brak logo

AHSOKA

Warszawa

Opinie o AHSOKA

Nick 2011-04-06 19:44
Ja nie mogę. Ludzie. Czy wy nie macie co innego do roboty jak tylko oczernianie ludzi.
Jak się nie podoba to się idzie do innego pracodawcy.
A filmik jest OK tylko można go podczepić do każdego innego prezesa firmy, nie tylko tej.
dobra rada 2011-06-20 16:07
OSTRZEGAM
Wszelkie kontakty z Waszczeniukiem i jego firmami AHSOKA, SAMSET, EUROBETA na 100% zakończą się w sądzie. Zalezy tylko po której stronie będziecie siedzieć: oskarżonego ,świadka czy pokrzywdzonego. Także radze się zastanowić bo może już jest za późno
kakka 2011-08-26 14:06
Ostrzegam wszystkich przed robieniem jakichkolwiek interesów z firmą z właścicielem (usunięte przez administratora), oszukał on ponad 60 osób kilka banków i leasingodawców sprawa toczy się w prokuraturze Warszawa Jagielońska 5
anonim 2011-08-29 18:32
Napewno ma konta o których nie wiedzą wierzyciele, a nawet jak pójdzie siedzieć za oszustwa to wyjdzie po max 1,5 roku więc dajcie sobie spokój bo tylko mu to pomoże, zresetuje swoje grzeszki i będzie kombinował na nowo jak braciszek
2011-08-30 11:46
nie ma czegoś takiego jak \"reset\". Siedzieć nie pójdzie, bo nie znam wiezienia dla inwalidów, bedzie prawomocny wyrok. Ale nawet wiezienie nie zwalnia od spłaty zobowiązań
Świadek 2011-09-27 15:59
Facet myśli że łaske robi pracownikom, traktuje ludzi jak szmaty, a ci\"zaufani\" za plecami się z niego Śmiali a teraz zeznają przeciw niemu w prokuraturze.Wieczne ściemy że kasy nie ma i jest mu ciężko tylko że na własne kredyty wynajmowane auto i budowe domów ma kase a dla pracowników nie...a gdyby tak z dnia na dzień wszyscy zrezygnowali to by sie nogami nakrył,,,już tam nie pracuję i nigdy nie będę
cyk 2012-01-31 22:28
nie, nie; filmik był bardzo trafny i pasował jedynie do tego jedynego prezesa (usunięte przez administratora)
Karaluch 2012-05-24 00:11
Cześć. Czy mógłby ktoś podać na siebie jakies namiary, bo mam zacząć pracę w ahsoka i po tych komentarzach bym porozmawial z kims kto tam robil.
trsk 2012-06-02 00:11
Jeśli chodzi o powyższe wpisy (oprócz pierwszego) to cała prawda.
oszukany pracownik 2012-08-15 01:06
Ludzie ten (usunięte przez administratora) ma jakieś problemy ze sobę karze mówić do siebie prezesie a jak przychodzi termin płatności pensji to zwalnia i bierze nowego jelenia,uwaga na tego oszusta
Samset / ahsoka 2012-10-04 00:38
Witam
potrzebuję informacji na temaj kondycji finansowej firm Samset i ahsoka. Czy prawdą jest że interesuje się nimi komornik ?
oszukany 2012-11-01 14:25
Komornik , prokurator i masa wierzycieli mi jest winny 400 tys i cały czas zasłania się swoim kalectwem i ucieka przed windykacją
wierzyciel 2013-09-21 00:53
Witam wszystkich,
uważajcie Państwo na (usunięte przez administratora), ten człowiek potrafi wyłudzić w sposób bezczelny i perfidny towary i oczywiście za nie nie zapłacić. Jeździ najnowszym modelem Lexusa Rx, teraz już wiem skąd miał na niego pieniądze...Ten człowiek ma problemy nawet z zapłaceniem rachunku za telefon!!! więc chyba reszty nie muszę dodawać
grek 2013-12-04 23:41
Oczywiście że nie wypłacili (znam te fakty bo tam pacowałam). Potwierdzam iż firmy tego pana działały według motta; biorę ale nie płacę a ponadto ma roszczenia do wierzycieli. Ahsoka, Lookgroup, Samset, Eurobeta House to podmioty które kończą tak samo; czyli na dnie.
piotr 2013-12-05 21:28
Raczej LukGroup.
Były pracowik 2013-12-12 10:05
Samset, Ashoka, lugrup, eurobeta invest, eurobeta house, eurobeta ( usunięte przez administratora ), best coal, i ostatnio Reddata i Redgps to są firmy prowadzone przez tego samego człowieka (usunięte przez administratora)
pik 2013-12-12 23:52
biznesy prezesa w. mają na celu za generować (usunięte przez administratora)
Nowy 2013-12-23 11:23
Proponuję śledzić nowy wątek REDDATA Sp. z o.o. Kolejna firma prezesa( usunięte przez administratora )
gosia 2013-12-28 23:56
Okej, dziękuje za informację, no i ahsoka tak umiera? Nikt tam nie pracuje, tylko licza, że cos jeszcze wypłacą? Nikt nie planuje ich wykupić?
Mimu 2015-01-07 20:30
A co takiego miałoby z nimi być nie tak? Widać, że firma normalnie cały czas funkcjonuje http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/522-29-43-213/kod-pocztowy/01-498/ pytanie tylko na jakich warunkach przyjmują pracowników i za jakie pieniądze ludzie podejmują pracę. Warto w ogóle z punktu widzenia rozwoju, gwarantują go?
Ala 2015-01-09 03:11
Wiadomo, że pozytywne opinie o firmie pisze sam prezes, który jest oszustem leczącym sie psychiatrycznie. Sprawdzcie jego nazwisko w ilu firmach wystepuje i i ilu sprawach karnych.
kaja 2015-03-10 12:39
nie sądze, żeby te opnie to prezes pisał, żeby mu sie tak chciało szczerze mówiąc.. mam nadzieje, że teraz nie będzie za dużo problemów jeśli chodzi o zatrudnienie u nich jako takie.. no i mam nadzieje, że to co mówicie o prezesie to nieprawda, bo serio teraz zaczynam się bać tam iść do pracy jednak..
trol 2016-05-12 21:54
dokładnie, jeśli jest dobre miejsce do pracy to i opinie na temat firmy będą się pozytywne pojawiać, dla mnie jest to oczywiste :) zwłaszcza, że oni mają dobry socjal
Maja 2017-07-12 09:47
@trol
Dalej jesteś pracownikiem AHSOKA? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy. Piszesz, że firma oferuje dobry socjal. Mógłbyś powiedzieć co się na niego składa? Czym jeszcze firma wyróżnia się na tle innych pracodawców z branży?
Zostaw swoją opinię o AHSOKA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AHSOKA