logo Dancoal Sp. z o.o.

Dancoal Sp. z o.o.

Goleniów

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

tfp 2016-09-06 09:50
Przecież na stronie internetowej mają zaznaczone, że poszukują pracowników zatrudnianych na podstawie umowy o pracę.

"Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, stale zwiększającą swoje możliwości produkcyjne. W związku z wzrastającą ilością zamówień, poszukujemy pracowników na następujące stanowiska:

Pakowacz – pracownik produkcji,
Operator wózków widłowych,
Mechanik utrzymania ruchu.
Zatrudniamy na podstawie umowy o pracę. Oferujemy przyjazną atmosferę pracy zespołowej, w stale rozwijającej się firmie oraz atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od posiadanego doświadczenia i umiejętności."
Ja 2016-09-06 15:26
A co Ty masz do Ukraińców. Przynajmniej pracują na tyle dobrze żeby pracodawca nie musiał zatrudniać takich ludzi jak ty ;) A tak pozatym radzę się dowiedziec jaki jest %bezrobocia w Goleniowie i sam sobie wtedy odpowiesz dlaczego zatrudniają Ukraińców
Epi 2016-09-06 18:18
Zawsze mozna tam zadzwonic i sie zapytac
Ciekawski 2016-09-06 23:49
Brak słów. Robicie specjalnie niektórzy tutaj zamieszanie na forum ale to o Zbrodni Wołyńskiej jak Ukraińcy mordowali Polaków to akurat prawda !
Pks 2016-09-07 12:24
blisko przystanku autobusowego jak ktoś musi dojezdżać.
Były kierownik 2016-09-08 22:42
Kto się bogaci pracownicy czy prezesi?

Byłem kierownikiem "handlówki" i widziałem ile złości i zakłamania w ludziach, reagowali na wszystko wręcz agresywnie, musiałem szybko reagować....

Dziwne normy, procedury, za dużo zbędnej papierologii - nikt tego nie ogarnia...!!

Pyskaci, agresywni, przerażeni ludzie pozbawieni kontroli nad własnym życiem ( kontroluje ich system finansowy, spłacają kredyty w frankach - wiem o tym bo co chwilę słuchałem tego lamentuuuu i są też kontrolowani przez zarząd) dlatego się tak o wszystko boją, o własne stołki......strach i lęk = agresja - są na to dowody naukowe w psychologii.

Prawda jest taka, że manipulacja bierze górę! Jakie premie, jakie podwyżki? Ja nic nie dostałem. W poprzedniej firmie już po miesiącu były podwyżki i auto służbowe.

Problem jest taki że ludzie mają płacone za czas pracy a nie za EFEKTY dlatego czekają żeby tylko "odpękać" do godz. 16 i do domu. CYRK i KOMEDIA - tak się tworzy socjalistów z krwi i kości którzy za 100zł podwyżki się razem "pobiją"

W Niemczech hahah Pani sprzątaczka zarabia 1500Euro = grubo ponad 6000zł/ miesięcznie.
2000 Euro jest normalną pensją !!! Kto komu pierze mózgi?

150km na zachód dzieli was od finansowej wolności ale wy tego nie widzicie bo siedzicie szczelnie w jajku i czekacie na bony świąteczne
6
Zakładowy 2016-09-09 17:36
Spoko firma. Wynagrodzenie w terminie :)
Nie jest lekko na produkcji ale wszystko ok....:)
Znak ostrzegawczy "wszyscy tak robią" 2016-09-10 09:11
Pt. "Głupie pieniądze"

Czym są "głupie pieniądze"? To konsumenci! Poszukiwacze pieniędzy! Goniący za pieniędzmi! Niektórzy cwani ludzie opanowali zasadę "wszystkich" do perfekcji. Zamiast uciekać, oszukują drugą stronę i zyskują na jej klęskach.

Jednakże czy możliwe jest to, że wszyscy się mylą? Otóż TAK !

Nowi milionerzy powstają przy okazji każdego ludzkiego krachu, ponieważ potrafią przewidzieć gwałtowny i nieracjonalny wzrost

I tak, musisz tylko przewodzić stadu lecz nie myl tego z wyjątkowością, upewnij się tylko, ze "wszyscy" pójdą za tobą...Kiedy jagnięta ustawią się w rządku, jedno za drugim, na rzeź, powinieneś upewnić się, że jesteś właścicielem rzezi...


