Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

diana 2015-09-20 22:39:05
czy ktoś jedzie pracować od października? czy naprawdę praca przez pana waldemara jest taka zła i nie ma godzin? Proszę o opinie! ja mam jechać z chłopakiem na początku października i nie wiem co robić :<<
4
Ewela 2015-09-28 17:08:21
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jakis konkrtow na temat firmy Jupiter jaka płaca mieszkania atmosfera itk Byłam juz z jednej nie rzetelnej firmie i nie chciałbym znow sie naciac. Prosze o odp
4
Moni 2015-09-30 11:28:40
Witam czy ktos pracuje lub jedzie teraz do pakowania truskawek do Venlo jakie warunki itd.bo mam propozycje tam pracy i sie zastanawiam co zrobic...
1
kasienka28l 2015-10-01 11:35:07
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo i zastanawiano się co robić?tyle złych opinii jedzie ktoś z nimi na pakowanie truskawek???proszę o info kasienka259@wp.pl
2
kasienka28l 2015-10-01 11:48:42
Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo do pakowania truskawek i wahań się?czy ktoś też tam jedzie?proszę o info na maila kasienka259@wp.pl
Moni 2015-10-01 23:28:10
Hej nie polecam tej agencji obiecuja złote góry a prawda jest calkiem inna...
1
M 2015-10-08 14:27:14
Hej,mam pytanko, bo widze ze pracujesz przy marchewce. Dzwoni!li do mnie wczoraj wlasnieztaka oferta w Helmond czy to jest to samo ?
4
krystelka 2015-10-19 15:17:58
Proszę o pomoc mam jechać firmy jupiter mówią że jest dobrze proszę napiszcie jak już ktoś tam pracował czy dobra płaca ,i jakie wrunki są w tych domkach ,,z góry dziękuję.
4
Paulina M 2015-11-09 11:08:40
Pracowałam tam w te wakacje i wracam ponownie ponieważ zarobki są dobre praca także jedyne co to trzeba chcieć pracować i mieć chęci jeśli chodzi o domki nie jest najgorzej znajdują się w nich salon dwa pokoje i kuchnia z łazienką prysznicem naprawdę warto jechać oczywiście nie są to domki na poziomie 5 gwiazdek ale nie narzekalam :) wyposazenie w kuchni takze sie znajduje jest w cYm gotowac i na czym jesc
1
M.K. 2015-11-12 07:48:02
Prawda jest taka;praca-jeśli już jest(a czasami jej nie ma i siedzi się w domu),jest spoko!Można zarobić- i żyjąc skromnie( czytaj-na całkiem dobrym poziomie)można trochę odłożyć na powrót do domu...ALE...no właśnie-zawsze jest jakieś ALE...ludzie tam są straszni(nie wszyscy oczywiście-jednak sa tacy,którzy potrafią narobić innym smrodu-bo sobie w amoku ujarania się nie potrafią odróżnić prawdy od fikcji!!!Zatrudniane są tam osoby po odsiadkach-i mimo że firma "niby"sprawdza karalność-to jest NIBY! I to właśnie te osoby są osobami które innym dają się we znaki!!!Więc napiszę jeszcze raz:praca - OKI - ALE TRZEBA NA LUDZI UWAŻAĆ I TYLE...Byłam tam i na prawdę wiem co piszę.Jeśli chodzi o warunki na domkach-jest super,natomiast jeśli ktoś miał by trafić na mieszkanie w mieście,albo w hotelu-to jest to zgroza!!!
ktoś 2015-11-26 14:05:07
hej, czy mogę prosić o kontakt osoby która obecnie pracuje przez biuro Jupiter w Venlo? lub pracuje za pośrednictwem Pana Wladka. shego94@o2.pl
1
wasiela 2016-01-12 16:40:47
dajcie aktualny kontakt z jakims kordynatorem co załątwia tam prace
paula 2016-01-16 10:37:33
Hej w Jupiterze pracowałam 4 lata temu . Powiedzcie mi jak tam jest teraz z pracą bo wtedy była masakra jak tam przyjechałam mieszkałam na baarlo za ni zaczełam prace mineły dwa tygodnie cociaż mówili mi że zaczne od zaraz . Jak zaczełam pracować to długo sie nie nacieszyłam ponieważ popracowałam miesią i znowu miałam półtora tygodnia przerwy
imi 2016-04-05 17:23:28
był ktoś na pakowni owoców / warzyw w okolicach Venlo? jak z godzinami ? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy da sie 300 E wyciągnąć przy 40h po kosztach manipulacyjnych jakie odtrąca Jupiter? bo nie wiem czy jechać.....
13
malinowaaaa 2016-04-27 20:15:21
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
1
malinowaaaa 2016-04-27 20:22:10
ja z chłopakiem pracowaliśmy dla jupitera w wakacje 2015 .Praca:
zalezy gdzie się trafi, my pracowalismy przy marchewkach( firma Harris, chłodnia) było około 30-35 godzin pracy, czasem mniej.wychodzi do reki 6 euro na czysto mniej- wiecej, zalezy ile masz lat.na innych firmach tj packstation(dosyć ciężka praca) i jeszcze jedna firma której nazwy zapomniałam- gdzie są rózne owoce sezonowe mieli codziennie po 10 godzin pracy w sezonie. to gdzie trafisz tez jest nie wiadome. firma placi zawsze na czas, kasa sie zgadza-to jest najwazniejsze.ubranie i buty robocze dostajesz na miejscu, firma da Ci buty ale zabierze ci za nie z pensji 15 euro. angielski moze sie przydac chociazby w biurze gdzie szefowa z Turcji mowi po angielsku, są tam dwie polki ale kwestie pracy trzeba dogadywac z Emmy ktora mowi po holendersku i po angielsku. jest milutka, ale jak cos jest nie po jej mysli potrafi pokazac jak sie traktuje ludzi.. kto chce pracowac ten pracuje,wiadomo jedzenie trzeba kupic a wcale nie jest takie tanie. praca nie jest ciezka, bolą tylko stopy i kregosłup bo stoisz cały czas.dziewczyny raczej nie dźwigają.nam obiecali ze bedzie internet itd, ale na miejscu sie okazalo ze nie a...w telewizorze 3 polskie kanały.da sie przezyc:) w tym drugim osrodku jest o wiele lepiej, internet, wiecej kanałów w tv, mikrofalowka.placa tyle samo co na Barloo 70 euro za tydzien na osobe, troche sporo.duzo osob narzeka, nie pasuje im.. fakt system pracy jest troche denerwujacy bo codziennie musisz chodzic i patrzec na liste czy jestes na kolejny dzien wpisany do pracy. dowożą do pracy busami. masz wolny dzien niby, a nagle ktos ci przychodzi do domu o 9 budzi i mowi ze za pol godziny masz byc gotowy do pracy..ogolnie agencja jako agencja spoko, ale za duzo zabieraja za domki, nie ma czesto godzin.ale to normalne kiedy pracujesz przez agencję.masz niby 9 euro a do reki wychodzi 5 lub 6...tak jak mowie u nich jest problem tak jak w kazdej agencji z zapewnieniem godzin pracy. nie pojedzesz nie przekonasz sie, my duzo nerwow stracilismy ale w koncu i tak troche pieniedzy udalo sie zarobic i przywieźć do Polski.ciagle ludzi sciagaja a nie zapewniaja pracy, tzn godzin , muszą miec ludzi na zapas. my przez pierwszy tydzien z chlopakiem mielismy po 46 h i ponad 300 euro zarobilismy na głowe,a potem juz coraz mniej.. raz nawet 20h w tyg tylko. fakt jak nie pracujesz to nie placisz za domek, ale co z tego jak nie odlozysz za wiele a zyc trzeba.moi znajomi dobrze trafili, do dzis pracuja i rzadko maja wolne. także wg mnie to jest czysta loteria czy dobrze trafisz czy nie. na obecną chwile nie wiem jakie mają oferty pracy i jak to wygląda wszytsko, ale pewnie niewiele sie zmieniło.
3
Judyska 2016-05-13 20:25:31
Hej. Orientujesz sie nize czy wyplaty to tygodniowki ? I czy na konto czy do reki?:)
2
Gabriela 2016-05-20 07:13:09
Hej ola wybierasz się? Był ktoś tam w tym roku?
2
Gabriela 2016-05-20 21:22:52
Hej wybieram się w niedzielę jedzie jeszcze ktoś z was?
Radek 2016-05-27 09:31:04
@Gabriela ja się zastanawiam czy nie pojechać jakoś od początku czerwca ale po przeczytaniu paru opinii mam mieszane odczucia :| Możesz dać znać jak jest z pracą już na miejscu ?
3
Marta123 2016-05-27 23:23:40
Gabrysiu a czy zakwaterowanie rzeczywiście jest bezpłatne tak jak zapewniają? Czy jest to zawarte w umowie?
kamka 2016-06-02 11:28:32
hej jedzie ktoś teraz na truskawki ? tzn pakowanie, krojenie . może ktos był na tym proszę o opinie:)
Jess 2016-06-02 15:15:37
Ja jadę z koleżanka 15czerwca
Daria_24 2016-06-10 15:43:01
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
Daria_24 2016-06-10 15:43:44
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
czekający 2016-06-12 07:16:06
Witam. Ktoś wie ile się czeka na wyjazd do Venlo przez pana Waldemara Mireckiego? Bo co do niego sie dzwoni to cały czas przekłada terminy ,
swdn 2016-06-16 15:48:13
Witam, 1 lipca mam wyjechać na zbiór borówki, okolice Venlo. Stąd moje pytanie, czy coś zmieniło się w tej firmie? Zarobki, mieszkanie, traktowanie ludzi?
4
Blue 2016-06-22 13:25:44
Ja też wybieram się na borówki 1 lipiec, ktoś coś wie? był już ktoś w Venlo na Borówkach ?
rafik 2016-06-24 00:29:17
Witam w sobotę25.06.2016 wieczorkiem jadę do Baarlo 5991NV do pracy w agencij JUPITER mam wolne miejsce w aucie jesli ktoś też się tam wybiera a woli jechać w konforcie prywatnym wozem zapraszam do kontaktu-883-907-413 wyjazd z woj Śląskiego.Ps Mam jedno wolne miejsce ponieważ jade z żoną,a jak to kobieta ma dużo bagażu.Pozdrawiam i zachęcam do wspólnej podróży.
dagmara 2016-06-27 13:50:57
witam czy ktos sie wybiera do Venlo na truskawki ?
marta 2016-06-28 13:34:06
Ja wyjeżdżam do venlo na truskawki w czwartek rano
Kasia 2016-07-01 11:31:25
Witam! właśnie dziś dzwoniła do mnie Pani z jupiter i mówiła że koszt dojazdu z Polski do Holandii to 300 zł zakwaterowanie 74 euro za godzinę pracy to 9,80 euro brutto praca od pon - piątku po 12 h trzeba posiadać konto walutowe obowiązkowo wypłaty są płacone po przepracowaniu całego tygodnia płacone w następnym tygodniu umowę podpisuje się na 6 tygodni z góry
1
Ola 2016-07-04 13:58:30
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Ola 2016-07-04 13:58:53
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Aga 2016-07-06 12:29:45
Witam, czy mógłby ktoś udzielić informacji na temat pracy w Venlo przy zbiorze borówek i truskawek ? ;)
Agaa 2016-07-06 12:49:11
Witam, mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w Venlo przy zbiorze truskawek i borówek ? Z góry dziękuję ! :)
Marko 2016-07-14 13:13:12
Cześć wszystkim,wybieram się do pracy własnym autem i nie mam z kim zostawić kota,jak jest z trzymaniem zwierząt w pokojach....może ktoś udzieli mi jakieś info.Pozdrawiam Serdecznie.
aga24 2016-07-14 14:58:22
Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy pakowaniu owoców? I jakie są warunki pracy? Czy warto jechac?
Michał 2016-07-14 16:27:15
Witam. Czy jest tutaj ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w okolicach Venlo? Chodzi o zbiór/produkcje borówki i truskawki. Pozdrawiam
5
n. 2016-07-27 10:53:20
Witam czy ktoś jest już tam na miejscu i mógł by napisać jakie są warunki
Nowa 2016-08-06 18:36:54
Witam . Na Pieczarki czy ktoś z tej firmy wyjeżdżał pilne proszę o kom.
Dudi933 2016-08-09 13:17:29
siema ja jadę na pieczarki :D od 16.08 start a co jest ?
Lan 2016-08-13 23:44:58
Obiecanki cacanki, takie powinna miec logo ta firma. Zdecydowanie nie polecam !!!
1
Dana 2016-08-21 18:30:43
nieznam tej firmy i chce sie dowiedziec jak jest na zbiorach malin ,jakie sa zarobki jakie warunki mieszkaniowe chce tam pojechac
zyga 2016-08-31 18:20:01
- stawki zależne od firmy, do której się trafi
- godziny pracy: to też jest zależne od firmy. Ja w sezonie miałam mnóstwo godzin, średnio 50 tygodniowo
- atmosfera w pracy - to samo, zależy od firmy
- jeśli chodzi o wyposażenie, to z najpotrzebniejszych sprzętów było za mało pralek i brakowało zamrażarki. Poza tym to co najważniejsze było, czyli lodówki i kuchenka
- bardzo uczciwe opłaty za zakwaterowanie: to ułamek tygodniówki. Opłata ma też wartość maksymalną. Czyli niezależnie ile godzin się zrobiło, więcej od wypłaty nie odciągną. Jak dla mnie to jeden z największych plusów tej firmy. Co by się nie działo, jak by nie było źle z godzinami to wyjdzie się na swoje. W najgorszym wypadku na zero.
- darmowy dojazd do pracy busami i autobusami, co jest jednocześnie wadą i zaletą. Często trzeba było czekać, aż wszyscy wyjdą z pracy. Z drugiej strony my nie odpowiadaliśmy za np. spóźnienie do pracy, tylko Jupiter

Ja pojechałam w sezonie i da się zarobić. W przyszłym roku chcę jechać ponownie.
2
Nieznajoma 2016-09-13 17:45:57
Wybieram się 17. Września 2016 do jupiter na krojenie truskawek czy możecie mi coś powiedzieć o firmie godzinach i pieniądzach
Kinia 2016-09-21 20:02:10
Hej ja wybieram się na sortowanie i pakowanie owoców do Venlo czy może ktoś też się wybiera ?
XYZ 2016-10-08 16:26:36
Prawda jest taka ze przede wszystkim dla Pan praca jest...ale w sezonie. Nie rozumiem tylko dlaczego agencja sciaga ludzi do pracy np teraz skoro tej pracy jest coraz mniej. Niektorzy zostali do dzisiaj od samego poczatku sezonu. Bywa ze to oni siedza na domkach a zamiast nich ida nowe osoby. Pytanie- jaka w tym logika? Co do domkow tzw bungali- Biuro lokuje ludzi na dwoch parkach (Baarlo i Maasbree) oraz w hotelach w Venlo. Jesli chodzi o Maasbree jest ok. W domku mieszka 5 osob, jest lepsze wyposazenie niz na Baarlo (domki 4 os.), bo tam trzeba miec sporo wkladu wlasnego jesli chce sie w jakis w miare normalny sposob mieszkac. Bywa ze na jednym domku mieszkasz tydzien i za chwile musisz sie przeniesc do innego lub calkiem w inne miejsce np do hotelu. Dla mnie Jupiter to wiecznie cykajaca bomba, bo nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac. Jesli za bardzo szalejesz, balujesz i nie wstajesz do pracy- nie masz tam prawa bytu. Wiadomo, ze jedni przyjezdzaja do pracy a drudzy na wakacje co raczej sie nigdy ze soba nie pogodzi, tym bardziej ze ludzie na domkach sa zwykle "pomieszani". Oczywiscie jesli chodzi o pieniadze to sa wyplacalni. Wyplaty co tydzien (pierwsza po dwoch tyg). Jesli komus zalezy na pracy i na zarobieniu pieniedzy takich jakich w Polsce rzadko kiedy sie dorobi, to jak najbardziej warto sprobowac.
hmmm 2016-10-08 17:42:25
Niektóre rekrutacje są nadal aktywne, ale z racji pory roku zastanawiam się, czy są aktualne. Np. czy nadal można się rekrutować do pracy przy zbiorze malin?
pracownik 2016-11-17 18:23:36
wszystko co pisza o tej firmie to prawda
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter