brak logo

Fabryka Mebli Biurowych MDD Sp. z o.o.

Sępólno Krajeńskie

Opinie o Fabryka Mebli Biurowych MDD Sp. z o.o.

typ1 2015-01-08 20:32
pracownik na produkcji lub w magazynie??
ja 2015-02-18 10:50
odp do małego .... błagam ...dzieci czasami też wchodzą na takie strony ... jakie żeczy chyba rzeczy?? jakie niewie(nie wie) niechce(nie chce) o matko !!!!!! może faktycznie popracuj nad ortografią a potem proponuję wypowiedzi na takich stronach
pleban 2015-03-03 23:36
tak jest w tej firmie jak wyścielisz komu trzeba to masz pracę jak nie to jesteś odstawiony na boczny tor ale cóż tak jest jak są układy i układziki może to kiedyś się zmieni jak zostanie wymieniona kadra która dziś jest panem i władcą pozdro dla wszystkich
1
Marcin 2015-03-04 08:59
Gros z was niepotrzebnie demonizuje MDD, sam pracuję w firmie już 10 lat. Ewolucja jaka dokonała się na przełomie tychże lat jest naprawdę ogromna: począwszy od sekcji usług czystościowych po zarządzanie całą produkcją. Najważniejsze to pracować z pasją i czerpać z niej przyjemność. Osobiście poświęciłem sporo czasu na dogłębniejsze poznanie zarówno produkcji jak i parku maszynowego (nawet poza pracą: kontakt z serwisem, fora internetowe etc.) ale z reguły nie obnosiłem się z tym bo to nie moja cecha charakteru. Prosta sprawa jeśli lubisz swoją pracę jesteś na pewno szczęśliwszy i nie wypisujesz takich absurdów na forach jak powyżej.
2
pracownik 2015-03-08 13:20
Przyjemność z pracy jest pod warunkiem uczciwej płacy.Ludziom na produkcji tylko normy podnoszą.Wyrabiają coraz więcej a wynagrodzenia w dół.
1
Kandydat 2015-03-27 12:15
Aplikowałem na jedno z kluczowych stanowisk związanych z rozwojem firmy a dokładniej jednego z nowych produktów który miał być sprzedawany pod innym brandem. Otrzymałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na którą musiałem poświęcić cały dzień oraz dojazd w jedną stronę ok 200 km... Na początku testy osobowościowe oraz na inteligencję które były dość proste. Oczekiwał bym od reprezentantów firmy jakiejkolwiek odpowiedzi ale na darmo można się oszukiwać. To pokazuje jak firma traktuje przyszłych oraz obecnych pracowników. Dodam iż minął przeszło miesiąc od naszego spotkania.
2
123 2015-03-27 13:41
Po kilku latach pracy w MDD mogę niezaprzeczalnie stwierdzić, że jest to firma bardzo rozwojowa, co oznacza, że nie tylko polepsza swoją pozycję na rynku poprzez wdrażanie nowych strategii, technologii czy systemów, ale każdy myślący człowiek łatwo wysnuje wniosek, że i pracownicy mają przez to ogromne możliwości rozwoju. Mam nadzieję, że są jeszcze tacy, którym na tym zależy. Poza tym, atmosfera pracy w zespole błyskotliwych ludzi, z otwartym na wszelkie uwagi szefostwem daje duży komfort pracy.
BIG 2015-04-17 13:22
Proponuję znaleźć pracę w stołówce lub barze mlecznym.... albo kupić kieszonkowy model... można jeszcze podgrzać świeczką lub zapalniczką.
1
"zadowolona" 2015-04-22 21:10
było parę lat temu szkolenie dla pracowników. Miało pewnie też dać odpowiedzi Zarządowi "co w trawie piszczy" - pracownicy krytycznie wypowiadali się na temat firmy ale sensownie - było to ostatnie szkolenie...
1
nie zadowolony 2015-06-19 09:51
tak jest w tej firmie zarząd nić nie wyciąga wniosków że tam są układy w niektórych działach
1
były pracownik 2015-07-16 23:51
Panie Michale nie widzi Pan tych układów kto z kim trzyma sztamę w dziale logistyki ,czas chyba się temu przyjżeć dokładniej kto komu ścieli kasę pod stołem no chyba że jest taka polityka w firmie nie ważne z kąt ale mi się zgadza no to wtedy jest dobrze to dotyczy pracy na magazynie .Ludzie zwolnieni z fabryki pracują jako najlepsi montażyści u niektórych przewżników proponuję aby zrobic zebranie z przewożnikami i montażystami wtedy Pan otworzy oczy i prawda wyjdzie na jaw
Pozdrawiam
1
Sambo 2015-07-25 00:00
Popieram przedmówcę
Maniol 2015-07-25 20:20
A ja jestem zadowolony , choć pracuję tam już kilka lat, a dla tych co zadają pytanie ile może zarobic ? Banalne pytanie , najpierw się wykaż a potem możesz się pytać ile możesz zarobić . Na dobrą pęsię trzeba pracować , i chcieć się piąć bo firma umożliwia podnoszenie kwalifikacji.A jak ci nie pasuje to się zwolnij. A takie sprostowanie . Ja nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wchodzę , robię swoje , ale robię dobrze , a dobra praca jest doceniona .
1
rybak 2015-08-21 07:01
firma z której w zasadzie nic nie wyniesiesz. Żadnych szkoleń dla działu handlu, obsługi klienta - właściciel wychodzi z założenia, że nie warto inwestować w ludzi, lepiej zatrudnić nowego niż doszkalać tych co się ma.
2
Wilk 2015-08-23 08:29
Są ludzie, którzy się wykazują i nie osiągnęli nic w MDD głupcy pokazali, że są uniwersalni i teraz ich rzucają jak szmacianką po stanowiskach... są jednak tacy, którzy młotka nie potrafią poprawnie trzymać a zarabiają więcej niż powyżsi...i co ty na to? Może nikomu nie słodzisz ale zapewne jest krewniakiem kogoś z biura przez 16 lat pracy już wszystko widziałem i nie opowiadaj tutaj takich bzdur. Do zmiany na pewno system oceny pracownika bo jak na razie to ten, który ma końskie zdrowie i dużo nie potrafi góruje nad tym co zachorował raz lub dwa ale potrafi wszystko... dajmy tego delikwenta - konia na inne działy to zobaczymy czy frekwencja obecności będzie 100%
2
Wilk 2015-08-23 08:31
Aha i radzę pisać ze słownikiem i nie chcę nawet myśleć jak wyglądały dyktanda ortograficzne w twoim wydaniu...
2
hahhah 2015-09-08 14:47
hahahahaha dobry żart
szczególnie szacunek prezesa
2
pracownik 2015-09-09 09:20
Kto pracuje w mdd ten wie jak to wyglada od srodka a wyglada nieciekawie tak to jest jak przelozeni nie maja pojecia o produkcji. Ktos gdzies tutaj napisal o majstrach i to prawda - majster od montazu zna sie na rzeczy ale ten od pakowania i maszyn to tylko na taczce wywiezc za ich niewiedze
1
pracownik 2015-09-22 08:32
Majstrowe umiejetnosci poprzez znajomosci i wszystko w temacie, nie warto rowniez pokazywac swoich umiejtnosci bo i tak nikt tego nie doceni - glupi ci ktorzy pokazali za duzo musza robic wszystko a sa tez tacy ktorzy od lat robia swoje i nie wykazuja zadnej dodatkowej wiedzy a ich umiejetnosci moze ogarnac kazdy nowe w tydzien
nie zadowolona 2015-09-23 10:41
Tak jest w tej fabryce na niektórych stanowiskach są osoby co nie mają bladego pojęcia ale dla właściciela jest dobże bo te osoby nigdy nie przyznają sie do bledów które popełniają zawsze znajdą kozła ofiarnego .W tej fabryce liczasię znajomości i układy wystarczy spojrzeć na dział logistyki ..... Nie będę sie rozpisywać o jakie osoby chodzi bo chyba wszyscy wiedzą Zobaczymy tylko jak dlugo jeszcze będaudowadniaćże wszystkojest w porządku
Marek 2015-09-23 11:26
Panią powyżej zapraszam do zapoznania się z zasadami ortografii!
oj tam 2015-12-08 20:52
Tym dwóm dać trochę czasu.Po 10 latach też się wprawią.
monter 2015-12-24 07:59
Ty Sikor starszy będziesz a reszta bez zmian
2
ujot 2015-12-24 08:17
Czy to ten Marek, o którym myślę ten co nie chyba nie ale to ten taki podobny do tego aktora nie to chyba ten nie no nie to ten o rety znałem lepszego Marka a ten to zawsze jak widziałem mydło to mi go przypomina. Widać kilka lat się trzyma ale czy taki dobry czy takich utetów potrzebują a robią i tak swoje. Nie ten Marek co tam pracuje nie on :)
stary 2016-01-10 22:36
Szkoda zdrowia na pracę w mdd. Niby praca jest, ale nigdy nie znasz dnia ani godziny. Rano uścisk dłoni prezesa na dzień dobry, a na koniec dnia krótka zapałka wypadła na Ciebie i wylatujesz z pracy. Takie to mdd robi prezenty gwiazdkowe swoim pracownikom.
2
stary 2016-01-12 13:08
@oppa Ale co to zmienia? Gdy nie liczy się Twoja praca, wyniki i efekty, które są na dobrym poziomie. Dla prezesa liczą się tylko liczby. I ch.. Jak masz dobrą sprzedaż, to masz wysoką premię, a to już jest zbyt duży koszt dla firmy. Na Twoje miejsce przyjdzie bezkosztowy stażysta z urzędu pracy. Ty rozwiniesz rynek, pozyskasz Klientów a kto inny będzie spijał śmietankę.
Poza tym handlowcy na kraj i export są na śmieciówkach lub działalności, więc o jakim okresie wypowiedzenia mówimy.
swój 2016-01-13 00:08
Niech wywalą tą Dorotkę z logistyki to od razu firma od żyje bo ona tylko patrzy na swoją stronę popełnia błędy a zawsze umywa ręce nawet nie zna języka niemieckiego a wymądrza się za dwóch .Panie Prezesie czas spojrzeć prawdzie w oczy
1
nowy 2016-01-16 10:51
Nic prostszego powstały nowe firmy i się proszą aby dać im robotę myślisz, że klient chce meble mdd bo są dobre jest wielu lepiej wykonujących tą sztukę stolarską a myślisz, że ten gruby u nich jest taki dobry to wizerunek dupowłaza i pajaca przypisuje sobie wszystko co inni zrobili przepytaj go z matematyki i oceń. Pierdziel to i uderz do biale będziesz zadowolony
x 2016-01-27 06:54
Jeżeli ktoś chce bezstresowej pracy przy taśmie, nie wymagającej myślenia i wielkich pieniędzy to proponuję emigrację. Prawda jest taka, że nie ilość przepracowanych lat, ale zaangażowanie jest ważne i jest to doceniane. Trzeba pamiętać, że nastawienie ludzi do innych pracowników tworzy atmosferę, zdrowe relacje. Pracuję tu już kilka ładnych lat, różnie bywało, jednak wniosek mam jeden: kto się przykłada, ten zostaje. A co do zarobków: analiza na znanym portalu wskazała: ponadprzeciętnie (a nie zajmuję wysokiego stanowiska). Dajcie sobie spokój z tym jadem i przyjrzyjcie się sobie zanim zaczniecie oceniać pracę innych.
hgf 2016-01-27 19:29
Maja już kilku specjalistów ds. exportu z niemieckim. Być może znowu chcą kogoś zwolnić i szukają nowych, tańszych ludzi.
Nawiązując do doceniania pracowników to myslę, że nikt nie jest doceniany tak, jak powinien. Jak ta cała Dorota z logistyki mogła pozwolić odejść Oli? Na niej przynajmniej zawsze można było polegać. To ona odwalała cały export.
1
kolos 2016-02-01 19:08
Panie x, ja pracuje pare lat na produkcji praca i zaangazowanie ponad norme nawet w zakresie napraw itd chociaz nie mam tego na umowie a tymczasem doceniaja innych ogolnie mozna nabawic sie przez to niezlych frustracji
x 2016-02-07 22:25
Panie kolos: zdecydowanie frustrujące musi być wypełnianie poleceń przełożonych, jeżeli nie czuje Pan, że jest to doceniane. Ale czy na pewno? Każdy ma prawo do swojego punktu widzenia. Z tego co widzę, nie ma problemu, aby zmienić stanowisko pracy, dział. Może praca w innym charakterze będzie odpowiedzią na Pana bolączki?
kolos 2016-02-08 08:57
Możliwe ale dlaczego ktoś kto nawet za bardzo sie nie stara jest doceniany a ja pomimo zaangazowania nie...? Wypelnianie obowiazkow nie jest frustrujace bo lubie swoja pracy i wykonuje ja najlepiej jak potrafie - przykre tylko, ze nie ma to odzwierciedlenia w ostatecznym rozrachunku
y 2016-02-12 19:17
Nie jesteś @x czasem tym grubym z głupkowatym uśmiechem co krąży po zakładzie.
4
Michu 2016-02-13 10:36
Coś tym jest, że nie traktują ludzi równo bo to co się dzieje teraz zakrawa o kpinę - na pewno nie nagradzają za wiedzę szczerze mówiąc to nawet chyba sam Pan Bóg ma problem z kwestią jakie są kryteria nowych angaży - zasłużeni ludzie pominięci a miernoty, które niczego nie potrafią otrzymują lepsze warunki. Czas chyba spotkać się z Panem Dąbrowskim - bo Klucz Przedsiębiorczości traci na znaczeniu jeśli dobry pracownik - filar firmy jest traktowany jak śmieć.
1
koleś 2016-02-17 18:44
Wita jestem za aby porozmawiać z władzą tej firmy bo to co się teraz tam wyprawia to prosi o zemstę do Boga np Taka Dorotka nic nie robi a jak coś zacznie to wtopa i jej nić nie można zrobić trochę dziwne nie ? czyli jest układ
1
misiek 2016-03-31 20:36
Hej zastanawiam sie czy aplikować do nich o prace widze ze opinie hmmm takie ooo może ktos powiedzieć jakie da na tą chwile warunki zatrudnienia kasa atmosfera itp ??
bolek 2016-04-01 20:31
atmosfera jest taka jak widzisz po opiniach , zarobki na produkcji na poziomie 1400 - 2200 zł
1
barcelona 2016-04-08 21:23
ej, bijecie pianę, co chcecie od Dorotki, przecież nie Ona rozdaje karty. Pracujemy w firmie rodzinnej i trzeba to zaakceptować.
dukat 2016-05-12 20:16
Przyjacielu jaka umowa! Żaden z przewoźników nie zatrudnia żadnego montażysty. 80% kierowców jeździ bez zatrudnienia po 90 godzin na tydzień. Auta są regularnie przeładowane. Pazerność tej firmy nie zna granic. Przewoźnicy też pazerni kierowcy jeżdżą za 15 groszy za kilometr a za montaż dostaniesz 50 zł za cały dzień i o jakiej umowie ty mówisz. Pozdrawiam
1
swój 2016-05-13 21:38
Odpowiedz na aj Tej Dorotki tak szybko nie wyrzucą ona umie ściemę walnąć pozbywa się dobrych montażystów i przewożników tylko umie wchodzić w układy z tymi co tak samo umią ściemę walić i dobrze jej cukrować a zarazem kasę trzepać Ale niedługo dojdą do tego Prezesi i wywalą ją z hukiem i będzie impreza jak w Planice .Trzymajmy kciuki oby szybko to nastąpiło .Powadzenia dla kadry firmy....
German 2016-05-17 19:25
Witam, jaka jest atmosfera pracy w dziale export managerów z płynnym niemieckim i angielskim? Ilu ich jest? Ile razy w miesiącu wyjeżdza się do Niemiec? Czy można zarobić więcej niż 5.000 netto na miesiąc? Dziękuję za odp. Jakie ma powiązania Planika i Meble MDD? ponieważ rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzane są w Planice dlaczego?
dziękuję za informacje
pozdrawiam XYZ
zatrudniony 2016-05-18 12:06
Atmosfera jest taka jak widać po wpisach. Ilu ich jest to trudno powiedzieć. Wyjazdy do Niemiec to raczej przy biurku i telefonie. Zarobki nie znane ponieważ większość kierowników i dyrektorów to własna działalność. Planika i mdd to ten sam właściciel.
Swój 2016-07-04 23:24
Kolego samozatrudnienie to u nich podstawa. Stawka to raczej w dół. We Francji pozbyli się tych co chcieli podwyżki. Nie licz na wiele chyba że będziesz donosicielem. Pozdrawiam
szczera 2016-08-22 20:45
Janek, posłuchaj
Raczej się nie dorobisz w tej firmie... Zaproponuj (Export Manager) jakieś 5 000 na rękę i zobaczysz co powiedzą. A nawet jak się zgodzą to po kilku miesiącach będziesz miała/miała nową umowę, "lepszą". 5000 zł to tak naprawdę 5000 - ZUS. Ale co zrobisz jak zachorujesz na dłużej? przy samozatrudnieniu? dostaniesz miesięcznie 500 zł z Zus-u a firma może z Tobą rozwiązać umowę i zostaniesz na lodzie.
ja 2016-08-23 21:47
"Szczera" zgadzam się z tobą w 100%.W tej firmie jest pozorna harmonia,a w rzeczywistości okrutny mobing. Do tej firmy pasują przysłowia "nie daleko pada jabłko od jabłoni" dotyczy to zarządu firmy (czytaj właścicieli) i to że " nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" dotyczy tych którzy tam pracowali i po zmianie firmy zobaczyli jak ich tam traktowali.
dystryb 2016-10-18 21:57
sprzedajemy meble tej firmy - ale będziemy wycofywać ich produkty. Powodem jest zapoczątkowanie sprzedaży bezpośredniej przez mdd.
4
kunia 2016-10-18 21:58
no właśnie, a jakbym chciała się załapać do takiej właśnie sprzedaży, to może mi ktoś powiedzieć jak klaruje się system prowizyjny?
Były 2016-11-03 05:36
MDD to firma rodzinna czyli brak jakiejkolwiek kultury organizacyjnej. Wszystkie ważniejsze stanowiska w rękach rodziny lub znajomych. Potrzebują jedynie jeleni do pracy. Potrafią dobrze zapłacić ale za gównianą robotę. Praca nie dla ambitnych. Jeśli szukacie rozwoju to omijajcie MDD szerokim łukiem.
zesepolna 2017-01-09 21:16
taki film można by nakręcić o byłym dyrektorze z tej firmy - M......cz, człowiek, którego nie było haha
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli Biurowych MDD Sp. z o.o. - Sępólno Krajeńskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Biurowych MDD Sp. z o.o.