Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Goldman Recruitment

Opinie o Goldman Recruitment

Pracowałeś w firmie Goldman Recruitment i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agawa - 2014-02-05 08:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma Goldman Recruitment z Warszawy nie dotrzymująca zobowiązań, zero profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-02-23 17:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agawa - 2014-02-05 08:45:07]:
Dlaczego? Co takiego robią>
zdjecie uzytkownika
Pracownik Firmy - 2014-09-09 15:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Agawa, bardzo ciekawe jest to co piszesz. Warszawski oddział Goldman Recruitment został otworzony w marcu 2014, a pierwsze projekty pojawiły się w maju/czerwcu :)

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-05-17 13:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baardzo nieprofesjonalna firma. Jak agencja rekrutacyjna może kuleć w zakresie kontaktu z kandydatami, np. poprzez kompletny brak odzewu w sprawie dalszej decyzji odnośnie zatrudnienia? Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
zerno - 2015-05-30 19:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety jeszcze są takie agencje w których w przypadku niepowodzenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej lub też ogólnie rekrutacji nie odzywają się do zainteresowanej osoby. Jest to mało profesjonalne i szczerze mówiąc spodziewałem się o wiele więcej po Goldman Recruitment, no ale nie można mieć wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
pukki - 2015-08-15 20:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2015-05-17 13:01:14]:
W tej chwili w firmie moim zdaniem panuje pewnego rodzaju kryzys, który rozprzestrzenia się z dnia na dzień. Goldman Recruitment zatrudniła chyba troszeczkę zbyt mało dojarzłych i odpowiedzialnych pracowników toteż widać jak ostatnimi czasy wielu z klientów jest niezadowolonych zwyczajnie z usługi .
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2015-10-01 10:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie pracujące w tej firmie najpierw piszą do człowieka nie proponując żadnej konkretnej oferty i naciskają na kontakt telefoniczny, żeby przedstawić oferty i porozmawiać o oczekiwaniach. Same proponują termin i godzinę rozmowy. Człowiek wychodzi wcześniej z pracy, przygotowuje się do tego... i co? Nikt ostatecznie nie dzwoni. Bez słowa wyjaśnienia, bez żadnej wiadomości, zero odzewu. Kpina! Jak można tak traktować ludzi, których się w coś angażuje? Najpierw męczą o kontakt, a później olewają. Tak się nie robi. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
r5tg - 2015-10-01 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dosyć niedawno widziałem że w firmie Goldman Recruitment szukali osób do pracy na stanowisku księgowego w dziale AP, starszego księgowego ze znajomością języka włoskiego,francuskiego, analityka w dziale IT, księgowego funduszy inwestycyjnych, bardzo dużo tych ofert było..zastanawiam się czy w najbliższym czasie znów będą kogoś rekrutować..
zdjecie uzytkownika
donzo - 2016-02-03 21:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
r5tg a czy tam złożyłeś swoje papiery ? Od myślenia się pracy nie zdobędzie, a gdzie niegdzie słyszałem ,że dl apracowników planują jakieś podwyżki. Czy dotyczy to również stanowisk IT ..?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goldman Recruitment

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert