logo Neohouse Sp. z o.o.

Neohouse Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Neohouse Sp. z o.o.

anonim 2009-05-23 20:30:33
STANOWCZO NIE POLECAM
2
JJJ 2011-07-27 13:27:19
Popieram .NIE POLECAM
2
draża 2012-06-26 12:33:52
A ja jak najbardziej
2
jxs 2012-09-28 12:21:40
NeoHouse z Mokotowskiej bierze kasę od Wynajmującego nie gwarantując niczego.

Znaleźli mi lokatora który narobił długów, nie płacił czynszu, miałem ogromne trudności z usunięciem go z mieszkania. Do dzisiaj nie spłacił należności.
NeoHouse na moje pytanie jak mogą mi pomóc dali do zrozumienia że swoją kasę wzięli i nic ich nie obchodzą moje kłopoty z lokatorem którego mi polecili.

Podsumowując straciłem dużo pieniędzy przez firmę NoeHouse.
1
aninim 2013-12-17 09:54:08
Powodów jest tak wiele że jak chcesz sie przekonać dlaczego to zaryzykuj a po jakimś czasie sam dokonasz wpisu
1
hihihaha 2014-01-14 08:50:08
Nie polecam pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora). wymagania maja niewiadomo jakie a wynagrodzenie ma wiele do życzenia. Właściciel firmy opowiada bajki zarówno pracownikom jak i mieszkańcom budynków którymi zarządzają. Pięknie mówią, ale nic poza mową na początku piękne nie jest.... na środki biurowe trzeba dziadować, najlepiej to przynieść swój długopis...
1
NIKczemNICK 2014-05-12 13:57:05
Nie polecam z wielu względów. Opinia o "prezesie" jak najbardziej trafna. Bajkopisarz, który minął się z powołaniem. Na rozmowie wstępnej oczywiście obiecują złote góry, później jest już znacznie gorzej. Wabią ludzi obiecując podstawę+prowizja od wynajmu/sprzedaży mieszkania. Po negocjacjach warunków zatrudnienia podsuwają do podpisu standardowy druk umowy na którym masz zagwarantowane wyłącznie wynagrodzenie prowizyjne. Możesz się umówić "na gębę" że dostaniesz dodatkową kasę za prowadzenie szkoleń, prace administracyjne, działania marketingowe... Jak to przy umowach "na gębę" możesz zrobić swoje, a kasy się nie doczekasz. Moja opinia: OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
1
NIKczemNICK 2014-05-15 15:35:57
Blisko dwa miesiące! Dwa zmarnowane miesiące, bo guzik zarobiłem, a zapieprzałem jak na etacie pracownika biurowego. Prowizja zależy od tego ile sobie wynegocjujesz z prezesem.
Morris 2014-12-01 19:30:43
Jak ktoś szuka pracy w Neohouse Sp. z o.o. to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. DORADCA DS. NIERUCHOMOŚCI Miejsce pracy: Warszawa Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: wykony...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5719455?keywords=&region=
maciek 2015-02-26 14:39:47
tak jest jeden taki dział u nich, nawet jak o nim słyszałem, tlyko nie wiem właśnie w jakim zakresie jest bardzo rozbudownay ten z obrotem nieruchmosciami, bo teraz ja szukam pracy, a na tym fachu się znam, wiec może jakaś oferta pracy dla mnie będzie jednak jakaś.. mam nadzieje, trzymacie za mnie kciuki!
Wojak 2015-06-16 13:56:43
Zdecydowanie polecam dla tych co byli w wojsku. Pracodawca bardzo wymagający i na dodatek znający się na robocie, raczej nie ściemnisz o obijaniu zapomnij. Pracowałem jako pośrednik i miałem 50% bez stałego wynagrodzenia byłem bardzo zadowolony w tym dziale jest luz, przychodzisz kiedy chcesz, pracujesz ile chcesz liczy się wynik. Jednak chciałem stałe wynagrodzenie i przeszedłem do działu administrowania. Jeśli chodzi o kasę nie ma rewelacji 4- 5 tyś. to maks. Dyscyplina jak w wojsku jak wpiszesz, że znasz jakiś program w CV to musisz go znać. Trochę przesadnie podchodzą do jakości i zadowolenia klienta bo jak się odsługuje 1000 mieszkań to zawsze trafi się jakiś w…… Mają bardzo trudne budynki albo ruiny ale zarządy wspólnot odjechane. Sam bym zlecił im administrowanie ale dla osoby nie doświadczonych nie polecam działu administrowania. Tak mnie przetrenowali, że po 3 mc. pracy w Spółdzielni stwierdzili, że jestem tak dobry, że wybrali mnie na Zastępcę Prezesa. Dział pośrednictwa jest super ale negocjuj prowizję i o stałym zapomnij , dział administrowania nie polecam chyba, że chcesz robić karierę w tym zawodzie lub się nauczyć i samemu prowadzić taką działalność.
wkurzony 2016-02-15 11:43:45
krol karol nie sciemniaj po prostu pracujesz tam i chcesz nas naciąć ale my sie nie damy
1
PaweL 2016-03-29 09:41:50
Chyba Cię kojarzę kolego, nie miałeś żadnej transakcji i nieruchomości też raczej niewiele pozyskałeś.
2
moenm 2016-05-08 10:26:27
No ale @janusz plusem tutaj jest na pewno to, że nie mają wygórowanych wymagań, ponieważ wystarczy posiadać wykształcenie średnie, a samą pracę czasem można wykonywać zdalni z domu. A prowizje zależą od wyników pracy
Zostaw swoją opinię o Neohouse Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neohouse Sp. z o.o.