brak logo

Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

Kęty

Opinie o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

ci 2015-03-14 13:08:45
Slyszalem ze mkrol zwariowal i w papciuach juz chodzi firmie. A ro prawdaxze ma swoją łazienkę z prysznicem?
Prąd wałem wctej niewoli 10 lat temu.
Panna 2015-04-27 15:37:39
Czy ktoś z obecnych/byłych pracowników może napisać coś o firmie? Jak wygladają zarobki itp?
pracownik 2015-06-22 15:05:47
Syf brud śmierdzi , o zarobkach szkoda co gadać 1400 zl na początek i po kilku latach ledwo 2000 , w dodatku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
mao 2015-12-15 13:34:27
Napisze tak pracuje tam 11 lat zarobki w miarę ale mogły by być lepsze zarabiam ok 3000 zł netto do tego ok 2500 zl co roku na swieta wczasy pod grusza. Atmosfera zależy gdzie ale przeważnie wszędzie stres zawsze powiedzą ze robisz mało a obowiązków dokładają. Podwyżki średnio co 1.5 roku po 1 zł. Młodzi mają lepiej bo nawet 3 w ciągu roku mogą dostać jak się wykazują ala po 5-6 latach juz tak nie dostaje się często. Ogólnie polityka firmy polega na przyjęciu młodego ok 20 letniego pracownika za ok 11 zł tak żeby po 30- stce miał ok 22-25 zł starsi pracownicy ale to nieliczni mają nawet po ok 40 zł ale to tak mówię że to są jednostki
2
Skurwix 2016-02-26 10:53:51
i zbierze sie wiecej takich i zakladad sie kreci nie muszac podnosic stawki bo murzyn i tak bedzie robił.Co do alupol to pierwsze dwa lata bieda.
Lazio1 2016-08-08 00:13:46
Jak Ty tyle zarabiasz po 11 latach to na pewno nie na produkcji, albo Ci się pomyliło z brutto.
3
bożena 2016-08-27 19:38:21
ale na jakim stanowisku takie zarobki masz a jakie zarobki dla pracownika produkcyjnego
Murzyn 2016-09-06 18:34:12
Robota cieżka. Blisko farb i rozpuszczalników. Masz chwile luzu ? zaraz Ci coś wynajdą. na start 13 brutto plus dodatek nocny. Po roku mam 15 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak murzyn, nie widze przyszlosci w tej firmie.
7
tarczyn 2016-09-09 02:17:24
Osobiście nie polecam, starasz sie za bardzo nie docenią cie za chiny.. stare lebry trzymają się i wykorzystują max młodych, brygadziści nie dają też najlepszego przykładu, zero organizacji na całym zakładzie, każdy każdego pogania i atmosfera bardzo dołująca, za takie pieniądze szkoda nerwów
13
Były pracownik 2016-12-02 21:52:00
UWAGA UWAGA UWAGA. Zastanów się nad tym jak się chcesz tu zatrudnić a masz już prace. Ludzie ten zakład to oszuści i nieporozumienie. Przyjęli ostatnio dużo ludzi, na rozmowach kwalifikacyjnych obiecują cuda, że praca stała, stabilna, co po niektorzy zwolnili się z innych prac żeby się zatrudnić tutaj a teraz po okresie próbnym nikomu nie przedłużyli umowy, kazując iść do domu. Sam Pan prezes chodził po hali i nagabywal ludzi żeby sciagli swoje rodziny do pracy a teraz ich wywalaja. Zostawili ich na lodzie w dodatku na święta. Syf, smród. Co drugi chory na kręgosłup.
11
Marco 2016-12-03 08:28:07
Zgadzam się z Tobą kolego, ja też rzuciłem pracę, żeby zarobić lepiej, a okazało się tak, że dostałem kopa w d**ę. Na rozmowie kwalifikacyjnej nawet mi mówili, że im to nie przeszkadza, że aktualnie pracuję. Proszę załatwić formalności u swojego pracodawcy. MY POCZEKAMY, tak mi powiedzieli. A teraz, rodzina na utrzymania i co dalej. . . Przychodzisz do roboty, a mówią Ci pan już tutaj nie pracuje (nie przedłużamy umowy). Ludzie ta firma to paranoja. . . Przyjęli tylu ludzi i nikomu nie przedłużają umowy.
10
bezrobotny 2016-12-03 16:48:12
Przestrzegam wszystkich przed tą zakłamana firma. Dzięki tym idiotom stałem się właśnie bezrobotnym!!! Miała być stała praca a po trzech miesiącach kazali mi iść do domu a ja rzuciłem wszystko żeby się tam zatrudnic. Po co przyjęli tyle ludzi a teraz nikomu nie przedłużyli umowy. Ktos się powinien tym zainteresować co tam się dzieje. Ludzie się zwalniali z innych firm bo obiecywali cuda na rozmowie kwalifikacyjnej a teraz wszystkich nowo przyjętych wywalili, ani be ani me. Chyba będę musiał iść do bylego pracodawcy i prosić na kolanach o powrót. Nie zatrudniajcie się tam to kłamcy i oszuści a oraja tobą jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
9
brak słów 2016-12-04 21:35:25
Nie polecam, jeszcze raz nie polecam. Zostałem przyjęta (jak poźniej się okazało przez samego PREZESA Kęt) obiecywał, że praca stała, stabilna. To co się dzieje w tej zakłamanej firmie daje wiele do życzenia. Miałem być w Kętach, po miesiącu delegacja na Tychy, później delegacja Oświęcim. Co najlepsze firma nie zapewniała transportu, transport na własny koszt. Kierownictwo nieudolne, w ogóle nie mają pojęcia o kierowaniu firmą. Cwaniaki jakich mało myślą, że im wszystko wolno, a jak główny (całego Alupolu) prezes przyjeżdża to tak czepią gaciami jakby zaraz mieli się z*e*s*r*a*ć. Zostałem zwolniony z przyczyn ekonomicznych.
10
gamoń 2016-12-05 00:46:18
Ja też ostrzegam przed tą firmą. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Mi też nie przedłużyli umowy ze względów ekonomicznych jak to powiedzieli, ale nie żaluję, bo po 3 miesiącach nie czuję kregosłupa. Robiłem na jurmetach. Robota zaje...cie ciężka. Codziennie po 10 ton rzucać na palety ręcznie, rolki ważą po 50 kg. Operatorzy mega wyzyskują młodych, żeby tylko wyrobić normę. Przerwa, żeby coś zjeść-ZAPOMNIJ. Nie masz uprawnień na wózek, a każą ci nim jeździć, tylko na 1-ej zmianie tego pilnują, bo BHPowiec chodzi. Najwyższy czas nasłać kontrolę na tą firmę.
9
corny muzyn 2016-12-06 17:00:16
Nie polecam tej pseudo firmy to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sumie już jeden otworzyli w Oświęcimiu pewnie jeszcze w Brzezince otworzą. Nie przedłużają umów. Robota na 3 miechy i godbye. Jesteś nowy to poniewieraja tobą jabys był tam niewolnikiem. Dzisiaj robisz w Kętach jutro w Tychach a w środę w Oświęcimiu normalnie paranoja i szczyt idiotyzmu! Kierownictwo nie ma pojęcia o kierowaniu i organizacji pracy, chodzą cwaniacy bo mają władzę a jak przyjeżdża główny prezes to robią w gacie i chowają się po kątach. Dobrze że mi dali te bony na święta bo nie miałbym co do gara wsadzić, dodam że wcześniej dość dobrze mi się powodzilo zanim odszedłem z poprzedniej pracy. Szanowny panie prezesie Zastanów się co robisz bo ktoś się o tym dowie i polecisz!
9
Czarny 2016-12-10 22:03:16
Przydałoby się powiadomić głównego prezesa Pana Lechowicz co się dzieje w tej firmie i żeby zrobił porządek w Kętach.
Zostaw swoją opinię o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o. - Kęty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.