logo International Paper

International Paper

Kwidzyn

Opinie o International Paper

anonim 2009-06-02 13:36:32
profesjonalna
były robol 2010-11-12 19:41:14
praca w tej firmie zatrudnia znajomych starych wyżeraczów
2
b. zadowolony 2014-06-17 22:03:46
Witam, pracuje w IP od 1.5 roku, zatrudniony w 2013 r. jestem bardzo zadowolony z warunkow jakie mi zaproponowali, jest mnostwo nauki, egzaminow zanim dostanie sie umowe na stale, ale wiem, ze to sie oplaci. Na poczatek ,,mlodemu,, daja ok 2500 netto, po 3 miesiacach egzamin, jesli zdasz wpada 100 zl, kolejny egzamin po roku, kolejna 100 wka i znowu po roku ostatni egzamin, kolejne 100 zl. Czyli mamy juz 2800 na reke plus podwyzki inflacyjne, przez pierwsze 2 lata ok 250 zl. Podsumowujac, po 2 latach mlody pracownik zarabia ok 3000 na reke i z roku na rok minimum 150 zl podwyzki, taka jest prawda. Pracujac w IP kazdy czuje sie doceniany i dumny, przynajmnij ja, a jestem tylko operatorem. Wierzcie lub nie, ale napisalem prawde. Warto sie ubiegac o prace w tej firmie, choc jest strasznie ciezko, na 1 miejsce potrafi byc kilkaset.podan. powodzenia
3
EWA 2014-06-20 18:57:03
ty chyba jesteś przyjęty po znajomości ty wiesz ze mnie 10 miesięcy przed emerytura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do torpala i co ty na to i byłam solidnym pracownikiem do samego końca obsługiwałam przekrawacz włącznie z przestawą tył i przód pracowałam włącznie z torpalem 20 lat tobie tez tak podziękują jak się zestarzejesz dobrych krajaczy powypierdalali do torpala jesteś kuzynem Krzykowskiego albo innej szychy głupot nie opowiadaj pewnie obsługujesz automat jakiś i ludzie z torpala tańcują koło ciebie braki wywala i bubki tnie zycze ci powodzenia zestarzejesz się to cie torpal przywita ip w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie kopnie
1
jarek 2014-09-21 20:32:17
Nie dawno dowiedziałem się na imprezie od znajomych że Talar znęca się psychicznie nad swoją żoną, i kradnie jej pieniądze inwestując wszystko w mieszkanie w Szkocji bo chciał się tam przeprowadzić a ona nie, od kąt go znam to zawsze wydawał się jak by coś było z nim nie tak . Widzę że trzeba ograniczyć kontakty z psycholem
3
gosc 2014-10-20 12:17:45
wypadek śmiertelny i konsekwencje wyciągnęli w wobec prowadzących zmianę czy pod dywan to wszystko poszło jak warminskich
olololololol 2015-02-12 17:18:51
a jaki to jest nowy system rekrutacyjny? bo nie wiem czy coś się zmieniło czy mam się szykować na nowe zmainy czy czy jak to wyglada? sa jakieś testy teraz czy jak to wygląda? bo ja już naprawde nie wiem co mozna nowego na tej rekrutacje zrobić, ale chyb niewiele znaim wprowadza teraz czy dużo jednak?
gosc 2015-04-22 08:37:06
ogloszenie o prace napisane jest pod konkretna osobe. I nie ma szans osoba nikomu nie znana . Z gory wiadomo kto bedzie przyjety. A dla znajomego kogos ze swity sa w stanie zwalnic pracownika tworzac nowe stanowisko. np. Zwolnia refernta ds..... utowarza specjaliste ds..... i tak to dziala.
orzel210277 2015-06-24 12:16:04
witam a jak wygląda w IP dodatek za system 4-brygadowy?
ewa 2015-06-24 12:36:41
dodatek za system 27% od stawki plus premia
1
lol 2015-07-17 18:03:57
Ostatnio wysłałem cv na wykańczalnie to mi odpisali że nie spełniam wymogów, najlepsze jest to że posiadam większe niż tam podali i wszystko było zawarte
szymon 2016-02-19 09:00:26
witam jestem absolwentem szkoly policealnej ,,chemiczne badanie srodowiska,, nastepnie ukonczylem ,,technikum papiernicze,,..mam nadzieje ze moja opinie przeczyta ktos z pracownikow na wyzszym szczeblu i odpowie mi na pytanie; dlaczego mimo ze wysylam aplikacje nie jestem jeszcze zatrudniony w International Paper Kwidzyn..jezeli ktos sie uczyl(ja poswiecilem 5 lat) by miec takie wyksztalcenie i pracuje nadal w kwidzynskich firmach produkcyjnych..wiem ze trzeba miec znajomosci..ja ich nie mam..albo powiedzcie kogo musze znac..ja juz naprawde nie wiem co mam robic.. a moze isc z powrotem do szkoly i sie przekwalifikowac bo moze celuloza teraz potrzebuje bardziej mechanika niz technika papiernictwa 605 765 106 gonia-1990@wp.pl
szymon 2016-02-19 10:22:49
bardzo dobrze napewno nie znam ale matura zdana..
dedal 2016-03-07 08:50:16
Mialem do zaprojektowania projekt wentylacji. Nikt nic nie wie, zero wiedzy wsrod kordynatorow projektu, ale trzeba bylo wstawiac do projektu firmy ktore oni sugerowali. Miasto w miescie.
A. 2016-04-19 19:01:45
byleby procz pensji nie wiazaly sie inne gratyfikacje na boczku i jak tu zyc?
GKW 2016-05-03 18:41:56
Witam, mam pytanie, jak wygląda aspirowanie na inż. w tej firmie? Warto się starać? Czekam na poważne odpowiedzi.
3
Leiva 2016-06-24 15:35:23
ile zarobi operator wykańczalni na poczatek ?
Op 2016-07-15 15:25:22
Zatrudniiony przez IP dostaniesz minimum 2200 neto.
Pracownik IP 2016-08-19 11:55:30
Co ty za głupoty piszesz, ją pracuje od prawie 30 lat w IP i mój znajomy nie mając nikogo kto by się za nim wstawił został przyjęty tylko na podstawie swoich uprawnień
ja 2016-10-09 18:45:29
bez znajomości sie tam nie dostaniesz
kika 2016-10-09 19:34:40
moze ktoś po zlosci tak pisze, poza tym nie ma nic w tym zlego, ze zatrudnic wola kogos po znajomosci czy z polecenia bo to sa sprawdzeni pracowniczy i bardzo czesto majacy dosiwadczenie w branży, a gdyby bylo inaczej to nie zmieszczaliby tutaj ofert
Zostaw swoją opinię o International Paper - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie International Paper