Jupiter

Venlo

Opinie o Jupiter

hmmm 2016-10-08 17:42
Niektóre rekrutacje są nadal aktywne, ale z racji pory roku zastanawiam się, czy są aktualne. Np. czy nadal można się rekrutować do pracy przy zbiorze malin?
pracownik 2016-11-17 18:23
wszystko co pisza o tej firmie to prawda
6
ons 2017-01-29 20:06
Mało godzin, nie jedz
3
Mnb 2017-02-16 17:38
Wybieram się teraz z dziewczyną na pakowanie czy ktoś może cos powiedzieć coś o tej agencji jak tam jest w tej chwili
14
Darioso 2017-03-01 00:22
Czy juz wyjechales? Tez wybieram sie z dziewczyna i bardzo zalezalo by mi na obiektywnej opinii kogos kto tam jest lub byl nie dawno
Paulina 2017-03-06 13:45
Mam nadzieję, że znajdziecie tutaj przydatne informacje ;) Kto pomoże?
7
Goska 2017-03-07 09:33
Dostalam propozycje pracy, moge zaczac od poniedzialku(13.03). No i wlasnie jak wiekszosc zastanawiam sie czy to dobra firma. Jezeli jest tu ktos kto pracowal tam, albo rowniez sie wybiera prosze o info. :)
lambada 2017-03-07 18:02
tez jade a na co jedziesz
Monika 2017-03-08 17:20
Jak tam jest w obecnej chwili z godzinami? Widzę ogłoszenia o szklarni, wiecie jaka to konkretnie szklarnia, firma? Zastanawiam się nad wyjazdem, znajoma juz byla i mówi, ze jest róznie. Zalezy jak się trafi.
1
Paulina 2017-03-17 13:59
@Monika zgadza się. Jupiter zamieścił ostatnio wiele ofert. Możecie je znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/jupiter;pr
Zira 2017-04-05 06:45
Powiem tak ja pracowalam w tym roku i faktycznie praca nie jest zla (usunięte przez administratora) Zarobki zalezy -sezon od kwietnia do wakacji to sie zarobi tak slyszalam ja bylam w martwym sezonie to nawet 30h nie mialam . Planing bardzo czesto byl po 21h czasem nawet po 23h . Domki wedlug mnie jako tako. A co do samego jupitera to mam zastrzenia wybieraja nie odpowiednich ludzi, co sami zreszta wiecie no i jest tak ze jesli chce sie wrocic z powrotem tak jak ja teraz "niby "bez problemu tak mi mowili to jest problem . Dzwonie do nich od 2tygodni powiedzieli ze pracy nie ma dla osob bez znajomosci jezyka obcego jest tylko dla par z jezykiem . Ale ja wiem ze ta praca dla mnie jest wiec nie rozumiem ich (usunięte przez administratora) nie rozumiem ich toku wyslenia
Roxiiiii 2017-04-05 21:36
Czy ktos jedzie do pracy na produkcje 8.04.2017 do Venlo ? Jade z chlopakiem pierwszy raz i chcialabym prosic o jakąs opinie. Jesli ktos juz pracuje albo jedzie prosze o jakies informacje o tej firmie?? :)
6
daria 2017-04-06 16:07
Ja jade tez z chłopakiem 8.04 na pakowanie owoców i warzyw do venlo
3
daria 2017-04-06 17:27
Do Roxii hej czy mgłabys się ze mną skontaktować mój e mail daria19847@wp.pl mam pare pytań do Ciebie
Paulina 2017-04-07 10:59
@daria, co byś chciała się dowiedzieć? Może ktoś na forum pomoże.
2
Paty 2017-04-07 11:32
Ja też jadę jutro do pracy tam
Elka 2017-04-20 13:05
Witam wraz z koleżanka mamy ofertę na pakowanie warzyw i owoców .Na rękę stawka już jest podobno 8 € czy to się zgadza czy tylko tak mówią jak z mieszkaniem i praca ?
1
Mmmilena 2017-04-25 09:51
Witam też sie tam wybieram pracujesz tam może??mozesz coś wiecej napisać na ten temat??
Piopio 2017-04-25 12:27
Ja wraz ze swoją dziewczyną wyjeżdżamy do velno na truskawki i borowki-produkcja. Przyjazd w sobotę 29.04. kto jedzie proszę o kontakt wdrone@interia.pl
Natka 2017-04-26 01:07
Hej, planuje jechać na pakowanie do venlo. Czy ktoś z was już tam jest? Albo na czymkolwiek i mógłby napisać coś o tej firmie?
Agrafka228 2017-04-26 14:37
Jedzie ktoś może na sortowanie owoców i warzyw 6 maja?
Mateusz 2017-05-01 12:41
Witam ja wyjeżdżam 3 lub 4 mają tz. Brat mnie zawozi chętnie zabiorę podzielimy się kosztami wlkp.
