Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Jupiter

zdjecie uzytkownika
Monika92 - 2013-10-28 21:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej mogłabym się znaleźć!!!! Pracowałam tam pół roku w zeszłym tygodniu tak po prostu mnie wyrzucili nie martwiąc się tym czy będę miała gdzie spać. Za wszystko kary. Człowiek nawet nie ma prawa tam zachorować!!! Śmieszne. To prawda na ASF jest teraz bardzo mało pracy, liniowe które nawet podstaw języka angielskiego nie znają. Wywyższają się chociaż wcześniej były normalnymi pracownicami. Do tego Jupiter otrzymuje dodatek za pracę w chłodni który zabiera do siebie a nie wypłaca pracownikom. ja od miesiąca pracowałam już na pakstation gdzie tam z kolei znęcają się psychicznie. Każą kobietą dźwigać ciężkie skrzynki. Potrafią stać i mierzyć czas wykonywania pracy. Jupiter to dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wiadomo wszędzie trzeba pracować jeśli chce się coś mieć ale takie traktowanie ludzi?!! Tą firmą na prawdę powinna zająć się jakaś instytucja bo tak być nie może1
zdjecie uzytkownika
kasiula30 - 2013-10-29 08:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pol roku tam bylas wiec az tak zle chyba nie bylo????
zdjecie uzytkownika
Ewciaa - 2013-11-12 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chetnie wam opisze moj koszmar w firmie jupiter. I zachecam do kontaktu ze mna [usunięte przez moderatora] zamierzam zlozyc pozew do sadu,nie odpuszcze poki nie wywalcze swojego. Dobrze zorganizowany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Asf totalny syf, zero szacunku dla ludzi. Pakistan jeszcze gorzej. Juz polacy zapomnieli ze sami kiedys zaczynali a teraz pomiataja innymi. Czlowiek wysiada psychicznie. Zaledwie kilka osob mozna wymienic ktore sa ok. Zarobki totalne dno, potracenia za wszystko, nawet za to ze oddychasz. W biurze kompletny brak informacji. Cwana [usunięte przez moderatora] dwie lewe rece kiedys zapieprzala jak inni na Pakistanie ale nikomu nie pomoze. Im wszystkim Holandia zycie uratowala. Ja mieszkalam na Baarlo domek nr 4. Kto byl to wie ze z kierownikiem [usunięte przez moderatora]. Sprawa skonczyla sie tak ze zboczeniec przyszedl do mnie w nocy i probowal zgwalcic. Cala sprawa jest na komendzie i sie toczy, nie odpuszcze. A firma chcac przyciszyc sprawe wyrzucila mnie ba bruk. Tak poprostu. Tak wiec moja walka trwa. Zachecam gdyby ktos chcial sie dolaczyc. W gronie duzo latwiej. Ktos im nusi pokazac ze takie traktowanie ludzi to czysty mobbing. Pozdrawiam wszystkich. Gdyby ktos chcial info jeszcze raz podaje maila. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
madziaaaa - 2013-11-14 15:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim wyjechalam bardzo dobrze zostalam poinformowana. Wiedzialam doslownie wszystko, lacznie z tym ze firma nie gwrantuje godzin. Ja jestem bardzo zadowolona, z biurem nigdy nie mialam konfliktu i na godziny i przelewy np.10eu nie narzekam, bo nigdy takiego czegos nie doswiadczylam. Pracuje juz 7 tydzien i oprocz dennych czasem ludzi z ktoprymi sie mieszka to wszystko ok.
A dzieki pani z Polski moja rodzina ma dach nad glowa, zrobila tyle dla nas ze szok!!! i to prawie za darmo. Prowadzila wszystkie nasze sprawy sadowe i mam wobec niej ogromny dlug wdziecznosci. Nie sluchajcie ludzi co pisza na forach, bo tylko osoby niezadowolone beda pisac, a CI ktorzy sobie chwala nawet im przez mysl nie przejdzie zeby po jakis glupich forach szuakc sensacji.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-11-19 10:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madzia jak możesz to daj mi numer tel. do tej pani co załatwila tobie ta prace ,,,Dziękuje
zdjecie uzytkownika
laura90 - 2013-11-26 14:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wróciłam przed kilkoma dniami z jupitera po 3 miesiacach, bylam tam pierwszy raz . Teraz jestem na urlopie i mam zamiar wrócić w styczniu spowrotem. Ci co byli tam tydzien i pojechali do domu nie dziwie się ze wystawiają tak negatywnie opinie. W ciągu 3 miesięcy jak tam byłam przewinęło się tam dużo osób, większość po tygodniu jechała do polski, ci co zostali min miesiąc siedzą tam dłużej i jakoś nie narzekają. Może rewelacji nie ma ale aż takiej tragedii też nie.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-02 15:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto tu przyjeżdżać brak zarobku i w domkach pleśń masakra
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-02 20:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2013-12-02 15:57:38]:
Jeżeli nie wietrzyłaś pokoju to nie dziw się że miałas plesń,więc nie pisz bzdur,ja mieszkam tytaj już naprawdę długo i ani na brak pracy ani na warunki nie narzekam wiec zanim ktokolwiek coś napisze niech się dwa razy zastanowi.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-10 08:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze dajcie sobie spoój z jupiterem byłam w tej firmie i wiecej siedzisz na brudnym domku nisz pracójesz jeden wielki nie wypał ta firma
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2013-12-10 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie kilka dni temu wróciłam z pracy w tej firmie . Mieszkałam ma Maasbree więc warunki mieszkalne nie były najgorsze , ale fakt z tym praniem to była jakaś przeginka . : / Na początku , czyli przez okres tygodnia , było wszystko ładnie pięknie .. dobre godziny , codziennie do pracy i w ogóle . ale później było coraz gorzej , brak pracy i wieczne siedzenie na domku , bezsensu . Co do ASF to praca była nie najgorsza mi się osobiście podobała ale traktowanie ludzi przez liniowe pozostawia dużo do życzenia . Po jakimś czasie zaczęli wywalać ludzi za nic . : / Pakistan to jest dopiero chore . Kobiety same musiały ściągać sobie z palety po dwie skrzynki z pomidorami a faceci chodzili sobie obok nawet nie fatygując się żeby pomóc . : / A co było najlepsze na początku powiedziano nam , że nie będziemy płacić za dojazd gdzie po 3 tygodniach okazało się , że trzeba zapłacić za dojazd za wcześniejsze trzy tygodnie bo im kasa na holenderskie blachy do busów jest potrzebna . : ) Pierwszy i ostatni raz byłam w pracy z tej firmy . Nie polecam ich .
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-12-26 20:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewciaa - 2013-11-12 16:10:12]:
Popieram w pelni masz moje wsparcie bylem tam 2,5 roku i wiem o tej firmie wszystko. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-01-12 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac wasze opinie osob ktore nie narzekaja na prace to az w glowie sie nie miesci tyle ludzi wraz ze mna po tygodniu wrocily do domu,oczywiscie jak mialy za co ,czyli zabezpieczenie 300 zl na powrot.Ta firma oszukuje ludzi a nie daje prace ,wiec podziwiam tych co sobie chwala.(usunięte przez administratora).Moj wyjazd dnia 1.01.2014 zakonczyl sie powrotem dnia 10.01.2014 wiec sama mysl sie tu nasuwa dlaczego tak szybko wrocilam i nie tylko ja zreszta.Ludzie nie wyjezdzajcie do holandii z tej firmy
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-01-12 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wruciłaś a dlaczego!!!no to Ci powiem***Bo nie chciało Ci się pracowac,myslałas ze cię posadza na stołku a tu niespodzianka!!!ten kto tu przyjedzie i chce pracować praca jest dla każdego a takie nieroby co przyjezdzaja sie zabawic no niestety to nie ten kierunek!!!
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-01-27 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś do pracy w najbliższym czasie do warzyw proszę o wiadomośc
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-01-27 13:55:43]:
NIE WYJEŻDZAJ ODRADZAM BEDZIESZ ŻAŁOWAĆ
zdjecie uzytkownika
kukis - 2014-01-28 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [AGUSIA - 2014-01-27 18:53:51]:
ja mam propozycje wyjazdu 29.01 z Krakowa. Do pakowania warzyw
ale ciągle się waham
zdjecie uzytkownika
a l - 2014-01-29 08:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile jest na czysto na godzinę i do ilu lat przyjmują jakie warunki mieszkaniowe i na jaki czas jest praca przy warzywach proszę o wiadomość
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kukis - 2014-01-28 17:08:37]:
Ja dopiero przyjechałam i powiem ci że pierwszy tydzień był zajebisty, a drugi i kolejne brak pracy pracowałam po 12godzi tygodniowo ,pojechałam zarobić a nie siedzieć (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-01-29 12:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laura90 - 2013-11-26 14:59:07]:
ja ci mogę podać numer jeśli masz ochotę tam jechać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nataliaa - 2014-02-03 14:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie jakieś namiary na tę firmę bo chciałabym wyjechać lub piszcie na mój e-mail natalia1601@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Yeti - 2014-02-04 13:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj kontaktowałem się telefonicznie w sprawie wyjazdu do pracy z tą firmą.I muszę wam powiedzieć że raczej sobie odpuszczę.Widzialem na YouTube "filmy" zrobione przez tam-bylców i trochę się wystraszyłem.Warunki mieszkaniowe fatalne ale nie w tym rzecz,za dużo faktów się zgadza.Pozdrawiam i dziękuje za ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
Arcen en velden - 2014-02-04 19:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Filmy zrobione przez grupe ludzi ktorzy przyjechali w 2009 kiedy tam bylem. niestety zaraz durson ich wyrzucil. nie polecam kobietom bo Turcy czekaja na Polki i beda zachecac do kontaktow cielesnych.tam moga jechac ludzie z wyrokami
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-04 22:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiatm.
dzisiaj dzwonił do mnie koleś z tej firmy. wstępnie sie zgodziłam ale po tym co tu czytam mam wątpliwości. Mam pytanie do ludzi którzy PRZEBYWAJĄ TAM OBECNIE a mianowicie czy są godziny ? czy jest praca ? czy nie ? czy tak jak ludzie tutaj pisali ,ze w tygodniu robi sie po 10 godzin ?
( usunięte przez administratora ) trzeba wszędzie nie ma co, a jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to tez nie można oczekiwać luksusów
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://pobierzplik.net/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://pobierzplik.net/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arcen en velden - 2014-02-04 19:46:11]:
Ta firma pobiera zaświadczenie o niekaralności 80zł pic na wodę ,dużo jest ludzi z wyrokami
zdjecie uzytkownika
AGUSIA - 2014-02-05 09:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-04 22:30:47]:
Ja przyjechałam dwa tygodnie temu pracy nie było ja zjezdzałam z koleżanką przyjeżdzali inni nie rozumiem po co jak pracy nie było, ta firma musi coś z tego mieć że ściąga ludzi za wszystko się płaci za domek 200zł ,za pranie ,za fartuchy ,zaświadczenie o niekaralności80zł,za buty 80zł,za dojazdy do pracy 90zł tygodniowo,za czipa 200zł ale ponoć oddają.A co do mieszkania, warunki były super ale co z tego, ale pracy nie było
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jupiter?
Zadaj pytanie
x