brak logo

Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

Kęty

Opinie o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.

Nick 2017-02-03 08:01
Proszę o opinie pracy w Osw...coś konkretniej, tez zwalniają po 3 miesiacach...dzięki
1
oswięcim 2017-02-04 07:50
Widzę, że się jednak nigdzie nie zahaczyłeś...
Jak cie zwolnili w Kętach to cię nie przyjmą do Oświęcimia. Oni oprócz naprawdę trudnych przypadków nie zwalniają wcale. Chociaż czasem nie wiem czemu bo jak patrzę co wyprawiają niektórzy to strach.
Najlepiej płacą w Tychach bo tam jest praktycznie sam druk wiec jest dupna odpowiedzialność . Kuzyn wczoraj dzwonił i się umówił. Kadrowa mówiła ze na start 15 zeta za 3 miesiące 16 zeta za godzine i podwyżki jak jesteś dobry potem. Ja robie w Oswiecimiu dostałem 13 na start po 3 miechach mam już 14 i obiecana kolejna podwyzke. Tu robota jest prosta maszyna robi folie którą potem się rozcina i pakuje.
odpowiedzialność żadna i dojazd krótszy...Zwolnien nie ma zadnych, prosza się o nadgodziny . robota w czterobrygadowce
szału nie ma ale źle też nie
5
Nick 2017-02-04 21:07
Nie pracowałem dla tej grupy, a mogę...dlatego pytałem jak jest...Dzięki za info..pzdr
1
aaaaa 2017-03-03 11:46
Witam.A jak jest w kontroli jakosci w Alupolu.Jka stawka czy praca spoko itd?
laborka 2017-03-03 14:32
praca spoko, płacą w zależności od tego na co się umówisz
ale kokosów nie ma
nara
1
aaaa 2017-03-03 15:43
Dzieki a tak 2000 na miesiac da sie wyciagnac?
Rudy 2017-03-09 19:11
Nie ma szans
aaaaa 2017-03-13 20:34
Nawet na 4brygadowce???To porazka...Przeciez sie zapiepsza soboty i niedziele...czysty wyzysk
kleopatra 2017-03-14 05:41
tak tak tak tak
płacą dwa złote na godizne to mam poniżej 500 na miesiąc
dlatego z moim nieślubnym gapciem zdecydowałam się dzisiaj nad ranem na 600 +
tak tak tak........tak
2
aaaa 2017-03-14 12:02
Jakie 2zl??? do stawki???Ile jest dodatku do 4bryg.?
kleo 2017-03-14 20:27
Nie wiem nie wiem
wszystko już mi się miesza
Kontroler Jakości 2017-03-23 20:50
Jak wygląda praca Kontrolera jakości w tym zakładzie?
Monotonia i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie można się wyrobić?
Bo widzę ze co jakiś czas jest ogłoszenie na ketach i Tychach i dlatego potrzebuje waszej opinii żeby nie pchać się w kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jaka stawka na początek?
Rada dla kontrolera jakości 2017-03-24 09:35
Absolutnie nie składaj tutaj papierów. Jesteś zbyt mocno pobudzony jak na kontrolera jakości.
Jest nas tutaj już i tak zbyt dużo. Szukaj sobie miejsca gdzie indziej.
3
Kontroler Jakosci 2017-03-24 19:06
Gościu ale ja chce iść na Oświęcim a nie na tychy i kety;)
Możecie mi napisać jakie warunki są i czy spoko robota?
aaaa 2017-03-28 11:55

Ja mialem propozycje na 4bryg.Od 14zl po 3 mies.15 a pozniej 16 na godz.Do tego 10% do systemu 4bryg.
Dla mnie to troszke zamalo...robi sie po 3soboty niearaz z 2 niedziele za niecale 2000.Tak wychodzi.Ale podobno praca spoko i fajny socjal.Ja sie niezdecydowalem. dla przykladu w Valeo maja 350zl dodatku plus za kazda niedziele 30zl.Roznica jest.
Gdyby ktos znal inne info to piszcie
1
Przeniesiony do Oświęcimia 2017-04-15 22:48
To faktycznie w tym Valeo kokosy dają. . .
patryk 2017-05-12 10:11
najlepiej placa w tychach alupol szybko podwyzki ja pracuje od stycznia a mam 18 zl a moj kolega ze mna sie przyjmowal przeniesli go do oswiecimia i ma 16 zl a autobus jest za darmo a slyszalem ze w czerwcu nastepna podwyzka o 2 zl na godzine tychy
Joanna 2017-05-17 10:12
Byłam na rozmowie o prace w Oświecimiu. Bardzo pozytywne wrażenia . Tylko czekac na telefon czy mnie przyjma bardzo bym chciala ;)
Lazio 2017-05-17 11:40
Przyjmą Cię na pewno, bo potrzebują ludzi na pakowanie. Pytaj o Brygadę IV, najlepsza.
3
operator 2017-05-19 19:47
szukają pracowników do Alupol films w oswiecimiu
płacą nieźle ale trochę roboty jest
robię pół roku i mam 20 na godzine od 1 czerwca 22 zeta na godzine
drugi ma 20 zeta na godzine a trzeci i czwarty 18 zeta
tak jest na matce i dużej nożycy tam też pierwszy 22 drugi 20 i trzeci 18 zeta
na mniejszych maszynach i metalizerze nie wiem dokładnie ale też od 1 czerwca chyba
17- 18 zeta to samo chyba pakowanie i magazyny - albo 1 zeta mniej
nowa firma trochę się oraganizyją, ale socjal też fajny
jest trzynasta pensja , emerytalne, medyczne
ale 4 brygadówka - jak kto lubi
generalnie ja polecam
Były prac 2017-05-20 07:00
Hej
Czy ktoś może się zapytać kierownika zmianowego i odpisać czy jak ktoś się od nich zwolnił a chciałby wrócić to dopuszczają coś takiego czy nie. Oczywiście jak ktoś odszedł bez żadnych fochów. Albo kierownik zmianowy jakby odpisał
dzięki
x man 2017-05-20 08:06
Możesz wracać
Tylko żeby potem nie było biadolenia
Bo pracy tu jest dużo i 4 brygadówka
Tak ,że się zastanów
on 2017-06-07 14:53
jasne ja obie rok i mam 15zl na godziny same brednie tu piszą
1
info 2017-06-08 12:31
Może tak być bo oni zaczęli nie przedłużać umów z niektórymi i zatrudniają nowych
Też się nie dziwię bo niektórym strach dać nożyczki do ręki żeby nie zrobili sobie albo komuś krzywdy
może być tak że jesteś w tej grupie z którą nie chcą się wiązać
Generalnie stawki mocno idą w górę z miesiąca na miesiąc
i dobrze bo łaski nie robią - robota ciężka, a zahaczyć się gdzie indziej można bez problemu
jednoroczy 2017-06-09 05:18
ja robie rok i mam 22
koleżka ma 20, to zależy co i jak kto robi, jak wszędzie
Nick 2017-06-14 10:05
Praca w Oświęcimiu. Kobietą nie poleca się tej pracy, no chyba że gdzieś wyżej na jakąś kontrolerke bądź do biur. Dziewczyny trafiają na pakowanie gdzie jest mnóstwo pracy i sam byłem i nie polecam. Kobietą która ma w regulaminie 25 kg udźwigu podnosi i ściąga palety które ważą nawet 42 kg. A palet schodzi ok 30-80 palet na zmiane. Wydaje mi się że to nie jest praca dla pań. Ja sam nie mogłem sobie poradzić żeby ściągnąć paletę 27kg z wysokości prawie 3 metrow. Na nożycach byłem i jest spoko ale to tylko robota dla facetów. Ogólnie to są wady i zalety. Męczy 4bryg.
Onaa oswiecim 2017-06-19 22:47
Mam pytanko ide do pracy do oswiecimia i nie dopytalam sie wyplata jest na 10 czy na 30 jestem ciekawa prosze o odpowiedz
ZzZ 2017-06-20 09:44
10 każdego miesiąca :-)
Chciałbym iść do oswiecimia 2017-07-04 17:36
Witam,
Możecie mi napisać jak ogólnie wygląda praca w zakładzie w Oświęcimiu?
Monotonna, ciężka i ogólnie wszystko chciałbym wiedzieć.
Słyszałem ze kiedyś prezes był nieogarniety i w ogóle i teraz jest podobno jakiś nowy i jak teraz tym zarządza?
Zarobki na początek i po 3 miesiącach jak wyglądają?
Czekam na wasze komentarze
Pozdrawiam
oświęcim 2017-07-10 15:34
możesz iść nawet na nogach...i boso...
ale mają chyba już pełne obsady, słabym już dziękują...
informacji nie wyciągniesz bo namierzają....
chyba, że staniesz pod bramą z dziadowskim kijem i przepaską na oku to ci może ktoś coś wrzuci, jakiegoś peta np., albo ogryzek, to zawsze byś miał jakąś informację :))))
jeszcze nie spotkałem się z większym gieniusiem niż ty
mówisz o ogarnięciu innych, a masz wszystko napisane o co pytasz kilka wpisów wcześniej
jesteś inny ...więc szukaj dalej, albo na żebry ....taki świat
4
Kt 2017-07-14 09:24
Taki wpis świadczy że jest właściwą osobą na właściwym miejscu i walczy z niekompetencją
Dzisiaj każdy kto coś potrafi jak mu się coś nie podoba może zmienić pracę
Nieudacznik i leń tego nie zrobi bo nikt go nie zatrudni
Pozostaje mu tylko denerwować się na tych co wytykają mu niekompetencję i pluć na nich na forach ale tego nikt inteligentny nie kupi
Bierz się do roboty taka rada i pamiętaj że zła karma zawsze wraca
3
Bob 2017-07-15 00:43
Zgadzam sie z toba a komentarz poniżej pisał chyba sam zainteresowany.
3
Wydymany 2017-07-15 00:49
Wieczne mydlenie ludziom oczu o podwyzkach.. bez wywiazywania się z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kazdym kroku i zero organizacji. 2100 na wyplacie po 2,5 roku ciorania się po tym syfie. Nie polecam zakład bez przyszłości.. gwarantowane podwyzki 1zł na 3 lata hahaha. Zwiazki tylko hajs biora i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robia.
1
Anrek 2017-07-15 07:40
Ja mom ponad trzy po po 2 latach a się nie przepracowywuje hehe
1
Bolo 2017-07-15 08:08
Szacun dla Dawida za walkę z niekompetencją.
Każdy w firmie to wie. I to kogo pogonił też .


Marta 2017-07-15 08:19
Czy dom przyjęcia dooświęcimia
Może ktoś napisać czy przyjmują kobiety po zawodówce po czterdzistce
Ela 2017-07-15 09:11
Przyjmują.
Atmosfera jest dobra i płaca też w miare.
Dają podwyżki. Chłopaki zarobione więcej ale lepiej zarobiom . Mają 20 na godzine a podobno niektórzy więcej
Firma jest nowa nawet nie ma roku a już kilka podwyżek było . Wiec nie nazekam.
Reszta też raczej zadowolona. Narzekajom jak przebudowa na inne folie bo trzeba się narobić
Ja jestem zadowolona nawet.
1
Marta 2017-07-15 14:03
Ale ile Masz Konkretnie na godZinę
asde 2017-07-15 16:12
15,50 ZL
L...O 2017-07-18 13:31
Skoro dla ciebie ktos kto zapomina wystawić premie, odpowiednio wpisać nadgodziny ktore przepracowales i wprowdzanie nowelizacji przez które nie mozesz sobie dorobić do wyplaty jest odpowiedniom osoba na tym stanowisku to gratuluje inteligencji. Dream team, cześć i chwała Brygada IV.
L...O 2017-07-18 13:43
Gdyby wszystkie brygady dostaly premie, a twoja nie, gdyby wszystkie brygady miały wyplacone nadgodziny, a twoja nie to tez byś sie wkur...skoro dla ciebie 1200 zl nie wyplacone za nadgodziny przez zaniechanie obowiązków należących do kierownika to nic, to jestes dobry, a to tylko nieliczne przygody.
zainteresowana 2017-07-19 18:24
a na jaki dział trzeba pisać w podaniu by zatrudnili kobietę??
+/- 2017-07-21 03:29
Szkoda że zarobki nie rosną proporcjonalnie do wykonywanej pracy, roboty coraz więcej, brakuje ludzi i sprzętu, chyba czas stąd uciekać
1
K. 2017-07-26 11:09
Ja tam nie narzekam dostałem ponad 1600 zeta premi na wczasy, niektórzy nawet 1800. Pod koniec roku maja dać znowu przynajmniej w zeszłym roku płacili wszystkim w oswiecimiu.
2
Biger 2017-08-08 19:48
W kętach i oswiecimiu 15 zrta na start
W Tychach 16 zeta
Sprawdzone
Sie ma
Adrianna 2017-09-06 10:50
wysyłam cv od roku i nic, mam duze doswiadczenie na produkcji
Ciacho 2017-09-24 17:34
W Oświęcimiu praca jest od 6-14 14-22 22-6 ?
Zainteresowana 2017-09-26 07:16
Witam jak wygląda praca w Kętach przyjmują kobiety? Są trzy zmiany czy 4-brygadowka? A jak z zarobkami ile dają na początek? Przyjmują przez firmę pośrednicząca czy bezpośrednio?
on 2017-09-26 13:32
kobiet nie przyjmuja chyba ze do biura ale to musisz znac najlepiej ze 2 jezyki i miec dobre wyzsze
Zdzislaw 2017-09-26 21:43
W Oświęcimiu są przyjęcia ? Praca pod zakład vzy tez jakieś agencje ?
Zostaw swoją opinię o Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o. - Kęty
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alupol Packaging Kęty Sp. z o.o.