Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-02 13:43:38 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Jupiter - Venlo- Holandia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Seba - 2010-02-13 17:58:51 odpowiedz | cytuj
Praca jest nielekka,ale dla chcącego nic trudnego,pracowalem tam caly sezon 2009,kase dostawałem tygodniowo ale nie pełne kwoty,całość wyrównali po moim powrocie do PL,co do centa!!!mieszkalem w Arcen,słabe warunki ale da sie przezyc....jezeli ktos mowi ze syf to mu powiem ze sami polacy go robią a tam nie ma sprzątaczek....ogolnie to wracam tam w kwietniu 2010,pozdrawiam wszystkich znajomych ,Ditera i innych
Gosc - 2010-02-22 20:05:42 odpowiedz | cytuj
A masz moze jakies namiary na firme jupiter jak tak to prosze o mail dorota_sobolewski@wp.pl serdeczne dzieki
anonim - 2010-03-03 13:58:29 odpowiedz | cytuj
prosze o kontakt na biuro jupiter
prezes - 2010-03-22 21:20:16 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obuz 6mcy tam robilem za huja niemozna sie tam wyspac co weekend cza kogos na hotelu napierdalac. diter to wieczny pijak!!!!!!!!!!!!!!!!! i swinia gruba.odradzam warunki lipa!!!!!!!!!! co do kasy to szef jest wyplacalny. sa lepsze firmy jebac ditra !!!!! prezes pozdro dla zomka lukasz tyke i adiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2010-03-24 08:14:53 odpowiedz | cytuj
ludzie wszystko co jets napisane tutaj to prawda warunki w hotelu sa okropne a na safari jeszcze gorzej jest tam jeden gruby pijak ktory ma sie za pana a jest zwyklym cieciem calego turkaja.
Kiedy tam przyjechalismy to nawet koldry nie dostalismy a grubas diter straszyl nas ze zaraz mozemy do domu pojechac jak nam sie cos nie podoba
jako para dostalismy pokuj z pietrowym lozkiem o wymiarach 2 na 1 a co najlepsze to okazalo sie ze wyplata po 3tyg a nie po 1 jak nam powiedzieli za 5 na godz a od starych parcownikow sie dowiedzielismy ze wogole nie ma roboty a oni sami chodza na 2-3 gdzinki do pracy bez chwili zastanowienia po 1 dniu wrocilismy do polski. caly park znajduje sie w lesie 5km od najblizszego miasta i sklepu a od venlo gdzie zekomo mielismy mieszkac jest 100km a Polakami nikt sie tam nie interesuje przywiezli nas na to cale safari i zostawili bez slowa a za posciel i buty odtracaja z wyplaty 65 euro. Na co drugim baraku nie bylo cieplej wody Jest jedna zasada ktora mi sie potwierdzila turasy traktuja polakow jak smieci Radze wszystkim dajcie sobie spokuj z ta firma jest wiele lepszych firm w holandii. Polecam bardzo serdecznie firme Tempo-team ktora warunki ma bardzo dobre zarowno mieszakniowe(mieszkalismy na willach) jak i warunki w pracy i placowe a nie tak jak w Jupiterze ludzie w marcu nie mieli wypalcone za listopad!!!
pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia
ja - 2010-03-24 08:33:51 odpowiedz | cytuj
a ma ktos numer do osoby ktora powinna nam przeslac jarografy?
anonim - 2010-03-30 18:49:13 odpowiedz | cytuj
skontaktuj sie ze mna to ci powiem co i jak z Twoim jarografem. gg: 4277903 lub kom 507973222
pico1986 - 2010-05-24 13:14:53 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w jupiterze przez 5 tygodni i bylem z moja nażeczoną. Przez pierwsze 3 tyg. mieszkalizmy w caravanach w ośrodku wypoczynkowym w barlo. Warunki fajne i zchludne nie mozna zlego powiedziec na te caravany sklep bliziutko na terenie ośrodka. Po tych 3 tyg przeniesli nas na hotel w arcen syf ja cholera a to tylko i wyłącznie przez polaków same fleje. Diter byl jaki byl ale szlo sie z nim dogadac i wcale go nie bronie bo tez pokazal jakim moze byc chu.... jesli byl jakis problem zawsze sie kontaktowalem z Dursunem spoko koles i wszystko zalatwil jesli mógł naprawde wporzadku koles. Jesli chodzi o wypłaty to były co tygodniowe zaliczki a przed powrotem do polski wyplacali co do ceta i nawet bylo tak ze o 50 euro wiecej wyplacali mi sie tak akurat zdarzylo. A jeśli chodzi o prace to na van horen (van chujnia) zapierdziel jak nie wiem ale szlo sie wyrobic, nastepnie pacistacion (pakistan) tam tez ostro norme nazucali i czasami wyjerzdzalo sie do grynery 200 km od venlo reszty nazw hal nie pamietam, a to co jeden kolega napisal ze arcen od venlo jest 100 km to bzdura bo to jest cos ok 25 30 km