2
Użytkownik grilla 2016-09-14 21:41
Polecam wszystkim grille jednorazowe są świetne, dzisiaj smażyłem na nich kiełbaski i nie spodziewałem się, że tak długo ten grill będzie trzymał ciepło...kilka złotych a taka wygoda niesamowita.

Dzięki, naprawdę innowacyjny produkt i spełnia swoją rolę.

Użytkownik
Pracownik 2016-09-17 18:40
Pracuje już tutaj dłuższy czas i nie zdarzyło mi się dostać wypłaty 10 zawsze była dzień lub dwa dni wcześniej.
prosta 35 2016-09-18 19:25
Ludzie jak można pracować w firmie gdzie pracuje cała rodzina prezesa. Same lalusie. A od placowego można kupić ropę i mokry węgiel w niskiej cenie. Od mechaników wszystkie klucze olej i każda ilość rękawiczek jeden ma ponoć 6000 szt. Kamery są tylko nie tam gdzie trzeba. Wywoza w autach wszystko. Zaufani ludzie dyrektora. Porażka
9
prosta 35 2016-09-18 20:53
U mechaników. .........
Dancoal 2016-09-19 13:22
Otóż to !!

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.
2
Świeżo zatrudniony w Dancoal 2016-09-19 14:14

Otóż to !!

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.
fel 2016-09-19 18:47
co ma piernik do wiatraka? jeśli pracownicy oszukują to chyba nie wina pracodawcy? ?

jak dla mnie spoko praca i wypłata zawsze o czasie.
Pani wielkie zdziwienie 2016-09-24 08:22
Nie dają karty np. multisport na siłownię/ basen, nie ma dopłaty do rekreacji po pracy, nie ma możliwości korzystania z prywatnej opieki medycznej, nie ma samochodów służbowych dla najlepszych pracowników, nie ma darmowych posiłków w pracy....

Dlaczego firma nie zgadza się aby pracować w biurach/ na produkcji jako samo zatrudniona osoba? Przecież ludzi płaciliby niższe podatki

Niby są jakieś podwyżki pitu pitu ale co to jest? :/

Co to za firma???

true 2016-09-29 09:44
wymagania wobec pracowników są bardzo duże, a stopień odhumanizowania miejsc pracy ogromny,

Wyłączenie mózgu to podstawa - im bardziej próbuje się coś zmienić, tym bardziej kłody pod nogi ludzie ci rzucają. Im głupszy, albo chociaż im lepiej udający głupszego, tym lepiej.

8-10 godzin dziennie, hałas, presja, po sali chodzą kierownicy, krzyczą. Siedzi się jak w mrowisku, pracownik na pracowniku.

ma się poczucie bycia pionkiem. Nie jest się człowiekiem ze swoją własną osobowością, tylko trybikiem,

że niby paczki świąteczne?? i fundusz socjalny i dodatek na dzieci? haha

Przestańcie ogłupiać ludzi !!
1
True 2016-09-30 07:47
10000 zł netto + laptop+ telefon i auto służbowe
Alwaro 2016-10-07 11:19
Bo nie wiesz z jakiego syfu to jest zrobione i co sie dzieje za brama tej firmy biuro tez sie nadaje na smieci splesnialy brykiet pakowany ponownie to same chamy ,kiero z nissana to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijak 3whysky w biurku ttrzyma i na tydzien w pracy mu wystarcza na zakazie jezdzi pije w pracy ddrze ryja i nie szanuja wszyscy tam pracownika a madrzejszych sie szybko pozbeda oszusty kreca ze wszystkim nawet z podatkami bo dla nich pracownik to murzyn ma byc stratny na ich walach ale nie oni zlodzieje szykuje sie wam nie zla kontrol ktora zakonczy waasze zadowolenie czas poplynac zasrane smiecie dotyczy to biura i kiero z nissana pozdro dla pracownikow ktorzy ich tam nie spalili chociaz ich wegiel i brykiet sie nie chce palic nie bawem pokaza sie filmiki jacy oni sa naprawde wraz z towarem juz nie beda ladnie grac gra skonczona zlodzieje
2
Rom 2016-10-07 13:28
wejďz na ich strone www danoal . pl tam maja dane do kontaktu
Zwykły Pracownik 2016-10-07 15:13
1. Proszę o pisanie "po polsku". Pana Alwaro uprasza się o wzięciu udziału w podstawowym kursie języka polskiego, gdyż w naszym języku obowiązują znaki: kropka (na końcu zdania - to do Pana Alwaro), przecinek (w środku zdania) itp.
2. Jeśli ktoś zostaje zwolniony z pracy to musi sobie ulżyć, a nic nie pomaga jak wypisywanie bzdur na swojego niedawnego przełożonego/kierownika. To naprawdę pomaga - psychologowie tak twierdzą.
Bo przecież nie można się przyznać przed znajomymi, że jest się leserem i chciałoby się zarabiać dużo pieniędzy za nicnierobienie. Trzeba przypisać komuś winę - a najłatwiej kierownikowi. Człowiek popisze sobie w internecie (anonimowo) i już mu lepiej. Gratuluję Panie TK. Widać był Pan za słaby na swoje stanowisko.
3. Pieniądze są wypłacane zawsze na czas w firmie.
4. Jeśli ktoś chce pracować to pracuje i zarabia pieniądze - nie warto trzymać leniuchów.
5. Benefity są, a że nie takie jakby sobie życzył Alwaro - no cóż, trudno wszystkim dogodzić.
6. Propozycja dla Pana Alwaro (taka darmowa dobra rada) - po kursie z języka polskiego radzę skończyć jakąś szkołę, potem zdać maturę, następnie ukończyć studia i już można szukać pracy na miarę aspiracji. Albo najlepiej założyć własną firmę - wtedy nie trzeba kończyć żadnych szkół - trzeba mieć tylko dobry pomysł i przez jakiś czas poświęcić się firmie, trzeba być kompetentnym, uczciwym, inteligentnym, sprytnym, trzeba orientować się w swojej branży itp. .... - życzę Panu wszystkiego najlepszego, Panie Alwaro - przed Panem nowe możliwości - może Pan teraz rozwinąć skrzydła. Pozdrawiam serdecznie.


8
True 2016-10-08 09:38
Czy prezes zatrudniony na umowę o prace jest faktycznie przedsiebiorca ?? Czy ma mentalność etatowca ?? I tak większość udziałów ma Duńczyk
True 2016-10-08 09:39
Czy prezes zatrudniony na umowę o prace jest faktycznie przedsiebiorca ?? Czy dalej ma mentalność etatowca ?? I tak większość udziałów ma Duńczyk
Zainteresowany 2016-10-08 13:15
Panie True,
Po pierwsze dziwne ma Pan skojarzenia, żeby większą ilość biurek kojarzyć z większą ilością pracy dla innych. Moim zdaniem większa ilość biurek oznacza zapotrzebowanie na większą ilość osób, aby odciążyć innych, co by mogli pracować w normalnym wymiarze swojego etatu. Firma cały czas się rozwija, a tym samym rozrasta, czego kolejnością jest zatrudnianie dodatkowych osób. Skoro ma Pan skojarzenia ze szkołą spekuluje, że po prostu niedawno jeszcze Pan do niej uczęszczał..

Skoro mowa o "zabójczych" normach wydajności - czy tutaj ktoś umarł?

W jaki sposób są jakieś oszustwa na podatku VAT - jakieś dowody? Skąd taka informacja?


1
Alwaro 2016-10-16 12:46
Zarobki i wyoksta na czas to prawda sle ile mozna sie dawac traktowac jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biuroliczy siano i patrzy jakby cieoskubac i wykorzystac kiero biega pod wpływem. Alkohol u i drze morde choc on robi najgorsze walki niedopaly sprzedaje tez na walku swoich pacholkow pilnuje i dba reszte ksrci zazdrosci ze sa lepsi od niego lata z alko to niech zacznie on te dmuchanko potem czepia sie innych pajac walki podatkowe oszustwa papierowe kupowanie ludzi z kontroli to cos co umieja bardzo dobrze robic nie bawem moze rowno z sezonem pokazemy panstwu jaki jest dancoal za murami ciekawe czy dalej beda chodzic z usmiechami czas sie wziasc za ich walki i to ujawnic do usłyszenia nie bawem podamy panstwu link pieknej strony dancoala bedzie to szol za murami pozdro dla cudownej zlodziejskiej gory i zbombionego nissana :-) :-) :-) :-)
2
Alwaro 2016-10-16 13:01
Panie tk haha nie cwaniakuj i gdzies mam te znaki bo szkoda czasu ich pisac na takie dzbany jak wy a tobie ile w lapke dali za mile komentarze masz cipla posadke to siedz tam i jak nie jestes pewny osob to nie oskarzaj bo jak sie orientuje to pan tk byl na brudnym i mialem przyjemnosc z nim pracowac bywalo lepiej i gorzej ale dalo rade sie z nim pracowac dla twojej wiadomosci panie gryfino to nie pan tk jest alwaro moje imie to damian xxxx pracowalem w dancoal w tamtym sezonie i tez nie dawno konczylem kariere wiec jak nie wiecie to nie gadajcie cicha woda brzegi rwie :-) robcie co chcecie ci co byli probowali to wiedza o co chodzi wiec nie gadajcie ze ten to ten a ten to ten bo nikt nie jest glupi i myslicie ze po datach zwolnien dojdziecie kto co pisze haha dobre,zapierdalac tam a nie glupoty piszecie
Prawdziwy T.K 2016-10-16 13:17
Siema!!!! Widze ze plotki to prawdziwe na moj temat kraza hmmm ze ja jakies komentarze wam tu dodaje,otoz mowie wam ze to co tu sie wypisuje to nie moja sprawa,ja jestem z ta firma w pelni rozliczony i prosze o nie gadanie takich bzdur ze to ja bo tylko szkoda mi tego sluchac to co sobie piszecie tu to nie moj interes,zakonczylo sie bo tak mialo byc ale nie zycze sobie zeby ktos o mnie tu pisal bo ma jakies swoje podejrzenia,zajmijcie sie innym tematem bo codziennie slysze co innego lecz to mnie nie interesuje :-) pozdrawiam pan T.K (prawdziwy ):-),powodzenia i nie wymyslsc prosze juz zadnych temattow z moim udzialem bo nie mam zamiaru sluchac bo ten tam cos dodal itd ja tu nie wbijam i nie pisze jak to zostalo napisane wiec oczekuje tego samego. Dzieki i pozdrawiam. Ps to co bylo miedzy mna a firma czy tez kierownikiem to moja sprawa nie jakis komentarzy bez cienia prawdy.
Prawdziwy T.K 2016-10-16 13:17
Siema!!!! Widze ze plotki to prawdziwe na moj temat kraza hmmm ze ja jakies komentarze wam tu dodaje,otoz mowie wam ze to co tu sie wypisuje to nie moja sprawa,ja jestem z ta firma w pelni rozliczony i prosze o nie gadanie takich bzdur ze to ja bo tylko szkoda mi tego sluchac to co sobie piszecie tu to nie moj interes,zakonczylo sie bo tak mialo byc ale nie zycze sobie zeby ktos o mnie tu pisal bo ma jakies swoje podejrzenia,zajmijcie sie innym tematem bo codziennie slysze co innego lecz to mnie nie interesuje :-) pozdrawiam pan T.K (prawdziwy ):-),powodzenia i nie wymyslsc prosze juz zadnych temattow z moim udzialem bo nie mam zamiaru sluchac bo ten tam cos dodal itd ja tu nie wbijam i nie pisze jak to zostalo napisane wiec oczekuje tego samego. Dzieki i pozdrawiam. Ps to co bylo miedzy mna a firma czy tez kierownikiem to moja sprawa nie jakis komentarzy bez cienia prawdy.
pola 2016-10-19 13:19
Nie ma od nich ofert od jakiegoś czasu, nie wiem czy ktoś z Was moze wie co dokładnie stało się u nich, czy to jest jakiś większy przestój w rekrutacji? Zastnawiam sie czy można do nich osobiście iśc, bo gdzies już taki pomysł się pojawiał, ale nie wiem co myślcicie o tym.
Ł 2016-11-06 15:36
Siema. Pracowałem kiedyś w tym zagładzie jako brygadzista na magazynie. Jeżeli chodzi o T.K. dobrze wspominam naszą współpracę. Facet jest konkretny i jak trzeba kogoś zj....ać to to zrobi, pochwalić też potrafi.

Generanie widzę, że Wam coś się należy bo tak. Popracujcie trochę. Pokażcie się z dobrej strony, a jeżeli chcecie kogoś oskarżać zróbcie to przy Prezesie i oskarżanym. Anomimowo oskarża tylko ten co nie ma odwagi tego zrobic osobiście. A jak Wam praca nie pasuje to ją zmieńcie. Mi nie pasowała to zmieniłem. Ale nigdy nie uważałem, że coś mi się należy z urzędu.
"Jest lepiej tam, gdzie nad nie ma".
3
Pracownik miesiąca 2016-11-22 19:02
pracuję sobie w tej firmie już 3 miesiąc w biurze i hehe cały czas tylko się kłócicie, żrecie się nawzajem w pracy i po pracy, i co wam z tego?? Błędne koło...ile tak można ciągnąć?? donosy, kopanie dołków, rzucanie kłód pod nogi kolegom ajajajajajjjjjj. Co to wnosi do waszego życia?
Siedzę w tym biurze i chyba złożę wypowiedzenie bo nie mogę ścierpieć tego chamstwa i prostactwa.... czas na zmianę pracy....serio!! produkcja i biuro = zero komunikacji !!! każdy chce być Panem i zgrywać prezesa.... o co tu chodzi?

Chcecie być nagle tacy ważni? ! bo całe życie byliście bardzo NIEWAŻNI !!

jesteście tak strasznie zmanipulowani że widzicie tylko kredyt i zapierdziel - typowy dancolowski naród. W tej firmie lepiej się za dużo nie wychylać i nie mądrzyć bo bardzo szybko wam pokażą, że jesteście tylko zwykłymi pachołkami do roboty. Ja staram się coś zmienić, pokazać że można inaczej to zaraz hohohoh pracownicy starsi stażem pokazują jacy to oni mądrzy hahaha BARANY!!! niedługo składam wypowiedzenie i się skończy ten cały cyrk dancolowski :) No tak czy nie? Kto trzepie hajs? kto ustala reguły gry? kto wozi tyłek BMW? i tak dla wszystkich jedno słońce świeci.... czas jednym słowem na wypowiedzenie
6
lo 2016-12-28 13:49
Poczta Polska ha ha
hiob 2017-01-02 09:22
wiecie mam oferte pracy w tej firmie , czytam te posty i nie mogę nic wywnioskować chciałbym rzetelnej opini nie rozzalonego pracownika któremu wydaje się że zwoniono a on byl jedyny w swoim rodzaju taki debeściak , tylko osób które bez obrażania napisza mi jak tak sie pracuje , jaka jest atmosfera , i wszelkie inne ciekawe rzeczy
jeśli ktoś chce sobie poużywać niech nie pisze , samego mnie kilka razy zwalniano więc wiem jak to jest współczuje takim osoba ale nie zawsze do koca jest to wina pracodawcy
1
deaf 2017-01-08 22:50
taka tylko mała uwaga,wypadałoby pisać podobnie jak Ukraińców też dużą literą,co?
deaf 2017-01-08 22:51
taka tylko mała uwaga,wypadałoby pisać podobnie jak Ukraińców Polaków też dużą literą,co?
Paweł 2017-01-09 14:46
Witajcie
Chciałbym się zatrudnić w waszej firmie tylko mam problem z dojazdem , może ktoś dojeżdża do pracy przez Załom lub w okolicy ?, a może ktoś zna kogoś kto ma wolne 1 miejsce ?
Oczywiście koszty dojazdu itp. do ugadania :)
Nie znam nikogo z waszej firmy .
Proszę o info. na adres e-mail : pawel-jarass@o2.pl

Pozdrawiam czytających :)
1
Prawda w oczy kole 2017-01-21 10:41
Praca w Dancoal? Przecież każdy odrobinę kumaty człowiek WIE, że PRACA NAJEMNA, która nie służy gromadzeniu aktywów NIE MA SENSU ...
Frankowicz 2017-05-13 23:37
Cudowna firma, szczerze polecam...

Zarabiam w biurze nieco ponad 3000zł i mam ratę kredytu we frankach ponad 1500zł + żona przedszkolanka + dziecko itd....ale praca stabilna i kasa na czas
Chyba pójdę do Prezesa po podwyżkę tylko nie wiem jak to zrobić :/

Frankowicz
Indokrynacja 2017-05-27 12:59
Biuro - Indokrynacja ludzi nieświadomych możliwości życia

Tylko odpękac do 16, nażreć się spłacać kredyt we frankach przez 30 lat i udawać że jest miło ciepło i stabilnie.

To jest cena jaką płacicie za IGNORANCJĘ
2
Prawda 2017-06-05 08:42


Jeśli widzisz, że ktoś próbuje okazać swoją władzę siłą, czyli zastraszaniem i krzykiem, nie dyskutuj, zmień firmę jak najszybciej. Agresję powoduje strach. Zachowanie takich ludzi nie jest racjonalne, wynika z lęku i niepewności. Często ukrywają kompleksy, brak kompetencji. Są ograniczeni. Nie licz więc na uczciwe traktowanie i docenienie twojego zaangażowania. Nie warto z takimi ludźmi współpracować. Będziesz chodzić sfrustrowany, a nie o to przecież w tym chodzi.
2
prawda w oczy kole 2017-06-05 12:42
Prawda,bzdury piszesz wracają czasy kierownik=pan ,pracownik=robol tak ma być nie podoba ci się to won za granicy np. do Syrii
2
Prawda 2017-06-05 18:53
Miała być ot WIELKA KARIERA W DANCOALU a są kredyty we frankach, płacz i lament i rzucanie kłód pod nogi między sobą ( tak samo reagują małpy gdy czują się zagrożone)

Zachowujecie się dokładnie jak zwierzęta = gdy macie ciepło to szybko bierzecie 500+ i odrazu się rozmnażacie jak króliki i myślicie że pracodawca czy państwo o was zadbają przez całe życie....

Gdy zaś sufit zaczyna spadać na głowę wszyscy PANIKUJECIE jak stado. ZACHOWUJECIE SIĘ JAK ZWIERZĘTA dlatego tak łatwo można wami sterować.

Czy warto płacić 40% podatku dochodowego ?

1
Czytaj uważnie ! 2017-06-14 16:17
Bogaci koncentrują się na szansach a biedni koncentrują się na przeszkodach !!

Bogaci grają tak aby wygrać a biedni grają tak aby nie przegrać !!

Bogaci we wszystkim widzą szanse a biedni widzą we wszystkim przeszkody !!

Biedni splacaja kredyty a bogaci wykorzystują pieniadze I talenty innych ludzi !!

2
Chętny do pracy w biurze 2017-06-14 23:27
Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym....

Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/

CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/

Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

Chętny do pracy w biurze 2017-06-14 23:28
Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym....

Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/

CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/

Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

Xxx 2017-06-18 11:11
A co powiecie na temat seula czy jak on tam się zwie
2
Niezadowolony 2017-06-29 18:01
Ciezko pracuje w Dancoal w biurze a moja żona przedszkolanka mowi mi że jestem ciotą i nieudacznikiem.....:/
4
dr house 2017-07-06 10:45
Zmień żonę:)
3
Iza 2017-07-24 14:20
@Niezadowolony ciężko, a na jakim stanowisku? @Chętny do pracy w biurze warto jednak aplikować i przekonać się samemu. Aktualnie nie ma oferty pracy na takie stanowisko. Czy ktoś pracuje w dziale handlowym? Jeśli tak to podzielcie się informacjami na temat pracy.
mechanior 2017-07-30 22:27
Witajcie...a może szukają mechaników? Jak to tam wygląda? Czy też jakaś masakra jak w np. "handlowym" jak wszyscy krytykują?
Zostaw swoją opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.