Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Jupiter

zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-01-12 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac wasze opinie osob ktore nie narzekaja na prace to az w glowie sie nie miesci tyle ludzi wraz ze mna po tygodniu wrocily do domu,oczywiscie jak mialy za co ,czyli zabezpieczenie 300 zl na powrot.Ta firma oszukuje ludzi a nie daje prace ,wiec podziwiam tych co sobie chwala.(usunięte przez administratora).Moj wyjazd dnia 1.01.2014 zakonczyl sie powrotem dnia 10.01.2014 wiec sama mysl sie tu nasuwa dlaczego tak szybko wrocilam i nie tylko ja zreszta.Ludzie nie wyjezdzajcie do holandii z tej firmy
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-01-12 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wruciłaś a dlaczego!!!no to Ci powiem***Bo nie chciało Ci się pracowac,myslałas ze cię posadza na stołku a tu niespodzianka!!!ten kto tu przyjedzie i chce pracować praca jest dla każdego a takie nieroby co przyjezdzaja sie zabawic no niestety to nie ten kierunek!!!
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-01-27 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś do pracy w najbliższym czasie do warzyw proszę o wiadomośc
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-01-27 13:55:43]:
NIE WYJEŻDZAJ ODRADZAM BEDZIESZ ŻAŁOWAĆ
zdjecie uzytkownika
kukis - 2014-01-28 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51]:
ja mam propozycje wyjazdu 29.01 z Krakowa. Do pakowania warzyw
ale ciągle się waham
zdjecie uzytkownika
a l - 2014-01-29 08:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile jest na czysto na godzinę i do ilu lat przyjmują jakie warunki mieszkaniowe i na jaki czas jest praca przy warzywach proszę o wiadomość
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kukis - 2014-01-28 17:08:37]:
Ja dopiero przyjechałam i powiem ci że pierwszy tydzień był zajebisty, a drugi i kolejne brak pracy pracowałam po 12godzi tygodniowo ,pojechałam zarobić a nie siedzieć (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laura90 - 2013-11-26 14:59:07]:
ja ci mogę podać numer jeśli masz ochotę tam jechać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nataliaa - 2014-02-03 14:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie jakieś namiary na tę firmę bo chciałabym wyjechać lub piszcie na mój e-mail natalia1601@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Yeti - 2014-02-04 13:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj kontaktowałem się telefonicznie w sprawie wyjazdu do pracy z tą firmą.I muszę wam powiedzieć że raczej sobie odpuszczę.Widzialem na YouTube "filmy" zrobione przez tam-bylców i trochę się wystraszyłem.Warunki mieszkaniowe fatalne ale nie w tym rzecz,za dużo faktów się zgadza.Pozdrawiam i dziękuje za ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-04 22:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiatm.
dzisiaj dzwonił do mnie koleś z tej firmy. wstępnie sie zgodziłam ale po tym co tu czytam mam wątpliwości. Mam pytanie do ludzi którzy PRZEBYWAJĄ TAM OBECNIE a mianowicie czy są godziny ? czy jest praca ? czy nie ? czy tak jak ludzie tutaj pisali ,ze w tygodniu robi sie po 10 godzin ?
( usunięte przez administratora ) trzeba wszędzie nie ma co, a jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to tez nie można oczekiwać luksusów
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-04 22:30:47]:
Ja przyjechałam dwa tygodnie temu pracy nie było ja zjezdzałam z koleżanką przyjeżdzali inni nie rozumiem po co jak pracy nie było, ta firma musi coś z tego mieć że ściąga ludzi za wszystko się płaci za domek 200zł ,za pranie ,za fartuchy ,zaświadczenie o niekaralności80zł,za buty 80zł,za dojazdy do pracy 90zł tygodniowo,za czipa 200zł ale ponoć oddają.A co do mieszkania, warunki były super ale co z tego, ale pracy nie było
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam dodac ,że jest kara wysokości 250euro jak zjezdzasz wcześniej niż 6tygodnija napisałam zjazdówkę i mi się udało bez kary bo było mało godzin pracy całe szczęście bo nie dałabym im pieniędzy musiałabym być 6tygodni.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 11:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuje za info. teraz sama nie wiem co mam robić. facet przez telefon zapewniał mnie ,ze jest praca i ,że bedą godziny ale skoro wszędzie gdzie czytam o tej firmie to nie ma pracy, nie ma godzin a za domek płac.. pracy się nie boje, warunki mieszkaniowe tez nie muszą być górnych lotów ale siedziec tam, nie pracować a za domek płacic to się mija z celem..
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-02-05 12:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , ja tez mam jechac jutro do venlo.
naprawde jest tam zle ?? nie ma godzin ?? jak faktycznie nie ma godzin to po odliczeniu mieszkania i wszystkiego wychodzi sie na zero ??
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 13:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam zle nie jest ,ale pracy nie ma i te oczekiwanie...zawsze wieczorem jest lista na drzwiach czy idziesz do pracy mi się nawet zdarzyło,że byłam na liscie a potem się okazuję że nie idę do pracy odwołali.Jak wyjeżdzałam ten Pan mnie zapewniał że praca jest a okazało się pózniej ,że jej brak tam jest za dużo ludzi a pracy mało.Może w sezonie ta praca jest trudno mi powiedzieć...ja byłam w styczniu to mój czwarty wyjazd za granicę byłam rozczarowana.Teraz człowiek przez jeden nie udany wyjazd ma obawy gdziekolwiek jechać za granicę ,że nie będzie pracy
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja 3 tygodnie temu wróciłam z Niemiec z pracy i bylam w miare zadowolna ale praca sie skonczyla to i nam podziękowali.. I teraz kurcze sama nie wiem co mam robić, ja mam pojechac i siedziec to bez sensu. To z kasą wyjde na zero albo jeszcze na minusie..
zdjecie uzytkownika
olla - 2014-02-05 14:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doris ja tez mam jechać masz meila albo gg?
zdjecie uzytkownika
Karola - 2014-02-05 15:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje nie ma tragedi praca jest tylko trzeba chciec pracowac
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-05 15:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karola to ile robisz godzin w tygdoniu ? dlugo juz tam jestes ?
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 17:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karola - 2014-02-05 15:45:25]:
Karola a ty co myślisz?... zostawiłam rodzinę w polsce i co pojechałam na wczasy czy pracować hm hm... śmieszne
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-02-10 11:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-04 22:30:47]:
Nie wiem skąd masz takie wiadomości...
Firma wymaga zaświadczenia o niekaralności. Nie ma zatem miejsca dla osób z wyrokami. W zeszłym tygodniu wyjechała tam moja siostra. Jest bardzo zadowolona. Nikt nie obiecywał jej złotych gór. Sytuacja w Holandii w ostatnich latach się bardzo zmieniła. Ciężko jest znaleźć pracę, w której się nic nie będzie robić i dostawać za to na konto tygodniowo 250 Euro. Siostra pracuje w branży spożywczej. (sortowanie i ważenie warzyw i owoców). Powiedziano jej, że może być tak, że będzie mieć 60 godzin w tygodniu, ale może być tak, że będzie 25 godzin. Niestety zależy to tylko i wyłącznie od holenderskich zleceniodawców. Pamiętajcie. Większość opinii jest pisana przez osoby, które z różnych przyczyn nie potrafiły dostosować się do nowych warunków, oczekując złotych gór.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-02-10 11:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok. Pracuje tu od świąt po 10 godzin. Więc skąd te negatywne opinie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przez telefon oraz wypelnienie formularza na stronie internetowej firmy oraz wyslanie cv na e-mail
Pytania: znajomosc jezykow wiek dyspozycyjnosc doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-10 11:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
dorka - 2014-02-10 11:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak najbardziej w porządku. z pracą tez ok. Przeraża mnie fakt tak wielu złych komentarzy na temat pracy. Ja pracuje już 6miesiąc i jak na razie wszystko jest ok. Kasa na czas, godziny ok... a przed wyjazdem wiedziałam wszystko. Pani z Polski powiedziała dokładnie o co chodzi i nie miałam takich problemów, jak inni. Dowiedziałam się, że stawka netto za każdą przepracowaną godzinę wynosi pomiędzy 4,5 a 5 euro + wakacyjne i urlopowe po zjeździe. Łącznie to 5,50eu. Dziwne jest tylko ze inne osoby które wyjezdzalyrazedm ze mna miały obiecene po 10eu brutto. Oczywiście wiem kto takich bzdur im nagada:, dlatego tez się nie dziwie ze tak dużo ludzi stad ucieka jak się zderzy z rzeczywistoscia . Dlatyego proponuje kontaktować się tylko i wyłącznie z Pania z Polski!!! Ona nie klamie i mowi dokładnie tak jak jest. A tego faceta omijac szerokim lukiem.
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-02-10 16:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma pozyskała ostatnio nowe magazyny i hłodnie i jest dużo więcej pracy. Niektóre dziewczyny mają już dość. Dzień w dzień po 12 godzin. Mam nadzieję, że trochę się to zmieni, bo sama ledwo daje rade. Domki też sa OK. Ogolnie nie jest źle. Jest dużo gorszych agencii od Jupitera. Firma się rozwija i to widać.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jupiter?
Zadaj pytanie
alert