Zduńska Wola - 2010-06-04 13:53:54 odpowiedz | cytuj
Witam
Niestety to prawda. Warunki w hotelu w Bad Arcen są fatalne. Co do kołdry- pojechalismy tam w trojke i nie dostalismy . musielismy sie o wszystko prosić. Tylko jednemu z nas Durson otworzył konto, płacili same zaliczki. Pare osób wyrzucono z hotelu po tym jak nakrecili film. Film ten jest w internecie. Praca moze i jest jak kogos zadowala trzydziesci pare godzin i nieprzespane noce oraz przezucanie z Van Hooren na Packstation B.V , Greenery oraz Zon, tzw łapanki jesli brakuje im pracowników trzeba czekać bo w kazdej chwili mozesz jechac do pracy. praca róznie zalezy od zlecenia mona po 8 godzinach zhechac na hotel i wrócic ponownie na kolejne 8. Co do umowy podpisujesz ja le nic nie dostajesz.Nie polecam
major2485 - 2010-11-18 12:34:17 odpowiedz | cytuj
każda wasza opinia to gówno prawda najwidoczniej się nie sprawdzaliście się w pracy tam po prostu trzeba zapierdalać a nie tylko alko i trawka
a co do szefostwa też sie mylicie pracowałem tam rok i było super a diter jest naprawde w porządku i może dużo załatwić tylko wystarczy poprosić
major2485 - 2010-11-18 12:34:31 odpowiedz | cytuj
aaa - 2010-12-03 11:04:31 odpowiedz | cytuj
prawda jest taka ze w jupiterze brud , smród i ubustwo.praca tylko dla tych co donoszą albo się podobają Dursonowi albo się jemu sprzedają. Durson mówi przyjdz wieczorem do mnie będzie praca.w sumie się tym Polką ze dają [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za prace . robią z siebie dziwki za prace Emilka tak robi kazdy wie o kogo chodzi. a ta Dursonowa -Patrycja - Mała kurewka, rządzi na całego . nie polecam bo na hotelu tylko dziwki, kurwiarze i palenie trawki i picie wódy
bl BLDSIA - 2010-12-16 19:59:06 odpowiedz | cytuj
jak dla mnie to bylo zajebiście... bylam w Arcen i jakis czas temu zjechalam do polski ale po nowym roku wybieram sie tam spowrotem:) praca mi sie podobala... mieszkanie tez ale syf to robia ludzie, bo gdyby kazdy po sobie sprzatal to byloby czysto... takze pzdr dla wszystkich z Arcen i do zobaczenia
anonim - 2010-12-29 19:39:24 odpowiedz | cytuj
pracowalismy w jupiterze w wakacje 2010 przez 6 tyg, minely 4 miesiace i jak pieniedzy nie bylo tak do tej pory dostalam razem z chlopakiem 120 euro ( gdzie nalezy nam sie ponad 900 euro); to jest przykre, bardzo smutne poniewaz czlowiek bardzo ciezko tam pracuje a zadnych pieniedzy nie dostaje. JEDNA Z NAJWIEKSZYCH POMYLEK MOJEGO ZYCIA!! to ze pieniedzy nie wyplacaja to jedna bajka, co do warunkow-wiadomo tez nie sa palace ale trudno w koncu czlowiek jedzie tam zeby zarobic (oczywiscie nic nie zarobi bo Ciebie wysmieja albo durson nie b. odbierac, zmienia nr.) ale ludzie-pracowalam wczesniej we francji, hiszpanii, norwegii-biegle znam kilka jezykow i nie mam problemu z lapaniem kontaktów z ludzmi dlatego najwiekszym smutkiem tam-to byli ludzie, nigdy sie nie spotkalam z tak falszywymi gburami, ktorzy udaja wielkich przyjaciol a po tygodniu dowiadujesz sie nowinek na swoj temat- na gopacku tak jakby Ciebie nie znali, glupie usmieszki, ponizanie......nie wspominam juz o polakach ktorzy tam pracuja, np. zieloni. NIE POLECAM, OGROMNY KOSZMAR I NIEPOROZUMIENIE!!! OSZUSCI I NIC WIECEJ A PRZEWOZNICY - PIOTR - LAPIA LUDZI TYLKO ZEBY ZAROBIC ZA PRZWOZ, oczywiscie przez 2 tyg nie pracowalismy bo nie bylo pracy, gdzie zwozili nowych SZOPKA!!! ZOSTANCIE LEPIEJ W POLSCE BO WIECEJ ZAROBIC NA ROZDAWANIU ULOTEK BO Z JUPITEREM WYJDZIECIE NA ------------------------------- . pozdrawiam
zziuta - 2011-01-05 20:48:36 odpowiedz | cytuj
stanowczo odradzam.. pracowałam między świętami a sylwestrem 2010.. przy rozliczeniach nie zapłacili dwóm osobom za pracę bez podania żadnej przyczyny..
kika - 2011-01-25 20:28:32 odpowiedz | cytuj
firma jak firma, a arcen już nie istnieje więc nie wiem co tak przeżywacie.... jestem tu już rok bez zjazdu i dorobiłam się dużo i każdy przelew mam we wtorek na koncie bez najmniejszej straty,ludzie są przesympatyczni i praca b. fajna tylko trzeba chcieć pracować a nie liczyć że dadzą za frii. Początki też miałam ciężkie bo bywało że chodziłam tylko raz,dwa razy w tygodniu do pracy a teraz jestem dziennie i nawet sama proszę o wolne ale niestety nic z tego;/ ci co się wypowiadali widocznie nie wiedzą co to praca a jak chcą łatwo zarobić to tylko w polskich burdelach
Paulina - 2011-01-25 20:49:37 odpowiedz | cytuj
no coz nie wiem czy napisal to facet czy laska ale musze cie zasmucic bo masz jakies lewe wiadomosci. opisujesz na internecie ludzi ktorych tak na prawde nie znasz . nie zycze sobie takich komentarzy. jesli jestes kobieta to najwyrazniej jest czego zazdroscic jak facetem to widac jestes w jakiejs depresji albo zadna cie nie chce. no coz nie przeleciales mnie? i nie zrobisz tego pajacu. przykro mi ze sa tak plytcy ludzie. co do jupitera roznie bywa ale niech kazdy sam to wszystko skomentuje. brak slow dla tego malego pioneczka ktory napisal ten teks.
aaa - 2011-02-07 17:28:36 odpowiedz | cytuj
Paulina - 2011-01-25 20:49:37

a kto by cię chciał zeby się choroby wenerycznej nabawić
anonim - 2011-02-19 11:27:41 odpowiedz | cytuj
no w weekend to tam bylo dobrze w arcen buraki wraz z tym dursonem sie nafurali zawsze i grali cala noc w ping ponga hahaha. stawka 5.5 euro dla kazdego zenua.
serwus - 2011-03-01 15:45:53 odpowiedz | cytuj
Za 1 euro dacie się ogolić! Za warunki mieszkaniowe odpowiada szef od 2007 roku nic się tam nie zmieniło. Mało godzin! jakby co najlepiej gadać z szefem a nie z Dursonem. Znasz język to dasz radę nie musisz się puszczać z turasem! Ha ha
MNISZEK - 2011-05-10 10:57:49 odpowiedz | cytuj
JAK MOZESZ TO PODAJ NE TEL ALBO NAMIARY NA OSOBE KTORA REKRUTUJE OSOBY DO PRACY BO CHCE TAM JECHAC DO PRACY moj email to krystian360@op.pl thx z gory
anonim - 2011-05-10 10:58:48 odpowiedz | cytuj
EnemyOfTheJupiter - 2011-05-16 17:07:37 odpowiedz | cytuj
nie jedz. dwie laski poplakaly sie jak dostaly rozliczenie . pewnie kiri ich oszukala. ludzie sa rozni godzin nie narobisz. gora 36 w tygodniu, nawet konta moga Ci nie wyrobic . Jupiter prowadza Turasy wystawilem ocene mierny bo dostalem zaliczki tak placa takze wydasz na zarcie . pomysl pieniadze dostaniesz po zjezdzie do Polski i zobacz warunki mieszkaniowe bo prawdopodobnie trafisz do Arcen! wejdz you tube -jupiter
anonim - 2011-06-22 14:27:07 odpowiedz | cytuj
No cóż nie polecam tej firmy jedno wielkie kanciarstwo!!! Co innego mówia w Polsce posrednicy a co innego okazuje się na miejscu. Pomijam warunki mieszkaniowe wiadomo jedzie sie na chwile czy na sezon to pałaców trudno wymagać a o czystość wokół siebie należy samemu zadbać a nie narzekać. Ale jak jedzie sie do pracy to chyba po to żeby coś zarobić a nie siedzieć i czekać jak jakiś \"szanowny\" turas wpisze Cię na liste. Każdy kto ma choć troche godności powinien zwijać manele od razu a nie pozwalać sie poniżać jeszcze tak źle chyba nie jest żeby za 15 -20 godzin tygodniowo dać sie pomiatać. Jednym słowem unikajcie tego biura> Po tygodniu zwinęłam manele i wolałam wrócić i poszukać czegoś innego, masakra. Parę razy już byłam w Holandii i Niemczech ale z czymś takim to się nie spotkałam. Kantują człowieka na czym się da a potem jeszcze mówią, że jak się nie podoba to fora. Zresztą co to za biuro gdzie normalnie porozmawiać nie można a umowe to sie widzi przez moment. Podsumowując każdy kto ma choć troche szacunku do siebie niech zwiewa - w myśl powiedzenia jak się sam nie uszanujesz to nie licz na to,że ktoś Cię będzie szanował ( zwłaszcza jakiś turas)
x