Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

domi 2015-08-31 13:54:27
hej.podajcie namiary na jakies pośrednika.Z gory dziekuje :)
roman 2015-09-02 12:14:44
hejo! ja widziałem teraz od nich ciekawą ofertę na operatora wózków widłowyn, mam w tym doświadczenie, wiec spojrzałem jak to wszystko wygląda wymagania tak jak wszedzie czyli doświadczenie przede wszystkim, a oferują mn, 40 godz w tygodnou pracy, ubezpieczenie zdrowotne, wiec zapowiada się dobrze.
karola 2015-09-02 13:16:44
witam. co sadzicie o pracy u Jupitera? proszę o opinie
2
pracuje 2015-09-04 18:34:32
Mam pytanie czy da się przez Pana Waldemara pojechać na uczciwe godne warunki ?
I jak tam jest ze zmianami - czy po drugiej zmianie gonią na pierwszą ?
po ile godzin się pracuje ?
Są dniówki ? zaliczki ?
poganiają żeby szybko robić ?
Wyrzucają za to że ktoś upalony po pracy ?
9
eszli 2015-09-08 18:34:06
jadę na pakowanie truskawek, osoby które tam pracują /pracowały mogę mi opisać trochę jak to wygląda? czy są tam normy ,jak tak to jakie ?;>
1
Andy 2015-09-12 11:38:30
Witam mam propozycje pracy na tej całej sortowni truskawek w Venlo, chcialbym sie dowiedzieć jak wygląda sytuacja z godzinami ,oraz w jakim stanie sa te domki bungalow całe, prosze o jakiekolwiek informacje, z góry dziekuje ,pozdrawiam :)
2
eszli 2015-09-13 12:22:05
powiedzieli Ci ,że w domkach bungalow się mieszka ?
Andy 2015-09-14 09:09:48
Tak powiedzieli ze w bunga jest kwatera,wiec pytam czy ktos wie w jakim one są stanie, bo wiem ze czasami sa normalne nowe bunga ladnie urzadzone,gdzie normalnie mozna mieszkac jak cywilizowany czlowiek,a sa i takie w ktorym nawet bym sie nie chcial wy...ać.. czekam na info
Andy 2015-09-14 09:11:19
Tak powiedzieli ze w bunga jest kwatera,wiec pytam czy ktos wie w jakim one są stanie, bo wiem ze czasami sa normalne nowe bunga ladnie urzadzone,gdzie normalnie mozna mieszkac jak cywilizowany czlowiek,a sa i takie w ktorym nawet bym sie nie chcial wy...ać.. czekam na info
Andy 2015-09-14 10:36:07
a kiedy Ty jedziesz / jesli mozna spytac ?
1
malutka blondyna 2015-09-17 21:12:07
Jedzie ktos na przyszly tydzien ? :))
diana 2015-09-20 22:39:05
czy ktoś jedzie pracować od października? czy naprawdę praca przez pana waldemara jest taka zła i nie ma godzin? Proszę o opinie! ja mam jechać z chłopakiem na początku października i nie wiem co robić :<<
2
Ewela 2015-09-28 17:08:21
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jakis konkrtow na temat firmy Jupiter jaka płaca mieszkania atmosfera itk Byłam juz z jednej nie rzetelnej firmie i nie chciałbym znow sie naciac. Prosze o odp
2
Moni 2015-09-30 11:28:40
Witam czy ktos pracuje lub jedzie teraz do pakowania truskawek do Venlo jakie warunki itd.bo mam propozycje tam pracy i sie zastanawiam co zrobic...
kasienka28l 2015-10-01 11:35:07
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo i zastanawiano się co robić?tyle złych opinii jedzie ktoś z nimi na pakowanie truskawek???proszę o info kasienka259@wp.pl
1
kasienka28l 2015-10-01 11:48:42
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo do pakowania truskawek i wahań się?czy ktoś też tam jedzie?proszę o info na maila kasienka259@wp.pl
Moni 2015-10-01 23:28:10
Hej nie polecam tej agencji obiecuja złote góry a prawda jest calkiem inna...
1
noa 2015-10-02 16:14:41
chyba każdy tutaj zna ta firme, bo jednak od lat działaja w barnzy i nawet moja mam kojarzy ich bez problemu. Konkretnie to produkują oprawy oświetleniowe w szerokim zakresie. Produkowane przez ich oświetlenie to komplety składające się przede wszystkim z żyrandoli, kinkietów, lamp gabinetowych, nocnych i podłogowy.
1
M 2015-10-08 14:27:14
Hej,mam pytanko, bo widze ze pracujesz przy marchewce. Dzwoni!li do mnie wczoraj wlasnieztaka oferta w Helmond czy to jest to samo ?
1
krystelka 2015-10-19 15:17:58
Proszę o pomoc mam jechać firmy jupiter mówią że jest dobrze proszę napiszcie jak już ktoś tam pracował czy dobra płaca ,i jakie wrunki są w tych domkach ,,z góry dziękuję.
3
werty 2015-11-01 19:17:47
@krystelka ja widziałem że teraz w firmie Jupiter szukaja osób do pracy w Venlo do pomocy przy zbieraniu pieczarek, oferta skierowana głównie do kobiet, pisali że oferują między innymi stalą ,legalna praca ,umowa na czas okreslony , praca przez caly rok, a wymagania to : minimalne doswiadczenie-1 rok, znajomosc jezyka angielskiego lub niemieckiego ,liczba kilogramow do zbioru-min. 25kg
Paulina M 2015-11-09 11:08:40
Pracowałam tam w te wakacje i wracam ponownie ponieważ zarobki są dobre praca także jedyne co to trzeba chcieć pracować i mieć chęci jeśli chodzi o domki nie jest najgorzej znajdują się w nich salon dwa pokoje i kuchnia z łazienką prysznicem naprawdę warto jechać oczywiście nie są to domki na poziomie 5 gwiazdek ale nie narzekalam :) wyposazenie w kuchni takze sie znajduje jest w cYm gotowac i na czym jesc
1
jeden1 2015-11-10 20:36:39
widziałem, że nawet często wystawiają ogłoszenia na stawnowisko zbieracza pieczarek w Holandii to praca sezonowa ale trzeba posiadac doswiadczenie w wycinsce,zbiorze pieczarek, trzeba znac rowniez jezyk albo niemiecki lub angielski, ale to praca legalna i stabilna, można dobrze zarobić, i pracownicy ktorzy juz byli to maja zawsze pierwszenstwo powrotu
M.K. 2015-11-12 07:48:02
Prawda jest taka;praca-jeśli już jest(a czasami jej nie ma i siedzi się w domu),jest spoko!Można zarobić- i żyjąc skromnie( czytaj-na całkiem dobrym poziomie)można trochę odłożyć na powrót do domu...ALE...no właśnie-zawsze jest jakieś ALE...ludzie tam są straszni(nie wszyscy oczywiście-jednak sa tacy,którzy potrafią narobić innym smrodu-bo sobie w amoku ujarania się nie potrafią odróżnić prawdy od fikcji!!!Zatrudniane są tam osoby po odsiadkach-i mimo że firma "niby"sprawdza karalność-to jest NIBY! I to właśnie te osoby są osobami które innym dają się we znaki!!!Więc napiszę jeszcze raz:praca - OKI - ALE TRZEBA NA LUDZI UWAŻAĆ I TYLE...Byłam tam i na prawdę wiem co piszę.Jeśli chodzi o warunki na domkach-jest super,natomiast jeśli ktoś miał by trafić na mieszkanie w mieście,albo w hotelu-to jest to zgroza!!!
acso 2015-11-13 01:16:41
Jeżeli miałbym wyjeżdżać to musiałbym mieć pewność, że oni załatwiają wszelkie formalności, a z tego co widzę nie każdy pośrednik tak ma.
87675 2015-11-15 21:51:53
@jeden1 no ale w pracy za granicą to zawsze można w jakis sposób podszkolić sie ze znajomości języka obecego
kary 2015-11-18 01:06:15
można można, ale co z tego, równie dobrze można się w kraju języka douczyć i nie wyjeżdżać niepotrzebnie
ktoś 2015-11-26 14:05:07
hej, czy mogę prosić o kontakt osoby która obecnie pracuje przez biuro Jupiter w Venlo? lub pracuje za pośrednictwem Pana Wladka. shego94@o2.pl
1
szansa 2015-12-04 01:34:14
@jeden1 pewnie, że praca za granicą zawsze niesie za sobą jakieś ryzyko, ale zarobki są na prawdę dobre, a skoro zapewniają legalne stabilne zatrudnienie, to nie ma się o co martwić.
ulapa 2015-12-31 16:04:38
u ncih to najlepiej opłaca się wyjechac na pieczarki, jest to praca sezonowa oczywiscie,a le wiem, ze kilka osób regularie do nch jeździ i już wiedzą co i jak to im jst łatwiej.
wasiela 2016-01-12 16:40:47
dajcie aktualny kontakt z jakims kordynatorem co załątwia tam prace
zawoj 2016-01-13 02:04:55
Ja uwazam, że Agencja Pracy Czasowej Jupiter jest ok, sporo dobrego o nich słyszałem. Teraz poszukują na produkcję i do zbioru pieczarek, także @wasiela poszukaj ogłoszeń tutaj. Na pieczarki wymagaja roku doświadczenia i dziennie trzeba zebrac 30kg.
1
paula 2016-01-16 10:37:33
Hej w Jupiterze pracowałam 4 lata temu . Powiedzcie mi jak tam jest teraz z pracą bo wtedy była masakra jak tam przyjechałam mieszkałam na baarlo za ni zaczełam prace mineły dwa tygodnie cociaż mówili mi że zaczne od zaraz . Jak zaczełam pracować to długo sie nie nacieszyłam ponieważ popracowałam miesią i znowu miałam półtora tygodnia przerwy
Meks 2016-01-16 15:33:00
@zawoj ojoj, aż rok doświadczenia na takie pieczarki? A ja tu chciałem się wybrać... Może rzeczywiście trzeba mieć o tym jakieś pojęcie. No cóż. Szkoda. A słyszałem, że bardzo fajne są warunki mieszkaniowe na miejscu i że nie ma problemu z wypłatmi ani nic. Więc nie trzeba się obawiać, że zostanie się na lodzie i będą problemy.
ulapa 2016-02-26 18:23:52
no na pewno jest lepiej mieć doswidczenie niż go nie mieć, ale nie ejst to konkretnym obowiazkiem, w ofercie jako zbierasz pieczarek liczy się to czy mozesz wyjechać i czy chcesz pracowac wiecej niż 8 godz.
tropy 2016-02-28 21:23:15
jak ktoś decyduje się na wyjazd za granicę do pracy, to chyba nastawia się na zarobek. 8 godzin pracy to norma, ale tak się kokosów nie zdobędzie :) fajnie, że Jupiter szuka też na stanowiska biurowe
pręcik 2016-03-08 19:07:47
Nie mają ofert typowo biurowych @tropy, bo mają też ogłoszenie na kierowcę kat. d. Nie dość, że zapewnione jest darmowe zakwaterowanie, to jeszcze można liczyć na ubezpieczenie i na umowy o pracę.
lido 2016-03-11 09:09:54
poszukiwali na stanowisko planisty do Holandii @pręcik, może to jeszcze aktualne zawsze możesz aplikować praca może być ciekawa, niestety warunek konieczny to -bardzo dobra znajomosc jezyka polskiego,niderlandzkiego i angielskiego
komar 2016-03-13 11:01:32
@pręcik pewnie, że mają różnie ogłoszenia bo na kierowców, mechaników, planistów... ale na pracowników biurowych także - jest to praca na terenie Holandii
Jacek 2016-03-15 11:18:29
Zastanawiam się czy Team Leader Produkcji zarabia więcej niż koordynator? Ogólnie to jestem chętny do pracy w Jupiterze, ale ciężko coś podjąć samemu dziś
jedynak 2016-03-29 17:10:45
te ogłoszenia, o których piszesz @Jacek to już chyba nie są aktualne ale za to pojawiły się ogłoszenia za granicę np. na mechanika, nawet ok warunki proponują
emay 2016-03-31 20:14:36
siema :) chciałbym wyjechać do pracy za granicę. Jedyne co mnie martwi, to znalezienie odpowiedniej agencji. Tu oferta na mechanika mi się podoba, ale nie wiem czy warto :)
imi 2016-04-05 17:23:28
był ktoś na pakowni owoców / warzyw w okolicach Venlo? jak z godzinami ? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy da sie 300 E wyciągnąć przy 40h po kosztach manipulacyjnych jakie odtrąca Jupiter? bo nie wiem czy jechać.....
13
Cezary 2016-04-05 18:36:53
Stary jeśli mogę @imi dołączę się do Twojego pytania, mnie też najbardziej interesują zarobki czy się opłaca się jechać i jak zakwaterowanie czy na luzie
6
malinowaaaa 2016-04-27 20:15:21
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
1
malinowaaaa 2016-04-27 20:22:10
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
3
ola 2016-05-05 14:25:18
To sporo pracy jak na tydzien i dobrze bo można zarobic i nie siedzisz bez sensu, maja mase ogłoszeń ja też aplikuje
Judyska 2016-05-13 20:25:31
Hej. Orientujesz sie nize czy wyplaty to tygodniowki ? I czy na konto czy do reki?:)
2
Gabriela 2016-05-20 07:13:09
Hej ola wybierasz się? Był ktoś tam w tym roku?
2
Gabriela 2016-05-20 21:22:52
Hej wybieram się w niedzielę jedzie jeszcze ktoś z was?
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter