brak logo

Tramwaje śląskie

Katowice

Opinie o Tramwaje śląskie

Żona 2016-06-24 11:30
Pomogę....Zrobiłam jak Pan pisał...podaję e-mail agusiaaga@interia.pl Jeśli faktycznie może Pan pomóc,to bardzo proszę.Pozdrawiam.
Pasażer 2016-07-17 22:33
w poważnej firmie nie trzymają pracowników...co zamiast pasażerów bezpiecznie do celu zawozić,to gadają prywatnie przez telefony.Jechałem 40 minut i przez ten czas motorowy umizgiwał się do kogoś przez telefon.Widziałem też jak motorowi i motorowe eski pisali,no to jakaś kpina.Takich powinni na zbity pychol wywalać z pracy!!!!!!!!
7
niekumaty 2016-07-18 08:01
do Pasażer... a ty nigdy nie gadałeś przez telefon jak byłeś w pracy? a może nie masz pracy?
1
Pasażer 2016-07-22 10:26
Gdy wozi się ludzi,to nie ma mowy o rozmowach przez telefon i to prywatnymi.Następnym razem nagram to i zawiozę na policję i do Waszej dyrekcji !!! To jest Wasza praca do diabła,ludzi wozicie!!! Więc nie piszcie tu bzdur,że można. Co do mnie...nie jestem bezrobotnym.
2
kierowca stalko 2016-08-04 22:02
Widziałem dziś piękną blondynkę w tramwaju w Katowicach może ktoś ją zna i da mi namiary na nią żeby się skontaktować z nią. pięknie się uśmiechnęła do mnie .jak przejeżdżałem autobusem ......pani motornicza urocza blondynka.kierowca z ostrowca
1
Emeryt 2016-08-14 23:08
A "Bandzior"...to w tramwajach jeszcze jeździ?...bo muszę z nim pogadać.
pukpuk 2016-08-18 18:14
Co wprowadzasz w błąd..."bandzior" jeździ nadal .Najlepiej zadzwonić do dyspozytora...wtedy powiedzą.Coś nasz kolega "Bandzior" popularny ostatnio,bo mnie na tramwaju ładna blondynka o niego pytała ,ale raczej niezbyt przychylna była :(.Teraz tu ktoś pisze,że małżeństwo czyjeś rozwala,to znowu ktoś pogadać z nim chce pilnie.....no widać nagrabił sobie u kogoś :)
pukpuk 2016-08-19 15:30
A Ty coś taki dociekliwy? Nie kumasz do kogo i o czym piszę,to nie zabieraj głosu.Co do pracowników....to szukają.Gdybyś był bardziej rozgarnięty,to poszedłbyś do dyrekcji z tym pytaniem.
pukpuk 2016-08-21 18:58
Nie pasujesz do Nas...skoro zabierasz głos... nie będąc wtajemniczona. Pyskata jesteś...my takich tu nie potrzebujemy. Sprzątaczek mało potrzebują w szkołach i marketach?
Bandzior 2016-08-22 19:12
Czego chcesz i kto Ty jesteś?
Bandzior 2016-08-22 19:18
Nie wiem, o co Ci chodzi. Wyjaśnij mi to, a jak nie to spotkajmy się i pogadamy, bo nie wiem, o co chodzi.
Pasażer 2016-08-23 15:51
Na gapę nie muszę jeździć chamie nieokrzesany. Nie dziwię się,że tyle ludzi ma do Ciebie jakieś "ALE" . Zajmij się robotą lepiej a głupot nie pisz.Won do roboty i dzieciakom czas poświęcaj (jeśli je masz) .
1
Tomasz. 2016-08-24 09:17
@maja. Wypłata jest na czas.

