Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

kasia 2015-07-03 18:54:30
teraz pojawiło się od nich sporo ofert pracy,w tym również jest praca dla produkcji, gdzie naprawde opłaca się pracowac. Wiodziałam w ogłoszeniu, ze potrzebna jest tylko dyspozycyjność no i jakieś minimalne doświadczenie trzeba posiadać jednak. Wydaje mi sie, że można u nich normalnie zarobić i nie ma z tym problemu.
Ankra 2015-07-06 22:24:15
Witam a jak jest z podpisywaniem umów o pracę ,czy dopiero na miejscu się podpisuje bo tak prze internet to troszkę strach przesyłać dane....
1
sago 2015-08-02 22:23:19
Macie może jakieś aktualne informacje czy Jupiter poszukuje ludzi do siebie do pracy czy raczej w tym momencie nie prowadzą żadnej rekrutacji / Interesowałaby mnie jakaś praca zagraniczna, ale nie wiem czy i w jakich okolicznościach wystawiają jakieś oferty. Powiedzcie mi proszę jaka jest szansa na dobre wynagrodzenie?
Dagmara 2015-08-26 15:50:17
Hej :)
dziś znalazłam ogłoszenie w internecie do pracy przez biuro Jupiter w okolice Venlo zadzwoniłam i wyjazd szykuje sie na weekend wraz z chłopakiem i koleżanka chcielibyśmy dowiedzieć się coś wiecej na temat tego biura ? z góry dziekuje za pomoc i odpowiedzi :) pozdrawiamy
Dagmara 2015-08-26 16:00:00
Hej :)
Znalazłam dziś ogłoszenie w internecie zadzwoniłam i wyjazd szykuje się na weekend . Chciałabym wraz z chłopakiem i kolezanka dowiedzieć się coś na temat tego biura Jupiter praca ma byc w okolicach Venlo . Z góry dziekuje za pomoc :) pozdrawiamy
2
monisiaaaa007 2015-08-28 13:00:16
Dagmara bylam tam 7 tygodni, obecnie jestem na urlopie, niedlugo wracamy tam z chlopakiem-odezwij sie na meila monisia.007@wp.pl napisze Ci szczegoly. -pozdrawiam
2
kkka 2015-08-28 14:47:35
hej,ja wlasnie tez zadzwonilam,noi pani powiedzial ze zadzwoni we wtorek bo mialabym zaczynac w czwartek lub piatek ,a wy DAGMARA jak jedziecie w ten weekend??
domi 2015-08-31 13:54:27
hej.podajcie namiary na jakies pośrednika.Z gory dziekuje :)
roman 2015-09-02 12:14:44
hejo! ja widziałem teraz od nich ciekawą ofertę na operatora wózków widłowyn, mam w tym doświadczenie, wiec spojrzałem jak to wszystko wygląda wymagania tak jak wszedzie czyli doświadczenie przede wszystkim, a oferują mn, 40 godz w tygodnou pracy, ubezpieczenie zdrowotne, wiec zapowiada się dobrze.
karola 2015-09-02 13:16:44
witam. co sadzicie o pracy u Jupitera? proszę o opinie
2
pracuje 2015-09-04 18:34:32
Mam pytanie czy da się przez Pana Waldemara pojechać na uczciwe godne warunki ?
I jak tam jest ze zmianami - czy po drugiej zmianie gonią na pierwszą ?
po ile godzin się pracuje ?
Są dniówki ? zaliczki ?
poganiają żeby szybko robić ?
Wyrzucają za to że ktoś upalony po pracy ?
8
eszli 2015-09-08 18:34:06
jadę na pakowanie truskawek, osoby które tam pracują /pracowały mogę mi opisać trochę jak to wygląda? czy są tam normy ,jak tak to jakie ?;>
1
Andy 2015-09-12 11:38:30
Witam mam propozycje pracy na tej całej sortowni truskawek w Venlo, chcialbym sie dowiedzieć jak wygląda sytuacja z godzinami ,oraz w jakim stanie sa te domki bungalow całe, prosze o jakiekolwiek informacje, z góry dziekuje ,pozdrawiam :)
2
eszli 2015-09-13 12:22:05
powiedzieli Ci ,że w domkach bungalow się mieszka ?
Andy 2015-09-14 09:09:48
Tak powiedzieli ze w bunga jest kwatera,wiec pytam czy ktos wie w jakim one są stanie, bo wiem ze czasami sa normalne nowe bunga ladnie urzadzone,gdzie normalnie mozna mieszkac jak cywilizowany czlowiek,a sa i takie w ktorym nawet bym sie nie chcial wy...ać.. czekam na info
Andy 2015-09-14 09:11:19
Tak powiedzieli ze w bunga jest kwatera,wiec pytam czy ktos wie w jakim one są stanie, bo wiem ze czasami sa normalne nowe bunga ladnie urzadzone,gdzie normalnie mozna mieszkac jak cywilizowany czlowiek,a sa i takie w ktorym nawet bym sie nie chcial wy...ać.. czekam na info
Andy 2015-09-14 10:36:07
a kiedy Ty jedziesz / jesli mozna spytac ?
