brak logo

Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

Kęty

Opinie o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

ci 2015-03-14 13:08
Slyszalem ze mkrol zwariowal i w papciuach juz chodzi firmie. A ro prawdaxze ma swoją łazienkę z prysznicem?
Prąd wałem wctej niewoli 10 lat temu.
1
Panna 2015-04-27 15:37
Czy ktoś z obecnych/byłych pracowników może napisać coś o firmie? Jak wygladają zarobki itp?
pracownik 2015-06-22 15:05
Syf brud śmierdzi , o zarobkach szkoda co gadać 1400 zl na początek i po kilku latach ledwo 2000 , w dodatku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
mao 2015-12-15 13:34
Napisze tak pracuje tam 11 lat zarobki w miarę ale mogły by być lepsze zarabiam ok 3000 zł netto do tego ok 2500 zl co roku na swieta wczasy pod grusza. Atmosfera zależy gdzie ale przeważnie wszędzie stres zawsze powiedzą ze robisz mało a obowiązków dokładają. Podwyżki średnio co 1.5 roku po 1 zł. Młodzi mają lepiej bo nawet 3 w ciągu roku mogą dostać jak się wykazują ala po 5-6 latach juz tak nie dostaje się często. Ogólnie polityka firmy polega na przyjęciu młodego ok 20 letniego pracownika za ok 11 zł tak żeby po 30- stce miał ok 22-25 zł starsi pracownicy ale to nieliczni mają nawet po ok 40 zł ale to tak mówię że to są jednostki
2
Skurwix 2016-02-26 10:53
i zbierze sie wiecej takich i zakladad sie kreci nie muszac podnosic stawki bo murzyn i tak bedzie robił.Co do alupol to pierwsze dwa lata bieda.
1
Lazio1 2016-08-08 00:13
Jak Ty tyle zarabiasz po 11 latach to na pewno nie na produkcji, albo Ci się pomyliło z brutto.
3
bożena 2016-08-27 19:38
ale na jakim stanowisku takie zarobki masz a jakie zarobki dla pracownika produkcyjnego
Murzyn 2016-09-06 18:34
Robota cieżka. Blisko farb i rozpuszczalników. Masz chwile luzu ? zaraz Ci coś wynajdą. na start 13 brutto plus dodatek nocny. Po roku mam 15 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak murzyn, nie widze przyszlosci w tej firmie.
8
tarczyn 2016-09-09 02:17
Osobiście nie polecam, starasz sie za bardzo nie docenią cie za chiny.. stare lebry trzymają się i wykorzystują max młodych, brygadziści nie dają też najlepszego przykładu, zero organizacji na całym zakładzie, każdy każdego pogania i atmosfera bardzo dołująca, za takie pieniądze szkoda nerwów
16
Były pracownik 2016-12-02 21:52
UWAGA UWAGA UWAGA. Zastanów się nad tym jak się chcesz tu zatrudnić a masz już prace. Ludzie ten zakład to oszuści i nieporozumienie. Przyjęli ostatnio dużo ludzi, na rozmowach kwalifikacyjnych obiecują cuda, że praca stała, stabilna, co po niektorzy zwolnili się z innych prac żeby się zatrudnić tutaj a teraz po okresie próbnym nikomu nie przedłużyli umowy, kazując iść do domu. Sam Pan prezes chodził po hali i nagabywal ludzi żeby sciagli swoje rodziny do pracy a teraz ich wywalaja. Zostawili ich na lodzie w dodatku na święta. Syf, smród. Co drugi chory na kręgosłup.
15
Marco 2016-12-03 08:28
Zgadzam się z Tobą kolego, ja też rzuciłem pracę, żeby zarobić lepiej, a okazało się tak, że dostałem kopa w d**ę. Na rozmowie kwalifikacyjnej nawet mi mówili, że im to nie przeszkadza, że aktualnie pracuję. Proszę załatwić formalności u swojego pracodawcy. MY POCZEKAMY, tak mi powiedzieli. A teraz, rodzina na utrzymania i co dalej. . . Przychodzisz do roboty, a mówią Ci pan już tutaj nie pracuje (nie przedłużamy umowy). Ludzie ta firma to paranoja. . . Przyjęli tylu ludzi i nikomu nie przedłużają umowy.
15
bezrobotny 2016-12-03 16:48
Przestrzegam wszystkich przed tą zakłamana firma. Dzięki tym idiotom stałem się właśnie bezrobotnym!!! Miała być stała praca a po trzech miesiącach kazali mi iść do domu a ja rzuciłem wszystko żeby się tam zatrudnic. Po co przyjęli tyle ludzi a teraz nikomu nie przedłużyli umowy. Ktos się powinien tym zainteresować co tam się dzieje. Ludzie się zwalniali z innych firm bo obiecywali cuda na rozmowie kwalifikacyjnej a teraz wszystkich nowo przyjętych wywalili, ani be ani me. Chyba będę musiał iść do bylego pracodawcy i prosić na kolanach o powrót. Nie zatrudniajcie się tam to kłamcy i oszuści a oraja tobą jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
15
brak słów 2016-12-04 21:35
Nie polecam, jeszcze raz nie polecam. Zostałem przyjęta (jak poźniej się okazało przez samego PREZESA Kęt) obiecywał, że praca stała, stabilna. To co się dzieje w tej zakłamanej firmie daje wiele do życzenia. Miałem być w Kętach, po miesiącu delegacja na Tychy, później delegacja Oświęcim. Co najlepsze firma nie zapewniała transportu, transport na własny koszt. Kierownictwo nieudolne, w ogóle nie mają pojęcia o kierowaniu firmą. Cwaniaki jakich mało myślą, że im wszystko wolno, a jak główny (całego Alupolu) prezes przyjeżdża to tak czepią gaciami jakby zaraz mieli się z*e*s*r*a*ć. Zostałem zwolniony z przyczyn ekonomicznych.
15
gamoń 2016-12-05 00:46
Ja też ostrzegam przed tą firmą. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Mi też nie przedłużyli umowy ze względów ekonomicznych jak to powiedzieli, ale nie żaluję, bo po 3 miesiącach nie czuję kregosłupa. Robiłem na jurmetach. Robota zaje...cie ciężka. Codziennie po 10 ton rzucać na palety ręcznie, rolki ważą po 50 kg. Operatorzy mega wyzyskują młodych, żeby tylko wyrobić normę. Przerwa, żeby coś zjeść-ZAPOMNIJ. Nie masz uprawnień na wózek, a każą ci nim jeździć, tylko na 1-ej zmianie tego pilnują, bo BHPowiec chodzi. Najwyższy czas nasłać kontrolę na tą firmę.
14
sprawa do prokuratury 2016-12-11 21:29
zadziwiająca jest twoja wiedza na temat firmy oraz rynku polipropylenu, stąd jesteś osobą łatwą do zidentyfikowania. tym bardziej, że link do tej strony umieściłeś na stronie konkurencji z płocka. czyżby łączyło cię coś z tymi oboma firmami? niestety ta wiedza nie idzie w parze ze znajomością prawa. na twoje nieszczęście firma Alupol jest jednym z trzech podstawowych biznesów jednej z największych w Polsce spółek giełdowych, której akcję są notowane na giełdzie papierów wartościowych. a kto rozpowszechnia dane poufne lub fałszywe, które mogą wpływać na kurs akcji, podlega karze pieniężnej do ....mln zł oraz karze więzienia do ...lat. tak czy inaczej sprawą powyższego mail'a zajmie się prokuratura.
6
będzie bieda ha ha ha 2016-12-12 08:26
ha ha ha chciał dowalić staremu i się wpakował
dostał fałszywkę , albo miał nieaktualne dane i poszło... jeszcze z danymi osobowymi...
z giełdowymi trzeba uważać bo cokolwiek napiszesz zawsze może mieć wpływ na akcje ...i wtedy masz problemy
3
robota jak robota 2016-12-12 21:46
z tego co widzę cały czas zatrudniają do Oświęcimia i Tych
dowożą ludzi autobusami na koszt firmy , rzeczywiście są delegacje np. pracujesz w Kętech to czasami oddelegowują np. do Oświęcimia
na początek 13-15zł i jak jesteś dobry to nawet kilka razy do roku przeszeregowanie
jak słaby - nie przedłużają umowy
trzynastka w grudniu 3600 brutto, płacą jakieś drobne na 3 - filar
premie marne
tyle ; można żyć
4
mądry polak po szkodzie 2016-12-13 07:51
w Oświęcimiu roboty nie do przerobienia, a ludzi mało haha
podbierają sobie nawzajem ludzi i się żrą
po co było ściągać tyle zamówień
są zaskoczeni bo myśleli ze będzie to trudno uruchomić a poszło kilka miesięcy przed czasem i mają problem
5
ala 2016-12-13 09:02
czy są przyjęcia do kęt ?
czy przyjmują kobiety na produkcje ?
Narco 2016-12-13 09:25
Przecież wszyscy piszą, że ludzi zwalniają w Kętach, a ty się pytasz czy przyjmują. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. . .
1
ala 2016-12-13 11:40
dżentelmen z ciebie żaden ale dziekuje
Byly pracownik 2016-12-25 19:00
Syf i tyle pracowalem tam 12 lat to wiem
adam 2016-12-28 15:59
czy do kent teraz są przyjencia
1
Bierki 2017-01-05 01:34
A gdzie są te ,,kenty''?
Abraham 2017-01-09 12:18
Syf , brud, kiła i mogiła. Nepotyzm i kolesiostwo. Zarobić nie dadzą no chyba ze jesteś wazeliniarzem i podpieprzasz innych. Nie polecam nikomu!
1
heniek 2017-01-09 21:04
zwolnij się
ciekawe czy se bez ciebie poradzom
zobaczymy jak bedom spiewać
a bezrobocia dawno nie ma to se coS zawsze znajdziesz
3
folia 2017-01-25 07:39
normalnie
jak folia idzie to luz
jak przebudowa to ciężej
ale generalnie ok
3
oswiecim 2017-01-25 15:02
potwierdzam
prosta robota
trochę nudna
ale to dobrze
3
Nick 2017-02-03 08:01
Proszę o opinie pracy w Osw...coś konkretniej, tez zwalniają po 3 miesiacach...dzięki
1
oswięcim 2017-02-04 07:50
Widzę, że się jednak nigdzie nie zahaczyłeś...
Jak cie zwolnili w Kętach to cię nie przyjmą do Oświęcimia. Oni oprócz naprawdę trudnych przypadków nie zwalniają wcale. Chociaż czasem nie wiem czemu bo jak patrzę co wyprawiają niektórzy to strach.
Najlepiej płacą w Tychach bo tam jest praktycznie sam druk wiec jest dupna odpowiedzialność . Kuzyn wczoraj dzwonił i się umówił. Kadrowa mówiła ze na start 15 zeta za 3 miesiące 16 zeta za godzine i podwyżki jak jesteś dobry potem. Ja robie w Oswiecimiu dostałem 13 na start po 3 miechach mam już 14 i obiecana kolejna podwyzke. Tu robota jest prosta maszyna robi folie którą potem się rozcina i pakuje.
odpowiedzialność żadna i dojazd krótszy...Zwolnien nie ma zadnych, prosza się o nadgodziny . robota w czterobrygadowce
szału nie ma ale źle też nie
3
Nick 2017-02-04 21:07
Nie pracowałem dla tej grupy, a mogę...dlatego pytałem jak jest...Dzięki za info..pzdr
1
Zostaw swoją opinię o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o. - Kęty
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.