brak logo

Zetha Media

Kraków

Opinie o Zetha Media

win0 2013-10-09 10:52:13
nie mialem powodow zeby odejsc polaszczylem sie na inna oferte lepszego stanowiska ktora okazala sie takim niewypalem ze szkoda slow.
w zetha za moich czasow nie widzialem zeby ktos odszedl bo mial powody a na odwrot nikt nie mial powodow odchodzic. nawet ci po probnych zostawaili, sam mialem probna najpierw. przede wszystim bardzo mi sie podobal trakotwanie pracownika i jak czolwieka ktory moze sie spoznic czy miec powod zeby wyjsc wczesniej, zawsze do dogadania nikt problemow nie robil i dobra atmofera panowala godsziny do dogadania tez. wszyscy w miare dobrze pracowali a uwzam ze jedynie dzial ktory ktos szumnie nazwal tu telemarektingu to byly lenie i nieuki z wielkim mniemaniem o sobie, zwalac tylko na innych cala robote i isc do domu, i negatywne sie wypowaidaja jak ktos im w koncu kazal cos robic. I BAAAARDZO DOBRZE!!!!, a ten co pisze ze w tej firmie byly jakies boxy to (usunięte przez administratora) ,
1
anonim gal 2014-05-15 22:48:31
No widzisz anonimie. Ja tez moge napierdzielac na wlasciciela ile chce, pisac posty itd, ale nie mam potrzeby. Pracuje od samego poczatku, kiedy firme przeniesli w 2011 roku do Krakowa, i pracuje mi sie super, mialem kilka podwyzek! Jesli ktos chce pracowac to zostanie doceniony.
Kasia 2014-07-03 15:22:12
Proponuje każdemu kto jest zainteresowany praca, przyjść i przekonać się na własne oczy jak wygląda praca.
Wiele osób pracuje tu już kilka lat i nikt nie narzeka. Atmosfera jest super.
Kasia 2014-07-11 12:47:12
- możliwość pracy w środowisku języka angielskiego acyl czas (kontakt z klientami brytyjskimi)
- świetna atmosfera
- dobre zarobki
nikt nikogo nie namawia, ale proponuje przyjść i sie przekonać
marcin 2014-09-30 14:32:13
praca bardzo mi sie podobala w porownaniu z poprzednimi firmami dobre warunki finansowe, nie ma nastawienia na ciagle dzownienie co dla mnie jest zaleta
Kasia 2015-01-16 13:12:17
Wiele osób w firmie pracuje juz wiele lat, niech to będzie potwierdzeniem tego, ze to wiarygodny pracodawca.
xd 2015-01-20 11:46:17
Myślę, ze jest to wyznacznik tego, ze ludziom jest w danym miejscu dobrze :)
Firma zajmuje się szeroko pojętymi mediami i zatrudnia specjalistów z wielu dziedzin. Najlepiej przyjść na rozmowę i dowiedzieć się wszystkiego o stanowisku, które kogoś interesuje.
ania 2015-03-10 03:28:54
Hej, z tego co się orientuję to własnie poszukują konsultanta do spraw obsługi Klienta. Oferta jest nawet ciekawa, bo to podobno stałe wynagrodzenie i premia, możliwość awansu, no i przejazdy windą z obsługą zawodowego windziarza! Może wiecie na jakiej umowie się tu pracuje? Jest chociaż 10 złotych na godzinę?
Diana 2015-03-31 11:05:11
Pracowałam jakiś czas temu w Zetha (Sprzedaż). Jak dla mnie to był dobry pracodawca. Rotacja jest dość duża rzeczywiście, ale to podobnie jak w innych firmach w takim dziale. Sprzedaż to sprzedaż - klient sam nie przyjdzie. Plusem jest na pewno dobra prowizja :)
Akaggry 2015-11-02 11:34:26
A czy ktoś z pracujących - w przeszłości lub obecne - może powiedzieć jakie wydarzenia organizuje ZM? Była mowa o targach pracy, seminariach, spotkaniach biznesowych. Coś więcej? Jaki jest team zajmujący się eventami i jakie są najważniejsze wymagania? Jak wyglądała rekrutacja, czy coś Was zaskoczyło? Z góry serdeczne dzięki za pomoc!
asap 2015-11-02 21:29:58
Z rozmowy wstępnej dowiedziałem się ze nie oferują umowy o prace tylko jakiś podejrzany kontrakt angielski. Jak słyszę takie coś od razu to firma traci w moich oczach.
2
gugu 2015-11-18 08:10:31
Nie ma opcji dostac u nich umowe o prace - albo smieciowka, albo jak ktos wyzej napisal jakies zatrudnienie w UK, przez zaprzyjazniona im firme ktora przenosi dzialanosci do UK (szukaja klientow czy pracownikow?)
Taka umowa nie daje tu w Polsce nic
Dlatego pewnie ciegle szukaja praconikow :D ;D :D
2
gugu 2015-11-18 08:12:43
to samo sie dowiedzialam - chyba im sie kraje pomylily
1
Orek 2015-11-24 13:27:23
Rotacja duza w redakcjach ciagle ktoś nowy, przewijają sie praktykanci. Warunki finansowe słabe tak jak i ich media!
mraka 2015-12-06 21:46:47
'story' gdybys naprawde rozmawial o zetha tobys sie dowiedzial ze ludzie odchodza hurtowo ostatnio
yhm 2016-01-10 10:35:10
Bardzo słabe miejsce jesli chodzi o atmosfere i stosunki panujace w firmie. osoby zarzadzajace wyjatkowo niekompetentne opowiadajace w kolko te same nadmuchane historie majace niewiele wspolnego z rzeczywistoscia, umowy dobre moze tylko dla studentow lub osob niezorientowanych ze wciska im sie kit.
3
olek 2016-01-15 20:25:45
Firma nie oferuje same śmieciówki.
Otrzymałem już ofertę, za którą podziękowałem.
Paskudne zakurzone biuro.
( usunięte przez administratora )
1
kerni 2016-01-18 17:44:25
tak osoba z ktora mialem rekrutacje takze zrobila na mnie takie wrazenie! A opcja kontraktu brytyjskiego takze niczego sobie...
1
daro 2016-01-20 14:06:25
Podczas telefonicznej rozmowy Pani dyrektor próbowała, nieudolnie sprzedać mi usługi ich zaprzyjaźnionej spółki. W tle słychać było płacz dziecka.
Zaproponowano mi jako formę zatrudnienia kontrakt brytyjski, który nie gwarantuje w Polsce nic. Totalny brak profesjonalizmu.
1
marek 2016-01-31 11:34:00
Słabo płacą i mają słabe produkty. Jeden wielki bałagan i ciągła rotacja.
2
zenon 2016-02-01 13:54:26
story skoro jest tak dobrze to dlaczego jest taka rotacja i ciagle szukaja nowych ludzi?
Osek 2016-02-01 14:47:56
No wlasnie szukają bo jest tak ze ludzie nie chca tam pracowac. Umowa brytyjska czyli chca żebyś udawał ze pracujesz z UK niestety za stawki polskie i to mega niskie
yupek 2016-02-01 18:53:35
Atmosfera w firmie fatalna. Oferują kontrakt brytyjski czyli nie masz w Polsce żadnego ubezpieczenia. Niskie stawki. Nieprofesjonalna przełożona. Nie polecam.
1
iks 2016-02-01 18:59:12
chciałem aplikować na doradce ds. mediow, ale jak zobaczyłem liczbę błędów w nim roznych, to stwierdziłem że jak ogłoszenia nie umieli napisać porządnie to jak bedzie z resztą?
1
Lala 2016-02-03 16:38:01
Aplikuj. Szybko sie przekonasz jakie buble bedziesz musiał wpychać przez telefon
ess 2016-02-08 21:45:16
Po rozmowie mogę potwierdzić, że to co proponują jak na Kraków jest bardzo nieatrakcyjne. Niech każdy idzie i sam się przekona w jakich warunkach są przeprowadzane rozmowy.
gosha 2016-02-18 16:29:12
bylam na rozmowie i bylo bardzo spoko. dostalam oferte, ale mialam tez opcje pracy w rodzinnym miescie i nie wybralam zetha, ale jakby co - raz jeszcze zaaplikuje.
pierdoly tu piszecie
Tar 2016-02-22 12:07:55
Jestem byłym pracownikiem i potwierdzam ze jest tam słabo. Tak to działa jak niekompetentna osoba zarządza.
1
ott 2016-04-09 18:14:38
Byłam na rozmowie - dość dziwnej i w niekomfortowych warunkach (z niemowlakiem płaczącym w jednym pomieszczeniu). Oferta jaka później dostałam śmieszna -brak umowy o pracę i niskie wynagrodzenie bez ubezpieczenia...
1
dobromir 2016-04-19 23:01:59
Mnie tu dobrze, bo umiem pracowac.widac od razu w tak malej firmie kto nic nie umie i probuje sie migac - takie osoby wylatuja. i dobrze.
1
Eko 2016-04-21 11:44:53
Dokladnie, w takiej malej firmie widac kto nic nie umie, dlatego ludzie odchodza a nie wylatuja stamtad bo nie chca pracowac z nieprofesjonalnymi osobami.
1
Magda 2016-04-21 20:17:07
Dobromir wymień mi nazwiska osób, które wyleciały z zetha? pracowałam tam sześc lat i jedna osoba została zwolniona reszta sama odeszła nie mogąc patrzeć na niekompetencje niektórych osób i styl zarządzania prowadzący do destrukcji firmy.
W każdej firmie są zadowoleni i niezadowoleni.Jeśli odpowiadają Wam warunki, które otrzymaliście pracujcie tam najdłużej jak się da, ale nie piszcie bzdur, że ludzie nie potrafili pracować i że migali sie od pracy.
1
Magda 2016-05-18 11:23:16
@Ilona owszem przez długi czas było super dlatego i zespół był stały. Nadszedł jednak dzień, w którym została wprowadzona do firmy dyrektor zarządzając i nikt nie chciał z nią współpracować na zaoferowanych warunkach. Póki co żyjemy w wolnym kraju i każdy ma wybór. Dziwi mnie jednak fakt,że inteligentna osoba wystawia na pracuj.pl ogłoszenie, w którym oferuje zatrudnienie w oparciu o kontrakt brytyjski - niech przejrzy ogłoszenia i sprawdzi co oferują inni pracodawcy. W porównaniu z oferąa Zetha wszystko jest atrakcyjniejsze - nie dziwi więc fakt, że chętnych brak - ale powodzenia!!!
2
prawda 2016-06-30 16:17:16
Możesz pracować na - umowie brytyjskiej - wymyślony twór, który nie daje Ci w PL nic - ani zusu ani świadczeń

