brak logo

Usługi Brukarskie Wszelak Bogdan

Ostróda

Opinie o Usługi Brukarskie Wszelak Bogdan

Kinek 2013-12-08 17:07:16
Traktuje ludzi jak zwierzęta i płaci po 6zł a obiecuje 12zł [usunięte przez moderatora]
1
jajej 2013-12-08 17:08:24
Prawda i klientów reż oszukuje!
JACEK 2013-12-08 17:10:21
oszukał mnie też na kilka set zł ten jego syn [usunięte przez moderatora] czy jak tam mu. parodia l[usunięte przez moderatora]
fran 2013-12-27 18:24:09
masakra zrąbali mi całą kostkę i chcieli jeszcze kasy
mały 2014-01-25 18:09:54
forma solidna i zetelna
bardzo dobry 2014-02-03 18:24:11
Mam dobrą opinię o tej firmie,płacą na czas i zarabiałem 10 zł na godzinę.
radek 2014-02-07 23:31:13
Mam bardzo dobrą opinię o tej firmie. Wykonanie pracy idealne. Nie wiem skąd te złe opinie...
i 2014-02-16 17:08:56
super firma
szrek 2014-03-21 20:38:55
prawda firma solidna to co uzglendnone z klijentem nie rzałójo materiału jak ine firmy dają gwarancje na swoje usługi pracowników bardzo dobrych majo potrafioą doradzić szybkie wykonanie usługi moge porenczyć za to firme osobiście pozdrawiam i dzienkuje za dobre wykonanie usługi
kasia basia 2015-01-12 12:10:41
ja tez bym bardzo chciała się w tej firmie zatrudnić ale czy teraz z okazji sezonu zimowo - świątecznego są jakieś nowe zatrudnienia w Usługi Brukarskie Wszelak Bogdan? dodam że interesuje mnie praca głównie fizyczna, dam radę. ogólnie to jest problem że kobieta czy przyjmą bez problemu? pozdrawiam serdecznie
rudyś 2015-03-21 00:41:32
chyba nie chcesz pytać o takie rzeczy... Prace brukarskie zimą to po pierwsze udręka, bo nie dosyć , że praca ciężka to jeszcze na dodatek zimno :), po drugie często po takich pracach , po kilku latach bruk pęka i mało kto zleca takie prace przy ujemnych temperaturach. toteż poczekaj może zanim w tej olsztyńskiej firmie będziesz chciał popracować ;)
kinek 2016-01-07 21:10:31
chceta miec fuszerkie nie ma problemu grzegorz i bogdan wam to zpewnio praca za 6-7zł nie placa w terminie a na dodatek majo tam takiego kiegownoka sreka z 7 demki a on jest kierownikiem i pijakiem i molestyuje ludzi
henryk 2016-05-13 12:16:31
nie mozesz ich znaleźć, bo widocznie właściciel usług brukarskich z Ostródy stwierdził, że strona internetowa nie jest mu do życia potrzebna. Taka branża działa sobie sama, klientów zawsze znajdą, promocja jest zbędna :)
Zostaw swoją opinię o Usługi Brukarskie Wszelak Bogdan - Ostróda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Brukarskie Wszelak Bogdan