brak logo

pss społem

Katowice

Opinie o pss społem

becia 2010-06-03 23:09:23
sklepy społem to na ciagacze nic więcej ludzie robią jak woły żeby zarobić pracowałam 2 miesiące i nie mam już siłl do tej pracy bonów na święta 0 paczek dla dzieci na święta 0 nic z tej pracy nie ma a mówią że jak państwówka to trzeba sie trzymać takiej pracy nie słuchajcie tych pierdół ja pracowałam w katowicach ludzie tam ciagle mnie poganiali az niekiedy sie plakac chcialo unikajcie te sklepy tam same starsze kobiety pracuja. rzadko sie zdarza ze mlode tam pracoja pozdrawiam wielkie bagnooooooooooooooooooooooooooooo
alicja 2010-09-19 19:57:50
Nie mam zamiaru stawać w obronie sklepów społem ale nie zgadzam się z wypowiedzą że nie ma bonów ani paczek ja pracowałam 3 lata w społem i młode osoby też można tam spotkać (proszę nie obrażać tych kobiet, że same stare baby)
1
pracownik 2010-12-09 15:57:05
wyliczenia się, powstałą wskutek kradzieży przez nieznanych sprawców, pracownik ponosi odpowiedzialność tylko w takim zakresie, w jakim można mu zarzucić niewykonanie lub nienależyte wykonanie obowiązku pieczy nad powierzonym mieniem" w spolem Katowice zawsze jest wina pracownika choc tak naprawde nie jest w stanie tego dopilnowac majac wiele innych obowiazkow przy bardzo malej ilosci personelu na zmianie OSTATECZNIE TO PRACOWNIK POKRYWA 95% strat i pensja sie kurczy
anonim 2011-01-21 21:58:26
społem tak długo istnieje bo pracownicy straty pokrywaja.....
... 2012-12-14 19:31:22
Katowicka 55 - większego bydła i większych chamów i bezczelnych bab to nie widziałem w żadnej innej placówce ... ścierwa bez żadnego wykształcenia ale pyskate jak [usunięte przez moderatora] z magla...
1
abc 2013-07-18 23:46:49
Warto by było w społem w katowicach gdyby nie rodzinne układy pewnych wysoko postawionych osób i gdyby rzeczywiście stare baby i nie tylko poszłyby na zasłużoną emeryturę a pewien osobnik po przyjściu do społem z komornikiem pracując w społem wybudował dom
i niektórzy ............ szkoda , że ludzi którzy coś wiedzą odsuwa się od wszystkiego i głuptoków bez szkół toleruje się .
1
2013-09-20 13:01:25
[usunięte przez moderatora] ,WYŚCIG SZCZURÓW,PRACOWNIK HARUJE ZA DWÓCH A PENSJA BEZNADZIEJNA A DO TEGO ODPOWIEDZIALNOŚĆ MATERIALNA .PRZEDE WSZYSTKIM BRUDDD
1
tadziu 2014-07-28 08:23:15
Witaj jestem klientem społem nie znam od środka tematu lecz chciałem się poskarźyć na Panią paźal się boźe kierowniczke na katowickiej12 jest nie kulturalna nie szanuje klientów a do tego byłem świadkiem jak mobing przeprowadzała na pracownicy,zero poszanowania jakby to była jej własność.A co do mojej osoby wyrzuciła mnie ze sklepu po tym jak jej zwróciłem uwage i tu mam prośbe do panów kierującymi tymi obozami prosze o jakąś reakcje.Z pozdowieniami klient
4
Tadziu 2014-07-28 08:26:11
A zapomniałem dodać chodzi o sklep w katowicach
4
szczesliwa ze tam nie pracuje juz 2014-08-06 20:59:44
dalej tam kier.kadr trzesie a propo co wy ludzie od sprzedawczyn-trutni chcecie jak tam w biurze w stolki pierdza nieuki kier-srednie no i kilka innych zawodowe trzy razy tyle maja pensji niz trutnie a jakie prezenty wynosza dyrektor w tym wiedzie prym
1
szczesliwa ze tam nie pracuje juz 2014-08-08 21:54:08
Serce znana marka to juz bylo teraz zyja tylko dzieki dzierzawom czyli majatkowi kiedys wypracowanemu zadnego szacunku ;bogow; dla ludzi pracy zaluje ze tak pozno dojrzalam by odejsc a do pracy zawsze kogos znajda
1
becik 2014-09-12 08:56:50
Czesc ja obecnie pracuje w społem, to co do tej pory zaobserwowałam to musze stwierdzic ze nigdy takiego chamstwa, nie widzialam. Wciaz zagladaja mi na rece ale nie po to by sprawdzic czy kradne ale jak szybko pracuje. Wiadomo nie mam takiego doswiadczenia jak inne ktore tam pracuja 3 lata a nie tak jak ja 4 miesiace. Mimo ze staje na glowie wciaz slysze negatywne opinie mimo ze plecow juz nie czuje slysze ze nic nie robie. Ja tam ciagle cos robie bo tam nie mozna bezczynnie stac a wiecie moze co to przerwa bo my chcac cos zjesc jemy na stanowisku kucajac. Szybciej, szybciej ale szybciej sie nie da. Babki ktore tam pracuja lotaja bo mi powiedzieli ze tam sie nie robi tam sie loco:)Ja z siebie biegajacej kaczki nie bede robic bo tak wygladaja z tymi kuprami z tylu. Wciaz dostaje uagi raz dziewczynom podalam wozek z towarem i dostalam reprymende bo to nie wozek z mojego dzialu. Ci co tam pracuja to wiedza ze tam sie dostaje opieprz za wszystko. Tam robia szum z tak blachych rzeczy ze musze stwierdzic chyba wszystkie przechodza menopalze!!
3
Beti 2014-11-14 12:08:53
Praca w Społem to jeden wielki wyzysk,Płacenie manka to norma masz za mało płacisz,zarabiasz 1100,00 jak dobrze idzie zależy na jakim sklepie pracujesz i czy ci kierowniczka kapne premią maskra !nie masz nic do powiedzenia ,siedz cicho płacz i płać nie wiadomo za co,albo i wiadomo ,ale jak wiesz to i tak siedz cicho!
2
była pracownik 2015-02-10 16:58:21
Zarobki w kwocie najniższej krajowej z tym że wymiar czasu pracy to 7/8 więc wychodzi mniej, do tego prowizja ale to w zależności od sklepu i od kierowniczki. Są też dodatki na pranie, na święta, wczasy pod gruszą. Praca dużo cięższa niż w sklepie odzieżowym, ale plusem jest praca 7 h, co drugą sobotę- do wybrania w tygodniu, bez niedziel- w odróżnieniu od dużych sklepów gdzie każde święto otwarte. Nie narzekałem, dla tych którzy chcą pracować i lubią ludzi jak najbardziej polecam. Wiem że w skarbku potrzebują pracowników na stanowisko mięsne.
1
kilka 2015-03-29 06:57:32
Sklepy spożywcze to chyba nie bardzo latwy temat, jak ktos nie zna społem to w sumie chyba nigdy w slepie nie był. kiedyś to byłą moc i wielka sieć, teraz pewnie jest troche gorzej ale sa jeszcze miesjca kultowe gdzie nie bedzie tych swiecie. moze powiecie mi czy poszukuja kogos do pracy tutaj niebawem
zorientowani 2016-05-19 12:52:39
Ciekawe gdzie chyba w biurze...
Kaja 2016-09-23 09:58:43
Kłamiesz. Bony lub kasa na święta zawsze były i są do tej pory. Zarobki bardzo słabe, ale to już inna sprawa.
kajman kaman 2016-09-24 12:16:42
co to konkretnie według ciebie że są słabe zaroki? weź ziomek nie strasz tylko podaj konkretne kwoty, bo każdy jednak ma inny próg bólu i co dla ciebie jest biedą dla mnie może być Wersalem, no wiem o co kaman
Zostaw swoją opinię o pss społem - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pss społem