1
malutka blondyna 2015-09-17 21:12:07
Jedzie ktos na przyszly tydzien ? :))
diana 2015-09-20 22:39:05
czy ktoś jedzie pracować od października? czy naprawdę praca przez pana waldemara jest taka zła i nie ma godzin? Proszę o opinie! ja mam jechać z chłopakiem na początku października i nie wiem co robić :<<
2
Ewela 2015-09-28 17:08:21
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jakis konkrtow na temat firmy Jupiter jaka płaca mieszkania atmosfera itk Byłam juz z jednej nie rzetelnej firmie i nie chciałbym znow sie naciac. Prosze o odp
2
Moni 2015-09-30 11:28:40
Witam czy ktos pracuje lub jedzie teraz do pakowania truskawek do Venlo jakie warunki itd.bo mam propozycje tam pracy i sie zastanawiam co zrobic...
kasienka28l 2015-10-01 11:35:07
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo i zastanawiano się co robić?tyle złych opinii jedzie ktoś z nimi na pakowanie truskawek???proszę o info kasienka259@wp.pl
1
kasienka28l 2015-10-01 11:48:42
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo do pakowania truskawek i wahań się?czy ktoś też tam jedzie?proszę o info na maila kasienka259@wp.pl
Moni 2015-10-01 23:28:10
Hej nie polecam tej agencji obiecuja złote góry a prawda jest calkiem inna...
1
noa 2015-10-02 16:14:41
chyba każdy tutaj zna ta firme, bo jednak od lat działaja w barnzy i nawet moja mam kojarzy ich bez problemu. Konkretnie to produkują oprawy oświetleniowe w szerokim zakresie. Produkowane przez ich oświetlenie to komplety składające się przede wszystkim z żyrandoli, kinkietów, lamp gabinetowych, nocnych i podłogowy.
1
M 2015-10-08 14:27:14
Hej,mam pytanko, bo widze ze pracujesz przy marchewce. Dzwoni!li do mnie wczoraj wlasnieztaka oferta w Helmond czy to jest to samo ?
1
krystelka 2015-10-19 15:17:58
Proszę o pomoc mam jechać firmy jupiter mówią że jest dobrze proszę napiszcie jak już ktoś tam pracował czy dobra płaca ,i jakie wrunki są w tych domkach ,,z góry dziękuję.
3
werty 2015-11-01 19:17:47
@krystelka ja widziałem że teraz w firmie Jupiter szukaja osób do pracy w Venlo do pomocy przy zbieraniu pieczarek, oferta skierowana głównie do kobiet, pisali że oferują między innymi stalą ,legalna praca ,umowa na czas okreslony , praca przez caly rok, a wymagania to : minimalne doswiadczenie-1 rok, znajomosc jezyka angielskiego lub niemieckiego ,liczba kilogramow do zbioru-min. 25kg
Paulina M 2015-11-09 11:08:40
Pracowałam tam w te wakacje i wracam ponownie ponieważ zarobki są dobre praca także jedyne co to trzeba chcieć pracować i mieć chęci jeśli chodzi o domki nie jest najgorzej znajdują się w nich salon dwa pokoje i kuchnia z łazienką prysznicem naprawdę warto jechać oczywiście nie są to domki na poziomie 5 gwiazdek ale nie narzekalam :) wyposazenie w kuchni takze sie znajduje jest w cYm gotowac i na czym jesc
1
jeden1 2015-11-10 20:36:39
widziałem, że nawet często wystawiają ogłoszenia na stawnowisko zbieracza pieczarek w Holandii to praca sezonowa ale trzeba posiadac doswiadczenie w wycinsce,zbiorze pieczarek, trzeba znac rowniez jezyk albo niemiecki lub angielski, ale to praca legalna i stabilna, można dobrze zarobić, i pracownicy ktorzy juz byli to maja zawsze pierwszenstwo powrotu
M.K. 2015-11-12 07:48:02
Prawda jest taka;praca-jeśli już jest(a czasami jej nie ma i siedzi się w domu),jest spoko!Można zarobić- i żyjąc skromnie( czytaj-na całkiem dobrym poziomie)można trochę odłożyć na powrót do domu...ALE...no właśnie-zawsze jest jakieś ALE...ludzie tam są straszni(nie wszyscy oczywiście-jednak sa tacy,którzy potrafią narobić innym smrodu-bo sobie w amoku ujarania się nie potrafią odróżnić prawdy od fikcji!!!Zatrudniane są tam osoby po odsiadkach-i mimo że firma "niby"sprawdza karalność-to jest NIBY! I to właśnie te osoby są osobami które innym dają się we znaki!!!Więc napiszę jeszcze raz:praca - OKI - ALE TRZEBA NA LUDZI UWAŻAĆ I TYLE...Byłam tam i na prawdę wiem co piszę.Jeśli chodzi o warunki na domkach-jest super,natomiast jeśli ktoś miał by trafić na mieszkanie w mieście,albo w hotelu-to jest to zgroza!!!
acso 2015-11-13 01:16:41
Jeżeli miałbym wyjeżdżać to musiałbym mieć pewność, że oni załatwiają wszelkie formalności, a z tego co widzę nie każdy pośrednik tak ma.
87675 2015-11-15 21:51:53
@jeden1 no ale w pracy za granicą to zawsze można w jakis sposób podszkolić sie ze znajomości języka obecego
kary 2015-11-18 01:06:15
można można, ale co z tego, równie dobrze można się w kraju języka douczyć i nie wyjeżdżać niepotrzebnie
ktoś 2015-11-26 14:05:07
hej, czy mogę prosić o kontakt osoby która obecnie pracuje przez biuro Jupiter w Venlo? lub pracuje za pośrednictwem Pana Wladka. shego94@o2.pl
1
szansa 2015-12-04 01:34:14
@jeden1 pewnie, że praca za granicą zawsze niesie za sobą jakieś ryzyko, ale zarobki są na prawdę dobre, a skoro zapewniają legalne stabilne zatrudnienie, to nie ma się o co martwić.
ulapa 2015-12-31 16:04:38
u ncih to najlepiej opłaca się wyjechac na pieczarki, jest to praca sezonowa oczywiscie,a le wiem, ze kilka osób regularie do nch jeździ i już wiedzą co i jak to im jst łatwiej.
wasiela 2016-01-12 16:40:47
dajcie aktualny kontakt z jakims kordynatorem co załątwia tam prace
zawoj 2016-01-13 02:04:55
Ja uwazam, że Agencja Pracy Czasowej Jupiter jest ok, sporo dobrego o nich słyszałem. Teraz poszukują na produkcję i do zbioru pieczarek, także @wasiela poszukaj ogłoszeń tutaj. Na pieczarki wymagaja roku doświadczenia i dziennie trzeba zebrac 30kg.
1
paula 2016-01-16 10:37:33
Hej w Jupiterze pracowałam 4 lata temu . Powiedzcie mi jak tam jest teraz z pracą bo wtedy była masakra jak tam przyjechałam mieszkałam na baarlo za ni zaczełam prace mineły dwa tygodnie cociaż mówili mi że zaczne od zaraz . Jak zaczełam pracować to długo sie nie nacieszyłam ponieważ popracowałam miesią i znowu miałam półtora tygodnia przerwy
Meks 2016-01-16 15:33:00
@zawoj ojoj, aż rok doświadczenia na takie pieczarki? A ja tu chciałem się wybrać... Może rzeczywiście trzeba mieć o tym jakieś pojęcie. No cóż. Szkoda. A słyszałem, że bardzo fajne są warunki mieszkaniowe na miejscu i że nie ma problemu z wypłatmi ani nic. Więc nie trzeba się obawiać, że zostanie się na lodzie i będą problemy.
ulapa 2016-02-26 18:23:52
no na pewno jest lepiej mieć doswidczenie niż go nie mieć, ale nie ejst to konkretnym obowiazkiem, w ofercie jako zbierasz pieczarek liczy się to czy mozesz wyjechać i czy chcesz pracowac wiecej niż 8 godz.
tropy 2016-02-28 21:23:15
jak ktoś decyduje się na wyjazd za granicę do pracy, to chyba nastawia się na zarobek. 8 godzin pracy to norma, ale tak się kokosów nie zdobędzie :) fajnie, że Jupiter szuka też na stanowiska biurowe
pręcik 2016-03-08 19:07:47
Nie mają ofert typowo biurowych @tropy, bo mają też ogłoszenie na kierowcę kat. d. Nie dość, że zapewnione jest darmowe zakwaterowanie, to jeszcze można liczyć na ubezpieczenie i na umowy o pracę.
lido 2016-03-11 09:09:54
poszukiwali na stanowisko planisty do Holandii @pręcik, może to jeszcze aktualne zawsze możesz aplikować praca może być ciekawa, niestety warunek konieczny to -bardzo dobra znajomosc jezyka polskiego,niderlandzkiego i angielskiego
komar 2016-03-13 11:01:32
@pręcik pewnie, że mają różnie ogłoszenia bo na kierowców, mechaników, planistów... ale na pracowników biurowych także - jest to praca na terenie Holandii
Jacek 2016-03-15 11:18:29
Zastanawiam się czy Team Leader Produkcji zarabia więcej niż koordynator? Ogólnie to jestem chętny do pracy w Jupiterze, ale ciężko coś podjąć samemu dziś
jedynak 2016-03-29 17:10:45
te ogłoszenia, o których piszesz @Jacek to już chyba nie są aktualne ale za to pojawiły się ogłoszenia za granicę np. na mechanika, nawet ok warunki proponują
emay 2016-03-31 20:14:36
siema :) chciałbym wyjechać do pracy za granicę. Jedyne co mnie martwi, to znalezienie odpowiedniej agencji. Tu oferta na mechanika mi się podoba, ale nie wiem czy warto :)
imi 2016-04-05 17:23:28
był ktoś na pakowni owoców / warzyw w okolicach Venlo? jak z godzinami ? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy da sie 300 E wyciągnąć przy 40h po kosztach manipulacyjnych jakie odtrąca Jupiter? bo nie wiem czy jechać.....
13
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter