brak logo

BARTEK S.A.

Kraków

Opinie o BARTEK S.A.

taka sobie ja 2012-07-09 21:39
Tak pytam, czy Ty piszesz o Bartku, sklepie obuwniczym. Atmosfera wśród pracowników ok. Ale co do pracy za stanowiłabym się...
Zuza 2012-10-02 19:18
A czemu byś się zastanowiła? Proszę o odp.
panda 2013-10-23 09:26
dobra praca
Jeny 2014-07-10 13:12
No szału nie ma , odpowiedzialnosc materiala przy zadnych zabezpieczeniach na sklepach, male pensje i spoznone bo 10 napisza maila ze sie wyplaty opoznia i beda 15 bo tak im wyszlo :/ na przesiedzenie dobra ale nie na przyszlosc
3
pracownica 2014-09-30 11:41
Pracuję w Bartku w Szczecinie. Praca jest ok. Tylko moja kierowniczka jest osobą bardzo leniwą. Wysługuje się pracownicami, spóźnia się, kłamie i oczernia pracowników do firmy po to żeby siebie wybielić w ich oczach. Jak giną buty czy pieniądze ona jest najmniej podejrzana.. a według mnie robi sobie premie jako kierowniczka. Z reszta pracowała przed Bartkiem w firmach gdzie notorycznie kradli wiec wie jak to robić.
16
zainteresowana 2015-10-22 13:16
też się zastanawiam nad pracą tam, zwłaszcza, że jest kilka ofert na Warszawę. Możecie coś więcej powiedzieć, jak zarobki, atmosfera i czy warto?
misia 2016-01-05 23:35
sama tutaj pracuję i powiem tyle,że dużo wymagają a nic nie oferują w zamian. Najniższa krajowa plus premia, ktora jest wtedy jak jest dobry miesiąc, kombinują by zapłacić jak najmniej. ostatnio jest problem z pracownikami, co się dziwić.
jożka 2016-01-14 14:14
@misia co to znaczy, że dużo wymagają? znasz firmę która nie kombinuje, żeby zapłacić jak najmniej i nic w niej nie robić?
Wensday 2016-01-18 12:57
Umowa o pracę. Możliwość awansu - hmm jak jesteś dobra a akurat kierownik się zwolni.
Inka 2016-01-20 12:05
A jakieś opinie o pracy w Mińsku? ostatnio sporo przewija się ogłoszeń do pracy do biura. Ktoś coś? jaka umowa, warunki, wynagrodzenie?
Inka 2016-01-25 15:18
@jane pytałam o pracę w Centrali (biurze) nie sklepie:)
misia 2016-02-06 22:25
Nie ma mozliwości rozwoju, nawet na stanowisku kierownika zarabiasz tyle samo co doradca klienta.
ON 2016-03-31 20:49
na kierowniku zarabiasz tyle samo tzn ile ?? taka duza firma a zero informacji
edf 2016-08-12 10:27
hej wszystkim nie wiecie na jakie zarobki mzna tutaj liczyc jeżeli się pracuje jako monter GK w Łodzi?
Aneta 2017-02-28 09:42
Jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie BARTEK S.A.? Czy zapewnia ona szkolenia dla pracowników?
dawny pracownik 2017-07-11 19:42
Nie ma żadnych szkoleń dla pracowników, szkolą pracownicy, którzy pracują w konkretnym salonie bądź kierownik, jeśli takowy jest. Pensja podstawa + premia w miesiącach, w których wyrobi się target, czyli sezonowych, poza tym goła pensja (najniższa krajowa). Atmosfera w zależności od salonu indywidualnie. Ogólnie są plusy i minusy.
Aneta 2017-07-12 08:34
@dawny pracownik
dziękuję za odpowiedź. Właśnie bardzo chętnie dowiem się więcej zarówno na temat plusów, jak i minusów pracy w firmie. Szczególnie, że jeszcze aktywna jest rekrutacja na stanowisko Kasjer/Sprzedawca. Tylko, że jest to praca w Warszawie.
Jacek 2017-07-25 23:15
Tak skromnie firma przedstawia swoją ofertę. Szkoda bo chciałem aplikować gdyż sporo dobrego obiło mi się o uszy.
Zostaw swoją opinię o BARTEK S.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BARTEK S.A.