Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Goldman Recruitment

Opinie o Goldman Recruitment

Pracowałeś w firmie Goldman Recruitment i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-05 08:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Agawa - 2014-02-05 08:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma Goldman Recruitment z Warszawy nie dotrzymująca zobowiązań, zero profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-02-23 17:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agawa - 2014-02-05 08:45:07]:
Dlaczego? Co takiego robią>
zdjecie uzytkownika
Pracownik Firmy - 2014-09-09 15:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Agawa, bardzo ciekawe jest to co piszesz. Warszawski oddział Goldman Recruitment został otworzony w marcu 2014, a pierwsze projekty pojawiły się w maju/czerwcu :)

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-05-17 13:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baardzo nieprofesjonalna firma. Jak agencja rekrutacyjna może kuleć w zakresie kontaktu z kandydatami, np. poprzez kompletny brak odzewu w sprawie dalszej decyzji odnośnie zatrudnienia? Nie polecam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-26
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Responsibilities: performing day-to-day tasks in accounting, payment processing, data analysis, processing of invoices and financial data, preparing financial reports and analysis as required, keeping databases up-to-date and documents archiving, contact and relationship building with Swedish speaking clients.   Requirements: good Swedish language skills as well as good command of English, university degree (preferably Economics, Accounta
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-30 19:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
zerno - 2015-05-30 19:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety jeszcze są takie agencje w których w przypadku niepowodzenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej lub też ogólnie rekrutacji nie odzywają się do zainteresowanej osoby. Jest to mało profesjonalne i szczerze mówiąc spodziewałem się o wiele więcej po Goldman Recruitment, no ale nie można mieć wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
pukki - 2015-08-15 20:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2015-05-17 13:01:14]:
W tej chwili w firmie moim zdaniem panuje pewnego rodzaju kryzys, który rozprzestrzenia się z dnia na dzień. Goldman Recruitment zatrudniła chyba troszeczkę zbyt mało dojarzłych i odpowiedzialnych pracowników toteż widać jak ostatnimi czasy wielu z klientów jest niezadowolonych zwyczajnie z usługi .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goldman Recruitment

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Goldman Recruitment?
Zadaj pytanie
alert