brak logo

Randstad

Katowice

Opinie o Randstad

anonim 2009-06-02 17:12:07
Jestem zadowolona z pracy w Randstad.spotkałam tam się z bardzo profesjonalnym podejściem do kandydata.Atmosfera bardzo przyjemna miło wspominam tam prace.
kandydat 2009-09-29 21:01:47
Myślę, że Randstad Katowicki jest najlepszy. Dobra obsługa, miła, profesjonalna
1
asia 2011-02-03 14:01:19
hahaha, że co ?? że niby profesjonalne podejście do kandydata :D śmiechu warte :D:D aplikowałam na stawnowisko pracownika biurowego wprowadzanie danych do komputera nic szczególnego, posiadam wykształcenie wyższe oraz dodatkowo rozpoczełam drugi kierunek studiów mgr uzupełniających, ale do czego dążę ...:D do tego, że na ogłoszeniu pisało "bardzo dobra umiejętność obsługi programu Office w tym Exel"....no to sobie pomyślałam, że pewnie będą mnie pytać o jakieś trudne formuły ...:D a ja przychodzę na rozmowę i pewien Pan pyta się mnie jak podkreślić linię w Exelu, jak się dodaje w Exelu :D !! WOW no porażka :D a co do jego śmiesznych pytań to wyobraźcie sobie, że musiałam poprostu na nie odpowiadać, przyszedł z wydrukowaną kartką A4 gdzie była zwykła tabelka :D i jeszcze jedno obok nas stał komputer :D kiedy zaproponowałam, żebyśmy go uruchomili to Pan dziwnie się speszył więc chyba stał jako jakaś atrapa :D Co to za firma, która na laptopa nawet nie ma ! na komputer działający !! nie polecam tej firmy żadnym innym firmą pragnących zatrudnić dobrego pracownika jak widać oni sami nie znają się na przeprowadzaniu wozmów kwalifikacyjnych,



Ps. JAK PANI SZYBKO PISZE NA KLAWIATURZE W SKALI OD 1 DO 5.

TERAZ PANU ODPOWIEM - Cholera weź załącz ten cholerny komputer i sam sprawdź !!! a jak szybko Pan pisze ręcznie w skali od 1 do 5 !!!!
1
anonim 2011-02-03 14:56:15
po pierwsze (usunięte przez administratora) nie mówi się "pisało" tylko "było napisane". moze jak zobaczyli, czlowieka ktory sie nie potrafi poprawnie wysławiac to wiedzieli od razu, że i tak sie nie nadajesz. Poza tym po to jest rekrutacja, żeby odrzucic ludzi którzy na dane stanowisko nie pasuja. a ty jak piszesz, masz mgr i rozpoczety drugi kierunek studiów i interesuje Cie wpisywanie danych do kompa?? smieszne :D
3
anonim 2011-02-03 15:11:36
popieram wczesniejsza wypowiedz, faktycznie firma randstad jest profesjonalna i dziwne ze osoba z takim wielkim doswiadczeniem idzie na wklepywanie danych, to bardziej rola studentow pierwszego roku ;)

pozdro
anonim 2011-02-03 15:39:32
hehe dokładnie :D
Ja do Randstadu nic nie mam, dali mi bardzo fajną pracę, do tego konsultankta cały czas sie mna opiekowala byla pomocna i mysle, ze zatrudniaja jednych z najlepszych specjalistow!
poszukujacy 2011-11-24 10:05:19
Ja mam 20 lat obronionego technika informatyka, 3 miechy dowsiadczenia w magazynowej pracy poza granicami kraju, niestety dla tej firmy to za malo, aby dostac za ich posrednictwem prace fizyczna nalezy miec skonczone studia najlepiej wyzsze magisterksie
P.S zatrudni mnie ktos? od 3 miesiecy jestem bezrobotny?
oktawian86 2012-07-28 09:11:16
zauwazylem, ze ostatnio nawet nie chce im sie odczytywac aplikacji wyslanych za pomoca ich strony. na dodatek czesto nie odpisuja na maila. ich oferty sa za malo szczegolowe. czlowiek dopiero jak podpyta to wie z czym to sie je, bo na przyklad osoba zajmujaca sie przygotowaniem ogloszenia nie raczyla zaznaczyc, ze poszukuja kogos z na przyklad 3 jezykami obcymi a w ogloszeniu widnieje, ze szukaja osoby z jezykiem obcym. jest roznica. nikt nie zaprzeczy. ogolnie moze byc. bylem raz na rozmowie u nich bezposrednio w filmie i pani konsultantka byla bardzo mila. ogolnie tak 3+/5 bym im dal. bardzo dobrze jak na agencje pracy. :)
on 2012-11-28 15:45:40
Byłem na rozmowie i faktycznie ogólnie miło, fakt mało konkretów bo rekruterzy to nie fachowcy w danej branży,reszta wychodzi dopiero na drugim spotkaniu.Trochę szkoda czasu 2x latać ale coż zrobić.
jaa 2013-06-22 21:13:10
bardzo prosze napiszcie cos o wyplacalnosci, szczegolnie kiedy sie jedzie za granice...jak wyglada tam opieka nad polakami itp...
anonim-sc 2013-09-27 16:16:14
beznadzieja , personel kompletne dno , a co do przekazania informacji mniej niz zero! ,
thapost 2013-10-05 20:08:31
Ja myślę,że ta agencja to kompletne dno jest i amatorzy jakich jeszcze nigdy w życiu nie spotkałem a miałem okazję pracować dla wielu agencji w swoim życiu w Polsce i za granicą.Oszukują z ofertami pracy i oszukują również ludzi,którzy tam przychodzą z nadzieją dostania pracy.Nie jestem pewien co do randstad w innych miastach ale w Katowicach to poniżej podeszwy są.Mają się za niewiadomo kogo bo dają z łachy pracę a tak naprawdę siedzą na dupie i kroją ludzi z wypłat.Szczerze dno jakich mało pozdrawiam
2
szczery 2014-02-13 03:30:25
Opowiem wam krok po kroku,moje doświadczenie z tą agencją.Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną.Już na samym początku pani,która ze mną rozmawiała starała się mnie zniechęcić do pracy na którą aplikowałem,że może znajde coś lepszego gdzieś indziej,że praca ta jest daleko jest tam kiepski dojazd ble ble ble.Ok powiedziała,żebym się zastanowił i dał znać w ciągu kilku dni.Więc dzwoniłem kilkukrotnie po kilku dniach i cisza nikt nie odbiera,postanowiłem zadzwonić z innego numeru dzień pózniej,ponieważ znali mój nr.W końcu ktoś odebrał zupełnie inny niż konsultantka z którą miałem rozmowę wcześniej,i mówi mi że oferta jest już nieaktualna i dzwonie za pózńo?Fajne magiczne triki stosujecie żeby pozbyć się kandydatów,sam bym na takie cwaniactwo nigdy nie wpadł.Jeżeli dalej macie się za profesjonalistów to proszę to przemyśleć raz jeszcze,serdecznie pozdrawiam rekrutujących.
1
tomili 2014-04-08 11:39:44
Naprawde dobra agencja. No wysłaniu CV czekałem na rozmowę kwalifikacyjną 10 dni. Potem rozmowa, parę słów o sobie i takie tam. Przeszedłem bez problemu ten etap i zakwalifikowali mnie na 2 etap do Saint Gobain w Dąbrowie Górniczej. Tam też chwila rozmowy z Panem od rekrutacji i zostałem przyjęty. Pracowałem tam 10 miesięcy. Dyżury zawsze były 1 raz w tygodniu na stołówce pracowniczej. Zwolniłem się tylko dlatego że chce wrócić na studia i system pracy 5 brygadowej nie umożliwiał mi tego. Praca ok. Wypłaty zawsze były wypłacane do 10 (1 raz nawet 6 dnia miesiaca miałem) nie oszukiwali na premiach, nagdodzinach, urlopach. Nawet przedstawicielka prosiła mnie bym nie rezygnował ale robota fizyczna na produkcji nie jest moim celem życiowym. Nie mogę złego słowa powiedzieć o tej agencji.
