Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

tropy 2016-02-28 21:23:15
jak ktoś decyduje się na wyjazd za granicę do pracy, to chyba nastawia się na zarobek. 8 godzin pracy to norma, ale tak się kokosów nie zdobędzie :) fajnie, że Jupiter szuka też na stanowiska biurowe
pręcik 2016-03-08 19:07:47
Nie mają ofert typowo biurowych @tropy, bo mają też ogłoszenie na kierowcę kat. d. Nie dość, że zapewnione jest darmowe zakwaterowanie, to jeszcze można liczyć na ubezpieczenie i na umowy o pracę.
lido 2016-03-11 09:09:54
poszukiwali na stanowisko planisty do Holandii @pręcik, może to jeszcze aktualne zawsze możesz aplikować praca może być ciekawa, niestety warunek konieczny to -bardzo dobra znajomosc jezyka polskiego,niderlandzkiego i angielskiego
komar 2016-03-13 11:01:32
@pręcik pewnie, że mają różnie ogłoszenia bo na kierowców, mechaników, planistów... ale na pracowników biurowych także - jest to praca na terenie Holandii
Jacek 2016-03-15 11:18:29
Zastanawiam się czy Team Leader Produkcji zarabia więcej niż koordynator? Ogólnie to jestem chętny do pracy w Jupiterze, ale ciężko coś podjąć samemu dziś
jedynak 2016-03-29 17:10:45
te ogłoszenia, o których piszesz @Jacek to już chyba nie są aktualne ale za to pojawiły się ogłoszenia za granicę np. na mechanika, nawet ok warunki proponują
emay 2016-03-31 20:14:36
siema :) chciałbym wyjechać do pracy za granicę. Jedyne co mnie martwi, to znalezienie odpowiedniej agencji. Tu oferta na mechanika mi się podoba, ale nie wiem czy warto :)
imi 2016-04-05 17:23:28
był ktoś na pakowni owoców / warzyw w okolicach Venlo? jak z godzinami ? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy da sie 300 E wyciągnąć przy 40h po kosztach manipulacyjnych jakie odtrąca Jupiter? bo nie wiem czy jechać.....
9
Cezary 2016-04-05 18:36:53
Stary jeśli mogę @imi dołączę się do Twojego pytania, mnie też najbardziej interesują zarobki czy się opłaca się jechać i jak zakwaterowanie czy na luzie
5
malinowaaaa 2016-04-27 20:15:21
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
1
malinowaaaa 2016-04-27 20:22:10
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
3
ola 2016-05-05 14:25:18
To sporo pracy jak na tydzien i dobrze bo można zarobic i nie siedzisz bez sensu, maja mase ogłoszeń ja też aplikuje
Judyska 2016-05-13 20:25:31
Hej. Orientujesz sie nize czy wyplaty to tygodniowki ? I czy na konto czy do reki?:)
1
Gabriela 2016-05-20 07:13:09
Hej ola wybierasz się? Był ktoś tam w tym roku?
1
Gabriela 2016-05-20 21:22:52
Hej wybieram się w niedzielę jedzie jeszcze ktoś z was?
Radek 2016-05-27 09:31:04
@Gabriela ja się zastanawiam czy nie pojechać jakoś od początku czerwca ale po przeczytaniu paru opinii mam mieszane odczucia :| Możesz dać znać jak jest z pracą już na miejscu ?
1
Marta123 2016-05-27 23:23:40
Gabrysiu a czy zakwaterowanie rzeczywiście jest bezpłatne tak jak zapewniają? Czy jest to zawarte w umowie?
kamka 2016-06-02 11:28:32
hej jedzie ktoś teraz na truskawki ? tzn pakowanie, krojenie . może ktos był na tym proszę o opinie:)
Jess 2016-06-02 15:15:37
Ja jadę z koleżanka 15czerwca
t 2016-06-08 22:08:15
@kamka akurat Pracowik produkcji truskawek jest poszukiwany z tego co widzę w Venlo, ewentualnie ten sam kraj na sortowanie kartofli - tylko to dobrze przemysl bo to jednak nie jest taka lekka praca
Daria_24 2016-06-10 15:43:01
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
Daria_24 2016-06-10 15:43:44
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
tosia 2016-06-10 22:44:11
a w Venlo to przynajmniej na produkcji te dziesięć euro zarobię za godzinę?
czekający 2016-06-12 07:16:06
Witam. Ktoś wie ile się czeka na wyjazd do Venlo przez pana Waldemara Mireckiego? Bo co do niego sie dzwoni to cały czas przekłada terminy ,
ulapa 2016-06-12 22:15:15
Wyrozumiałość potrzebna, ale zobacz, że atmosfera dopisuje.
swdn 2016-06-16 15:48:13
Witam, 1 lipca mam wyjechać na zbiór borówki, okolice Venlo. Stąd moje pytanie, czy coś zmieniło się w tej firmie? Zarobki, mieszkanie, traktowanie ludzi?
3
roman 2016-06-16 16:07:53
Praca na produkcji z zakwaterowaniem w Holandii jest też ciekawa i wydaje mi się, ze na tym to na pewno dobrze się zarobi, bo jednak jest to zupełnie inna stawka niz ta w Polsce z tego co wiem.
Blue 2016-06-22 13:25:44
Ja też wybieram się na borówki 1 lipiec, ktoś coś wie? był już ktoś w Venlo na Borówkach ?
dc 2016-06-22 15:43:52
dokladnie to widze ze praca jest w miejscowosci Venlo wymagane jest na pewno wcześniejsze doświadczenie w pracy przy zbiorach - komunikatywna znajomość języka angielskiego - motywacja i chęci do pracy
rafik 2016-06-24 00:29:17
Witam w sobotę25.06.2016 wieczorkiem jadę do Baarlo 5991NV do pracy w agencij JUPITER mam wolne miejsce w aucie jesli ktoś też się tam wybiera a woli jechać w konforcie prywatnym wozem zapraszam do kontaktu-883-907-413 wyjazd z woj Śląskiego.Ps Mam jedno wolne miejsce ponieważ jade z żoną,a jak to kobieta ma dużo bagażu.Pozdrawiam i zachęcam do wspólnej podróży.
ola 2016-06-24 08:02:19
ja też aplikowałam wczoraj wieczorem, dzisiaj się może odezwa? szybko są organizowane wyjazdy?co trzeba zabrać ze soba?
dagmara 2016-06-27 13:50:57
witam czy ktos sie wybiera do Venlo na truskawki ?
beky 2016-06-27 13:56:27
Wyjazdy na pewno będą teraz organizowane często @ola jest bardzo dużo ofert do Venlo (praca przy zbiorach) trzeba wysyłać zgłoszenia jak najszybciej
marta 2016-06-28 13:34:06
Ja wyjeżdżam do venlo na truskawki w czwartek rano
dfvbgff 2016-06-30 21:04:02
@marta ja myslalam nad oferta na stanowsiko pracownika produkcji owowcow wlasnie wiem ze tutaj warunkiem koniecznym jest komunikatywna znajomość języka angielskiego no i tez mile widziane wczesniejsze doswiadczenie na produkcji, szklarni lub zbiorach
Kasia 2016-07-01 11:31:25
Witam! właśnie dziś dzwoniła do mnie Pani z jupiter i mówiła że koszt dojazdu z Polski do Holandii to 300 zł zakwaterowanie 74 euro za godzinę pracy to 9,80 euro brutto praca od pon - piątku po 12 h trzeba posiadać konto walutowe obowiązkowo wypłaty są płacone po przepracowaniu całego tygodnia płacone w następnym tygodniu umowę podpisuje się na 6 tygodni z góry
erfg 2016-07-01 13:05:18
wiem ze na niektorych stanowiskach nie trzeba znac jezyka obcego w sumie to dobra szansa zeby za granica sie z niego podszkolic no i oczywiscie tez zarobic sobie
Ola 2016-07-04 13:58:30
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Ola 2016-07-04 13:58:53
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Młody 2016-07-04 14:38:57
Wiecie co, widzę te ogłoszenia do Olsztyna i są spoko, ale pokazuje mi też Vienlo albo Vienio czy ktoś powie gdzie to jest?
Aga 2016-07-06 12:29:45
Witam, czy mógłby ktoś udzielić informacji na temat pracy w Venlo przy zbiorze borówek i truskawek ? ;)
Agaa 2016-07-06 12:49:11
Witam, mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w Venlo przy zbiorze truskawek i borówek ? Z góry dziękuję ! :)
jyg 2016-07-06 13:24:05
@Młody a może trzeba sprawdzić w inetrnecie? :) widze ze poszukują teraz na wiele różnych stanowisk - szukają na przykład do pracy sezonowej przy zbiorach
Marko 2016-07-14 13:13:12
Cześć wszystkim,wybieram się do pracy własnym autem i nie mam z kim zostawić kota,jak jest z trzymaniem zwierząt w pokojach....może ktoś udzieli mi jakieś info.Pozdrawiam Serdecznie.
aga24 2016-07-14 14:58:22
Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy pakowaniu owoców? I jakie są warunki pracy? Czy warto jechac?
xoxo 2016-07-14 15:09:45
A wypłata u nich zawsze jest w terminie? Pozdrrawiam
Michał 2016-07-14 16:27:15
Witam. Czy jest tutaj ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w okolicach Venlo? Chodzi o zbiór/produkcje borówki i truskawki. Pozdrawiam
2
ulapa 2016-07-14 19:15:11
Usługi rzeczywiście mają dobrej jakości @elo, ale zobacz, że ostatnio i tak nie pokazało się zadne ogłoszenie pracy, co dowodzi temu, że zatrudnienie u nich jest w pełni stabilne, a atmosfera dopisuje. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie może? Pozdrawiam
n. 2016-07-27 10:53:20
Witam czy ktoś jest już tam na miejscu i mógł by napisać jakie są warunki
werty 2016-07-27 16:38:19
jak to sie niee pokazalo jak sie pokazalo szukaja na stanowsiko pracownika produkcji w miejscowosci Velno oferuja zatrudnienie w renomowanych holenderskich firmach,pomoc w uzyskaniu wszelkich niezbędnych do pracy w Holandii dokumentów,opiekę polskich koordynatorów
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter