logo Ambra S.A

Ambra S.A

Warszawa

Opinie o Ambra S.A

Pseudo firma 2010-01-05 23:55:29
Również tam pracowałam i nikomu nie polecam . Firma nie dba o pracowników a nawet traktuje ich jak swoich wrogów , zarobki bardzo małe i t trzeba się jeszcze o[usunięte przez moderatora] jak nie wiem o te marne grosze.
3
anonim 2011-02-07 16:30:08
a ja jestem zadowolony z pracy pozdrawiam;)
:) 2011-02-21 18:00:14
Ambra S.A to Grupa AMBRA, która jest czołowym producentem, importerem i dystrybutorem win w Europie Środkowej i Wschodniej. Jest obecna na rynkach Polski, Czech, Słowacji i Rumunii i jest notowana na giełdzie papierów wartościowych :) to nie to samo sklep obuwniczy
anonim 2011-03-11 21:38:48
Potwierdzam, Ambra SA nie ma nic wspólnego z butami. Jak widac ludzie którzy pracowali w sklepach Ambra Sp. z o.o. nie mają nawet pojęcia jaka jest nazwa ich pracodawcy.
okoń 2013-12-19 23:32:00
Wszystko zależy od regionu PH ds sieci i jego kierownika. Wschód i północ mają ok a Dolny Śląsk i południe katastrofa. Tabelki w piątki w soboty czy niedziele nie ma znaczenia godzina ani dzień,urlop czy L4. Praca po 10 h i ok 2 h na kompie.Duża rotacja szczególnie na DŚ (w ciągu pół roku odeszło się 6 osób)Jedyny plus to Asortyment - dobrze się sprzedaje NIE POLECAM regionu dolnośląskiego!!!!
5
DOLNY ŚLĄSK 2014-01-09 12:54:46
JAKIE AUTO I JAKIE WARUNKI NA PH ?
1
Anonim 2014-02-15 11:38:04
To zależy czy jesteś zatrudniony bezpośrednio pod ambra, czy przez firmę merchandisengowa (detal). PH w sieci maja skody fabia kombi, PH w detalu skody fabia kombi lub Renault twingo.
1
Gość 2014-03-14 18:29:59
Jak się jest gamoniem i nie potrafi się dobrze gospodarować czasu to tak jest.
Popłacz się żonie w rękaw.
mała 2014-08-13 18:35:11
Ja pracuje w tej piekielnej firmie od trzech lat! Sama nie wiem co mnie jeszcze tu trzyma chyba inni pracownicy (na sklepie)! Firma jest nie wypłacalna! Nie płaci w terminie! Traktuje pracownika jak "robaka". Zadłuża się i nie płaci...NIE POLECAM! Chyba, że lubicie nie mieć wypłat...
1
polikot 2014-09-30 21:02:52
firma w trakcie przekształceń z tego co słyszłem.
PH od sieci ma 4000 brutto po okresie próbnym + premia. Samochód skoda Fabia. Na detalu z tego co widziałem to jakieś małe Tojki chyba Yaris. Cudów na detalu nie ma - słabo płacą
adamus 2014-11-01 16:03:06
Traktują nierówno i niesprawiedliwie pracowników. Dzielą ich na takich którym się coś należy a którym nie.
Witen 2014-12-09 08:44:50
Na dobrą sprawę może to być równie dobrze strona firmy zajmującej się winem http://www.ambra.com.pl/kontakt/ Jednak zadając sobie trochę trudu można zobaczyć, że niektóre komentarze dokładnie dotyczą obuwia firmowego. Także rozwiewając wszelkie wątpliwości strona dotyczy firmy obuwniczej chociaż działają oni w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością a nie w spółce akcyjnej. http://ambraobuwie.pl/store/map Podejrzewam, że ludzie nie zauważyli tej różnicy i po prostu zaczęli tutaj pisać komentarze odnośnie obuwia i pracy przy nim. Swoją drogą nikt tu na temat ambra S.A. się nie wypowiadał, czyżby pracownicy nie wiedzieli o istnieniu takiego forum?
Bozik 2015-02-07 13:58:16
Ambra jest siecią sklepów z obuwiem różnego rodzaju - eleganckim, codziennym, sportowym. Do wyboru do koloru. Co prawda teraz rynek jest bardzo przepełniony podobnymi produktami, albo po prostu podróbkami, więc warto byłoby uważać na to co się kupuje, aby stawiać bardziej na jakość. Chociaż myślę, że Ambra akurat z tym problemu nie ma.
Król is only one 2015-02-21 18:56:43
Podpowiedziałby mi ktoś jakie są szanse obecnie dostać pracę w Ambrze? Nie mam co prawda zbyt dużego doświadczenia w branży obuwniczej, ale sprzedaż mam opanowaną w małym palcu. Przy okazji mogę się zapytać czy pieniądze jakie oferują ludziom są w ogóle godziwe, czy nie koniecznie? Dzięki za wszelkie informacje.
olo 2015-02-22 21:24:22
TO FORMU JEST O FIRMIE AMBRA S.A. FIRMIE KTÓRA ZAJMUJE SIĘ SPRZEDAŻĄ ALKOHOLI - CIN&CIN, DORATO, FRESCO ITD . A WY TU PISZECIE O JAKICHŚ BUTACH!!! LITOŚCI...
3
Roman 2015-08-11 14:14:50
Jakie warunki płacowe na detalu ? Zatrudnienie przez Mobilis.
Tuptuś 2015-08-18 17:20:23
AMBRA i Horeca? To chyba jakaś pomyłka. A co oni chcą promować? Fresco? Picollo? Cin&Cin? A może ten Cydr? Buahahahaha zapewne będą to promować w Pubie u Grubego albo w ogródkach piwnych. Co za goście, co za goście...
1
Helo 2016-05-26 16:02:55
Ambra S.A - alkohole (dorato, cydr lubelski, El Sol itd.) pracuje w tej firmie na stanowisku PH ds detalu od prawie 4 lat. Firma jest wypłacalna i nigdy nie miałam problemu z wypłata czy tez premią. Obecnie jeździmy fabia - zatrudnieni przez firmę zewnętrzna maja fabie 2 a zatrudnieni bezpośrednio przez ambre fabie 2combi. Praca nie jest latwa i zdarza sie ze pracujesz ponad osiem godzin ale tak samo czasem wracasz wcześniej. Zarobki sa zależne od stażu pracy (podstawa około 2000netto) jeśli chodzi o zatrudnienie- osobiście mam umowę na czas nie określony, wcześniej dostałam umowę na rok a pierwsza na okres próbny 3miesiace. Firma jest moim zdaniem oki, pamiętajcie jednak ze to korporacja. I jak w każdej korporacji, trzeba walczyć o wyniki.
HoReCa - prowadzi sprzedaz win należących do Centrum Wina (grupa Ambra S.A) maja co sprzedawc nie koniecznie to co detal patrz Fresco.
xxx 2016-06-17 23:33:32
Firma jest ok.
praca tam to sama przyjemność. W każdej Firmie sprzedażowej są plany, tutaj zawsze ambitne jak Firma do czegoś zobowiązuje Lidera rynku winiarskiego i nie tylko! Super przyjazna atmosfera.
płaca od ok. 3 koła plus premia na którą każdy musi popracować - nic nie ma za darmo!
oferują niezłe narzędzia pracy wysokiej klasy.
Myślący ludzie zawsze znajdą pracę. Ambra jest dla takich!
winiol 2016-10-16 16:27:03
Jak czytam co poniektóre opinie to zastanawiam się skąd one się biorą.
Kilka słów z własnego doświadczenia: - umowa o pracę - w 99% przypadków z pośrednikiem, wynagrodzenie na start 1700zł netto + max. 30% premii - przez pierwsze 3 miesiące nie do wyrobienia, później różnie. PH po kilku latach ciężkiej pracy - zwłaszcza na cięższym terenie zarobi z premią ok. 3300-3500zł. Ogólnie dobra szkoła życia, bez większych perspektyw, jak ktoś zaczyna przygodę z korpo i nie ma doświadczenia w materii PH to jest ok. Mogłoby być lepiej i firma poszłaby do przodu, ale dwóch wizjonerów Andrzej U. i Piotr K. mocno ją hamuje. Traktowanie ludzi przedmiotowo. Wieczne tabelki i robienie wyniku na papierze, a nie sprzedaży wprost nie wróży nic dobrego. Na ten moment zostało uruchomione namierzanie geolokalizacją PH. Pożyjemy zobaczymy, co się wydarzy dalej...
1
aga 2016-10-16 18:26:05
Ja myślę, że to pewien rodzaj kontroli te tabelki itp. @winiol jak masz doświadczenie to wiesz, że ph-owiec nigdy nie powinien być zostawiany sam sobie bo różnie się to kończy oczywiście nie we wszystkich przypadkach ale większości tak
Zostaw swoją opinię o Ambra S.A - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ambra S.A