1
PETENT 2014-06-26 11:32:36
TRAGEDIA JESLI CHODZI O OBSLUGE ,SIEDZI TAM PANIUSIA I ŁASKE ROBI ZE PRZYJMIE CV,ZAPOMINAJA Z KOGO ZYJA I ZE CZESC MOJEJ CIEZKO WYPRACOWANEJ WYPLATY IDZIE NA TE PIERDZISTOLKI,NIGDY WIECIEJ KOZYSTANIA Z TEJ FIRMY .WYZEJ SRAJA NIZ DUPE MAJA!
1
Wilku 2014-09-11 15:35:43
Ta agencja to jedno wielkie dno, śmieszne stawki i płace. Umowy śmieciowe. Konsultanci tej że agencji, to po prostu ludzie z łapanek, którzy nic konkretnie nie potrafią powiedzieć o danej pracy, baa nawet nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania, typu od kiedy do kiedy się będzie pracować. Unikajcie Randstad Łódź i Pabianice, bo to banda idiotów jest.
1
ktosiek 2014-12-03 11:49:29
Niestety mam złe wspomnienia z tą firmą. Pewna osoba rekrutująca juz podczas pierwszego telefonu zakomunikowała mi ze mam za daleko do pracy i dalsza rekrutacja jest bez sensu... wiec po co dzwonili? pozostanie dla mnie zagadką. p.s. wysyłając cv liczę się z dojazdem do max 60 km w jedną stronę, natomiast miejsce na które wysłałam aplikacje było dużo bliżej...
1
ALEN 2014-12-19 16:05:41
Hej, jeśli ktoś z was interesuje się firmą Randstad to zajrzycie na forum ponieważ jest nowa propozycja pracy. Bardzo interesująca sprawa. Randstad Polska jest wiodącą  na polskim rynku agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej. Dla naszego K...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5744345?keywords=&region=
Policzek 2015-01-28 23:56:01
Powiem wam ze szczerego serca, że Randstad jest jedną firmą, której nie bałbym się zaufać przy pośrednictwie pracy. Co prawda każdy może mieć na koncie jakieś wpadki, ale doświadczenie, jakie akurat oni posiadają jest o dwie długości przed konkurencją. Ciekawe tylko jak to wszystko działa od środka. Równie sprawnie?
1
jowisz 2015-03-30 21:12:23
Widziałem na stronie tej agencji pracy Randstad że rekrutują obecnie do Holandii na stanowiska takie jak pracownik magazynu / Pracownik kompletujący zamówienia,operator wózka widłowego różnych typów (boczne, przednie) no i pracownik produkcji. Chciałbym wyjechać do pracy za granicę ale się boję. czy praca przez randstad jest pewna niech ktoś powie
kinnin 2015-08-03 17:13:50
Zakład Heijs- praca przy pakowaniu piersi z kurczaka czy macie coś do powiedzenie na ten temat? Wyjeżdżam w sobotę i nie do konca wiem czy warto ;)
1
HERKULES 2015-08-11 12:15:59
w Katowicach przy Chorzowskiej 6a pracuje beznadzieja.Porazka dla RANSTAD.tRACĄ TAM W SUMIE KLIENTÓW mają z nich profity ale może się to niedługo zakończy.DNO.
nyp 2015-08-24 15:21:13
W ogłoszeniu: praca stała - po dopytaniu się oczywiście wyszło na jaw, że chodzi o pracę tymczasową. Pani w trakcie rozmowy rekrutacyjnej opowiada cuda wianki, wychwalając firmę, w zamian celowo pomijając istotne kwestie (np. praca w warunkach szkodliwych). Na kolejnym spotkaniu inna naburmuszona pani z wielką łaską udziela informacji, potencjalnych pracowników traktując z lekceważeniem. Profesjonalizm pełną gębą.
bret 2015-08-31 16:14:09
pracowałem kilkanaście miesięcy pod tą firmą i powiem że jak poniżali pracowników i jak to się zgłaszało im to oni reagowali u głównego prezesa i te osoby co poniżały miały surowe konsekwencje-pod warunkiem że nie miały pleców u prezesa. Ja chwale sobie firmę i dobrze mi się pracowało...
z czech 2015-09-16 19:23:37
to jedz z nią do czech i zobaczymy czy podczymasz opinie
z czech 2015-09-16 19:29:05
radze poczytac.(usunięte przez administratora) znam to ostatnie zdarzenie z autopsji I potwierdzam całe zdarzenie.
paulina2727 2015-09-18 09:55:06
już usunęli, a więc dodaje znowu.

Witam, moja sytuacja wygląda następująco; w niedzielę wyjechałam wraz z chłopakiem do pracy za granice, a dokładnie do Czech, organizowaną przez agencje pośrednictwa pracy Randstad Polska.

W umowie o pracę na czas określony (3 miesiące z możliwością przedłużenia) Randstad obiecywał nam wynagrodzenie w wysokości 22 000 Czeskich Koron/miesiąc (w umowie nie jest napisane czy jest to kwota brutto czy netto, pani w agencji zapewniała jednak, że tyle dostaniemy na rękę), oraz zakwaterowanie w pełni opłacane przez Czeski oddział Randstad s.r.o. Zgodnie z umową do naszej dyspozycji miały zostać w pełni wyposażone domy (2-3 osobowe pokoje).
W umowie jest również paragraf który informuje iż w wypadku nie zatrudnienia osoby kierowanej przez pracodawcę zagranicznego na warunkach określonych w niniejszej umowie, mimo przyjazdu osoby kierowanej do Czech, osobie kierowanej przysługuje zwrot kosztów powrotu do Polski do wysokości 500 zł.

Po 22h jazdy autokarem zostaliśmy zakwaterowani w ohydnym, uwłaczającym godności człowieka hostelu - grzyb, brud, smród i ubóstwo. Naszą 9-osobową grupę umieścili w dwóch czteroosobowych pokojach, cztery kobiety w jednym z pokoi, ja z chłopakiem, jeszcze jedna para i samotny pan w drugim (tak więc spaliśmy w 5 osób na 4 łóżkach), choć w agencji w Polsce zapewniali nas że nie ma możliwości byśmy jako para musieli dzielić pokój z kimkolwiek innym.
Jedna toaleta na cały hostel była tak brudna że nikt nie zdecydował się na kąpiel (co i tak byłoby trudne z racji braku ciepłej wody).
W hostelu była co prawda "restauracja", niestety zamknięta, do naszej dyspozycji nie została udostępniona kuchenka ani lodówka, brak możliwości przygotowania posiłku ani nawet ciepłego napoju.
Naszemu koordynatorowi odrazu oznajmiliśmy że to miejsce pogwałca umowę i że zostaniemy tam na noc, ale rano żądamy powrotu do Polski. Oburzeni zasnęliśmy około 4 nad ranem, po 2h snu wstaliśmy i poznosiliśmy nasze bagaże na hol, odmawiając pozostawienia ich w pokojach.