Mateusz 2017-05-01 13:31
Wyjeżdża ktoś do Velna na pakowanie warzyw i owoców teraz w maju albo ktoś już tam był i wie jak tam faktycznie jest i chce się podzielić info. Proszę dzwonić 697669883 mam transport planuje wyjechać w tym tygodniu chętnie kogoś zabiorę wlkp
Agrafka228 2017-05-02 10:23
No chętnie bym się zabrała ale jestem z łódzkiego no i najlepiej tak w piątek albo sobotę Pozdrawiam
Wieska 2017-05-08 21:01
Witam,
czy ktoś się wybiera 14 maja na pakowanie warzyw i owoców do Venlo?
Roland 2017-05-11 15:10
Wyjeżdża ktoś do Velna na pakowanie warzyw i owoców teraz w maju mam pytanie jak tam jest w tej firmie ? z gory dzieki .
9
Mariusz 2017-06-08 12:13
Ja z dziewczyna jade jestesmy z Przemysla ale wyjazd mamy z Katowic i jedziemy na truskawki do vnelo ( massbree) w ta sobote
Mariusz 2017-06-08 12:35
Ja z dziewczyna jade jestesmy z Przemysla ale wyjazd mamy z Katowic i jedziemy na truskawki do vnelo ( massbree) w ta sobote
1
barlow 2017-06-14 18:03
moze ktos napisac jak przebiega tam praca kierowcy autobusy i czy czas pracy przestrzegany jest? po ile godzin sie pracuje czy jest jakis wolny dzien?
2
liko 2017-06-18 08:41
czy kierowcy przestrzegaja czasu pracy tzn czy firma tak uklada prace zeby nie przeginac tacho?
Jedynaczek1998 2017-06-19 18:03 [użytkownik zarejestrowany]
Wyjechaliście? Jak praca przez tą agencję? W tę sobotę wyjeżdzam z chłopakiem do Venlo na pakowanie truskawek,borówek itd jak przedstawiaja sie warunki mieszkaniowe? pozdrawiam Ola
Jedynaczek1998 2017-06-19 18:04 [użytkownik zarejestrowany]
Wyjechaliście? Jak praca przez tą agencję? W tę sobotę wyjeżdzam z chłopakiem do Venlo na pakowanie truskawek,borówek itd jak przedstawiaja sie warunki mieszkaniowe? pozdrawiam Ola
Agaaa 2017-06-22 19:59
Witam, za tydzień jedziemy z chłopakiem do Venlo. może ktoś powiedzieć jak tam warunki pracy i czy firma naprawde jest dobra ??
bro 2017-06-22 22:57
I jak waszym zdaniem pakowanie i sortowanie owocow? Warto jechac?
mutek 2017-06-26 21:27
I jak praca przy pakowaniu?
Natalia 2017-06-29 23:51
Witam, razem z chłopakiem i przyjaciółką wyjeżdżamy za 2 dni do pracy do Venlo. Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem? Pan Waldemar zapewniał, że zakwaterowani będziemy razem. To tylko obiecanki czy faktycznie można mu zaufać?
Maggie 2017-07-02 19:25
Jadę tam nie pierwszy raz. Nigdy nie miałam sytuacji, żeby zakwaterowali osobno.
Weronika 2017-07-05 10:20
Witam czy ktoś juz tam jest i moze cos powiedzieć ?
stefek88 2017-07-06 10:47
Witam prosze o jakies info na temat pracy i kwater w venlo na pakowaniu i sortowaniu owoców
5
meeee 2017-07-12 20:12
Witam, jestem tu od pary dni a pracy jak nie było tak nie ma. I nie zapowiada sie żeby coś się zmieniło.
3
kinia 2017-07-17 13:53
W tamtym roku byłysmy z koleżankami na 8tygodni przy produkcji truskawek i borówek na hali . Praca była całkiem spoko , na początku jak przyjechałysmy przez 2 tyg miałysmy ok 30h , póżniej po 48-50 , byłysmy nawet w pracy w niedziele dwa razy . Domki to typowe przenosne bungalow , nie było tragedii, był telewizor, ciepła woda, kuchenka gazowa, dwa pooje dwuosobowe i salon , na scianach nie było żadnego grzyba . Najbardziej wnerwialo to że listy wywieszali np o 22-23 a do pracy było na 5;50 zbiórka . Będąc na wieówce (19 lat) zarobiłysmy naprawde fajne pieniadze . W tym roku tez chciałysmy jechac , a tu okazało sie że z praca jest porażka , masa ludzi nie ma pracy , nie ma miejsc na domkach pracowniczych , nasza kolezank wróciła po 2 tyg bo robiła po 20h tygodniowo . Szkoda , bo jeśli chodzi o prace i biuro to nie było źle
MMMMM 2017-07-18 11:16
To jak w końcu sytuacja wygląda w tym roku, w tamtym od znajomych słyszałem, że dało się zarobić, w tym tutaj spotykam się z różnymi opiniami. Ja osobiście nigdy w Holandii nie byłem, teraz mam ofertę pracy, z tym że nie wiem czy się na nią decydować, bo jeżeli za wyjazd miałbym ze sobą przywieźć 3,5 tys. złotych, to wole pracować w Polsce na miejscu obok domu i mieć to samo, bez zbędnej straty czasu na wyjazdy. Doradzi ktoś?
MMMMM 2017-07-18 11:17
To jak w końcu sytuacja wygląda w tym roku, w tamtym od znajomych słyszałem, że dało się zarobić, w tym tutaj spotykam się z różnymi opiniami. Ja osobiście nigdy w Holandii nie byłem, teraz mam ofertę pracy, z tym że nie wiem czy się na nią decydować, bo jeżeli za wyjazd miałbym ze sobą przywieźć 3,5 tys. złotych, to wole pracować w Polsce na miejscu obok domu i mieć to samo, bez zbędnej straty czasu na wyjazdy. Doradzi ktoś?
1
Azrael 2017-07-19 15:44
Podpisuję się pod pytaniem. Można zarobić? Czy faktycznie tak dużo ludzi? Chodzi mi o pakowanie owoców też chciałam jechać w tym tygodniu.
aaaaaaaa 2017-08-01 09:53
witam, chciałem się dowiedzieć czy jest to praca sezonowa czy przez cały rok?
Ja 2017-08-04 15:42
Czy jest ktoś teraz w venlo i może się wypowiedzieć czy jest sporo godzin i sens wyjeżdżać?
Kkkkkl 2017-08-13 10:47
Praca w Jupiter to tragedia. Traktują ludzi gorzej niż psa - w Polsce obiecują złote góry, po czym po przyjedzie wszystko okazuje się nieaktualne - spotkać się można jedynie z ogromnym chamstwem i bezczelnością koordynatora oraz niekompetencją ludzi w miejscowym "biurze". Godzin do pracy nie ma - po wyjedzie na 7 zdarza się, że o 10 jest się już w domu. Ogólnie nie polecam nikomu - jeżeli nie chcecie się rozczarować strzeżone się.
1
taka jedna 2017-08-14 12:09
Witam. Właśnie wróciłam z Baarlo. Co prawda byłam tam jeden dzień ale nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłabym aby tam jechac. Zanim miałam sie zakwaterować już stwierdzono, że kierują mnie na inny "domek". Oczywiście nie poinformowała mnie o tym koordynatorka bo nawet nie miałam tej Pani poznać haha ciekawe... tylko zamiast niej wysłano dziewczyne która pracowała tam kilka tygodni. Koordynatorka która miała się odezwać do mnie około godziny czasu czekałam kilka godzin tym samym stwierdziłam że zadzwonie sama. Nie ma tam osoby kompetentnej. (usunięte przez administratora). Nie spodobało mi się jak traktują tam ludzi. Jeśli chcecie zrobić sobie wycieczkę życzę powodzenia. Ja tego na pewno tak nie zostawię. Człowiek jechał z myślą zarobku a tak naprawdę tylko się straciło. Jedno zasłania się drugim. Brawo
8sierpnia 2017-08-15 15:26
Witam proszę o informację od osób będących na miejscu jak z praca pokojami czy sa zamykane na klucz i jak z lodowka cz faktyczna jest Internet w cenie i jak daleko jest do pracy dziękuję i pozdrawiam
Ciostek 2017-08-21 11:29
Jeśli ktoś się zastanawia, czy wyjechać z firma Jupiter, stanowczo odradzamy. Nasza historia zaczęła się bardzo szybko od miłego kontaktu z Panią Sandrą, a skończyła równie szybko. Na miejsce dotarłyśmy busem i już w nim uprzedzono nas o panujących tam zwyczajach. (usunięte przez administratora) Podałyśmy dwoje dane i otrzymałyśmy informację, że jedziemy już załatwiać resztę formalności, autobus stoi i czeka. Po dotarciu na miejsce czekałyśmy z resztą osób ponad 3 godziny ( panie skanowali dowody i wzywały grupy i tłumaczyły co będziemy robić. ) otrzymaliśmy również informację, że to pracodawca wybiera sobie osoby do pracy i zostanie wywieszona lista kto do niej idzie rano lub nie. Większość par była niezadowolona w Polsce otrzymali informację, że będą pracować razem. Po załatwieniu wszystkich formalności pojechaliśmy pod adres w którym mamy nocować. Otrzymaliśmy domek typu bungalow w którym mieszała już para, otworzyłyśmy drzwi a naszym oczom ukazało się jakże piękne dwupiętrowe łóżko i szafa. Wielkość pokoju na szerokość to długość łóżka plus 20 cm. Po niezbyt długich zastanowieniach zebrałyśmy walizki i opuściłyśmy jakże zacne lokum. Wydaje mi się ze cela więzienna jest większa :). Pozdrawiam i życzę wszystkim więcej szczęścia.
Zostaw swoją opinię o Jupiter - Venlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter