmmm napisz list do Papieza w tej sprawie. Po to sa takie imprezy zeby sie bawic!!!!
2
xyz 2015-02-01 23:04:08
te, bocian, zjedz snickersa
czapla 2015-02-02 19:42:21
"Ty xyz" nie udław się jak ty będziesz jadł snickersa !!!
xyz 2015-02-03 20:31:15
te bocian, nie strasz, nie strasz bo się zesr....sz bu
zyx 2015-02-04 23:45:13
A w ryj chcesz?
1
xyz 2015-02-06 15:51:08
Dawaj wieśku he he he
pytanko 2015-02-07 20:31:22
Urszulka najlepsza koleżanka Meleta jeszcze pracuje w Atlancie?
dziwak 2015-03-14 21:24:23
Urszulka nieszczęśliwa osóbka , tak pracuje . Wyrzucili ją drzwiami i weszła oknem. przyrosła do krzesełka
1
dziwak 2015-06-18 17:43:01
A produktow mniej ma firma i jakos obroty lecą na leb....Sami managerowie w korporacjiii ale sprzeadzy nie ratuja
aaa 2015-08-13 08:07:26
To pani K i pana E juz nie ma ? Co sie stalo sprzedali?
1
PH! 2015-08-18 13:30:21
hej
fajnie, że zadałeś to pytanie, bo już od jakiegoś czasu miałam zamiar tu napisać jak jest teraz w Atlanta A.M. z perspektywy pracownika, który pracował już za czasów JK i EM i pracuje dalej.
otóż Firma jest godna zainteresowania- tworzymy zgrany zespół, musieliśmy się tego nauczyć, ale myślę, że całkiem nieźle nam to wychodzi. sprzedajemy bardzo dobry, wysokiej jakości asortyment, który jest poszerzany! Jeśli tylko warunki Ci odpowiadają i Twoja aplikacja spotka się z zainteresowaniem to zapraszamy ;)

piszę to bo już mnie zaczęło denerwować bo większość tych wpisów, które tutaj się pojawiają, nie mają nic wspólnego z obecną sytuacją Firmy patrząc od strony pracownika a na dodatek ludzie, którzy je piszą "robią sobie zbyt osobiste wycieczki- ten portal nie jest od tego"!!!
ph 2015-08-21 19:40:33
No kolego nie wiesz czy masz wiedze co w handlu się liczy , zysk, czego Atlanta nie ma i chyba mieć raczej nie będzie a i obroty spadają bo niestety firma działa tylko siła rozpedu
zyc 2015-09-18 07:18:50
Zarobki dalej słabe. Grecy bardzo oszczędni.
PH! 2015-09-18 09:55:39
Widzę, że jesteś bardzo zorientowany/a w sytuacji firmy, więc mam jedną radę w dwóch wariantach:
Wariant 1- jeśli jesteś naszym współpracownikiem to przestań srać w swoje gniazdo, opowiadać bzdury i ZAMKNIJ SIĘ!!!
Wariant 2- jeśli nie jesteś naszym współpracownikiem to przestań siać defetyzm wysnuty z palca i ZAMKNIJ SIĘ!!!
abc 2015-09-21 00:47:46
Może zamiast przedstawiać się PH! przedstawić się RKS lub KM.
Żenada.
Do roboty a nie liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
rozbawiona osoba 2015-09-28 20:34:36
a tam dalej widze gnój jak ktoś nie ma kasy niech lepiej żebra niz tam idzie u nich jedynie to cie oskubią zgniotą zwyzywają i tyle aaa no na koniec straszyć będą wszystko co powiedzą na rozmowie kwalifikacyjnej będzie total bzdurą uważajcie co podpisujecie
liroy 2015-10-20 11:04:36
Czytając większość opinii o tej firmie, jak kumpel ma kiepską sytuację życiową, to może niech sobie da spokój z tą firmą. Ponieważ może mu się ta sytuacja zmienić na bardzo kiepską ;)
gosc 2015-11-02 11:03:43
najgorsza firma jaką poznałam.Wszyscy mają coś do powiedzenia ale nie ma kto pracować.dowiedziałam się ,że P.Marzena Konopka została kierowniczką .Masakra nic tylko sciemnia pewnie i o wszystko obwinia swoich podwładnych.Sama nie umie wywiązać się z zadań.
3
PH! 2015-11-17 19:31:37
umowa o pracę z podstawą i premią kwartalną.
odpowiedz na ogłoszenie, może Cię zaproszą na rozmowę.
firma po zmiana i to solidnych!! w większości wypadków te wypowiedzi tutaj to stek bzdur w odniesieniu do rzeczywistości
Kibelek 2015-11-17 21:07:34
pracowalem w tej firmie i moge potwierdzic powyzsze wypowiedzi wiec prosze cie nie zaprzeczaj, lub ktos tu probuje wybielic firme?
co do zarobkow to pupy nie urywa podstawa nie przekroczy 1.9 na reke wiec w porownaniu do rynku to szkoda gadac a premia podobnie na waciki starczy;), atmosfera ok ale kasy i kariery to tu ni ma a i pierdolniczek jest ogolnie
pop 2015-12-12 11:14:47
tylko zeby dostac tą premię to trzeba chyba pracowac 24 h.Czysta ściema !!!!!!!!
aaa 2015-12-29 16:22:46
istnieje jeszcze to szambo ??
ddd 2015-12-29 16:31:13
a ten dupowłaz michałek jeszcze tam pracuje ?? pajac
Ania 2015-12-31 17:14:24
a ile dają podstawy ? , a czy samochod tez mozna uzytkowac po pracy?
jer 2016-01-03 14:45:07
Sytuacja wygląda tak: podstawa 1900 netto plus premia raz na kwartał wypłacana po 4 miesiącach 2000 brutto max. Jak zrobisz plan i dodatkowe zadania to masz. Co do samochodu to jest ok. Jeździsz bez GPS w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale no właśnie jest ale miesięcznie potrącenie podatku (nie pamiętam ile). Limit 2500 km miesięcznie wiec w góry lub nad morze to sobie pojedziecie ale musicie wtedy zapłacić za kilometry.O szkoleniu pierwsze słyszę ale tutaj nie ma specjalnej wiedzy. Program jest bardzo łatwy. Jak szybko ogarniesz temat praca do 14 max i do domu.
Ogólnie firma super, atmosfera itp ale zarobki to jest ten ból. Jako pierwsza praca ok ale dla osób z doświadczeniem to lipa rodziny się nie utrzyma.
jolka 2016-01-03 16:12:52
Sprostowanie podstawa 1850 netto plus ta śmieszna premia co kwartał. Zarobki studenckie i dla ludzi bez kredytu. Ambitni ludziska szukać dalej. Wszystkiego dobrego w 2016:) aaaaa jak czytam te wpisy o wysokich prowizjach to śmiać mi się chce. Chyba to robią RKSi w ramach swojej pracy bo więcej nic nie robią.
jolka 2016-01-05 18:31:25
Tak napisałam że jest to podstawa plus premia. Podstawa to 1850 plus premia czyli jakieś 450 (średnia miesięczna ponieważ premia jest kwartalna) jeżeli zrobisz plan i zadania. W sumie ok 2300 czy to dużo?? Na Warszawę bardzo mało na małe miasteczko ok. Zależy gdzie mieszkasz i jakie masz koszty utrzymania.
zyc 2016-01-10 09:28:54
Nie mogę za dużo mówić bo nie chcę się ujawniać. Zgadzam się w pełni LIKJ. Jeżeli w małym miasteczku płacą o połowę mniej niż konkurencja to niech nie oczekują najlepiej nieczego! Jakby tu się dobrze pracowało to starzy pracownicy by się niezwolnili. Nie ma powodu dać więcej niż jedną gwiazdkę!
miś 2016-01-31 12:41:32
jak ich znam to bym się nie odważył chyba że bez pracy to się nawet jak tonący ostrza noża chwyci to wtedy tak. a ty sam się odważaj i nie polecaj innym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden:)
xyz 2016-03-16 19:05:47
Jak szukali w styczniu to się jeszcze nie skończył okres próbny ofiarom naboru ;)
aaaa 2016-03-19 16:16:23
A mam pytanie. czy melex i klatex jeszcze rządzą tą śmieciową firmą??
xyz 2016-04-25 20:15:08
Wita były wyrobnik w atlancie. Szkoda że GoWork regularnie usuwa stare wpisy bo po ich przeczytaniu wszystko na temat tej firmy byłoby jasne. Mam nadzieję że teraz jest lepiej. Nie chce mi się po raz kolejny pisać na ten temat, ale szczerze odradzam.
xyz 2016-05-22 20:33:24
Największe to mają mniemanie o sobie :/
xd 2016-10-19 23:16:08
W sumie dbanie o stabilne zatrudnienie to najważniejsza sprawa w dzisiejszych czasach, a jak wypłata dopisuje to nic dziwnego że są tak popularni. A socjal?
Zostaw swoją opinię o Atlanta A.M. Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta A.M. Sp. z o.o.