Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

Radek 2016-05-27 09:31
@Gabriela ja się zastanawiam czy nie pojechać jakoś od początku czerwca ale po przeczytaniu paru opinii mam mieszane odczucia :| Możesz dać znać jak jest z pracą już na miejscu ?
6
Marta123 2016-05-27 23:23
Gabrysiu a czy zakwaterowanie rzeczywiście jest bezpłatne tak jak zapewniają? Czy jest to zawarte w umowie?
kamka 2016-06-02 11:28
hej jedzie ktoś teraz na truskawki ? tzn pakowanie, krojenie . może ktos był na tym proszę o opinie:)
Jess 2016-06-02 15:15
Ja jadę z koleżanka 15czerwca
Daria_24 2016-06-10 15:43
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
Daria_24 2016-06-10 15:43
Witam ktoś jedzie w poniedziałek 13.06 do truskawek ? :)
czekający 2016-06-12 07:16
Witam. Ktoś wie ile się czeka na wyjazd do Venlo przez pana Waldemara Mireckiego? Bo co do niego sie dzwoni to cały czas przekłada terminy ,
swdn 2016-06-16 15:48
Witam, 1 lipca mam wyjechać na zbiór borówki, okolice Venlo. Stąd moje pytanie, czy coś zmieniło się w tej firmie? Zarobki, mieszkanie, traktowanie ludzi?
5
Blue 2016-06-22 13:25
Ja też wybieram się na borówki 1 lipiec, ktoś coś wie? był już ktoś w Venlo na Borówkach ?
rafik 2016-06-24 00:29
Witam w sobotę25.06.2016 wieczorkiem jadę do Baarlo 5991NV do pracy w agencij JUPITER mam wolne miejsce w aucie jesli ktoś też się tam wybiera a woli jechać w konforcie prywatnym wozem zapraszam do kontaktu-883-907-413 wyjazd z woj Śląskiego.Ps Mam jedno wolne miejsce ponieważ jade z żoną,a jak to kobieta ma dużo bagażu.Pozdrawiam i zachęcam do wspólnej podróży.
dagmara 2016-06-27 13:50
witam czy ktos sie wybiera do Venlo na truskawki ?
marta 2016-06-28 13:34
Ja wyjeżdżam do venlo na truskawki w czwartek rano
Kasia 2016-07-01 11:31
Witam! właśnie dziś dzwoniła do mnie Pani z jupiter i mówiła że koszt dojazdu z Polski do Holandii to 300 zł zakwaterowanie 74 euro za godzinę pracy to 9,80 euro brutto praca od pon - piątku po 12 h trzeba posiadać konto walutowe obowiązkowo wypłaty są płacone po przepracowaniu całego tygodnia płacone w następnym tygodniu umowę podpisuje się na 6 tygodni z góry
2
Ola 2016-07-04 13:58
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Ola 2016-07-04 13:58
witaj, a mowila moze Pani o konkretnej dacie wyjazdu ? bo dostalam podobny telefon i nadal nic nie wiem.
Pozdrawiam
Aga 2016-07-06 12:29
Witam, czy mógłby ktoś udzielić informacji na temat pracy w Venlo przy zbiorze borówek i truskawek ? ;)
Agaa 2016-07-06 12:49
Witam, mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w Venlo przy zbiorze truskawek i borówek ? Z góry dziękuję ! :)
Marko 2016-07-14 13:13
Cześć wszystkim,wybieram się do pracy własnym autem i nie mam z kim zostawić kota,jak jest z trzymaniem zwierząt w pokojach....może ktoś udzieli mi jakieś info.Pozdrawiam Serdecznie.
aga24 2016-07-14 14:58
Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy pakowaniu owoców? I jakie są warunki pracy? Czy warto jechac?
3
Michał 2016-07-14 16:27
Witam. Czy jest tutaj ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w okolicach Venlo? Chodzi o zbiór/produkcje borówki i truskawki. Pozdrawiam
7
n. 2016-07-27 10:53
Witam czy ktoś jest już tam na miejscu i mógł by napisać jakie są warunki
Nowa 2016-08-06 18:36
Witam . Na Pieczarki czy ktoś z tej firmy wyjeżdżał pilne proszę o kom.
Dudi933 2016-08-09 13:17
siema ja jadę na pieczarki :D od 16.08 start a co jest ?
1
Lan 2016-08-13 23:44
Obiecanki cacanki, takie powinna miec logo ta firma. Zdecydowanie nie polecam !!!
3
Dana 2016-08-21 18:30
nieznam tej firmy i chce sie dowiedziec jak jest na zbiorach malin ,jakie sa zarobki jakie warunki mieszkaniowe chce tam pojechac
zyga 2016-08-31 18:20
- stawki zależne od firmy, do której się trafi
- godziny pracy: to też jest zależne od firmy. Ja w sezonie miałam mnóstwo godzin, średnio 50 tygodniowo
- atmosfera w pracy - to samo, zależy od firmy
- jeśli chodzi o wyposażenie, to z najpotrzebniejszych sprzętów było za mało pralek i brakowało zamrażarki. Poza tym to co najważniejsze było, czyli lodówki i kuchenka
- bardzo uczciwe opłaty za zakwaterowanie: to ułamek tygodniówki. Opłata ma też wartość maksymalną. Czyli niezależnie ile godzin się zrobiło, więcej od wypłaty nie odciągną. Jak dla mnie to jeden z największych plusów tej firmy. Co by się nie działo, jak by nie było źle z godzinami to wyjdzie się na swoje. W najgorszym wypadku na zero.
- darmowy dojazd do pracy busami i autobusami, co jest jednocześnie wadą i zaletą. Często trzeba było czekać, aż wszyscy wyjdą z pracy. Z drugiej strony my nie odpowiadaliśmy za np. spóźnienie do pracy, tylko Jupiter

Ja pojechałam w sezonie i da się zarobić. W przyszłym roku chcę jechać ponownie.
4
Nieznajoma 2016-09-13 17:45
Wybieram się 17. Września 2016 do jupiter na krojenie truskawek czy możecie mi coś powiedzieć o firmie godzinach i pieniądzach
Kinia 2016-09-21 20:02
Hej ja wybieram się na sortowanie i pakowanie owoców do Venlo czy może ktoś też się wybiera ?
XYZ 2016-10-08 16:26
Prawda jest taka ze przede wszystkim dla Pan praca jest...ale w sezonie. Nie rozumiem tylko dlaczego agencja sciaga ludzi do pracy np teraz skoro tej pracy jest coraz mniej. Niektorzy zostali do dzisiaj od samego poczatku sezonu. Bywa ze to oni siedza na domkach a zamiast nich ida nowe osoby. Pytanie- jaka w tym logika? Co do domkow tzw bungali- Biuro lokuje ludzi na dwoch parkach (Baarlo i Maasbree) oraz w hotelach w Venlo. Jesli chodzi o Maasbree jest ok. W domku mieszka 5 osob, jest lepsze wyposazenie niz na Baarlo (domki 4 os.), bo tam trzeba miec sporo wkladu wlasnego jesli chce sie w jakis w miare normalny sposob mieszkac. Bywa ze na jednym domku mieszkasz tydzien i za chwile musisz sie przeniesc do innego lub calkiem w inne miejsce np do hotelu. Dla mnie Jupiter to wiecznie cykajaca bomba, bo nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac. Jesli za bardzo szalejesz, balujesz i nie wstajesz do pracy- nie masz tam prawa bytu. Wiadomo, ze jedni przyjezdzaja do pracy a drudzy na wakacje co raczej sie nigdy ze soba nie pogodzi, tym bardziej ze ludzie na domkach sa zwykle "pomieszani". Oczywiscie jesli chodzi o pieniadze to sa wyplacalni. Wyplaty co tydzien (pierwsza po dwoch tyg). Jesli komus zalezy na pracy i na zarobieniu pieniedzy takich jakich w Polsce rzadko kiedy sie dorobi, to jak najbardziej warto sprobowac.
4
hmmm 2016-10-08 17:42
Niektóre rekrutacje są nadal aktywne, ale z racji pory roku zastanawiam się, czy są aktualne. Np. czy nadal można się rekrutować do pracy przy zbiorze malin?
pracownik 2016-11-17 18:23
wszystko co pisza o tej firmie to prawda
4
ons 2017-01-29 20:06
Mało godzin, nie jedz
1
Mnb 2017-02-16 17:38
Wybieram się teraz z dziewczyną na pakowanie czy ktoś może cos powiedzieć coś o tej agencji jak tam jest w tej chwili
4
Darioso 2017-03-01 00:22
Czy juz wyjechales? Tez wybieram sie z dziewczyna i bardzo zalezalo by mi na obiektywnej opinii kogos kto tam jest lub byl nie dawno
Paulina 2017-03-06 13:45
Mam nadzieję, że znajdziecie tutaj przydatne informacje ;) Kto pomoże?
1
Goska 2017-03-07 09:33
Dostalam propozycje pracy, moge zaczac od poniedzialku(13.03). No i wlasnie jak wiekszosc zastanawiam sie czy to dobra firma. Jezeli jest tu ktos kto pracowal tam, albo rowniez sie wybiera prosze o info. :)
lambada 2017-03-07 18:02
tez jade a na co jedziesz
Monika 2017-03-08 17:20
Jak tam jest w obecnej chwili z godzinami? Widzę ogłoszenia o szklarni, wiecie jaka to konkretnie szklarnia, firma? Zastanawiam się nad wyjazdem, znajoma juz byla i mówi, ze jest róznie. Zalezy jak się trafi.
Paulina 2017-03-17 13:59
@Monika zgadza się. Jupiter zamieścił ostatnio wiele ofert. Możecie je znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/jupiter;pr
Zira 2017-04-05 06:45
Powiem tak ja pracowalam w tym roku i faktycznie praca nie jest zla (usunięte przez administratora) Zarobki zalezy -sezon od kwietnia do wakacji to sie zarobi tak slyszalam ja bylam w martwym sezonie to nawet 30h nie mialam . Planing bardzo czesto byl po 21h czasem nawet po 23h . Domki wedlug mnie jako tako. A co do samego jupitera to mam zastrzenia wybieraja nie odpowiednich ludzi, co sami zreszta wiecie no i jest tak ze jesli chce sie wrocic z powrotem tak jak ja teraz "niby "bez problemu tak mi mowili to jest problem . Dzwonie do nich od 2tygodni powiedzieli ze pracy nie ma dla osob bez znajomosci jezyka obcego jest tylko dla par z jezykiem . Ale ja wiem ze ta praca dla mnie jest wiec nie rozumiem ich (usunięte przez administratora) nie rozumiem ich toku wyslenia
Roxiiiii 2017-04-05 21:36
Czy ktos jedzie do pracy na produkcje 8.04.2017 do Venlo ? Jade z chlopakiem pierwszy raz i chcialabym prosic o jakąs opinie. Jesli ktos juz pracuje albo jedzie prosze o jakies informacje o tej firmie?? :)
2
daria 2017-04-06 16:07
Ja jade tez z chłopakiem 8.04 na pakowanie owoców i warzyw do venlo
1
daria 2017-04-06 17:27
Do Roxii hej czy mgłabys się ze mną skontaktować mój e mail daria19847@wp.pl mam pare pytań do Ciebie
Paulina 2017-04-07 10:59
@daria, co byś chciała się dowiedzieć? Może ktoś na forum pomoże.
1
Paty 2017-04-07 11:32
Ja też jadę jutro do pracy tam
Elka 2017-04-20 13:05
Witam wraz z koleżanka mamy ofertę na pakowanie warzyw i owoców .Na rękę stawka już jest podobno 8 € czy to się zgadza czy tylko tak mówią jak z mieszkaniem i praca ?
Mmmilena 2017-04-25 09:51
Witam też sie tam wybieram pracujesz tam może??mozesz coś wiecej napisać na ten temat??
Piopio 2017-04-25 12:27
Ja wraz ze swoją dziewczyną wyjeżdżamy do velno na truskawki i borowki-produkcja. Przyjazd w sobotę 29.04. kto jedzie proszę o kontakt wdrone@interia.pl
Natka 2017-04-26 01:07
Hej, planuje jechać na pakowanie do venlo. Czy ktoś z was już tam jest? Albo na czymkolwiek i mógłby napisać coś o tej firmie?
Agrafka228 2017-04-26 14:37
Jedzie ktoś może na sortowanie owoców i warzyw 6 maja?
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter