Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Jupiter

zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-02 15:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto tu przyjeżdżać brak zarobku i w domkach pleśń masakra
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-02 20:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2013-12-02 15:57:38]:
Jeżeli nie wietrzyłaś pokoju to nie dziw się że miałas plesń,więc nie pisz bzdur,ja mieszkam tytaj już naprawdę długo i ani na brak pracy ani na warunki nie narzekam wiec zanim ktokolwiek coś napisze niech się dwa razy zastanowi.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-10 08:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze dajcie sobie spoój z jupiterem byłam w tej firmie i wiecej siedzisz na brudnym domku nisz pracójesz jeden wielki nie wypał ta firma
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2013-12-10 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie kilka dni temu wróciłam z pracy w tej firmie . Mieszkałam ma Maasbree więc warunki mieszkalne nie były najgorsze , ale fakt z tym praniem to była jakaś przeginka . : / Na początku , czyli przez okres tygodnia , było wszystko ładnie pięknie .. dobre godziny , codziennie do pracy i w ogóle . ale później było coraz gorzej , brak pracy i wieczne siedzenie na domku , bezsensu . Co do ASF to praca była nie najgorsza mi się osobiście podobała ale traktowanie ludzi przez liniowe pozostawia dużo do życzenia . Po jakimś czasie zaczęli wywalać ludzi za nic . : / Pakistan to jest dopiero chore . Kobiety same musiały ściągać sobie z palety po dwie skrzynki z pomidorami a faceci chodzili sobie obok nawet nie fatygując się żeby pomóc . : / A co było najlepsze na początku powiedziano nam , że nie będziemy płacić za dojazd gdzie po 3 tygodniach okazało się , że trzeba zapłacić za dojazd za wcześniejsze trzy tygodnie bo im kasa na holenderskie blachy do busów jest potrzebna . : ) Pierwszy i ostatni raz byłam w pracy z tej firmy . Nie polecam ich .
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-12-26 20:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram w pelni masz moje wsparcie bylem tam 2,5 roku i wiem o tej firmie wszystko. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-01-12 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac wasze opinie osob ktore nie narzekaja na prace to az w glowie sie nie miesci tyle ludzi wraz ze mna po tygodniu wrocily do domu,oczywiscie jak mialy za co ,czyli zabezpieczenie 300 zl na powrot.Ta firma oszukuje ludzi a nie daje prace ,wiec podziwiam tych co sobie chwala.(usunięte przez administratora).Moj wyjazd dnia 1.01.2014 zakonczyl sie powrotem dnia 10.01.2014 wiec sama mysl sie tu nasuwa dlaczego tak szybko wrocilam i nie tylko ja zreszta.Ludzie nie wyjezdzajcie do holandii z tej firmy
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-01-12 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wruciłaś a dlaczego!!!no to Ci powiem***Bo nie chciało Ci się pracowac,myslałas ze cię posadza na stołku a tu niespodzianka!!!ten kto tu przyjedzie i chce pracować praca jest dla każdego a takie nieroby co przyjezdzaja sie zabawic no niestety to nie ten kierunek!!!
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-01-27 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś do pracy w najbliższym czasie do warzyw proszę o wiadomośc
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-01-27 13:55:43]:
NIE WYJEŻDZAJ ODRADZAM BEDZIESZ ŻAŁOWAĆ
zdjecie uzytkownika
kukis - 2014-01-28 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51]:
ja mam propozycje wyjazdu 29.01 z Krakowa. Do pakowania warzyw
ale ciągle się waham
zdjecie uzytkownika
a l - 2014-01-29 08:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile jest na czysto na godzinę i do ilu lat przyjmują jakie warunki mieszkaniowe i na jaki czas jest praca przy warzywach proszę o wiadomość
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kukis - 2014-01-28 17:08:37]:
Ja dopiero przyjechałam i powiem ci że pierwszy tydzień był zajebisty, a drugi i kolejne brak pracy pracowałam po 12godzi tygodniowo ,pojechałam zarobić a nie siedzieć (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laura90 - 2013-11-26 14:59:07]:
ja ci mogę podać numer jeśli masz ochotę tam jechać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nataliaa - 2014-02-03 14:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie jakieś namiary na tę firmę bo chciałabym wyjechać lub piszcie na mój e-mail natalia1601@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Yeti - 2014-02-04 13:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj kontaktowałem się telefonicznie w sprawie wyjazdu do pracy z tą firmą.I muszę wam powiedzieć że raczej sobie odpuszczę.Widzialem na YouTube "filmy" zrobione przez tam-bylców i trochę się wystraszyłem.Warunki mieszkaniowe fatalne ale nie w tym rzecz,za dużo faktów się zgadza.Pozdrawiam i dziękuje za ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-04 22:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiatm.
dzisiaj dzwonił do mnie koleś z tej firmy. wstępnie sie zgodziłam ale po tym co tu czytam mam wątpliwości. Mam pytanie do ludzi którzy PRZEBYWAJĄ TAM OBECNIE a mianowicie czy są godziny ? czy jest praca ? czy nie ? czy tak jak ludzie tutaj pisali ,ze w tygodniu robi sie po 10 godzin ?
( usunięte przez administratora ) trzeba wszędzie nie ma co, a jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to tez nie można oczekiwać luksusów
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-04 22:30:47]:
Ja przyjechałam dwa tygodnie temu pracy nie było ja zjezdzałam z koleżanką przyjeżdzali inni nie rozumiem po co jak pracy nie było, ta firma musi coś z tego mieć że ściąga ludzi za wszystko się płaci za domek 200zł ,za pranie ,za fartuchy ,zaświadczenie o niekaralności80zł,za buty 80zł,za dojazdy do pracy 90zł tygodniowo,za czipa 200zł ale ponoć oddają.A co do mieszkania, warunki były super ale co z tego, ale pracy nie było
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam dodac ,że jest kara wysokości 250euro jak zjezdzasz wcześniej niż 6tygodnija napisałam zjazdówkę i mi się udało bez kary bo było mało godzin pracy całe szczęście bo nie dałabym im pieniędzy musiałabym być 6tygodni.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 11:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuje za info. teraz sama nie wiem co mam robić. facet przez telefon zapewniał mnie ,ze jest praca i ,że bedą godziny ale skoro wszędzie gdzie czytam o tej firmie to nie ma pracy, nie ma godzin a za domek płac.. pracy się nie boje, warunki mieszkaniowe tez nie muszą być górnych lotów ale siedziec tam, nie pracować a za domek płacic to się mija z celem..
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-02-05 12:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , ja tez mam jechac jutro do venlo.
naprawde jest tam zle ?? nie ma godzin ?? jak faktycznie nie ma godzin to po odliczeniu mieszkania i wszystkiego wychodzi sie na zero ??
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 13:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam zle nie jest ,ale pracy nie ma i te oczekiwanie...zawsze wieczorem jest lista na drzwiach czy idziesz do pracy mi się nawet zdarzyło,że byłam na liscie a potem się okazuję że nie idę do pracy odwołali.Jak wyjeżdzałam ten Pan mnie zapewniał że praca jest a okazało się pózniej ,że jej brak tam jest za dużo ludzi a pracy mało.Może w sezonie ta praca jest trudno mi powiedzieć...ja byłam w styczniu to mój czwarty wyjazd za granicę byłam rozczarowana.Teraz człowiek przez jeden nie udany wyjazd ma obawy gdziekolwiek jechać za granicę ,że nie będzie pracy
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja 3 tygodnie temu wróciłam z Niemiec z pracy i bylam w miare zadowolna ale praca sie skonczyla to i nam podziękowali.. I teraz kurcze sama nie wiem co mam robić, ja mam pojechac i siedziec to bez sensu. To z kasą wyjde na zero albo jeszcze na minusie..
zdjecie uzytkownika
olla - 2014-02-05 14:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doris ja tez mam jechać masz meila albo gg?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przez telefon oraz wypelnienie formularza na stronie internetowej firmy oraz wyslanie cv na e-mail
Pytania: znajomosc jezykow wiek dyspozycyjnosc doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
Karola - 2014-02-05 15:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje nie ma tragedi praca jest tylko trzeba chciec pracowac
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-05 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karola to ile robisz godzin w tygdoniu ? dlugo juz tam jestes ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jupiter?
Zadaj pytanie
alert