Jeśli się nie zgodzisz zaproponują ci umowę o dzieło lub poproszą o założenie działalności - pracę jednak będziesz wykonywał za śmieszną stawkę w wyznaczonym miejscu, w konkretnych godzinach i z zadaniami wiec powinna to być umowa o pracę.

Państwowa Inspekcja Pracy miałaby tam dużo roboty.
1
poszukujący 2016-07-13 12:56:11
Firma jest niewiarygodna.
W ich ogłoszeniach pojawia się informacja: 'UWAGA: nie oferujemy polskich umów o pracę'
Może lepiej od razu napisać: 'U nas pracujesz NA CZARNO'
1
zygi 2016-07-26 12:21:35
zadnego dziecka nie bylo?!??! Kosmiczne to formum
zaza 2016-07-26 12:39:58
jesli tu sie wypowiadaja byly pracownicy i odeszli ...to chyba z pozytkiem dla firmy. a firma widze, ze dziala. Hejt - specjalnosc polaczkow <3
Okejos 2016-07-26 17:15:29
Jeszcze działa ale pewnie juz nie długo bo kolejne osoby odchodzą. Generalnie w KFC lepiej płaca niż w Zetha redaktorom. ( usunięte przez administratora ). Jakie media takie wynagrodzenie - BARDZO SLABE
1
Rly 2016-07-26 17:21:39
dobrze ze sa takie strony jak ta,czlowiek molby sie mocno naciac a tak to pelne przeswietlenie tematu, firma wyglada na szyta GRUBYMI nicmi i mocno cos tu smierdzi. podsumowujac, ludzie sie zwalniaja,ai teraz tez garstka z tego co na stronie widac pracuje i jesli to prawda z tymi umowami rejestrowanymi w Wlk Bryt to juz jakas farsa. kto by chcial tak pracowac? dobrze ze nie wyslalem swojego CV tylko czytam informacje ktore sa sieci.

dobrze ze mamy wolnosc slowa i ze ludzie maja przyzwoitosc ostrzegac innych i mowic prawde.
1
Aplikant 2016-09-20 21:51:35
Pieniądze słabe i do tego jakaś lewa umowa.
1
Uciekać 2016-09-26 16:13:18
Ludzie po kilku tygodniach max miesiącach uciekają gdzie pieprz rośnie kiedy orientują sie ze nie dostaną nigdy umowy o prace a stawki jakie sa tu proponowane sa niższe niż wszędzie ;) nie polecam! Poza tym pracuje sie tam z banda nieuków którym wydaje sie ze robią cos fajnego a prawda jest taka ze to szmatława gazetka dla roboli w uk ;D
1
lol 2016-09-27 15:41:11
To bardzo ciekawe, że po każdej negatywnej wypowiedzi wskakuje inny anonim, który co prawda tam nie pracuje, ale podkreśla, że najważniejsza jest w tej firmie stabilność zatrudnienia.
A sądząc po wcześniejszych wpisach z tą stabilnością bywa różnie, a umowa tak naprawdę niczego nie gwarantuje.
1
Meff 2016-10-03 17:06:32
Jest stała miesięczna podstawa, prowizja, premia kwartalna, umowa brytyjska ( w tym ubezpieczenie w UK), prywatna opieka medyczna. Atmosfera bardzo przyjazna!!! Polecam.
juz 2016-10-03 23:08:31
Podstawa śmieszna.
Prowizja tylko w dziale sprzedaży, gdzie aktualnie został jeden sprzedawca chyba, bo reszta uciekła normalnych pracodawców.
Umowa brytyjska czyli brak Zusu i ubezpieczenia w Polsce, wiec płacą za Luxmed i mydlą oczy, że to za zus.
Atmosfera dość grobowa - gazeta jest szmatławcem, a redakcja przypomina gazetkę szkolną w podstawówce.
Kiedyś nabrałem się na ich stronę internetową, ale szybko się okazało co do za bagno.
1
Meff 2016-10-04 09:46:17
@juz. Pracujesz, pracowałeś w tej firmie? Pokaż mi firmy, w których , w działach handlowych na podstawie handlowiec ma między 2 - 3 tys zł na rękę? Skoro uważasz, że to śmieszne wynagrodzenie, to gratuluję poczucia humoru .... To chyba oczywiste, że prowizja jest tylko w dziale sprzedaży. Kto pracował w takich strukturach, to wie o czym mowa. Co do "normalnych pracowników" to bardzo proszę nie obrażaj ludzi, którzy rzetelnie pracują na swoje utrzymanie. Na temat ilości osób - zaktualizuj dane :) Umowa brytyjska ? Sama nazwa wskazuje, że skoro brytyjska, to w Polsce nie możesz mieć ZUSu - wolny wybór - nikt nie zmusza do pracy w tej firmie. Co do atmosfery - ludzie przychodzą tu do pracy - nie wiem czego oczekujesz? Idź zabawić się do dyskoteki... tam będziesz mieć rozrywkową atmosferę. Co możesz wiedzieć na temat firmy ze strony internetowej (której lektura i tak Cię zmyliła)..? Żal się robi jak czytam takie opinie.
juz 2016-10-05 19:05:41
Rozumiem obrońców, którzy się tu wypowiadają - na rozmowy nikt nie przychodzi to trzeba reperować opinie tutaj :)
Pracowałem jakiś czas w redakcji, wiec wiem o czym mówię.
Co do stawek to to 'na rekę' o czym piszesz na dziwnej umowie brytyjskiej po odliczeniu podatku na własną rękę + zapłaceniu sobie zus (bo firma tego nie robi) to faktycznie są śmieszne...
Życzę powodzenia w szukaniu pracowników oraz ich opinie po tym jak już z Zetha uciekną :)
1
werf 2016-10-05 19:17:03
o jakim oglsozeniu Wy tutaj piszecie czy może Account maanger prasa i interent? bo widze taka oferte
Kasia 2016-10-24 16:21:41
Czegoś tu nie rozumiem. Ogłoszenie widziałam. Wielkimi literami napisane, że nie oferują umów o pracę tylko kontrakt brytyjski. Jak sprawdziłam, firma jest zarejestrowana w Londynie, także jest to zrozumiałe. Piszecie, że nie ma ZUSu. Nie ma, i co z tego? Jest prywatna opieka i do tego każdy może sobie wyrobić kartę EHIC.
Czemu więc psioczycie, że lewe umowy, że nie ma zusu... wszystko to jest opisane w ogłoszeniu - nie podoba się, nie aplikujcie, ale nie róbcie afery z niczego.
Nick 2016-10-28 20:21:33
Kasiu może dopiero jesteś na tuż po szkole i się nie orientujesz, ale chodzi o to, że firmy nawet te zarejestrowane w UK, które jednak zatrudniają pracownikow w PL (a ta praca jest w Krk) sa zobowiązane stosować sie do polskiego prawa pracy - powinny opłacać pracownikom ZUS, a Zetha wlasnie tego unika ograniczając swoje koszty i aby pracownicy pozniej nie mogli sie domagac swoich praw lub niewypłaconych zaleglosci. Pomijam juz fakt tego, ze w Zetha pracuje sie we wszystkie polskie swieta obowiazkowo. Warto isc na rozmowe do Zetha najlepiej od razu z przedstawicielem z ZUS, Urzedu Skarbowego i Państwowej Inspekcji Pracy. Jak najdalej od tej firmy!
3
Zetha 2016-11-13 16:17:30
Tam jest taki kolo , co dyrektorem był w Polska Presse , tam nie dawał żyć ludziom , i tutaj jest podobnie.
Trzymajcie się z daleka.
3
Zostaw swoją opinię o Zetha Media - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zetha Media