Przyjechał po nas koordynator oraz przedstawicielka Czeskiego Randstada i zawieźli nas razem z bagażami na teren firmy w której mieliśmy pracować na szkolenie bhp mimo naszych protestów, poinformowali nas że szkolenie jest obowiązkowe i że zaraz po nim będzie na nas czekać główny manager abyśmy mogli porozmawiać z nami o całej sytuacji.
Po szkoleniu (wraz z chłopakiem zdecydowaliśmy się nie podpisywać żadnych dokumentów które otrzymaliśmy) chcieli zabrać nas na badania lekarskie, stanowczo jednak odmówiliśmy tłumacząc że nie mieliśmy możliwości wykąpania się i w takim stanie nikt z nas przed lekarzem się nie pokaże.
Zabrali nas do jakiejś świetlicy informując że ludzie z Randstada mają teraz spotkanie i mamy czekać na informacje.
W tym momencie poinformowałam już panią z oddziału Randstad'a w Polsce co się z nami wyprawia - była w szoku, obiecała że zapewnią nam lepsze warunki mieszkaniowe na co odpisałam jej że w związku z niewywiązaniem się przez nich z umowy my nie jesteśmy zainteresowani pozostaniem w Czechach i że chcemy wrócić do domu.
Po kilku godzinach oczekiwania na świetlicy zostaliśmy poczęstowani kanapkami (cały czas powtarzaliśmy że nie śpimy od ponad doby, bez jedzenia, kąpieli), po czym zapakowali nas w samochody i zaczęli wozić od miejsca do miejsca pokazując inne opcje kwaterunku, w tym dom turystyczny w którym na 30 osób były 3 lodówki, a "kuchnia" sąsiadowała z toaletą które oddzielone były tylko kotarą prysznicową, gdy odmówiliśmy pozostania w tym miejscu zawieźli nas do trzy gwiazdkowego hotelu, który co prawda wyglądał bardzo ładnie, ale i tak nie było miejsc.
Zabrali nas więc do kolejnego hotelu, który także był ok, ale mimo tego nie byłoby w nim miejsca do przygotowywania przez nas posiłków. Wtedy jeden z panów zapytał koordynatora, gdyby się zgodził tam zostać to na jaki czas, odpowiedzieli że 3 miesiące (tyle ile jest w umowie), gdy zażądaliśmy tego na piśmie, bo ciężko było nam uwierzyć, że stać ich na opłacenie nam hotelu na 3 miesiące kiedy 5min wcześniej musieliśmy pchać samochód koordynatora żeby odpalił, nagle zmienił zdanie.

Skracając resztę historii; zawieźli nas z powrotem na świetlice czekaliśmy tam kolejne kilka godzin powtarzając wciąż że chcemy wracać do Polski, że od 3 dób nie spaliśmy, nie jedliśmy, nie umyliśmy się.

Koordynator szantażował nas wtedy, że jeśli chcemy wracać to musimy zorganizować powrót na własny koszt, ewentualnie on załatwi transport na piątek ale do tego czasu mamy się gdzieś podziać oczywiście na własny koszt, a jeśli chcemy mieć gdzie spać to tylko jeśli podpiszemy umowę i zaczniemy pracować.

Ze strony polskiej były tylko zapewnienia że nad tym pracują, że robią co w ich mocy. Nie zgadzając się na podpisanie umów, upierając się na powrót do Polski,późnym wieczorem zawi
paulina2727 2015-09-18 09:56:10
Nie zgadzając się na podpisanie umów, upierając się na powrót do Polski,późnym wieczorem zawieźli nas (w sumie 6 osób: ja z partnerem, wspominana para i dwie panie) w końcu do jednego z hoteli na noc, informując, że na 6 rano mamy czekać przed hotelem skąd bus zabierze nas do polski. Oczywiście o tej godzinie nie było już możliwości kupić żadnego jedzenia na mieście, głodni więc i kompletnie wycieńczeni, ale chociaż wykąpani wypiliśmy po piwie i poszliśmy spać.
Mój chłopak jednak pół nocy nie przespał bo wymiotował, dostał rozwolnienia i wysokiej gorączki.

Rano zapakowaliśmy się do busa i wróciliśmy do Polski, dwie panie wysiadały w Opolu, my i druga para jesteśmy z Koszalina, kierowca powiedział nam że nas ma zawieźć tylko do Poznania (stamtąd był wyjazd do Czech).
Sprawdziliśmy jak długo zajmie nam dojazd do Poznania i stwierdziliśmy że nie zdążymy na ostatni pociąg do Koszalina, poprosiliśmy kierowce żeby wysadził nas na dworcu we Wrocławiu bo tylko tak damy rade dojechać do domu. Jak się później okazało kierowca ten nie był z Randstada ani nawet firmy transportowej, tylko "znajomy-znajomego" który na codzień miał inną prace.

We Wrocławiu dzwoniliśmy jeszcze do pani z agencji w Koszalinie że nie mamy pieniędzy na bilety, pani stwierdziła że nas rozumie ale musimy jakoś dostać się do domu, pytając jeszcze "co ja mogę zrobić, dać wam z własnej kieszeni?". Zmuszeni zostaliśmy więc jechać na tak zwany bilet "kredytowy" (czyt. mandat) z przesiadką w Stargardzie Szczecińskim, dostaliśmy po dwa mandaty na głowe jeden na 258zł, drugi na 123zł, po upływie 7dni te kwoty rosną do 750zł oraz 223zł.

Wspomnieć też muszę że na miejscu okazało się że 22 000 Koron to kwota brutto a na rękę wychodzi niecałe 16 000 Koron. Przedstawicielka Randstadu Czeskiego była wstrząśnięta i pokazywała mi też maile które wysyłała do oddziału w Warszawie w których wyraźnie mowa była o zakwaterowaniu w hostelach (nie domach) ich adresy oraz zdjęcia z tego miejsca jak i dokładna informacja o wynagrodzeniu. Żadne z tych informacji niestety w Polsce nie zostały nam przekazane.
xyz 2015-10-29 18:17:46
paulina daj namiary na twojego meila chętnie zobaczę te foty mieszkania
Bonjur 2015-11-02 10:24:40
W Katowicach - Panie rekrutujące naprawdę "robią łaskę", że cokolwiek robią.
Na stanowiska specjalistyczne z językiem angielskim najpierw rozmawiałam po polsku z jedną Panią, potem przyszła druga i rozmowa była po angielsku.
Usłyszałam, że nie znam dobrze angielskiego.
Jak dana firma prowadziła rekrutację samodzielnie to z miłą chęcią zaprosili mnie na rozmową kwalifikacyjną i dostałam pracę.
Sorry Randstand ale zainwestuj w lekcje angielskiego dla Pań HR.
1
Mateusz 2015-11-18 18:08:25
Witam chciałbym na samym wstępie odradzić Agencje RANDSTAND jeśli ktos mialby zamiar wyjechac do pracy do Czech . Powodami jest nie praca , tylko pierw egzamin , ktory wyykarze , czy mozesz tam pracowac . Jesli ktos niie zaliczy egzaminu musi na wlasny koszt wracac przy tym podkreslajac pewnej pani slowa : Mnie to nie interesuje jak wrocicie do Polski . Gdyz w umowie wszystko niby jest Pokrywalne ha Niby . Nigdy nie bylem na takich warunkach w Pilznie na tym domku poprostu smiech na sali , jedna mala lodowka turystyczn na 8 osob . Z tego co widzialam to ludzie nawet w piwnicy mieszkaja na 5 stopni w plusie . Gdyby nie jedna Pani kordynator Natalia , wylozyla nam z swojej kieszeni bilety do Polski z czego jestem jej wdziecny inaczej bylbym bezdomny w Czechach . A mowili wam co weekend do Polski zjazd .? Gowno prawda dopiero po 0,5 roku . Pzdr
1
Agancje wyzysku 2015-12-06 14:05:40
Pracodawcy jest na rękę zatrudniać przez agencje pracy tymczasowej.

Po pierwsze agencje między sobą współpracują lub dzielą się zakładami przez co mogą dostarczyć dużą ilość pracowników. W ten sam sposób szybko mogą pozbyć się pracowników przyjmując ich na umowy zlecenie lub umowy o pracę na czas określony z możliwością wypowiedzenia tygodniowego nie płacąc żadnej odprawy.

Po drugie agencje pracy tymczasowej zajmują się sprawami kadrowymi, płacami, odprowadzaniem składek obciążając pracodawcę.

