brak logo

AHSOKA

Warszawa

Opinie o AHSOKA

Nick 2011-04-06 19:44:09
Ja nie mogę. Ludzie. Czy wy nie macie co innego do roboty jak tylko oczernianie ludzi.
Jak się nie podoba to się idzie do innego pracodawcy.
A filmik jest OK tylko można go podczepić do każdego innego prezesa firmy, nie tylko tej.
dobra rada 2011-06-20 16:07:48
OSTRZEGAM
Wszelkie kontakty z Waszczeniukiem i jego firmami AHSOKA, SAMSET, EUROBETA na 100% zakończą się w sądzie. Zalezy tylko po której stronie będziecie siedzieć: oskarżonego ,świadka czy pokrzywdzonego. Także radze się zastanowić bo może już jest za późno
kakka 2011-08-26 14:06:07
Ostrzegam wszystkich przed robieniem jakichkolwiek interesów z firmą z właścicielem (usunięte przez administratora), oszukał on ponad 60 osób kilka banków i leasingodawców sprawa toczy się w prokuraturze Warszawa Jagielońska 5
anonim 2011-08-29 18:32:34
Napewno ma konta o których nie wiedzą wierzyciele, a nawet jak pójdzie siedzieć za oszustwa to wyjdzie po max 1,5 roku więc dajcie sobie spokój bo tylko mu to pomoże, zresetuje swoje grzeszki i będzie kombinował na nowo jak braciszek
2011-08-30 11:46:40
nie ma czegoś takiego jak "reset". Siedzieć nie pójdzie, bo nie znam wiezienia dla inwalidów, bedzie prawomocny wyrok. Ale nawet wiezienie nie zwalnia od spłaty zobowiązań
Świadek 2011-09-27 15:59:24
Facet myśli że łaske robi pracownikom, traktuje ludzi jak szmaty, a ci"zaufani" za plecami się z niego Śmiali a teraz zeznają przeciw niemu w prokuraturze.Wieczne ściemy że kasy nie ma i jest mu ciężko tylko że na własne kredyty wynajmowane auto i budowe domów ma kase a dla pracowników nie...a gdyby tak z dnia na dzień wszyscy zrezygnowali to by sie nogami nakrył,,,już tam nie pracuję i nigdy nie będę
cyk 2012-01-31 22:28:57
nie, nie; filmik był bardzo trafny i pasował jedynie do tego jedynego prezesa (usunięte przez administratora)
Karaluch 2012-05-24 00:11:41
Cześć. Czy mógłby ktoś podać na siebie jakies namiary, bo mam zacząć pracę w ahsoka i po tych komentarzach bym porozmawial z kims kto tam robil.
trsk 2012-06-02 00:11:18
Jeśli chodzi o powyższe wpisy (oprócz pierwszego) to cała prawda.
oszukany pracownik 2012-08-15 01:06:33
Ludzie ten (usunięte przez administratora) ma jakieś problemy ze sobę karze mówić do siebie prezesie a jak przychodzi termin płatności pensji to zwalnia i bierze nowego jelenia,uwaga na tego oszusta
Samset / ahsoka 2012-10-04 00:38:30
Witam
potrzebuję informacji na temaj kondycji finansowej firm Samset i ahsoka. Czy prawdą jest że interesuje się nimi komornik ?
oszukany 2012-11-01 14:25:57
Komornik , prokurator i masa wierzycieli mi jest winny 400 tys i cały czas zasłania się swoim kalectwem i ucieka przed windykacją
wierzyciel 2013-09-21 00:53:26
Witam wszystkich,
uważajcie Państwo na (usunięte przez administratora), ten człowiek potrafi wyłudzić w sposób bezczelny i perfidny towary i oczywiście za nie nie zapłacić. Jeździ najnowszym modelem Lexusa Rx, teraz już wiem skąd miał na niego pieniądze...Ten człowiek ma problemy nawet z zapłaceniem rachunku za telefon!!! więc chyba reszty nie muszę dodawać
grek 2013-12-04 23:41:38
Oczywiście że nie wypłacili (znam te fakty bo tam pacowałam). Potwierdzam iż firmy tego pana działały według motta; biorę ale nie płacę a ponadto ma roszczenia do wierzycieli. Ahsoka, Lookgroup, Samset, Eurobeta House to podmioty które kończą tak samo; czyli na dnie.
piotr 2013-12-05 21:28:56
Raczej LukGroup.
Były pracowik 2013-12-12 10:05:34
Samset, Ashoka, lugrup, eurobeta invest, eurobeta house, eurobeta ( usunięte przez administratora ), best coal, i ostatnio Reddata i Redgps to są firmy prowadzone przez tego samego człowieka (usunięte przez administratora)
pik 2013-12-12 23:52:09
biznesy prezesa w. mają na celu za generować (usunięte przez administratora)
Nowy 2013-12-23 11:23:08
Proponuję śledzić nowy wątek REDDATA Sp. z o.o. Kolejna firma prezesa( usunięte przez administratora )
gosia 2013-12-28 23:56:11
Okej, dziękuje za informację, no i ahsoka tak umiera? Nikt tam nie pracuje, tylko licza, że cos jeszcze wypłacą? Nikt nie planuje ich wykupić?
Mimu 2015-01-07 20:30:20
A co takiego miałoby z nimi być nie tak? Widać, że firma normalnie cały czas funkcjonuje http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/522-29-43-213/kod-pocztowy/01-498/ pytanie tylko na jakich warunkach przyjmują pracowników i za jakie pieniądze ludzie podejmują pracę. Warto w ogóle z punktu widzenia rozwoju, gwarantują go?
Ala 2015-01-09 03:11:17
Wiadomo, że pozytywne opinie o firmie pisze sam prezes, który jest oszustem leczącym sie psychiatrycznie. Sprawdzcie jego nazwisko w ilu firmach wystepuje i i ilu sprawach karnych.
kaja 2015-03-10 12:39:04
nie sądze, żeby te opnie to prezes pisał, żeby mu sie tak chciało szczerze mówiąc.. mam nadzieje, że teraz nie będzie za dużo problemów jeśli chodzi o zatrudnienie u nich jako takie.. no i mam nadzieje, że to co mówicie o prezesie to nieprawda, bo serio teraz zaczynam się bać tam iść do pracy jednak..
trol 2016-05-12 21:54:15
dokładnie, jeśli jest dobre miejsce do pracy to i opinie na temat firmy będą się pozytywne pojawiać, dla mnie jest to oczywiste :) zwłaszcza, że oni mają dobry socjal
Zostaw swoją opinię o AHSOKA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AHSOKA