brak logo

Piekarnia Ryszard Robak

Inowrocław

Opinie o Piekarnia Ryszard Robak

anonim 2009-06-02 12:00
Słowa kojarzące się z Piekarnia Ryszard Robak ( wyczerpująca):
anonim 2010-07-30 19:12
anonim - 2009-06-02 12:00:37

Słowa kojarzące się z Piekarnia Ryszard Robak ( wyczerpująca):

praca łatwa i przyjemna tylko dla ludzi wykształconych.
dżdżownica 2010-11-04 16:13
zapieprz,liche pieniądze i zabufany szef
gall 2011-04-26 11:38
Zadufany w sobie personel.(usunięte przez administratora) Firma nie wzbudza mojego zaufania.

W/w opinia jest moją subiektywną oceną.
anonim 2011-11-03 18:43
pomimo trudnego charakteru właściciela i tak go PODZIWIAM za spokój i tolerancyjność w stosunku do pracowników, którzy są w większości totalnymi [usunięte przez moderatora] i charakteryzują się brakiem logicznego i konstruktywnego myślenia.
wiktorek123 2013-07-29 02:48
Witam. Piszę bo chciałam ostrzec wszystkich tych którzy poszukują ciężko pracy. Pracodawca niby płatny jednak często zdarza się że potrąca z wypłaty za byle co, np za spóznienie 100 zł. Jednak to nic w porównaniu z tym co teraz napiszę: 1. urlopu po całym roku przepracowanym całego nie dostaniesz tylko jakieś ochłapy, 2. w temperaturze 35 stopni na dworzu brak jakiejkolwiek przerwy na napicie się wody w trakcie przerwy,no bo przerwy brak, a po całym dniu bez picia żyganie gwarantowane,to jest doświadczone na przykładzie mojego męża. 3. pracownicy mało zgrani, brak dyscypliny nad grupą, kierownicy zmiany do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy do nowego zakładu pracy no chyba że lubicie [usunięte przez moderatora]
mokry 2013-08-25 22:58
Witam.
Ciągle widziałem oferty pracy jako elektryk/elektronik z tej piekarni. Zastanawiałem się czy nie złożyć tam CV, ale od kogoś właśnie usłyszałem o nieprzestrzeganiu kodeksu pracy. Ja chciałem zmienić pracę właśnie przez to, że w obecnej też ciągle nadgodziny (bezpłatne) i brak urlopów, ale w to samo pchać się nie będę. Nie wiecie coś na temat pracy elektryka w tej piekarni? Bo już chyba z dwa lata szuka, chyba, że ciągle zmienia elektryków?
2013-09-17 02:05
na temat pracy elektronika to Ci kolego nic nie powiem bo nie wiem. Jednak piekarze maja tam [usunięte przez moderatora] i nic wiecej. Musza robic za sprzataczki a te calymi dniami z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedza i maja pretensje o nie wiadomo co. Bo wiadomo zarobiły by sie kobitki he he... Coraz gorsi ludzie tam trafiaja i dojdzie do tego ze pójdzie jakas fama na ten zakład i [usunięte przez moderatora] sam bedzie [usunięte przez moderatora] bo nikt nie pójdzie....
XO 2014-01-18 00:32
Czeba się było uczyć:-)
Michał 2014-06-16 22:56
Z tego co wiem, to nowa piekarnia, działają na rynku od 2010 roku, także w sumie niewiele, może jednak ktoś wie jak traktuja pracowników i czy w ogóle zatrudniają co jakiś czas nowych?
1
nemo 2014-12-18 02:01
Uważajcie co robicie w łazienkach i ubikacjach... są kamery
mairian 2015-01-31 06:10
Orientujecie się może czy w piekarni u p. Ryszarda Robaka nie szukają może teraz doświadczonego piekarza? bo przeprowadziłem się ze względów rodzinnych nagle do inwrocławia, porzucając w toruniu swoją pracę i w staram się teraz znależć coś szybko. Książeczkę sanitarno epidemiologiczną mam i oczywiście dobre referencje też mogę okazać
ON wie 2015-05-22 10:47
A Ty czym się charakteryzujesz idioto? Pracodawcy to niedorozwoje i wyzyskiwacze tak jak Ty i tyle w temacie.
fdg 2016-05-07 23:15
no widszisz a może jednak potrzeba troche wiecej niż mówisz @awiko
2
Mamuśki 2016-11-28 11:55
Ryszard robak jest nic nie warty jest starym i zgorzknialym pracodawca. Nie umie docenić ludzkiej pracy i pracowników. Bez serca jest jednym słowem. Stary papec
lysy 2017-01-02 14:50
A ja chętnie złożyłbym CV na stanowisko kierowcy do rozwożenia pieczywa. Wiem czym to się je. Wcześne wstawanie mnie akurat nie boli. Cieka
mika 2017-01-09 04:29
moj maz pracuje jako kierowca pieczywa i jest zadowolony
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Ryszard Robak - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Ryszard Robak