Po trzecie ludzią zatrudnionym przez agencje pracy tymczasowej pracodawcy nie płacą dodatków socjalnych.

Po czwarte ludziom zatrudniowym przez agencje pracy tymczasowej nierzadko płaci się niższą stawkę na godzinę.

Po piąte ludziom zatrudnionym przez agencje pracy tymczasowej na umowę zlecenie nie płaci się za urlop i chorobowe.

Po szóste ludzi zatrudnionych przez agencje pracy tymczasowej na umowę zlecenie można zwolnić z dnia na dzień.

Oszustwem jest to, że wszyscy mają równe normy wyśrubowane do zrobienia zarówno ludzie zatrudnieni przez pośrednika jak i bezpośrednio przez zakład.
1
Shaxi 2016-06-17 09:22:02
Prosze o informacje jak wyglada zakwaterowanie w HEINO
Shaxi@interia.pl
Marian 2016-07-18 15:01:05
Witam czy ktoś może mi coś bliżej powiedzieć o zarobkach w tej firmie dostałem propozycję 12zl na godzinę na strefie w Gliwicach przy częściach do samochodów czy ktoś może mi powiedzieć jak się wychodzi miesięcznie w tej firmie przy takiej stawce.
onyks 2016-08-26 15:37:00
Randstad Dąbrowa Górnicza - niekompetentna osoba kierująca oddziałem, bawi się w rekrutację udając przy tym laskę która pozjadała wszystkie rozumy w tej dziedzinie a tak naprawdę brakuje jej najzwyczajniej w świecie empatii, szacunku a odpowiedzialność to tylko hasło którym szpanuje, szkaluje kandydatów że nie odbierają telefonów, że nie chce im się pracować. Z takim podejściem do ludzi nie zrealizuje projektów rekrutacyjnych, bo nie szanuje ludzi i zadziera nosa a ludzie to nie idioci laluniu, mają swój rozum i za marne grosze nikt Ci nie będzie pracował przez agencję i robił na was nieroby i pozery.
1
seb 2016-09-06 12:35:02
kto byl w zebraku przez ranstad ?????????????? w pepikowni
2
jon 2016-09-11 10:39:26
porazka,jeden wielki przekret
3
derek 2016-09-29 16:56:43
Nigdy wiecej tej agencji hotele w Czechach gorzej niz melina brod syf i ubostwo
2
oszukany 2016-10-12 11:27:22
wrocilem z czech po tygodniu robota ok ale ranstad i jego hotele z koordynatorka natalia polka z siemianowic ponizej zera jesli masz rozum nie jedzcie z ta agencja
1
robo 2016-10-20 21:15:19
ja tam jest piekna oszustka natalia
1
Pracownik 2016-10-31 12:01:14
Właśnie odebrałem od nich "umowę o pracę" na miesiąc (normalna umowa na początek to umowa na czas określony na 3 miesiące) Typowa ŚMIECIÓWKA - nic nie gwarantująca "zatrudnionemu". Gdyby nie to, że muszę mieć pracę stacjonarną w Polsce to nie podpisał bym takiej umowy i byłbym już dawno na zachodzie. Państwo powinno coś zrobić z tymi pieprzonymi "Agencjami Zatrudnienia" Zakłady powinny mieć zakaz zatrudniania pracowników przez takie "Agencje".
3
MalY 2016-11-10 17:23:02
Hej. Ja tez pracowalem tam I jesli chodz o koordynatorke to super bo gdybys wiedzial z jakimi durniami, pijakami i smierdziuchami sie musi/ musiala uzerac. Byl tam taki z Zawiercia tylko chlal jebalo od niego i jeszcze sie czepial.
1
Mario 2016-11-10 17:26:24
Ja pracuje i jest ok. Tylko dla tych co chca pracowac bo Ci co pija i nie chodza do pracy to miejsca tu nie ma. Narzekaja tylko Ci ktorym sie nie chce pracowac:)
1
Zostaw swoją opinię o Randstad - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Randstad