P.s. Ładny się tu kącik towarzyski zrobił. Nic tylko brać popkorn i czytać.. Masakra. Dorośli ludzie, a kłócą się na stronie o opiniach firmy. Jeżeli znacie się, to jaki problem rozwiązać to osobiście, nie zaśmiecając prywatnymi sprawami tej strony?
Igl 2016-08-24 18:24
Panie Tomasz....nie miałam przyjemności(wątpliwej ) poznać tego "Bandziora" Więc jedynie w ten sposób ,mogę Jemu" podziękować" za zniszczenie mojego małżeństwa.Z tego co słyszałam,to ponoć normą jest wśród motorowych... że rozpijają kolegów a motorowe...szkoda gadać :(
3
Igl,o co mi chodzi? 2016-08-24 18:29
Jeszcze masz czelność pytać o co mi chodzi? Obłudny impertynencie !!! Twój związek wisi na włosku...to nim się zajmij a nie rozwalaj małżeństw kolegów swoich.
2
leszek 2016-08-25 19:20
Śmiechu warte, prowadzą nabór na kurs na motorniczego, za który trzeba zapłacić 6 200złotych i po ukończeniu kursu można starać sie o pracę motorniczego za 2000 netto. Mam pytanie czy to jekiś zart?.
2
Nick 2016-08-26 18:08
Skąd Ci sie wzięło 2000zł netto?
Stawka początkowa to 12.5zł/godz. ....brutto.
Nooo 2016-08-26 22:27
Bo to prawda.Naucz się kolego liczyć.12.50zł x168 h =2.100zł brutto Marne pieniądze niestety.
1
Jaś 2016-08-27 20:36
Wyglądają bardzo marnie...a socjalka... szkoda gadać :( Najlepiej dopytaj u źródła...w dyrekcji .
Nick 2016-08-28 00:04
A Ty czytać. @Leszek pisze o netto.
Nerwowy 2016-08-28 22:34
Moja dziewczyna znalazła sobie starego gacha głowa siwa ,gibis itd i to żonatego na dodatek wśród motorowych.Poszła tam pracować na wóz a tym czasem ...zna ktoś tego absztyfikanta? Mieszka w Bytomiu,przy jakimś parku i basenie.Ponoć żona go przez to zostawiła,bo się łajdaczy.Chętnie z nim pogadam!
1
Nerwowy 2016-08-28 23:40
Już odpuściłem...ale chcę tylko zobaczyć kto to taki.Wiem że często chodzi na nocki.Może kolego dasz wskazówkę? Ma takie małe granatowe dziwne autko ..Nie sądzę,abym miał jakieś problemy.Po prostu chcę zobaczyć tego patafiana.Czy tam wszystkie motorowe mają takie wyskoki cholera?
1
kras 2016-08-29 11:05
I ty chcesz u nas pracować? Taka jakaś nierozgarnięta jesteś...no bo jak można nie wiedzieć,gdzie składać swoje CV ?Podpowiem ci...jeśli chcesz pracować w Tramwajach Śląskich ,to CV składaj w pierwszym lepszym osiedlowym sklepiku-na pewno dojdzie he he he :) co za oślica :)
Żona 2016-08-29 19:47
Wypisz, wymaluj---jakby mowa była o moim mężu .No kolego... skoro masz dziewczynę o luźnych poglądach na przyzwoitość,to kopnij ją w tyłek,tak jak ja mojego męża i po sprawie.Minie sporo czasu,zanim dojdzie do siebie cudzołożnik cholerny.A motorowa,która się z nim zadaje... no cóż,mimo swoich ponoć 25 czy 26 lat ... jest rozwiązłą panienką,która nie potrafi nóg razem trzymać,więc ma problem.
1
Pasażer 2016-08-30 07:17
Nieźle. Ludzie tu wchodzą poszukać informacji na temat pracy (mnie interesuje np frezer cnc) a tu same przemądrzałe cwaniaki i ponadto można sie umówić na sex. Padajcie choćby numer telefonu do tej motorniczej :-)
Żona 2016-08-30 08:47
Jak się postarasz,to pewnie sama wpadnie Ci w ręce ,ale jeśli jest taka przechodzona....to warto się zastanowić :(
Pasager 2016-08-30 10:02
Czyli jakie? 1700 ma rękę z wielką łaską? Pytanie retoryczne. Warto pamiętać że żyjemy w republice bananowej w środku europy. Co do motorniczej to tylko tak dla jaj pytałem. Nie jestem zainteresowany.
Karol 2016-08-30 10:26
Zgadza się w Wrocławiu...
"Kandydatom po kursie pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę, wynagrodzenie gwarantowane: stawka zasadnicza 2.750,00 PLN brutto, premia regulaminowa 10%, dodatek stały 200,00 PLN brutto oraz dodatki wynikające z rozliczenia indywidualnego harmonogramu pracy"
O Warszawie z grzeczności nie wspomnę :)
Żona 2016-08-30 23:37
Mądra decyzja...widocznie należy Pan do tych wyjątkowych mężczyzn,którzy niekoniecznie są zainteresowani przechodzonym "towarem" . Pozdrawiam.
kras 2016-09-07 00:26
Jaka atmosfera panuje? :)Poczytaj wszystko tutaj,to się dowiesz.Jeden drugiemu kobitke zabiera,inna kolegę z pracy zarywa-bez względu na to czy ma żonę. Kumpel kumplowi świnię podkłada...by żona odeszła :( Zarobki marne,zero socjalki itd itd :) Poprostu jest jak jest... istna sielanka chłopie.
3
Kras 2016-09-07 17:55
Ktoś pytał o atmosferę... a nie o zarobki,więc odpowiedziałem.Między kolegami ,czy koleżankami jest jak jest.Ja to wiem i Ty to wiesz. A cyferki z zarobków...no cóż,szału nie ma :(
hehe 2016-09-28 12:48
Za "alkochol"? Znaczy, że piłeś, czy pisałeś z błędami?
BOGACZ 2016-09-29 23:04
No zarobki jak cholera...szybko można zostać bezdomnym z taką pensją :(
G. 2016-09-30 17:57
Ale jak mozna lubiec tramwaje: -O?
G. 2016-09-30 17:58
Ale jak mozna lubiec tramwaje: -O?
maja 2016-10-01 13:03
Masz racje ale nie tylko w Gdyni bo też w innych miastach w wiem ze szukają głównie do zatrudnienia specjalistów oraz programistów jak ktoś posiada odpowiednie wykształcenie to może za aplikować tutaj
Mirasol 2016-10-30 00:43
Czy ktoś wie kiedy płacą w tym roku Katarzynkę? Bo doszły mnie dziwne słuchy :( Pozdrawiam kolegów z Zawodzia.
Mirasol 2016-10-30 00:43
Czy ktoś wie kiedy płacą w tym roku Katarzynkę? Bo doszły mnie dziwne słuchy :( Pozdrawiam kolegów z Zawodzia.
1
Bob 2017-02-16 15:25
Hej koledzy i koleżanki,jak wygladaja u was zarobki na stanowisku motorniczego?Podstawowa po kursie?Minimalna maksymalna,jakie srednie pensje ?Premia miesięczna,Katarzynka itp Jak odchodziłem 10 lat temu max 11 zł dla plecaków ,pozostali 9-10 zł.Chyba 10 %premi ok 200 zł Katatzyna,grusza.
Rozważam powrót ale zarobki są ważne,zresztą przyzwyczaić się do przyzwoitych jest łatwo.No i jak z zajezdniami ,grafikami .pozdro z wawy
Kamil 2017-03-14 16:23
Którego są tam wypłaty ??
Bob 2017-03-20 08:52
10 pensja 26premia
motorniczy 2017-03-28 09:40
Witam kolego Bob.
Z tego Co napisałeś wynika, że mieszkasz I pracujesz w stolicy jeżeli dodatkowo jesteś motorowym to jeździj w Warszawie zarobki u Was dużo lepsze - dwie podstawy niezależnie od ilości godzin plus premie na śląsku w tramwajach nie masz Co szukać - wiele grup zaszeregowań co za tym idzie zawiść wśród motorowych obiecują w tramwajach śląskich gruszki na wierzbie - nie ma żadnego fair play stawka zależy od "pleców" na 3 000 do ręki możesz liczyć po dwudziestu latch pracy przy dobrych "wiatrach".
Pozdrawiam
Kurel 2017-04-01 19:17
Motorowe jak słyszałem,są narażone na utratę włosów.Nie wiem czy to przez pole elektryczne...czy też zainteresowanie żonatymi kolegami z pracy :D Szanowna pani Justyno...chyba żona kolegi tego życzyła he he he. Przestrzec trzeba następną...Sylwię :D
1
mnich 2017-04-03 22:44
Ja wiem o kogo chodzi..są takie dwie chętne...Syl... lat 40 i Just..a 45..duża kobita jak słonica tleniona...he he he ...lubią się zabawić :D oj lubią.
1
Bob 2017-04-06 17:30
Czyżby dziewczyny z zajezdni Stroszek :) lubiły ten sport i pewnie lubią dalej :)
2
Mnich 2017-04-07 00:18
Oj lubią kolego. Towar sporo przechodzony .Aż dziwne że faceci mający ładne żonki,rzucają się na taką padlinę. Pewnie je znasz więc sam oceń...wygląd tych ...pozostawia niesmak.Masz rację..Stroszek się kłania :)
2
Pozdrawiam 2017-04-13 23:14
Wiem coś o tym...."panie" które nóg razem trzymać nie potrafią. Pozdrawiam te...które mój mąż zaliczył :D Imion chyba nie muszę podawać...bo już tutaj ktoś je podał :)
1
Pozdrawiam 2017-04-13 23:14
Wiem coś o tym...."panie" które nóg razem trzymać nie potrafią. Pozdrawiam te...które mój mąż zaliczył :D Imion chyba nie muszę podawać...bo już tutaj ktoś je podał :)
2
Bob 2017-04-20 01:20
Super masz męża,pochwal się ktory to taki nie zaspokojony :)ewentualnie zrób to samo :)
1
Pozdrawiam 2017-04-20 12:05
Już na szczęście odeszłam od łajdaka. Niech cieszy się wolnością...póki co. Nazwiska i imienia nie podam na forum,bo to karane.Co do odwetu...pomyślę o tym :)No w końcu tylu ma wolnych kolegów :) Pozdrawiam :)
2
Zostaw swoją opinię o Tramwaje śląskie - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tramwaje śląskie